A 8 legjobb IP-telefon

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értékesítési célzatú. Mielőtt megvásárolná, konzultálnia kell egy szakértővel.

A 2000-es évek elején egy új kommunikációs technológia jelent meg a távközlési piacon – az ip-telefónia. Lényege az volt, hogy a hangkommunikációt nem a hagyományos betárcsázós kapcsolaton keresztül, hanem az interneten keresztül, speciális protokollok segítségével biztosítja. Nem élvezhette a mai nagyfelbontású videostreaming sebességét, de a hangátvitel ugyanolyan gyors volt, mint amilyet egy internetkapcsolattól elvárna. Az alapötlet az volt, hogy minimalizálják a kimenő hívások költségeit. A nagyvállalatoknál, ahol több tucat vagy akár több száz költséges hívás más városokba és országokba, az ip-telefónia használata jelentős megtakarítást eredményez.

A technológia azóta elterjedt, kiforrott és továbbfejlődött. A világ vezető elektronikai és távközlési berendezésgyártói kész multifunkcionális technológiai megoldásokat gyártanak – ip-telefonok. Nagyon hasonlítanak a hagyományos vezetékes telefonra, de más elven működnek. Az Expertology szerkesztői meghívják Önt, hogy tekintse meg a legjobb modern ip-telefonok rangsorát, amelyet szakértőink készítettek.

A legjobb IP-telefonok értékelése

Jelöléshelytermék neveár
A legjobb költségvetési és középkategóriás ip telefonok1Grandstream GXP16102 212€
2Fanvil X32 608€
3Igen
 • SIP-T21P E2
 • 3 480€
  4Gigaset A540 IP3 670€
  5

  anasonic KX-TGP600

  4 900€
  A legjobb magas szintű ip telefonok1Grandstream GXP21607 706€
  2Igen

 • nk SIP-T48G
 • 22 111€
  3Fanvil D90014 730€

  A legjobb költségvetési és középkategóriás ip telefonok

  Az első és legátfogóbb kategória a legolcsóbb, mégis kiváló minőségű és funkciógazdag ip-telefonoknak van szentelve, amelyek kiállták az idő próbáját, és a legtöbb pozitív értékelést és visszajelzést kapták a valódi felhasználóktól. Ezek a megoldások ideálisak a különböző országokból érkező ügyfeleket telefonon kiszolgáló központok, call centerek és szervizközpontok számára.

  Grandstream GXP1610

  Értékelés: 4.9

  Grandstream GXP1610

  A kategória győztese a Grandstream Networks amerikai szakcég alapszintű IP-telefonja lett. A vállalatot 2002-ben alapította egy egyéni vállalkozókból álló csapat, akik hittek az ip-telefóniában rejlő nagy lehetőségekben. A Grandstream Networks alapítói nem tévedtek – a vállalat mára több mint 400 alkalmazottra és több irodára nőtt Amerikában, Afrikában és Ázsiában.

  Alapmodellként ez az ip-telefon többnyire nem rendelkezik számos csúcstechnológiás funkcióval, mint például a többfiókos támogatás, HD Audio, nagyméretű színes képernyő, amely akkora, mint egy táblagép, és így tovább. De rendkívül megfizethető, kivételesen megbízható, könnyen beállítható és használható.

  Minden a költségvetés telefon határozottan gyönyörködik a minőségi anyagok és a kivitelezés. A 185x209x76 mm-es teljes méretű ház tartós kemény műanyagból készült, és minden alkatrész zökkenőmentesen illeszkedik egymáshoz, nincs holtjáték, nyikorgás vagy ütközés. Súlya 740g. A felület puha matt textúrájú, csak a kis monokróm LCD képernyőt körülvevő keretet hagyja ki.

  Az ip-phone főbb jellemzői és képességei: saját web-felület, Network Address Translation (NAT) támogatás, hívószám-azonosítás, konferenciahívások, kihangosítás, hívás tartása vagy hívásvárakoztatás, kényelmes zaj generálása (a technológiai szünet csendjét kitöltő kényelmi módszer), hangtevékenység-érzékelés, visszhangszűrés. A PoE és a Skype támogatás NEM támogatott. A készülék beépített címjegyzékkel rendelkezik, amely legfeljebb 500 bejegyzést tartalmaz az előfizetői adatok tárolására.

  A hálózathoz való csatlakozáshoz vezetékes portot vagy vezeték nélküli interfészt használhat. A vezetékes csatlakozáshoz két RJ-45 port van – az egyiket a hálózathoz, a másikat a számítógéphez való csatlakozáshoz használják. Van egy csatlakozó a fejhallgató csatlakoztatásához is.

  Egy részletet érdemes kiemelni. Számos felhasználó és független kritikus őszintén dicséri a modell hangminőségét. Ez igaz – a GXP1610 hangja kivételesen jó, de csak akkor, ha összehasonlítjuk más, HD Audio támogatással nem rendelkező modellekkel. A fejlettebb ip-telefonnal, amely támogatja a HD-minőségű hangot, természetesen nem lehet összehasonlítani.

  Előnyök

  • Kiváló minőségű anyagok és összeszerelés;
  • Megbízható, könnyen beállítható és használható
  • Kivételesen jó hangzás, mint egy HD Audio támogatás nélküli készülék esetében;
  • elfogadható ár.

  Hátrányok

  • Szórványos felhasználói visszajelzés kisebb részletekre vonatkozóan.

  Fanvil X3

  Értékelés: 4.8

  Fanvil X3

  Mint a második szám ebben a minősítésben jelölés, fontolja meg egy másik tisztességes és nagyon megfizethető megoldás ip-telefónia a vállalkozásban, vagy akár otthon is. Ez az ip-telefon gyártása egy kiemelkedő kínai vállalat Fanvil Technology Co., Ltd.

  Formafaktora egy hagyományos nyomógombos vezetékes telefoné, teljes mérete 275x215x62mm. A ház strapabíró műanyagból készült, a fenti modellel azonos jellemzőkkel.

  Ip-phone kompakt monokróm LCD képernyővel felszerelt, de a fenti modellel ellentétben már háttérvilágítással rendelkezik. A telefon másik fontos előnye a kettős vonal, amit az előző készülék néhány felhasználója nagyon hiányolt.

  Egyébként a telefon funkcionalitása gyakorlatilag ugyanaz: saját, felhasználóbarát webes felület; NAT-támogatás; telefonkönyv 500 névjegyre; visszhangszűrés; hangtevékenység-érzékelés; kényelmi zaj aktiválása a technológiai szünetekben; hívástartás és várakozás; a bejövő szám automatikus felismerése; hangszóró; konferencia üzemmód. Teljes SIP-támogatás, amely lehetővé teszi, hogy több szerverhez is csatlakozhasson. A PoE és a Skype-támogatás az előző modellhez hasonlóan nincs benne. A csatlakozási interfészek ugyanazok – vezetékes LAN és vezeték nélküli, valamint egy fejhallgató-csatlakozó.

  A gyártó 12 hónap garanciát vállal erre a modellre.

  Előnyök

  • Az anyagok és a kivitelezés minősége;
  • megbízhatóság és folyamatosság;
  • két vonal;
  • háttérvilágítású LCD képernyő;
  • megfizethető ár.

  Hátrányok

  • Nincs nyilvánvaló hátránya.

  Igen
 • Az nk SIP-T21P E2
 • Értékelés: 4.7

  Yea<li></div><p>Az “nk SIP-T21P E2″ src=”/wp-content/uploads/2023/05/82916666195861-858-.jpg” height=”325″ title=”Igen</p><li>nk SIP-T21P E2″><p>A harmadik szám ebben a kategóriában egy kínai szakcég ip-telefon gyártása, a kínai szakcégea állandósult ip-telefon gyártása</p><li>nk – az ip-telefónia területén a távközlési berendezések kiemelkedő globális gyártója. Számos fontos funkcióbővítéssel a telefon feleannyiért kapható, mint az előző kettő, de még mindig a legolcsóbb kategóriába tartozik.<p>Ez a frissített és továbbfejlesztett változata a modell SIP-T21P, amely maga is bizonyította, hogy az egyik legsikeresebb a sorban az alacsony költségű multifunkciós ip-telefon Igen</p><li>nk. A modell átvette elődje legjobb tulajdonságait – magas minőség, megbízhatóság, stílus és fejlett műszaki megoldások. Számos fejlesztés, például jobb hangminőség, háttérvilágítású LCD-képernyő, programozható gombok aláírása, kétszínű fényjelzés, PoE (Power over Ethernet) támogatás.<p>Méretek 209x188x150mm. Hagyományos asztali telefon formafaktor fali rögzítési lehetőséggel. A design elég kellemes, modern stílusú. Monokróm grafikus LCD-kijelzővel felszerelt, méret 2.3 hüvelyk és 132×64 felbontás. Több nyelven, köztük oroszul is elérhető interfész.</p><p>Főbb jellemzők ip-phone: két SIP-fiók támogatása, forródrót üzemmód, gyorshívás, várakozás, átirányítás, hívásátirányítás, csoportos és háromirányú konferenciahívás, tárcsázási szabályok beállítása, “ne zavarjon” üzemmód, némítás, hívástartás, dallam letöltése, törlése és kiválasztása, hangerőszabályozás, SIP SMS, automatikus és manuális időbeállítás, XML-böngésző, beépített képernyőképek, hívóazonosító funkció az előfizető nevének és számának azonosításával és megjelenítésével.</p><p>Ez a verzió a címjegyzék kezelését is továbbfejlesztette, kezdve az 1000 bejegyzéssel. Intelligens keresés, rekordok importálása és exportálása, az összes – fogadott, tárcsázott, nem fogadott és továbbított – hívás előzménye elérhető. Fekete lista funkcióval is rendelkezik a nemkívánatos hívók számára.</p><p>A telefon kezelése és beállítása történhet a kezelőpanel gombjain keresztül – az üzemmódok az LCD-képernyőn jelennek meg; vagy egy harmadik féltől származó számítógépről a beépített webes felületen keresztül. Az IP-telefon szükség esetén könnyen visszaállítható a gyári beállításokra. A rendszer részletes naplót vezet a konfiguráció minden manipulációjáról.</p><p>Erre a modellre 18 hónap gyártási garancia vonatkozik.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>hangminőség;</li><li>Megbízhatóság és zökkenőmentes működés;</li><li>Számos funkció és beállítás;</li><li>két SIP-fiók támogatása;</li><li>beépített webes felület;</li><li>háttérvilágítású képernyő;</li><li>tervezés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs nyilvánvaló hátránya.</li></ul><h3>Gigaset A540 IP</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Gigaset A540 IP

  Most a Siemens (Németország), a távközlési piac egyik vezetője által gyártott Gigaset ip-telefont vesszük szemügyre, az Expertology legjobb ip-telefonok értékelésének részeként. Ez a modell különbözik a három fent említett első minden formája tényező – vezeték nélküli kézibeszélő a dokkoló állomás, és számos figyelemre méltó funkciók funkcionalitása.

  A készülék fő egységeinek méretei a következők: a cső – 155x50x28mm és súlya 105g; “csésze” dokkolóállomás – 36x75x71 és súlya 40g. A kézibeszélő 1 méretű LCD kijelzővel van felszerelve.8 hüvelyk képátló és 96×64 felbontás. Különböző színű háttérvilágítás – piros, narancs, zöld vagy kék. Egy Gigaset A510H kézibeszélő tartozék, de igény esetén külön is megvásárolható. A rendszer legfeljebb hat mobiltelefont támogat (néhány módosítás – legfeljebb három, ezt az értékesítési ponton kell tisztázni). Az AAA akkumulátorok teljes feltöltéssel akár 18 óra beszélgetési időt vagy 200 óra készenléti időt biztosítanak.

  Akár három párhuzamos hívás: kettő VoIP-en keresztül és egy a nyilvános telefonhálózaton keresztül (FXO-n keresztül) a Gigaset A510H központi eleme. A készülék legfeljebb hat SIP-fiók regisztrálását teszi lehetővé a bázison. A kimenő hívások előtaggal lesznek elválasztva.

  A fenti szabványos mobiltelefon-modell mellett a készülék támogatja az azonos gyártó más mobiltelefonjait is: C300H, C610H, S79H, SL400H, SL78H. A teljes GAP-kompatibilitásnak köszönhetően bármilyen DECT GAP kézibeszélőt használhat. A hatótávolság akár 50 méter beltéren és 300 méter kültéren. Ha a névleges hatótávolságot meg kell hosszabbítania, használhatja a Siemens által kifejezetten erre a célra kifejlesztett Gigaset Repeater készüléket.

  A közvetlen funkció mellett ez a modell ip telefon hozzáférést biztosít számos online szolgáltatáshoz is – RSS feedek olvasása, időjárás-előrejelzés, stb. A kihangosító funkció elérhető. ECO DECT energiatakarékos technológia.

  Az egyetlen igazi hátránya ennek a telefonnak, hogy korlátozott telefonkönyvvel rendelkezik, mindössze 150 bejegyzéssel. A vállalkozás méretarányában még az átlagos szint is gyakran nem elegendő.

  Előnyök

  • kommunikációs minőség és megbízhatóság;
  • Könnyen telepíthető és konfigurálható;
  • akár 6 kézibeszélő támogatása;
  • Széles körű kompatibilitás a DECT GAP készülékekkel;
  • hasznos információs szolgáltatások;
  • a kézibeszélő hosszú akkumulátor-üzemideje újratöltés nélkül.

  Hátrányok

  • Csak 150 bejegyzés a telefonkönyvben.

  Panasonic KX-TGP600

  Értékelés: 4.5

  Panasonic KX-TGP600

  Az Expertology által kínált legjobb költségvetési ip-telefonok értékelését egy másik Panasonic vezeték nélküli telefonnal szeretnénk lezárni. Ez a legdrágább és legjelentősebb modell ebben a kategóriában.

  Az első legszembetűnőbb és legikonikusabb jellemzője ennek az ip-telefonnak a kibővített vonalkészlet. Nyolc van belőlük. Pontosan ugyanannyi támogatott mobiltelefon. A hagyományos kézibeszélő ugyanezekkel az AAA elemekkel működik, de az akkumulátor élettartama lényegesen alacsonyabb – 8 óra beszélgetési idő és 200 óra készenléti idő. Ez nem hátrány, hanem a hangátvitel magasabb minősége és a kibővített funkciók néhány más tényezője miatt, amelyek növelik az energiafogyasztást. Szabványos kézibeszélő méretek – 47.8×25.5×153.2mm, súly – 117g, alapméretek – 118x45x88mm, súly – 126g. A kézibeszélő színes grafikus LCD-kijelzővel van felszerelve, méret: 1.8 hüvelyk átlósan.

  Ez a modell egyszerre két digitális telefonálási technológiát támogat: SIP és DECT. Bővítse a jel lefedettségi területe lehet akár 200 méter csatlakoztatásával a bázis kaszkád akár három ismétlő. A nyolc aktív vonal a nyilvánvaló előnyök mellett lehetővé teszi a párhuzamos kommunikáció kialakítását különböző szolgáltatókkal.

  Ismertessük az ip-phone funkcionalitás fő összetevőit. A rendszer lehetővé teszi, hogy az aktív SIP vonalak száma alapján legfeljebb 8 fiókot regisztráljon. Csatlakozás a LAN-hoz internet-hozzáféréssel vagy közvetlenül az internethez egy szabványos RJ-45 porton keresztül Ethernet 10/100Base-TX. Van egy telefonkönyv 500 bejegyzésre, legfeljebb 20 számot lehet feketelistára tenni, legfeljebb 20 szám automatikusan tárolódik a bejövő / kimenő hívásokban. Funkciók: névtelen hívások automatikus elutasítása, hívásátirányítás, ne zavarjon, hívástartás, hívás átirányítása másik kézibeszélőre. Hívóazonosító automatikus felismerése, hívásvárakoztatás, hívásparkolás. Legfeljebb három fél közötti konferencia is támogatott.

  Fent említett javított hangminőség, de érdemes kiemelni, hogy itt nem csak a hangminőség javítása, és a hangminőség HD zajcsökkentéssel valósult meg. A telefon a beépített webes felületen keresztül távolról is konfigurálható és kezelhető.

  Előnyök

  • 8 vonal és akár 8 kézibeszélő egyidejű hívás támogatása;
  • HD minőségű hang;
  • Széles körű funkcionalitás a híváskezelés tekintetében;
  • Integrált webes felület;
  • kézibeszélő színes kijelzője.

  Hátrányok

  • Nem a legfelhasználóbarátabb és nem lokalizált webes felület.

  A legjobb high-end ip-telefonok

  Az Expertology legjobb ip-telefonok értékelésének második jelölése három olyan közép- és felső kategóriás modellt tartalmaz, amelyek az alapmegoldásokhoz képest jelentősen megnövelt funkciókkal rendelkeznek, jelentősen magasabb árral. Szakértőink a legszélesebb körű funkciókkal rendelkező csúcsmodellek felülvizsgálatát nem vették figyelembe a megfizethetetlen ár miatt. A választék a potenciális vásárlóknak szól, akik nem hajlandóak 1-2-3 ezer dollárnak megfelelő összeget kiadni egy ip-telefonért, még a gyártási igényekhez sem.

  Grandstream GXP2160

  Értékelés: 4.9

  Grandstream GXP2160

  Az első szám, úgy vélik, a legolcsóbb modell közepes (közelebb prémium) márka Grandstream. Maga a márka sokat elárul az ip-telefon minőségéről és teljesítményéről. A funkcionalitás is jelentősen kibővült a költségvetési megoldásokhoz képest.

  A készülék az álló multifunkciós telefon klasszikus formavilágában készült. Szembetűnő különbség – nagyméretű színes LCD képernyő 4.3″ képátlójú képernyő felbontása 480×272. A készülék teljes méretei – 222x210x93mm, súlya – 980g.

  A modell funkcionalitásának további megismerése egyre világosabbá és világosabbá válik, hogy a prémium kategóriás ip-telefonokhoz tartozik. A Bluetooth funkciót itt valósították meg, amely vezeték nélküli fejhallgató egyszerű csatlakoztatására, valamint hordozható eszközökkel és PC-kkel történő adatcserére használható. A rendszer számos hasznos webes alkalmazásba épül be, amelyek egyedi widgetekben közvetítik a releváns és hasznos információkat.

  A hálózati kapcsolatok oldalán két RJ-45 csatlakozóval ellátott portot látunk, egyenként egy gigabites sávszélességgel. Így a készülék terminálhoz, asztali számítógéphez vagy laptophoz is csatlakoztatható. Ezenkívül ez a modell USB-csatlakozóval is rendelkezik, amelyhez hordozható Wi-Fi adapter vagy mobilmodem csatlakoztatható és aktiválható, így jelentősen növelve a telefon mobilitását.

  Egy másik lehetőség a funkcionalitás bővítésére – akár négy GXP2200EXT konzol csatlakoztatása BLF funkcióval – ami azt jelenti, hogy a gyorstárcsázó panelt 160 gombra bővítheti a grafikus képernyőn megjelenő állapotjelzéssel.

  Ez a modell hat vonal egyidejű kommunikációját támogatja, SIP protokollon keresztül több szerverhez is csatlakozhat, beépített, 2 ezer bejegyzésből álló telefonkönyvvel rendelkezik, automatikusan azonosítja a számokat, 5 résztvevő számára biztosít konferenciahívást, beépített webes felülettel rendelkezik, támogatja a HD-minőségű hangátvitelt.

  Előnyök

  • 6 sor;
  • A nagy színes képernyő;
  • HD hangminőség;
  • beépített Bluetooth modul;
  • USB-csatlakozó;
  • 2 gigabites hálózati interfész;
  • Valós idejű webes alkalmazás;
  • Akár 4 gyorshívó konzol.

  Hátrányok

  • Nem észleltek nyilvánvaló hibákat vagy szisztematikus működési zavarokat.

  Igen
 • nk SIP-T48G
 • Értékelés: 4.9

  Yea<li></div><p>nk SIP-T48G” src=”/wp-content/uploads/2023/05/19816666195861-218-.jpg” height=”414″ title=”Igen</p><li>SIP-T48G”><p>A prémium osztály legjobb ip-telefonjainak kategóriájának második helyezettje a kínai márka Yea felülvizsgálatában már említett többcsatornás készüléket fogja figyelembe venni</p><li>nk. A többcsatornás működés a modell fő előnye, de korántsem az egyetlen.<p>Az ip phone a következő generációs vállalati telefon, elegáns, modern üzleti stílusú kialakítással. Méretek 266x226x185mm. Nagy, 7 hüvelykes képátlójú, 800×480-as felbontású, 24 bites színmélységű színes képernyővel rendelkezik. És jellemzően egy érintőképernyővel. 29 programozható képernyőgomb, amelyeket közvetlenül a képernyőn írhat alá, így megkímélheti magát a fizikai gyorshívó paneltől, ahol a gombokat papírbetétekkel kell aláírnia.</p><p>Az ip-phone legfontosabb jellemzői és funkciói: 16 vonal és ugyanennyi SIP-fiók támogatása; konferenciahívás 3 résztvevő számára; csoportos hallgatás; forródrót; szabályos tárcsázás; hívás tartási mód, “ne zavarjon”, mikrofon némítás; csengőhangok kiválasztása, letöltése és törlése; beépített képernyőképek; háttérkép kiválasztása a háttérképernyőhöz; XML-böngésző; hívásátirányítás, átirányítás, várakoztatás.</p><p>Ez a modell jelentősen kibővített funkciókkal rendelkezik a hangátvitel tekintetében. Támogatott a HD-minőségű hang a kézibeszélőben és a kihangosító mikrofonban; széles sávú hangkódexeket használ G.722, G.726, G.729AB, iLBC és néhány más. Teljes duplex kihangosítás visszhangszűréssel. További javító technológiákat is bevezet, mint például a hangtevékenység-érzékelés, médiacsomag-vesztés érzékelése, automatikus mikrofonérzékenység-beállítás, adaptív hangcsomag-puffer.</p><p>E modell fontos jellemzője a hálózati, biztonsági és adatvédelmi funkciók sora. Ez az ip-telefon támogatja a redundáns SIP-szervereket, kommunikál a STUN-szerverekkel, támogatja a közvetlen hívást peer-to-peer és proxy-szervereken keresztül, működik HTTPS-tanúsítványokkal, megbízható AES-titkosítást biztosít a konfigurációs fájlok számára, stb. .</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>16 sor;</li><li>minőségi kommunikáció;</li><li>Hangátvitel HD minőségben, számos egyéb fejlesztéssel;</li><li>Fokozott biztonság és adatvédelem;</li><li>számos fontos szabvány, technológia és protokoll támogatása;</li><li>Nagy színes érintőképernyő.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem jegyezték fel.</li></ul><h3>Fanvil D900</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Fanvil D900

  A legjobb ip-telefonok minősítése, amelyet az iparági szakértők ajánlása szerint állítottak össze Expertology, egy elegáns high-tech megoldás, amely némileg “önálló” a fenti modellekhez képest. Itt a hangsúly nem a többcsatornás, hanem pontosan a minden értelemben vett csúcstechnológián van. Ez egy mini számítógép operációs rendszerrel és minden extra funkcióval.

  A Fanvil D900 tehát egy ip-videó telefon elegáns kialakítással, sok funkcióval és nagy integrációs és bővítési lehetőséggel. Az előző modell, a D800 is nagyon sikeres megoldás volt, de a D900 lényegesen fejlettebb és technológiailag fejlettebb.

  A készülék nagyméretű színes érintőképernyővel van felszerelve, multitouch támogatással. Képernyő mérete – 7 hüvelyk átlósan, felbontás – 800×480, P-i-P (kép a képben). A képernyő nem csak az ip telefon beépített funkcióinak konfigurálására és közvetlen vezérlésére használható. A rendszer villantott egy teljesen felszerelt operációs rendszer Android 4.2, ami azt jelenti, hogy bármilyen kompatibilis alkalmazást telepíthet, ami a készülék funkcionalitását szoftveres oldalon bővíti.

  A modell képességeinek bővítése közvetlenül hozzájárul az 5 megapixeles kamera elérhetőségéhez a videóhívásokhoz, a HD-minőségű hanggal rendelkező kihangosító, a HDMI-port a videóforrások csatlakoztatásához, két Gigabit hálózati port a megbízható és megszakítás nélküli kommunikációhoz. USB-porttal és külső flash memóriakártyák számára is rendelkezik (saját memória ip-phone – 1Gb RAM és 4GB belső memória). A fejhallgató szabványos 3.5 mm. A készüléket 12V 1A adapterrel vagy PoE (Power over Ethernet) hálózaton keresztül lehet táplálni, ha egy PoE kapcsolót vagy injektort csatlakoztatunk a telefon RJ-45 hálózati aljzatához.

  A készülék konfigurálható és kezelhető közvetlenül a beépített érintőképernyőn keresztül, vagy távolról, a hálózaton keresztül a beépített webes felület segítségével. A képernyőfelület egy tipikus Android, így a modern hordozható eszközök bármely felhasználójának nem lesz vele problémája. A modell megjelenésekor a Skype csak kihangosítón keresztül működött, és a fejlesztők azt ígérték, hogy a következő szoftverkiadásban a készüléket a tokhoz csatlakoztatják.

  Előnyök

  • 4 vonal és 4 SIP-fiók;
  • Kamera az élő videohívásokhoz és felvételekhez;
  • HD minőségű hangátvitel;
  • számos interfész;
  • 4 GB belső memória és külső flash kártyák támogatása;
  • Android 4 teljes operációs rendszer.2;
  • Színes, kapacitív érintőképernyő multi-touch támogatással;
  • elegáns design.

  Hátrányok

  • nem azonosítottak jelentősebb hátrányokat.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: