9 legjobb autóeladási weboldal

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási ajánlásnak. Vásárlás előtt elengedhetetlen a szakszerű tanácsadás.

Az elmúlt 5 évben az oroszországi autópiac elérte azt a szintet, amikor az ajánlatok száma elkezdte uralni a járművet vásárolni szándékozókat. Az összes vállalat árpolitikája arra kényszeríti az embereket, hogy hitelt vegyenek fel. Azok azonban, akik nem akarnak a bankkal szembeni készpénztartozás “bilincsei” által kötve lenni, a speciális online szolgáltatásoknak köszönhetően a másodlagos piac felé fordulnak.

Az Expertology magazin szerkesztősége közelebbről megvizsgálta a piac minden aspektusát és árnyalatát. Ebben a tekintetben meghívjuk Önt, hogy tekintse meg az Orosz Föderációban elérhető 9 legjobb autóértékesítési weboldal rangsorát. A következő paramétereket választották a szolgáltatások értékelésének kritériumaként:

 1. A járművek értékesítésével járó kockázatok;
 2. webhely népszerűsége;
 3. technikai lehetőségek;
 4. Az adatbázis hatalmas mérete;
 5. A tervezés;
 6. fogyasztói bizalmi szint.

A legjobb oldalak értékelése az autók értékesítéséhez

JelöléshelyszínWebhelyértékelés
A legjobb autóeladási weboldalak értékelése1CarPrice5.0
24.9
34.8
4AVITO4.7
5YULA4.6
64.5
74.4
84.3
94.2

CarPrice

Értékelés: 5.0

CARPRICE.jpg

Gyors autóértékesítésre szakosodott szolgáltatás Moszkvában és Moszkva régióban. Nincs kockázat, minden teljesen őszinte: a céggel való együttműködés megerősítéséhez el kell jönnie a székhelyükre, hogy ellenőrizze a dokumentumok hitelességét és aláírja a szerződést.

A CarPrice egyik fő jellemzője – árverések, ahol az autók “kalapács alá kerülnek”. A modellre vonatkozó összes információ ismeretében a vevő felajánlhatja az árat. Ha egy bizonyos idő elteltével senki sem emelte meg a licitet, az autó a szokásos árverés összes szabálya szerint a következőhöz kerül. Átlátható és tisztességes rendszer, amely egyik fél számára sem sértő. Egyébként a viszonteladók egyszerűen utálják a CarPrice-t, ami egy újabb ok arra, hogy megbízzunk ebben a szolgáltatásban.

Előnyök

 • a szolgáltatás ideális az autó gyors eladásához;
 • Minimális a kockázata annak, hogy összefutsz egy kereskedővel;
 • az eladó és a vevő közötti tranzakciók támogatása;
 • árverések, ahol több pénzt kaphat az autóért.

Hibák

 • nem található.

Értékelés: 4.9

.jpg

Az AVITO a legnépszerűbb internetes tőzsde Oroszországban. Több mint 600 ezer ajánlat, hatalmas adatbázis és fejlett szolgáltatás, amely segít az ügyfeleknek megtalálni pontosan azt, amire szükségük van.

Az érték elsősorban abban nyilvánul meg, hogy a szóban forgó autóval kapcsolatos összes információ megtekinthető: műszaki adatok, tulajdonosok száma, futásteljesítmény, sérülések és így tovább. Mindössze 127 rubelért (vagy 99-ért, ha egy egész csomag érvényességi ellenőrzést vásárol) ellenőrizheti autója hátterét, beleértve a hirdetések előzményeit, a taxis háttérellenőrzéseket, a bírságokat, a jogi korlátozásokat stb.. Sajnos a szolgáltatás nem mentes a viszonteladók tevékenységétől, de számuk sokkal kisebb, mint a hagyományos (és még inkább az AVITO-nál).

A

 • hatalmas adatbázis autók egész Oroszországban és a FÁK-országokban;
 • Nagyon praktikus szűrő az autók kereséséhez;
 • teljes körű tájékoztatást kap az Önt érdeklő autóról;
 • Saját blog a YouTube-on és az autórajongók fóruma;
 • az újravásárlók alacsony aránya.

Hátrányok

 • Az ügyfél nincs teljes mértékben biztosítva a viszonteladókkal való találkozás ellen.

Értékelés: 4.8

.jpg

Ez az oldal kissé veszít a használhatóság szempontjából, de nem képvisel kevésbé népszerű szolgáltatást az autók vásárlásához és eladásához. Kezdetben a Drom népszerűsége egy nagyon erős alkatrész-értékesítési hálózathoz jutott, amely még a szaküzletekkel is versenyezhet, mint az Exist és a Port3. Aztán az emberek elkezdték aktívan fejleszteni a fórumot, és a harmadik fordulóban érdekeltek az autók vásárlásában és eladásában.

Az oldal praktikus jellemzői közül kiemelhető az autók régió szerinti kiválasztásának lehetősége és a kiküldött ajánlatok száma. Két hátránya van, és ez az az eset, amikor az egyik hátrány a másikból következik. Az a tény, hogy a Drom a járművekkel kapcsolatos információkat is közzéteszi. Ahhoz azonban, hogy megkapja, a potenciális vevőnek 300 rubelt kell fizetnie zsebből. Roppant magasabb, mint, tényleg? Természetesen sokan véletlenszerűen kezdenek autót vásárolni, és ezt a tisztességtelen polgárok aktívan kihasználják. Kerítésnek ütközni könnyű.

Előnyök

 • egy praktikus algoritmus, amely régiónként hasonló ajánlatokat talál;
 • Nagyon népszerű fórum és a pótalkatrészek “adatbázisa”;
 • A gépkocsikról szóló teljes jelentés elérhetősége;
 • más weboldalakon gyakran találkozhat “a kitaposott ösvényen kívül” akciós ajánlatokkal.

Hátrányok

 • 300 rubel egy adott járművel kapcsolatos információkért;
 • sok tisztességtelen eladó.

AVITO

Értékelés: 4.7

AVITO.jpg

A legnagyobb apróhirdetési oldal nem tudta megállni, hogy ne kerüljön be az autók eladásának legjobb helyeit tartalmazó rangsorunkba. Bár az AVITO-t nem kifejezetten erre a piaci kategóriára hozták létre, hasznosságát és fontosságát a forgalmazási rendszerben még a hivatalos kereskedők is elismerik. Számos vadonatúj, friss járműre vonatkozó reklámkampány halad el a szakszervizek mellett, és itt “telepszik le”.

De ennek a népszerűségnek van egy hátulütője is. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a közönség lefedettsége nagyon nagy, és az orosz emberek köztudottan vágynak az “akciós ajánlatokra”, a csalások és a csalás száma megnőtt. Ha el szeretné adni autóját, az AVITO szinte a legjobb megoldás az Ön számára. Ha autót kell vásárolnia, mindenképpen ellenőrizze kétszer is a rajta szereplő összes információt. És ami még jobb, kérjen helyszíni értékbecslőt – ez megóvja Önt a jövőbeni felesleges problémáktól.

Előnyök

 • több mint 12 millió hirdetés Oroszország-szerte;
 • Az autópartner-szolgáltatás ellenőrzésének lehetősége;
 • rengeteg javaslat bármilyen költségvetéshez;
 • könnyű navigáció.

Hátrányok

 • Az automatikus ellenőrző oldal nagyon gyanús;
 • egyre több vásárlót csapnak be.

YULA

Értékelés: 4.6

ULA.jpg

Az ötödik sorban van egy másik apróhirdetési kereső oldal. A YULA az információk egyértelmű megjelenítésével igyekezett nagyobb bizalmat kelteni a vevők és az eladók körében. És a kényelem, az információtartalom szempontjából jobban szeretjük, mint az AVITO-t. De sajnos a szolgáltatás alacsony népszerűsége az AVITO egyik legnagyobb hátránya.

Az ULA-n található autóhirdetések szűrésének koncepciója a portálról származik . Okos lépés, tekintve, hogy senki sem tudott ennél kényelmesebbet létrehozni. De a fejlesztők tovább mentek, és lehetővé tették a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék az oroszországi hirdetések számát és az árak szóródását egy speciális diagramon. Van egy érdekes diagram az autó karbantartási költségeinek kiszámításával egy évre vonatkozóan. Figyelembe véve az összes említett előnyöket és hátrányokat, amelyek között természetesen a viszonteladók intézkedései, kapunk egy potenciálisan nagyon jó szolgáltatást az autók eladásához. Csak egy kicsit több népszerűségre van szüksége…

Előnyök

 • Nagyon kényelmes navigáció a listákon, kölcsönözve a ;
 • Az Önt érdeklő autómodell árkülönbözetének megtekintése;
 • van egy táblázat, amely kiszámítja az éves karbantartás költségeit;
 • Kellemes megjelenés és gyors működés.

Hiányosságok

 • az oldal alacsony népszerűsége;
 • Immunis a csalók akcióitól – ez a szolgáltatás inkább a tapasztalt autótulajdonosok számára alkalmas.

Értékelés: 4.5

Az Avtomarket nagy érdeme, hogy nem próbál versenyezni az erős márkákkal, amelyek vagy a Drom. Ehelyett csendben népszerűsíti a fórumát a tömegek számára, miközben autókat árul. Az ajánlatok száma itt nem hasonlítható össze a rangsorban előrébb elhelyezkedő szolgáltatások által kínáltakkal. Az alacsony népszerűség azonban jól jön: az oldal nem foglalkozik viszonteladókkal.

Ehelyett az Avtomarket csak a márkakereskedések hirdetéseit teszi közzé, és leginkább a moszkvaiakat. Az érdeklődésre számot tartó modell, az árkategória és egyéb paraméterek kiválasztásához meglehetősen egyszerű és intuitív felület áll rendelkezésre. A portál személygépkocsik és tehergépkocsik alkatrészeit is értékesíti, és részt vesz különböző promóciókban. Mindent egybevetve, a jóságot a tömegek számára, a szürke sémák megkerülésével.

Előnyök

 • kényelmes, de kissé elavult felülete az oldalnak;
 • népszerű fórum;
 • Aktív részvétel promóciókban, nyereményjátékokban stb..;
 • van egy portál a pótalkatrészek értékesítéséhez.

Hátrányok

 • Nem működik magánszemélyekkel;
 • kis számú ajánlat.

Értékelés: 4.4

.jpg

Sokan azt állítják, hogy a CarsGuru egy pán-orosz portál lett. De ez nem kapcsolódik a valósághoz: a szolgáltatás infrastruktúráját valójában csak Moszkva és a moszkvai régió számára fejlesztették ki. Más városokban a hirdetések véletlenül jelennek meg, és attól függ, hogy az illető mennyire akarja eladni az autóját.

Ha 10 évvel ezelőtt az oldal kialakítása még elfogadhatónak volt mondható, akkor most ugyanez az ítélet: elavult. De meg kell jegyezni, hogy a rajongók továbbra is aktívan feltöltik a blogot, belépnek különböző promóciókba és versenyekbe, valamint kiadják az új autók tesztvezetéseinek szöveges változatait.

Előnyök

 • blog hírekkel és tesztvezetésekkel;
 • értékesítési hirdetések elhelyezésének lehetősége Oroszország egész területéről.

Hátrányok

 • az oldal elavult formátuma;
 • A legtöbb ajánlat csak Moszkvából és a moszkvai régióból érkezik.

Értékelés: 4.3

.jpeg

Az oldal az elsők között ért el népszerűséget, de elvesztette a versenyt a “pénzesebb” márkákkal szemben. Mivel már nem volt a piac egyik pillére, nem lassított, és a megszokott módon folytatta működését, anélkül, hogy változtatott volna bevált elvein. Ez a megközelítés egyedi “arcot” adott a szolgáltatásnak – klasszikus kiadványformátumot, saját magazinnal és nyomtatott hirdetési katalógussal.

Az online katalógusban azonban rengeteg autóértékesítési ajánlat is található. Az elszigeteltséget pedig az a tény is hangsúlyozza, hogy a vezető vállalatok összes hivatalos képviselője oda jár. Itt talál vadonatúj Lamborghini, Porsche, és Rolls Royce Cadillac és még sok más vadonatúj autót. Használt autókra vonatkozó lehetőségek is rendelkezésre állnak, de ezek száma jelentősen elmarad az autókereskedések ajánlataihoz képest. Egyébként, ez az oldal rendelkezik egy funkcióval a közlekedési rendőrségi bírságok kifizetésére is.

Előnyök

 • saját nyomtatott kiadásának elérhetősége;
 • alacsony a kockázata annak, hogy csalókkal találkozunk;
 • Beépített funkció a közlekedési bírságok kifizetésére;
 • Új autók nagy választéka és a használt autók rendelkezésre állása.

Hátrányok

 • elavult megjelenés;
 • Főleg nagy autókereskedések támogatása.

Értékelés: 4.2

Megnyitja a rangsort egy olyan oldal, amelyről azt jósolták, hogy hamarosan visszaesik, de még mindig tartja magát. – ez egy újabb eset az erkölcsileg elavult hirdetések forrása az autók eladásáról, amelyek népszerűsége a 2000-es évek végére és a 2010-es évek elejére esik.

Mit lehet most mondani? Az eladó járművek adatbázisa nem túl kiterjedt, de még mindig találhat érdekes lehetőségeket. Bibika főként autókereskedésekkel dolgozik (mint a rangsor alsó vége), és csak alkalmanként vesz át autót magántulajdonosoktól eladásra. Figyeljék meg a cseles, de intuitív eredménykezelő felületet és az autókereskedők értékeléseinek hatalmas adatbázisát, amely megbízhatóan használható.

Előnyök

 • régi, de szép felület a keresési eredmények megtekintéséhez;
 • az oldalon keresztül értékesítő autókereskedések értékeléseinek adatbázisa.

Gyengeségek

 • Elavult megjelenés és a márkamunka érzékelhető hiánya;
 • viszonylag alacsony kínálat.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: