A 13 legjobb Dunlop gumiabroncs

Amikor egy autó “túlcipőzéséről” van szó, nem ritka, hogy az autótulajdonosok a Dunlop Tires termékeket veszik fontolóra. Ez a német vállalat több mint 100 éve gyárt gumiabroncsokat, és megbízható gyártóként szerzett hírnevet. A vállalatcsoport üzemei már az Egyesült Királyságban, Japánban, Thaiföldön és más országokban találhatók. Jelenleg 75%-ban a Goodyear tulajdonában van, így az anyavállalat szigorúan ellenőrzi a termelést, ami még nagyobb bizalmat biztosít a termékminőséggel kapcsolatban. Szakértőink időt spóroltak Önnek, és kiválasztották a 13 legjobb Dunlop gumiabroncsot a különböző üzemi körülményekhez.

A legjobb Dunlop gumiabroncsok értékelése

Jelöléshelytermék neveár
A legjobb Dunlop nyári gumiabroncsok1Dunlop SP Touring T12 000€
2Dunlop SP Sport LM704 nyári gumiabroncs2 320€
3Dunlop SP Sport Maxx3 250€
4Dunlop Direzza DZ1022 480€
A legjobb Dunlop téli gumiabroncsok1Dunlop Winter Maxx SJ83 750€
2Dunlop Grandtrek Ice034 640€
3Dunlop Winter Maxx WM022 590€
4Dunlop SP Winter ICE022 280€
Dunlop legjobb nyári gumiabroncsok terepre1Dunlop Grandtrek PT33 910€
2Dunlop SP QuattroMaxx7 876€
3Dunlop SP Sport Maxx 050+ SUV15 010€
4Dunlop Grandtrek AT257 574€
5Dunlop Grandtrek AT34 260€

A legjobb Dunlop nyári gumiabroncsok

Nyáron fontos a gyors vízelvezetés és a kopásállóság, mivel a gumiabroncsok forró, érdes aszfalttal érintkeznek. Íme a legjobb Dunlop termékek ezekkel a jellemzőkkel.

Dunlop SP Touring T1

Értékelés: 4.9

Dunlop SP Touring T1

A kategória csúcsa az SP Touring T1 nyári gumiabroncs személygépkocsikra. Dunlop termékek 34 méretben kaphatók R13-18-as felnikhez. A futófelület mintázatát három tömör, de metszett hosszanti borda jellemzi, amelyek növelik a tapadást és megkönnyítik a pályán maradást. A ferde vállzóna segít a kanyarokban sebességcsökkenés nélkül bejutni a kanyarokba. A futófelületre kifejtett nyomás további lamellákat nyit meg, növelve az érintkezési felületet. A járművezetők beszámolói szerint a gumiabroncsok nem félnek a burkolatlan utaktól (vidéki nyaralók, horgászat, szabadtéri kikapcsolódás), amelyeken csúszás nélkül lehet közlekedni.

A vásárlói vélemények mindegyike dicséri a gumiabroncs lágy keverékét. Bár a meleg évszakra tervezték, a gumiabroncs ellenáll a kopásnak, és körülbelül 50 000 km-t bír ki. A Dunlop abroncsok pozitív tulajdonságai közé tartozik a kis egyenetlenségeken (kövek, bukkanók, ágak) való sima futás és a csendes vezetés.

Előnyök

 • 5 évszakig tart a mindennapi használatban és az ünnepek alatt;
 • Nincs “sérv” egy gyorsasági lyuk esetén;
 • szúrásállóság;
 • Jó ár-érték arány.

Hátrányok

 • nem lehet 387 kg-ot meghaladó terhelésnek kitenni;
 • A kormányzás pontossága vizes úton csökken;
 • 190 km/h sebességindex.

Dunlop SP Sport LM704 nyári gumiabroncs

Értékelés: 4.8

DUNLOP SP SPORT LM704 NYÁRI GUMIABRONCS

Ezek a gumiabroncsok a Dunlop speciális sorozatának részei, az SP index a Sport Perfomance rövidítése. Az LM elnevezés a híres Le Mans-i versenyre utal. A modell szimmetrikus irányított futófelülettel rendelkezik, több finom barázdával, amelyek hatékonyan elvezetik a vizet. A középső bordákat kis bordák keresztezik, amelyek hozzájárulnak a gumiabroncs szerkezeti stabilitásához különböző terhelési körülmények között. A nyári gumiabroncsokat 210 km/h sebességig tervezték. Az egyes blokkok csökkentett számával a gyártónak sikerült nagyobb érintkezési felületet elérnie. A sportos vonalvezetésű közúti modellt a vezetők az értékelésekben az iránystabilitásáért és a gyors visszajelzésekért szeretik.

Ezek a Dunlop legjobb sportos vezetési abroncsai megfizethető áron. Ezek a versenyabroncsok már nem csak versenyautókra, hanem R13-tól R18-as felnig terjedő felnikkel rendelkező normál autókra is kaphatók. Kiváló kezelhetőséget biztosítanak, így a vezető pontosan meg tudja jósolni, hogy hol kell bemenni a kanyarba vagy megcsúszni.

Előnyök

 • jó nedves tapadás;
 • optimális ár;
 • a lapos profil nagyobb érintkezési felületet biztosít;
 • vetemedésálló.

Hátrányok

 • Az egy kerékre jutó terhelés nem haladhatja meg a 365 kg-ot;
 • elég zajos.

Dunlop SP Sport Maxx

Értékelés: 4.7

Dunlop SP Sport Maxx

Ahogy a neve is mutatja, ezek a Dunlop gumiabroncsok a sport kategóriába tartoznak. A gumiabroncsok gyártása során olyan technológiákat alkalmaztak, amelyeket a Forma-1-es profi versenyabroncsok előállításához használnak. A Maxx előtag nem csak marketingfogás – az abroncsok 270 km/h sebességindexszel rendelkeznek, így érdemes őket választaniuk azoknak, akik szeretnek gyorsan menni. Az oldalfal különleges szilárdságát kevlárszálak alkalmazásával érik el. Ez javítja a keverék és a fémfelni közötti kapcsolatot, véd a gumiabroncsnak a felnivel való érintkezése ellen, és jobb irányíthatóságot tesz lehetővé – a gumiabroncs nem “pufog” az úton. Az MRT technológiát alkalmazták ennek a gumiabroncsnak a megalkotásakor, ami merevebb szerkezetet biztosít, és egyenletes terheléseloszlást eredményez.

Ezeket a Dunlop abroncsokat tartjuk a legjobbnak a választék gazdagsága szempontjából. 289 méretben kapható. 15 és 23 hüvelyk közötti átmérőjű felnikhez tervezték. A 60 mm-es és 25 mm-es profilmagasságok alapfelszereltségként kaphatók. Az ilyen fajta ad széles körű fantázia, mint a megjelenése az autó.

Előnyök

 • dupla gumiabroncs hidrobarázdák a gyorsabb vízelvezetés érdekében;
 • A perem nélküli váz kiváló tapadást biztosít az útfelülethez;
 • pontos kormányzás;
 • Az 5 blokkos futófelületi kialakítás érzékeny fékezést biztosít.

Hátrányok

 • A merev gumiabroncsok csökkentik a kényelmet az egyenetlen útburkolaton;
 • Zaj.

Dunlop Direzza DZ102

Értékelés: 4.6

DUNLOP DIREZZA DZ102

És itt egy másik Dunlop nyári gumiabroncs gyors vezetéshez – a megengedett maximális sebesség 270 km/h-ig terjedhet. Ez a varratmentes csomagolási technológiának köszönhető, amely csökkenti a gördülési ellenállást. A gumiabroncs szerkezete erős marad, mivel a kordok nagyon szorosan vannak feltekerve, és az autó nem billeg oldalra, amikor a gumiabroncsok forróak. A vegyület tartósságát polimer adalékanyagok biztosítják, amelyek molekuláris szinten megkötik a teljes vegyületet. lehet Dunlop abroncsokat vásárolni R14-22-es tárcsákra, de nehéz őket akciósan találni, és akár egy hónapot is várni kell az áru kiszállítására. A gyártó összesen 41 méretben kínálja ezt a modellt, 35 és 60 mm közötti szelvénymagassággal és 185 és 275 mm közötti szélességgel.

Szakértőink rámutatnak a gumiabroncs megnövelt érintkezési felületére, amelyet a futófelület vonalainak görbületének csökkentésével érnek el. A gumiabroncs kopottnak tűnhet, de más modellekhez képest kiváló tapadási tulajdonságokkal rendelkezik, mivel keveréke magas szilícium-dioxid-tartalmú. A vélemények szerint a Dunlop abroncsok tökéletesen viselkednek esőben.

Előnyök

 • 615 kg-os terhelési index
 • 270 km/h sebességig engedélyezett
 • A dunlop direzza gumiabroncs pedig csökkenti az üzemanyag-fogyasztást;
 • Jó úttartás.

Hátrányok

 • nehéz megvásárolni – nem mindenhol kapható;
 • csökkentett tartósság – akár 30 000 km-t is kibír.

A legjobb Dunlop téli gumiabroncsok

A téli gumiabroncsok esetében fontos a stabil viselkedés jégen és jégmentesítéskor. Íme néhány a Dunlop gumiabroncsok legjobb modelljei közül, amelyeket szakértőink választottak ki.

Dunlop Winter Maxx SJ8

Értékelés: 4.9

DUNLOP WINTER MAXX SJ8

Az első számú téli gumiabroncs a Winter Maxx SJ8 kategóriában. 69 méretben kapható gumi. 4D Nano Design technológiát használtak a létrehozásához. Ebből a célból számos polimert adtak a keverékhez, hogy javítsák a váz szilárdságát és a vonóerő tulajdonságait. A Dunlop gumiabroncs futófelületének mintázata kis téglalapokat tartalmaz, amelyek javítják az abroncs úttartását havas aszfalton. A járművezetők visszajelzései szerint a gumiabroncsok a forgalomban körülbelül 15 percig melegednek, ezután tépőzárként kezdenek el működni, megvédve az autót a megcsúszástól. A gyártó Dunlop független vizsgálatokat rendelt meg abroncsainak jégen való féktávolságáról, amelyek eredményeként az abroncs 11%-kal rövidebb, mint a jól ismert Grandtrek SJ7.

Mindezen pozitív tulajdonságok mellett ezek a gumiabroncsok a legjobbak, amelyek széles méretválasztékban kaphatók. Ezek például R11-es felnikhez kaphatók. Ráadásul a gumiabroncs szélessége messze nem “kerékpárosbarát”: 265 mm, 65 mm-es keresztmetszettel. Nem rossz választás egy kis ultra kompakt autóhoz vagy robogóhoz.

Előnyök

 • Legfeljebb 710 kg teher szállítható;
 • A T-hornyok javítják a tapadást;
 • nagy teljesítményű vízelvezető rendszer;
 • zajmentes vezetés csupasz aszfalton.

Hátrányok

 • sima jégen csúszás lehetséges;
 • A hóban lévő hasadék miatt nehezebb a mély hófoltokból kikormányozni.

Dunlop Grandtrek Ice03

Értékelés: 4.8

DUNLOP GRANDTREK ICE03

A szakértők a kategória második helyét a Dunlop szöges téli gumiabroncsoknak ítélték oda. A futófelület mintázata érdekes, mivel nincsenek egyenes vonalak. A hasadék fokozatosan kiszélesedik a közepétől a szélek felé, természetes csatornákat hozva létre a hó elvezetésére. A vállrészen kialakult egy kampós hatás, ami lehetővé teszi, hogy kijusson a rutinból. A járművezetők visszajelzései szerint a gumiabroncs puha a bukkanókon való áthaladáskor, és az úttartása csiszolt. Az ügyfelek a fékezéskor a havon történő erős lassulást is megjegyzik.

Szakértőink a Dunlop szegecselt gumiabroncsokat a jármű kiváló stabilitása miatt helyezték a felülvizsgálatba, mind puha havon, mind jégen. Hófúvásba kerülés esetén a V-hornyok működésbe lépnek, amelyekből több van, mint az év elődmodelljénél. A gumiabroncsnak nagyobb a rugózása, nem pedig az a tehetetlen “csikorgás”, amivel más abroncsok találkoznak. Jégen az acélszegek, amelyek a teljes szélességben, és nem csak a széleken helyezkednek el, bevetésre kerülnek. A keményfém betétek bonyolult sokszög alakja lehetővé teszi az éles irányváltást.

Előnyök

 • 850 kg hasznos teher;
 • A lapátok háromdimenziós szerkezete a csúszós felületen való stabilitás érdekében;
 • Egyenletes tüskeeloszlás;
 • Megnövelt számú V-hornyok.

Hátrányok

 • nem mehet 190 km/h-nál gyorsabban;
 • magas költségek;
 • csak rendelésre vásárolható meg.

Dunlop Winter Maxx WM02

Értékelés: 4.7

DUNLOP WINTER MAXX WM02

A Dunlop téli gumiabroncsát a japán Sumitomo cég részvételével hozták létre. Itt is a 4D Nano Design technológiát alkalmazták. A puha keverék körbeöleli a jeges egyenetlenségeket, így a kátyúzás alig észrevehető, ahogy azt a vásárlói vélemények is megerősítik. A gyártó olyan összetevőket is hozzáadott a gumihez, amelyek késleltetik az öregedést. Még ha a gumiabroncs 2017-es évjáratú is (a gyártási hónap és év a felnin található kódban található), akkor is biztonságosan felszerelheti autójára. A gumiabroncs-szakértők 17%-kal több lamellát is kialakítottak ebben a modellben, ami csökkentette a féktávolságot. Ez különösen a csupasz járdaszakaszokon segít, amikor a hó már elolvadt, de a hőmérséklet még mindig +2°C…+4 fok.

Gumiabroncs-szakértőink a Dunlop abroncsot találták a legjobbnak a gyártók körében jelenleg egyre népszerűbb aszimmetrikus mintázata miatt. A gumiabroncs külső oldalán ferde barázdák vannak, amelyek segítik a hó eltakarítását és a kormányzás pontosságának megőrzését manőverezés közben. A belső oldalt sima bordák jellemzik, amelyek 100-130 km/h sebességnél iránystabilitást biztosítanak.

Előnyök

 • a vegyület jól alkalmazkodik az egyenetlenségekhez;
 • több lamella, mint más gumiabroncsokon;
 • kiváló terepjáró mobilitás;
 • Nincs zaj az aszfalton.

Hátrányok

 • csak megrendelésre vásárolható;
 • a sebesség nem haladhatja meg a 190 km/h-t.

Dunlop SP Winter ICE02

Értékelés: 4.6

DUNLOP SP TÉLI JÉG02

A Dunlop téli gumiabroncs-kínálatát a 13-21 colos felnikre tervezett, 80 különböző méretű gumiabroncs teszi teljessé. A Goodyear részt vett a fejlesztésében. A téli gumiabroncsok nem rendelkeznek folyamatos bordákkal, ami hozzájárul a kormányzás egyenletességéhez. Az ügyfelek visszajelzései dicsérik a könnyű kormányozhatóságot, még a szervokormány nélküli autókban is. Széles vízelvezető barázdák a vállakon, amelyek éles szögben helyezkednek el a vágásállóság javítása érdekében. A blokkok között szalagkorlátokkal is rendelkezik, így a gumiabroncsok terhelés alatt is megtartják alakjukat. A szegecsek jelenléte a vállrészen megakadályozza, hogy a jármű meginogjon a jégen. Nem fogja túszul ejteni egy teherautó fúrása, mert a tapadóhurok segít abban, hogy csúszás nélkül szálljon ki az autóból.

Ezek a Dunlop gumiabroncsok a legjobb tapadásúak. Ebből a célból a gyártó a futófelület középső részét hosszanti bordákkal látta el. A futólemezek sok háromszöget és rombuszokat tartalmaznak, amelyek azonnal extra éleket hoznak létre, hogy a kerék bárhova elforduljon.

Előnyök

 • Hatékony vízelvezető rendszer;
 • stabilitás manőverezés közben;
 • nem csúszik a jégen;
 • könnyen kiegyensúlyozható; – könnyen kiegyensúlyozható.

A hátrányok a következők

 • 387 kg vagy annál kisebb terhelési index;
 • csak 190 km/h sebességet érhet el;
 • Kevés a tüske, és gyorsan elrepülnek.

Dunlop legjobb nyári gumiabroncsai terepre

A crossoverek és SUV-ok számára a Dunlop gumiabroncsgyártó magasabb terhelhetőségi indexű gumiabroncsokat gyárt, R15-től R23-ig terjedő széles mérettartományban. Íme néhány a szakértők által kiválasztott legjobb választások közül.

Dunlop Grandtrek PT3

Értékelés: 4.9

Dunlop Grandtrek PT3

Az első helyen a Dunlop nyári gumiabroncsai állnak a kis és közepes méretű SUV-ok számára. A gumi terhelhetőségi indexe 710 kg. A gumiabroncsok R15-19-es felnikhez és összesen 42 méretben kaphatók. Nyárra elég kényelmesek, mivel a legtöbb modellnél a profil magassága 60-70 mm. A sofőröknek tetszik a gumi teljesítménye nedves aszfalton. A vállrészeken további lamellák vannak, amelyek csökkentik a féktávolságot.

A szakértők szerint ezek a Dunlop gumiabroncsok a legjobbak a megbízhatóság szempontjából, ha sebességgel vagy éles manővereknél kanyarodunk. Fordítson figyelmet a futófelület modellezésénél alkalmazott tervezési megoldásokra. A futófelület három bordája azonos szélességű és törhetetlen szerkezetű. Ez biztosítja a kocsi egyenletes súlyelosztását, rendszeresen változó haladási irány mellett. Ezenkívül a vállprofil számos finom barázdával van ellátva, amelyek kiváló tapadást biztosítanak kanyarodáskor.

Előnyök

 • kiszámítható gumiabroncs viselkedés;
 • rövidebb fékút nedves úton;
 • egy optimalizált keverék akár 50 000 km-t is kibír;
 • érzékeny kezelés.

Hátrányok

 • Ezt a modellt nehéz azonnal megvásárolni a boltban – előre meg kell rendelni;
 • A gumiabroncs elég kemény a bukkanókon és a fekvőrendőrökön.

Dunlop SP QuattroMaxx

Értékelés: 4.8

Dunlop SP QuattroMaxx

A második helyen az összkerékhajtású SUV-ok nyári gumiabroncsai állnak, amelyek nagyobb teljesítményt és nagyobb sebességet biztosítanak. 270 km/h sebességig terjedő sebességre tervezték őket. Az irányított futófelület mintázata aszimmetrikus kialakítású, amelyben az olasz Pininfarina tervezőiroda. Egy széles és két keskeny folyamatos borda hozzájárul az iránystabilitáshoz és a kiváló kezelhetőséghez. A kialakítás a Touch technológiát tartalmazza, amely megbízható kapcsolatot biztosít a gumiabroncs és az út között. A széles, ferde élekkel ellátott vállrész megkönnyíti a kanyarodást. Több gumiabroncsgyártó használta a Double Si technológiát

 • ca, kétféle puha keverékkel a belső és a külső rétegben.

  Ezek a legjobb Dunlop gumiabroncsok az országúti használatra. A gumiabroncsok rendkívül speciálisak és 200-250 km/h sebességnél rendkívül csendesek. Ennek érdekében a gyártó széles hosszanti bordákkal látta el őket, amelyek hatékonyan elnyelik a légáramlásokat és semlegesítik a zajt. Ha terepjárójával nyáron gyakran közlekedik országúton, ezek a Danlop gumiabroncsok az akusztikai kényelem legmagasabb fokát kínálják.

  Előnyök

  • Kizárólag Németországban gyártják;
  • Alkalmas 270km/h sebességig;
  • 975 kg terhelhetőségig engedélyezett;
  • csendes utazás.

  Hátrányok

  • könnyen “összegyűjthető” önmetsző csavarokkal;
  • a gumi nem szereti a kavicsot és a szennyeződést;
  • Gyorsan kopik.

  Dunlop SP Sport Maxx 050+ SUV

  Értékelés: 4.7

  Dunlop SP Sport Maxx 050+ SUV

  Ezek a nyári sportgumik R17 és 22″-es felniken, 28 méretben kaphatók. A gumiabroncsok 235 és 295 mm közötti szélességben kaphatók, ami a terepjárónak stabilitást biztosít manőverezéskor, és lehetővé teszi a nagy sebességet. A maximális sebességhatár itt 270 km/h. A gumiabroncsok vázát extra kordréteggel erősítették meg, így az abroncsok akár 4 tonna súlyú terepjáró járművet is kibírnak. A külső vállrész lekerekített, és kevesebb keresztirányú futófelületi rés van rajta, ami megkönnyíti a kanyarokban való haladást. A belső vállrész nagyobb barázdasűrűséggel rendelkezik, ami növeli a jármű stabilitását manőverezéskor és egyenes vonalú vezetéskor.

  A szakértők a Danlop abroncsot a csúszós nyári utakon a legjobbnak tartják. A termék gyártásához intelligens gumit használtak, amely különböző hőmérsékleten és nedvességtartalom mellett megváltoztatja a tapadást. A széles barázdák a vizet is gyorsan eloszlatják, lecsapolva az érintkezési pontot.

  Előnyök

  • Alkalmas nagy terepjárókhoz, mivel a terhelhetőségi mutató 1000 kg;
  • A széles hosszanti hornyok hatékonyan vezetik el a hőt és a vizet;
  • Megerősített váz extra zsinórrétegekkel;
  • megengedett 270 km/h sebességgel.

  Hátrányok

  • vásárlás csak rendelésre;
  • magas költségek;
  • Szinte nincs tapadófelület, ezért a sáros pályákat jobb elkerülni.

  Dunlop Grandtrek AT25

  Értékelés: 4.6

  DUNLOP GRANDTREK AT25

  Továbbá 17-18 colos felnikre alkalmas Dunlop terepabroncsok. Könnyedén elviselik a hétüléses, teljes méretű crossoverek terhelését is, mivel minden egyes gumiabroncsot 1120 kg tömegre terveztek. Az abroncsok összetett futófelületi mintázatukról nevezetesek, amely egy tömör bordát és két összetett bordát tartalmaz, sok keresztirányú barázdával. Ez jobb kezelhetőséget és iránystabilitást, valamint jobb tapadást biztosít gyorsításkor. Az értékelésekben szereplő sofőrök elégedettek a gumiabroncsok kopásállóságával és a csavarok “elnyelésével”, a gumi puhasága ellenére.

  Ezeket a gumiabroncsokat minden terepviszonyok között a legjobbnak ítéltük. Ezek terepjárók, amelyek puha talajon, homokon és még sekély havon is vezethetők. A keverék elég lágy ahhoz, hogy a hőmérséklet csökkenésekor a gumi ne fagyjon meg, megőrizve a vezetési kényelmet. Ha az Ön régiójában viszonylag meleg tél van (-10…+Ha a gumiabroncsok 8 fokos fokozatokban kaphatók, akkor egyáltalán nem kell “újra beállítani” a járművet, és egész évben használhatóak.

  Előnyök

  • szúrás- és repedésállóság;
  • könnyen kiegyensúlyozható;
  • Mérsékelten zajos;
  • a keverék lágysága ellenére akár 50 000 km-t is futhat.

  Hátrányok

  • Csak 3 méret;
  • megrendelésre vásárolható;
  • Nem lehet 180 km/h feletti sebességgel közlekedni;
  • magas költség.

  Dunlop Grandtrek AT3

  Értékelés: 4.5

  Dunlop Grandtrek AT3

  A Dunlop AT3 termékcsaládját kompakt crossoverek és nagy terepjárók számára egyaránt tervezték. Összesen 49 méret áll rendelkezésre 15-18 hüvelyk átmérőjű felnikhez. Minden kerék akár 850 kg terhelést is elbír. A gyártó különleges futófelületi kialakítást alkalmazott, osztott középső bordával. Ez megkönnyíti a kormánykerék elforgatását a jármű irányításához és a pontosan beállított pályán tartásához. A futófelület széles futófelületi barázdákkal rendelkezik, amelyek gyorsan elvezetik a vizet és a szennyeződést az érintkezési felületről. A terepjárók tulajdonosai az értékelések szerint ezeket a gumiabroncsokat az aktív vezetés szerelmeseinek ajánlják. Egy termék, amelyet érdemes megfontolni, ha összkerékhajtású crossoverrel rendelkezik.

  a szakértők ezeket a gumiabroncsokat emelik ki, mint az oldalfalak tartóssága szempontjából legjobbakat. A gumiabroncsnak ez a része vastagabb gumiréteggel és erős hornyokkal rendelkezik. Ezekkel a tervezési jellemzőkkel a terepjárója képes lesz kihajtani a mély nyomvályúkból, felmászni a járdára és a környék udvarán bárhol parkolni anélkül, hogy akadályozná a forgalmat. Gyakorlatilag lehetetlen elvágni vagy elszakítani ezeknek az oldalaknak az oldalát.

  Előnyök

  • A végsebesség 210 km/h;
  • Úgy tervezték őket, hogy “beleássák” magukat a talajba;
  • jó öntisztulás 40 km/h sebességgel;
  • minimális zaj és megőrzi lágyságát hőmérséklet-ingadozás esetén is.

  Hátrányok

  • magas költségek;
  • nincs 18 hüvelyknél nagyobb átmérő.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: