Top 5 lánctalpas hómaró

*A szerkesztő legjobb választásai. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási útmutatónak. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

A lánctalpas hómarók ellenállnak a nagy igénybevételnek. Ez az önjáró jármű nagy teljesítményű benzinmotorral és többfokozatú sebességváltóval van felszerelve. A lánctalpas gép egy menetben 60-90 cm széles hósávot képes megtisztítani. A gép egyenetlen vagy mély havon is otthonosan mozog. Az orosz üzletekben ma számos lánctalpas meghajtású modell található. Mivel a legtöbbjüknek magas az ára, érdemes az adott régió téli csapadékmennyiségének megfelelően megvásárolni egyet. Ha a hótakaró meghaladja a 15-20 cm-t, elkezdheti a készülék kiválasztását. Az Expertology szakértői elemzik a hazai piac helyzetét a több ország által bevezetett szankciók után. A felülvizsgálatunkban képesek voltak 5 lánctalpas hómarógépet kapni. A kemény orosz télben is próbára tették őket, és pozitív visszajelzéseket kaptak a tulajdonosoktól.

Top 5 lánctalpas hómaró

Jelölés Helyszín Név Értékelés
Az 5 legjobb lánctalpas hóeke 1 Daewoo Power Products DAST 1590 5.0
2 Hyundai S 7713-T 4.9
3 BAJNOK STT1170E 4.8
4 RedVerg RD-SB61/9TE 4.7
5 Huter SGC 6000CD 4.6

Daewoo Power Products DAST 1590

Értékelés: 5.0

Daewoo Power Products DAST 1590

A Daewoo Power Products DAST 1590 lánctalpas hómaró a legnehezebb feladatokkal is megbirkózik. A dél-koreai formatervezés egy erős (15 literes) motorral és négykerék-meghajtású alvázzal van felszerelve. .) 4 ütemű motor, amely viszonylag kevés üzemanyagot fogyaszt (1,4 l/h). A szakértők dicsérik a gép nagy teljesítményét. A gép egy menetben megtisztítja a havat a 88 cm széles sínpályáról. A hófúvó akkor is tovább halad, ha a hófúvás magassága meghaladja a vödör magasságát (54 cm). A motor csak hangosabb lesz, akár 16 m havat is kidobhat. Kiváló terepjáró mobilitás és manőverezőképesség a lánctalpas meghajtással. Az intelligens karburátor-fűtési rendszer biztosítja, hogy a motor indítása még extrém hidegben is zökkenőmentes legyen. A benzines technológia szépen felépített, állítólag több mint 2000 óra élettartamú. Ez a modell a felülvizsgálatunk győztese.

Olvasson tovább  A 7 legjobb külső motorolaj

Sok tulajdonos “szuper gépnek” nevezi a Daewoo Power Products DAST 1590-et. Elégedettek a termelékenységükkel és navigálhatóságukkal, a kivitelezés minőségével és megbízhatóságukkal. A hátrányok közé tartoznak a magas költségek.

Előnyök

 • nagy teljesítmény;
 • könnyű indítás hideg időben;
 • hosszú motor élettartam;
 • minőségi gyártás.

Hátrányok

 • magas ár.

Hyundai S 7713-T

Értékelés: 4.9

Hyundai S 7713-T

Megbízhatóság és tartósság tekintetében nem rosszabb, mint a csúcsmodellünk, a dél-koreai hómaró. A Hyundai S 7713-T több mint 2000 órán át képes havat söpörni. De a teljesítmény szempontjából a technika egy kicsit szerényebbnek tűnik. A gyártó egy 13 lóerős motort épített be, amely egy 76,4 cm széles vödröt képes tolni. A hó dobása 1 és 15 m között állítható, és az irány viszonylag gyorsan megfordul. A szakértők kedvelik az intelligens differenciálmű-rendszert, amely a gépet mozgékonnyá és könnyen manőverezhetővé teszi. LED-es fényszóró és fűtött markolat a könnyű kezelhetőség érdekében. Könnyű motorindítás még 30 fokos fagyban is. A Hyundai S 7713-T hófúvógép az ezüst dobogóra került.

A hazai felhasználóknak hízelgő az átgondolt kialakítás, a minőségi összeszerelés, a jó teljesítmény és a manőverezhetőség. Elégedetlen a felhasználói kézikönyvvel.

Előnyök

 • kiváló minőségű építés;
 • hosszú élettartam;
 • jó felszerelés;
 • intelligens tervezés.

Hátrányok

 • nem egyértelmű használati utasítás.

BAJNOK STT1170E

Értékelés: 4.8

BAJNOK STT1170E

CHAMPION STT1170E lánctalpas hótoló az optimális ár/teljesítmény arányért. A modell egy Champion G340HE 4 ütemű motorral van felszerelve, amelynek teljesítménye 11 l. . A nyolcfokozatú sebességváltó (6+2) elosztja a nyomatékot, lehetővé téve a kezelő számára, hogy a hó mennyiségétől és sűrűségétől függően a legmegfelelőbb üzemmódot válassza ki. Az amerikai-kínai berendezések a vödörszélesség (70 cm) és a hatékonyság (1,8 l/h) tekintetében elmaradnak a piacvezetőktől. De a gép dobási távolsága meglehetősen nagy (akár 15 m). A szakértők dicsérték a gyártó magas szintű gondosságát a felhasználó iránt. A hókotró teherautó fényszóróval, elektromos indítóval és fűtött fogantyúkkal van felszerelve. A CHAMPION STT1170E bronzérmet nyert értékelésünkben.

Az orosz fogyasztók dicsérik teljesítményét, tisztítási minőségét és manőverezhetőségét. A hátránya, hogy a gyenge fűtött markolatokat és a fényszóró fényét a kilövési oldalra tolják el.

Olvasson tovább  A 13 legjobb Dunlop gumiabroncs

Előnyök

 • erős motor;
 • Minőségi hóeltakarítás;
 • gazdag felszerelés;
 • megfizethető ár.

Hibák

 • a fogantyúk alacsony hőfoka;
 • Oldalra szerelt fényszóró.

RedVerg RD-SB61/9TE

Értékelés: 4.7

RedVerg RD-SB61/9TE

A szakértők az orosz-kínai RedVerg RD-SB61/9TE hómarót robusztus középkategóriásnak nevezték. A modell megfizethető árával vonzza a potenciális vásárlók figyelmét. A felszerelés is jól néz ki. A gyártó elektromos önindítót, egyedi súlyátviteli rendszert, fűtött markolatokat szerelt fel. A gépet nem professzionális használatra tervezték, de kényelmes a hó eltakarítására szűk területeken. A modell egy kínai Loncin G250FDS motorral van felszerelve, amelynek teljesítménye 9 liter. . és kétfokozatú csigarendszer. A kilövési távolság eléri a 15 m-t, a vödör szélessége 61 cm. A hómaró fém ernyővel és járókerékkel rendelkezik, és súlya könnyű (90 kg). A modell egy lépéssel a dobogó előtt áll meg.

A tulajdonosok véleményeikben a RedVerg RD-SB61/9TE hófúvó olyan előnyeiről számolnak be, mint a jó átjárhatóság, a könnyű kezelhetőség, a könnyű kezelhetőség, a könnyű kezelhetőség. Mielőtt azonban nekilátna, ellenőriznie kell a kritikus alkatrészek sínfeszességét és kenését.

Előnyök

 • megfizethető ár;
 • gazdag felszerelés;
 • könnyű kezelhetőség;
 • jó terepjáró mobilitás.

Hátrányok

 • használat előtt karbantartást igényel.

Huter SGC 6000CD

Értékelés: 4.6

Huter SGC 6000CD

Legalacsonyabb ár ajánlat orosz fogyasztók fejlesztők hótoló Huter SGC 6000CD. A német/kínai gép könnyűségben (80 kg) és manőverezhetőségben veri a konkurenciát. A szakértőket kellemesen meglepte a költségvetési hókotró bőséges felszereltsége. Gyártó által felszerelt elektromos indító, kerékkioldó, fűtött markolatok, fényszóró. Állítható dobási irány és hatótávolság. 62 cm-es munkaszélességgel és erős motorral (8 l). .) elég erős ahhoz, hogy magas hótorlaszokat lapátoljon. 8 sebességes sebességváltó (6+2) segít a megfelelő üzemmód kiválasztásában. A robusztus fém csigák magabiztosan őrlik a jeges havat. Minden kezelőszerv a panelen összpontosul, ami kényelmes a kezelő számára. Top öt lánctalpas hómaró.

Az orosz fogyasztóknak tetszett az elfogadható ár, a jó teljesítmény, a gazdag felszereltség. Az első üzembe helyezés előtt azonban átfogó karbantartást kell végezni.

Olvasson tovább  8 legjobb vezérműszíj

Előnyök

 • alacsony költség;
 • könnyedség és fordulékonyság;
 • gazdag felszerelés;
 • megbízható csavarok.

Hátrányok

 • az első üzembe helyezés előtt átfogó szervizelésre van szükség.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: