A 6 legjobb hibrid fejhallgató

*A szerkesztő véleménye szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Mielőtt vásárolna egyet, kérjen szakmai tanácsot.

Napjainkban a hibrid fejhallgatók egyre elterjedtebbek. Míg a hagyományos hangszórók hagyományos membrános meghajtókat használnak a hangvisszaadáshoz, a hibrid modellek további armatúrás meghajtókkal rendelkeznek. És minden egyes járművezető felelős a saját sávszélességéért. Az így kapott fejhallgató a legjobb hangminőséggel büszkélkedhet. Az ebben a cikkben áttekintett modellek ezt bizonyítják.

A legjobb hibrid fejhallgatók értékelése

Jelölés Helyszín Név Ár
Legjobb hibrid fejhallgató 1 Fiio FH7 44 590 €
2 1MORE Quad Driver fülhallgató E1010 8 000 €
3 Sony WI-1000XM2 15 000 €
4 Soundcore
 • berty 2 Pro
 • 9 900 €
  5 SIMGOT EM2 7 500 €
  6 Fiio F9 13 200 €

  Fiio FH7

  Értékelés: 4.9

  Fiio FH7

  Ezek a fülhallgatók viszonylag kicsik, de nagyon drágák. Még a legtöbb fülhallgatós modell sem jár ilyen árcédulával! Ez azzal a ténnyel magyarázható, hogy a gyártó bevezette az összes rendelkezésre álló technológiát. Minden fülhallgatóban öt meghajtó van! Nem mindenki tudja felfogni, hogy tényleg ennyi embernek van helye.

  Mint az könnyen kitalálható, a hangminőség kifogástalan. Még zenekari zenét is lejátszhatsz ezen a fejhallgatón, így minden hangszert tisztán és tisztán fogsz hallani. De természetesen az MP3 lejátszást jobb, ha elfelejtjük – a Fiio FH7 sokkal jobb minőségű zenét igényel. Az eszköznek is megfelelőnek kell lennie – ideális esetben a fejhallgatót valamilyen Hi-Fi lejátszóhoz kell csatlakoztatni. A jó hír az, hogy úgy tervezték őket, hogy nincs szükség erősítőre – ennek a tartozéknak az impedanciája kevesebb, mint 16 ohm. A berendezéshez való csatlakozás a teljes MMCX kábellel történik. Egyébként kivehető. Ez jó hír azok számára, akik félnek, hogy károsítja a saját vagy 3,5 mm-es jack. És a fejhallgató biztos, hogy tovább tart, mint a vezeték. Semmi kétség.

  Gyakran használják koncertszervezők. És nem csak a nagyszerű hangminőség miatt. Az a tény, hogy vannak fülkampók. 100%-ban garantáltan nem esik ki, még ugrálás közben sem. És végül is, a csatornás fejhallgatókat egyesek nem szeretik, pontosan azért, mert a fülpárnák nem mindig engedik, hogy kieszenek a füléből. Nincs ilyen probléma itt is a csomag miatt. A Fiio FH7 14 pár cserélhető fülpárnát tartalmaz. Biztos, hogy találsz egy tökéletesen illeszkedő párt. Ehhez a modellhez egy tároló tokot, egy hordtáskát, egy tisztítókefét és három pár cserélhető akusztikus szűrőt is kap.

  Előnyök

  • Akár 5 járművezetőt is használnak;
  • Levehető kábellel érkezik;
  • A csatlakozók aranyozottak;
  • Van egy fülbe illeszthető tartozék;
  • Nagyon széles kimeneti frekvenciatartomány;
  • A súlya nem haladja meg a 8,15 g-ot;
  • Rengeteg cserélhető fülpárnával rendelkezik;
  • Kényelmes tárolás;
  • Cserélhető akusztikai szűrők állnak rendelkezésre.

  Hátrányok

  • Csillagászati árcédula;
  • Nincs mikrofon.

  1MORE Quad Driver In-Ear E1010

  Értékelés: 4.8

  1MORE QUAD DRIVER FÜLHALLGATÓ E1010

  Ezeknek a fülhallgatóknak ismerős formájuk van. Még fülhallgató sincs. Ha először nézi meg ezt a modellt, azt gondolhatja, hogy nem tűnik ki semmi különösnek. De valójában a dinamikus és az armatúra típusokat kombinálja! A fülhallgató négyszárnyú hangszóró kialakítással rendelkezik! Ha a hangot nagyon jó minőségben küldi a tartozékra, az intelligens módon különböző frekvenciákra bontja a hangot. Minden radiátor külön-külön játssza őket. Ennek eredményeképpen minden hangszert tisztán hallhat! De természetesen az ilyen fejhallgatókkal el kell felejteni a szokásos MP3-trackeket.

  Meg kell jegyezni, hogy ez egy teljes értékű headset, mivel ez a példány mikrofont is tartalmaz. Így a tartozék bármilyen okostelefonnal remekül működik, és nem kell minden bejövő hívásnál elővennie a zsebéből.

  A fejhallgató elég nehéz – az alatta lévő mérleg 18,5 g-ot mutat. minőségi alkatrészek használatára utal. A gyártó különösen aranyozott csatlakozót adott az alkotásnak. A zsinór belseje oxigénmentes rézből készült. Röviden, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a hang veszteség nélkül jusson el a hallgatóhoz.

  Ennek a modellnek az érzékenysége 99dB. Az impedancia 32 ohm, így akár erősítetlen eszközökhöz, például okostelefonhoz is csatlakoztathatja őket. Az itt használt kábel 1,25 m hosszú. Sajnos nem lehet kihúzni. Ez sajnálatos. Ha bármi történne az L-csatlakozóval, akkor az eszét kell használnia a cseréhez. De a vezetéken van egy kis távirányító, amellyel felveheti a telefont és beállíthatja a hangerőt. Gyakorlatilag nincs olyan headset, amelyik nem rendelkezik lejátszásvezérléssel.

  A termékhez egy erős, bőrből készült fülhallgató burkolat tartozik. A dobozban talál egy repülőgép-adaptert is – egyfajta adaptert két 3,5 mm-es csatlakozóhoz. A 6,3 mm-es jack adapter (a professzionális zenei berendezésekben használt jack csatlakozó) sem maradhat ki. És ez is aranyozott! Végül a készletet kilenc pár cserélhető, különböző átmérőjű fülpárna egészíti ki. Meg kell találnia azt, amelyik tökéletesen illeszkedik a füle formájához.

  Előnyök

  • Rengeteg cserélhető fülpárna a készletben;
  • Van egy repülőgép-adapter és egy 6,3 mm-es adapter;
  • Egy erős hordtáskával érkezik;
  • A csatlakozó aranyozott;
  • A zsinór oxigénmentes rézből készült;
  • Négy meghajtós kialakítású;
  • Mikrofon van jelen.

  Hátrányok

  • A kábel nem leválasztható;
  • Csak egy színválaszték van;
  • Nem a legjobb klip kialakítás.

  Sony WI-1000XM2

  Értékelés: 4.5

  Sony WI-1000XM2

  A japán Sony sokat tud a hangminőségről. Ezért van állandó kereslet a hangtechnológiája iránt. Különösen az emberek gyakran választják a Sony WI-1000XM2 vezeték nélküli fejhallgatót, amely fekete és krémszínű. Ez a modell az armatúra és a dinamikus típusokat kombinálja. Az egyetlen zavaró tényező a járművezetők száma, amely mindössze kettő. De a japánok a legtöbbet hozták ki belőle, aminek köszönhetően még a lelkes audiofilok is ritkán panaszkodnak a hangzásra.

  Ez a modell csatornán belüli. Így maximális hangszigetelést kap – nem valószínű, hogy a metróban vagy a repülőgépen utazók zavarják Önt. Egyébként a második esetben jól jöhet a megfelelő adapter, amely a készlethez tartozik! A dobozban különböző átmérőjű, cserélhető fülpárnákat és egy tokot talál. Semmi érdekesebb nem vár rád – egyértelmű, hogy ebben az esetben a japánok az alkatrészekbe fektettek be, nem a kiegészítőkbe.

  A fejhallgató érzékenysége 99dB. Csak 58g súlyú. Egy tisztességes alak, a nyakpánt jelenléte miatt, amelynek köszönhetően a termék nem esik a földre, még mindenféle edzés során is. De nem javasoljuk, hogy komolyan elragadtassa magát: nincs teljes körű nedvességvédelem, így az izzadság egy nap károsíthatja a fejhallgató belső működését.

  Ne felejtse el, hogy ez egy Bluetooth-fejhallgató. Tehát mikrofonnal és távoli lejátszásvezérléssel rendelkezik. Az NFC chip jelenléte jelentősen felgyorsítja a szinkronizálást az okostelefonnal. Ami az akkumulátor élettartamát illeti, akár tíz órát is képes eltölteni. A szám csak akkor csökken, ha bekapcsolja az aktív zajszűrést. A funkció az úgynevezett fehér zaj létrehozása, amelynek köszönhetően teljesen megszűnik a külső hangok hallása, még akkor is, ha azok áthatolnak a fülpárnákon. Ugyanakkor a fejhallgató képes megszűrni a hangot – így továbbra is beszélhet azzal a személlyel, aki beszélt Önhöz. Szigorúan véve a jól megvalósított zajszűrés miatt kerül ennyibe ez a vezeték nélküli fejhallgató.

  Előnyök

  • Tisztességes akkumulátor-üzemidő;
  • Kettős meghajtó kialakítás;
  • Jól megvalósított zajszűrés;
  • Van egy NFC chip;
  • Hangkábellel csatlakoztathatja;
  • Van egy mikrofon;
  • Nagyszerű hangzás.

  Hátrányok

  • Nem a legkifinomultabb okostelefon-szoftver;
  • Nagyon magas költségek;
  • A töltőkábel rövid;
  • A fejhallgató egy kicsit túl nehéz;
  • Nincs vízszigetelés;
  • A vezetékes csatlakozás letiltja a mikrofont.

  Soundcore
 • berty 2 Pro
 • Értékelés: 4.5

  SOUNDCORE<li></div><p>BERTY 2 PRO” src=”/wp-content/uploads/2023/04/61716666198041-536-.jpg” height=”400″ title=”SOUNDCORE</p><li>BERTY 2 PRO”><p>Ez a fejhallgató vezeték nélküli. Teljesen. Ez azt jelenti, hogy a két fejhallgató egyáltalán nincs összekapcsolva; egymástól függetlenek. Az ilyen jellegű tartozékok növekvő népszerűsége a kényelmes használatnak köszönhető – nem lesz útban séta, futás vagy bármilyen más edzés közben. Ez azonban nem teszi a fejhallgatót sportossá, mivel nincs teljes körű vízszigetelés. Az izzadtság tehát helyrehozhatatlan károkat okozhat a termékben.</p><p>Ez a modell két színben kapható. Egy speciális tokkal érkezik, amely hordozható akkumulátorként működik. Ha a tartozékot időben dobozba helyezi, az akkumulátor élettartamát akár 32 órára is meghosszabbíthatja! Azonban senki sem akadályozhatja meg, hogy a töltés megszakítása nélkül elég sokáig hallgasson zenét – a beépített akkumulátor 6-7 órán át tart. A jó hír az, hogy mindössze 10 percig tartva a fülhallgatót a tokban, az máris feltöltődik energiával, ami néhány órányi hangzáshoz elegendő. Hát nem csodálatos?? Részben emiatt a termék nem különösebben olcsó.</p><p>Az árcédulát a modern vezeték nélküli szabványok használata is befolyásolta. Először is, Bluetooth 5 segítségével csatlakozik az okostelefonhoz.0, a leg energiatakarékosabb változat, amely kiváló sávszélességgel is büszkélkedhet. Másodszor, támogatják az aptX digitális kodeket. Ha az okostelefonja is rendelkezik vele, a hang CD-minőségben kerül a tartozékra. Mindaddig, amíg nem MP3 zeneszámokat hallgatsz, hanem például FLAC formátumban mentett albumot.</p><p>A minősítésben szereplő többi modellhez hasonlóan a fejhallgató kombinálja az armatúrás és a dinamikus típusokat. Hét pár cserélhető fülpárnát tartalmaz. Biztosítják, hogy a fejhallgató ne essen ki a füléből, még hirtelen mozdulatok esetén sem. Ami a hátrányokat illeti, a Soundcore</p><li>A berty 2 Pro is elérhető. A legtöbb vásárló panaszkodik a mikrofon teljesítményére. Ha csendes szobában van, nem okozhat gondot beszélgetni a társával. De bárhol egy zsúfolt helyen jobb, ha azonnal kiveszi az okostelefonját a zsebéből – ezek a fejhallgatók szinte haszontalanná válnak.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Két szín közül választhat;</li><li>Nagyszámú fülhallgatót tartalmaz;</li><li>A kábelezés teljes hiánya;</li><li>Bluetooth használatban van;</li><li>Támogatja az aptX kodeket;</li><li>Gyors töltés bevezetése;</li><li>Rendkívül hosszú akkumulátor-üzemidő.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Undorító mikrofon teljesítmény;</li><li>Kicsit túl nagynak tűnhet;</li><li>Néha használnod kell az equalizert;</li><li>Nem könnyű kivenni a tokból.</li></ul><h3>SIMGOT EM2</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=SIMGOT EM2

  Az egyik legszokatlanabb fejhallgató, amely egyszerre tartozik az armatúra és a dinamikus típusok közé. A ház kialakításához átlátszó műanyagot használtak. Így alaposan megvizsgálhatja a tartozék belsejét! A műanyag ötféle színárnyalat közül választhat.

  Ez a modell nem nevezhető nagyon drága. Ezért van minden fülhallgatóban csak két meghajtó. De csodálatos zenei élményt is nyújtanak. Nem kétséges, hogy a jövőben ajánlani fogja ezeket a fejhallgatókat barátainak. Meg kell elégedettnek lennie a termék megbízhatóságával. Semmi sem fog történni vele a közeljövőben. Nos, ha egy macska megharapja a drótot, könnyen ki lehet cserélni. Ez azért van, mert a zsinór levehető. A fülhallgató végén 3,5 mm-es csatlakozóval van ellátva.

  A tartozék jól illeszkedik a füléhez. Különösen, ha a megfelelő fülpárnákat választja. A gyártó összesen hat párat biztosít különböző méretekben. A dobozban egy egyszerű tokot is találsz.

  Nos, mik a hátrányai ennek a terméknek?? Talán valaki panaszkodni fog a sekélyes illeszkedés miatt. A zajszigetelés nem bizonyul megfelelőnek. Megakadályozza azt is, hogy futás közben használja a fejhallgatót – könnyen kieshet. De a tartozék biztosan nem fogja ütni a dobhártyáját, vagy nyomást gyakorolni a fülére. Így órákon át megszakítás nélkül hallgathat zenét. Nos, más baj nem nagyon van ezzel a modellel. Nem ártana egy mikrofon.

  Előnyök

  • Egyedi kialakítás;
  • A kábel levehető;
  • Széles színválaszték;
  • Jó hangminőség;
  • Nagyszámú cserélhető fülpárna a készletben;
  • A kábel minőségi fonattal rendelkezik.

  Hátrányok

  • Nincs mikrofon;
  • Az illeszkedés nem túl mély;
  • Nincs lehetőség a lejátszás vezérlésére.

  Fiio F9

  Értékelés: 4.5

  FIIO F9

  Egyesek szerint ezek a fejhallgatók olcsónak tűnnek. Valóban, 8 ezerért. A rubelért szerettünk volna egy finomabb dizájnnal rendelkező kiegészítőt. De ha közelebbről megnézzük, észrevehetjük, hogy az előadás minősége tisztességes. Ne számítson arra, hogy egy ilyen headset néhány hónapos használat után tönkremegy. Meg kell említenie a használat kényelmét is. Speciális gumipárnákat használnak, amelyek a fül mögé illeszkednek. Továbbá a két kábelt a szokásos műanyag alkatrész köti össze. És van egy csatlakozó, amelyhez külön vezeték csatlakozik. És ezek a vezetékek a készletben két – a végén vannak különböző csatlakozók. Ez egy nagyszerű megoldás!

  Ha tovább és tovább megy, hogy mi van a fejhallgató dobozában, akkor nem találsz semmi mást a szokásosnál. Néhány pár cserélhető fülpárna, egy szerény tasak – ennyi az egész. Még adapter sincs a repülőgéphez. Azonban a headset ára megfelelő. A gyártó igyekezett jó hangminőséget és nem sok tartozékot biztosítani a vásárlónak.

  A modell legalább két színváltozatban kapható. Bármelyiket is választja, olyan terméket kap, amely egyesíti az armatúra és a dinamikus típust. Tehát a zene szerelmesei azt mondják, hogy ezek a fejhallgatók szépen hangzanak és rock, jazz és más zenei stílusok. De ne felejtse el, hogy csak akkor tudja a legtöbbet kihozni ebből a fejhallgatóból, ha kiváló minőségű audioberendezéshez csatlakoztatja. És semmiképpen sem szabad tömörített MP3 zeneszámokon tesztelni. Azt is javasoljuk, hogy ne csavarja meg a fejhallgatót a vezetékén – ez később az érintkezés elvesztéséhez vezethet, ami a fejhallgató szétszerelését eredményezi (és nem biztos, hogy ez segít abban, hogy újra működőképes legyen). És nem véletlenül hívjuk ezt a modellt headsetnek – mikrofont is tartalmaz. A zsinórból pedig egy távirányító is előbukkan, amellyel a lejátszást vezérelheted. Sajnos nem minden hibrid fejhallgató rendelkezik vele, ahogyan azt a válogatásunk is mutatja.

  Előnyök

  • Két vezetékkel érkezik;
  • Jó érzékenység;
  • Vezérelheti a lejátszást;
  • Van egy mikrofon;
  • Kiváló hangminőség;
  • Kényelmes viselhetőség.

  Hátrányok

  • A vezeték elcsavarodása a tartozék meghibásodását okozhatja;
  • Túl sok basszus;
  • Nagyon szoros kábelcsatlakozók.

  Következtetés

  Ez a lista a legjobb hibrid fejhallgatók listája, amelyek az orosz online boltokban kaphatók. Bár a kibocsátásuk nem nevezhető tömeges jelenségnek. Ez az ilyen gyártás összetettségének köszönhető, ezért a tartozék költsége túl magas – ennek eredményeképpen nem sok vevő van az ilyen fejhallgatókra. De ha elég bátor vagy ahhoz, hogy kifizeted a nagy pénzt, nem fogod megbánni!

  Olvasson tovább  14 a legjobb fényképezőgépek közül a feltörekvő fotósok számára
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: