A 20 legjobb könnyűfém keréktárcsa gyártó

Sok autós azért vásárolt könnyűfém keréktárcsákat, hogy javítsa az autó megjelenését, vagy hogy kicserélje a sérült elemeket. Az embereknek számos kihívással kellett szembenézniük. A hazai autópiac a külföldön és hazánkban gyártott “öntvények” széles választékát kínálja. Ahhoz, hogy a megfelelő kerekeket választhassa ki autójához, számos műszaki paramétert kell megértenie. Nézze meg szakértői ajánlásainkat.

A megfelelő könnyűfém kerék kiválasztása

Geometriai paraméterek. Az ötvözött kerekeket számos műszaki jellemző különbözteti meg egymástól. A legegyszerűbb módja a járműmodellhez való illesztésnek. De megbízhatóbb, ha vásárlás előtt egy kis időt szánsz arra, hogy megismerd a kerekek legfontosabb geometriai paramétereit, mint pl

 1. ülőhely mérete;
 2. A rögzítőfuratok száma és alakja;
 3. szélesség;
 4. elérés;
 5. a kerékagy furatának átmérője;
 6. A kalapácsok jelenléte (gyűrűk a peremen).

A könnyűfém keréktárcsák előnyei.A “casting” vonzereje a következő előnyöknek köszönhető.

 1. Az esztétikus megjelenés vonzza a vásárlókat. Különböző formákban és széles színválasztékban kapható.
 2. Az “öntés” fontos előnye, hogy a kerekek súlya csökken. Ez kedvezően hat az üzemanyag-fogyasztásra és a felfüggesztés tartósságára.
 3. Az ötvözött kerekek javítják a jármű kezelhetőségét, a tulajdonosok simább kezelhetőséget és élesebb gyorsulást tapasztalnak.

Az öntöttvas kerekek hátrányai.Amikor új kerekeket vásárol járművéhez, az “öntöttvas” hátrányait is figyelembe kell vennie.

 1. A szakértők az alacsony karbantarthatóságot tartják a fő hátránynak. Még ha a sérülés “javítható” is, a javítás költsége hasonló lehet egy új kerék vásárlásához. Ezért hazánk viszonyai között a tavaszi és őszi szezonra a könnyűfém keréktárcsákat nyári gumiabroncsokkal együtt ajánlott felszerelni.
 2. Az öntvényeken lévő esztétikus “kivágások” vonzóak, de szennyeződnek. Nem távolítja el magát a tárcsáról, így amikor megszárad, rontja a kerék egyensúlyát.
 3. A könnyűfém keréktárcsák ára nagymértékben változik. Ez nem csak a gyártó ismertségétől, hanem a gyártási technikától is függ. Ezenkívül innovatív bevonatokat használnak a szép megjelenés érdekében, ami a költségekben is tükröződik.

Áttekintjük a 20 legjobb könnyűfém keréktárcsa-gyártót. Termékeik hazánkban is kaphatók a piacon. A helyek elosztása szakértői véleményen és a helyi autósok visszajelzésein alapul.

A legjobb könnyűfém keréktárcsa gyártók rangsora

Jelölésszékhelygyártóértékelés
A legjobb könnyűfém keréktárcsa gyártók rangsora1Alutec5.0
2BBS4.9
3OZ Racing4.8
4Konig4.7
5Rial4.6
6Sparco4.5
7DOTZ4.5
8Enkei4.5
9Munka4.4
10DEZENT4.4
11Aez4.3
12Rays4.3
13Mak4.2
14Momo4.2
15Vossen4.1
16WALD4.1
17Weds4.0
18

DW kerekek

3.0
19Kosei3.9
20KK3.8

Alutec

Értékelés: 5.0

Alutec

Az autósok által világszerte elismert fiatal német cég, az Alutec. Ez a jó hírű könnyűfém keréktárcsákat gyártó cég 1996 óta van jelen a piacon, de rövid idő alatt sikerült egy csúcstechnológiás gyártást létrehoznia. A keréktárcsák tartós ötvözetből készülnek, és a fémszerkezet korrózió elleni védelme érdekében tartós fényezéssel látják el őket. A garancia időtartama 5 év. A szakértők dicsérik a márka precíz geometriáját, tökéletes egyensúlyát, ütésállóságát és kiváló minőségű keréktárcsáit, így a minősítés győztesének babérjait adják neki.

A hazai autótulajdonosok dicsérik az Alutec termékeket stílusos kialakításuk, jó ár-érték arányuk, robusztusságuk és tartósságuk miatt. Könnyen karbantartható és könnyen kezelhető.

Előnyök

 • high-tech gyártás;
 • szilárdság és tartósság;
 • megbízható korrózióvédelem;
 • kiváló minőségű kivitelezés.

Hátrányok

 • nem található.

BBS

Értékelés: 4.9

BBS

A BBS-t 1970-ben alapították, és két év múlva már gyártották az első keréktárcsákat versenyautókhoz. Ma a gyártó jól ismert az autóipari közösségben, és számos díjat kapott neves kiadványoktól. A szakértők kiemelték a Porsche legjobb beszállítói díját. Nagy figyelmet fordítottak a felnik súlyára, miközben a szilárdság és az ütésállóság továbbra is magas marad. Az öntési és megmunkálási technológia tökéletesen illeszkedik a gyártócsarnokban, és a gyártási folyamat végén szigorú minőségellenőrzésre kerül sor. Nem meglepő, hogy a termékek a prémium osztályba tartoznak, a fogyasztóra gyakorolt összes következménnyel együtt. A márka ezüstérmes a rangsorban.

Kár, hogy nem minden orosz autós engedheti meg magának a BBS termékeket. Hamis felniket lehet találni a piacon.

Előnyök

 • alacsony súly;
 • magas minőség;
 • tartósság;
 • korszerű gyártás.

Hátrányok

 • magas árak.

OZ Racing

Értékelés: 4.8

OZ Racing

Az olasz OZ Racing vállalat 1971-ben alakult. A folyamatos tökéletességre való törekvés segítette a gyártót a motorsport világában elért sikerekhez. A felniket tesztelték a Forma-1, Indianapolis és a DTM versenyeken is. Neves autógyártók, köztük a Ferrari, a McLaren, a Lamborghini, az Aston Martin, a Maserati és a Lotus jóváhagyásával. A siker titka egy speciális alumínium-magnézium ötvözetben rejlik, amelyet további termikus edzésnek vetnek alá. Az olaszok lenyűgözték a szakértőket áttört formáikkal és nagy tartósságukkal. Minden termék rendelkezik nemzetközi minőségi tanúsítványokkal. A márka bronz minősítést kapott.

Az orosz autósok lelkesednek a lemezekért OZ Racing. Azt mondják, hogy a gumiabroncsok stílusos kialakításúak és rendkívül tartósak. De csak kevesen tudnak ilyen terméket vásárolni.

Előnyök

 • áttört formák;
 • egyedi ötvözet;
 • nagy tartósság;
 • alacsony súly.

Hátrányok

 • magas ár.

Konig

Értékelés: 4.7

Konig

Már 1935-ben megszületett az Egyesült Államokban a Pan Mar Corporation. 1983 óta Konig márkanév alatt kezdett el kerekeket gyártani. A vállalat termékei nagyon népszerűvé váltak a versenyzés, a drift és a tuning rajongói körében. Az amerikai gyártó az autógyárak összeszerelőszalagjaira és a kiskereskedelmi láncok számára egyaránt szállít keréktárcsákat. A csúcstechnológiás gyártás Szingapúrban történik, és a termékek kiváló minőségét nemzetközi tanúsítványok igazolják. A szakértők dicsérték a márka szponzorálását olyan eseményeken, mint a Form

  Drift, Time Attack stb. . A márka a negyedik helyen áll a rangsorban.

  Az orosz autósok még mindig a Konig felniket keresik. Tapasztalt tulajdonosok, a vélemények alapján ítélve, még mindig kevesen vannak.

  Előnyök

  • jó minőség;
  • high-tech gyártás;
  • demokratikus ár;
  • megbízhatóság.

  Hátrányok

  • alacsony népszerűség Oroszországban.

  Rial

  Értékelés: 4.6

  Rial

  Az első német Rial felnik 1970-ben jelentek meg. A gyártó a versenymodellek gyártására összpontosított, a Form versenybajnokságra koncentrálva

   a 1. Azóta azonban bevezették a hétköznapi autókhoz való öntvények választékát, és a sportrész fokozatosan kivonásra került. A német kormány részt vett a gyár modernizálásában, amelynek eredményeként egy fejlett öntő-, megmunkáló- és tesztelő létesítmény jött létre. A termékek az ISO TS 16949:2002 és a DIN EN ISO 9001 nemzetközi szabványok szerint vannak tanúsítva. A német minőségért és az elfogadható árért a szakértők az ötödik helyet ítélték oda a márkának a minősítésünkben.

   Néhány autós úgy véli, hogy a Rial könnyűfém keréktárcsák minőségi referenciának számítanak. A katalógus a legtöbb európai, ázsiai és amerikai autóhoz tartalmaz modelleket.

   Előnyök

   • magas minőség;
   • gyönyörű design;
   • széles modellválaszték;
   • demokratikus ár.

   A hátránya

   • hamisítványok találhatók.

   Sparco

   Értékelés: 4.5

   Sparco

   Sok motorsport rajongó számára a Sparco márka a bajnokságokkal és versenyekkel kapcsolatos. A céget Antonio Parisi és Enrico Glorioso autóversenyzők alapították 1977-ben, és eredetileg a két építész, a DOTZ. A vállalat kezdete a versenyzők számára készült egyenruhák gyártásával, majd a sportülések gyártásával kezdődött. A könnyűfém keréktárcsákat többféle stílus és széles mérettartomány jellemzi. a termékek robusztusságát és megbízhatóságát neves kiadványok szakértői, valamint a versenyek során a gyakorlatban is megerősítették. A márka a top 6-ban van a rangsorunkban.

   Véleményeink dicsérik a vállalat tervezését és megbízhatóságát. Hátrányok: magas árak és szerény választék az orosz boltokban.

   Előnyök

   • stilisztikai sokszínűség;
   • széles mérettartomány;
   • tartósság;
   • minőségi gyártás.

   Hátrányok

   • magas ár;
   • szerény választék az üzletekben.

   DOTZ

   Értékelés: 4.5

   DOTZ

   A német DOTZ lemezek hangsúlyozhatják az autó egyéniségét. A gyártó tagja az Alcar szövetségnek, ahol szorosan együttműködik az Aez és az Enzo. A márka prioritása a versenyautókhoz való felnik gyártása. a gyorsított eljárásban tesztelt termékek, mint például
   Ands Hatch és Kyalami. A vállalat katalógusában a mindennapi közlekedésre szánt Rial felnik is megtalálhatók. A német TÜV részt vesz a minőségellenőrzésben. A DOTZ-t a szakértők joggal tartják trendteremtőnek az európai kontinensen.

   Az orosz autótulajdonosok számos hátrányt találtak, amelyek megakadályozták, hogy a márka magasabb helyet foglaljon el a rangsorban. A legfontosabb a nagyszámú hamisítvány. Nem szükséges tehát alacsony árú termékeket hajszolni.

   Előnyök

   • tartósság;
   • szigorú minőségellenőrzés;
   • Széles méretválaszték;
   • Különböző minták.

   Hátrányok

   • magas ár;
   • sok hamisítvány.

   Enkei

   Értékelés: 4.5

   Enkei

   Az Enkei japán öntött lemezek gyártója az “Enshu Keigokin” részvénytársaság formájában jelent meg. A vállalat ma már nemzetközi vállalat, 4500 alkalmazottal. A szakértők figyelmet fordítottak a korongok gyártásának legfejlettebb technológiájára. A gyártó sikeresen kombinálja az alumíniumöntést és a kovácsolást, hogy új piacokat hódítson meg. A csoport partnerei között olyan óriások vannak, mint a General Motors, a Ford, a Honda, a Toyota és a Nissan. Külön meg kell említeni a márka részvételét a Forma-1-es versenyzésben a Vodafone McLaren Mercedes révén.

   A márkanév megérdemelten kerül a minősítésünkbe. Az orosz autósok azonban leginkább amiatt aggódnak, hogyan lehet megkülönböztetni az eredetit a hamisítványtól. Ez a legtöbbet vitatott téma a fórumokon.

   Előnyök

   • innovatív technológia;
   • eredeti stílus;
   • magas minőség;
   • széles választék.

   Hátrányok

   • sok hamisítvány;
   • Rövid élettartam (3-5 év).

   Munka

   Értékelés: 4.4

   Munka

   Kemény verseny a prémium szegmensben a japán cég számára Munka. A kerekeket stílusos megjelenés, egyediség és kiváló minőség jellemzi. Könnyű ötvözeteket használnak az “öntéshez”, ezért a lemezek tömege alacsony. Ha akadályba ütköznek, inkább meghajlanak, mint eltörnek, így a műhelyben javíthatóak. A szakértők dicsérték a különböző modellek és formatervezési minták sokféleségét, és a márkát a minősítésünkbe bevonták. Az Equip, Seeker, Gnosis, VS és Meister termékcsaládok a legkelendőbbek.

   Mivel a japán lemezek drágák, az orosz piacon sok másolatot találhat. Tematikus fórumokon osztják meg tudásukat a hazai autósok, hogyan lehet megkülönböztetni az eredetit a másolattól. A Work márka hivatalos készítői a következő márkanevet viselik.

   Előnyök

   • magas minőség;
   • jellegzetes stílus;
   • modern technológia;
   • különböző modellek.

   Hátrányok

   • magas ár;
   • sok másolat a piacon.

   DEZENT

   Értékelés: 4.4

   DEZENT

   Konzervatív és klasszikus formájú termékeinek köszönhetően a német DEZENT cég. De kiváló minőségének köszönhetően a márka az “öntvények” tíz legjobb gyártója közé tartozik. A szakértők felhívják a figyelmet arra, hogy nem minden méret áll rendelkezésre Oroszországban. A kereskedők a kerekeket 16 hüvelykes vagy annál nagyobb sugárral szállítják. Ezért a középkategóriás autók és crossoverek tulajdonosai megtalálhatják a megfelelő modellt. A nagyfokú biztonság és a klasszikus formatervezés teszi a DEZENT felniket világszerte felismerhetővé.

   Megfizethető áron lehetővé teszi, hogy az autótulajdonosok többsége hazánkban boldog tulajdonosa legyen a német castingnak. A hazai felhasználók hátrányai közé tartozik a nagy súly és az ideálisnál kevésbé jó egyensúly.

   Előnyök

   • nagy tartósság;
   • klasszikus design;
   • felismerhetőség;
   • ellenálló bevonat.

   Hátrányok

   • nehéz súly;
   • nem tökéletesen kiegyensúlyozott.

   Aez

   Értékelés: 4.3

   Aez

   A német Aez vállalat több mint 20 éve tevékenykedik az európai piacon. Egyedülálló keréktechnológiájával felkeltette a szakértők figyelmét. Előnyös a versenytársakhoz képest, hogy nem kell őket kiegyensúlyozni. A gyártónak sikerült biztosítania az “öntvények” iránti nagy keresletet. A gyártási fegyelem szigorú betartásának és a többszintű ellenőrzésnek köszönhetően az öntött tárcsák pontos méretekkel rendelkeznek, és hosszú ideig szolgálják az autótulajdonosokat. Az ütésállóság és a korrózióállóság tekintetében a márka a toplistánkon szerepel.

   A felhasználók dicsérik a német gyártót a véleményükben a széles választékért és a szép kialakításért. Sajnos még a drágább modellek sem mindig jó minőségűek.

   Előnyök

   • antisztatikus bevonat;
   • Különböző modellek és méretek;
   • tartósság;
   • Tökéletes egyensúly.

   Hátrányok

   • alacsony minőségű termékekkel találkozunk.

   Rays

   Értékelés: 4.3

   Rays

   A japán Rays vállalat a kezdetek óta a felnik gyártására koncentrál. A márka termékei láthatók a Forma-1-ben, a GT-ben stb. . A fejlesztési iroda új modelleket fejleszt, javítja a konstrukciót és a tervezést. A gyártó mindig is a minőséget helyezte előtérbe, minden részletet aprólékosan kidolgozva. Két kerékcsalád vonta magára a szakértők figyelmét. “Az öntvények RCF (Flow Forming) technológiával készülnek, amely növeli a fém szilárdságát. A kovácsolt modelleket először préselik, majd precíziósan megmunkálják.

   A márka a 12. helyen áll a könnyűség és a minőségi kivitelezés értékelésében. A hátrányok a magas ár és a modellek hiánya az orosz üzletekben.

   Előnyök

   • alacsony súly;
   • elegáns design;
   • Japán minőség;
   • high-tech gyártás.

   Hátrányok

   • magas ár;
   • ritkán elérhető.

   Mak

   Értékelés: 4.2

   Mak

   Az olasz Mak cég nem túl népszerű az orosz autósok körében. De a szakértők úgy vélik, hogy a márka termékei figyelemre méltóak. Mindenekelőtt ki kell emelni, hogy az öntött lemezek megfelelnek az európai és orosz szabványok valamennyi követelményének. A gyártó minőségi nyersanyagokat és fejlett öntési technológiát használ, ami az egységet tartósabbá teszi. Ez azonban növeli a lemezek súlyát, amire a crossoverek tulajdonosai gyakran panaszkodnak. A gyártó árpolitikája szintén negatívan hatott a végső helyezésre. De a vállalat nem fukarkodott a tervezőkkel, így a kerekek könnyen felismerhetők.

   A hazai autósok elégedettek az ergonomikus kialakítással, a megbízhatósággal és a könnyű ápolással. Hátrányai közé tartozik a repedezés ütközéskor és a nagy tömeg.

   Előnyök

   • kiváló minőségű nyersanyagok;
   • fejlett technológia;
   • ergonómia;
   • elegáns megjelenés.

   Hátrányok

   • nagy súly;
   • repedés ütközéskor.

   Momo

   Értékelés: 4.2

   Momo

   Az olasz márka Momo nemcsak az eredeti név, hanem a mesteri megjelenés miatt is sikerült nem elveszni a bevált vezetők között. A tervezőknek sikerült olyan terméket létrehozniuk, amely nemcsak a hétköznapi emberek, hanem a tapasztalt szakértők figyelmét is vonzza. De nem csak a kinézete miatt kerülnek a Momo “öntvényei” különböző rangsorokba. A prémium termékek kiváló minőségűek. Többlépcsős ellenőrző rendszer biztosítja, hogy a hibás termékek ne kerüljenek az elosztóhálózatba.

   Az orosz autósok kiemelik a Momo öntött tárcsák olyan tulajdonságait, mint a nagy kopásállóság, a kiváló kiegyensúlyozottság és a szépség. Ami a hiányosságokat illeti, a tajvani gyártmányú termékekkel kapcsolatban érkeznek panaszok.

   Előnyök

   • jól néz ki;
   • tartósság;
   • magas minőség;
   • kiváló egyensúly.

   Hátrányok

   • magas ár
   • a tajvani összeszerelés minőségének következetlensége.

   Vossen

   Értékelés: 4.1

   Vossen

   Oroszországban kevés autós ismeri az amerikai Vossen céget. Nemrég (2006-ban) alapította egy szakemberekből álló csapat. a gyártó úgy döntött, hogy szűken specializálódik, és a 19-22 hüvelykes méretű, több küllős felnikre összpontosít. A gyárban a legmodernebb technológiát alkalmazzák, ami könnyű és kiváló minőségű termékeket eredményez. A kiváló minőséget a TUV nemzetközi tanúsítványa igazolja. A szakértők szerint a floridai lemezek egy közönséges crossover vagy szedán fényes és egyedi autóvá tehetik. A márka fejlett gyártása és jó megjelenése miatt szerepel a rangsorunkban.

   A háztartási felhasználók megjegyzik a kiváló minőséget, a könnyűséget és a színválasztékot. Hátrányai közé tartozik a szűk méretválaszték és a magas ár.

   Előnyök

   • minőségi gyártás
   • modern technológia;
   • a felnik könnyűsége;
   • eredeti design.

   Hátrányok

   • magas ár
   • szerény választék.

   WALD

   Értékelés: 4.1

   WALD

   1990-ben Hokiru Kaneshi japán autóversenyző megnyitotta a WALD International nevű szalont, amely autók tuningolására specializálódott. A hazai márkákkal folytatott sikeres munka után a vállalat belépett az európai, majd az amerikai piacra. A gyártó különös figyelmet fordít az autó aerodinamikai teljesítményére, nem utolsósorban a kerekekre. A modern berendezéseknek köszönhetően a vállalatnak sikerül minden márka és modell számára modelleket készítenie. A szakértők a márkát az egyes ügyfelek egyéni megközelítése miatt vették fel a minősítésünkbe.

   Csak a leggazdagabb orosz autótulajdonosok vehetik igénybe a WALD szolgáltatásait. Az elismert luxus csak korlátozott számú járművön érhető el.

   Előnyök

   • egyéni megközelítés;
   • modern felszerelés;
   • aerodinamika;
   • kifinomult formatervezés.

   Hátrányok

   • magas ár;
   • szűk modellválaszték.

   Weds

   Értékelés: 4.0

   Weds

   A Weds leginnovatívabb megközelítései a könnyűfém keréktárcsák gyártásához. A japán gyártó 1965-ben kezdte meg tevékenységét, különös figyelmet fordítva a termékminőségre. Idővel más országokban is létesültek leányvállalatok, például az orosz piacra egy tajvani cégtől kapnak lemezeket. A gyártási ciklus újításai közül a szakértők a számítógépes tervezést (CAD), a végeselem-elemek elemzését (FEA), a CAM-rendszert (számítógépes gyártás), valamint a számítógépes gyártást emelték ki. A gyártás minden szakaszában szigorú ellenőrzések vannak érvényben az eltérések időben történő észlelése érdekében.

   A fiatal autósok a fórumokon tisztelettudóan viszonyulnak a Weds termékekhez, a lemezeket “pacáknak” nevezik. De nem találtak tömeges alkalmazásra Oroszországban a kis hatótávolság miatt.

   Előnyök

   • A fényezéshez 3 év garancia és steppelt külső kialakítás jár;
   • innovatív termelés;
   • szigorú minőségellenőrzés;
   • megfizethető ár.

   Hátrányok

   • korlátozott hatótávolság.

   DW kerekek

   Értékelés: 4.0

   PDW kerekek

   2007-ben a kínai és az ausztrál vállalat egyesült, és megszületett a PDW Wheels márka. Az új vállalatnak mindössze egy év elég volt ahhoz, hogy a felniket a világpiacra dobja. Jelenleg a termékeket 35 országba, köztük Oroszországba szállítják. A szakértők dicsérték az ultramodern öntvény kialakítását, az öntvények sérülés- és ütésállóságát. A jobb vezethetőség és a magas minőség miatt a márka bekerül a rangsorunkba.

   Az orosz autósoknak a PDW SUV termékcsalád tetszett a legjobban; ez a terepjárókhoz való felnik sorozata. A felhasználóknak hízelgőek a BLACKOUT modellek,

   OJAN és DEVIL. Hátránya a világos felület sötétedése.

   Előnyök

   • stílusok széles választéka;
   • tartósság;
   • kiváló öntési minőség;
   • jobb kezelés.

   Hátrányok

   • nem perzisztens bevonat;
   • kifinomult ellátás.

   Kosei

   Értékelés: 3.9

   Kosei

   A japán Kosei cég az 50-es években a légiipar számára dolgozott. A vállalat újjászervezése után a vállalat alkalmazottai az összes megszerzett tapasztalatot az öntött lemezek gyártásához használták fel. A szakértők a márkát a jó minőség és a megfizethető ár kombinációjáért veszik fel a minősítésünkbe. Az “öntvények” erősségei közé tartozik a tartósság és a mikrorepedésekkel szembeni ellenállás. A nagyteljesítményű termékekre felfigyelt a Toyota neves japán autókonszern, ahol ma már a Kosei öntött tárcsákat szerelik az új autókba.

   Az orosz autósok kedvelik az elfogadható árat, a japán minőséget, a könnyedséget és az elegáns formatervezést. A felnik azonban meghajolhatnak, ha kátyúknak és döccenőknek vannak kitéve, így a felhasználók kénytelenek a speciális abroncsközpontokban megigazíttatni őket.

   Előnyök

   • elegáns megjelenés;
   • alacsony súly;
   • megfizethető árak;
   • jó minőség.

   Hibák

   • könnyen kanyarodik a durva utakon.

   KK

   Értékelés: 3.8

   KK

   A KK könnyűfém keréktárcsák hazai gyártója a GOST követelményeit követi munkája során. Ennek eredményeképpen a termékek rendkívül tartósak, amit az élethosszig tartó garancia is megerősít (spontán deformáció ellen). A szakértők figyelmet fordítanak a kimeneti “öntvények” gondos kiválasztására, így a kiskereskedők a legkisebb hiba nélküli lemezeket kapnak. 3 év garancia a fényezésre. A gumiabroncsot SAM-technológiával festik, majd a mintákat sópermetezéses vizsgálatnak vetik alá egy sópermetező fülkében. A márka az alsó húsz legjobb könnyűfém keréktárcsa gyártó között van.

   Az autótulajdonosok kedvelik a termékek strapabíróságát, a széles modellválasztékot és a formatervezés sokoldalúságát. Ami a gyenge pontokat illeti, a felhasználók elégedetlenek a nagy tömeggel és a gyenge egyensúlyt illetően.

   Előnyök

   • nagy tartósság;
   • megfizethető ár;
   • tartósság;
   • széles modellválaszték.

   Hátrányok

   • nagy súly;
   • rossz mérleg.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: