A 10 legjobb kompenzátor márka

*A szerkesztő véleménye szerint a legjobbak legjobbja. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem útmutató a vásárláshoz. Vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

Az időzítőműben lévő szelepeknek megfelelő hőtávolsággal kell rendelkezniük, hogy a motor elegendő levegőt kapjon, de ne legyen túlzottan nagy a hőtávolság. A helytelen beállítások miatt a motor hidegen csattogni fog, vagy megfullad az üzemanyag, mielőtt elégetné azt. A vonóerő és a hosszú élettartam itt szóba sem jöhet. A hidraulikus kompenzátoros motorokat azért találták ki, hogy elkerüljék a rendszeres szervizelés szükségességét. Ezek az elemek nyomják a szelepeket, a vezérműtengelytől kapják a nyomást, és automatikusan változtatják a hőtávolságot, mivel a motor fémje a hőtől lineárisan tágul. A hidraulikamotorok hosszú élettartamúak, és nem igényelnek mestertechnikus általi beállítást, de ha kopogni kezdenek, ideje kicserélni őket. A következő márkák közül lehet választani a legjobb vezérműlánc csapszegek közül.

A legjobb hidraulikus kompenzátor márkák értékelése

A hidraulikus kompenzátorok gyártóinak kiválasztásakor a termékpalettára összpontosítottunk, így az elemek az időzítő mechanizmusok többségéhez alkalmasak. A szakértők megvizsgálták a technikusok és a járművezetők visszajelzéseit is, bemutatva, hogyan működnek a kompenzátorok a gyakorlatban, mennyire könnyű felszerelni őket, és milyen az élettartamuk. Mindez megkönnyíti a választást, és segít Önnek abban, hogy jól vigyázzon az autójára.

JelölésHelyszínNévÉrtékelés
A legjobb márkájú kompenzátorok áttekintése1INA5.0
2Febi4.9
3Mahle Original4.8
4SWAG4.7
5BGA4.6
6ASAM4.5
7JP Group4.4
8Kolbenschmidt4.3
9AE4.2
10Stellox4.1

INA

Értékelés: 5.0

INA

A vállalat a Schaeffler Technologies konszern leányvállalata, székhelye Németországban található. A vállalat hivatalos honlapja csak német és angol nyelven érhető el, így nem mindenki tud közvetlenül hidraulikus kompenzátort rendelni. Gyártóüzemek a világ 39 országában. A vállalat hidraulikus nyomógépeket szállít közvetlenül olyan autógyártók üzemeibe, mint például a Peugeot, Audi, VW, Opel, Opel, Rena

  t, Mercedes. Az alkatrészeket a Toyota is tanúsítja, amely nagyon szigorúan veszi az autóihoz szükséges alkatrészek beszállítóit. A cég nagyon népszerű, ami nem adta át csalók, gyakran hamisított termékek. A véleményekből egyértelmű, hogy a hidro-kompenzátorokat és a márka egyéb alkatrészeit a legjobb keresni, ha “Made in Germany” vagy “Made in Canada”.

  A vállalat a hidro-kompenzátorok kínálatára specializálódott. Ha olyan ritka autómodellje van, amelyhez nehéz pótalkatrészt találni, nagyobb eséllyel találja meg a megfelelő alkatrészt.

  Előnyök

  • Szigorú belső tesztelés;
  • termékek széles választéka;
  • A német és francia autógyártók jóváhagyott alkatrész-beszállítója.

  Hátrányok

  • A hivatalos weboldal csak német nyelven érhető el;
  • a cég népszerű a hamisított termékekkel foglalkozó diplomások körében.

  Febi

  Értékelés: 4.9

  Febi

  Egy másik csapszegszállító a Febi. Termékei nagyon elterjedtek Oroszországban, így nem nehéz megtalálni a motorjához való csapszeget. A gyártó 1818 óta működik, és ma már a világ egyik legnagyobb gyártója. A márkakatalógus mintegy 30 000 alkatrészt tartalmaz, amelyek alkalmasak a régebbi és idősebb járművekhez. A vállalat termékei több mint 130 országban kaphatók.

  Az értékelésekben a hidro-kompenzátorokat tartósságukért és hosszú, csendes működésükért dicsérik, és akár 70 000 km futásteljesítményig nem kopognak. Egyes mesterek azt mondják, hogy ha utána eltávolítják őket, és kalcinált szóda oldatában főzik, a rárakódott olaj ki fog jönni, és ugyanolyan sokáig tartanak.

  Előnyök

  • jó minőségellenőrzés;
  • Hidraulikus kompenzátorok az ISO 9002 szabvány szerint;
  • könnyen megvásárolható bármelyik városban.

  Hibák

  • Az árukat gyakran hamisítják.

  Mahle Original

  Értékelés: 4.8

  Mahle Original

  A Mahle Original a hidraulikus kompenzátorok három legnagyobb forgalmazója közé tartozik. Ez egy másik német gyártó, amely európai autókhoz fejleszt alkatrészeket. A gyártás ISO 9000 és 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik. Az alkatrészeket közvetlenül szállítják a BMW, Audi, Porsche, Opel, Opel és más gyártóknak. A vállalatnak Németországban, Kínában és Oroszországban vannak gyártóüzemei, ami a termékekről alkotott vélemény ellentmondásos véleményt eredményez. Ha Made in Germany gyártmányú vezérműlánc-blokkokat vásárol, akkor azok hosszú ideig tartanak majd. De ezek a termékek garantáltan csak a hivatalos kereskedőknél találhatók meg. Ha az alkatrészt az internetről vásárolja meg, 50/50 esélye van arra, hogy jó alkatrészt talál.

  A vállalat a régebbi járművekhez való csapszegek elérhetőségéről ismert. A vállalat azonban olyan analógokat kínál, amelyek megfizethetőek 200-300 rubel között. Darabonként, míg az eredetiek 1300 rbl. Jó minőségű csapszegek még régebbi autókhoz is kaphatók, mint például a Volkswagen Passat B3 2.0, amely több mint 20 éves.

  Előnyök

  • megfizethető árak;
  • Vannak hidro-kompenzátorok a nagyon régi autókhoz;
  • ISO 9001, 9000 tanúsítványok.

  Hátrányok

  • Néha csak más emberek áruját csomagolják a saját márkás dobozukba;
  • nincs alkatrész amerikai autókhoz.

  SWAG

  Értékelés: 4.7

  SWAG

  Ez egy másik márka, amely alatt a Ferdinand Bilstein termékeket gyártják és csomagolják. A védjegyet 1954-ben alapították Németországban. Most már gyártanak alatta időzítő alkatrészeket, kormányműalkatrészeket, felfüggesztési alkatrészeket és gumi-fém készleteket. A termékeket a világ 170 országába szállítják, és Oroszországban sem jelent problémát a beszerzésük. Számos szervizállomással dolgozunk együtt, így az alkatrészeket közvetlenül Németországból rendelhetjük meg.

  A gyártó 3 éves garanciája figyelemre méltó. Egy lenyűgöző időszak, ami még inkább indokolttá teszi a vásárlást. Csak ehhez meg kell vásárolnia a csapszegeket egy meghatalmazott képviselőtől, és meg kell őriznie a fizetési bizonylatot. A hidraulikus csapszegeket szintén hivatalos kereskedőnek kell beszerelnie, így nem panaszkodhat a megfelelő beszerelésre.

  Előnyök

  • alkatrészek gyártása Németországban;
  • 3 év garancia;
  • hosszú élettartam;
  • elfogadható árak.

  Hátrányok

  • A garancia megőrzése érdekében a beszerelést a kereskedőnek kell elvégeznie.

  BGA

  Értékelés: 4.6

  BGA

  A brit vállalat 1929 óta működik, és számos európai autógyár számára gyárt eredeti alkatrészeket. A választék a következőket tartalmazza: vezérműláncok, hűtősapkák, szíjtárcsák, tömítések, termosztátok, vízpumpák, csepegtetőtartályok, forgattyúházak, forgattyús tengelyek és AFC-k. Összesen 3300 hivatkozás. A tartalom képével ellátott egyedi csomagolás véd a hamisítás ellen. A kulcsfontosságú alkatrészek mindig a dobozban lévő fogyóeszközökkel együtt érkeznek, ami egy másik megkülönböztető jegyet jelent.

  Érdekelheti az olyan brit autómárkák tulajdonosait, mint a Land Rover vagy a Rolls Royce. A vállalat brit autókhoz szállít összeszerelőszalag-alkatrészeket, és ezek javítás esetén eredetiek lesznek. Ez kiküszöböli az eltérések lehetőségét a csapszeg átmérőjében vagy hosszában.

  Előnyök

  • eredeti autóalkatrészek;
  • magas szintű védelem a hamisítás ellen;
  • A pótalkatrészeket a fogyóeszközökkel együtt csomagolják.

  Hátrányok

  • nem minden autómárka rendelkezik hidro-kompenzátorral.

  ASAM

  Értékelés: 4.5

  ASAM

  A vállalatot 1924-ben alapították, és hidro-kompenzátorok és egyéb alkatrészek gyártására specializálódott az olcsó autók számára. 2000 óta a vállalat csatlakozott a Conex csoporthoz, ami megerősítette piaci pozícióját. A katalógusban a tolórudak mellett gömbcsuklók, radiátorok, dugattyúcsoportok, ablakemelők, lengéscsillapítók, érzékelők és rugók is szerepelnek. A megfizethető ár ellenére a termékek ISO 9001:2000 tanúsítvánnyal rendelkeznek. Minden elemet saját számmal azonosítanak, és az eredeti alkatrészekkel megegyezőnek vannak feltüntetve. Az ajánlások azt mutatják, hogy ez segít gyorsabban megtalálni a megfelelő alkatrészt a járművéhez.

  A vállalat termékeit különösen az olyan autómárkák tulajdonosainak kell megszólítani, mint a Daewoo és a Dacia. A legjobb nyomásmérők a legnagyobb pontosságúak.

  Előnyök

  • Megfelel a nemzetközi minőségi szabványoknak;
  • megfizethető ár;
  • nincs utánzás.

  Hátrányok

  • A hidro-kompenzátorok élettartama rövidebb, mint az eredetieké.

  JP Group

  Értékelés: 4.4

  JP Group

  A következő lépés a legjobb dániai cégek felülvizsgálatában. 1976 óta létezik, európai autókhoz fejleszt alkatrészeket, és közvetlen beszállítója a német VAG autógyártónak. Ezen kívül a vállalat analógokat kínál a General Motors, Rena

   t és az Opel. A katalógus az alapszám mellett a motor adatait és a hidro-kompenzátorok szükséges mennyiségét is tartalmazza, ami nagyban megkönnyíti a beszerzési folyamatot, és segít a szükséges mennyiség egyszerre történő beszerzésében.

   Ajánljuk ezt a céget azoknak, akiknek Porsche vezérműszíjra van szükségük. Az eredeti alkatrészek megfelelő választéka áll rendelkezésre, amelyek beszerelése nem érvényteleníti a gyártó garanciáját.

   Előnyök

   • OEM alkatrészek a Porsche számára;
   • Számos analóg európai autó;
   • megfizethetőség.

   Hátrányok

   • A német és a kínai gyárak termékeinek minősége eltérő.

   Kolbenschmidt

   Értékelés: 4.3

   Kolbenschmidt

   A vállalat egy fiatal német cég, amelyet 1998-ban alapítottak. E márka alatt a legjobb autómotor-alkatrészeket gyártják. Az elsődleges termelést számos európai és ázsiai autógyárnak szállítják. A márka kompenzátorai amerikai, európai vagy kínai gyárakban készülnek, de a minőség mindenhol ugyanaz, mivel szigorú ellenőrzés van. A termékválaszték igazán lenyűgöző: dugattyúbélések, olajpumpák, perselyek, szivattyúk, félgyűrűk, szelepülések, vezérműlemezek, lengőkarok, vezérműtengelyek, vezérműtengelyek, hengerfejek és szűrők. A hamisítás elleni védelem érdekében a gumiabroncsot egy pecséttel, egy 4 számjegyű kóddal és egy hologrammal, valamint a vállalat logójával látják el.

   Termékeiket ajánljuk, ha BMW-vel rendelkezik. Nem csak a közös 1, 2 és 7-es sorozathoz, hanem akár a Z3 vagy 8-as sorozathoz is találhat minőségi hidrokompenzátorokat.

   Előnyök

   • magas termékminőség;
   • szigorú ellenőrzés;
   • Nagy választék a BMW kínálatában.

   Hátrányok

   • néhány hidro-kompenzátor más márkájú gépkocsikhoz.

   AE

   Értékelés: 4.2

   AE

   A kereskedelmi csoport 1899-ben alakult az Egyesült Államokban, és több mint 20 gyártó céget tömörít. A vállalat fő fókusza a motorokhoz való elemek fejlesztése, amelyek közé tartoznak a hengerfejbe szerelt hidro-kompenzátorok is. A termékcsaládot személygépkocsikhoz és tehergépkocsikhoz tervezték. Az ajánlások azt bizonyítják, hogy a kompenzátorok nagy szilárdságú ötvözetből készülnek, és nem veszítik el hosszú élettartamukat, biztosítva a zökkenőmentes működést.

   Megtalálhatja a megfelelő hidraulikus csapszegeket a Toyota, Subaru, Audi, VW, Fiat, Rena

    t és más márkák. A termékek nagyon elterjedtek Oroszországban, és nem kell 2 hetet várni a szállításra – sok minden elérhető a helyszíni üzletekben.

    Előnyök

    • A hidro-kompenzátorok széles választéka áll rendelkezésre autómárka és gyártási év szerint;
    • jó minőség;
    • megfizethető ár.

    Hátrányok

    • Némelyikből szivárog az olaj;
    • a motor indításakor csúszás tapasztalható.

    Stellox

    Értékelés: 4.1

    Stellox

    Bár a vállalat európai vállalatnak minősül, valójában minden termék Kínában készül. A hidrokompenzátorok és egyéb termékek kiváló minőségűek és nemzetközi vizsgáló ügynökségek jóváhagyásával rendelkeznek. A vállalat lengéscsillapítókat, tengelykapcsolókat, tömítéseket, pneumatikus betéteket és egyéb alkatrészeket is gyárt. Ha valami nem jó, a beszállítók szívesen visszaveszik és újat szállítanak, mivel a gyártó maga sem tiltakozik a visszavétel ellen.

    Javasoljuk, hogy forduljon a gyártó termeléséhez, amikor a hidro-kompenzátorok kopogása már nem tolerálható, és az eredeti pótalkatrészek megvásárlására most nincsenek eszközök (pénzt költenek a lakás javítására, a kezelésre, és az autóra minden nap szükség van). A Stellox termékek néhány évig kitartanak, ami biztosítja a motor megfelelő teljesítményét és segít pénzt megtakarítani.

    Előnyök

    • Az ISO és OHSAS szabványoknak való teljes megfelelés;
    • megfizethető költség;
    • széles termékválaszték.

    Hátrányok

    • Kínában készülnek.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: