A Sony top 5 videokamerája

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

A japán Sony a világ egyik legnagyobb multimédiás berendezés gyártója. Különösen ismert a kameráiról. E gyártó érzékelői okostelefonokba, fényképezőgépekbe és gyakorlatilag minden más, fényképek és videók készítésére alkalmas eszközbe beépítésre kerülnek. Így nem meglepő, hogy maguk a Sony fényképezőgépek a legmagasabb minőséget és funkcionalitást képviselik.

A minőségi kamerázás szerelmeseinek – akár egy erdei séta vagy a legközelebbi emberek körében történő ünneplés felvétele esetén is – összeállítottuk a Sony 5 legjobb videokamerájának értékelését, amelyek praktikusak és funkcionálisak.

A legjobb Sony videokamera értékelése

Jelölés hely termék neve Ár
A legjobb Sony videokamera értékelése 1 Sony FDR-AX700 88 870€
2 Sony FDR-AX100E 75 900€
3 Sony FDR AX-33
4 Sony HDR-CX625 23 400€
5 Sony HDR-CX405 14 390€

Sony FDR-AX700

Értékelés: 4.9

Sony FDR-AX700

Miért van ott: 4K filmtámogatás, nagy teljesítményű zoom.

A vállalat maga nem csak fényképezőgépnek, hanem videokamerának nevezi ezt a modellt, és ezzel a következő szintre lép – a professzionális felvételek szintjére. Ez sem meglepő. A kompakt és könnyű készülék, amely alig egy kilogrammot nyom, 4K 30 fps (vagy F

  HD 120 fps), támogatja a 12x optikai és 198x digitális zoomot, valamint a manuális beállításokat.

  “A videokamera szíve – 14.2 megapixeles CMOS érzékelő 1” fizikai mérettel. Kiegészíti egy fix objektív, amelynek fókusztávolsága 9.3 és 111 között.6mm (ami az optikai zoomnak köszönhető) és f/2 rekeszértékkel.8-f/4.5. 62 mm-es szűrők támogatottak. Mechanikus képstabilizátorral kiegészítve, amely kiküszöböli a rázkódás hatásait kézből történő felvételkészítéskor.

  A videokamera 3.5inch 1.5 MP-es LCD érintőképernyő és fejlett kereső.

  Előnyök

  • A készülék alacsony súlya, mindössze 935 gramm;
  • Gazdag csomag, rengeteg hasznos tartozékkal;
  • Támogatja a 4K UHD videofelvételt.

  Hátrányok

  • Alacsony képkockasebesség maximális felbontású felvételek készítésekor;
  • Nincs adathordozó (nincs memóriakártya vagy belső tárhely a készülékhez);
  • Nem támogatja a H Codec-et.265, amely csökkenti a nagyfelbontású videó “súlyát”.

  Sony FDR-AX100E

  Score : 4.8

  Sony FDR-AX100E

  Miért: Támogatja az UHD videofelvételt, alacsony súlya van.

  Az FDR-AX100E sok tekintetben hasonlít az FDR-AX700 készülékhez. Azonban kevésbé erős képfeldolgozó processzorral van felszerelve. Egyébként a modell műszaki jellemzői hasonlóak a ranglista vezetőjének műszaki jellemzőihez.

  Az FRD-AX100E különösen a 12 mm-es 12.4 megapixeles CMOS érzékelő 1″ fizikai mérettel. A készüléket 12x optikai és 160x digitális zoomot támogató objektív egészíti ki. f/2 rekesznyílás.8-f/4.5. Az expozíciót és a fókuszt manuálisan is beállíthatja, de érdemes kihasználni az automatikus fókuszálási módokat – itt öt van, és ezek még zoomolás közben is jól működnek. Mechanikus képstabilizátor is kapható.

  A könnyű használat érdekében LCD érintőképernyő is rendelkezésre áll. Van egy kereső is.

  A videokamera 4K felbontásban, maximális képélességgel készít felvételeket. Bár a képkocka sebesség ebben az üzemmódban – csak 25 fps.

  Előnyök

  • “Őszinte 4K” a képben lévő tárgyak jobb tisztaságával;
  • Minden felvételi paraméter manuálisan részletesen beállítható;
  • Éjszakai jelenet mód és infravörös megvilágítás elérhető.

  Hátrányok

  • Lassú autofókusz;
  • Saját “cipő” formátum külső eszközök csatlakoztatásához, adapterek szükségesek;
  • Saját csatlakozó formátum a távvezérlő eszközökhöz, a szabványos LANC nem működik.

  Sony FDR AX-33

  Értékelés: 4.7

  Sony FDR AX-33

  Miért ő: Ultra-kompakt videokamera ultra-nagy felbontású képességekkel.

  Annak ellenére, hogy a camcorder FDR AX-33 a gyártó által hivatkozik a “amatőr” eszközök számára, az üzemeltetők, a szakemberek is értékelni fogják. A készülékbe telepített nagy teljesítményű képfeldolgozó processzor lehetővé teszi, hogy “tisztességes” 4K videostreamet kapjon. A készülék súlya mégis csak 600 gramm!

  A készülék alapja 8.29 megapixeles CMOS érzékelő, fizikai mérete 1/2.3″. Kiegészíti egy fix objektív, amelynek gyújtótávolsága 3.8-38 mm (támogatott 10x optikai zoom) és f/1 rekesznyílás.8-f/3.4. 120x digitális zoom is van. Kézi fókuszálás és expozíció támogatott, de automatikus módok is rendelkezésre állnak.

  A videokamera mechanikus képstabilizátorral is rendelkezik, amelyet egy elektronikus képstabilizátor egészít ki, valamint egy 3 hüvelykes LCD érintőképernyővel a kényelem érdekében (elektronikus kereső is van).

  Előnyök

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: