A 12 legjobb alkalmazás az okostévéhez

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak, és nem szolgál vásárlási útmutatónak sem. Vásárlás előtt szaktanácsadásra van szükség.

A modern televíziók nem csak vevők és lejátszók, mint “moziszkópos” őseik voltak. Szinte minden televízió, még a legolcsóbb televízió funkciói is tartalmaznak további funkciókat, különösen a hálózati tartalmaknak a készülék programhéjába történő integrálásának technológiáját. A széles körben elterjedt technológia A Smart TV lehetővé teszi a tévéműsorok, filmek és egyéb tartalmak nézését kizárólag internetkapcsolat segítségével.

Mi az Expertology-nál összeállítottunk egy rövid áttekintést azokról a Smart TV-alkalmazásokról, amelyek biztosan bővítik az okostévé lehetőségeit, mint szórakoztató és oktatási tartalomszolgáltató.

A legjobb alkalmazások értékelése smart tv-hez

JelöléshelyAz alkalmazásértékelés
Film és TV1Megogo5.0
2IVI4.9
3Okko4.8
Streamelők és videóbloggerek1YouTube5.0
Hasznos és érdekes1365 testgyakorlat5.0
2LG főzőakadémia4.9
3Utazás4.8
4Könyvespolc4.7
Eszközök1VLC5.0
2TV
o
4.9
3LeanKey billentyűzet4.8

Mozi és TV

Az áttekintés első részében azokat a Smart TV-alkalmazásokat vesszük szemügyre, amelyek célja, hogy hozzáférést biztosítsanak a filmkönyvtárakhoz, a tévéműsorok felvételeihez, a földfelszíni, műholdas és kábeltelevíziós adásokhoz.

Megogo

Értékelés: 5.0

Megogo

Kezdjük az alkalmazással és a szolgáltatással, amely a lehető legközelebb áll a TV rendeltetésszerű használatához – a teljes TV-csatornák megtekintéséhez. A Megogo lehetővé teszi az egyes tévéműsorok, játékfilmek és tévésorozatok megtekintését is. Valójában jelentős hangsúlyt fektetnek a filmekre a szolgáltatásban. Most a FÁK legnépszerűbb, legkényelmesebb és legtartalmasabb online mozija 12 országban. Több tízmilliós közönség.

Ha elemezzük a Megogo összes médiaforrását, a következőket kapjuk: körülbelül 5 ezer. Játékfilmek és tévésorozatok, 45,000. TV műsorok (TV műsorok, koncertek, zenei videók), 20,000. hírműsorok, 1.5 ezer. karikatúrák. És ez nem számítva az alapvető funkciók – hozzáférés a sugárzott TV-csatornák, és több mint 250 közülük a Megogo pool, és néhány tucat saját HD-minőségben.

A Megogo környezetben a legtöbb TV-csatorna támogatja a szüneteltetést és visszatekerést. Az alkalmazás szinte naponta kínál egyedi tematikus tartalomválasztékot. A premierek szekcióban bármelyik elérhető újdonság egyszeri vagy állandó megtekintését megvásárolhatja. A személyes kabinet lehetővé teszi a legutóbbi csengőhang-előzmények megtekintését, ami azt jelenti, hogy az előző nap nézett műsor onnan indul, ahol megszakította.

A szolgáltatás bizonyos tartalmakat ingyenesen, próbaelőfizetést pedig névleges díjért (egy rubel) kínál. Bármely előfizetés megvásárlásával a reklámok automatikusan kikapcsolódnak, miközben nézi a filmet. “nem minden új kiadvány kölcsönözhető egyszeri megtekintésre”.

A Megogo külön dicséretet érdemel a fogyatékkal élők számára hozzáférhetőbbé tett társadalmi kezdeményezéseiért – saját jelnyelvi fordítóstúdiója és egy egész tartalmi részleg a hallássérültek számára.

Az előnyök tömegei között érdemes megjegyezni, hogy néhány felhasználónak problémái voltak az automatikus fizetett előfizetésekkel, amelyeket állítólag nem koordináltak. Ennek elkerülése érdekében célszerű figyelemmel kísérni a próbaelőfizetéseket, promóciókat és egyéb promóciós eszközöket.

Előnyök

 • hatalmas tartalomforrás;
 • a premierek gyors közzététele;
 • felhasználóbarátság;
 • rugalmas és megfizethető árpolitika
 • fogyatékosság-barát;
 • multiplatform;
 • nagy közösség.

Hiányosságok

 • Panaszok a felhasználó által nem következetes fizetős előfizetésekkel kapcsolatban.

IVI

Értékelés: 4.9

IVI

Az Expertology 2019 legjobb Smart TV-s alkalmazásainak áttekintésének második számaként nézzük meg egy másik szupernépszerű online mozit az orosz nyelvű szegmensben. Ez egy mozi, mivel a tartalom jellege a filmes produkciókra összpontosít, bár számos TV-csatornához is van hozzáférés.

Az IVI alkalmazás a Smart TV-hez hozzáférést biztosít a szolgáltatás összes forrásához és funkciójához. Maga a szolgáltatás e séma szerint működik, amikor a tartalom jelentős részét teljesen ingyenesen, sőt regisztráció nélkül nyújtják, de reklámmegszakításokat kell elviselnie. Minden előfizetés automatikusan kiküszöböli a reklámokat és kiszélesíti a szórakozás horizontját.

Az előfizetés hozzáférést biztosít a felhasználóknak több mint 80 ezer. Filmek és tévésorozatok, lehetővé teszi 5 eszközből álló csoport egyidejű nézését, több mint 10 ezer tartalom helyi feltöltését a készülékre. TV-sorozatok és játékfilmek. Végül, és ami talán a legfontosabb, az előfizetés megnyitja a böngészés lehetőségét az F

  lHD és ultra-nagy felbontású 4K, HDR és ötcsatornás hang támogatással. Természetesen mindez azoknál a tartalmi egységeknél lehetséges, amelyek eredetileg ilyen tulajdonságokkal rendelkeznek.

  Az IVI közvetlenül együttműködik a vezető hollywoodi nagyvállalatokkal, valamint több száz független stúdióval világszerte. Különösen a fiatalabb közönség számára a szolgáltatás az IVI külön gyermekverzióját kínálja a megfelelő adaptációval.

  A korábbi szolgáltatásokhoz hasonlóan az IVI-nézők közönsége több tucat millióra tehető, és az oroszlánrészt a Smart TV-felhasználók teszik ki. Szakértők, köztük az Expertology becslése szerint az IVI az okostévék fogyasztói piacának mintegy negyedét birtokolja.

  Az alkalmazás működik a Samsung, Sony, Toshiba, LG, Philips TV-k Smart TV rendszerein, valamint más platformokon – Apple TV, Android rendszerek stb. .

  A szolgáltatás árpolitikája meglehetősen lojális. Az előfizetés első heteit jelképes áron lehet felajánlani, ezt követően az előfizetés automatikusan meghosszabbodik a megadott díjszabás szerint. Az automatikus megújítás könnyen letiltható a beállítások között.

  Előnyök

  • nagy mennyiségű tartalom, beleértve az ultra-magas minőséget is;
  • felhasználóbarát felület;
  • intuitív válogatás műfajok szerint;
  • külön változat a gyermekek számára;
  • multiplatform;
  • lojális árpolitika;
  • nagy közösség.

  Hátrányok

  • egyes felhasználók alkalmanként összeomlást tapasztalnak.

  Okko

  Értékelés: 4.8

  Okko

  A legjobb Smart TV alkalmazások filmekhez és tévésorozatokhoz készült listájának kiegészítésére az Expertology szakemberei egy másik szolgáltatást kínálnak, amely a tartalomkategóriák speciális megközelítésével foglalkozik.

  Először is, a szolgáltatás teljes mértékben díjköteles – ez aligha az Okko egyetlen hátránya. De ez egy szándékos megközelítés, mivel az Okko prémium szolgáltatásként pozícionálja magát. Valójában még mindig van korlátozott szabad hozzáférés, de a “jogok” egy ingyenes időszak részeként egy fizetős előfizetés részeként.

  12 előfizetési lehetőség közül választhat, többek között globális filmek, orosz filmek és sorozatok, a legkisebbeknek szóló tartalmak, Doisney és ABC előfizetések, több ezer tudományos és ismeretterjesztő film, művészfilmek, legjobb animációs filmek és még sok más előfizetési lehetőség közül. A fentieken kívül a sporteseményekre szóló előfizetést külön tételként kínálják.

  A legigényesebb fogyasztók számára a szolgáltatás két előfizetési csomagot kínál. “Optimum” – 9 előfizetés és “Prémium” – mind a 13 Okko előfizetés háromszoros áron, mintha ezeket az előfizetéseket külön-külön vennék igénybe. A gyűjtemény 4K minőségben, többcsatornás hanggal ellátott filmeket és műsorokat tartalmaz.

  Az Okko alkalmazás elérhető minden Smart TV-t támogató tévén, valamint az alkalmazás bizonyos verzióit más népszerű platformokra is kifejlesztették.

  Előnyök

  • nagy mennyiségű és jó minőségű elérhető tartalom;
  • az előfizetések rugalmas megszervezése;
  • az alkalmazás felhasználóbarát felülete;
  • 4K tartalomválaszték többcsatornás hanggal.

  Hátrányok

  • Szinte nincs teljesen ingyenes tartalom.

  Streamelők és videóbloggerek

  A mai otthoni szórakoztató televíziós ipar nem korlátozódik a filmekre, televízióra és hasonló tartalmakra. A videohoszting megjelenésével és fejlődésével teljesen új műfajok jelentek meg – videoblogolás, játék- és beszélgetés-streaming, valamint számos különböző származékos forma. A tartalom aktív fogyasztóinak száma alapján a világ vitathatatlan vezetői ebben a szegmensben a YouTube videohoszting szolgáltatás és a Twitch élő internetes közvetítések szolgáltatása. Ez utóbbi sajnos nem rendelkezik saját alkalmazással a Smart TV-hez, csak nem hivatalosakkal, amelyeket a vállalat politikája nem üdvözöl. Ezért csak a YouTube alkalmazást nézzük meg, ahol a streamelők gyakran a Twitch-csel párhuzamosan streamelnek.

  YouTube

  Értékelés: 5.0

  YouTube

  A YouTube mint videohoszting szolgáltatás nem szorul különösebb bemutatásra. A mai világban sokan már csecsemőkoruktól kezdve közelről ismerik. A YouTube-tartalmak Smart TV rendszerrel rendelkező tévékészülékeken történő megtekintésével kapcsolatban azonban néhány magyarázatra van szükség.

  Kezdetben a YouTube szinte kizárólag amatőr tartalmakból állt. Ezt követően, miután feloldották a videók időtartamára vonatkozó kemény időkorlátot, a szolgáltatás tartalma robbanásszerűen növekedett. A professzionális stúdiók “telepedtek le” ezen a platformon, majd egész televíziós és rádiós társaságok filmstúdiókkal. A fentiek középpontjában ma a YouTube áll. A legtöbb tartalom ingyenes, és a nézők a reklámok megtekintésével “fizetnek” a használatáért.

  A YouTube alkalmazás a Smart TV-hez hozzáférést biztosít a videohosztinghoz a tartalomnézéshez. Aktiválnia kell a Google-fiókját az alkalmazásban. Ezután a szolgáltatás megtanulja megérteni a felhasználók ízlését és preferenciáit a videók megtekintése során, egyéni tematikus választékot és automatikus lejátszási listákat állít össze.

  Szintén érdemes kiemelni az élő közvetítés növekvő népszerűségét a YouTube-on, amely a Twitch egyik fő összetevője, és nem csak a videojátékok közvetítésére szolgál. A konkrét funkciók hiánya ellenére a YouTube újraindítása az egyetlen kompromisszum a legális tartalmakat fogyasztók számára a Smart TV-n.

  A 2013-ban és később megjelent népszerű márkák Smart TV modelljei, valamint néhány 2012-es modell alapértelmezés szerint telepített YouTube alkalmazással rendelkeznek. Az Apple TV és az Android TV számára is vannak külön verziók.

  A 2012-nél korábbi tévékészülékeken a natív YouTube-alkalmazás kezdetben lehetett, de idővel eltűnhetett (és eltűnt is), mivel a mai videohoszting-képességek és a régebbi tévékészülékek lehetőségei közötti szakadék egyre nagyobb lett. A probléma megoldására nem sok lehetőség van: új tévé vásárlása, külön set-top box vásárlása, harmadik féltől származó alkalmazások telepítése saját felelősségre.

  Előnyök

  • hozzáférés a világ legnépszerűbb videohoszting szolgáltatásához;
  • élő közvetítés;
  • többnyire ingyenes tartalom;
  • Az alkalmazás alapértelmezés szerint széles körben elérhető a tévékészülékeken;
  • Az interfész többnyire intuitív és felhasználóbarát;
  • Adaptív intelligens testreszabás.

  Hátrányok

  • A szinte elkerülhetetlen reklámszünetek.

  Hasznos és érdekes

  A Smart TV funkcióval nemcsak szórakoztató tartalmakhoz, hanem számos más típusú tartalomhoz is hozzáférhet – oktatási, alkalmazott, sőt tudományos tartalmakhoz is. A YouTube a legsokoldalúbb ebből a szempontból, de ennek a sokoldalúságnak van egy hátránya: nehéz igazán jó anyagot találni. Ugyanakkor a Smart TV nézők számára számos különleges alkalmazás létezik az önképzésre, a látókörök bővítésére és a gyakorlati készségek fejlesztésére bizonyos területeken.

  365 testgyakorlat

  Értékelés: 5.0

  365 testgyakorlat

  Először is, hadd hívjuk fel a figyelmét egy olyan megoldásra, amely most különösen fontos, amikor az egészséges életmód a divatban van. Ez egy Smart TV alkalmazás, amelyet úgy terveztek, hogy segítsen mindenkinek fitten tartani magát.

  Az alkalmazás hozzáférést biztosít a felhasználó számára a gyakorlatok, tippek és gyakorlati példák széles körű könyvtárához a hatékony fitnesz és egészségmegőrzés érdekében. Az egész házban működő járóképző iskolák legalábbis segítenek abban, hogy reggelente kedvet kapjunk egy aktív munkanaphoz, és egy mélyebb megközelítéssel fogyást érhetünk el, javíthatjuk általános közérzetünket, megszabadulhatunk a fizikai inaktivitás okozta problémáktól, és általános eredményként javíthatjuk életminőségünket.

  A gyakorlatokat tartalmazó videók további animált háromdimenziós vizuális magyarázatokat kínálnak. Ha kívánja, hangkommentárt és felszólításokat is beilleszthet. Külön találhat szakértői tanácsokat a napi rutinra, az egészséges táplálkozásra és az általános egészségügyi és wellness tanácsokra vonatkozóan.

  Azok számára, akik lenyűgözőbb eredményeket szeretnének elérni, a 365 Body Workout alkalmazás a Smart TV-hez tanácsokat ad az izomtömeg növelésével, a kiszáradással, bizonyos táplálékkiegészítők hatékonyságával és más, a sportolók számára fontos kérdésekkel kapcsolatban.

  Az alkalmazás tartalmának nagy része ingyenes, és a tömeges felhasználók számára ez több mint elég. A speciálisabb, haladóbb és mélyebb anyagokat térítés ellenében lehet bevonni.

  A 365 Body Workout egyetlen hátránya az orosz nyelvű felhasználók számára az angol nyelvű felület és tartalom. De 2019-től ez az alkalmazás lényegesen jobb, teljesebb és professzionálisabb, mint orosz társai.

  Előnyök

  • felhasználóbarát felület;
  • hatékony és hozzáférhető módszerek;
  • tiszta háromdimenziós animáció;
  • hangutasítások;
  • elegendő ingyenes tartalom.

  Hátrányok

  • Csak angolul.

  LG Kulináris Akadémia

  Értékelés: 4.9

  LG Főző Akadémia

  Most pedig térjünk át az egészséges életmódról egy olyan témára, amelynek sok köze van hozzá. Az LG nemrég egy speciális tematikus alkalmazást adott ki a Smart TV-hez, amelyet a kulináris témáknak szenteltek.

  Az LG főzőakadémia egy átfogó multimédiás könyvtár – útmutató mindenféle étel otthoni elkészítéséhez. Több ezer recept részletes utasításokkal, részletes receptleírásokkal, gyakorlati tanácsokkal és általános hasznos tanácsokkal.

  Az alkalmazás funkcionalitása lehetővé teszi, hogy ne csak gyorsan megtalálja a szükséges receptet, hanem azt is, hogy tájékozódjon arról, hogy mit lehet főzni a már meglévő termékekkel a házban. Kényelmes, felhasználóbarát szűrők összetevők szerint. Egyéb szempontok – például az elkészítés időtartama, a munka mennyisége, a szükséges eszközök – szintén kiszűrhetők.

  Egy adott eseményhez megfelelő receptek megtalálásához az alkalmazás a “Helyzet” funkciót javasolja. Itt találhat ételeket az új év megünneplésére, vacsorapartyra vagy romantikus vacsorára.

  Különösen a kezdők számára a receptek részletes, lépésről-lépésre történő algoritmusokkal vannak ellátva, hasznos tippekkel kísérve. Az alkalmazás többek között tanácsot ad a főzéshez legmegfelelőbb berendezésekről – mikrohullámú sütők, sütők, főzőlapok és egyedi főzőlapok konkrét modelljeiről.

  Az LG Culinary Academy minden tartalma szakemberek segítségével és felügyeletével készült. A készítők garantálják a felsorolt receptek helyességét. A magas szakmai színvonal közvetett megerősítése a neves orosz vendéglős és ételkritikus Alekszej Zimin videós oktatóvideója.

  Előnyök

  • A receptek nagy katalógusa;
  • lépésről-lépésre történő útmutatás
  • hasznos tippek és trükkök kezdőknek;
  • rugalmas kulcsszavas szűrők;
  • általában véve magas szakmai színvonal.

  Hátrányok

  • nem ellenőrzött.

  Utazás

  Értékelés: 4.8

  Utazás

  Egy újabb Smart TV alkalmazás – ideális megoldás azoknak, akik szeretnek a kanapéjukról utazni. Valójában az igazi utazók számára elég hasznos információ van benne. Az alkalmazás ötvözi a szórakozást és az oktatást, hogy tágítsa a látókörét és bővítse a világról alkotott képét.

  Az alkalmazás fő tartalmi forrása a First TV csatorna. A vállalat az alkalmazás fejlesztője. A programok változatosak és gazdagok hasznos információkban, szórakoztató tényekben és lenyűgöző történetekben a világ legkülönbözőbb szegleteiről.

  Ha érdeklik a híres utazók történetei, az “Utazzunk együtt” a legjobb választás!”. Híres emberek mesélnek és mutatnak neked minden érdekességet, amit ők maguk is megtapasztaltak számos utazásuk során, megosztják felbecsülhetetlen értékű tapasztalataikat, gyakorlati tanácsokat adnak, és figyelmeztetnek a lehetséges buktatókra.

  “Problémamentes nyaralás” – egy olyan program, amely kifejezetten a régóta várt nyaralás sikeres befejezésére irányul. Itt nem csak passzív, hanem aktív szabadidőre is gondolunk. Részletes leírások vannak arról, hogy melyik országba, helyre és az év melyik időszakában érdemes nyaralni menni.

  Azok számára, akik inkább a hazánk tágasságát kedvelik – egy nagyon hazafias program “Gulay Oroszország”!” Sok érdekes információ Oroszország természeti szépségeiről, színes nemzetiségekről és szokásaikról, nemzeti ünnepekről és még sok másról. Aki jobban érdeklődik a nemzetiségek iránt, az a “Nemzeti kerekasztal” című programból egészítheti ki ismereteit.

  Az alkalmazásban található tematikus programok listája rendszeresen frissül, maguk a témák bővülnek.

  Előnyök

  • A tematikus tartalom változatossága;
  • sok exkluzív információ;
  • A professzionális szintű átvitelek;
  • Magas fokú oktatási komponens szórakoztatással kombinálva;
  • rendszeres tartalmi feltöltés és bővítés.

  Hátrányok

  • nem ellenőrzött.

  Könyvespolc

  Értékelés: 4.7

  Könyvespolc

  És egy másik népszerű és hasznos alkalmazás a Smart TV-hez “beszélő” névvel Bookshelf. Nyilvánvaló, hogy itt egy digitális könyvtárról beszélünk. Formailag a tanulási alkalmazások kategóriájába tartozik, de funkciója nem korlátozódik kizárólag a tanulásra. Felnőtteknek és fiatal felhasználóknak már négyéves kortól ajánlott.

  Az alkalmazás lényege és fő “funkciója” az, hogy a hagyományos e-könyveket profi szinkronszínészek által szinkronizált hangoskönyvekkel kombinálja. az alkalmazás lehetővé teszi, hogy egyszerűen olvassa a könyvet a képernyőről, és bármikor, amikor vissza kell lépnie, vagy pihentetnie kell a szemét, közvetlenül az aktuális olvasásból átkapcsolhat a hangos verzióra. Kapcsolás egyetlen gombbal. A szöveg automatikusan gördül, és ha valamit nem hall, bármikor rápillanthat a szövegre, hogy tisztázzon egy szót vagy kifejezést.

  A Könyvespolc könyvtárban számos könyv különböző nyelveken készült fordításokat tartalmaz. Az alkalmazás lehetővé teszi a könyvek kétnyelvű olvasását, amikor ugyanaz a szöveg egyszerre jelenik meg két oldalon “elterjedt”. Különösen hasznos azok számára, akik aktívan tanulnak idegen nyelveket.

  Az érdemei

  • kiterjedt könyvtár;
  • könnyű váltás a hangváltozatra és a hangváltozatról;
  • profi hangosbemondó;
  • fordítások különböző nyelvekre (a könyvtől függően);
  • A kétnyelvű üzemmód hasznos az idegen nyelvek tanulásához.

  Hátrányok

  • nem jegyezték fel.

  Eszközök

  Az Expertology 2019 legjobb Smart TV-s alkalmazásainak mini válogatását olyan népszerű megoldások teszik teljessé, amelyek a Smart TV használatának megkönnyítésére szolgáló segédeszközökként szolgálnak a tévén, elvileg a tartalomfogyasztástól függetlenül.

  VLC

  Értékelés: 5.0

  VLC

  Kezdjük egy olyan alkalmazással, amely megoldhatja, ha nem is az összes problémát a TV-n történő videolejátszással kapcsolatban, de szinte az összeset. Ez egy szupernépszerű lejátszó, amely gyakorlatilag a megjelenése óta elismerő közönségre talált, még abban az időben, amikor a Smart TV maga csak korlátozott számú ember számára volt elérhető.

  A VLC lejátszót eredetileg asztali számítógépekhez tervezték, majd a hordozható kütyükre és más eszközökre, köztük az okostévékre is kiterjesztették. A VLC fő előnye a létrehozásakor az volt, hogy képes volt streaming videók, valamint hiányos vagy “törött” részekkel rendelkező videofájlok lejátszására. A legtöbb népszerű játékos nem tudott megbirkózni az ilyen feladatokkal.

  A VLC mostanában nagyon népszerű a fentiek miatt, valamint azért, mert képes egzotikus kódolású videókat lejátszani. Ehhez hozzájárul a számos beépített kodek és a rendszeres, gyors frissítések.

  Az alapvető előnyök mellett a VLC rendelkezik minden szükséges eszközzel a testreszabáshoz: lejátszási listákkal való munka, hangsávok és feliratok váltása, képtulajdonságok beállítása, a teljesítmény finomhangolása, EQ stb.

  Előnyök

  • o nem szabványos formátumú videókat játszik le;
  • lejátssza (fenntartásokkal) az alul- és sérült fájlokat;
  • stabil munka;
  • rugalmas beállítások;
  • teljesítmény-kiigazítás.

  Hátrányok

  • nem mindenki szereti a minimalista felületet.

  TV
  o

  Értékelés: 4.9

  TV </div><p>o” src=”/wp-content/uploads/2023/03/18916666195931-812.jpg” height=”358″ title=”TV <br />o”></p><p>Most pedig nézzük meg az egyszerű, élvezetesen használható és minden tekintetben barátságos TV-alkalmazást <br />o. Ez egy univerzális webböngésző Android Smart TV rendszerekhez. Könnyen telepíthető közvetlenül a Google PlayMarket üzletből.</p><p>A TV első indításakor <br />o felkéri a felhasználót a megfelelő alapértelmezett keresőmotor kiválasztására. Az első a listán, eléggé kiszámíthatóan, a Google. Egyéb elérhető motorok – Bing, Yahoo!, Yandex és még a “konspiratív” DuckDuckGo is. Lehetőség van bármely másikat is megadni az Egyéni.</p><p>Az alkalmazásnak gyorsított felülete van. A menüben könnyen beállíthat billentyűparancsokat a távirányítóról történő maximális használat érdekében. A navigációs gombok és a megnyitott lapok egy widgetben jelennek meg, amely a képernyő bal oldalán jelenik meg, amikor megnyomja a távirányító Vissza gombját (átkonfigurálható).</p><p>Webszörfözés a TV-ben <br />o alapvetően nem különbözik a számítógépen, okostelefonon vagy táblagépen lévő bármely más böngészőtől. A weboldalak teljes verzióban jelennek meg, az oldalak renderelése helyes és ami fontos, gyors. A gyakran látogatott webhelyek bármely böngészőhöz hasonlóan hozzáadhatók a “Kedvencekhez”.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>praktikus rosified interfész;</li><li>rugalmas beállítások;</li><li>gyors működés;</li><li>az oldalak helyes megjelenítése;</li><li>hangalapú keresés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>csak az Android TV számára.</li></ul><h3>LeanKey billentyűzet</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=LeanKey billentyűzet

  Az Expertology magazin szakértői panelje szerint a 2019-es év legjobb Smart TV-hez készült alkalmazások áttekintését pedig egy egyszerű alkalmazás zárja, amely bár egyszerű, de sok Android TV-vel rendelkező okostévé tulajdonosának életét nagyban megkönnyítheti. Ez egy kényelmes és népszerű virtuális billentyűzet, amelyet sok felhasználó előnyben részesít a hagyományos billentyűzet helyett.

  Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy számos nyelvi csomagot adjon hozzá, egyszerűen letöltve azokat a hivatalos Google boltból. a nyelvek a szóköz billentyű lenyomva tartásával válthatók át. Az aktuális nyelv magára a kulcsra, azaz annak vizuális megjelenítésére van írva.

  A billentyűzet teljes mértékben vezérelhető a TV vagy a set-top box távirányítójával. Az alkalmazás további távvezérlő gombokat is támogat, például a “Menü” gombot. Jelentősen felgyorsíthatja a bevitelt a speciális mezőkben, a távirányító számos gombját konfigurálhatja bizonyos funkciók gyors eléréséhez, a menüpontokhoz való kapcsolódáshoz.

  Előnyök

  • használhatóság
  • nyelvi csomagok egyszerű telepítése;
  • gyors hozzáférést biztosít a távirányító gombjaihoz.

  Hátrányok

  • csak az Android TV számára.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: