A 20 legjobb olcsó fejhallgató

A fülhallgatót többször is megemlítették az Expertology oldalain. De főként nagyon drága modelleket vettünk figyelembe, mert csak ezek büszkélkedhetnek az ideális hangzással. De mi van akkor, ha nagyon kevés pénzt szeretne költeni fejhallgatóra?? Ha igen, válasszon valamit az olcsó fejhallgatók új felülvizsgálatából. A jó zenei fülű személy távol akar maradni az ilyen termékektől, de mindenki más biztosan megjegyzi a nagyon jó hangminőséget.

A legjobb olcsó fejhallgató

ue vezeték nélküli fülhallgató
JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb olcsó fülhallgatók1Xiaomi Mi
2 280 €
21MORE Single Driver EO3201 790 €
3JBL T205666 €
4Xiaomi Dual-Unit1 190 €
5SmartBuy Fit430 €
A legjobb olcsó fülhallgató (füldugók)1Sennheiser IE 43 890 €
2Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD fülhallgató1 830 €
3JBL C100SI389 €
4Honor AM611 789 €
5

anasonic RP-HJE118

411 €
6Sony MDR-XB50AP1 550 €
7Creative EP-630820 €
A legjobb olcsó, teljes méretű fejhallgató1JBL E55BT4 450 €
2

anasonic RP-HTF295

1 613 €
3Koss UR402 890 €
4SVEN AP-B550MV1 990 €
5Sennheiser HD 2061 180 €
A legjobb olcsó over-the-ear fejhallgató1

Szia

 • ps BASS+ SHB3075
 • 2 120 €
  2Sony WH-CH5001 899 €
  3JBL T450BT2 990 €

  A fejhallgató hardverelemzésén alapuló értékelés a.

  A legjobb olcsó in-ear fejhallgató

  Xiaomi Miue vezeték nélküli fülhallgató

  Értékelés: 4.8

  Az egyik legjobb vezetékes fülhallgató, amely viszonylag alacsony áron kapható. Ennek a modellnek az ára 1800 és 2400 euró között van. És ha megrendeli őket a híres kínai online boltból, akkor még alacsonyabb árat kaphat. Ez azt jelenti, hogy a termék a versenytársak fölött áll ezzel az árcédulával. De nem a funkcionalitás vagy a biztonságos tervezés szempontjából. A fejhallgató gyártója a tökéletes hangzás elérésére törekedett. És majdnem sikerült is!

  Ez egy teljes fejhallgató. Mikrofonnal rendelkezik. Ez az ismerős távirányítón található, amely három gombot is tartalmaz. Ami a drótot illeti, kiderült, hogy vékony, de nem túl vékony. A zsebében összegabalyodhat, de elég sok időt kell eltöltenie ezekkel a fejhallgatókkal a zsebében. A kábel végén egyenes csatlakozóval rendelkezik. A kábel hossza egyébként 1,25 méterre nőtt. A jó hír azok számára, akik a fejhallgatót számítógéppel együtt fogják használni. Sok esetben azonban a kábel hossza még mindig nem elegendő.

  De elég a részletek azokról a dolgokról, amelyek nem teszik kiemelkedővé a headsetet. Igen, egyszerű dugóval rendelkezik, amely nem rendelkezik aranyozott csatlakozóval. Igen, egy egyszerű vezetékkel csatlakozik. Igen, a tartozék egyáltalán nem rendelkezik nedvesség elleni védelemmel. A termék azonban az armatúra típusba tartozik! Mindegyik fülhallgatóban három meghajtót talál, amelyek mindegyike a saját sávszélességében próbál hangot kibocsátani. Ennek eredményeképpen ezekkel a fejhallgatókkal bármilyen zenemű minden aspektusát megértheti.

  Talán ez a legjobb választás azok számára, akik olyan fejhallgatót szeretnének, amely szinte tökéletes hangzással rendelkezik. És ritka az olyan eset, amikor nem kérnek csillagászati összeget a magas hangminőségért. Négy pár fülpárnát kap a dobozban, ami az esetek túlnyomó többségében elegendő. A termékkel együtt a dobozban egy egyszerű szövetzsákot is talál.

  Előnyök

  • A távirányítón van egy hangerőszabályzó;
  • Van egy mikrofon;
  • A hangerő rendkívül nagy lehet;
  • Számos cserélhető fülpárna;
  • A készülékhez tok is tartozik;
  • A hangot három hangszóró állítja elő;
  • Nem olyan drága.

  Hátrányok

  • Bárcsak aranyozott dugó lenne rajta;
  • Csak egy színválaszték;
  • A dugó egyenes formája nem mindenkinek fog tetszeni;
  • Nagyszámú hamisítvány van.

  JBL C100SI

  Értékelés: 4.7

  A felülvizsgálat nem mehetett a fülhallgató nélkül. Ezeket a tartozékokat gyakran használják kültéren, mivel nagyon szerény méretűek. Az over-the-ear fejhallgató is gyakran alig észrevehető a fején, mivel szerény súlyuk van. A Philips termék különösen a következőkkel büszkélkedhet. Mindezek mellett nem okoz problémát a kábellel, mivel nincs ilyen. Teljesen! A tartozéknak nincs is megfelelő csatlakozója.

  Természetesen vezeték nélküli üzemmódban nem hallhatja a zenét a maga teljes pompájában. De a fejhallgató sokat kihoz a Bluetooth 4 szabványból.1 abszolút mindent, így a normális hallású emberek örömmel fognak örülni egy ilyen vásárlásnak. És a fejhallgatót biztosan nem fogják felkapni azok a fogyasztók, akik csak MP3 formátumban hallgatnak zenét.

  A készülék négy színváltozatban kerül forgalomba. A gyártó azt állítja, hogy a lejátszható frekvenciák tartománya kibővült, de a gyakorlatban semmi ilyesmiről nincs szó. A basszus minden bizonnyal érezhető, valamivel jobb, mint sok analógban. Néhány vásárló azonban ezt hátrányosnak fogja tartani, mivel gyakran túlhajtást eredményez a basszusban, amit az EQ-val kell korrigálni. Ami az érzékenységet illeti, eléri a 103 dB-t. Az ellenállás 32 ohmra csökken, ami lehetővé teszi a kényelmes zenehallgatást akkor is, ha a tartozékot egy szerény mobiltelefonhoz csatlakoztatja.

  A tartozék belsejében egy lítium-polimer akkumulátor található. Egy teljes feltöltés 10-12 órányi lejátszásra elegendő, a hangerő beállításától függően. Mikrofon is van, amely lehetővé teszi a hívásfogadást anélkül, hogy ehhez le kellene vennie a fejhallgatót.

  Előnyök

  • Széles színválasztékból választhat;
  • Nem túl drága;
  • Viszonylag kis súly;
  • Jó hangszigetelés;
  • Mikrofon jelen;
  • Tisztességes hangerő;
  • Van egy hangerőszabályzó és egy némító gomb.

  Hátrányok

  • Túlzott basszus;
  • Nem túl kényelmes vezérlőgombok;
  • Nincs vezetékes üzemmód;
  • A fejhallgató egyesek számára túl kicsi is lehet.

  Sony WH-CH500

  Értékelés: 4.8

  SONY WH-CH500

  Egy másik fejhallgató, több színben kapható. Ebben az esetben három van: japán ajánlatot vásárolni egy szürke, fekete és kék fejhallgatót. Bármelyik opciót is választja, számíthat arra, hogy egy olyan készüléket kap, amely csak egy kábellel érkezik, amely a micro-USB csatlakozóba csatlakozik. A szokásos 3,5 mm-es audiocsatlakozó hiányzik, így a Bluetooth 4-re kell hagyatkoznia.2.

  Érdekes módon a termék tartalmaz egy NFC chipet is. Nagymértékben felgyorsítja a szinkronizálást néhány okostelefonnal. A tartozékot egy újratölthető lítium-ion akkumulátor látja el energiával. A gyártó ígérete szerint a teljes töltés 20 órányi hangzásra elegendő. Valójában az eredmény egy kicsit szerényebb, de még mindig lenyűgöző lesz.

  Rögtön észrevesszük a headset fő problémáját. Az akkumulátor töltése négy és fél órát vesz igénybe! Ez nagyon sokáig tart. A jó hír az, hogy még akkor is, ha aktívan használja a tartozékot, elég ritkán kell majd újratöltenie.

  Ahogy már megértette, ez a fejhallgató beépített mikrofonnal rendelkezik. Van egy hangerőszabályzó is, amely nélkül egyetlen Bluetooth-fejhallgató sem nélkülözhető. Ami a termék súlyát illeti, az csak 140g. Ez az a tulajdonsága, hogy a Sony WH-CH500 gyakran vásárolnak olyan emberek, akik a fejhallgatót a munkába és a munkából való ingázás közben kívánják használni. Egyáltalán nem zavarják őket a 30 mm átmérőjű membránok. Sokkal többet törődnek a kényelmes összecsukható kialakítással, amit ezek a fejhallgatók kaptak.

  Rögtön figyelmeztessük: ez a modell meglehetősen gyorsan elveszíti piacképes formáját. Az a helyzet, hogy a fejhallgató fényes felülettel rendelkezik, amelyet azonnal karcolások borítanak, függetlenül attól, hogy mennyire óvatos vagy. A gyártó hibázott a bekapcsológombbal is. Úgy tervezték, hogy túl szoros legyen, a körmöddel kell megnyomni. Végül, a zajszigetelésről nem lehet sokat mondani. A legtöbb ilyen kis és könnyű fülhallgatóban azonban középszerű.

  Előnyök

  • Három karosszériaszín közül választhat;
  • Nagyon könnyű súlya van;
  • Van egy mikrofon;
  • Kiváló összecsukható kialakítás;
  • Az NFC támogatás megvalósult;
  • Nagyon hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • Van egy hangerőszabályzó.

  Hátrányok

  • Nagyon hosszú töltési idő;
  • Gyorsan karcolások borítják;
  • Nem a legjobb zajszigetelés;
  • Nem lehet csatlakoztatni a kábelt;
  • Kényelmetlen ellenőrzések.

  JBL T450BT

  Értékelés: 4.7

  A JBL T450BT

  A legnehezebb fejhallgatók közül a legnehezebbek a következők. A JBL T450BT súlya 320 g. Egy ilyen eszköz nem lehet nem kiváló zajszigetelést elérni. Talán ez a fő előnye. A vásárló nagy kapacitású akkumulátorra is számíthatott. De még mindig van vele egy probléma. Egy teljes feltöltés a legjobb esetben is 11 órán át tart. sajnos, ha elfogy a fejhallgató, meg kell szakítania a zenehallgatást, hogy a micro-USB csatlakozót használhassa – nincs lehetőség a tartozék audiokábellel történő csatlakoztatására. Szerencsére a töltés viszonylag kevés időt vesz igénybe, körülbelül néhány órát.

  Szinkronizálás okostelefonjával vagy táblagépével Bluetooth 4 segítségével.0. Az NFC-támogatás hiányzik, de kétlem, hogy bárki komolyan csalódott lenne. Ez a készülék nem képes olyan digitális codec-ek megértésére sem, mint az aptX, amelyet néhány zászlóshajó képes használni. Ez azt sugallja, hogy ne várjon tökéletes hangminőséget.

  Mint sok más, ebben a cikkben áttekintett modell, ezek a fejhallgatók is rendelkeznek mikrofonnal. A hívást a megfelelő gomb megnyomásával lehet fogadni. A termék hangerőszabályzóval is rendelkezik, ami szintén nagyon hasznos. Ami a hangkibocsátó membránokat illeti, azok 32 mm átmérőjűek.

  A fejhallgatóra már évek óta nagy a kereslet. Ezt az áraggregátorok számos véleménye is megerősíti. Többnyire ezek az emberek pozitív tapasztalatokról írnak. Azonban még mindig nem hagyhatnak figyelmen kívül néhány fontos hátrányt. A tartozék például olyan idegen hangokat ad ki, mint a kattogás. Csak a legalacsonyabb hangerőn lehet hallani őket, de ez azonnal véget vet a fejhallgató használatának teljes csendben. A legkönnyebben a szavak közötti szünetekben lévő kattogásokat lehet észrevenni, amikor hangoskönyvet hallgatunk. Emellett sokan túl szorosnak találják ezeket a fejhallgatókat, azt mondják, hogy fáj a fülük. Nos, ez nagyon is lehetséges. Emlékezzenek vissza, milyen nehéz ez a headset.

  Előnyök

  • Van egy mikrofon;
  • Nem rossz mennyiség;
  • Három színváltozat;
  • Alacsony költségek;
  • Jó zajszigetelés;
  • Rövid töltési idő;
  • Van egy hangerőszabályzó.

  Hátrányok

  • A fejhallgató nagyon nehéz;
  • Háttérzajok halk lejátszáskor;
  • Nem lehet vezetékkel csatlakoztatni;
  • Az akkumulátor élettartama nem túl hosszú.

  Következtetés

  Most már tudod, milyen fejhallgatót kell vásárolnod, ha nagyon kevés pénzed van. Az ebben a cikkben áttekintett modellek nem rossz hangzásúak. A problémákat csak a tökéletes hallású emberek veszik észre. Néhány fejhallgatónak még egy kifejezett alacsony frekvencia is van! Röviden, most a nehéz rész az Ön számára, hogy válasszon ebből a sokféleségből.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: