A legjobb vezeték nélküli töltők – androidokhoz és iPhone-okhoz

Egyre több mai okostelefon kap vezeték nélküli töltést. A legtöbb esetben a készülék érdekében ez a készülék üvegházzal van felszerelve (a fém nem járul hozzá az ilyen technológia megvalósításához). Érdemes azonban megjegyezni, hogy egyik gyártó sem mellékeli a vezeték nélküli töltőt. Ez nehéz választás elé állítja a fogyasztót. Hogyan döntse el, melyik töltőt használja? Mit kell keresni? Talán a legegyszerűbb, ha vet egy pillantást az Expertology csapata által összeállított rangsorra. Itt áttekintjük a legjobb modelleket, amelyek könnyen kezelhetők és megfelelő árcédulával rendelkeznek.

A legjobb vezeték nélküli töltők értékelése

JelölésHelyszíntermék neveár
A legjobb vezeték nélküli töltők értékelése1Belkin BoostUp vezeték nélküli töltőpad2 990€
2Samsung EP-PG950B
GRU fekete
2 970€
3Mophie vezeték nélküli töltőbázis4 990€
4Samsung EP-N5100B
GRU
2 999€
5Nillkin mágneses vezeték nélküli töltő autó II1 6000€

Belkin BoostUp vezeték nélküli töltőpad

Értékelés: 4.9

Belkin BoostUp vezeték nélküli töltőpad

A Belkin márka alatt csak minőségi tartozékokat árul az okostelefonokhoz. Mindegyikük elég sokba kerül, de számíthat a tökéletes kompatibilitásra és a hosszú élettartamra. Jó példa erre a vezeték nélküli töltő, amely kissé hasonlít az Observerhez. A készülék átmérője 12 cm. Ilyen tisztességes paraméterre van szükség ahhoz, hogy akár egy táblagép is kényelmesen elhelyezhető legyen a felületen. Bár valójában a készülék könnyedén tölthet okostelefonokat. Minden Qi vezeték nélküli töltési szabványt használó készülék támogatott, még a népszerű iPhone 8 is.

A tartozék burkolatán a tápellátás és a töltés jelzése található. A nagy felület egyenletes hőeloszlást eredményez, így nem fog szenvedni a túlmelegedéstől. A vevőt megzavarhatja a meglehetősen magas, 9000 rbl-ig terjedő ár. Ez még a Belkin termékek esetében is túlzásnak tűnhet. Túlárazott a termék nagy teljesítménye miatt. A csészealjra helyezett okostelefon 1,5A áramerősséggel képes áramot felvenni. Vezeték nélküli! Így a töltési idő majdnem ugyanannyi lesz, mint egy vezetékes adapter csatlakoztatásával.

Hozzá kell tenni, hogy maga a tartozék az USB-csatlakozóhoz csatlakoztatott kábelen keresztül kap áramot. Ha nem is ez a legjobb vezeték nélküli töltő a mi értékelésünkben, de biztosan ez a legmegbízhatóbb. Minden iPhone8, iPhone 8Plus, iPhone X, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8Plus, Samsung Galaxy S9 és más Qi technológiával rendelkező okostelefonok számára megvásárolható.

Előnyök

 • Nagy teljesítmény (7,5W/1,5A);
 • Még egy nagyon nagyméretű okostelefon is elfér a töltésen
 • Nagyon hosszú élettartam;
 • Támogatja az összes Qi készüléket.

Hátrányok

 • Nagyon magas ár.

Samsung EP-PG950B
GRU fekete

Értékelés: 4.8

Samsung EP-PG950B</div><p>GRU Black” src=”/wp-content/uploads/2023/02/1641666194461-26lu.jpg” height=”480″ title=”Samsung EP-PG950B<br />GRU Black”></p><p>A vezeték nélküli töltők legtöbbször fehér színűek. Lehetséges, hogy az alkotók el akarják kerülni a por megjelenését a tartozékon. Vannak azonban olyan gyártók, akik a másik utat választották. A dél-koreai Samsung például úgy döntött, hogy olyan készüléket tesz a polcokra, amely fekete vagy barna színű. A második lehetőség a leglényegesebb, mert ez teszi a tartozékot eredetivé.</p><p>Míg sok más vezeték nélküli töltő laposan fekszik az íróasztalon vagy éjjeliszekrényen, a PG950 két csúszó félből áll. Az eredmény egyfajta dokkolóállomás, mivel ez a tartozék lehetővé teszi, hogy az okostelefont ferde helyzetben tartsa. Segít az üzenetek gyors, valós idejű ellenőrzésében, amikor például a számítógépen dolgozik. Ugyanakkor a készülék nem kevésbé erős, mint a Belkin fenti változata, itt a kimeneti feszültség eléri a 9 voltot. Nem is beszélve a tok építéséhez használt anyagról. Ez polikarbonát, de nagyon jól utánozza a bőrt – hasonlót láttunk már a Galaxy Note sorozat korábbi phabletjeiben és táblagépeiben is. Érdekes, hogy nem minden vendég ismeri fel ezt az eszközt töltőként, valaki elfogadja vezeték nélküli hangszórónak vagy valami hasonlónak.</p><p>A hivatalos weboldal szerint a tartozékot a Samsung Galaxy S8 készülékhez tervezték. Valójában azonban ez a töltő egy kicsit univerzálisabb – számos más dél-koreai okostelefonnal is működik. Vásárlás előtt érdemes ellenőrizni az értékeléseket és a véleményeket, hogy megnézze, van-e említés az Ön készülékéről konkrétan.</p><h4>A szépség</h4><ul><li>Remekül néz ki;</li><li>Meg tudja tartani az okostelefont döntött helyzetben;</li><li>Van egy adapter a mikro-USB-ről az USB Type-C-re;</li><li>A gyorstöltés támogatott;</li><li>Számos Samsung okostelefonhoz illeszkedik;</li><li>A készülék számos oroszországi üzletben kapható;</li><li>A költségek nem haladják meg az 5k-t. Rubelek.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Zajt csap;</li><li>A dobozban nincs USB kábel.</li></ul><h3>Mophie vezeték nélküli töltőbázis</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Mophie vezeték nélküli töltőbázis

Ez a vezeték nélküli töltő egy elég nagy pad, amelyet a felhasználó okostelefonjára helyezünk. Feketére van festve, és a dobozban a felhasználó egy tápegységgel ellátott kábelt talál. A tartozék felülete speciális bevonattal rendelkezik, amely nem teszi lehetővé az üvegtestű okostelefon csúszását. Magát a töltőt nehéz mozgatni.

Ennek a modellnek az ára körülbelül 5300 rubel. Támogatja a legtöbb okostelefon, amely a szabványos Qi. Tehát ez a tartozék biztosan feltölti az iPhone8, iPhone X, Samsung Galaxy S9 és még sok más ilyen kütyüt. Nem is beszélve az erős mágnesek jelenlétéről. A készüléket szigorúan abban a helyzetben tartják, amely lehetővé teszi, hogy a lehető legtöbb áramot vegye fel. A tartozék legfeljebb 5 voltot ad le. Mindazonáltal még ez a szám is elegendő ahhoz, hogy 2A áramot biztosítson a készüléknek (a valós szám attól függ, hogy milyen okostelefon van a felületen). A testhez használt anyagok műanyag és poliuretán – semmi szokatlan, amit ettől a tartozéktól várhatunk. Méreteit tekintve a betét átmérője nem haladja meg a 97 mm-t. Ezáltal az amerikai Mophie cég vezeték nélküli töltője a legkisebb az értékelésünkben.

Előnyök

 • A töltés univerzális;
 • Mindent tartalmaz, amire szüksége van;
 • A tartozék ugyanolyan csúszós, mint maga az okostelefon;
 • A termék összetételében mágnesek vannak;
 • Könnyen magával vihető, nem foglal sok helyet egy táskában vagy hátizsákban;
 • Az ár nem megfizethetetlen;
 • Hosszú élettartam.

Hátrányok

 • A gyorstöltés nem minden okostelefonnal kompatibilis;
 • Ritkán látható az orosz üzletekben.

Samsung EP-N5100B
GRU

Értékelés: 4.6

Samsung EP-N5100B</div><p>GRU” src=”/wp-content/uploads/2023/02/22116666194461-58lu.jpg” height=”409″ title=”Samsung EP-N5100B<br />GRU”></p><p>A Samsung egyik legolcsóbb vezeték nélküli töltője. Az ára 2800 és 4000rub között van. Drágább társaihoz hasonlóan ez a kiegészítő is két részből áll. Ez a termék kibontott állapotban képes a készüléket ferde helyzetben tartani. A különbség abban rejlik, hogy egyszerű műanyagot használ, nem figyelhető meg bőrutánzat. A tartozék fehérre vagy feketére festhető. Mindkettő remekül mutat az asztalon, így a bejövő üzeneteket a lehető leggyorsabban láthatja, amikor éppen valamit csinál a számítógépen.</p><p>Az alacsony költség ellenére a töltési lehetőségek szinte korlátlanok. Megpróbálja feltölteni az okostelefonját akár 1,9A árammal is. Ha van egy zászlóshajó a padon, akkor elég gyorsan feltöltődik. Először is, a termék a Samsung Galaxy S9 készülékkel való együttműködésre készült. Azonban a már hagyományos Qi technológiát használja, így számíthat arra, hogy más okostelefonokat is feltölthet, de a folyamat nem lesz olyan gyors. Talán ha egy dél-koreai zászlóshajó tulajdonosa vagy, a választásod megpecsételődött, különösen, ha nem akarsz sok pénzt költeni vezeték nélküli töltőkre. Mindenki más számára jobb, ha más, a rangsorunkban tárgyalt lehetőségekre gondolunk. Vagy legalább ne felejtsd el elolvasni a töltővel kapcsolatos véleményeket, ahol a felhasználók arról írnak, hogy milyen okostelefonok tartozéka tökéletesen működik.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Nagy teljesítmény;</li><li>Az okostelefon két különböző helyzetben helyezhető el;</li><li>Megfelelő ár;</li><li>A párna gumírozott;</li><li>A töltöttségi szintet jelzi;</li><li>Nincs extrém hőség;</li><li>Hosszú élettartam;</li><li>Számos orosz üzletben kapható.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nem a legjobb kialakítás;</li><li>A töltés nem mindig gyors.</li></ul><h3>Nillkin mágneses vezeték nélküli töltő autó II</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=Nillkin mágneses vezeték nélküli töltő autó II

A legolcsóbb vezeték nélküli töltő a rangsorunkban. Az orosz kiskereskedelemben ez a készülék csak 1600-2100rub-ot kér., Az üzlet jellegétől függően. A termék alacsony ára a szűk szakosodásnak köszönhető. A helyzet az, hogy ez valójában egy autós töltő. Erre utal egy speciális tépőzár, amelynek köszönhetően a tartozék a tálcán marad, és egy kábel a szivargyújtó csatlakozójával. Érdekes, hogy van egy ruhafogas is, amellyel a töltő a légkondicionáló tartójához van rögzítve.

A termék erős mágneseket használ, így nem számíthat arra, hogy okostelefonja lecsúszik a gödörbe. Sajnos ez a tartozék funkcióinak a vége. A gazdaság arra kényszerítette a gyártót, hogy elhagyja a gyors töltés támogatását. Ami a megfelelő okostelefonokat illeti, beleértve gyakorlatilag az összes Qi technológiát támogató készüléket is. Megfigyelték, hogy ezt a vezeték nélküli töltőt leggyakrabban azok a taxisofőrök választják, akiknek GPS-navigátorként kell használniuk okostelefonjukat.

Előnyök

 • A kevés vezeték nélküli töltő egyike az autókhoz;
 • A készülék sokoldalúan használható;
 • Az okostelefon szinte csúszásmentes;
 • Nagyon alacsony költségek;
 • Robusztus kialakítás;
 • Tartozékként egy pár tartókészülék;
 • Számos orosz boltban kapható;
 • A készülék nemcsak dönthető, hanem forgatható is.

Hátrányok

 • Nincs gyors töltés támogatása.

Következtetés

Az orosz piacon kapható legjobb vezeték nélküli töltők listája. Amint észreveheti, különböző formájúak, és a termékek ára is jelentősen eltér. Most el kell gondolkodnia, hogy mennyit hajlandó megválni tőle, és aztán vásárolhat.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: