top 18 jármű nagy csomagtartóval

A jármű kiválasztásakor figyelmet kell fordítani a motorteljesítményre, a kialakításra, a vezetési jellemzőkre (hajtás típusa, sebességváltó, hasmagasság stb.), az üzemanyag-fogyasztásra stb. .). De a csizma mérete is fontos szerepet játszik. Minden attól függ, hogy mennyi csomagot vihet magával egy útra, hogy elfér-e benne egy babakocsi, és hogy teherautó nélkül el tud-e szállítani egy hűtőszekrényt vagy kanapét. Bemutatjuk a TOP-18 legnagyobb csomagtérrel rendelkező autót, karosszériatípusok szerint kategorizálva. Ebben a felülvizsgálatban szakértőink figyelembe vették a gépek tulajdonosainak visszajelzéseit, a műszaki specifikációkat és az érdekes funkciókat, amelyekről tudni szeretne.

A legjobb nagy csomagtartóval rendelkező autók rangsora

ailBlazer
Jelölés hely termék neve ár
SUV-k és crossoverek a legnagyobb csomagtartóval 1 Ford Excursion 1359
2 Land Rover Discovery 1231
3 Volvo XC90 721
4 Chevrolet Tahoe 433
5 Range Rover Vogue 639
6 Chevrolret
878
A legnagyobb csomagtartóval rendelkező szedánok 1 Skoda Superb 660
2

eugeot 408

560
3 BMW 7-es sorozat 515
4 Volkswagen Passat B8 586
5 Audi A6 IV (C7) 530
6 Toyota Camry VII (XV50) 506
7 Hyundai Sonata VII (LF) 510
8 RENA

  T LOGAN
510
A legnagyobb csomagtartóval rendelkező változatok 1 Volvo V90 Cross Country I 723
2 Mercedes-Benz E-klasse V (S213) 640
3 Skoda Superb III kombi 660
4 Kia Ceed III kombi 625

A legnagyobb csomagtérrel rendelkező SUV-k és crossoverek

A terepjárók az első dolog, ami eszünkbe jut, ha nagy csomagtartóra gondolunk. A többi teljes értékű crossover nem sokkal kisebb. Itt vannak a legjobb ilyen típusú autók, amelyek csomagtere lehetővé teszi, hogy nagy tárgyakat szállítson.

Ford Excursion

Értékelés: 4.9

Ford Excursion

Ez a jármű a Ford Corporation legnagyobb SUV-jának tekinthető. 1999 és 2005 között gyártották. A terepjáró prototípusa egy ugyanezen márka pick-up teherautója volt – az F250 Super Duty. Kétféle változat létezik hátsó vagy összkerékhajtással. “A Ford Excursion valóban a legnagyobb csomagtartóval rendelkező autó, mivel 1359 literes űrtartalma van. A jármű két üléssorral rendelkezik. A modern crossoverek képesek ennyi csomagteret szentelni, ha csak a második sort kell lehajtaniuk. A Ford esetében a második sor összecsukásával 4145 liternyi hely áll rendelkezésre. Egyes tulajdonosok szerint még egy komódot is el tudnak szállítani benne.

Úgy gondoltuk, hogy ez a legjobb, mert könnyen betölthető. A hátsó ajtó, vagy inkább az ajtók, többféle elforgatási lehetőséggel rendelkeznek. A teteje hidraulikus hengerek segítségével emelkedik, lehetővé téve, hogy zsákokat vagy táskákat tegyen az oldalára. Ha felszerelést vagy bútorokat szeretne bepakolni a csomagtartóba, az alsó ajtó két kis ajtót képezve kinyílik oldalra. Ha terjedelmes rakománya van, hagyja nyitva az egyik kaput, hogy felfedje azokat a tárgyakat, amelyeket nem akar beletenni, ahelyett, hogy a csomagtartó szélesre tárt ajtóval vezetne.

Előnyök

 • a pótkerék a csomagtartó oldalára van akasztva, és nem áll útban;
 • Elfér egy harmadik üléssor;
 • külön kartámaszok az első és a második üléssorhoz;
 • C-kategória, így az adó alacsonyabb.

Hátrányok

 • Az autó 576x203x195 cm-es mérete miatt nehéz parkolóhelyet találni;
 • Elavult dizájn belülről;
 • már nem gyártják – csak használtat lehet vásárolni;
 • Oroszországban nem sok ilyen autó van.

Land Rover Discovery

Értékelés: 4.8

Land Rover Discovery.webp

A brit LR cég a nagy csomagtartóval rendelkező autó saját változatát kínálja – Discovery. A modell már az 5. generációban is elérhető. Az Oroszországban hivatalosan értékesített legújabb verzió, az L462 2016 óta kapható. A rendelkezésre álló opciók közé tartozik a motor 2.0 3.0 literes, benzinmotoros és 3.0 literes dízel. Összkerékhajtás és automata sebességváltó. Ami a csomagtartót illeti, annak kapacitása 1231 liter. Lehetővé teszi, hogy sok mindent magával vigyen, még akkor is, ha négy emberrel utazik. Ha lehajtja a második sor háttámláit, 2406 literes teret kap, amely alkalmas hűtőszekrény vagy építőanyagok szállítására.

Szakértőink szerint ez volt a legjobb autó, mivel a légrugózásnak köszönhetően a nehéz csomagok bepakolása a nagy csomagtartóba kényelmes. Bár a Discovery hasmagassága 215 mm, a műszerfalon lévő gomb segítségével erősen leengedhető, így nem szükséges a rakományt magasra emelni. A csomagtartó érintésmentes nyitási rendszere is létezik, amely megkönnyíti a rekeszhez való hozzáférést, ha a kezek elfoglaltak.

Előnyök

 • az autó modern kialakítása;
 • 215 km/h végsebesség;
 • megfelel az Euro-5-nek;
 • 9-10 literes üzemanyag-fogyasztás városban.

Hátrányok

 • nem fér el egy harmadik üléssor;
 • a problémák gyakran a turbina túlmelegedéséből adódnak;
 • magas ár.

Volvo XC90

Értékelés: 4.7

Volvo XC90.webp

A Volvo SUV 2002 óta gyártják, és most a második generációját éli, miután átformálták. A legújabb verzió 2019-ben jelent meg, és hosszú, keskeny fényszórókkal, alacsony korlátokkal és hatalmas légterelővel rendelkezik az első lökhárítóban. A belsőégésű motorok közül a benzinmotorok állnak rendelkezésre 2.0 literes, 249 és 310 lóerővel.., valamint dízel 2.0 235 literre.. Az elektromos autók divatjának növekvő népszerűségére való tekintettel egy benzinmotoros hibrid változat 2.0 és elektromos motor. A terepjáró öt vagy hét üléssel is rendelhető. 5 ülés esetén a csomagtartó alaphelyzetben 721 literes, amely 1 886 literre növelhető. Az értékelések szerint a tulajdonosok kedvelik a 238 mm-es nagy hasmagasságot, amely lehetővé teszi a járdaszegélyek és egyéb akadályok leküzdését a megrakott belső tér és csomagtér ellenére.

Szakértőink a 7 üléses változat esetében a SUV-ot találták a legjobbnak. Hátul még mindig 314 liternyi tárolóhely van. Ez nagyszerű érték, mivel a versenytársak három soros autóinak csomagtartója legfeljebb 100-200 literes. Ezt a funkciót azok számára ajánljuk, akiknek gyakran kell nagy távolságokat megtenniük nagy csoportokban.

Előnyök

 • gazdaságos üzemanyag-fogyasztás városban – 9-10 liter;
 • környezetbarát Euro 6-os típus;
 • Start-stop rendszer;
 • a kormánykerék a jármű sebességétől függően változtatja a sebességfokozatát.

Hátrányok

 • magas költségek;
 • a rakodási magasság 782 mm;
 • nincs légrugózás az autó leeresztéséhez.

Chevrolet Tahoe

Értékelés: 4.6

a Chevrolet Tahoe

A Chevrolet Tahoe 1995 óta kapható. Most már 4. generációban is elérhető. Különlegessége mindig is az osztott, egymás fölött elhelyezett fényszórók voltak. Az autó kétféle motorfelszereltséggel rendelkezik: 6.2 l 209 vagy 426 l esetén.. Mindkét egység összkerékhajtással és automata sebességváltóval van felszerelve. Az amerikai SUV csak 7 üléssel kapható. A hátsó sor 60/40 arányban lehajtható. Ha lehajtja a második és a harmadik üléssort, akkor a csomagtartó térfogata bőséges, 2681 literes lesz. Automatikus világítással rendelkezik. A tulajdonosok a véleményekben szeretik, hogy a háromzónás klímaberendezés hűvösen tartja a jármű ezen részét, ami segít a nagy mennyiségben szállított zöldségek vagy más élelmiszerek megőrzésében.

Úgy gondoltuk, hogy az autó a legjobb, mert ugyanaz a tulajdonsága, mint az előző modellnek – 433 literes csomagtér három üléssorral telepítve. A Tahoe csomagtérfogata megegyezik egy B-osztályú szedán szabványos csomagtérfogatával. Az autó kiválóan alkalmas egy nagycsaládos kisgyermekes család számára. Egy másik “trükk”, amely megkönnyíti a nagy csomagtartóhoz való hozzáférést, a lökhárítóban lévő, automatikusan lehajtható lépcső, amely az ötödik ajtó bekapcsolásakor automatikusan lehajtható és felhajtható.

Előnyök

 • A pótkerék az alváz alatt található, és nem zavarja az ajtókat
 • Euro 6 kibocsátási osztály;
 • minden optika LED-es;
 • A csomagtér érintésmentes nyílással rendelkezik.

Hátrányok

 • A hátsó lökhárító nagyon kidudorodik, és megnehezíti a csomagtartóhoz való hozzáférést;
 • Magas, akár 18-20 literes üzemanyag-fogyasztás városban;
 • modellt az USA-ban szerelik össze, és nehezebb megvásárolni Oroszországban;
 • magas ár.

Range Rover Vogue

Értékelés: 4.5

Range Rover Vogue.webp

És itt egy másik modell a brit Land Rovertől. Az RR Vogue SUV a márka egyik zászlóshajója, amelyet tekintélyes megjelenése jellemez. Az autó ötüléses változatban is kapható, így a csomagtartó térfogata 639 literes. A hátsó kerékjárati ívek közötti padló 1291 mm széles, így a babakocsik vagy 6 darab 20 cm széles bőrönd is könnyedén elfér. A vezetők a véleményekben szeretik azt a tényt, hogy az autó a tervezett súlynál jóval többet terhelhető, mert a 270 és 330 mm-es felfüggesztési út lehetővé teszi, hogy kényelmesen leküzdje az ütközéseket, még teljes csomagtartóval is. A tetősínekre legfeljebb 100 kg teherbírású csomagtartók szerelhetők fel.

Értékelőink azért tették be az autót az értékelésbe, mert a nagy csomagtartóval rendelkező modellekhez képest viszonylag alacsony üzemanyag-fogyasztásával tűnik ki. Dízelmotoros változat 3.0 l csak 6 l-t fogyaszt.9 liter kombinált ciklusban. 4 Erőteljes ICE.4L nyolcfokozatú automata sebességváltóval 8.4 . Vigyázzon a benzinmotoros Hybrid 2-re!.0 literes, amelynek üzemanyag-fogyasztása 2/100 km.8 .

Előnyök

 • mátrix LED-es fényszórók;
 • kulcs nélküli belépés az utastérbe;
 • kamerák általi körkörös láthatóság;
 • kényelmes luxus háttámlák oldaltámasszal.

Hátrányok

 • nem kezeli jól a saját vontatását;
 • A sebességváltó olajat 30 000 km-enként kell cserélni;
 • drága a javítás.

Chevrolret ailBlazer

Rangsor: 4.4

Chevrolret<tr></div><p>ailBlazer” src=”/wp-content/uploads/2023/05/67816666193481-9918.jpg” height=”377″ title=”Chevrolret</p><tr>ailBlazer”><p>A GM kínálatában van egy másik nagyméretű, tágas csomagtartóval rendelkező autó – a Trailblazer. A 2001-ben bemutatott modell már a második generációját éli. A dízel változatok közül 2.8 literes, 180 literes kiürítéssel.., amely lehet kézi vagy automata sebességváltóval. A benzinmotor csak automata sebességváltóval kapható, és 239 literes teljesítményt produkál.. A motor hengerűrtartalma 3.6 . Minden változat összkerékhajtású. Az autó gyárilag 7 férőhelyes, a karosszéria külső mérete 487x190x184 cm. A második sor 60/40 arányban, a harmadik sor pedig 50/50 arányban hajtható le, az üléseknek az utastér padlójáig történő leeresztésével, ami a tulajdonosok véleménye szerint azért tetszik, mert nem “lopja el” a csomagtartó szélességét a boltívek között. A csomagtartóhoz a megemelt hátsó fedéllel lehet hozzáférni.</p><p>Vadászathoz vagy horgászathoz a nagy csomagtérrel rendelkező járművet tartjuk a legjobbnak. Az összkerékhajtás és a bőséges teherbíró képesség mellett a SUV 255 mm-es hasmagasságával is kitűnik, amivel a versenytársak ritkán büszkélkedhetnek. Ez lehetővé teszi a 900 mm-es gázlók leküzdését vagy a kidőlt fák leküzdését.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>a harmadik sor utasai kartámasszal rendelkeznek;</li><li>Bi-Xenon fényszórók;</li><li>3 zónás klímaberendezés;</li><li>Elegendő hely a padló alatt a szerszámok számára.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>egyedi tervezés;</li><li>most már csak használtan lehet vásárolni.</li></ul><h2>A legnagyobb csomagtartóval rendelkező szedánok</h2><p>Mivel a crossoverek nem mindenkinek tetszenek a terjedelmes megjelenésük miatt, íme egy válogatás a tágas csomagtérrel rendelkező szedánokból. Nagyszerűek a terjedelmes táskákkal való utazáshoz.</p><h3>Skoda Superb</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=Skoda Superb

A modell 2006 óta kapható, és jelenleg három generációja létezik. A 2019-es átalakítás után a Skoda SuperB csak a benzinmotor egy változatával készül 2.0 l TSI DSG, amely 190 l.. Az autó robotizált sebességváltóval és elsőkerék-hajtással rendelkezik, ami kiváló iránystabilitást biztosít. A megnövekedett teljesítmény a turbófeltöltőnek köszönhető. A tulajdonosok a véleményekben szeretik azt a tényt, hogy a szedán kényelmesen haladhat 240 km/h-val. A járműveket jelenleg a Cseh Köztársaságban szerelik össze.

A csomagtartó alapfelszereltségben 625 literes, a második üléssor lehajtásával pedig 1760 literesre bővíthető. A modell előnye a liftback kialakítás, ahol a hátsó ablak nagymértékben a csomagtérfedélre kerül. Ez utóbbi az üveggel együtt nyílik, így a rekesz legtávolabbi sarkai is könnyen elérhetők. Praktikus a kisebb tárgyak be- vagy visszahozásához, így nem üti be a fejét, amikor a mélyedésbe “merül”.

Előnyök

 • üzemanyag-takarékos 6.5-8 ;
 • Euro-6 kibocsátási osztály;
 • Van egy Start-Stop rendszer;
 • nyomógombos indítás.

Hátrányok

 • alacsony, 138 mm-es hasmagasság;
 • nehéz parkolóhelyet találni;
 • a csomagtartó bezárásakor ügyelni kell arra, hogy a karosszéria méreteit meghaladó tárgyak ne ütközzenek az üvegbe.

eugeot 408

Értékelés: 4.8

Peugeot 408

A francia vállalat 2012 óta gyártja a szedánt. 2017-ben a modell átalakításon esett át, amelynek eredményeképpen a hűtőrács és a lökhárító nagyobb légterelői meghosszabbodtak. Az autó benzinmotorral kapható 1.6 liter, 115 és 150 literes kiszerelésben.. Van egy dízel 1.6L, generáló 114L.. A szedán kézi sebességváltóval vagy automata váltóval kapható. Mindenhol elsőkerék-meghajtás. A csomagtartó külön nyitható, és nem érinti a hátsó ablakot. A csomagtartó térfogata 560 liter. A fedelet hidraulikus hengerek tartják a helyén, így nem fog leesni a szél vagy az autó ringatózása miatt. A tulajdonosok a véleményekben szeretik a puha csomagtartó-berakást, amely zajszigetelésként szolgál, és megakadályozza, hogy a táskák lábtartói zörögjenek a fémhez képest. A pótkerék a csomagtartó csomagtartójában van felszerelve. A szerszámok számára is van egy rés.

Vegye figyelembe az új 2019-es szedán árát, amely 1000000 rubelről indul. Ez a legolcsóbb megoldás a nagy csomagtartóval rendelkező autók közül.

Előnyök

 • 175 mm hasmagasság;
 • 60/40 arányban összecsukható ülés;
 • A második sorban utazóknak három fejtámlájuk van;
 • a kormánykerék a sebességtől függően változtatja a sebességfokozatot.

Hátrányok

 • kulcsos motorindítás;
 • halogén fényszórók;
 • szövet kárpitozás.

BMW 7-es sorozat

Értékelés: 4.7

BMW 7-es sorozat

És itt egy hatalmas szedán, nagy BMW csomagtartóval. A Hetes harmadik generációja a 90-es évek gengsztersorozataiban szerzett nevet magának. A modell a 2019-es átalakítás után már a 6. generációnál tart. A “Bacha”-t mostantól a meghosszabbított orrlyukak és a keskeny fényszórók, valamint a divergens szoknya különbözteti meg, amely javítja az autó úttartását sebességnél. A szedán csomagtartója 515 literes. Az utastérben még mindig van elég hely 5 ember számára kényelmesen, ahol a hátsó utasok nem támasztják meg a térdüket az ülések háttámláján. A legtöbb értékelésben a vezetők szeretik az autó elegáns megjelenését az R20-as kerekeken és a számos biztonságnövelő elektronikus rendszert.

Szakértőink a szedánt találták a legjobbnak a motorválaszték tekintetében. Itt minden vásárló nem csak egy nagy csomagtartót találhat, hanem az autó “karakterét” is a temperamentumának megfelelően. A német konszern a BMW 7-es sorozatot dízelmotorral kínálja 3.0 literes, 249, 320 vagy 400 literes teljesítményű.. Minden modell összkerékhajtással és automata sebességváltóval rendelkezik. A sebesség szerelmesei számára a benzines hajtásláncok széles választéka áll rendelkezésre: 2.0 liter (249 l..), 3.0 liter (286 l..), 3.0 l (340 l..), 4.4 liter (530 liter)..), 6.6. l (585 l..). Ez utóbbi változat gyorsulási ideje mindössze 3-100.8 .

Előnyök

 • elegáns megjelenés;
 • kizárólag Németországban szerelik össze;
 • bőrrel borított belső tér;
 • Akár 620 kg hasznos teher.

Hátrányok

 • magas költségek;
 • magas üzemanyag-fogyasztás;
 • Drága karbantartás és pótalkatrészek.

Volkswagen Passat B8

Értékelés: 4.6

Volkswagen Passat B8

A nyolcadik generációs Volkswagen B8 2014-ben mutatkozott be, 2019-ben pedig újratervezték. A modellt 1 literes benzinmotorokkal értékesítik.5, 1.6 2.0 literes, valamint a dízelüzemű egységek 2.0 liter 190 és 272 l között.. A gyártó mindenhol robotizált sebességváltót és elsőkerék-meghajtást szerelt be. A szedán csomagtartója 586 literes. Ha a második sor háttámláit lehajtjuk, 1152 liternyi tárolóhely áll rendelkezésre. Ez lehetővé teszi, hogy ne csak táskákat, hanem bútorokat is szállítson. Az elektromos csomagtartó és az érintésmentes nyitás opcionális, de ezekért a funkciókért felárat kell fizetni, mivel nem tartoznak az alapfelszereltséghez. A legújabb generáció teljesen LED-es világítással van felszerelve, amely kiváló láthatóságot biztosít éjszaka, amiért az autó a véleményekben dicséretet kapott.

Ezt az autót értékeltük a legjobbnak az üzemanyag-fogyasztás tekintetében. A turbó és a 2.0 literes motorral, akár 4.6 literes dízel vegyes ciklusban. A benzines változatok 5.1 . Ha nemcsak nagy csomagtartóra, hanem gazdaságos vezetésre is szüksége van, akkor vegye fontolóra a Passat B8-at.

Előnyök

 • A konzol többszínű kijelzője;
 • Kényelmes ülésforma oldaltámasszal;
 • 160 mm hasmagasság;
 • nagy teljesítmény.

Hátrányok

 • drága;
 • Számos funkció nem érhető el az alapverzióban;
 • A 2019-es modell csak 4 üléssel rendelkezik.

Audi A6 IV (C7)

Értékelés: 4.5

Audi A6 IV (C7).webp

Szeretnénk felhívni a figyelmet az Audi C7-es karosszériaváltozatú szedánjára. A negyedik generáció a hatalmas hűtőrácsnak, a keskeny fényszóróknak és a lökhárító alsó részén lévő spoilernek köszönhetően félelmetes megjelenésű. A kiálló küszöbök és az erősen lejtős szélvédő teszi teljessé ezt a képet. A gyártó szedánokat gyárt 1.8, 2.0, 2.8 3.0 literes, benzinmotoros, valamint dízel változatok 2.0 3.0 . Vannak robotizált sebességváltók és kézi sebességváltók. A szedán csomagtartója 530 literes, a jármű teherbírása pedig 505 kg. A második sorban a háttámlák a padlóig lehajthatók, így 995 lóerő áll rendelkezésre a szállításhoz. Sok tulajdonos a véleményekben szereti az elektromos csomagtartót, amely az utastérből vagy az autó hátsó részéből egy gomb megnyomásával indítható.

A magazin szerkesztőinek véleménye szerint ez a nagy csomagtartóval rendelkező autó a legjobb a garanciális feltételek tekintetében. A legtöbb versenytársnál ez 1 év vagy 50 000 km. A prémium kategóriás járművek esetében a garancia időtartama 3 év vagy 100 000 km. “Az Audi 4 év garanciát kínál, vagy amíg a futásteljesítmény el nem éri a 120 000 km-t, attól függően, hogy melyik következik be előbb. Ez akkor előnyös, ha új autót szeretne vásárolni a bemutatóteremben.

Előnyök

 • Belső belső kárpitozás fa-szerű elemekkel;
 • Az oldaltámasszal ellátott ülések enyhítik a fáradtságot;
 • mindenoldalú kamerák;
 • Kétzónás klímaberendezés.

Hátrányok

 • magas költségek;
 • drága javítások;
 • Egyes módosítások mechanikus kompresszort használnak, amelynek várható élettartama alacsony.

Toyota Camry VII (XV50)

Értékelés: 4.4

Toyota Camry VII

“A Toyota Camry karosszériájú XV50-es modell 2011 és 2014 között készült, és sokan emlékeznek rá a megnövelt, 506 literes csomagtartó mérete miatt. Eközben a szedán külső méretei 482x182x148 cm, ami valamivel kisebb, mint más gyártók hasonló modelljei, és lehetővé teszi, hogy könnyebben bepréselje magát egy szabad helyre a parkolóban, és ne túlságosan hátrafelé lógjon ki a járdaszegélynél álló sorból. A Camry tulajdonosok szeretik a független típusú (első és hátsó) lágy felfüggesztést, amely bármilyen terhelésnél kényelmes utazást biztosít. A második üléssor 60/40 arányban lehajtható, így nem csak nagyméretű rakományt, hanem franciaágyat is kialakíthat.

Szakértőink a toplistára helyezték az autót, mivel a Camry akár 595 kg hasznos teherbírású is lehet (a versenytársakhoz képest 20 cm-rel megrövidített karosszériával). Ez lehetővé teszi, hogy a csomagtartóban ne csak nagyméretű tárgyakat, hanem nehéz építőanyagokat (pl. kerámialapokat vagy vágott fémprofilokat) is szállítson. Természetesen a csomagtérkárpitot fóliával kell lefednie, de ezzel pénzt takaríthat meg a logisztikán, ha saját maga végzi el a javítást.

Előnyök

 • gyönyörű design;
 • elektromos szervokormány telepítve;
 • A fény- és esőérzékelők működnek;
 • Bőrkárpitozás és fadíszítés.

Hátrányok

 • már csak használtan lehet megvásárolni;
 • 12 litert fogyaszt városi ciklusban;
 • halogén fényszórók.

Hyundai Sonata VII (LF)

Értékelés: 4.3

Hyundai Sonata VII (LF).webp

A koreai gyártó Hyundai Sonata LF a 7. generáció, amelyet már egyszer átformáltak. A 2017-es frissítés után az autó egyetlen légbeömlővel kombinált hűtőrácsot, LED-es menetfényeket és két merevítő bordával ellátott ferde motorháztetőt kapott. Benzinmotorral kapható szedán 2.0 literes űrtartalom, amely 150 liter üzemanyagot termel.. vagy 2.4 literes, 188 literes teljesítményű.. Mindkét változat automata sebességváltóval van felszerelve, és a nyomatékot az első kerekekre küldi. Az utastér 5 fő számára van kialakítva, ahol a csomagtartóban még mindig 510 literes csomagtartó van a táskák és egyéb dolgok számára. A tulajdonosok a véleményekben szeretik a nagy csomagtartó vastag párnázott anyagát, amely további zajszigetelésként szolgál.

Az autó már az alapkivitelben is magasabb biztonsággal rendelkezik. A Sonata legolcsóbb változata rendelkezik első és oldallégzsákokkal, valamint felfújható függönyökkel, amelyeket a versenytársak modelljeibe csak prémium konfigurációkban szerelnek be. A blokkolásgátló, a hegymeneti elindulássegítő, a sebességtartó automatika és a parkolóérzékelők biztosítják a zökkenőmentes utazást.

Előnyök

 • külön klímaberendezés;
 • nagy monitor a központi konzolon;
 • zárható kesztyűtartó;
 • ergonomikusan kialakított ülések.

Hátrányok

 • régi típusú halogén fényszórók;
 • A motoros hátsó ajtó opcióként rendelhető, és térítés ellenében felszerelhető.

RENA
  T LOGAN

Értékelés: 4.2

RENA<ul></div><p>T LOGAN” src=”/wp-content/uploads/2023/05/33716666193481-7918.jpg” height=”434″ title=”RENA</p><ul>T LOGAN”><p>“A Renault Logan a kompakt szedánok közé tartozik. A modellnek már 2 generációja és egy újratervezése van. A 2018-as frissítéssel az első fényszórók kiszélesedtek, ami az átformált lökhárítóval együtt még jellegzetesebbé tette az elejét. Sok tulajdonos a véleményekben szereti a C-alakú betétek formájában lévő LED-es futófényeket, amelyek növelik a biztonságot és alkalmasak a téli városon kívüli vezetésre. A rendelkezésre álló opciók között szerepelnek a benzinmotorok 1.6L három kimeneti lehetőséggel – 82, 102 és 113L.. A sebességváltó lehet kézi (manuális) vagy automata. A szedán csomagtartója 510 literes.</p><p>“A Logan a csomagtartó és a karosszéria méretaránya miatt érdemelte ki a legjobbak értékelésében a helyét. Az autó külső adatai 436x173x151cm, ami sokkal kompaktabb, mint egy C-osztályú szedáné. De a Logan nem rosszabb kapacitású. Az autó másik előnye az ár 700 000 rubelből, ami többször alacsonyabb, mint az Audi és más modellek. Ezért, ha nagy csomagtartóra van szüksége, de nem akar pénzt költeni egy C-osztályra, figyeljen Rena-ra</p><ul>t.<h4>Előnyök</h4><ul><li>155 mm-es hasmagasság;</li><li>439 kg hasznos teher;</li><li>elektronikusan vezérelt többpontos üzemanyag-befecskendezés;</li><li>alumínium kerekek.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>halogén fényszórók;</li><li>kulcsos motorindítás;</li><li>szövet kárpitozás;</li><li>az ülések csak mechanikusan állíthatók.</li></ul><h2>All-rounders a legnagyobb csomagtartóval</h2><p>A legjobb nagy csomagtartóval rendelkező autók áttekintésekor lehetetlen nem megemlíteni egy olyan testkategóriát, mint a kombik. Ez a szedán módosított változata, extra ablakblokkal és meghosszabbított tetővel. Íme a legjobb lehetőségek a funkciók és a vélemények szempontjából.</p><h3>Volvo V90 Cross Country I</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=Volvo V90 Cross Country I

A “Volvo” autóját a kombi kategóriában az első helyre tettük. A V90 Cross Country egy viszonylag “fiatal” modell, amelyet 2016-ban mutattak be. Az S90 szedán alapján az orr-rész kialakítása szorosan az S90-est utánozza. A tervezők itt a liftback helyett meghosszabbított tetőt alkalmaztak, ferde hátsó ablakkal, ami nagy, 723 literes csomagtartót eredményez. Az értékelésekben az autótulajdonosok dicsérik a légrugózást, amely megkönnyíti a terepjáró vezetést és a dolgok berakodását a rekeszbe. A parkolófények az oszlopok tetejére kerülnek, ami sportos megjelenést kölcsönöz az autónak. A forgalomban részt vevő többi közlekedő számára is jól láthatóak. A kombi benzin- és dízelmotorral kapható 2.0 liter, csak az előbbi esetében 249 és 320 litert állítanak elő.., a második pedig 190 és 235 literes.. Mindenhol összkerékhajtás.

Szakértőink szerint a Volvo B90 a legjobb azok számára, akik a városból való kiköltözést tervezik. A nagy csomagtartó mellett, amelybe élelmiszert vagy építőanyagokat szállíthat, 210 mm-es hasmagassággal rendelkezik, amivel nem minden terepjáró tud versenyezni. Az autó minden felszereltségben 4WD meghajtással is rendelkezik. Ez a megnövelt hasmagassággal együtt lehetővé teszi, hogy rossz időjárási körülmények között is biztonságosan hazavezessen, még akkor is, ha a földutakat elmosta a víz vagy sár borítja.

Előnyök

 • Üzemanyag-fogyasztás;
 • a motor nagy teljesítménye;
 • Euro-6 környezetvédelmi osztály;
 • felszerelt légrugó.

Hátrányok

 • magas költségek;
 • drága karbantartás;
 • halogén fényszórók.

Mercedes-Benz E-klasse V (S213)

Értékelés: 4.8

Mercedes-Benz E-klasse V (S213)

A német Mercedes márka kombija immár az ötödik generációját éli. Új formájú autó jelent meg 2017-ben. Megőrzi sportos jellemzőit, és még meghosszabbított karosszériával is menőnek tűnik. Az autó benzinmotorral kapható 2.0 liter, 184 l.. A dízelek között nagyobb a választék, 2 darab áll rendelkezésre.0, 2.9 3.0 literes, 194 és 340 liter közötti teljesítménnyel.. A csomagtartó alaphelyzetben 640 literes. Ha a második sor háttámláit lehajtja, a hasznos raktér 1 820 literre nő. Az ülések részben lehajthatók 40/20/40 arányban, így a hátsó sorban ülőkkel együtt hosszú tárgyak is szállíthatóak. A tulajdonosok kedvelik a csomagtartóban található számos extra zseb és rekesz értékelését, amelyek megkönnyítik a szerszámok és egyéb kisebb tárgyak szállítását.

Az autót a legjobbak közé soroltuk, mivel a prémium felszereltségi szintje mindenben megmutatkozik, beleértve a csomagtér kárpitozását is. A belső tér bélése nagy sűrűségű, bolyhos szövet, amely aktívan elnyeli a zajt. Még ha golfütőket is szállít benne, akkor sem hallja az utastérben.

Előnyök

 • a kerékjárati ívek kevéssé nyúlnak ki a csomagtartóba, és nem foglalnak el hasznos helyet;
 • szélesvásznú monitor navigációval;
 • okos éghajlati rendszer;
 • sportülések.

Hátrányok

 • magas költségek;
 • drága fenntartani;
 • a pótalkatrészek árai “űrbéliek”.

Skoda Superb III kombi

Értékelés: 4.7

Skoda Superb III kombi

“A Skoda SuperB harmadik generációban és kombi karosszériával 2016 óta kapható. Az MQB platformot használja, amely a Volkswagen fejlesztésű. Benzinmotorral kapható modell 1.4, 1.8 2.0 . Vannak robotizált és kézi sebességváltók. A SuperB nem kapható dízelmotorral. Az automata sebességváltóval ellátott autó 9 fokozatú, ami sima váltást és gyors gyorsulást biztosít. A második sor 60/40 arányban osztható, hogy extra rakodóhelyet biztosítson. A tulajdonosok a véleményekben szeretik a csomagtérfüggönyök jelenlétét, amelyeket az alapban biztosítanak. Segít megóvni a tartalmat a kíváncsi szemek elől.

A bővített változat a Combi előtagot kapja, csomagtartója pedig 660 literes, ami 27 literrel több, mint az előző, második generációs modellé. A második sor lehajtásával a tér 1 950 literre nő. Ez az egyik legnagyobb szám a kombik között. Nem is minden SUV rendelkezik ilyen kapacitással, amiért az autó szerepel a legjobbak felülvizsgálatában. Vegye figyelembe a kocsi 650 kg-os hasznos teherbírását is, amely szintén kevés a kategóriájában.

Előnyök

 • Kiváló iránystabilitás;
 • 164 mm-es hasmagasság;
 • vegyes benzinfogyasztás 6.3 ;
 • Elektromos szervokormány.

Hátrányok

 • A halogén fényszórók alapfelszereltségként vannak felszerelve;
 • elektromos csomagtartó csomagtér áramellátás felár ellenében.

Kia Ceed III Wagon

Értékelés: 4.6

Kia Ceed III kombi

“A Kia Ceed harmadik generációja 2018-ban mutatkozott be. A CD-karosszériás kombi csak benzinmotorral kapható 1.4L (100L..) 1.6L (128L..), kézi sebességváltóval, valamint egy 1.4 liter (140 liter)..) turbóval és robotizált sebességváltóval. A csomagtér 625 literes, bár a karosszéria méretei lényegesen kisebbek, mint más kombiké: 460x180x147 cm. Legfeljebb 451 kg teherbírás. A második sor háttámlái ötféleképpen hajthatók le, mivel három részre oszthatók. Ennek eredményeként a csomagtartó 1694 literre növelhető. A keresztlengőkaros felfüggesztés és a 17 colos könnyűfém keréktárcsák lehetővé teszik, hogy az autó a megadott maximális terhelésnél is többet szállítson. Sok tulajdonos elégedett a panoráma napfénytetővel, az állítható napfénytetővel és a sportülésekkel a véleményeikben. A csomagtartóba két kerékpár könnyedén elfér a kültéri használatra.

Szakértőink a Kia Cid-et azért tették be az értékelésbe, mert a koreai márka 5 év vagy 150 000 km futásteljesítményre kiterjesztett garanciával rendelkezik. Ez a legmagasabb minősítés, amit nyugodtan vállalhat, ha valami elromlik.

Előnyök

 • LED optika;
 • A csomagtartó érintés nélküli, gesztusvezérlésű nyitása elérhető;
 • az ötödik ajtó az utastérből gombnyomásra elektromosan nyitható;
 • 40/20/40 háttámla összecsukható.

Hátrányok

 • Az orosz összeszerelés gyengébb minőségű;
 • Egyes tulajdonosok nem kapnak elég energiát az 1.4l/100l..
Olvasson tovább  A legjobb fékbetétek a Toyota RAV 4 modellhez
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: