A 6 legjobb Huawei fejhallgató

A kínai Huawei már régóta nem csak okostelefonokat gyárt. Mindenféle tartozékot, a powerbanktól a fejhallgatókig, a Huawei készít. Ez utóbbiról ebben a felülvizsgálatban fogunk beszélni. Mesélünk azokról a Huawei fejhallgatókról, amelyek megvásárlása szinte egyáltalán nem okoz csalódást. El kell hinnie, hogy vannak olyan modellek a cég kínálatában, amelyeket inkább hagyna porosodni az üzletek polcain.

Legjobb fejhallgató Huawei

Jelöléshelytermék neveár
A legjobb Huawei fejhallgatók értékelése1Huawei FreeBuds 39 000€
2Huawei CM70 FreeLace4 600€
3Huawei FreeBuds
 • te
 • 5 600€
  4Huawei ANC33 800€
  5Huawei AM603 700€
  6Huawei AM61 Sport
 • te
 • 2 200€

  Huawei FreeBuds 3

  Értékelés: 4.9

  Huawei FreeBuds 3

  Milyen gyakran dicsekednek a fejhallgató gyártók azzal, hogy milyen processzort építettek be az alkotásaikba?? Kezdjük azzal, hogy az alsó kategóriás modellek egyáltalán nem rendelkeznek semmilyen chippel – a hangot már analóg formában kapják. Nos, a Huawei FreeBuds 3 tartalmaz egy valódi processzort – ez a Kirin A1. Az aktív zajszűrő rendszert a tipoint működteti. Elfelejteti a külső hangok létezését. Élvezze a tiszta hangzást még a metróban vagy a repülőn is! A squelch beállításához az AI alkalmazást kell használnia

 • az okostelefonra telepített fe. A töltöttségi szintet is meg tudja mondani.

  Ahogy már rájött, ezek a fejhallgatók vezeték nélküliek. Teljesen! Ez azt jelenti, hogy a két fülhallgató egymástól függetlenül működik. A belsejében apró elemek vannak elrejtve. Nem meglepő, hogy csak 4 órán át tartanak, és még akkor is csak a legjobb esetben. Szerencsére semmi sem akadályozza meg, hogy a zenehallgatás között a fejhallgatót a speciális tokba helyezze. Energiabankként működik. Ezzel az üzemidő 20 órára nő. Nos, otthon a tokot a mellékelt vezeték nélküli töltőre dobhatja. A jó hír az, hogy nem tart sokáig feltölteni, annak ellenére, hogy ez vezeték nélkül történik, így.

  Maguk a fülhallgatók fülhallgató alakúak. Ebben a tekintetben hasonlítanak az Apple jól ismert termékeihez. Ez azonban ne ijedjen meg. Mint korábban említettük, a zajszűrés biztosan megmenti Önt a külső zajoktól. Ennek a kiegészítőnek három színváltozata található az üzletekben. Érdekes, hogy nemcsak a fülhallgató és a tok fekete, fehér és piros színű, hanem a vezeték nélküli töltő is.

  A tévével, okostelefonnal, laptoppal vagy táblagéppel való szinkronizáláshoz Bluetooth 5-öt használ.1. A gyártó azt állítja, hogy támogatja a 356 MHz-es hangfrekvenciát, amely kiváló minőségű hangátvitelt biztosít. És mindkét irányban! Mikrofonok is vannak, így a tartozék headsetként is használható. A speciális aerodinamikus forma biztosítja, hogy még 20km/h sebességgel történő kerékpározás közben is tisztán hallható legyen.

  Ezek a fejhallgatók ideálisak lehetnek. De nem tették. A gyártónak el kellett érnie, hogy alkotása 10.000-ért keljen el. rubel vagy még olcsóbb. Emiatt a fejhallgatót hagyományos 14 mm-es hangszóróval szerelte fel. Bárcsak legalább két meghajtós fejhallgatót kaphatnánk a Huaweitől..

  Előnyök

  • Vannak jól működő mikrofonok;
  • Egyáltalán nincsenek vezetékek;
  • Vezeték nélküli töltéssel;
  • Három színváltozatban kapható;
  • Aktív zajszűrő rendszer került bevezetésre;
  • Bluetooth 5 technológiát használ.1;
  • A töltési idő nem túl hosszú;
  • Tisztességes akkumulátor-üzemidő.

  Hátrányok

  • Hagyományos membrántechnológiát alkalmaznak;
  • A headset nem nevezhető olcsónak;
  • A tok könnyen karcolódik;
  • Nem M
    tipoint.

  Huawei CM70 FreeLace

  Értékelés: 4.8

  Huawei CM70 FreeLace

  Ezek a fejhallgatók vezeték nélküliek is. De ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nincs kábeltévéjük. Itt két fejhallgatóhoz van csatlakoztatva. A nyakpánt elég hosszú ahhoz, hogy még egy széles vállú, rendszeresen edző férfi is elférjen rajta.

  Ez a fejhallgató legalább három színváltozatban kapható. Örülök, hogy mikrofonnal van felszerelve. Szinkronizálódik okostelefonjával Bluetooth 5 segítségével.0 – nagyon energiahatékony szabvány. Biztos ezért lehet 15-18 órás üzemidő egy teljes feltöltéssel. Ez egy tökéletes eredmény, ami rendkívül ritka ebben az árkategóriában.

  Mi más büszkélkedhet még 27 grammos fejhallgatóval?? Először is, megbízható mágneses rögzítés, így szinte soha nem esnek le a nyakról. Másodszor, IPX5 vízálló. Ez azt jelenti, hogy a termék nem fog meghibásodni, ha egy kisebb esőzésbe kerül. Hogy a fejhallgató bírja-e az izzadást, az a nagy kérdés. Harmadszor, a népszerű USB Type-C csatlakozót használja, amelyet töltéshez használnak. Egyébként mindössze öt perc töltés körülbelül négy órányi hangzást biztosít!

  A hangminőséget tekintve átlagos. Ismétlem, a Huawei ennél sokkal többet nem szeretne tenni. Alkotását 9,2 milliméteres membránokkal szerelte fel, amelyek minden frekvencián hangot adnak ki. A hangminőség miatt azonban nem fogsz köpködni. Valamint a mennyiségi tartalékból. Sőt, egyes vásárlók szerint ezek a fejhallgatók még túl hangosak is! Egyébként füldugóként vannak kialakítva, így nyugodtan elfelejtheti a külső hangokat.

  Előnyök

  • Maximális hangszigetelés;
  • Nem túl magas árcédula;
  • Vízállóak is;
  • Van egy mágneses rögzítés;
  • Három színválaszték áll rendelkezésre;
  • Bluetooth 5-öt használ.0;
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • Gyorstöltés bevezetésre került;
  • A modern USB Type-C csatlakozót használja;
  • Van egy mikrofon.

  Hátrányok

  • A nyakpánt túl hosszúnak tűnhet;
  • Nem a legjobb fülpárnák.

  Huawei FreeBuds

 • te

  Értékelés: 4.7

  Huawei FreeBuds<li></div><p>te” src=”/wp-content/uploads/2023/03/32116666193741-366-.jpg” height=”400″ title=”Huawei FreeBuds”</p><li>te”></p><p>Az Apple vezeték nélküli fejhallgatóinak újabb másolata. Ez a modell alapértelmezés szerint ugyanolyan fehérre van festve. A piacon azonban könnyen találhat fekete verziót is. Ahogy kell, egyáltalán nincsenek vezetékek – a két fejhallgató egymástól függetlenül működik. A különbség a kialakításban rejlik – ezek a “füldugók” megakadályozzák, hogy hallja a környezetét. Érdemes megjegyezni az alacsony árcédulát is – soha korábban nem volt teljesen vezeték nélküli headset mindössze 5000 rubelért.</p><p>Természetesen az árcédula rögtön tudatja, hogy ezek semmiképpen sem két meghajtóval rendelkező fejhallgatók. Standard membránnal szólnak, így nem minden zeneszám hangzik tökéletesen. A jó zenei hallással rendelkező emberek különösen feldúltak lesznek. Azonban óvatosak, hogy ne használjanak olyan tartozékokat, amelyek Bluetooth-on keresztül csatlakoznak az okostelefonhoz, mivel ennek a szabványnak számos korlátja van.</p><p>Ezek a fejhallgatók elég kicsik. Vízálló is! Nyilvánvaló, hogy az akkumulátor belsejében minimális a hely. Aligha élvezheti a zenehallgatást hosszú ideig. Még rendszeres használat esetén is csak 12 óra lesz. A tartozék azonban támogatást kapott a gyors töltéshez. Mindössze 15 perc a tokban 90 percnyi hangzást biztosít. A teljes feltöltés körülbelül egy órát vesz igénybe.</p><p>Egyébként ez egy tipikus költségvetési headset. Meglepő módon a vélemények gyakran rámutatnak a beépített mikrofonok jó munkájára. A kínai gyártót csak dicsérni lehet ezért. Megemlíthetjük még a zeneszám szüneteltetésének funkcióját, amikor kiveszi az egyik fejhallgatót – erre szolgálnak a közelségérzékelők, amelyek jól láthatóak, ha ránéz a termékre. Talán a legkiábrándítóbb dolog az, hogy a tok a micro-USB csatlakozót használja a töltéshez. Szeretnék itt egy modernebb aljzatot látni, elfelejtve a dugó második és néha harmadik alkalommal történő behelyezését.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Gyorstöltést hajtanak végre;</li><li>Automatikusan kikapcsol, ha kiveszik a fülből;</li><li>Bluetooth-on keresztül csatlakoznak az okostelefonhoz;</li><li>Mikrofonok állnak rendelkezésre;</li><li>Van nedvesség elleni védelem (szabványos IPX4);</li><li>Az ár nem megfizethetetlenül magas.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A micro-USB csatlakozót használják;</li><li>Nem túl hosszú akkumulátor-üzemidő;</li><li>A mellékelt fülpárnák sokakat nem elégítenek ki;</li><li>Nem lehet sávot váltani és hangerőt állítani.</li></ul><h3>Huawei ANC3</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Huawei ANC3

  Nincs fejhallgató-csatlakozó az okostelefonján? Vezeték nélküli opciót valamiért nem veszed figyelembe? Nem akar adaptert cipelni magával? Úgy tűnik, hogy olyan headsetre van szüksége, amelynek USB Type-C csatlakozó van a vezeték végén. Például a Huawei ANC3.

  Mint minden vezetékes fejhallgató esetében, ennél a modellnél is beállíthatja a hangerőt és válthat a zeneszámok között anélkül, hogy ki kellene vennie az okostelefonját a zsebéből. A megfelelő gombok a kis távirányítón találhatók, amely a kábelen található. Itt is van egy mikrofon, ami nagyon jól felveszi a hangodat. Az aktív zajszűrő rendszerrel is. És ez annak ellenére, hogy van egy passzív hangszigetelés, mert a fejhallgató a csatornán belül van. Röviden, valahol az undergroundban semmi sem akadályozhatja meg, hogy élvezze a zenét. A zajszűrő rendszer energiaellátását maga az okostelefon biztosítja – erre a célra az ebből származó energiát a fejhallgató beépített akkumulátora tárolja.

  A hang egy szabványos 13 mm-es membránból származik. A zeneszámok nem válnak pépessé, de még mindig elég nehéz megkülönböztetni az egyes hangszereket. Ebben az árszegmensben azonban gyakorlatilag nincsenek két meghajtóval rendelkező termékek, így nem érdemes aggódni emiatt.

  A vezeték hossza mindössze 1,2 m. A legtöbb esetben ez elegendő. Ha úgy dönt, hogy a Huawei ANC3-at számítógéppel használja, akkor hosszabbítóra lesz szüksége. És az adapter, mivel nem minden laptop és asztali számítógép rendelkezik USB Type-C csatlakozóval és hangkimenetre való képességgel. Ez a hátránya az ilyen csatlakozóval ellátott fejhallgatóknak.

  Előnyök

  • USB Type-C csatlakozót használnak;
  • Aktív zajszűrő rendszer került bevezetésre;
  • Van egy mikrofon;
  • Megbízható vezeték;
  • Beállíthatja a hangerőt;
  • Nem túl drága;
  • Kényelmes és változatos cserélhető fülpárnák.

  Hátrányok

  • Nem csatlakoztathatja minden eszközhöz;
  • Néha a párásító útban van;
  • Hajlamos sok okostelefon energiát fogyasztani;
  • Nem a legjobb hangminőség.

  Huawei AM60

  Értékelés: 4.7

  Huawei AM60

  Egy másik vezeték nélküli headset, amelynek valóban van kábele. Ez egy nyaklánc, amely egy apró távirányítóval is rendelkezik. Ez a modell mikrofonnal büszkélkedhet, így gond nélkül válaszolhat a hívásokra. A Huawei AM60 fejhallgató lehetővé teszi a hangerő beállítását, a zenelejátszás szüneteltetését és a zeneszámok váltását is.

  Viszonylag alacsony ára ellenére ez a modell számos jellemzővel rendelkezik. Először is, felismerhető dizájnnal rendelkezik – sajátos “cápauszonyok” vannak rajta. Nem hiszem, hogy úgy viselkednek, mint a hegyek. Nem, ezek a fejhallgatók csatornán belüliek, már jól tartják a füledet.

  A 17 grammos fejhallgató másik jellemzője a nedvességvédelem jelenléte. A termék azonban még mindig fél az izzadságtól, ezért futás után ajánlott a tartozékot azonnal letörölni egy ruhával. Nos, az eső nem bántja a fejhallgatót, amely nem tud másnak örülni.

  Ez a fejhallgató mágneses rögzítéssel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem fog leesni a nyakadról, amikor úgy döntesz, hogy szünetet tartasz a zenehallgatásban. A vásárlók még boldogabbak lesznek a kommunikációs szabványnak köszönhetően. Ez a Bluetooth 4.1, az aptX digitális kodek támogatásával kiegészítve. Így a legtöbbet hozhatja ki az itt beépített hangszórókból – a zene a levegőn keresztül közel CD-minőségben szólal meg.

  Úgy tűnhet, hogy a Huawei AM60 egy tökéletes vezeték nélküli fejhallgató. De valójában az alacsony ár megtette a hatását. A gyártónak spórolnia kellett az akkumulátoron. Ez itt elég apró. Ennek eredményeképpen a töltő csatlakoztatása már 6 óra zenehallgatás után szükséges. A töltési idő körülbelül 2 óra.

  Hozzá kell tenni, hogy a tartozék három pár cserélhető fülpárnát tartalmaz. Sokan biztosan megtalálják a fülükhöz illő párat. Néhány ügyfél azonban elég szerencsétlen ahhoz, hogy más füldugók fülpárnáival kelljen beérnie.

  Előnyök

  • Van némi nedvességvédelem;
  • A nyakpánton egy praktikus távirányító található;
  • Van egy mágneses rögzítés;
  • Az aptX kodek támogatása;
  • Alacsony költségek;
  • Van egy mikrofon.

  Hátrányok

  • Nagyon rövid akkumulátor-üzemidő;
  • Nem túl kényelmes sapkával viselni;
  • A mikrofon a távirányító hátulján található;
  • Nem a legjobb hangszigetelés;
  • A fejhallgató nem nevezhető megbízhatónak.

  Huawei AM61 Sport

 • te

  Értékelés: 4.5

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: