A 11 legjobb autókölcsönző weboldal a világ minden tájáról

Autókölcsönzés szinte minden városban elérhető, de ez a látszólag egyszerű eljárás gyakran számos buktatót rejt magában. A lízingbevevő nem mindig olvassa el az ügylet szerződését, nem ritka, hogy a flottatulajdonosok leromlott állapotban lévő autókat kínálnak, vannak olyan esetek is, amikor a tisztességtelen szolgáltatók csalnak. Az EXPERTOLOGY szerkesztői tanulmányozták a legnépszerűbb autókölcsönző szolgáltatásokat a világ minden tájáról, és elkészítették saját értékelésüket, beleértve 11 oldalt, ahol részletes feltételeket talál a szolgáltatásról és visszajelzéseket azoktól, akik az említett cégeknél béreltek autót.

A legjobb autókölcsönző oldalak rangsora világszerte

Jelöléshely:autókölcsönző szolgáltatásértékelés
A legjobb autókölcsönző oldalak rangsora világszerte1Autoeurope5.0
2Kajak4.9
3Cheaptickets4.8
4Skyscanner4.7
5Hipmunk4.6
6Expedia4.5
7RentalCars4.4
8RentCars4.3
9Easyrentcars4.2
10Onetwotrip4.1
11Gazdasági könyvek4.0

Autoeurope

Értékelés: 5.0

autoeurope

Weboldal:

A legnagyobb dedikált autókölcsönző portál, amely minden kontinensen működő cégekkel dolgozik együtt. Elég megadni a kívánt dátumokat, a várost és az autóbérlés helyét, a szolgáltatás kiválasztja a megfelelő bérlési lehetőségeket, és a felhasználónak már csak az autó osztályát, a kiegészítő szolgáltatásokat kell kiválasztania, és közvetlenül a weboldalon kell lefoglalnia. Számos társaság kínál kiegészítő szolgáltatásokat, mint például lopásvédelem, gyermekülés és gyermekágy, navigációs rendszer, kárbiztosítás és egyéb szolgáltatások.

A weboldal könnyen navigálható, minden információt nyújt a kölcsönző cégekről, részletes értékeléseket, a szolgáltatás nem teljesítése esetén a visszatérítés problémamentesen történik (kivéve a bérleti feltételekben meghatározott eseteket). Ha bármilyen kérdése van, az ügyfélszolgálat mindig rendelkezésre áll világszerte, beleértve Oroszországot is.

Előnyök

 • Könnyen navigálható weboldal;
 • Az egyik legalacsonyabb autókölcsönzői árak;
 • A szolgáltatások részletes leírása és vélemények;
 • Munka a világ körül;
 • éjjel-nappal működő támogatási szolgáltatás minden nyelven.

Hátrányok

 • Nincs meghatározva.

Kajak

Értékelés: 4.9

Weboldal:

Universal Travel Portal mellett szállodák és repülőjegyek keresés kínál autókölcsönző szolgáltatás. A legtöbb olyan országban és városban elérhető, ahol a szolgáltatás működik. a cégek-bérbeadók ajánlatai a jármű átvételi helyének megjelölése után jelennek meg a listában, alapvető információkat tartalmaznak a járműről és annak feltételeiről, a további lehetőségek kiválasztása már a bérbeadó szolgáltatásának oldalán is elérhető, ahová a megfelelő jármű kiválasztása után az ügyfél eligazodik.

A szolgáltatás hátrányai közé tartozik a képviselt cégek tevékenységéért való felelősség hiánya, valamint a forráson belüli vélemények elolvasásának hiánya, minden egyes céget saját oldalukon kell tanulmányozni. De ne feledje: nem minden autókölcsönző cég szerepelhet a listán, mivel a portál csak megbízható partnerekkel dolgozik együtt.

Előnyök

 • A világ vezető autókölcsönző flottáinak széles járműválasztéka;
 • Alacsony árak és különleges ajánlatok;
 • Kényelmes keresési szűrők.

Hátrányok

 • Nincs elszámoltathatóság a bemutatott vállalatokkal szemben.

Cheaptickets

Értékelés: 4.8

cheaptickets

Helyszín:

A rangsor harmadik helyén az az oldal áll, ahol a szupertakarékos osztályú autótól az executive autókig lehet autót bérelni. Az első dolog, ami az erőforrás oroszul beszélő felhasználóját kábulatba ejtheti, hogy a szolgáltatás címét nem lehet cirill betűkkel megadni, az űrlap minden mezőjét és még a keresést is latin betűkkel kell kitölteni. Szintén kényelmetlen “ügyetlen” webhely automatikus fordítás angolról. A kényelmetlenséget azonban kompenzálja az erőforrás kényelme: a rendszer automatikusan felkéri Önt az összes mező kitöltésére, majd megfelelő járműveket kínál a rendelkezésük feltételeinek részletes leírásával, valamint a további opciók csatlakoztatásának lehetőségével: navigátor, gyermekülések biztosítása, a felhasználóknak ajánlott a jármű károsodása elleni biztosítás megkötése.

Az erőforrás előnye, hogy előre fizetés nélkül lehet autót foglalni, de a szolgáltatás nem minden pozícióban érhető el. A foglalást az üzletkötést követő 48 órán belül lemondhatja.

Előnyök

 • A szolgáltatás világszerte működik;
 • Autók minden osztályban, sok gazdaságos ajánlat;
 • Az oldal intuitív felülete;
 • A további opciók használatának lehetősége: autósülés, navigáció, biztosítás.

Hátrányok

 • Nincs orosz verzió az oldalról, fordítási nehézségek.

Skyscanner

Értékelés: 4.7

Weboldal:

A Skyscanner segítségével a világ legnépszerűbb úti céljain bérelhet autót. Több száz különböző autókölcsönző cég, amelyek hitelességét szilárd, pozitív hírnév igazolja. Az autó kereséséhez a szolgáltatás egy sor szűrőt biztosít, amely segít kiválasztani a jármű kényelmének szintjét, a kabin méretét, a sebességváltót és a további opciókat. A kártyák minden szükséges információt tartalmaznak az autóról.

a weboldal egy aggregátor, így a felhasználó a bérbeadó cég weboldalán köti meg az összes szerződést és fizet a foglalásért, amelyre a Skyscanner átirányítja az autó kiválasztásakor az alapvető szűrők segítségével. Kedvenceit elmentheti személyes szekrényébe, és később összehasonlíthatja őket, hogy jobb döntést hozhasson.

A hátrányok a rejtett jutalékok: a honlapon nem jelennek meg a cégek-bérbeadók pótdíjai és kiegészítő díjai, mert a bérlő szerződésének összege váratlanul 10-20%-kal magasabb lehet!.

Előnyök

 • Kényelmes weboldal és egyértelmű navigáció;
 • Több száz bérbeadó szerte a világon;
 • Minden szükséges információval rendelkezik az autókról, azok állapotáról, értékeléséről;
 • Széleskörű földrajz.

Hátrányok

 • Nincsenek rejtett díjak.

Hipmunk

Értékelés: 4.6

Hipmunk

Weboldal:

Az aggregátor lehetővé teszi, hogy kedvező feltételekkel foglaljon szállodát, repülőjegyet és autókölcsönzőt a világ bármely pontján. Az erőforrás felhasználójának ki kell töltenie az űrlapot az autó átvételi címével, a bérlés idejével és feltételeivel, a rendszer az ellenőrzött cégek közül sok megfelelő változatot kínál fel a táblázatban az árakkal együtt. Miután kiválasztotta a kívánt opciót, a szolgáltatás átirányítja Önt a szolgáltató weboldalára, ahol kitölti az előszerződést, és elvégzi a fizetést. Ennek megfelelően az oldal nem felelős a vállalat integritásáért, de nincsenek negatív kritikák építő jellegű kritikával ebben a témában.

A hátrányok közé tartozik egyes adatok szelektív irrelevanciája: nem minden, a rendszer által kínált lehetőség naprakész az autó áraira és elérhetőségére vonatkozó információkkal, akkor lehetetlenné válik a rendelési oldalra való továbblépés.

Előnyök

 • Kényelmes navigáció és több szűrő a kereséshez
 • Teljes körű tájékoztatás az ajánlatokról;
 • Rengeteg olcsó ajánlat a világ minden tájáról.

Hátrányok

 • Egyes adatok irrelevanciája.

Expedia

Értékelés: 4.5

Expedia

Weboldal:

A rangsorban következő autókölcsönző szolgáltatás, az Expedia, ugyanolyan kialakítással és navigációval rendelkezik, mint az előzőleg vizsgált . Nem plagizált, de egy globális utazási iroda része. Ezek a szolgáltatások működési elvükben és a képviselt cégek tekintetében hasonlóak; az Expedia ugyanolyan kényelmes az autó kereséséhez a neves autókölcsönző cégek javaslatai között világszerte; a weboldalnak ugyanaz a hátránya – helytelen orosz nyelvű fordítás, ami nehézségekhez vezethet a jelentkezési lap kitöltésekor.

Előnyök

 • Világszerte nagy választékú járművek;
 • Lehetőség több kedvenc opció mentésére a “kedvencek” közé;
 • Részletes szolgáltatási leírás, rejtett díjak nélkül.

Hátrányok

 • Nincs orosz verziója az oldalnak.

RentalCars

Értékelés: 4.4

RentalCars

Weboldal:

A RentalCars speciális autókölcsönző szolgáltatása világszerte működik. Az oldalon nagyon egyszerű a navigáció: csak válassza ki az országot, a várost, az időpontot és az autó osztályát, a szolgáltatás megfelelő lehetőségeket kínál az adott régió nagy társaságaitól. Az autót azonban egy bizonyos helyen kell átvennie, a címet a rendszer az igénylési folyamat során ajánlja fel; nem lesz lehetősége arra, hogy az autót a kívánt helyen vegye át. Az oldal teljes körű műszaki információt nyújt a kiválasztott járműről, a bérleti feltételekre vonatkozó összes fontos információval együtt. A RentalCars világszerte nagyon népszerű, ezért ajánlott előre foglalni, 2 napon belül lemondhatja a teljes visszatérítést mindenféle díj nélkül, a bérleti paraméterek módosítása is lehetséges további költségek nélkül.

Előnyök

 • Alacsony árak és átlátható bérleti feltételek
 • A legnagyobb autókölcsönző cégek autóinak széles választéka;
 • Nincs lemondási vagy módosítási díj.

Hátrányok

 • Gyakran a bérléseket napokkal előre lefoglalják, előzetes foglalás szükséges.

RentCars

Értékelés: 4.3

RentCars

Helyszín:

A RentCars portál a Booking globális utazásközvetítő cég agyszüleménye, mindkettő ugyanazon az elven működik: a felhasználók által megadott paraméterek alapján választják ki a megfelelő szolgáltatást, ebben az esetben – autót bérelni bárhol a világon. A korábban említett szolgáltatásokkal ellentétben a RentCars számos vonzó ajánlatot kínál a weboldal regisztrált és engedélyezett felhasználói számára. Például az erőforrás felhasználói folyamatosan kapnak személyes e-mailjeikre kedvezményes és kedvező ajánlatokat az autókölcsönző cégektől, főként európai országokból.

A járművekre vonatkozó általános kiválasztási kritériumok, a járművezetőknek legalább 21 vagy 25 évesnek kell lenniük, az adott járműosztályra vonatkozó lízingszerződés feltételeitől függően. A RentCars nem tartalmaz garanciát a bérleti díjban, de javasolja egy kiegészítő garancia megvásárlását, amely védi a bérlőt a balesetek és meghibásodások ellen, és amely az adott országban vagy városban az adókat és illetékeket is fedezi. Ez a lehetőség a kezdő járművezetők számára hasznos; a tapasztaltak számára szükségtelennek tűnhet, mivel az autó saját szervizelése gyakran olcsóbb, és a tapasztalt járművezetők baleseti aránya is jóval alacsonyabb. A kezességvállalásról való lemondás esetén a kötelező díjakat külön kell megfizetnie. Ebben az esetben az ügyfél számláján lévő pénz zárolásakor figyelembe veszik a lehetséges kockázatokat, és csak a biztosítási esemény be nem következése esetén kapják vissza a reklamációkat. A foglalás lemondható vagy kicserélhető a találkozó előtt 48 órával, ebben az esetben a pénzt a bérlőnek gond nélkül visszatérítjük.

Előnyök

 • Világszerte autókölcsönző ajánlatok a legnagyobb bérbeadóktól;
 • Lehetőség a foglalás lemondására anélkül, hogy bármilyen díjat levonnának;
 • Kedvező ajánlatok a weboldal engedélyezett felhasználói számára;
 • Fizetés a helyszínen a foglaláskor vagy az autó átvételekor.

Hátrányok

 • Kötelező bejelentkezés a portálon;
 • Nehézségek a fel nem használt biztosítási igényekre befagyasztott pénzeszközök behajtásában.

Easyrentcars

Értékelés: 4.2

Easyrentcars

Weboldal:

Easyrentcars szolgáltatás lehetőséget biztosít arra, hogy válasszon egy autót a nagy autókölcsönző cégek világszerte. Az oldal könnyen navigálható, a foglalás és a fizetés további címek nélkül történik az erőforráson belül; ennek megfelelően minden kérdés megoldható az adminisztrációval telefonon vagy chaten keresztül. A jármű kiválasztásához szűrőket kínálnak fel, és a kiválasztási folyamat eredményeképpen a megfelelő opciók listáját, a műszaki jellemzők és a szerződési feltételek teljes leírásával együtt.

A rendszer egyetlen kellemetlensége – minden ár euróban van, még az orosz piacon is. másrészt az oldal a legalacsonyabb árakat ígéri, és visszatéríti a különbözetet, ha egy hasonló foglalásnál alacsonyabb árat talál. A jármű visszaszolgáltatásáig az ügyfél számláján befagyasztott letét azonban figyelembe vesz minden biztosítási eseményt. Néhány ügyfél nehézségekről számolt be a letét feloldásával kapcsolatban – ez akár több hetet is igénybe vehet. A gyermekes bérlők számára nehéz lehet speciális ülésekkel rendelkező autót találni, nem minden ajánlatban van olyan funkció, amely tartalmazza őket.

Előnyök

 • Kényelmes navigáció és nem feltűnő webhelytervezés;
 • Alacsony árak;
 • Együttműködés a világ nagy vállalkozóival.

Hátrányok

 • A nagy összegű letétet nem mindig könnyű visszaadni;
 • Nem mindig oldja meg az ügyfél problémáit.

Onetwotrip

Értékelés: 4.1

Onetwotrip

Weboldal:

A világ 174 országában bérelhet autót az Onetwotrip segítségével. A megfelelő autó keresésének rendszere nem különbözik másoktól, a fő különbség a kompakt jelentkezési űrlap és az oldal nagyon egyszerű kialakítása, amely kényelmesen tartalmazza az összes szükséges információt a járműről, a szolgáltatás feltételeiről és a további lehetőségekről. A foglaláskor 13% foglalót kell fizetni, a fennmaradó összeg pedig az autó átvételekor esedékes. Az autóhoz kaucióra van szükség, ez a szerződés megkötésekor a hitelkártyán van befagyasztva, ha visszaadják, a biztosítási kárigények hiánya esetén az elzárás megszűnik.

Előnyök

 • Könnyű navigálni az oldalon;
 • Az előleg a foglaláskor csak 13%;
 • Támogatás az összes közösségi hálózaton és üzenetküldőn.

Hátrányok

 • A kártyán lévő pénzeszközök zárolása;
 • Az autó átvételéhez ki kell nyomtatni a foglalási utalványt.

Gazdasági könyvek

Értékelés: 4.0

Gazdasági könyvek

Weboldal:

Az oldal, ahol a világ 130 városában bérelhet autót, teljesíti a rangsort. Az orosz nyelvű kezelőfelület megkönnyíti a rendszer használatát. A bérleti díjak alacsonyak, és ajánlott 750 euró önrészt vásárolni – ez kivétel nélkül minden biztosított balesetre kiterjed. Addig bérelhet autót, amíg 19 éves vagy idősebb, de ha 25 év alatti, akkor további biztosítási díjat kell fizetnie. Figyelemmel kell lenni az olyan kiegészítő szolgáltatásokra, mint a 24 órás lemondási védelem, amelyről le lehet mondani (bár lemondás esetén 2,5%-os díjat kell fizetni). Maga a szolgáltatás időben és jó állapotban lévő autókat biztosít, de az ügyfelek fő feladata a szolgáltatással való együttműködés során – gondosan olvassa el a szerződés feltételeit, különösen az apró betűkkel írva.

Előnyök

 • Felhasználóbarát orosz nyelvű kezelőfelület;
 • Részleges vagy teljes előlegfizetés lehetséges;
 • Munka világszerte.

Hátrányok

 • Sok rejtett feltétel, gondosan el kell olvasnia a szerződést és a feltételeket.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: