10 legjobb mosógép függőleges töltéssel

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt kérjen szakmai tanácsot.

Mai áttekintésünk hősei – függőleges töltésű mosógépek. A minősítéshez 10 jelöltet választottunk ki neves orosz és külföldi gyártóktól. Az egyszerűség kedvéért két termékkategóriát fogunk figyelembe venni – az olcsó árszegmensből származó gépeket és az inverteres motorral ellátott modelleket.

A választás fő szempontjai közé tartozik az időzítés, a márka ismertsége, a modern technológia használata, valamint a gyakorlatiasság és a tényleges munkakörnyezetben való könnyű használhatóság. Elemeztük azon tulajdonosok visszajelzéseit, akik már egy ideje használják a készüléket, és már ki tudják alakítani saját véleményüket a termékről, rámutatva a tulajdonságokra, előnyökre és hátrányokra.

Minden adat nyilvánosan elérhető forrásokból származik – gyártók weboldalai, Yandex Marketplace.Piac, tematikus fórumok, áttekintő oldalak és egyéb elérhető online források.

A legjobb függőleges töltésű mosógépek értékelése

JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb olcsó felültöltős mosógépek7Leran WTL 46106 WD22 990 €
6Indesit BTW A585122 005 €
5Midea MWT 70101 Essential23 743 €
4Weissgauff WM 40265 T25 990 €
3Zanussi ZWY 51024 CI25 499 €
2Hotpoint-Ariston WMTL 601 L26 299 €
1Electrolux PerfectCare 600 EW6T5R26131 970 €
A legjobb függőleges mosógépek inverteres motorral3WhirlpoolLR 7022036 900 €
2Electrolux EW6T4R27248 980 €
1Haier RTXSG584TMH44 990 €

A legjobb olcsó felültöltős mosógépek

Az olcsó, felültöltős mosógépek kategóriájában a népszerű külföldi és hazai gyártók 7 modelljét választottuk ki. Mindegyiküknek megvannak a saját jellemzői és előnyei, amelyek a versenytársak közül a legjobbakká teszik őket.

Az összes jelölt ára a felülvizsgálat idején 22 és 32 ezer rubel között volt.

Leran WTL 46106 WD

Értékelés: 4.3

Leran WTL 46106 WD

A felülvizsgálat a Leran WTL 46106 WD-vel kezdődik – egy orosz gyártó, amely 2010 óta gyárt kis és nagy háztartási készülékeket. Ezek a termékek csak az orosz piacra alkalmasak. A mosógép Kínában készült, és egy év gyári garanciával rendelkezik.

Modern kialakítású gép, amelynek terhelhetősége 6.5 kg. A kezelőpanelen található egy programozó, a jobb oldalon kiegészítő funkciógombokkal és LED kijelzővel. A programgomb megnyomásakor vagy a gomb elforgatásakor egy dallamhang szólal meg. A hangjelzés szükség esetén kikapcsolható. Minden menü rozsdásított, így könnyen elsajátítható a készülék kezelése.

A szekrény jobb oldalán található egy kivehető panel, amely lehetővé teszi a szivattyú, a motor és más modulok hozzáférését. Ideális megoldás a szervizeléshez és karbantartáshoz.

A gép minden szükséges programmal fel van szerelve a különböző típusú anyagokból készült dolgok mosásához, valamint külön üzemmódokkal a farmerek, a vegyes anyagok és a sportruházat számára. Az opcionális dobtisztító üzemmóddal vegyszerek használata nélkül szabadulhat meg a szennyeződésektől és a kellemetlen szagoktól.

A dobhoz való hozzáférés minden függőlegesen betöltött modellnél alapfelszereltség – emelje fel a fedelet és nyissa ki a redőnyöket. A speciális hardvereknek köszönhetően a patentok simán nyílnak, ami nagyon kényelmes és kiküszöböli az ujjak sérülését.

A modell alacsony energiafogyasztással rendelkezik, ami megfelel az A osztályú besorolásnak+++.

A mosógép tulajdonosai észreveszik a készülék csendes működését még maximális fordulatszámon is, valamint a programok optimális számát. Nem azonosított kritikus hibák.

A Leran WTL 46106 WD-t minden olyan felhasználónak ajánljuk, aki egy olcsó és gazdaságos mosógépet szeretne, amely minden szükséges funkcióval rendelkezik a különböző tárgyak minőségi mosásához.

Előnyök

 • A energiahatékonysági osztály+++.
 • Dobtisztító program.
 • Orosz menü navigációs rendszer.
 • Levehető oldalsó panel (szervizfelülvizsgálat).

Hátrányok

 • Nem azonosított kritikus hibák.

Indesit BTW A5851

Értékelés: 4.4

Indesit BTW A5851

A következő gép a listánkon az Indesit BTW A5851 az olcsó és minőségi nagy háztartási gépek híres olasz márkájából. A modell Lengyelországban készül, és a hagyományos 12 hónapos garancia helyett 5 évre meghosszabbított garanciával rendelkezik.

A mosógép hagyományos formájú, minimalista kivitelben készült. A tartályban akár 5 kg szennyes is elfér, A energiaosztályú+.

Elektronikus vezérlés programozó gombbal és billentyűkkel a további funkciók aktiválásához. 12 program lehetővé teszi, hogy kiválassza a különböző mosási módokat a különböző tárgyak mosásához. A speciális TurnWash funkció lehetővé teszi a pamut és szintetikus anyagok 30°C-on történő mosását 45 percig.

A maximális centrifugálási sebesség 800 fordulat/perc. Van egy külön gomb a beállításukra.

Kényelmes és intuitív működés egyszerű szöveggel orosz nyelven. Ez a gép 12 órás késleltetett indítási időzítővel, valamint öndiagnosztikai rendszerrel rendelkezik. Külön kijelző jelzi a vízelvezető szűrő tisztításának szükségességét.

A gép megfizethetősége, modern kialakítása és jó funkcionalitása a fő előnyei közé tartozik. A tulajdonosok által említett hátrányok közé tartozik a túlzott zaj és a rövid program hiánya.

Az alacsony ár, a jó funkcionalitás és az egyszerű, felhasználóbarát menü lehetővé tette, hogy az Indesit BTW A5851 mosógép termékcsoportjában az egyik vezető helyet foglalja el.

Előnyök

 • Kényelmes menü.
 • Öndiagnózis.
 • A energiaosztály+.

Hátrányok

 • A maximális centrifugálási sebesség 800 fordulat/perc.
 • Túlzott működési zaj (felhasználói visszajelzések alapján).

Midea MWT 70101 Essential

Értékelés: 4.5

MIDEA MWT 70101 ALAPVETŐ

A Midea MWT 70101 Essential a nagy háztartási gépek népszerű kínai gyártójának gépe. A modellt Kínában szerelik össze, és a gyártó 12 hónap garanciát vállal rá. Egyes szerződéses kereskedők ezt a modellt akár 5 évre kiterjesztett garanciával is forgalmazzák.

A mosógép modern kialakítású és LCD kijelzővel van felszerelve, amely jelzi a mosás végéig hátralévő időt. Az üzemmódok kiválasztása a programozó forgatógombjával, a további funkciók aktiválása pedig a gombokkal történik. Minden alkalommal, amikor megnyom egy gombot vagy elfordítja a gombot, megszólal egy hangjelzés, amely szükség esetén kikapcsolható.

A kezelőpanel teljesen rozsdamentes, ami megkönnyíti a beállítások megértését.

A belső dob különös figyelmet érdemel. A szabványos perforáción kívül a belső részen piramis alakú dombornyomott részek találhatók. Ez a konfiguráció jobb és kíméletesebb mosási eredményt biztosít a standard perforált felületekhez képest. A dobajtó ajtócsukóval van felszerelve, amely biztosítja a zökkenőmentes nyitást az ajtó ütközés nélkül. Az automatikus ajtózáró rendszernek köszönhetően a dob a program végén egy pozícióban áll meg – a szárnyakkal felfelé.

A szennyes legfeljebb 7 kg-ig terhelhető, a maximális centrifugálási sebesség 1200 fordulat/perc.

A mosogatógép nagy előnye a magas energiahatékonyság (A+++ osztály), a jó terhelhetőség és a felhasználóbarát kezelőpanel. A hátrányok között meg kell jegyezni a túl rövid tápkábel és tömlők.

A Midea MWT 70101 Essential mosógépet minden olyan felhasználónak ajánljuk, aki egy olcsó modellt szeretne, kényelmes vezérléssel és jó funkciókkal.

Előnyök

 • A energiahatékonysági osztály+++.
 • Automatikus park és kíméletes szárítógép.
 • 7 kg teherbírás.
 • A speciális belső dobfelület.

Hátrányok

 • A tápkábel és a tömlők túl rövidek (a felhasználói visszajelzések szerint).

Weissgauff WM 40265 T

Értékelés: 4.6

Weissgauff WM 40265 T

A Weissgauff WM 40265 T egy másik olcsó mosógép függőleges töltéssel. A modell Kínában készült, és egy év garanciát biztosítanak rá. Megjelenésében ez a mosógép hasonlít a korábban tárgyalt Midea MWT 70101 Essential a test és a kezelőpanel alakjában (hasonló gombok, a programozó helye, csak a kijelző nélkül). A nagyfokú hasonlóság arra utal, hogy mindkét gépet ugyanaz a vállalat gyártja.

Az akár 6 mosási ciklusig terjedő terhelhetőség a modell egyik kiemelkedő jellemzője.5 kg és 1200 fordulat/perc maximális centrifugálási sebességgel. Elektronikus mosóprogram forgatógombbal, amely lehetővé teszi a 16 mosóprogram, köztük a különböző anyagtípusokhoz való speciális programok kiválasztását. A felhasználók örömmel fogják fogadni a gyors és ultragyors mosási programokat (45 és 15 perc), amelyekkel minimális idő-, víz- és energiafogyasztás mellett felfrissítheti a sportruházatot vagy az enyhén szennyezett ruhákat.

Külön mosóprogram extra öblítéssel a babák számára, amely eltávolítja a maradék mosószert a szövetszálakból.

A mosógép rendelkezik csendes üzemmóddal is, amely aktiválásakor minden hangjelzést kikapcsol. Releváns az éjszakai mosáshoz.

A dob automatikus pozícionáló rendszere az esetek 90%-ában a megfelelő pozícióban állítja meg a dob forgását, szigorúan a fedél alatt. A dobajtó simán nyílik a Soft ft rendszernek köszönhetően

 • ft.

  A ház bal oldalán lévő szervizablakot egy megemelt panel fedi, amely lehetővé teszi, hogy a szerviztechnikus javítás esetén könnyen elérje a gép fő részeit.

  A kényelmes kezelhetőség, a programok nagy száma, különösen a gyorsmosó program, a jó rakodókapacitás és a modern kialakítás a tulajdonosok által a készülék előnyei közül kiemelve. Egyes felhasználók hátrányai közé tartozik a megnövekedett zajszint és rezgés, különösen a maximális pörgetési sebességnél.

  A Weissgauff WM 40265 T mosógép méltán foglalja el az egyik első helyet a minősítésünkben és a termékcsoportjában, jó funkcionalitásával, jól átgondolt felépítésével és egyszerű kezelésével.

  Előnyök

  • A energiaosztály+++.
  • A dob automatikus áthelyezése.
  • Legfeljebb 6 rakományt tölthet be.5kg.
  • 2 gyors mosási mód (15 és 45 perc).

  Hátrányok

  • Zajos működés közben (az ügyfelek beszámolói szerint).

  Zanussi ZWY 51024 CI

  Értékelés: 4.7

  ZANUSSI ZWY 51024 CI

  Folytatódik a legjobb olcsó, függőleges töltésű mosógépek áttekintése – Zanussi ZWY 51024 CI a nagy háztartási gépek jól ismert olasz gyártójától. A gépet Lengyelországban szerelik össze, és a gyártó egy év garanciát vállal rá.

  A modell modern dizájnban készült, minimalista elemekkel, így bármilyen belső térben jól fog mutatni. A gép egyik jellemzője a szokásos forgatógomb hiánya. Ezt felváltja az üzemmódok és opciók választéka, amelyek az érintőképernyő gombjain keresztül választhatók ki. Minden felirat oroszul van, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan megértse a modell működését.

  A gyártó a gyors mosásra és az erőforrás-takarékosságra helyezte a hangsúlyt. A különálló “freshen up 20” és “30/30” (30 fokos mosás fél órán keresztül) üzemmódokon kívül a modell rendelkezik a Quick Wash funkcióval, amely szinte bármely program mosási idejét akár 50%-kal csökkentheti a minőségromlás nélkül.

  A légáramlási technológia megakadályozza a kellemetlen szagokat és a penészedést a dobban és a mosószeradagolóban. Ezt többszöri, erőteljes vízsugárral történő kimosással végzik.

  A rakodási kapacitás 5.5 kg szennyes, ami átlagos indexnek tekinthető az ebbe az osztályba tartozó mosógépeknél. A dobszárnyak külső felületét egy speciális polimerrel (szén) kezelik, amely a nyitási folyamatot nagyon halkan végzi (az ajtócsukó nélküli fémszárnyak hatásához képest).

  A Yandex piactéren.A piaci mosógép értékelése 4.7 pontot, és megkapta a rangos “vásárlók választása” jelzést. Ezzel együtt a felhasználók 100%-a ajánlja ezt a terméket. Praktikussága, felhasználóbarát kezelőszervei, átgondolt kialakítása, széles programkínálata és magas mosási minősége a modell legfontosabb előnyei közé tartozik. Néhány értékelő számára a hátrányok közé tartozott a szállítócsavarok kényelmetlen elhelyezése és a nagyobb mértékű vibráció a centrifugálási ciklus során.

  A Zanussi ZWY 51024 CI-t mindazoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik egy minőségi, európai ihletésű gépet szeretnének, felhasználóbarát kezelőszervekkel és jó programválasztékkal.

  Előnyök

  • Modern design.
  • Törölje a vezérlést.
  • A gyorsmosás funkció akár 50%-kal csökkenti a mosási időt.
  • A energiaosztály++.

  Hátrányok

  • A szállítócsavarok kényelmetlen elhelyezése.
  • Fokozott rezgés a centrifugálási ciklus alatt (a vásárlói visszajelzések alapján).

  Hotpoint-Ariston WMTL 601 L

  Értékelés: 4.8

  Hotpoint-Ariston WMTL 601 L

  A következő modell a listánkon a Hotpoint-Ariston WMTL 601 L a híres olasz gyártótól. A gépet Szlovákiában szerelik össze, és a gyártó egy év garanciát vállal rá.

  Kortárs kialakítás mechanikus gombokkal és hagyományos forgatógombbal. A kezelőpanelen a programok nevei oroszul vannak írva, a további opciókat pedig intuitív piktogramok jelölik. Ez megkönnyíti a készülék kezelésének megszokását.

  Ez a gép 18 mosási programmal rendelkezik, amelyek különböző textíliákhoz illeszkednek, beleértve a vegyes üzemmódot és a 15 perces gyorsmosást is. A forgási sebesség 1000 fordulat/percig állítható egy külön gombbal.

  Automatikus mérőrendszerrel van felszerelve, amely a töltöttségi foktól függően korrigálja a víz- és áramfogyasztást. A készülék maximális kapacitása 6 kg szennyes.

  Az előnyök közé tartozik a könnyű kezelhetőség, a széles programválaszték és a jó gyártási minőség. Egyes felhasználók szerint hátránya a külön bekapcsoló gomb hiánya (a kikapcsoláshoz el kell fordítani a programozó karját) és a dobszárnyak durva futása.

  A magas összeszerelési minőség, a jó funkcionalitás, az egyszerű kezelőszervek és a megfelelő ár lehetővé tette a Hotpoint-Ariston WMTL 601 L mosógép számára, hogy az egyik vezető pozíciót foglalja el értékelésünkben.

  Előnyök

  • Európai közgyűlés.
  • Kényelmes vezérlés.
  • 18 program.
  • Az Express Wash 15 perces mosás.
  • A szennyes berakodása.

  Hátrányok

  • Nincs külön hőmérséklet-beállítás.
  • Nincs be/ki gomb.
  • Nem egyenletes a dobszárnyak működése (a felhasználói vélemények szerint).

  Electrolux PerfectCare 600 EW6T5R261

  Értékelés: 4.9

  ELECTROLUX PERFECTCARE 600 EW6T5R261

  Az Electrolux PerfectCare 600 EW6T5R261 a világszerte ismert svéd nagy háztartási gépek gyártójától befejezi áttekintésünket. A gépet Lengyelországban gyártják, és egy év gyári garanciát adnak rá.

  A mosógép elegáns és modern kialakítású. A felhasznált anyagok kiváló minősége és a készüléket felhasználóbaráttá tevő átgondolt részletek a tervezés minden elemében érezhetőek. Például a mosószertálca nem a fedél belső oldalán, hanem a dob mellett található. A kettős kifolyócső minimális helyet foglal el, és különleges kialakítása biztosítja, hogy a teljes tartalom maradék nélkül adagolható legyen.

  A kezelőpanel elektronikus programvezérlővel és forgatógombbal, valamint kijelzővel és választógombokkal rendelkezik az extra lehetőségekhez. Minden szöveg roszszul van megfogalmazva, ami megkönnyíti a készülék használatát és a megfelelő beállítások megtalálását. A kijelző mutatja a ciklus végéig hátralévő időt és más fontos információkat.

  Ezt a modellt a Woolmark Blue tanúsítja, garantálva a minőségi és biztonságos gyapjúmosást. Ez az üzemmód külön jelenik meg a programozón. Érdemes megjegyezni a “14 perc” szupergyors programot és az antiallergén üzemmódot, amely lehetővé teszi a szövet szálainak mély tisztítását a legkisebb szennyeződésektől. Külön mosóprogramok állnak rendelkezésre a farmer, a sportruházat, a paplanok és a kabátok mosására is.

  A SensiCare szabadalmaztatott technológia egy olyan speciális funkció, amely a mosási cikluson a töltet függvényében magától korrigál. Ez nemcsak időt, energiát és vizet takarít meg, hanem megakadályozza a túlmosást és meghosszabbítja a készülék élettartamát.

  A centrifugálási sebesség legfeljebb 1200 fordulat/perc, a dob terhelhetősége pedig legfeljebb 6 kg. A készülék ugyanakkor rendkívül energiatakarékos, és A osztályú teljesítményszintet ér el+++.

  A Yandexen található vélemények szerint.Piac, a gép megkapta a tekintélyes “buyers’ choice” jelzést 4 %-os értékeléssel.8 az 5-ből.0, és az emberek 95%-a ajánlja. A technológia előnyei közé tartozik a modern kialakítás, a mosási minőség, az egyszerű kezelhetőség és a programok széles választéka, beleértve a speciális üzemmódokat ágynemű, farmer, gyapjú és sportruházat számára. Az egyes fogyasztók által felsorolt hátrányok közé tartozik, hogy az adagoló speciális kialakítása miatt nem lehet folyékony mosószert használni (amikor a gélt a rekeszbe öntik, az azonnal a tartályba folyik).

  Az Electrolux PerfectCare 600 EW6T5R261 készüléket minden olyan felhasználónak ajánljuk, aki egy európai minőségű, széles programkínálattal rendelkező, könnyen kezelhető gépet szeretne megfizethető áron.

  Előnyök

  • Energiafogyasztás A+++.
  • Speciális programok különböző ruhákhoz.
  • Woolmark kék tanúsítvány.
  • Könnyű kezelhetőség.

  Hátrányok

  • A speciális küvettakialakításnak köszönhetően (felhasználói visszajelzések alapján) nincs lehetőség folyékony tisztítószerek használatára.

  A legjobb függőleges mosógépek inverteres motorral

  Ebbe a kategóriába három modellt választottunk ki a nagy háztartási gépek neves külföldi gyártóitól. Minden mosógépnek megvannak a maga jellemzői és előnyei, amelyek a legjobbá teszik az árkategóriájában.

  WhirlpoolLR 70220

  Értékelés: 4.8

  Whirlpool<td></div><p>LR 70220″ src=”/wp-content/uploads/2023/02/81416666195491-2210.jpg” height=”420″ title=”Whirlpool”..</p><td>LR 70220″></p><p>Megnyitja a Whirlpool inverteres motorral ellátott mosógépek felülvizsgálatát</p><td>LR 70220. A modell Szlovákiában készül, és a teljes termékre a szokásos garancia, valamint az inverteres motorra 12 év garancia vonatkozik.</p><p>A mosógép modern, fehér dizájnnal rendelkezik. A kezelőpanelen egy elektronikus programválasztó kapcsolóval, a centrifugálók aktiválására szolgáló gombokkal és egy nagy kijelzővel rendelkezik, amelyen az összes fontos mosási paraméter látható.</p><p>A programozón és a billentyűkön található összes címke rozsdásított, így a készülék könnyen használható és könnyen beállítható.</p><p>Összesen 14 mosási program van, amelyek között vannak hagyományos és speciális mosási módok (pl. farmer mosása). A Colours 15 program egy másik figyelemre méltó funkció, amely mindössze 15°C-on biztosítja a színes ruhadarabok magas mosási minőségét. Ezt úgy érik el, hogy a dobot egy előre meghatározott algoritmus szerint lassan forgatják, így a szál teljes hosszában egyenletesen átitatódnak a mosószerrel a darabok. Az eredmény: kifogástalan eredmények minimális energiafogyasztás mellett. Felhívjuk figyelmét, hogy ez az üzemmód hideg vízben való használatra tervezett speciális porok vagy folyékony mosószerek használatát igényli.</p><p>A Fresh Care technológia akár 6 órán keresztül frissen tartja a mosott ruhát a gépben. Ha távolléte alatt elfogynak a programok, nem kell aggódnia amiatt, hogy a dobban nedves tárgyak maradnak – amelyek dohos szagot áraszthatnak. A mosógép időnként megfordítja a ruhákat, hogy szellőztesse őket.</p><p>Terhelhetőség 7 kg-ig, maximális centrifugálási sebesség 1200 fordulat/perc.</p><p>A mosógép tulajdonosai a nagy terhelhetőséget, a különböző speciális programokat és a mosási minőséget a mosógép tulajdonosainak tulajdonítják. A hátrányok között néhány fogyasztó megemlítette a megnövekedett zaj- és rezgésszintet, 1000 fordulat/perc sebességtől kezdődően, valamint a mosási ciklus végét jelző hangjelzés hiányát.</p><p>Whirlpoolt ajánljuk</p><td>Az LR 70220 az egyik legolcsóbb modell nem kínai inverteres motorral. A nagyszámú program és a bőséges mosási funkciók garantálják a könnyű használatot és a magas mosási minőséget.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Kényelmes működés.</li><li>Rakodás 7kg-ig.</li><li>A energiahatékonysági osztály+++.</li><li>A 15 fokos hideg vizes mosási program.</li><li>Fresh Care technológia a frissesség megőrzéséért.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Fokozott zaj és rezgés.</li><li>Nincs ciklus végi hangjelzés (a felhasználói vélemények szerint).</li></ul><h3>Electrolux EW6T4R272</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=ELECTROLUX EW6T4R272

  Egy másik gép inverteres motorral – Electrolux EW6T4R272. A korábban áttekintett EW6T5R261 mosógéptől eltérően ez a mosógép a szokásos egyéves garancián felül 10 év garanciát ad az inverteres motorra. A kiegészítő garancia csak a hivatalos weboldalon regisztrált készülékekre vonatkozik.

  A modell modern és stílusos megjelenésű a vezérlőpanelen lévő nagy fekete érintőképernyős kijelzőnek köszönhetően. A képernyőn megjelenik a hátralévő mosási idő, az aktuális ciklusfázis és egyéb hasznos információk. A kijelzőtől balra található az elektronikus programválasztó gomb, a hőmérséklet- és a centrifugálásválasztó LED-es kijelzőkkel.

  Az egyik funkció a szabadalmaztatott SensiCare rendszer – amely minden Perfect Care mosógépen elérhető. A készülék automatikusan beállítja a ciklusidőt, a víz- és áramfogyasztást a terhelés függvényében. Nemcsak erőforrásokat takarít meg, de megakadályozza a ruhák szennyeződését is, és hosszabb ideig szépen tartják a ruhákat.

  ASoft+ opció biztosítja, hogy a ruhák frissek és puhák legyenek a mosás után, mivel a mosott ruhát rendszeresen beáztatja, mielőtt megpörgetné, majd kondicionálót ad hozzá a fiókból.

  Egy másik időmenedzser opció akár 50%-kal csökkenti a mosási időt, így erőforrásokat takarít meg, és ugyanazt a minőséget biztosítja, mint a normál ciklus. Ez az opció kis mennyiségű, enyhén vagy közepesen szennyezett szennyes ruhákhoz ajánlott.

  A speciális gőztisztító program használható a ruhák felfrissítésére vagy a gép allergénektől való megszabadítására. A gőz a mosás során mélyen behatol a szövetek szálaiba, kiegyenesíti azokat és elpusztítja a különböző baktériumokat.

  Az egyéb jellemzők hasonlóak a korábban áttekintett EW6T5R261 készülékhez.

  A+++ energiahatékonysági osztályú, de a mosógép a tényleges használat során akár 10%-kal kevesebb energiát fogyaszt. Egy új energiahatékonysági osztály regisztrálásáig (pl. A négy “pluszponttal”) a gép félig hivatalosan A+++-10%-os besorolású.

  A Yandex weboldalán.A készülék elnyerte a rangos “Vásárlók választása” jelzést a Rating 4 piacon.9. Ennek ellenére a felhasználók 100%-a ajánlja a vásárlást. A készülékek tulajdonosai elismerően nyilatkoznak a mosás és a centrifugálás minőségéről, a felhasználóbarát kezelőszervekről és a széleskörű funkciókról. Nem azonosított kritikus hibák.

  Az Electrolux EW6T4R272 készüléket joggal tartják az egyik legjobbnak az árkategóriájában – köszönhetően a kiváló minőségű kivitelezésnek és a kiváló ár-érték aránynak.

  Előnyök

  • Számos program különböző tételekhez és szövetfajtákhoz.
  • Kényelmes kezelőpanel.
  • Rendkívül alacsony energiafogyasztás.

  Hátrányok

  • Nem azonosított kritikus hátrányok.

  Haier RTXSG584TMH

  Értékelés: 4.9

  Haier RTXSG584TMH

  A Haier RTXSG584TMH modellel fejezzük be felülvizsgálatunkat a kínai háztartási készülékek és elektronika gyártójától, amely nemcsak hazájában az értékesítési volumenek egyik vezetőjének számít. De a világ számos országában is. A mosógép Kínában készült, és a teljes termékre 1 év, az inverteres motorra pedig 12 év kombinált garancia vonatkozik.

  A gép számos versenytársától kiemelkedik high-tech kialakításával és azzal, hogy a kezelőpanel egyesíti az érintőkapcsolókat és a hagyományos forgókapcsolót.

  A rakodási kapacitás akár 8 kg is lehet, ami az egyik legnagyobbnak számít a szabványos méretű (85x40x60 cm) álló mosógépek között.

  Ez a modell a szabadalmaztatott Instant Mix mosási technológiával van felszerelve, amelynek köszönhetően a por speciális módon keveredik vízzel és levegővel, aktív habot képezve, amely mélyen behatol a szövetszálakba.

  Az automatikus önmérlegelés funkció lehetővé teszi, hogy a készülék a mosandó tárgyak száma alapján határozza meg a ciklusidőt. Ezáltal vizet és energiát takarít meg, és megakadályozza, hogy csak néhány mosásnál túl sokat költsön.

  Az Antistain opció lehetővé teszi a különböző eredetű foltok eltávolítását. Egyszerűen nyomja meg a speciális érintőkapcsolót, és válassza ki a szennyeződés típusát.

  A gőzzel támogatott mosás kisimítja a szövetszálakat, eltávolítja a szagokat és az allergéneket.

  A tekercs akár 1400 fordulat/perc sebességű pörgése lehetővé teszi, hogy még az olyan nehéz tárgyakat is szárazra pörgesse, mint a farmerek.

  A pozitívum a nagy rakodási kapacitás, a magas mosási és centrifugálási sebesség, a felhasználóbarát kezelőszervek és a hasznos extra opciók széles választéka (különösen a kivehető folteltávolító és a gőzmosó). Egyes készüléktulajdonosok szerint a hátrányok közé tartozik a dob automatikus parkolásának hiánya.

  A Haier RTXSG584TMH mosógépet mindenkinek ajánljuk, aki egy modern, multifunkcionális és kiváló minőségű készüléket szeretne vásárolni, amely rengeteg lehetőséggel rendelkezik bármilyen tárgy tökéletes mosásához.

  Az érdemek

  • Betöltés 8 kg.
  • 1400 fordulat/perc pörgés.
  • Érintőképernyős kijelző.
  • Gőzzel történő mosás.
  • Foltok eltávolítása.

  Hátrányok

  • Nincs automata parkoló dob (a felhasználói vélemények szerint).
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: