Top 5 motorolaj-adalékanyag

A belsőégésű motorok nagyobb terhelésnek vannak kitéve a súrlódás és a hőmérséklet formájában. Ha a hengerfalak elhasználódnak, a motor elkezdi “megenni” az olajat. Csökkenti a kompressziót és egyúttal veszít a teljesítményből. E hatás ellensúlyozására speciális zsíradalékokat használnak, amelyek behatolnak a belső felületekbe és helyreállító hatásúak. Az eredmény: kevesebb henger- és gyűrűkopás, jobb tapadás és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás. Ez a felülvizsgálat megmutatja a legjobb motorolaj-adalékokat, amelyek pozitív vásárlói véleményeket kaptak és jó teljesítményt nyújtanak.

A legjobb motorolaj-adalékanyagok értékelése

eatment
Jelölésszékhelytermék neveár
A legjobb motorolaj-adalékanyagok1
 • qui Moly Ceratec
 • 1 199€
  2Bardahl F
   l Fém
  1 525€
  3RUTEC Pit-Stop 40 XXL (P-20-40/75)2 200€
  5SMT olaj
  700€
  Legjobb benzinadalék1SUPROTEC ACTIVE PLUS1 328€

 • qui Moly Ceratec

  Értékelés: 4.9

  <li></div><p>Qui Moly Ceratec” src=”/wp-content/uploads/2023/02/4731666193531-515-.jpg” height=”410″ title=”</p><li>qui Moly Ceratec”></p><p>Ez a termék a vezető a motorolaj-adalékanyagok között</p><li>qui Moly. A Ceratec 300 ml-es flakonban kapható. Német gyártó kifejlesztett egy szintetikus molibdén-szerves komplexet tartalmazó adalékanyagot. Mikrokerámiát is tartalmaz. Ez a kombináció a motor fémfelületein erős filmréteget képez, amelyet a súrlódás és a magas hőmérséklet nem tesz tönkre. Az adalék elősegíti a terheléscsökkentést és védi a motor alkatrészeit a kopástól. Az olaj élettartamát 12 000 km-re is meghosszabbítja, ami kevesebb szervizintervallumot jelent.</p><p>Szakértőink a lista élére helyezik, mert érezhetően javítja a tömörítést. Az autótulajdonosok számos pozitív véleménye megerősíti ezt. A motorolajban lévő adalékanyag használata után a hengernyomás akár 1.0-1.5 bar. Különösen alkalmas “fáradt” belső égésű motorok számára, amelyek komoly lemerülési rátával rendelkeznek. Ha a motor felújítása most nem lehetséges, az adalékanyag további 50 000 km-en át biztosítja a motor üzemképességét.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>A dinamika jelentősen javult;</li><li>a motor halkabban kezd járni, nincs bömbölés magas fordulatszámon;</li><li>csökken az üzemanyag-fogyasztás;</li><li>a kipufogógáz-kibocsátás kevésbé mérgező.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas költségek;</li><li>lehetséges, hogy hamisítványon kapnak rajta</li><li>Használat előtt le kell mosni a MotorClean motortisztítóval, amely szintén magas árfekvésű.</li></ul><h3>Bardahl F</p><ul>l Fém</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=
  Bardahl F<ul></div><p>l Fém” src=”/wp-content/uploads/2023/02/8991666193531-815-.jpg” height=”390″ title=”Bardahl F</p><ul>l Fém”></p><p>A második helyet a Bardahl adalékanyagnak adtuk. Nem tartalmaz kemény részecskéket, de ha egyszer “összeolvad” a fémmel, nem kevésbé erős. A termék 400 ml-es palackban kerül forgalomba, és koncentrátum. 6-szor könnyebb, mint az acél. Alkalmas benzin- és dízelmotorokhoz. A járművezetők kedvelik, hogy a tulajdonos által megszokott motorolaj típustól függetlenül (ásványi, szintetikus vagy kevert) használható.</p><p>Ez a legjobb adalékanyag, mivel 10-szer sűrűbb, mint az acél. A szénhidrogén molekulák behatolnak a repedésekbe és kitöltik az üregeket. A fém egy nagy teherbírású bevonatot hoz létre, amely nem csak a tömörítést állítja helyre, hanem a dugattyúgyűrűk további kenésére is szolgál. Ennek eredményeképpen a motor indításakor, amikor még nem érte el az üzemi hőmérsékletet, a hengerfelületek kevésbé kopnak. Ha Ön az a típus, aki nem szereti megvárni, amíg a motor reggel bemelegszik, és azonnal indulásra kész, ez az adalék segít megvédeni a motort a túlzott kopástól.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>semlegesíti a motorolaj mikroszivárgását az égéstérbe;</li><li>helyreállítja a dugattyúk tömítését;</li><li>A Polar Plus védőfilm további kenést biztosít</li><li>nem tömíti el a motort;</li><li>Az olajszűrő jól behatol az anyagba.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas érték;</li><li>400 ml 6 liter zsiradékra – ha kevesebb van, akkor az arányt magadnak kell kiszámítanod.</li></ul><h3>RUTEC Pit-Stop 40 XXL (P-20-40/75)</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=RUTEC Pit-Stop 40 XXL (P-20-40/75)

  Van egy jó adalékanyag a tömörítés növelésére a hazai Rutec gyártótól. Személygépkocsik négyütemű belső égésű motorjaihoz tervezték, az üzemanyag típusára (dízel/benzin), valamint az üzemanyagok és kenőanyagok típusára vonatkozó pontos követelmények nélkül. A termék műanyag tartályban kapható 0.75 ml, egy csomag elegendő egy 2,7 m³-es motor belsejének kezelésére.5-től 5-ig.0 . Ezért egy palack az átlagos teljesítményű autók kétszereséhez elegendő, és a nagy teljesítményű terepjárók tulajdonosainak nem kell két palackot vásárolniuk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy megduplázza a hajtáslánc élettartamát, de ha addig adod hozzá, amíg a kipufogócsőből fekete füstöt bocsát ki, az adalékanyagnak semmi haszna.

  Ez az adalékanyag a legjobb, mivel megelőzésképpen használható. A gyártó 40000 km után javasolja az olajhoz való hozzáadását. Az adalék nem tömíti el a motor szűrőjét, tökéletesen áthatol a fémen, és nem károsítja a viszonylag új belsőégésű motort. Használata azonban azonnal megvédi a hajtóművet az elhasználódástól, így 300 000 km futás után sincs szükség nagyobb javításokra (feltéve, hogy az anyagot 20 000-30000 km-enként adagolják).

  Előnyök

  • csökkenti az üzemanyag-fogyasztást
  • javítja a dinamikát;
  • kiküszöböli az üzemanyagok és kenőanyagok elégetését;
  • javítja a kipufogógáz-kibocsátást.

  Hátrányok

  • A maximális hatás érdekében gyakori alkalmazást igényel;
  • csak személygépkocsik motorjaihoz;
  • nehéz megvenni;
  • magas költség.

  SMT olajeatment

  Értékelés: 4.5

  SMT Oil<tr></div><p>eatment” src=”/wp-content/uploads/2023/02/80116666193531-675-.jpg” height=”400″ title=”SMT olaj</p><tr>eatment”></p><p>Az adalékanyag egy második generációs fémkondicionáló SMT-n alapul. A szintetikus szer nagyon jól tűri a magas hőmérsékletet és a súrlódást. Csökkenti a motor alkatrészeinek igénybevételét és megduplázza az egység élettartamát. A vezetők a véleményekben szeretik az adalékanyag tömítésgátló tulajdonságait, így a kopott gyűrűkkel és falakkal rendelkező motor működése nem rontja a motor állapotát. A motorolaj nem habzik vagy oxidálódik. A hengerekben lévő adalékanyag tömítése megakadályozza, hogy a forró gázok a forgattyúsházba távozzanak. Csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és javítja a kompressziót, még beragadt dugattyúgyűrűk esetén is.</p><p>Gazdaságosabb, mint más gyártók versenyképes termékei. Segít pénzt megtakarítani és meghosszabbítja a motor élettartamát. A taxitulajdonosoknak is érdemes megfontolniuk ezt a terméket. Az állandó küzdelemben, hogy csökkentsük a költségeket, de az autó működőképes maradjon, ez a termék tökéletes kompromisszumot jelent.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>jó ár</li><li>számos szaküzletben megvásárolható;</li><li>Javítja az injektivitást;</li><li>az akusztikai zaj csökken;</li><li>Megszünteti az illeszkedő alkatrészek közötti olajréteg romlását.</li></ul><h4>Gyengeségek</h4><ul><li>a hatás 5000 km-ig tart, utána újra kell kenni;</li><li>lehetséges hamisítványt vásárolni.</li></ul><h2>A legjobb benzinadalékok</h2><h3>Suprotec Active Plus</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=SUPROTEC ACTIVE PLUS

  Kis kiszerelésben készül, és benzinmotorokhoz és LPG-adalékokkal ellátott erőművekhez szánták. A terméket nem az olajhoz, hanem a benzinhez adják. Ezt a benzinkútnál történő tankolás előtt vagy üzemanyagkannából történő tankolással lehet elvégezni. Már 50.000 km-es futásteljesítményű motorokon is használható. Az adalék segít növelni a teljesítményt és csökkenteni az üzemanyag-fogyasztást.

  Termékünket sokoldalúsága miatt a legjobbnak ismerik el. Az adalékanyagot a motorhoz és a sebességváltóhoz lehet hozzáadni. a vegyület kitölti az összes rést, így csökkentve a zajt. A képződő fólia a tápegységet is védi. Az adalékanyag a jelentések szerint lehetővé teszi, hogy a motor 30 percig olaj nélkül működjön, még akkor is, ha az a kilyukadt forgattyúsház-alapjáraton keresztül szivárog. A termék optimális az erősen kopott dugattyúrendszerhez, amelyet gyakran kell zsírral feltölteni. Ha lemaradsz egy szintről (nincs hol megvenni, hosszú az út, és elfogyott a készlet), az adalékanyag segít eljutni a legközelebbi városba.

  Előnyök

  • hidraulikus kompenzátorok kopogó hangja hidegen nem tapasztalható;
  • csökkenti az üzemanyag-fogyasztást;
  • érzi a teljesítmény növekedését;
  • rezgéscsökkentés.

  hátrányok

  • nem alkalmas gázolajhoz – eltérő égési hőmérséklet;
  • A megfelelő keveréket alaposan el kell keverni az üzemanyaggal.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: