A 11 legjobb DVR ár és minőség szerint

*A szerkesztőség szerint a legjobbak értékelése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Vásárlás előtt kérjük, kérjen szakvéleményt.

A modern járművezető nem nélkülözheti a videofelvevőt. Ha nincs ilyen eszköz felszerelve az autóba, akkor még egy nem túl súlyos közlekedési baleset esetén sem valószínű, hogy bizonyítani tudja ártatlanságát. Ezért javasoljuk, hogy ne fukarkodjon. Emellett nem kell túl sok pénzt fizetni egy videorögzítőért sem. Jobb, ha az optimális ár-teljesítmény arányú modelleket nézzük.

Ez a válogatás bemutatja azokat az eszközöket, amelyek tisztességes teljesítményt nyújtanak. Az ebben a cikkben említett összes DVR széles látószöggel és részletes képpel büszkélkedhet. Néhányuk nem rosszabb videót készít, mint néhány akciókamera! A készülékek ára nem különösebben magas.

Minden anyagunk három részre lesz osztva. Az első a klasszikus kialakítású eszközöket tartalmazza – szigorúan az autó szélvédője előtt történő videózásra szolgálnak. A második a visszapillantó tükör alakú modellekkel foglalkozik – nem vonzzák a betolakodók figyelmét, egy ilyen DVR soha nem lehet kivenni a jármű utasteréből. És egy ilyen eszközt azért vásárolnak, hogy helyet takarítsanak meg. Végül a harmadik kategóriába tartoznak a radarérzékelővel felszerelt modellek. Időben figyelmeztethetnek a sebességmérő kamerákra.

A legjobb DVR-ek értékelése ár és minőség szerint

JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb DVR a klasszikus kialakítás árához és minőségéhez képest1Xiaomi Mi Dash Cam 1S4 990 €
2Akenori VR025 590 €
3Dunobil Lux Duo5 990 €
470mai Dash Cam Pro
 • te Midrive D08
 • 3 890 €
  LEGJOBB AUTÓS DVD-K ÁR ÉS MINŐSÉG SZERINT1Roadgid B
 • WIFI
 • 11 240€
  2Artway MD-161 Combo 3 az 1-ben8 076 €
  3Dunobil Spiegel Laus6 590 €
  A legjobb ár/minőségű DVR-ek radarérzékelővel1Kajmán-szigeteki felügyelő S12 690 €
  2Roadgid Premier 2CH18 240 €
  3SilverStone F1 HY
  ID X-DRIVER
  12 620 €
  4INCAR SDR-40 Tibet7 180€

  A legjobb árú és minőségű DVR-ek a klasszikus fekete dobozok között

  Xiaomi Mi Dash Cam 1S

  Értékelés: 4.9

  Xiaomi Mi Dash Cam 1S

  Mint tudják, a kínai Xiaomi vállalat célja, hogy különböző elektronikai termékeket állítson elő, nem csak okostelefonokat és táblagépeket. Több éve az egyik gyárának szerelőszalagjáról egy elég jó DVR jön, a Mi Dash Cam 1S névre keresztelt Mi Dash Cam 1S. Az internet kiterjedésében, beleértve az orosz nyelvet is, sok pozitív véleményt gyűjt. Nem meglepő, hogy a készülék viszonylag kis méretű és kiváló minőségű optikával rendelkezik. Az objektív úgy néz ki, mintha egyenesen egy akciókamerából származna! Könnyű üveg, 140 fokos látószög, széles rekesznyílás – mi mást kérhetne még??

  Az itt látható képet F

   l HD 30 fps sebességgel. Ez elég ahhoz, hogy részletesen áttekintsünk egy balesetet vagy egy érdekes helyzetet. A kínaiak nem hajtottak végre itt hatékonyabb processzor, mivel ez befolyásolná a költséget. A kijelzőt sem csináltak nagy ügyet belőle. Itt nagyon nagy (átlója 3 hüvelyk), de a felbontása – csak 640×360 pixel. A legtöbb esetben a képernyőt csak a menük navigálására használják, és ez a lehetőség teljesen elegendőnek bizonyul. És megnézheti a kész videót a számítógépén.

   A beépített Wi-Fi segítségével szinkronizálhat a fekete dobozzal. Vezetékes kapcsolat is rendelkezésre áll. De sokkal egyszerűbb eltávolítani a memóriakártyát a megfelelő kártyaolvasóba helyezve. A külső meghajtóra történő flashelés ciklikus, így rendszeres formázás nem szükséges. A videót egyébként hang is kíséri, mivel a készülék mikrofont tartalmaz. És egy G-érzékelővel is büszkélkedhet, amely jelzi az ütközés pillanatát a videón.

   Hozzá kell tenni, hogy a kínaiak még az akkumulátorra is pazaroltak. Igen, a kapacitása csak 470 mAh. De ez elég ahhoz, hogy lőni néhány perc videót egy időben, amikor a feszültség fedélzeti hálózat az autó valamilyen okból elveszett. És gyakran csak erre van szükséged.

   Előnyök

   • A betekintési szög 140 fok;
   • A csomag gazdag;
   • Saját akkumulátorral rendelkezik;
   • A parkolásfigyelő funkció elérhető;
   • Beépített Wi-Fi;
   • Mikrofon és hangszóró biztosított;
   • Egy nagyon nagy képernyő;
   • A Sony CMOS-érzékelőjét használja.

   Hátrányok

   • Szeretnék egy magasabb képkockasebességet;
   • Problémák adódhatnak az okostelefonhoz való csatlakozással.

   Akenori VR02

   Értékelés: 4.8

   Akenori VR02

   Ha rendszeresen szeretné rögzíteni az autóban zajló eseményeket, akkor az Akenori VR02 a legjobb választás az Ön számára. Ez az autós videorögzítő egy forgatható egységgel rendelkezik, amelyre a kamera van felszerelve. Ennek eredményeképpen a készüléket az ujjainak könnyű érintésével magára irányíthatja. És még csak nem is kell semmit sem tennie a tartóval kapcsolatban, amely nagy teherbírású 3M szalagot használ (ez a modell egy mágnes segítségével csatlakozik magához a padhoz).

   Ez a készülék egy üveglencsén keresztül nézi a világot. A látószöge 160 fokos. F/1-re nyitott rekesz.8, így még sötétben is nagyszerű képminőségre számíthat. A képen F felbontásban szerepel

    l HD 30 fps sebességgel. Jó paraméter, ennek növelése elkerülhetetlenül nagyon eltérő költségekhez vezetne. Kép itt kíséri a hang, amely ebben a design – nagyon fontos.

    A készülék belsejében egy Sony IMX323 érzékelő található. Fizikai mérete 1/2,7 hüvelyk. Röviden, ez egy jó két megapixeles érzékelő, amely leggyakrabban a DVR-ekben található, ideális ár-teljesítmény aránnyal. A munka eredményét a memóriakártyára írja. A gyártó és a G-érzékelő nem feledkezik meg róla. A készülék beépített Wi-Fi-vel rendelkezik. És ez az egyetlen módja annak, hogy komolyan konfigurálja a készüléket és nézzen videót. Az a tény, hogy az alkotók úgy döntöttek, hogy elérjék a miniatűr méret, ami ezt a modellt már lecsupaszították LCD. Nem találtam helyet az akkumulátornak sem. Ez azt jelenti, hogy vagy a fedélzeti tápegységből vagy egy kondenzátorból veszi az áramot.

    Hozzá kell tenni, hogy a készülék USB-n keresztül csatlakozik a számítógéphez. Ez az egyik leggyorsabb módja az anyag átvitelének. Néhány vásárló azonban inkább a kártyaolvasó segítségével távolítja el a memóriakártyát. Ha van egy a laptopjukon.

    Előnyök

    • Semmi nem vonja el a figyelmét az úton;
    • Kényelmes mágneses rögzítés;
    • A kameraegység könnyen elforgatható;
    • Szép üveglencse;
    • Beépített Wi-Fi modul;
    • Jó minőségű videó;
    • Van egy G-érzékelő;
    • A mikrofonról és a hangszóróról sem feledkezik meg.

    Hátrányok

    • Nincs beépített akkumulátor;
    • Nincs LCD képernyő.

    Dunobil Lux Duo

    Értékelés: 4.7

    Dunobil Lux Duo

    Ne bízzon az érintőképernyőben? Ebben az esetben érdemes megfontolni a Dunobil Lux Duo megvásárlását. Ez a készülék a legelterjedtebb három hüvelykes kijelzőt tartalmazza. A felbontása nem nagy, de elég ahhoz, hogy gyorsan megismerkedjen az eredménnyel, nem is beszélve arról, hogy mindenféle beállításokat végezzen. És a készüléknek sok gombja van, amelyek az oldalsó végeken találhatók. A rögzítés tekintetében a szokásos tapadókorongot használja. Ha biztonságosan a szélvédőhöz van rögzítve, akkor nem lesz gond a DVR elforgatásával, hogy filmezze, mi történik az autóban vagy az autó közelében álló közlekedési rendőrökkel. Könnyebb azonban egy második kamerát csatlakoztatni, amelyet biztosan megtalál a csomagban.

    Annak ellenére, hogy nem a legdrágább, a készülék minőségi üveglencsét kapott. Az itt használt objektív látószöge 140 fokot ér el. Miután áthaladt, a fény az SC2368 mátrixra esik. Ezután az egészet rögzítjük, ami 1920×1080 felbontású videót eredményez 30 fps sebességgel. Néhány vásárló elégedetlenséget okozhat csak a MOV formátum – a legolcsóbb laptopok nem a legjobb módja annak, hogy megbirkózzon a lejátszás. De ha nincs rossz okostelefonja vagy erős asztali számítógépe, akkor nem lesz probléma.

    Egyébként ez egy ismerős DVR. A második kamera képe 720p felbontásban rögzíti a képet. Az eredményt egy legfeljebb 64 GB kapacitású memóriakártyára mentjük. Természetesen van G-érzékelő, amely rögzíti az ütközés vagy a hirtelen megállás pillanatát. Az akkumulátort nem hanyagolják el. Kapacitása azonban nem teszi lehetővé a tartós videofelvételt. Be kell dugni a szivargyújtóba.

    Előnyök

    • Nem rossz megvalósítása a rögzítésnek;
    • Van egy saját akkumulátor;
    • Szerény méret és súly;
    • Minőségi üveglencse;
    • Egy második kamerával érkezik;
    • A HDMI jelen van;
    • Ne feledkezzünk meg a G-érzékelőről sem.

    Hátrányok

    • Nincs Wi-Fi;
    • A mini-USB csatlakozót használják;
    • Nem túl magas képkockasebesség;
    • A második kamera átlagos képminősége.

    70mai Dash Cam Pro

   • A Midrive D08

    Értékelés: 4.7

    70mai Dash Cam Pro<li></div><p>te Midrive D08″ src=”/wp-content/uploads/2023/02/93216666198061-2211.jpg” height=”347″ title=”70mai Dash Cam Pro”</p><li>te Midrive D08″></p><p>Napjainkban egyre gyakrabban kerülnek forgalomba DVR-ek, amelyek kialakítása két részre oszlik. Az első különféle elektronikát és tartóelemeket tartalmaz, míg a második egy forgó egység kamerával. Pontosan ez a készülék kialakítása, amely a Dunobil Lux Duo nevet kapta. Ez lehetővé teszi, hogy bármelyik pillanatban a szélvédő mögött zajló eseményekről készült videóról a belső tér rögzítésére térjen át.</p><p>Nem is beszélve a készülék megjelenéséről. Amikor más DVR készülnek unalmas fekete műanyagból, ez egy csepp bronzos színű. Nehéz panaszkodni a videofelvételek minőségére is, ami nagyon jó lett. Annak ellenére, hogy a szabványos specifikációban F</p><ul>l HD és 30 fps. Érdekes módon a felvétel automatikusan elindítható. És nem feltétlenül befolyásolják a G-érzékelő leolvasott értékei! A felhasználók aktiválhatják a mozgásérzékelést. Ez szép, általában nem találsz ilyen olcsó eszközökben.</p><p>Valószínűleg az egyetlen panasz, ami a vásárlónak lehet, az a lencse. És ez nem a lencsékről vagy a fényáteresztésről szól. A betekintési szög mindössze 130 fok. Egy fekete doboz esetében ez a legkevésbé elfogadható paraméter, amely nem minden tulajdonosnak felel meg. Az itt használt két hüvelykes kijelzőt szerénynek is nevezhetjük. Ha azonban közelebbről szeretné megnézni a videót, használhat egy okostelefont, amely Wi-Fi-n keresztül csatlakozik.</p><p>A felvételek tárolása itt a szokásos 64 GB-os memóriakártyán történik. A jó dolog az, hogy még akkor sem áll le, ha az autó fedélzeti áramellátása valamilyen okból kifolyólag megszűnik. Sőt, a fekete doboz “szivargyújtóhoz” való csatlakoztatása nélkül is hosszú ideig tarthat, mivel a gyártó az akkumulátor kapacitását tekintélyes 500 mAh-ra hozta.</p><h4>Előnyök </h4><ul><li>H codec-et használ.265;</li><li>Jó minőségű felvételek sötétben</li><li>A lencse bármikor elforgatható;</li><li>Beépített újratölthető akkumulátorral kapható;</li><li>Van G-érzékelő és mozgásérzékelő;</li><li>Beépített Wi-Fi modul;</li><li>Hangszóró és mikrofon is van;</li><li>Alacsony ár.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A kijelző nem nevezhető nagynak;</li><li>Lehet, hogy szélesebb látószöget kívánnánk;</li><li>Lassú töltés;</li><li>Hosszú időbe telik a videó átvitele Wi-Fi-n keresztül;</li><li>Nem a legjobb mikrofonminőség.</li></ul><h2>A legjobb autós DVR-ek ár és minőség szerint</h2><h3>Roadgid B</p><li>ck WIFI </h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=Roadgid B<li></div><p>ck WIFI” src=”/wp-content/uploads/2023/02/7031666198061-4311.jpg” height=”331″ title=”Roadgid B</p><li>ck WIFI”></p><p>Nagyszerű DVR, amely külsőleg szinte megkülönböztethetetlen egy hagyományos visszapillantó tükrötől. Csak ha megnézi a hátulját, akkor veszi észre a hűtőnyílásokat és a lencsét. Ez utóbbi azonban nem a legnagyobb a kettő közül, így kívülről szinte lehetetlen észrevenni.</p><p>A Roadgid B legjobb tulajdonsága a Roadgid B</p><li>Kifinomult szoftverplatform. Több is van, mint egy G-érzékelő, amely egy külön fájlban rögzíti a vészleállási eseményt. A keretben van egy mozgásérzékelő is. Képes követni a sávodat is, és figyelmeztet, ha túlléped a határokat. De természetesen az esetek 99%-ában a készüléket a folyamatos videofelvétel miatt vásárolják meg. Itt 1920×1080-as felbontásban, 30fps sebességgel történik. A kép abszolút mindent rögzít, ami a szélvédő előtt történik, mivel az itt használt objektív látószöge eléri a 170 fokot. A 2 megapixeles érzékelő nagy fényérzékenységének köszönhetően éjszaka sincsenek nagyobb problémák.</p><p>Ez az autós DVR nemcsak képet, hanem hangot is rögzít. A Roadgid B képes tárolni és lekérdezni a felvételeket egy második kameráról, amely az ujj legkisebb mozdulatával kihúzható. Biztos ezért van az árcédula kissé az átlag felett. A videó eredményét közvetlenül a tükrön láthatja, amely alatt egy hatalmas érintőképernyő van elhelyezve, amelynek átlója csak kissé elmarad a 10 hüvelykektől. Ha nem szeretné, hogy az üvegre ujjlenyomatok kerüljenek, akkor a DVR-tükröt szinkronizálhatja okostelefonjával Wi-Fi-n keresztül. A legkönnyebben beállítható.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Figyelmeztethet a sávelhagyásra;</li><li>A beépített akkumulátorról működik;</li><li>Nagyszerű videóminőség;</li><li>A keretben G-érzékelő és mozgásérzékelő található;</li><li>Nagyon széles látómező;</li><li>Egy hatalmas kijelző;</li><li>A készülék 1 GB belső memóriával rendelkezik;</li><li>Beépített Wi-Fi;</li><li>Két kamerával fényképezhet.</li></ul><h4>Hátrányok </h4><ul><li>Az akkumulátor kapacitása sok kívánnivalót hagy maga után;</li><li>Az árcédula nem mindenkinek fog megfelelni.</li></ul><h3>Artway MD-161 Combo 3 az 1-ben</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Artway MD-161 Combo 3 az 1-benArtway MD-161 Combo 3 az 1-ben

    Ez a DVR-tükör abban különbözik, hogy egyszerre három funkciót egyesít magában. Először is, mindent rögzít, ami előtte történik, és az egészet egy microSD-kártyára rögzíti. Másodszor, visszapillantó tükörként működik. Harmadszor, ez egy teljes értékű radardetektor is. Ez azt jelenti, hogy időben figyelmeztetnek a sebességmérő kamerára. Csak arra kell emlékeznie, hogy rendszeresen frissítse a megfelelő adatbázist, amelyet a készülék saját GPS-chipje orientál.

    Ez a modell minőségi lencsét tartalmaz. A betekintési szöge 140 fok. Általában elég, ha a balesetről minden részletében videót rögzítünk. A tükör bal oldalán lévő LCD-képernyőn pontosan láthatja, hogy mi van a keretben. Átlója 4,3 hüvelyk. Ez sokkal több, mint amit a hagyományos műszerfali kamerák nyújtanak. És a készülék készen áll arra, hogy mikrofonnal és hangszóróval büszkélkedhessen.

    Az Artway MD-161 talán legfontosabb jellemzője a hangutasítások. Időben figyelmeztetnek, ha egy másik nyílhegy felé közeledsz. A beállítások között pedig kiválaszthatja, hogy a kamera előtt hány méterrel szeretné, hogy a hang figyelmeztesse a kamerát. A vevőnek örülnie kell annak a ténynek is, hogy a városban a készülék külön üzemmódra vált, amely aktiválja a hamis pozitívumok intelligens szűrőjét.

    Egyébként ne várjon semmi szokatlant ettől a DVR-től. F

     l HD 25 fps sebességgel. A rendszámtáblák még sötétben is jól olvashatók. Nem csoda, hiszen egy 8 megapixeles 1/3 hüvelykes érzékelő található benne. Több a test alatt talált helyet az 500 mAh kapacitású akkumulátornak. Ez azt jelenti, hogy nem áll le a működés abban a pillanatban, amikor az autó fedélzeti áramellátása megszűnik.

     Mit spórolt meg a gyártó?? Először is, nincs Wi-Fi támogatás. A megfelelő adatbázist vezetékes kapcsolat segítségével kell frissítenie. Másodszor, a készülék nem teszi lehetővé egy második kamera csatlakoztatását.

     Előnyök

     • Radardetektorként is használható;
     • Beépített GPS-chip;
     • Hangutasítások bevezetése;
     • A képernyő nem foglal sok helyet a tükrön;
     • Beépített hangszóró és mikrofon;
     • Jó minőségű videó;
     • Az objektív széles látószögű;
     • Saját újratölthető akkumulátorral rendelkezik.

     Hátrányok

     • Második kamera csatlakoztatása nem lehetséges;
     • Nincs beépített Wi-Fi.

     Dunobil Spiegel Laus

     Értékelés: 4.7

     Dunobil Spiegel Laus

     Ennek az autós DVR-nek az esetében a kép közvetlenül a tükör közepén jelenik meg. 5 hüvelykes, 800×480 pixeles kijelzővel rendelkezik. Elég jó paraméter, amely lehetővé teszi, hogy kényelmetlenül navigáljon a menüben. De ennek a modellnek a fő jellemzője nem ez, hanem a kiegészítő kamera. Ez olyasmi, amire nem számítana egy ilyen olcsó készülék dobozában! A kiegészítő kamera elhelyezhető a műszerfalon vagy az autó hátsó részén. A szokásos kompozit videocsatlakozón keresztül csatlakozik.

     Ha a fő kameráról beszélünk, viszonylag jó lencsével rendelkezik, amelynek látószöge eléri a 140 fokot. Miután áthaladt a lencsén, a fény a két megapixeles érzékelőre jut. Ezután az egészet rögzítjük, ami 1080p videót eredményez 30fps sebességgel. A videó minősége nem ideális, de teljesen megfelel a készülék árának.

     A Dunobil Spiegel Laus nemcsak a szokásos G-érzékelőt, hanem egy mozgásérzékelőt is beépített a keretbe. A gyártó nem felejtette el a mikrofont, amely még a közlekedési ellenőrrel folytatott beszélgetéseket is rögzíti. A videó legfeljebb 64 GB-os memóriakártyára menthető. A folyamat még hálózati áramkimaradás esetén sem szakad meg, mivel a termék saját újratölthető akkumulátorral rendelkezik (kapacitása 400 mAh).

     Előnyök

     • A hangvezérlés megvalósult;
     • Elég nagy kijelző;
     • Jó betekintési szög;
     • Tisztességes minőségű videofelvétel sötétben;
     • Megfelelő ár;
     • Külső kamerával érkezik;
     • Saját újratölthető akkumulátorral rendelkezik.

     Hátrányok

     • Az üvegen ujjlenyomatok vannak;
     • Nincs Wi-Fi.

     A legjobb ár és minőség DVR-ek radar detektorral

     Kajmán-szigeteki felügyelő S

     Értékelés: 4.9

     Kajmán-szigeteki felügyelő S

     Ha egy fekete doboz radarérzékelő funkciót kap, a mérete hajlamos megijeszteni néhány vásárlót. Szerencsére vannak kivételek a szabály alól. Például egy különösen nagy nem nevezhető Kajmán-szigeteki felügyelőnek S. Ugyanakkor még mindig van hely egy lézeradó és a hozzá tartozó vevő számára. Megértjük azonban, hogy manapság már nem igazán számíthat rá. Ezért áll a készülék rendelkezésére még GPS-chip is. Lehetővé teszi a készülék számára, hogy navigáljon az Ön aktuális tartózkodási helyére és egy letöltött adatbázisra. Ennek eredményeképpen hiba nélkül figyelmeztet minden sebességmérő kamerára, hacsak nem tiltja le ezt a funkciót.

     Mivel a processzor Ambarella A12. Ennek a chipnek a teljesítménye elég ahhoz, hogy videót írjon F

      l HD. Ha az autó hirtelen megállt, az eseményt egy külön fájlba menti, és meg kell köszönnie a G-érzékelőnek, hogy. A képre nem csak az idő és a dátum, hanem az aktuális sebesség is megjeleníthető. A videókat pedig hang is kísérheti, mivel van mikrofon.

      A készülék meglehetősen jó lencsén keresztül nézi a világot. A betekintési szöge 130 fok. Nem rekord, de az autók egyáltalán nem torzítottak, és a rendszámok könnyen olvashatók. Az anyagok mentése az ismert microSD-kártyán történik. Kapacitása akár 256 GB is lehet. A jó hír az, hogy a fedélzeti tápellátás lekapcsolása után is folytathatja a filmezést. A gyártó azt állítja, hogy a DVR körülbelül 20 percig képes saját akkumulátorával működni.

      Mivel a készülék kicsi, ostobaság hatalmas képernyőt várni. Itt a képátló nem haladja meg a 2,4 hüvelyket, a felbontás pedig 320×240 pixel. Kár, hogy ez a modell nem rendelkezik Wi-Fi modullal, ami nagyban leegyszerűsítené a kapott videó megtekintését.

      Előnyök

      • Radardetektorként is használható;
      • Nem túl nagy méret;
      • Saját újratölthető akkumulátorral rendelkezik;
      • Beépített GPS-chip;
      • Van egy mikrofon;
      • Kiváló videofelvételi minőség;
      • Hangutasításokat vezettek be.

      Hátrányok

      • Második kamerát nem tud csatlakoztatni;
      • Nincs Wi-Fi modul;
      • Az ár azonban nem nevezhető alacsonynak.

      Roadgid Premier 2CH

      Értékelés: 4.8

      Roadgid Premier 2CH

      Nem minden videorögzítő képes megbirkózni a súlyos hőmérséklet-ingadozásokkal. A szuperkondenzátorral ellátott modellek általában nem jelentenek problémát ebből a szempontból. Különösen a Roadgid Premier 2CH büszkélkedhet ilyen tervezési elemmel. Továbbá, a készülék kapott a rendelkezésére álló mátrix Sony IMX335, képes írni egy kiváló minőségű képet. Az autós DVR fő jellemzője azonban egy második kamera, amelyet valahol az utastérben lehet elhelyezni. Ez azt jelenti, hogy a közlekedési felügyelővel való beszélgetés során nem kell emlékeznie arra, hogy a készüléket bekapcsolja.

      Ez a modell egyesíti a DVR és a radardetektor funkcióit. Jó, hogy nem ad ki túl gyakran hangutasításokat – a Roadgid Premier 2CH tartalmaz egy aláírási patch antennát, amely védelmet nyújt a hamis pozitív jelzések ellen. Van egy GPS-chip is. A készülék egy olyan adatbázist is használ, amely szinte az összes közlekedési rendőrségi kamera helyét tartalmazza.

      Tartozik egy eszköz mount van elhelyezve a szélvédőre keresztül tapadókorongok. Maga a fekete doboz mágnessel van rögzítve. Ez azt jelenti, hogy szó szerint másodpercek alatt eltávolítható és elpakolható a kesztyűtartóban.

      Az itt használt 5 megapixeles érzékelő készen áll arra, hogy akár 2304×1296 pixeles felbontású videókat mentsen. Nem lehet hibázni az objektívvel, amely hat üveglencséből áll. Érdekes, hogy a termék CPL-szűrővel van felszerelve, ami nehéz fényviszonyok között segíthet. Az itt használt optika látószöge 170 fok.

      A készüléket a javaslat szerint a gombokkal kell vezérelni. Igen, van képernyője. És még csak nem is a legkisebb – az átlója három hüvelyk. Nem rendelkezik azonban érintésérzékeny hordozóval. A készülékkel való interakció másik módja az okostelefonnal való szinkronizálás. Használja erre a célra a beépített Wi-Fi modult.

      Előnyök

      • Beépített G-érzékelő és GPS-chip;
      • Széles látószög;
      • Egy második kamerával van felszerelve;
      • Kiváló minőségű videofelvételek;
      • Az objektív CPL-szűrővel van felszerelve;
      • Elég nagy kijelző;
      • Van egy Wi-Fi modul;
      • Radarérzékelő van beépítve;
      • Kényelmes mágneses rögzítés.

      Hátrányok

      • Túlmelegedés a napon;
      • A költségek nem mindenkinek fognak megfelelni.

      SilverStone F1 HY
      ID X-DRIVER

      Értékelés: 4.7

      SilverStone F1 HY</div><p>ID X-DRIVER” src=”/wp-content/uploads/2023/02/2991666198061-8711.jpg” height=”307″ title=”SilverStone F1 HY<br />ID X-DRIVER”></p><p>Egy nagyszerű DVR, amely okkal érdemli ki a híres YouTube-bloggerek dicséretét. A készülék kompaktnak bizonyult, de számos funkcióval büszkélkedhet. Különösen a radarérzékelőt egyesíti a következőkkel. És biztos lehet benne, hogy a készülék figyelmeztetni fogja Önt minden egyes sebességmérő kamerára. A lényeg az, hogy nem csak lézersugárral érzékeli őket, hanem a megfelelő adatbázisnak köszönhetően. A készülék saját helyét a GPS-chip határozza meg. Az aktuális sebesség rögzítésére is szolgál.</p><p>Ennek a modellnek viszonylag kis lencséje van, 145 fokos betekintési szöggel. Alatta egy 1/3 hüvelykes, két megapixeles érzékelő található. A felvétel automatikusan elindul, amiért köszönetet kell mondania a G-érzékelőnek. Megkönnyíti az esemény különleges jelölését is, amelyben hirtelen megállás történt. Ha ez vezetett a fedélzeti áramellátás elvesztéséhez, nincs semmi baj – a további munka a készülék saját 250 mAh kapacitású akkumulátort biztosít.</p><p>Az eredményt egy memóriakártyára írja, amelynek maximális kapacitása 64 GB. Mivel a felvétel ciklikus lehet, ez a szám elégséges. Röviden, megéri az árát. Az egyetlen panasz a vevő panaszkodhat a csatlakozó hiánya miatt egy további kamera számára. Ami itt hiányzik, az egy Wi-Fi modul. Egy USB-kábel segítségével hetente szinkronizálnia kell a készüléket a számítógépével, mivel a rendőrségi kamerák adatbázisát ilyen gyakorisággal frissítik.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Kiváló minőségű videofelvétel;</li><li>Radarérzékelő funkciót hajtanak végre;</li><li>Van egy GPS-chip;</li><li>Érzékeny patch antenna van beépítve;</li><li>A kijelző elég nagy;</li><li>Széles látószög;</li><li>Saját újratölthető akkumulátorral rendelkezik.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs Wi-Fi modul;</li><li>Második kamera csatlakoztatása nem lehetséges;</li><li>Nem a legbiztonságosabb rögzítés.</li></ul><h3>INCAR SDR-40 Tibet</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=INCAR SDR-40 Tibet

      Nagyon kompakt DVR, amely nem vonja el feleslegesen a járművezető figyelmét. És a belsejében van hely egy teljes értékű radarérzékelőnek is. És ami a legjobb, hogy nem csak lézeradót használ, hanem az egész oroszországi közlekedési rendőrségi kamerák adatbázisát is. Mint sejthető, a készülék GPS-chippel rendelkezik.

      Mivel a DVR kicsi, ostobaság lenne hatalmas kijelzőt várni. Az ide telepített képernyő átlója 2,3 hüvelyk, felbontása pedig 320×240 pixel. Még ez is elég jó a menüben való navigáláshoz és az eredményként megjelenő videó megtekintéséhez. Ha a készülék eredményét át szeretné vinni a számítógépre, használjon vezetékes kapcsolatot, vagy vegye ki a memóriakártyát. A maximális támogatott kapacitás 32 GB.

      Az itt használt lencse látószöge 130 fokos. Nem sokat, de a kép minimális torzítással büszkélkedhet. Ez az oka annak is, hogy minden rendszámtábla gond nélkül leolvasható. Ami az érzékelőt illeti, a képességei elégségesek ahhoz, hogy a képet F felbontásban tartsa

       HD 30 fps sebességgel.

       Egyébként ez egy tipikus olcsó DVR. Ne számítson arra, hogy további kamerát tud csatlakoztatni. Nincs vezeték nélküli modul az okostelefonokkal való szinkronizálás megkönnyítésére. De a készülék ára – messze nem a legmagasabb volt.

       Előnyök

       • Könnyen forgatható 180 fokban;
       • Megfelelő áron;
       • Jó minőségű videofelvételek;
       • Van egy mikrofon;
       • Van radardetektor;
       • Beépített G-érzékelő és GPS chip.

       Hátrányok

       • Lehet, hogy nem ismeri fel a nagy kapacitású memóriakártyát;
       • Nincs Wi-Fi modul;
       • Második kamera nem csatlakoztatható.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: