9 legjobb Bluetooth fejhallgató

Van egy autója, de nincs benne kihangosító? Ebben az esetben mindenképpen szüksége van egy Bluetooth-fejhallgatóra. Enélkül vagy nem tudja felvenni a telefont, vagy megszegi a törvényt. Ez a vásárlás nem fogja megterhelni a költségvetését, mivel a legjobb Bluetooth-fejhallgatók is a töredékéért kaphatók. Felülvizsgálatunk megmutatja, hogy miért. Ez a felülvizsgálat a RankQua műszaki specifikációin alapul

 • .

  A legjobb Bluetooth-fejhallgató értékelése

  Jelölésszékhelytermék neveár
  A legjobb Bluetooth fejhallgatók rangsora1

  lantronics Voyager 5200

  5 980€
  2Ja
  a Beszélgetés 45
  4 040€
  3

  lantronics Explorer 500

  3 790€
  4Ja
  a Boost
  1 699€
  5Sony MB

  2

  1 790€
  6Samsung MG9001 890€
  7Xiaomi Mi Bluetooth Headset Youth880€
  8HARPER HBT-17231 009€
  9QCY Q26695€

  lantronics Voyager 5200

  Értékelés: 4.9

  Plantronics Voyager 5200

  Az egyik legegyszerűbb és legmegbízhatóbb képviselője ennek a felülvizsgálatnak. Ez a fejhallgató semmilyen módon nem fogja elvonni a környezetét, mivel ismerős kialakítású, és a teste nagyrészt fekete színűre van festve. Abban is reménykedhet, hogy a Bluetooth-fejhallgató nem esik ki a füléből. Nemcsak a könnyű súly, hanem a nagyon nagy fülbevaló is lehetővé teszi, hogy elkerülje ezt a problémát. Még a szokatlan fülkagyló-formával rendelkezőknek sem okozhat gondot.

  Minimális súlya ellenére a termék tisztességes akkumulátorral rendelkezik. A fejhallgató 216 órán át tart készenléti állapotban. Az akkumulátor élettartama a használat függvényében változhat, de biztosan nem lesz hosszú. Érdekes, hogy a termékbe valamilyen speciális akkumulátort építettek be, amelyet mindössze másfél óra alatt lehet feltölteni.

  Nem a futási idő miatt olyan drága. Az a tény, hogy a gyártó különösen hatékony Bluetooth-jeladót épített be. Elméletileg a headset tulajdonosa akár 30 méterre is elmehet az okostelefonjától. A gyakorlatban természetesen az eredmény a környezettől függ. Bármilyenek is legyenek azonban ezek, nem valószínű, hogy rendszeres kapcsolatmegszakításoktól kell szenvednie.

  Az a tény, hogy nem csak a Bluetooth 4.1, hanem egy NFC-chip is. Ez nagyban leegyszerűsíti a szinkronizálást néhány okostelefonnal – ha a megfelelő chip is a telefonban van, akkor a fejhallgató csak néhány másodpercig tart neki. De még NFC nélkül is csak az első kapcsolat, amelyhez különböző beállítások megadása szükséges, elég hosszú lesz.

  A Plantronics Voyager 5200 megkülönböztető jellemzőinek listája itt még nem ér véget. Ez egyike azon kevés “egy füles” Bluetooth-fejhallgatóknak, amelyek vízvédelemmel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy abszolút semmi sem fog történni vele, ha véletlenül elkapja az eső. A készüléken található gombok segítségével elnémíthatja a mikrofont, tárcsázhatja a legutóbb hívott számot, valamint fogadhatja és befejezheti a hívásokat. Hangerőszabályzó mellékelve.

  A Bluetooth-fejhallgató töltéséhez egy hálózati adaptert használunk, amelynek kábelét a micro-USB aljzatba dugjuk. Nos, ha sokat fog beszélni, ajánlott egy hordozható töltőt vásárolni, amelyet kifejezetten ehhez a modellhez adtak ki. Azonban sokkal egyszerűbb használni az apró PowerBankot.

  Hozzá kell tenni, hogy a termék három pár csere fülpárnát tartalmaz. Biztosan nem kell aggódnia amiatt, hogy a headset kiesik a füléből.

  Előnyök

  • Hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • Nagy hatótávolság;
  • Van egy NFC chip;
  • Nagyon gyors töltési idő;
  • Vízálló;
  • A hangerőszabályzó jelen van;
  • Cserélhető fülpárnákkal rendelkezik.

  Hátrányok

  • Nagyon magas költségek;
  • Mikro-USB csatlakozót használ;
  • Nem a legtartósabb műanyag;
  • hibás példák léteznek.

  Ja
  a Beszélgetés 45

  Értékelés: 4.8

  Ja</div><p>a Talk 45″ src=”/wp-content/uploads/2023/03/7851666194581-739-.jpg” height=”410″ title=”Ja<br />a Talk 45″></p><p>Az egyik legszokatlanabb Bluetooth-headset. A többi modellel ellentétben a készülékház különböző színekre van festve. Az egyik változat ezüst-narancs, a másik fekete-narancs. És ez az eszköz más kialakítású – a fejhallgató nagy része egyenes, nem rendelkezik a szokásos lekerekítéssel.</p><p>Milyen tulajdonságai vannak a Bluetooth-fejhallgatóknak?? Megéri 4k-t költeni erre a headsetre?. rubel? Mindenképpen megéri. Először is, ez a modell zajszűrő funkcióval rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a beszélgetőpartnere hallja Önt, még akkor is, ha valahol a föld alatt van. Másodszor, a tartozék megkapta az NFC támogatását. Következésképpen, szinkronizálni néhány okostelefon csak egy egyszerű érintés. Harmadszor, nagy teljesítményű Bluetooth 4 jeladót használ.0. Kültéren a headset akkor is a telefonhoz tapad, ha 30 méter távolságban állsz tőle. Nyugodtan mondhatja, hogy ez egy nagyszerű választás annak a személynek, aki belefáradt a rendszeres zavarokba.</p><p>Ez a headset nem rosszabb, mint a konkurencia a vezérlés szempontjából. Lehetővé teszi a hívás fogadását, a hívás letételét, valamint az utoljára tárcsázott szám újratárcsázását. Megvalósul és hangvezérlés, de egy kicsit görbe, és ezért nem valószínű, hogy használni fogja.</p><p>A headset nagyon gyorsan feltöltődik bármilyen hálózati adapterről. Az akkumulátor élettartama nagyon hosszú. Pontos számokat nem adnak meg, a gyártó csak körülbelül 240 óra készenléti időről beszél. Azonban a felülvizsgálatokban ezen a ponton nem panaszkodik. Érdekes, hogy egy nagyon nagy kapacitású akkumulátorral a készülék meglehetősen könnyű. A fejhallgató alatti mérleg szinte nem reagál, lassan, csak 8 g-ot ad meg. Az ilyen súlyú és miniatűr méretű tartozék nagyon praktikus. Sokan azt állítják, hogy alig érzi a fülében.</p><p>Ami a hátrányokat illeti, nagy nehézségek árán találhatók meg. Talán az egyetlen dolog, amit meg kell jegyezni, az a firmware. Változó, és meghatározza, hogy a beépített hangasszisztens milyen nyelven beszéljen. Javasoljuk, hogy telepítse az 1. verziójú firmware-t.20, egy frissebb telefonon az akkumulátor észrevehetően gyorsabban lemerül.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Aktív zajcsökkentés van;</li><li>Két szín közül választhat;</li><li>Atipikus kialakítás;</li><li>Szerény súly;</li><li>Hosszú akkumulátor-üzemidő;</li><li>Elég gyors töltés;</li><li>Jó választék;</li><li>Az NFC-támogatás megvalósult;</li><li>Könnyen megtanulható működés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A friss firmware gyorsabban lemeríti az akkumulátort;</li><li>Magas költségek;</li><li>Néhányan túl kicsinek találják a headsetet.</li></ul><h3><p>lantronics Explorer 500</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Plantronics Explorer 500

  Ez a Bluetooth-fejhallgató ismerős kialakítású. A készülék leginkább úgy néz ki, mint egy minőségi mobiltelefon, de nagyon kicsi. Tudod, képesek voltak ilyen eszközöket készíteni, hihetetlenül stílusos megjelenést elérve. Ez a kiegészítő is remekül néz ki. Ha ez az ember fülében van, mindenki azt fogja hinni körülötte, hogy ő valamiféle topmenedzser. Nem kell azonban azt gondolnod, hogy a headset szemet gyönyörködtető. Fehér változata igyekszik egyáltalán nem feltűnő lenni.

  A Bluetooth-fejhallgató súlya mindössze 7,5 g. Azt gondolhatnád, hogy egy ilyen könnyűsúlyú akkumulátor belsejében egy nagyon szerény akkumulátor van. Lehet, de akár 288 óra készenléti idő is elérhető egy teljes feltöltéssel. A beszélgetési mód tekintetében a számok minden bizonnyal kisebbek lesznek. De mindenesetre nem valószínű, hogy a munkanap vége előtt eszébe jut a töltő létezése.

  Ez a fejhallgató egy viszonylag kis kezelőpanellel rendelkezik a testen. A tárcsázott hívások megismétlése, hívások fogadása, hívások befejezése és egyéb egyszerű műveletek végrehajtása.

  Ezt a tartozékot leggyakrabban az autóban használják. Biztosan ezért mellékelt a gyártó egy töltőt, amely a szivargyújtó aljzatba csatlakozik. Egy második mikrofon is jól jön az autóban. Aktív zajszűrő rendszerrel rendelkezik, így nem kell aggódnia a járó motor hangja miatt.

  A modell firmware-je tartalmazza a DeepSleep üzemmódot. A rendszeres mélyalvás aktiválással az akkumulátor élettartamát eléggé megnövelheti. Ami az okostelefonnal való szinkronizálást illeti, az Bluetooth 3 segítségével történik.0. Ez talán az egyetlen komoly hátránya a headsetnek. Az a tény, hogy a szabványnak már léteznek újabb verziói, amelyek stabilabb kapcsolatot tesznek lehetővé.

  Előnyök

  • Három szín közül választhat;
  • A készülék DeepSleep üzemmódot valósít meg;
  • Autótöltővel érkezik;
  • Bevezették a zajszűrő rendszert;
  • A design nagyszerű;
  • Kényelmes vezérlés;
  • Tisztességes akkumulátor-üzemidő.

  Hátrányok

  • A kapcsolat esetleges megszakadása;
  • Nem lehet messze a telefontól;
  • Hosszú töltési idő;
  • Fémes hangok egyes hívók hangjában.

  Ja
  a Boost

  Értékelés: 4.6

  Ja</div><p>A Boost” src=”/wp-content/uploads/2023/03/6411666666194581-269-.jpg” height=”416″ title=”Ja<br />a Boost”></p><p>Amikor elkezdjük felsorolni a Bluetooth headset gyártókat, az első dolog, ami általában eszünkbe jut, az a Ja<br />a. Ez az egyik legnagyobb vállalat azok közül, akik nevet szereztek maguknak az ilyen kiegészítők létrehozásában. Nem meglepő, hogy még a gyártó legolcsóbb modelljei is jó minőségűek. Például a Ja<br />A Boost 2500 rubelért árulja, de a fejhallgató aktív zajszűrő rendszerrel rendelkezik! Még a föld alatt is használható; a beszélgetőpartnerének minden szavát hallania kell.</p><p>Ez a modell elegáns kialakítású. A tokja különböző színű, fényes műanyagból készült. A csengők és a hangerőszabályozás az oldalsó végeken található gombok megnyomásával javasoltak. A felhasználó könnyedén fogadhatja és fejezheti be a hívásokat, megismételheti az utoljára tárcsázott számot, és akár párosíthatja is a készüléket! A hangerőt egyébként a rendszer automatikusan beállítja. Valami hasonlót látunk a modern televíziókban, amelyek megpróbálják, hogy egyes csatornák ne legyenek hangosabbak, mint mások.</p><p>A Bluetooth mint vezeték nélküli szabvány a legkorszerűbb 4.0. Az adóteljesítmény azonban alacsony. Ne menjen tehát túl messze a telefonjától, különben az olcsó fejhallgatóknál gyakori jelkimaradásokat tapasztalhat. Ami az NFC chipet illeti, az nincs ott. Miért van rá szükség, ha sokan azt hiszik, hogy csak az érintés nélküli fizetésre használják??</p><p>A Bluetooth-fejhallgató súlya 8,5 g. Feltételezhetjük, hogy egy nagyon nagy kapacitású akkumulátor van benne. Körülbelül 216 óra készenléti idő teljes feltöltéssel. Ami a beszélgetés üzemmódban való használat időtartamát illeti, az számos tényezőtől függ. De bárhogy is legyen, nem várhatja el, hogy egy Bluetooth-fejhallgatónak ebédidőre szüksége legyen a töltőre, még akkor sem, ha sok hívást fogad. Ami a töltési időt illeti, ez 2 óra. Nem rekord, de vannak kevésbé sietős tartozékok.</p><p>És mire panaszkodnak a Ja-tulajdonosok?<br />a Boost? Leginkább a kapcsolat stabilitására. Néhány eszközzel párosítva a headset az első fél percben akadozik. A véleményekben olyan eseteket is említenek, amikor a tartozék nem csatlakozik az okostelefonhoz, ha a Bluetooth az utóbbin csak a headset bekapcsolása után aktiválódik. Ami a zajszűrést illeti, vegyes véleményeket kap – egyesek egyáltalán nem érzik ezt a funkciót. De mi mást várhatnánk egy második mikrofon hiányában??</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Nagyon gyors töltés;</li><li>Tisztességes akkumulátor-üzemidő;</li><li>Rengeteg gomb;</li><li>Autótöltővel érkezik;</li><li>Alacsony költség.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs második mikrofon;</li><li>A kapcsolattal kapcsolatban problémák merülhetnek fel;</li><li>Az alacsony töltöttségi szintre figyelmeztető jelzést még a vonal másik végén lévő személy is hallja.</li></ul><h3>Sony MB</p><h2>2</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=Sony MB<h2></div><p>2″ src=”/wp-content/uploads/2023/03/12216666194581-389-.jpg” height=”432″ title=”Sony MB</p><h2>2″></p><p>A Sony elsősorban a zenehallgatáshoz használt szokásos Bluetooth fejhallgatók gyártására összpontosított. Ha a mono-headsetről beszélünk, a japánok nem sok választékot kínálnak. De van egy eszköz, amely annyira lenyűgöző, hogy nem hagyhattuk ki anélkül, hogy ne említenénk meg a felülvizsgálatunkban. Nem, ez a headset nem nevezhető kiemelkedőnek. De a pénzéért 100%-ban fizet. És csak 2000 rubelbe kerül.</p><p>Először is, ez a tartozék USB Type-C csatlakozót kapott. Ez azt jelzi, hogy a headset viszonylag nemrég jelent meg a polcokon. Ez az aljzat a lehető legkényelmesebbé teszi a töltő csatlakoztatását, a dugó első alkalommal illeszkedik az aljzatba.</p><p>By the way, szükség lesz a hálózati adapter csatlakoztatására elég ritkán. A hívott féllel a headseten keresztül a hangerőtől függően öt-hat órán keresztül lehet kommunikálni. Ez egy nagyon jó eredmény. Készenléti üzemmódban a Bluetooth-fejhallgató akár kétszáz órát is eltölthet. A jó hír az, hogy a japánok modern akkumulátort építettek be az alkotásukba, így a töltési idő nem haladja meg a másfél órát.</p><p>Ezen a készüléken egy szerény kezelőpanel található, amely lehetővé teszi a hívás indítását és befejezését, valamint a hangerő módosítását. A hangalapú tárcsázás is elérhető, de nem minden vásárló esetében működik megfelelően.</p><p>Bluetooth 4 segítségével csatlakozik okostelefonjához.2. A japán Sony cég szívesen használja az NFC-chipet a készülékeiben, de itthon ez nem érhető el. A tartozék azonban támogatja az AAC kodeket is. Ez lehetővé teszi, hogy filmnézésre és zenehallgatásra is használhassa. Ennek ellenére lehetetlen nem elismerni, hogy mindent csak az egyik fülön hallani nem megszokott, ezért a vásárlók 99%-a a Sony MB</p><h2>2 csak azért, hogy beszéljen a másik féllel telefonon.</p><p>Szeretnénk hozzátenni, hogy ez a bluetooth headset 9,3 g súlyú. Nehezebb, mint mások, de alig érezhető. De más hátrányok még mindig észrevehetőek. Egyes tulajdonosok például arra panaszkodtak, hogy a készülék nem működik jól a hangutasításokat alkalmazó alkalmazásokkal – például a GPS-navigációval -, és nem működik megfelelően. A mondat eleje valamiért hiányzik. És ha a felszólítás nagyon rövid volt, lehet, hogy egyáltalán nem is játszik le! A hangerő-tartalékot sem fogja mindenki elegendőnek találni.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>USB Type-C csatlakozót használ;</li><li>Aranyos dizájn;</li><li>Alacsony költségek;</li><li>Nagyon hosszú akkumulátor-üzemidő;</li><li>Nagyon gyors töltés;</li><li>Könnyen megtanulható működés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs újrahívás és néhány más funkció;</li><li>Nem sok térfogattartalék van;</li><li>A kommunikáció megszakad.</li></ul><h3>Samsung MG900</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=Samsung MG900Samsung MG900

  Ez a Bluetooth-fejhallgató a prototípusaitól eltérő, levehető fülhallgatóval rendelkezik. A tartozékdobozban három cserélhető fülpárnát is talál, amelyek áttetsző anyagból készültek. Maga a fejhallgató műanyagból készült, és fehérre vagy feketére festhető.

  A fenti bluetooth fejhallgatók némelyikéhez hasonlóan ez a modell is rendelkezik aktív zajszűrő rendszerrel. Csodák azonban nem történnek. A költségcsökkentés szükségessége arra kényszerítette a gyártót, hogy csak egy mikrofonnal szerelje fel alkotását, ezzel kapcsolatban a squelch munkája szinte észrevehetetlen. A Samsung MG900 nem ideális a metrón vagy más zajos nyilvános helyeken való beszélgetéshez. A fejhallgatót a szél is akadályozhatja. Talán a legjobb módja annak, hogy a termék egy autóban teljesítsen. Itt és az okostelefonod a közelben lesz. És szükség is van rá, mert nem használja a nagy hatótávolságú Bluetooth 3-at a vezeték nélküli kapcsolathoz.0.

  Ennek a Bluetooth-fejhallgatónak a súlya 9 g. Láthatja, hogy a tartozék belsejében egy nagy kapacitású akkumulátor található. A teljes feltöltés körülbelül 330 óra készenléti idővel rendelkezik. A rendszeres hívások természetesen gyorsabban lemerítik az akkumulátort, de nem lehet pontos számot mondani: az Ön által használt szabvány, a választott hangerőszint és számos más tényező is befolyásolja azt. De nem fogsz panaszkodni.

  Ha elolvassa a Samsung MG900 véleményét, kiderül, hogy számos olyan dolog, amely felzaklathatja a vevőt. Először is, a csengőhang itt nagyon halkan szól. Másodszor, a tartozék bizonyos időpontokban hangosan szól, míg bizonyos események után észrevehetően halkabban kezd szólni. Ez történik például egy szöveges üzenet értesítése után. A legbosszantóbb dolog az, hogy nem lehet felhangosítani a hangerőt. Lehetséges azonban, hogy ez a probléma csak bizonyos okostelefon-modellekkel kapcsolatban fordul elő, mivel nem minden véleményben említik.

  Egy másik panasz, hogy az akkumulátor töltöttségi szintje sehol sem jelenik meg. Így váratlanul kifogyhat az energia egy Bluetooth-fejhallgatóval. De ez a tipikus probléma szinte minden szuper olcsó modellnél – csak hangot küldenek az okostelefonra.

  Előnyök

  • Két színválaszték áll rendelkezésre;
  • A fülkampó eltávolítható;
  • Tisztességes akkumulátor-üzemidő;
  • Elég széles körű funkcionalitás;
  • Cserélhető fülpárnákkal rendelkezik;
  • Alacsony ár.

  Hátrányok

  • Az okostelefon nem mutatja az akkumulátor töltöttségét;
  • Problémák vannak a kapcsolattal;
  • A hívógombot túl enyhén nyomja meg;
  • Lehetnek hangerőproblémák.

  Xiaomi Mi Bluetooth Headset Youth

  Értékelés: 4.3

  Xiaomi Mi Bluetooth Headset Youth

  Természetesen a saját Bluetooth-fejhallgatója gyárt és a jól ismert cég Xiaomi. A kínaiak gyakran próbálnak kitűnni. A Mi Bluetooth Headset Youth azonban csak megjelenésében különbözik. Itt az összes belseje egy lekerekített alakban található. Egyébként ez egy tipikus fejhallgató, amely Bluetooth 4-en keresztül működik.1. Még fülhallgatóval sem rendelkezik. Szerencsére három különböző méretű, cserélhető fülpárna van, így a termék valószínűleg nem fog kiesni.

  A végén a minősítések általában azt mondja, hogy a legolcsóbb termékeket. Egy tartozék a Xiaomi-tól csak 850 rubelért. Érthető, hogy ennyi pénzért nem várhatsz nagyon kiterjedt funkcionalitást, vízvédelmet és egyéb örömöket. Ez a modell egyszerűen a járművezető kezének felszabadítását szolgálja az autóban. A gyártó azt állítja, hogy támogatja az iPhone-t, de ez valójában csak a Siri kérdésének lehetősége. A legtöbb esetben azonban a headsetet a rajta elhelyezett gombok megérintésével fogja kezelni. Egyébként a készülék lehetővé teszi az utoljára tárcsázott szám tárcsázását, valamint a hívások fogadását és befejezését. Van egy hangerőszabályzó.

  A modell súlya nem haladja meg a 6,5 g-ot. A headsetet micro-USB-n keresztül töltik, egy olyan ősrégi csatlakozón, amelyet néhányan már most is utálnak.

  Sajnos egy ilyen olcsó fejhallgató nem nélkülözheti a komoly hiányosságokat. Ezek közül a legfontosabb az apró akkumulátor. A teljes töltés aligha elegendő több mint két óra beszélgetéshez. Továbbá, a tartozék kapott egy kifejezetten elégtelen hangerő, valahol a földalatti akkor hallani a másik fél nagy nehezen. És ő is utál téged, mert nincs aktív zajszűrés. A Bluetooth headset csendes helyeken is jól működik. Különösen a legtöbb autó utasterében, ez biztosan nem fog panaszkodni. De a hangutasításra biztosan panaszkodni fogsz. A helyzet az, hogy kizárólag kínai nyelven vannak végrehajtva, amit valószínűleg nem értesz. Ez annak köszönhető, hogy a Xiaomi számos tartozékát hivatalosan csak a hazai piacon értékesíti.

  Az előnyök a következők

  • A párosítás lehetséges;
  • Két szín közül választhat;
  • Nagyon könnyű;
  • A Bluetooth-kapcsolat elég jó;
  • Cserélhető fülpárnákkal rendelkezik;
  • Elég széles körű funkcionalitás;
  • Rendkívül alacsony költség.

  Hátrányok

  • Gyorsan kiürül;
  • Sokat beszél kínaiul;
  • Nincs aktív zajszűrés;
  • Alacsony hangerő.

  HARPER HBT-1723

  Értékelés: 4.2

  HARPER HBT-1723

  Ezt a Bluetooth-fejhallgatót autóban való használatra tervezték. Ezt a készlethez mellékelt töltő feltűnésmentesen javasolja. Egyszerűen csatlakoztassa a szivargyújtóhoz. Nem jár hozzá semmilyen kábel – a fejhallgató egy speciális rekeszben van elhelyezve.

  A Bluetooth-headset nagyon kicsi. A háza fehérre vagy feketére festhető. Az autós töltő hasonló színösszeállítású lesz, ami nem segíthet, de tetszik.

  Sajnos ez a fejhallgató nem rendelkezik cserélhető fülpárnákkal. Ha nem illik a füledre, nem tehetsz ellene semmit. Egy fülhallgató megmentette volna a helyzetet, de az sincs itt. Röviden, jó lenne először felpróbálni a kiegészítőt, de senki sem engedi meg ezt.

  Ez a termék nem hangzik olyan rosszul. Elméletileg még zenét is hallgathatna. Különösen, ha nem zavarja az a tény, hogy csak az egyik fülében fog szólni. A volumen is nagyon kellemes, nagyon tekintélyes árréssel. Bár a föld alatt még mindig probléma lehet. Azonban ezen a helyen elkezd panaszkodni, és a beszélgetőpartner, mert az aktív zajcsökkentő rendszer hiányzik.

  Bluetooth 4-et használ az okostelefonjával való kommunikációhoz.1. A headset alatt egy lítium-polimer akkumulátor található. Teljes feltöltése 4 órányi beszélgetésig tart. Ezt mondja a gyártó. A valóságban a működési idő valamivel rövidebb. De ez nem probléma, mivel a tartozék kerül a töltő könnyű mozgás. Csak azt kell hozzátenni, hogy a töltési idő csak 1 óra. Ez azt mutatja, hogy kis méretű, de modern akkumulátort használ.

  Hátránya, hogy nincsenek extra gombok a legutóbb tárcsázott számok hívására vagy a hangerő módosítására. És ismét emlékeznünk kell az itt használt töltő elvére. Nem teszi lehetővé, hogy a Bluetooth-fejhallgatót otthon vagy az irodában bárhol feltöltse.

  Előnyök

  • Két színválaszték áll rendelkezésre;
  • Nem rossz hangerő-tartalék;
  • Nagyon alacsony költségek;
  • Minimális súly;
  • Gyors töltés;
  • Autótöltővel érkezik.

  Hátrányok

  • Csak a szivargyújtó aljzatról tölthető;
  • Nem túl hosszú az akkumulátor élettartama;
  • Nincs zajszűrő rendszer;
  • Nincs hangerőszabályzó.

  QCY Q26

  Score : 4.1

  QCY Q26

  Következő felülvizsgálatunk egy teljesen ismeretlen gyártó fejhallgatójával zárul – időről időre esélyt kell adni ezeknek az eszközöknek. A tartozék lekerekített formát kapott. Fehérre vagy feketére festhető. A fejhallgató oldalán található egy viszonylag kicsi gomb, amely lehetővé teszi a hívás fogadását, valamint a hívás befejezését. Ez minden, több funkcionalitás nem vár a terméktől. Sajnos, az utolsó számot nem tudja tárcsázni.

  A minimális árcédula ellenére a készülék kiváló hangzást produkál. Elméletileg akár zenehallgatásra is használható! Még aptX-támogatással is rendelkezik, amire a mono fejhallgatóknak valójában egyáltalán nincs szükségük. A QCY Q26 sok tulajdonosa nem annyira beszélgetésre, mint inkább podcastok hallgatására használja ezt a készüléket. A hangerő tartalék itt olyan, hogy még a legcsendesebb hangklipek is jól hallhatóak!

  A fejhallgató Bluetooth 4 segítségével csatlakozik a telefonhoz.1. A gyártó igyekezett a termék súlyát a lehető legalacsonyabban tartani. Úgy tűnik, hogy ez a fejhallgató nem tudott semmilyen akkumulátor kapacitást kapni. A teljes töltés azonban három-négy órányi hangzásra elegendő. Nem rossz eredmény! A készülék feltöltése körülbelül másfél órát vesz igénybe. Nem is beszélve a három cserélhető fülpárna jelenlétéről, amelyeknek köszönhetően a headset a legtöbb fülhöz igazodik.

  Miért ez az egy zárja le a kiválasztást, és nem nyitja meg azt? Az a tény, hogy a terméket rendkívül nehéz fejhallgatóként használni. Nagyon kicsi, így a mikrofon elég messze van a szájától. Ennek eredményeképpen a beszélgetőpartner csak akkor hallja Önt, ha csendes helyen van. Persze, a gyártó bevezethetett volna egy aktív zajszűrő rendszert, ami legalább részben megoldotta volna a problémát. De akkor a Bluetooth-fejhallgató nem 700 rubelért adná el a 700 rubelt.

  Hátrányok

  • Nagyon alacsony költségek;
  • Minimális súly;
  • Két szín közül választhat;
  • Van némi védelem a víz ellen;
  • Elég jó hangzás
  • Gyors töltés;
  • Három cserélhető fülpárnát tartalmaz.

  Hátrányok

  • Szegény mikrofon;
  • Nincs zajszűrő rendszer;
  • Az akkumulátor élettartama végül is nem túl hosszú;
  • Kevés vezérlőgomb.

  Következtetés

  Ez az orosz kiskereskedelemben kapható legjobb Bluetooth-fejhallgatók listája. Most már csak annyi a dolga, hogy kiválassza az adott modellt, annak alapján, hogy milyen hátrányokat hajlandó elviselni. Ahogy azt már észrevehetted, még a tökéleteshez legközelebb álló fejhallgatókban is vannak ilyenek.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: