10 legjobb ingyenes apróhirdetési oldalak

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem útmutató a vásárláshoz. Vásárlás előtt konzultálnia kell egy szakértővel.

Mindenkinek el kell adnia valamit, vásárolnia kell valamit, szolgáltatást kell nyújtania vagy találnia kell, állást kell találnia vagy nyitott pozíciót kell kínálnia. És nincs jobb módja annak, hogy egy ajánlat vagy egy lekérdezés hírét terjessze, mint egy ingyenes apróhirdetési weboldalon keresztül.

Kellő szorgalommal országszerte több millió emberrel lehet megismertetni a listát. De fennáll a hibázás veszélye – és akkor elveszik az internet mélyén. Hogy segítsük a kiadvány sikerét, rangsoroltuk a 10 legjobb ingyenes apróhirdetési oldalt.

A legjobb ingyenes apróhirdetési oldalak rangsora

Jelölés hely Honlap értékelés
Legjobb ingyenes apróhirdetési oldalak 10 ingyenes hirdetések.rf 4.1
9 4.2
8 4.3
7 4.4
6 4.5
5 4.6
4 4.7
3 4.8
2 yo
  4.9
  1 5.0

  10 hely: ingyenes hirdetések.rf

  Értékelés: 4.1

  ingyenes ads.rf

  Az ingyenes apróhirdetési oldal tökéletesen leírja a nevét. Igaz, hogy leginkább jogi személyek számára alkalmas. A “magánszemélyek” ugyanis valószínűleg nem részesülnek egyszerre minden városban és FÁK-országban a hirdetések közzétételével kapcsolatos szolgáltatásokból. A weboldalára vagy webáruházára is hivatkozhat.

  Igen, az oldal ingyenes hirdetések.az rf nem korlátozódik Oroszországra. Ajánlatokat tehet közzé más országokba, például Fehéroroszországba, Ukrajnába vagy Kazahsztánba.

  Ezenkívül a közzétételhez nem szükséges regisztráció. Fényképek és videók egyaránt feltölthetők. Fizetett szolgáltatások – minimális, kivéve a promóciót vagy különböző “címkék”, mint például a “100% természetes” közzétételét. Minden szükséges kategóriával rendelkezik, minden információt hozzáadhat, amire csak szüksége van. Az oldal betartja a helyi törvényeket, ezért egyes országokban bizonyos kategóriák nem hozhatók nyilvánosságra.

  9. hely:

  Értékelés: 4.2

  A Dorus az egyik első orosz hirdetőtábla. A 90-es években hozták létre, és még mindig működik. A kiadványok itt ingyenesek, függetlenül a kategóriától, kivéve, hogy nem túl kényelmes használni.

  A Dorusnak van egy olyan struktúrája, ami egy üzenőfal és egy fórum között helyezkedik el. Minden kiadványt nyíltan lehet kommentálni, megvitatni, kérdéseket feltenni és válaszolni. A Dorus a legnépszerűbb Moszkva és a régió lakói körében, de a régiókban is működik.

  Az oldal jól indexelt a keresőmotorokban, különösen a Yandexben – elsősorban a hosszú működési idő miatt. Azonban nem nevezheti kényelmesnek. A Dorus nyilvánvalóan nem a modern eszközökhöz van igazítva, ezért még jobb, ha nem dolgozik képekkel. A benyújtás azonban gyors, egyszerű és nem igényel regisztrációt.

  8. hely:

  Értékelés: 4.3

  Modern, szép és felhasználóbarát oldal, moderálás és további díjak nélkül. Így a legtöbb releváns hirdetést elhelyezheti. “Szemét”.A “No” elsősorban az egyénekkel való munkára összpontosít, így nincsenek speciális szolgáltatások a vállalatok számára.

  Az oldal a könnyű közzététel érdekében négy nagy kategóriára van osztva: áruk, szolgáltatások, ingatlanok és állások. A regisztráció szükséges, de nagyon visszafogott, a szükséges adatokat (bejelentkezés és jelszó) a bejegyzés közepén adhatja meg. “Szemét.nem” alkalmas “kiegészítő közzétételre” – azaz az ajánlat fő részéhez, beleértve a weboldalt vagy az online áruházat is, csatolható egy részletes termék/szolgáltatás leírására mutató link.

  Az egyetlen “de” az, hogy a webhely nem mindig megfelelően menti el a felhasználó helyét, és nem különíti el a “helyi” termékeket és a szállítási ajánlatokat. Tehát, ha átnézi a hirdetéseket Barnaulban, akkor hirtelen átugorhat a Severodvinsk részre.

  7. hely:

  Értékelés: 4.4

  A FarPost elsősorban a levélkereskedelemre összpontosít. A helyi ajánlatok – többek között ingatlanok, autók és egyéb – közzétételére is alkalmas. De ami a legfontosabb – fel van szerelve egy “aukciók” részleggel, ahol olcsón megvásárolhatja az árut, és eladhatja – éppen ellenkezőleg, drágábban. Ez már a szerencsén múlik.

  Ez az “online bolhapiac” (ahogy az oldal nevezi magát) 1997 óta működik, ezért a Yandex és a hasonló keresőmotorok kedvence. Érdemes azonban megjegyezni, hogy nagyon sajátos ajánlati rendszerrel rendelkezik. Ha itt hagyjuk a hirdetést, kívánatos, hogy készen álljunk arra, hogy az árut egy másik városba küldjük. Természetesen nem ingyen.

  Ezenkívül a nagyvárosokban a FarPost az online boltokkal van elfoglalva. Ezért egy magánszemély hirdetése a népszerű kategóriákban egyszerűen elveszhet a rengeteg automatikusan generált ajánlat között.

  Másrészt, a FarPost elvileg nem számít fel díjat a szolgáltatásaiért, még akkor sem, ha aktívan publikál itt. Vannak olyan promóciós lehetőségek, amelyek meglehetősen olcsók – és gyakorlatilag kihasználatlanok.

  6. hely:

  Értékelés: 4.5

  Az UniBO egy klasszikus hirdetőtábla, amely elsősorban a nagyvárosokra összpontosít. A régiókban nincs mit keresni – a látogatottság alacsony, és nagyon sokáig tarthat az értékesítés vagy a szolgáltatások kínálása. De a regionális központokban nagyon is lehetséges néhány ezer találatot gyűjteni.

  Az UniBO érdekes lehetőségeket kínál a távértékesítéshez is. Itt egy közvetítőn, a “védett tranzakció” rendszeren keresztül adhat el. Kényelmes és biztonságos a másik városba történő szállítás.

  A kezdők azonban nagy kihívást jelenthet az oldal használata. A kategóriák létezése ellenére néhány alkategória a legváratlanabb helyeken található. Javasoljuk, hogy használja a keresést a hasonló lehetőségek felfedezéséhez.

  Az UniBO egyik legszebb előnye az alacsony ár a prémium szolgáltatásokért. A promóció sokkal kevesebbe kerül, mint más oldalakon.

  5. hely:

  Értékelés: 4.6

  “Hol – az egyik leghíresebb üzenőfal. Természetesen az Avito és a Yulu megjelenésével népszerűsége kissé csökkent, de jelenleg még mindig tisztességes szinten van. Szerencsére az alkotók nem felejtik el rendszeresen hirdetni az oldalukat, és frissítik azt, hogy lépést tartsanak az aktuális trendekkel.

  Így abban a pillanatban “Hol.ru” a kényelem és a hírnév egyaránt jellemzi. Ez egy jó hely termékek, szolgáltatások, ingatlanok felajánlására, valamint állásajánlatok és álláskeresések közzétételére. Az egyetlen “de” – a régiókban a platform nem túl ismert, a hirdetések elhelyezése Moszkvában, Szentpéterváron és a regionális központokban ajánlott.

  A Where képviselői.ru szerint az oldaluknak jelenleg több mint egymillió aktív felhasználója van. Minden hirdetés, függetlenül a gyakoriságától – ingyenes. Vannak további szolgáltatások a promócióhoz és a reklámhoz, de ezek olcsóak. A regisztráció nem kötelező, de nagyon kívánatos.

  A Where fontos erénye.ru” egy Android-alkalmazás létezése. Természetesen ez nem túl kényelmes, de még mindig segít az online apróhirdetési fórum népszerűsítésében a Google keresőmotorban.

  4. hely:

  értékelés: 4.7

  A “KupiProdai” egy teljesen átlagos internetes hirdetőtábla, azzal a különbséggel, hogy a modern szabványoknak megfelelően “megfésülték”. Közel két évtizede van jelen, és az utóbbi időben egy kicsit újrapozícionálta magát.

  A BuyProm ügyletek többsége mobilalkalmazásokon keresztül történik – Android és iOS rendszerekre. Az üzletekben a kényelem és a jó jegyek jellemzik őket. Ennek következtében a platformot leginkább személyes tárgyak eladására vagy vásárlására, szolgáltatások nyújtására, álláskeresésre és állásajánlatok közzétételére használják. Természetesen vannak “drága” részek is, mint például az autók, ingatlanok és ipari B2B berendezések, de ezek nem annyira érdekesek a felhasználói közönség számára.

  A BuySell legfontosabb előnye, hogy számos más, kisebb és népszerűbb apróhirdetési weboldallal is integrálható. Maguk a fejlesztők azt mondják, hogy több mint 100 táblával dolgoznak együtt. Segít megsokszorozni a célközönséget és gyorsabban eladni a kívánt terméket. A kiadvány ingyenes, de egy kis pénzt kell fizetnie a promócióért (elosztás és egyéb hirdetések).

  3. hely:

  Értékelés: 4.8

  Az “Iz Ruk v Ruki” egy hirdetési újságból nőtte ki magát… A 90-es és 00-as években nagyon népszerű volt. Aztán szinte teljesen átköltözött az internetre – és elég sikeresen. E cikk írásakor a hivatalos információk szerint az oldalnak több mint 3,7 millió hirdetése van.

  Az Iz Ruk v Ruki egy praktikus katalogizálási rendszerrel rendelkezik, amely segít elkerülni a zavart akár a közzététel, akár a keresés során. Maga a kiküldési folyamat meglehetősen egyszerű, bár kötelező regisztrációt és az e-mail cím megerősítését igényli. A közzététel ingyenes, de a fejlesztők moderálnak, és ha túl gyakran nyújtják be, gyanút foghatnak, hogy a felhasználónak van egy online boltja.

  Mint mindig, Iz Ruk v Ruki van néhány fizetős szolgáltatások. És nem csak a promócióra, hanem az online boltok integrációjára is vonatkoznak. Az ár kategóriánként és régiónként változik.

  2. hely: yo

   Értékelés: 4.9

   yo<ul></div><p>” src=”/wp-content/uploads/2023/05/73316666197821-7110.jpg” height=”186″ title=”yo</p><ul>“><p>“A Yula az egyik legnépszerűbb “újhullámos” hirdetési oldal. Eredetileg mobilalkalmazásként indult, és az áruk helyi értékesítésére összpontosított. A szolgáltatás egy autóbérlés-kezelő rendszerrel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az ajánlatokat távolság és helyszín szerint válogassa, így nem kell a város másik végébe autóznia, hogy felvegye kedvenc ingatlanát.</p><p>Mostanra Yula kinőtte ezt a formátumot. Persze, még most is kiválogathatja a hirdetéseket a távolság szerint. De most ez az egyik legnagyobb apróhirdetési platform a Runeten.</p><p>“A Yula felhasználóbarát, informatív és inkább egy online bolt, mint egy hirdetőtábla. Ajánlatok vállalatoknak, információs anyagok és saját szállítási szolgáltatása. De elsősorban a “Yula” a háztartási cikkek értékesítésére összpontosít az egyénekből.</p><p>A magánszemélyek számára a szolgáltatás ingyenes közzétételt kínál (csak a promócióért kell fizetnie), egyszerű kategóriarendszert, rengeteg alkategória nélkül, a “Safe Deal” funkciót a biztonságos pénzátutalásokhoz – különösen a szállítás esetén – és sok más különleges lehetőséget. Érdemes megjegyezni, hogy a fényképekkel ellátott hirdetések elsőbbséget élveznek.</p><h3>1. hely: </h3><p>Értékelés: 5.0</p><div style=

   “Az Avito a legnagyobb, legnépszerűbb és leghatékonyabb apróhirdetési oldal Oroszországban. Bármit is kell találnia vagy eladnia, az ott van, és keresett lesz. Az “Avito” az, amire az emberek emlékeznek, amikor meghallják az “ingyenes hirdetési oldal” kifejezést.

   A hivatalos információk szerint az Avito országosan 56,4 millió hirdetést tartalmazott a cikk írásának időpontjában. A szolgáltatás saját szállítási szolgáltatással rendelkezik, beépített “Safe Deal” szolgáltatással, járműtörténeti jelentési rendszerrel és még online szállásfoglalási naptárral is.

   Az Avito azonban nehezen nevezhető teljesen szabadnak. Vannak olyan kategóriák, amelyekben a hirdetésed elhelyezéséhez “spurge”-re van szükséged. Ezek például az ingatlanok bizonyos régiókban. Ezenkívül az Avito rendelkezik egy moderációs rendszerrel, amely rendkívül negatívan viszonyul a duplikált listákhoz, és blokkolhatja a fiókokat.

   A szolgáltatásnak összetett szabályrendszere is van. Másrészt – egyszerűen nem találhatsz népszerűbb oldalt. Érdemes tehát itt feladni a hirdetést, még akkor is, ha bizonyos esetekben fizetni kell érte.

   Olvasson tovább  7 legjobb szövet online üzletek
   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: