A 10 legjobb 43 hüvelykes TV

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Nem minden szobában kell hatalmas televízió. De még egy kis képernyővel rendelkező modell sem mindig felel meg Önnek. Ezért van nagy kereslet a 43 hüvelykes tévék iránt. Ezek azok, amelyekről ebben a válogatásban beszélni fogunk. Összeállításához megnéztük a vásárlói véleményeket és az ilyen készülékeket tesztelő iparági kiadványok értékeléseit, így a minősítés csak azokat a tévéket tartalmazza, amelyek egyáltalán nem okoznak csalódást.

A legjobb 43 hüvelykes TV-k értékelése

JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb 43 hüvelykes TV-k értékelése1Samsung QE43Q60TAU42 498 €
2LG 43UP76906LE32 199 €
3Samsung UE43TU8500U34 488 €
4LG 43NANO796NF33 510 €
5Samsung UE43TU7090U27 800 €
6LG 43UN73906LE28 558 €
7

Szia

 • ps 43PUS7505
 • 26 789 €
  8LG 43UM702025 148 €
  9

  Szia

 • ps 43PFS5505
 • 18 990 €
  10Hisense 43A7500F25 808 €

  Samsung QE43Q60TAU

  Értékelés: 4.8

  Samsung QE43Q60TAU

  Néhány évvel ezelőtt a QLED TV-k képernyőátlója 50 hüvelykről indult. De most már egy 43 hüvelykes modell is kapható, amely szinte bármilyen “falba” beilleszthető. Amint azt könnyen kitalálhatja, a kijelző 4K felbontással büszkélkedhet. Továbbá, minden vásárló értékelni fogja a nagy kontrasztot. A fekete mélység azonban itt még mindig nem olyan mély, mint a nagyobb modellekben, amelyekben jó minőségű helyi sötétítő rendszert alkalmaznak. Határozottan gyengébb, mint az OLED analógok. De ezek is többe kerülnek, és sokkal nagyobb átlós képet kínálnak.

  A Samsung QE43Q60TAU leginkább a képernyő vékony keretével nyűgöz le. Úgy tűnik, hogy a dél-koreai gyártó hamarosan teljesen megszabadul a kerettől. A kijelző 100 Hz-re emelt frissítési frekvenciája szintén jó érzés. Jól használható játékhoz és filmek akciójeleneteinek megtekintéséhez. Meg kell jegyeznünk a HDR10+ technológia támogatását is, amelynek köszönhetően a színskála szélesebbé válik.

  Mint sok más modern televízió, ez is rendelkezik Smart TV funkcióval. A Tizen operációs rendszernek nem okoz gondot az internet-hozzáférés. Egyszerűen csatlakozzon előzetesen az otthoni Wi-Fi hálózatához. És jobb, ha ezt nagy sebességű szabványon keresztül teszi, hogy elegendő sávszélesség álljon rendelkezésre még a 4K tartalmak online megtekintéséhez is.

  Természetesen ez a modell tévénézésre is használható. Támogatja mind a földfelszíni, mind a kábeles és műholdas szabványokat. De a legjobb képminőséget csak filmek és videoklipek megtekintése közben láthatjuk. Ezeket tárolhatja egy külső merevlemezen (a hátoldalon két USB-port található) vagy egy online moziban is. Harmadik féltől származó berendezéseket is csatlakoztathat a TV-hez. Három HDMI aljzat van bebörtönözve ebben az esetben.

  A képet itt jó hang kíséri. De ne várjon semmi természetfelettit egy 20 W-os hangszórótól. Ha mély basszust és térhatású hangzást szeretne, akkor jobb, ha egy soundbar-t vagy egy házimozit használ. A beépített Bluetooth modul segítségével a hang vezeték nélküli fejhallgatóra is továbbítható.

  A TV One Remote távirányítóval együtt. Kiemelkedik apró méretével és a hangutasítások támogatásával.

  Előnyök

  • Megnövelt képernyőfrissítési sebesség;
  • A kijelző QLED technológiát használ;
  • Támogatja az összes digitális TV-szabványt;
  • Van egy Smart TV;
  • Nagyon vékony képernyőkeret;
  • Rengeteg csatlakozó;
  • Bluetooth és Wi-Fi modulok beépítve;
  • A távirányító mikrofonnal rendelkezik.

  Hátrányok

  • A lábak nem mindenkinek tetszenek;
  • A mátrix azonban nem tökéletes;
  • Nem a legerősebb beépített processzor.

  LG 43UP76906LE

  Értékelés: 4.7

  LG 43UP76906LE

  Ez a 43 hüvelykes tévé fehér testszínével különbözteti meg magát a többitől. Nem is beszélve a képernyő 4K felbontásáról, amelynek köszönhetően nagy felbontású képeket élvezhet, különösen a kiváló minőségű tartalmak megtekintésekor. A kijelző gyártása IPS technológiával történik, így maximális betekintési szögekre számíthat. Nem szabad álmodni a nagy fekete mélységről. Sajnos, minden IPS-panel problémás vele. És a helyi sötétítés nem segíthet ezen az átlós fényszögön.

  Ebben a modellben egy nagy teljesítményű négymagos processzor található. Erre a WebOS stabil működéséhez van szükség. Az operációs rendszer szükséges a filmek és videók online megtekintéséhez mindenféle Kinopoisk HD, Netf

 • x, YouTube és más hasonló szolgáltatások. Az internet eléréséhez egyszerűen csatlakoztassa televízióját az otthoni Wi-Fi hálózathoz.11ac. Ha a router nem támogatja ezt a szabványt, akkor jobb, ha vezetéket használ – a TV is rendelkezik RJ-45-ös csatlakozóval.

  Természetesen csatlakoztathatja az LG 43UP76906LE-t és harmadik féltől származó berendezéseket is. Két HDMI-csatlakozó van ehhez az esethez igazítva. Mindkettő HDMI 2 kompatibilis.0, amely lehetővé teszi a 4K felbontású képek fogadását 60fps sebességgel. És ez az itt elhelyezett kijelző frissítési sebessége. Ha továbbra is a csatlakozókról beszélünk, megemlíthetjük az USB-port jelenlétét is, amely általában egy pendrive-hoz vagy egy külső merevlemezhez csatlakozik. A gyártó nem gondolt a fejhallgató kimenetre. Vagy talán a dél-koreaiak egyszerűen úgy gondolják, hogy a beépített Bluetooth modul, amely bármilyen vezeték nélküli fejhallgatóra képes hangot küldeni, sokaknak elegendő lesz.

  Ez a modell támogatja a HDR10 Pro és a HLG technológiát. Emellett az összes digitális TV-szabványt megérti. A képet itt viszonylag jó hangzás kíséri. De néhány ember számára 20 W nem tűnik elég teljesítménynek. Arról nem is beszélve, hogy méretéhez képest a TV nem büszkélkedhet térhatású hangzással. Röviden, a készülék hátlapján van egy hely az optikai hangkimenetnek.

  Előnyök

  • Nem rossz hangszórórendszer;
  • Maximális betekintési szögek;
  • 4K felbontásban jeleníti meg a képet;
  • Ismeri az összes digitális televíziós szabványt;
  • Van egy Smart TV;
  • A készülékbe Wi-Fi és Bluetooth is van beépítve;
  • Magic Remote távirányítóval érkezik.

  Hátrányok

  • Szabványos képernyőfrissítési sebesség;
  • Az ár nem alacsony;
  • Több csatlakozót szerettem volna.

  Samsung UE43TU8500U

  Értékelés: 4.7

  Samsung UE43TU8500U

  Ez a TV megfelel a legmagasabb minőségi szabványoknak. Először is, nagyon vékony képernyőkerettel rendelkezik, amely nem vonja el a figyelmet a filmről vagy a videóról. Másodszor, a kijelző 4K felbontással büszkélkedhet. Harmadszor, a HDR támogatás és az akár 100 Hz-es képfrissítési frekvencia itt is megvalósul. Mindez elfeledteti a TV-t. Csak 4K-s tartalmakat szeretne nézni, pl. a Netf-en

 • x. A TV tökéletesen viselkedik egy modern játékkonzollal együtt is. Három HDMI-csatlakozó áll rendelkezésre harmadik féltől származó berendezések csatlakoztatásához. Mindkettő HDMI 2 kompatibilis.0. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy a modell alkotói megfeledkeztek a digitális televíziózásról. Itt minden szabványt támogatnak – még a parabolaantenna tulajdonosoknak sem lesz szükségük vevőegységre.

  Ahogy már kitalálta, a Samsung UE43TU8500U rendelkezik Smart TV funkcióval. A Tizen operációs rendszer funkcióinak vezérléséhez még a hangutasítások is megengedettek – a mellékelt távvezérlő mikrofonnal rendelkezik. A tartozékkal való interakció Bluetooth-on keresztül történik. Ugyanezt a szabványt használják a vezeték nélküli fejhallgatóra történő hangátvitelre is. És 802.11ac Wi-Fi használatával férhet hozzá az internethez.11ac.

  Mivel csak 43 hüvelykes képernyővel rendelkezik, ne számítson lenyűgöző hangzásra. Egy 10 wattos hangszórópár azonban sok vásárlót kielégít. Máskülönben Natalia nem írta volna a következő értékelést az Eldorado online boltban: “Nagyszerű TV. Jó képminőség 4K. Szépen illeszkedik a belső térbe. A kép szuper, a hang is az. Könnyen kezelhető, van hangalapú keresés. Szeretnénk azonban megemlíteni, hogy a nappaliban történő telepítés esetén szükség lehet a hang továbbítására a soundbar vagy a házimozi felé. Ez HDMI Arc vagy optikai hangkimeneten keresztül történik.

  Az itt látható kijelző a VA technológián alapul. Ez azt jelenti, hogy a betekintési szögek egyáltalán nem maximálisak. A képernyő azonban mély feketékkel örvendezteti meg Önt, különösen HDR-tartalom nézésekor.

  A Samsung UE43TU8500U, mint szinte az összes többi modell ebben a kategóriában, támogatja az összes digitális TV-szabványt. És falra is szerelhető. Mindössze egy 200×200 mm-es VESA tartóra van szüksége. Egy második személy segítségére nincs szükség, mert a készülék alatti mérleg csak 9 kg-ot mutat.

  Előnyök

  • A készlethez mellékelt távirányító mikrofonnal rendelkezik;
  • A képernyő megnövelt frissítési sebessége;
  • Mélyfekete színű;
  • Megérti az összes digitális TV-szabványt;
  • Van Wi-Fi 802 támogatás.11ac és Bluetooth;
  • Nem rossz hangszórórendszer;
  • Számos csatlakozó;
  • Smart TV-vel rendelkezik.

  Hátrányok

  • A betekintési szögek nem nevezhetők maximálisnak;
  • Sok elem háttérvilágítással rendelkezik.

  LG 43NANO796NF

  Értékelés: 4.7

  LG 43NANO796NF

  Az LG Electronics vállalat a közelmúltban kezdte el aktívan népszerűsíteni a NanoCell bevonattal ellátott televíziókészülékeit. Az ilyen készülékek képernyői IPS technológiával készülnek. Fő megkülönböztető jellemzője a maximális betekintési szögek. Nos, a megfelelő bevonat gazdagabbá és élesebbé teszi a képet. Ezt a kijelzőt csak a nem elég mély fekete szín miatt lehet kiválasztani. És ha konkrétan az LG 43NANO796NF-ről beszélünk, ez a modell is büszkélkedhet a képernyő magas frissítési sebességével.

  Ezt a TV-t minőségi tartalmak megtekintésére tervezték. 4K felbontás és HDR 10 Pro támogatás. A készülék azonban a csatlakoztatott antennától függetlenül felismeri a digitális televíziózást is.

  Mint sok más modern televízió, ez is rendelkezik Smart TV támogatással. Ebben az esetben a WebOS operációs rendszert használja intuitív felülettel. Internetkapcsolat 802.0 Wi-Fi-n keresztül.11ac. Ha a helyzet úgy kívánja, a hang a beépített Bluetooth-modul segítségével a fejhallgatóra is küldhető. Alapértelmezés szerint két 10 wattos hangszóró szólal meg. Nem okoz gondot a soundbar vagy a házimozi rendszer csatlakoztatása sem – a megfelelő csatlakozókról itt sem feledkeznek meg.

  Sok vásárló az LG 43NANO796NF-et játékkonzollal együtt használja. Négy HDMI-csatlakozó áll rendelkezésre az ilyen berendezések csatlakoztatásához. A hátoldalon egy pár USB-port is helyet kapott, elsősorban külső merevlemez vagy USB-stick csatlakoztatására.

  Ezt a tévét könnyen felakaszthatja a falra, és aligha van szüksége egy második személy segítségére. A készülék vezérlésére a készülékhez mellékelt Magic Remote távirányító szolgál. Ezt a tényt egy bizonyos Raspolov is megjegyezte, aki a Yandexen írt.Market” értékelés a következőképpen: “Jó tévé, nagyszerű alkalmazások filmnézéshez. Menő és praktikus távirányító.

  Előnyök

  • Maximális betekintési szögek;
  • Támogatja az összes digitális TV-szabványt;
  • A képernyő NanoCell bevonattal rendelkezik;
  • Nem rossz hangrendszer;
  • Van Smart TV;
  • Bluetooth és Wi-Fi 802 modulok beépítve.11ac;
  • Számos csatlakozó;
  • Magic Remote távirányítóval;
  • Az ár nem nevezhető rendkívül magasnak.

  Hátrányok

  • Nem nagy fekete mélység;
  • Szabványos képernyőfrissítési sebesség.

  Samsung UE43TU7090U

  Értékelés: 4.6

  Samsung UE43TU7090U

  A dél-koreai Samsung a lehető legvékonyabb képernyőkerettel akar meglepni. A TV UE43TU7090U azonban nem csak ezzel tud tetszeni. Könnyen megtanulható Tizen operációs rendszerrel rendelkezik, amely alkalmazások széles választékához biztosít hozzáférést. Az online filmnézéshez csak csatlakoznia kell az otthoni Wi-Fi hálózathoz, 802.11ac. A készülék képes USB-meghajtón lévő tartalmak lejátszására is. Csalódás, hogy csak egy USB-port van a TV hátulján. Egyes esetekben ez az összeg nem tűnik elegendőnek.

  Egy tévét nem a képernyőjéről ismerhetsz meg. Ebben az esetben egy VA panel várja Önt. Ez azt jelenti, hogy mély feketéket kap, de nem a legjobb betekintési szögeket. A Samsung UE43TU7090U viszonylag alacsony ára ellenére a tévékészülék 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával büszkélkedhet. Ez a szám azonban csak alacsony felbontású tartalom megtekintésekor érhető el. Ha 4K videót fog nézni, a frekvencia pontosan a felére csökken. Ez a helyzet a modern Samsung TV-k túlnyomó többségénél, kivéve, ha rendkívül drága modellekről van szó.

  A készülék képes felismerni a digitális TV összes szabványát. Ez azt jelenti, hogy még a parabolaantennák tulajdonosainak sincs szükségük vevőre. A képet itt jó hangzás kíséri, amely két 10 wattos hangszórót ad. Ha élvezni szeretné a basszust, akkor csatlakoztatnia kell a soundbar vagy a házimozi rendszerét. A beépített Bluetooth modul segítségével a hang vezeték nélküli fejhallgatóra is továbbítható.

  A Samsung UE43TU7090U kiválóan alkalmas a PS4 Pro vagy az Xbox. De nem nagyon sok játékkonzolhoz lehet csatlakoztatni, mivel a tévé csak két HDMI-csatlakozóval rendelkezik. Sok fogyasztó észre sem veszi. Vitya például azt írta a webáruházban: “M.A “videó” a következő: “Egész nap működik. A kép realisztikus és élénk, nagyon tetszik. A képernyőn nincsenek keretek, vagy inkább olyan vékonyak, hogy nem vonják el a figyelmet. A hangzás háromdimenziós.

  Előnyök

  • A hangszórók nem rosszak;
  • egy kis árcédula;
  • Támogatja az összes digitális TV-szabványt;
  • Nagy kontraszt;
  • Wi-Fi 802.1-es és 802.0-s Wi-Fi-t tartalmaz.11ac és Bluetooth;
  • Van egy Smart TV;
  • Megnövelt képernyőfrissítési sebesség.

  Hátrányok

  • Minimális számú csatlakozó;
  • A betekintési szögek nem nevezhetők maximálisnak;
  • Kényelmetlen távirányítóval érkezik.

  LG 43UN73906LE

  Értékelés: 4.5

  LG 43UN73906LE

  Jó választás azok számára, akik a készletet világos belső térrel rendelkező helyiségben kívánják elhelyezni. Ennek a modellnek a tokja az ezüsthöz közeli színű. A viszonylag alacsony költség ellenére a készülék készen áll arra, hogy büszkélkedjen az összes modern funkcióval és nagyszámú csatlakozóval. Különösen három HDMI-csatlakozó várja Önt, hogy harmadik féltől származó berendezéseket csatlakoztathasson. Akár két külső merevlemezt vagy USB flash meghajtót is csatlakoztathat. Alternatívaként használhatja az egyik USB-portot a mini konzol áramellátásához. Röviden, ez teljes mértékben az Ön igényeitől függ.

  Természetesen a TV támogatja a vezeték nélküli interfészeket is. Például használhat vele Bluetooth fejhallgatót. Wi-Fi 802 támogatás is jelen van.11ac. Ha csatlakozik otthoni hálózatához, hozzáférhet a YouTube-hoz és mindenféle online mozihoz. A Tizen operációs rendszer biztosítja a szükséges alkalmazásokat. A sávszélesség határozottan elég jó egy 4K felbontású film megtekintéséhez.

  Hívhatja szabványos képernyőnek. Úgy érzem, ez az a rés, amin a dél-koreai gyártó a legtöbbet spórolt. A maximális betekintési szögekkel rendelkező IPS-panelben gyönyörködhet. A kijelző frissítési frekvenciája nem haladja meg az 50 Hz-et. A válaszidő nem nevezhető azonnalinak. Mindezeket a hibákat azonban csak azok a válogatós felhasználók veszik észre, akiknek már jóval drágább televíziókkal kellett megküzdeniük.

  Amint az várható volt, ez a modell támogatja az összes digitális TV szabványt, még a műholdas jelet is megérti. Ami a hangzást illeti, egy 10 wattos hangszórópár felel érte. Ha a beépített hangszórók nem elégségesek, a HDMI-ív és az optikai hangkimenet segítségével csatlakoztathatja házimoziját vagy soundbarját.

  A tévé súlya mindössze 8 kg, így biztosan nem okoz majd gondot a falra szerelése. A mellékelt távirányítót is szeretnie kell, mert ez egy Magic Remote.

  Előnyök

  • Számos csatlakozó;
  • Smart TV áll rendelkezésre;
  • Beépített Wi-Fi 802.11ac és Bluetooth;
  • Egy praktikus távirányítóval érkezik;
  • Nem rossz akusztika;
  • Ismeri az összes digitális televíziós szabványt;
  • Maximális betekintési szögek;
  • Megfelelő árcédula.

  Hátrányok

  • Alacsony kontrasztarány;
  • Szabványos képernyőfrissítési sebesség;
  • A tok elég gyenge volt.

  Szia

 • ps 43PUS7505

  Értékelés: 4.4

  Philips 43PUS7505

  A Philips televíziókészülékek nemrégiben saját SAPHI-héjjal lettek felszerelve. A Philips 43PUS7505 pontosan ezzel rendelkezik. Az Androidról való lemondás lehetővé tette a gyártó számára az operációs rendszer zökkenőmentes működését – a lassulások mostantól gyakorlatilag ritkák. És ez a felület sokkal jobban illeszkedik a távvezérléshez. El kell azonban ismerni, hogy a SAPHI-ra még nagyon kevés pályázatot adtak ki. Nagy az esélye, hogy a kedvenc online mozi kliensed nem lesz itt.

  Mindenesetre ne essünk túlzásokba. Ez a tévé megéri a ráfordított pénzt. Kezdjük legalább azzal a ténnyel, hogy a képernyő 4K felbontással büszkélkedhet. A HDR10+ és a Dolby Vision támogatás jól teljesít a játékokban és a filmekben. A látószögekről semmi rosszat nem lehet mondani. Csak a 60 Hz-es képfrissítési sebesség nem annyira lenyűgöző. Sok Expertology-olvasó azonban ezzel a funkcióval is elégedett lesz.

  Ez a modell digitális TV-nézésre használható. Minden formátumot megért, még a DVB-S2 műholddal sincs probléma. De jobb, ha megnézzük az online moziban található tartalmat. Egy bosszantó dolog azonban vár rád ebben a tekintetben. Ajánlott a routerhez megfelelő kábelen keresztül csatlakozni. A helyzet az, hogy a beépített Wi-Fi modul csak a 802-es szabványt támogatja.11n, amelynek sávszélessége nem biztos, hogy elegendő a 4K videó stabil lejátszásához. Ami a Bluetooth-modult illeti, az egyáltalán nincs jelen. Ha be akarja dugni a fejhallgatóját, akkor vezetékes fejhallgatót kell használnia.

  Nehéz panaszkodni a TV-n található rések számára. Három HDMI-csatlakozó és néhány USB-port várja Önt. Ki nem gondolja, hogy ez elég?? A hátoldalon lyukak is vannak a fali konzolhoz.

  Ez a TV a játékosok választása is. Például egy bizonyos Borisz a Yandexen közzétett.Már régóta keresek egy tévét a PlayStation 4 PRO játékhoz. Végül erre a modellre esett a választásom. 10 bites mátrix, a kép egy IPS képernyő félelmetes, különösen a beállítás után”.

  Előnyök

  • Van Dolby Vision támogatás;
  • Ismeri az összes digitális televíziós szabványt;
  • Smart TV áll rendelkezésre;
  • Számos csatlakozó;
  • Jó hangszórórendszer.

  Hátrányok

  • Wi-Fi-t használ, ami nem túl gyors;
  • Nincs Bluetooth;
  • A SAPHI számára kevés alkalmazást hoztak létre;
  • Szabványos képernyőfrissítési sebesség;
  • Nem túl mély fekete színű.

  LG 43UM7020

  Értékelés: 4.3

  LG 43UM7020

  43 hüvelykes kijelző 4K felbontással és nagyon vékony kerettel. A készüléket két láb segítségével egy talapzatra helyezik. Létezik azonban egy 200×200 mm-es formátumú fali tartóval ellátott változat, amelyet külön kell megvásárolni. Ennek a modellnek a karosszériája a megszokott fekete színűre van festve. Az irányítást egy egyszerű távirányítóra bízzák, amelynek képességei gyorsan elégtelenné válnak. Szerencsére a TV támogatja a Magic Remote. De ne felejtsük el, hogy ez elég sokba kerül.

  Az LG 43UM7020 a WebOS-t, egy kifinomult operációs rendszert tartalmaz, amely alkalmazások széles választékával rendelkezik. Használható a Netf online tartalmak megtekintésére

 • x, MeGoGo, YouTube és hasonló szolgáltatások. Csak csatlakoznia kell az útválasztóhoz Wi-Fi 802.11ac. A televízió képes felismerni az USB-stick vagy külső merevlemez tartalmát is. Két USB-csatlakozó áll rendelkezésre a tárolóeszközök csatlakoztatásához. Játékkonzolok és egyéb berendezések csatlakoztathatók a három HDMI-csatlakozóhoz. A hátlapon van hely egy optikai hangkimenetnek is. Ez valóban jól jöhet, mivel a készülék sok tulajdonosa a beépített 10 wattos hangszórót elégtelennek fogja találni.

  Ami a kijelzőt illeti, az IPS technológiával készült. Ez azt jelenti, hogy a legjobb betekintési szögeket kapja, de nem lesz nagyon mély fekete. Tehát a HDR 10 Pro technológia itt nem működik megfelelően. Ezt azonban csak azok fogják észrevenni, akik drágább televíziókkal találkoztak. És a kijelző szabványos frissítési frekvenciáját használja. Egyszóval úgy érezhetjük, hogy a dél-koreaiak megpróbálták elérni, hogy alkotásuk ne kerüljön többe 27 ezer rubelnél. Rubelek. Mit spóroltak még meg – megtudhatja az LG 43UM7020 felülvizsgálatának elolvasásával az alábbi oldalon

   traHD.su.

   Előnyök

   • Maximális betekintési szögek;
   • Nagyszámú csatlakozó;
   • Beépített Wi-Fi 802.11ac és Bluetooth 5.0;
   • Ismeri az összes digitális televíziós szabványt;
   • Van Smart TV.

   Hátrányok

   • Kényelmetlen távirányítóval érkezik;
   • Nem túl mély fekete színű;
   • Gyenge hangszórórendszer.

   Szia

  • ps 43PFS5505

   Értékelés: 4.2

   Philips 43PFS5505

   Viszonylag kevés pénzért kell megvennie egy 43 hüvelykes televíziót? Készen állunk elviselni a F

    l HD? Ez azt jelenti, hogy nem akarsz egy szélesvásznú modellt venni? Ebben az esetben a Philips 43PFS5505 készüléket ajánljuk figyelmébe. Ezért a készülékért körülbelül 22k-t kérnek. RUB; Kiárusításkor még alacsonyabb árcédulára számíthat.

    Nincs különösebb panaszunk a képminőségre, ahogyan a legtöbb vásárlónak sem. Úgy érzem, mintha a gyártó a lehető legtöbbet préselte volna ki az 1080p-ből. Szergej írt róla, aki ezt a véleményt hagyta a “Corporation Center” online boltban: “Kiváló kép ebben az árkategóriában, annak ellenére, hogy az F

     l A HD és a 43 hüvelykes pixelek közelről alig különböztethetők meg, másfél méterről pedig alig lehet megkülönböztetni a 2K felbontást. Rengeteg beállítási lehetőség a kép kalibrálásához. Egy másik vásárló megjegyezte a kép egyenletességét. Ez azonban messze nem tökéletes, mivel a képkockák másodpercenként csak 60-szor frissülnek.

     A TV IPS mátrixot használ. Így a színvisszaadás akkor sem szenved torzítástól, ha a tévét a széléről nézzük. Ezt megerősíti a Philips 43PFS5505 kis felülvizsgálata, amelyet az Otzovik egyik vásárlója tett közzé. Azt is mondja, hogy jó hangja van. Bizonyos esetekben azonban két 8 wattos hangszóró még mindig nem lesz elég. Ehhez van egy optikai hangkimenet. A hangot a megfelelő csatlakozóval fejhallgatóra is kimeneti.

     Be kell látnunk, hogy olvasóink egy része mégsem lesz elégedett ezzel a tévékészülékkel. Az a tény, hogy nincs Smart TV. Ez a modell képes lejátszani egy USB flash meghajtó tartalmát, de ennél többre nem képes. A készülék hátoldalán két HDMI-csatlakozó is található. Ezeket például a Nintendo Switch vagy az Xbox Series S csatlakoztatására használják. Ha a digitális TV-ről beszélünk, a Philips 43PFS5505 támogatja az összes szabványt, beleértve a műholdas DVB-S2-t is.

     Előnyök

     • Maximális betekintési szögek;
     • A súlya kevesebb, mint 7,8 kg;
     • Támogatja az összes digitális TV-szabványt;
     • Vezetékes fejhallgatót is csatlakoztathat;
     • A képernyő vékony kerete.

     Hátrányok

     • Nincs Bluetooth;
     • Szerettem volna egy mélyebb fekete színt;
     • Nem túl sok csatlakozó;
     • Szabványos képernyőfrissítési sebesség;
     • A felbontás 1920×1080 pixel.

     Hisense 43A7500F

     Értékelés: 4.1

     Hisense 43A7500F

     A Hisense évek óta szponzorálja a nagy nemzetközi labdarúgó-tornákat. Mindegyik új tévé modellel érkezik, amely vagy alacsony árcédulával vagy nagyszerű képminőséggel büszkélkedhet. Az Euro 2020-ra időzített Hisense 43A7500F alacsony, 28 ezer euró körüli áron készült. RUB. A készülék szokatlanul vékony képernyővázzal és egy elegáns, ezüstszínűre festett D-alakú állvánnyal rendelkezik. A VIDAA héjra épülő Smart TV funkciót is tartalmazza.

     Az itt használt képernyő 4K felbontással és a két legnépszerűbb technológia támogatásával büszkélkedhet: HDR10 és Dolby Vision. Könnyedén nézhet futballt a legjobb minőségben. A Hisense 43A7500F kritikusai is ezt mondják a

      traHD.su. A szakértők szerint azonban nincs helyi sötétítés, és a képernyő frissítési sebessége csak 60 Hz. Röviden, úgy érezhetjük, hogy a gyártó nem a legdrágább mátrix mellett döntött. De két 7 wattos hangszóróval szerelte fel alkotását. A soundbar vagy házimozi rendszer csatlakoztatása nem minden olvasónk számára lesz szükséges.

      A VIDAA negyedik verziója számos népszerű alkalmazást kínál. Van egy Netf

     • x, valamint a YouTube és más szolgáltatások. De néhány orosz online mozi vásárló még nem tart ott – erre fel kell készülni. Nem probléma, ha főleg televíziót tervez nézni. Ez a modell egyébként minden digitális TV-szabványt támogat – még a DVB-S2 műholdas csatornát is. A Hisense 43A7500F néhány tulajdonosa a TV-készüléket játékkonzollal együtt használja. Vagy akár többel is, mivel a készülék négy HDMI aljzatot kapott! Ez a modell egy külső merevlemez tartalmát is képes lejátszani. Két megfelelő portot használnak az USB-stickek csatlakoztatására. A Bluetooth és a Wi-Fi csatlakoztathatóság is beépítésre került.

      Előnyök

      • Nagyon vékony képernyőkeretet használnak;
      • Számos csatlakozó;
      • Van egy Smart TV;
      • Beépített Wi-Fi és Bluetooth modulok;
      • Minden digitális TV-szabványt támogat;
      • Dolby Vision támogatás bevezetése.

      Hátrányok

      • Erősebb akusztikát szeretne;
      • A betekintési szögek nem nevezhetők maximálisnak;
      • Hosszú válaszidő;
      • Szabványos képernyőfrissítési sebesség;
      • Tartós műanyagszag;
      • Eddig nem sok alkalmazást fejlesztettek ki.

      Következtetés

      Most már tudja, milyen 43 hüvelykes tévékre érdemes odafigyelnie. Most el kell döntenie, hogy mennyit hajlandó költeni. És hogy milyen képminőségre van szüksége – a képernyő az, ami a leginkább különbözik a különböző modellek között.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: