8 legjobb online horgásztermékek üzletek

Az online kereskedelem egyre nagyobb lendületet vesz hazánkban. A halászati piac sem kivétel. Egyre több horgászrajongó és horgász dobja botjait, orsóit, csalikat és csalikat anélkül, hogy elhagyná a fotelját vagy a kanapét. A hazai cégek gyors szállítást hoztak létre, ami lehetővé teszi, hogy a kiegészítők teljes listáját megvásárolja közvetlenül a halászat előtt. Ugyanakkor az online boltok hatalmas termékkínálatot kínálnak. A megfelelő horgászfelszerelés megtalálásához hallgassa meg szakértőink ajánlásait.

Hogyan válasszunk

A halászat típusa. Először is, a horgásznak el kell döntenie a szabadidős horgászat módszeréről. Ma a következő irányok a legnépszerűbbek.

 1. A feederrel vagy angol fánkkal való horgászat lehetővé teszi a vadhalak horgászatát a part kényelméből. Ehhez a horgászathoz horgászbotra, erős orsóra, erős horgászzsinórra (fonott zsinór), etetőcsőre és speciális csalira van szükség. A tavon már csak az van hátra, hogy csiszoljanak a képességeiken.
 2. A carpfishing egyes szakemberek szerint egyfajta feederhorgászat. Trófeás pontyok fogására szolgáló horgászbot. Ezért minden rúdelemnek erősnek és megbízhatónak kell lennie.
 3. A pergetőhorgászat az akcióról szól. A horgászbot rövid botból, kompakt orsóból, horgászzsinórból vagy fonott zsinórból és egy nagy készlet mesterséges csaliból áll. A pergetőhorgászok általában sügérre, csukára, süllőre, sügérre, sügérre és más ragadozó halakra vadásznak.
 4. A horgászok egyre inkább érdeklődnek a műlegyezés iránt. Az ilyen típusú halászat esztétikája vonzza őket. A felszerelés összeállításához speciális rúdra, zsinórra, inerciális orsóra és egy sor mesterséges légyre lesz szükség. A legnehezebb rész a könnyű csali bedobásának elsajátítása lesz.
 5. A tavakban sok pisztráng kezdett nőni. Ezt a gyors halat kifogni igazi öröm. Sok online boltban egész szekciókat szentelnek a pisztráng halászatának.

Ruházat, felszerelés és kiegészítők. A horgászat módjától és a vízen töltött idő hosszától függően a horgásznak különböző felszerelésre van szüksége. A legtöbb webáruház a felszerelések, ruházat, cipők és kiegészítők teljes választékát kínálja mindenféle horgászathoz.

 1. Ha egy spearfisherman úgy dönt, hogy egy órát a sétányon tölt, nem kell több pénzt költenie ruhára és cipőre.
 2. És ha 2-3 napot tervezel a szabadban tölteni, nem nélkülözheted a további felszerelést.
 3. A téli horgászat rajongóinak komolyan el kell gondolkodniuk a cipő, a ruházat és a kiegészítők kiválasztásán.

Szállítás. Sok horgász kezdett online vásárolni amerikai és kínai oldalakon. Fő hátrányuk a hosszú szállítási idő. Ebben a tekintetben az orosz internetes üzletek győzedelmeskednek a külföldi versenytársakkal szemben. De vannak bizonyos árnyalatok is.

 1. A postai kézbesítés néhány napot vesz igénybe, előfordulhat, hogy a csomag elveszik. Ezért a halászati termékeket előre meg kell rendelnie.
 2. Sok üzlet kínál felszállítást és kiszállítást. Ha egy halász egy ilyen pont közelében él, akkor a megrendelést követő következő napon megkaphatja a rendelését.
 3. Egyes nagyméretű árukat (csónakok, motorok, ládák, jégzúzdák) szállítmányozó cégek szállítják. A régiótól és az üzlettől függően ez a szolgáltatás díj ellenében vagy ingyenesen vehető igénybe. Fontos, hogy ezt a vezetőinkkel ellenőriztessük.

Áttekintjük a 8 legjobb online boltok halászati termékek. Széles felszerelés-kínálattal rendelkeznek, különböző szállítási lehetőségeket kínálnak, és garantálják termékeik minőségét. A tételek terjesztésekor az expertológia magazin szerkesztősége a szakértői közösség véleményére támaszkodott, figyelembe véve az orosz halászok visszajelzéseit.

A halászati termékek legjobb internetes boltjainak értékelése

JelöléshelynévÉrtékelés
A legjobb online horgászfelszerelés boltok1Fmagazin5.0
2Spinning
 • ne
 • 4.9
  3Kiwi-piac4.8
  4Halász4.7
  5Adrena
 • 4.6
  6Halász-sportoló4.5
  7X-horgászat4.4
  8Kaida-4.3

  Fmagazin

  Értékelés: 5.0

  Fmagazin

  A széles termékválaszték és a megfizethető árak kombinációja a Fmagazint a felülvizsgálatunk élére helyezte. A horgászok horgászbotokat, orsókat, horgászzsinórt, csalikat és különféle kiegészítőket vásárolhatnak. A boltban van egy részleg a vadászat támogatói számára. Fmagazin is meg kell látogatni a turisták. Itt talál sátrakat, szőnyegeket, csónakokat és még rádióberendezéseket is. A legtöbb ismert márka (Mepps, Shimano, Ryobi, Daiwa, Zip Baits, Kosadaka) széles körben képviselteti magát a katalógusban. A szakértők figyelmet fordítottak egy jól átgondolt szállítási algoritmusra. Ingyenes szállítás 4k feletti megrendelések esetén. RUR és legfeljebb 5 kg súly.

  A hazai horgászok elégedettek az üzlettel, a termékek minőségével. Valódi vásárlói vélemények segítenek a helyes választásban.

  Előnyök

  • különböző modellek;
  • megfizethető árak;
  • átgondolt szállítás;
  • van visszajelzés.

  Hátrányok

  • nem található.

  Spinning

 • ne

  Értékelés: 4.9

  <img width="536" alt="Spinning
 • ne” src=”/wp-content/uploads/2023/02/24216666193681-288-.jpg” height=”256″ title=”Pörgetés

 • ne”>

  A Spinning webáruház által használt termékek érdekes elrendezése

 • ne. Horgászkellékek horgászmódszer szerint csoportosítva (pergetés, pergetés, műlegyezés, sziklahorgászat, téli horgászat). Ez a szakasz lehetővé teszi, hogy egy nagyon speciális felszerelést állítson össze az optimális funkciókkal. Van a szokásos katalógus, ahol a termékek terméktípus (botok, orsók, csalik, felszerelések stb.) és ár szerint vannak csoportosítva..). Ha a potenciális vevőnek nehézséget okoz a horgásztermék kiválasztása, akkor használhatja az online tanácsadót. A szakembereknek tetszett az akciók és kedvezmények rendszere, valamint a látogatók egymás közötti kommunikációjának lehetősége.

  A horgászoknak hízelgő a széles termékválaszték, az aktív kommunikáció lehetőségei. Hátránya a hosszú szállítási idő.

  Előnyök

  • nagy választék;
  • praktikus katalógus;
  • online szakértő;
  • kommunikációs képesség.

  Hátrányok

  • a megrendelések feladása hosszú időt vesz igénybe.

  Kiwi-piac

  Értékelés: 4.8

  Kiwi-piac

  A Kiwi-Market webáruház a legmodernebb kiegészítőket kínálja a halászathoz és a turizmushoz. Széles termékválaszték, nincs előzetes fizetési kötelezettség a szállításért. A szakértők szerették a potenciális vásárlók ingyenes visszajelzéseit, telefonon és online is fel lehet tenni egy kérdést egy tanácsadónak. A személyes szekrény lehetőséget biztosít a vásárlás nyomon követésére; a webáruház SMS-üzenetben vagy e-mailben tájékoztatja Önt a rendelés állapotáról. Vonzó megjelenés és egy hónap garancia a megvásárolt árukra. Az online bolt zárja az áttekintésünk első három helyezettjét.

  A fiatal cég még mindig alulmarad a felülvizsgálat vezetőivel szemben népszerűségben, hírnévben, forgalomban. A fogyasztóknak nincsenek átvételi pontok.

  Előnyök

  • megfizethető árak;
  • Modern árucikkek;
  • ügyfélszolgálat;
  • egy hónap garancia.

  Hátrányok

  • Nincs elég felvételi pont.

  Fishman

  Értékelés: 4.7

  Halász

  Online shop Rybachok alapján jött létre az azonos nevű kiskereskedelmi lánc, amely széles termékválasztékkal rendelkezik a halászat és a rekreáció számára. A katalógus klasszikus megjelenésű, kezdve a botokkal, orsókkal, horgászzsinórral, egészen a speciális ruházatig és lábbelikig. Ismert márkákat és helyi termékeket kínálnak a potenciális vásárlóknak. A szakértőknek tetszett az eredeti “Ajándékötletek horgászoknak és vadászoknak” rész is. A választás a zsákmány mérlegelésére szolgáló holt súlyra vagy egy multifunkciós szerszámra eshet.

  A felhasználók elégedettek a személyzet barátságosságával, a minőségi termékek nagy mennyiségével és a gyors szállítási idővel. Néhány vásárló azonban arra panaszkodik, hogy fel kellett hívniuk az online áruházat, hogy felgyorsítsák a rendelésük felszedését.

  Előnyök

  • széles választék;
  • minőségi áruk;
  • megfizethető árak;
  • figyelmes személyzet.

  Hátrányok

  • kényelmetlen navigáció az oldalon.

  Adrena

 • Értékelés: 4.6

  <img width="688" alt="Adrena
 • ” src=”/wp-content/uploads/2023/02/34616666193681-268-.jpg” height=”154″ title=”Adrena

 • “>

  Adrena Halászati hipermarketlánc

 • halászati és szabadtéri tevékenységekhez szükséges termékek széles választékát értékesíti. A katalógusban híres márkák termékei szerepelnek, a vállalat a minőségre támaszkodik. Az árak megfizethetőek maradnak. Ezenkívül az ügyfelek kedvezményes kártyát kapnak, vannak ajándékutalványok, amelyeket barátaiknak adhatnak. A megrendelések gyors kiszállítása bárhová Oroszországban futárszolgálattal és szállítmányozó céggel. A szakértők dicsérték a gyönyörű webhelyet, ahol könnyű megtalálni a kívánt halászati tartozékot, felszerelést vagy elektronikát.

  A vállalatnak azonban még sok tennivalója van. A véleményekben sok kritikus szó szól a szolgáltatás minőségéről, a visszajelzések hiányáról. Az ügyfelek hibás termékekkel is találkoznak.

  Előnyök

  • gyors szállítás;
  • szép oldal;
  • kedvezmények és ajándékok;
  • gazdag választék.

  Hátrányok

  • nincs visszajelzés;
  • tapintatlan személyzet.

  Halász-sportoló

  Értékelés: 4.5

  Halász-portás

  A Fisherman’s Sportswoman webáruházban horgász- és outdoor termékek széles választékát találja. A vállalat édesvízi és sósvízi horgászathoz egyaránt forgalmaz termékeket. A katalógusban ma több mint 3000 termék található. A vállalat nagyszámú feldolgozott megrendeléssel büszkélkedhet (több mint 84 ezer). A szakértők megjegyzik a demokratikus árpolitikát, a hűségprogramot és a kedvezményrendszert. Sok termékhez 1 év garancia jár. A termékeket Oroszország minden régiójába, valamint Fehéroroszországba és Kazahsztánba küldik. Online shop Fishing Sportman zárja a top 6 a felülvizsgálatunkban.

  A hazai felhasználóknak hízelgő a széles termékválaszték, az érdekes árak és a hosszú garancia. De sokáig tart a megrendelések teljesítése és elküldése.

  Előnyök

  • hatalmas választék;
  • megfizethető árak;
  • kedvezményrendszer;
  • hosszú garancia.

  Hátrányok

  • hosszú szállítási idő.

  X-horgászat

  Értékelés: 4.4

  X-horgászat

  Az X-fishing webáruház 2005 óta működik Oroszországban. A vállalatnak sikerült együttműködést kialakítania számos halászati és szabadidős termékek gyártójával. A szakértők a bolt egyik különlegességére hívták fel a figyelmet. A vállalat jó kedvezményekkel rendelkezik az ünnepek idejére. Gyakran alacsonyabb árak egy bizonyos márka termékeire vonatkozóan. Az ügyfelek ingyenesen hívható forródróton beszélhetnek a vezetőkkel. A potenciális vevő kiválaszthatja a legmegfelelőbb szállítási módot. Az üzlet nagyon jó felhasználói felülettel, egyszerű navigációval és elfogadható árakkal rendelkezik.

  A fogyasztók elégedettek a demokratikus árakkal és a kényelmes szállítással, a könnyű termékválasztékkal. Hátránya a konzultáció és a rendelés visszaigazolás hiánya hétköznapokon.

  Előnyök

  • Ünnepi eladások;
  • ingyenes forródrót;
  • rugalmas szállítási feltételek;
  • megfizethető árak.

  Hátrányok

  • nincsenek tanácsadók;
  • A megrendeléseket hétköznapokon visszaigazoljuk.

  Kaida-

  Értékelés: 4.3

  Kaida -

  A Kaida online bolt a híres Kaida márka termékeinek értékesítésére specializálódott. A termékeket közvetlenül a gyártó raktárából szállítják, ami lehetővé teszi az elfogadható árszint fenntartását. Ugyanakkor a szakértők megjegyzik, hogy a termékek európai minősége. A Kaida botok, orsók, zsinórok, horgok, csalik és kapcsolódó tartozékok széles választékát gyártja. A katalógusban a pisztráng-, ponty- és feederhorgászatra szakosodott részek találhatók, ahol a fogófelszerelés összeállításához szükséges összes elemet bemutatják.

  Ami a hazai horgászokat illeti, elégedettek a megfelelő árakkal, az udvarias vezetőkkel és a gyors szállítással. Hátránynak tekinthető a megrendelés hosszú feldolgozása, nem ritka, hogy a vevő egy másik terméket kap.

  A

  • minőségi termékek;
  • praktikus katalógus;
  • gyors szállítás;
  • megfizethető ár.

  Hátrányok

  • sokáig tart a rendelés feldolgozása;
  • van túlválogatottság.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: