A 12 legjobb lakásbérleti weboldal Moszkvában

*A legjobbak véleménye a szerkesztőségben. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt beszélni kell egy szakértővel.

A közelmúltig a moszkvai és moszkvai régióbeli emberek leginkább az újságokban vagy a zsúfolt helyeken elhelyezett hirdetőtáblákon kerestek kiadó lakásokat. A létesítményleírások meglehetősen gyéren voltak, de a rászorulóknak nem sok választási lehetőségük volt, ezért elmentek a város másik felén lévő lakást vagy szobát megnézni, és a végsőkig nem tudták, mi vár rájuk ott. Napjainkban a minőségi bérlési lehetőségek jól képviselik a speciális online oldalakat.

Nem futni hamis hirdetések, csak célja, hogy vonzza a tömeges forgalom, fontos, hogy válassza ki a megfelelő forrásokat keresni. A szerkesztőség kitalálta, hogy mely oldalak biztosítják a legnagyobb alapot a bérlők és a bérbeadók jogainak védelmével. Íme a 9 legjobb szolgáltatás és a 2 legjobb közösségi csoport a moszkvai lakásbérléshez.

A 12 legjobb lakásbérleti weboldal Moszkvában

JelölésHelyszínNévÉrtékelés
A legjobb moszkvai lakás bérleti szolgáltatások1Cian5.0
2Yandex Rent4.9
34.8
4Co
 • 4.7
  5A helyiek4.6
  6Airbnb4.5
  7Avito4.4
  8Yula4.3
  94.2
  A LEGJOBB LAKÁSBÉRLETI CSOPORTOK MOSZKVÁBAN1Livingroom – albérlet Moszkvában (

  Értékelés: 4.8

  A szolgáltatás viszonylag új, és az Avito tulajdonában van. Alapvető szolgáltatásokkal rendelkezik: fejlett keresés a kívánt paraméterekkel, a kedvenc hely interaktív kiemelése, részletes fényképek a kiválasztott objektumról. Ezenkívül minden hirdetés alatt a ház adatai, ahol a lakás található, valamint a legközelebbi metróállomás.

  A látogatók nem mindig keresnek bérelhető ingatlanokat egy adott oldalon. Gyakran jönnek ide részletes ingatlanpiaci elemzésekért és mintatranzakciós dokumentumokért. Egyébként hasonló a legtöbb webhelyhez.

  Co
 • Értékelés: 4.7

  Co<li></div><p>” src=”/wp-content/uploads/2023/04/65916666195721-1712.jpg” height=”252″ title=”Co</p><li>“><p>Szerviz Co</p><li> Példaértékű bérlőket biztosít gyönyörű szobákkal. Stílusos szállást adnak ki jutalék nélkül. Minden lakáshoz van egy beszélgetés a bérlőkkel és a menedzserrel Co<li>fe, hogy gyorsan megoldhassa a háztartási problémákat. Munkatársaink megoldják az összes összetett lakáskarbantartási problémáját. Ők felelősek a vízvezeték-, villany-, közmű- és internetszámlák rögzítéséért.<p>Együttműködés a Co</p><li>Megvédheti magát a csalóktól, a kétes ingatlanügynököktől és a furcsa tulajdonosoktól. A szolgáltatás nyitott és átlátható. Az Instagramon megismerkedhetsz a csapattal és a bérlőkkel/bérbeadókkal is. Az új bérlő a beköltözés előtt teljes körű tájékoztatást és egy nyugalmat biztosító csomagot kap. A lakások teljesen bútorozottak, és a kauciót megosztva fizetik.<h3>A helyiek</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=A helyiek

  A Locals egy másik jutalékmentes listázási szolgáltatás, amelyet felvettünk a rangsorunkba. Meglehetősen nagy és naprakész listázási adatbázissal rendelkezik. Kétféle hirdetés van az oldalon: a tulajdonosoktól (az objektumot a moderátorok ellenőrzik, és egy zöld kör kerül a sarokba) és egy képzett robotból, amely automatikusan összegyűjti a hirdetéseket az összes moszkvai bérleti adatbázisból, és automatikusan elhelyezi őket a Locals-on (sárga körrel rendelkeznek).

  A szolgáltatás “Személyes asszisztenst” kínál. Hogy ne kelljen több webhelyet figyelnie, és ne kelljen minden hirdetést felhívnia, használhat egy személyi asszisztenst. A Locals saját, más platformokon nem elérhető, ellenőrzött lakásokat tartalmazó adatbázissal is rendelkezik. A Helper már azelőtt látja őket, hogy megérkeznének az oldalra, és lehetővé teszi, hogy a szolgáltatás felhasználói elsőként lássák a szállásajánlatot. Ők ellenőrzik a tulajdonosok dokumentumait is, és segítenek a papírmunkában.

  Airbnb

  Értékelés: 4.5

  Airbnb

  Az Airbnb nemzetközi szolgáltatásnak kevés hosszú távú bérbeadása van, de még mindig sok támogatója van. Az erőforrás különleges működési elve van. Az Airbnb felelős a bérbeadók és a potenciális bérlők közvetlen összekapcsolásáért. A szolgáltatás a havi díjból 15%-ot von le a bérbeadóktól és 3%-ot a bérlőktől.

  Az Airbnb rugalmas foglalási feltételeket kínál ügyfeleinek, támogatást a nap bármely szakában, és lehetőséget ad arra, hogy a tulajdonos és a bérlő megismerje a tulajdonosokat és a bérlőket az őszinte értékeléseken keresztül. Ennek eredményeként a találkozó idején minden érintett fél teljes képet kap egymásról, és a kellemetlen balesetek kockázata nullára csökken.

  Avito

  Rangsor: 4.4

  Avito

  Az Avito összes bérleti hirdetése moderált. Naponta több mint 4 millió hirdetést dolgoznak fel automatikus és manuális szűrésen keresztül, beleértve több mint 600 000 új hirdetést is. De még speciális gépi algoritmusokkal és kézi mechanizmusokkal sem lehet 100%-ban kizárni a hamis lakásokat.

  Az alsó-középosztályt célozza meg. Itt 70-75 ezer rubelt fizető lakások találhatók havonta. A felajánlott lakások első alkalommal, vagy hosszú ideje szolgálnak így. Nagyon olcsó lehetőségeket találhat. A legtöbb ajánlat az Avito-n ügynökségektől származik, de magánszemélyek hirdetései is vannak.

  Yula

  Értékelés: 4.3

  Yula

  A Yuly egyik jellemzője a felhasználó helyzete és érdeklődési köre alapján megjelenő hirdetések megjelenítése. A földrajzi helymeghatározás kiértékelésével az erőforrás megmutatja a legközelebbi ajánlatokat. A közösségi hálózatok SDK-ját (szoftverfejlesztési készlet) aktívan használják a felhasználók társadalmi és demográfiai jellemzőinek megszerzésére.

  A Yula a Group agyszüleménye és az Avito közvetlen riválisa. Ez a weboldal számít a legfejlettebbnek, és havonta több mint 25 millió látogatót fogad. Egyes régiók tulajdonosai általában ezen a hirdetőtáblán kínálják fel szolgáltatásaikat. Alapértelmezés szerint a szoftver 100-150 km-es körzetben mutatja a címeket. Rengeteg szálláslehetőség áll rendelkezésre a helyszínen, de ébernek kell lenned, mert itt gátlástalan közvetítőkbe ütközhetsz.

  Értékelés: 4.2

  Az orosz online ingatlanszegmens egyik vezetője 2008 óta létező erőforrásnak számít. Az oldal hatékony keresőmotorral rendelkezik, amely segít gyorsan megtalálni bármilyen típusú szállást a fővárosban. Könnyen találhat egy ügynököt a keresett területen, és harmadik fél nélkül bérelhet lakásokat, házakat és szobákat.

  Ahhoz, hogy jó lakást találjon a platformon, van egy praktikus szűrőrendszer. A fejlesztők és a fejlesztők széleskörű adatbázist kínálnak a lehetőségekből. Az ezen az oldalon bemutatott ingatlanok különböző követelményeknek felelnek meg. Ha szükséges, a portál szakértői tanácsot adnak Önnek az ajánlatokkal kapcsolatban. Fontos információk a részletes információs portálon találhatók.

  A legjobb közösségi csoportok a moszkvai lakásbérléshez

  Sok felhasználó a megfelelő információk keresésekor inkább csatlakozik a különböző közösségi hálózati csoportokhoz. A legjobbak közül válogattunk, a bérlésre összpontosítva.

  Nappali – Moszkvai kiadó apartmanok (t.me/lvngrm_msk)

  Értékelés: 5.0

  Livingroom - bérlakás Moszkvában

  Livingrum egy szolgáltatás csatornákkal, chat és bot. Az utolsó blokk segít a szállást kereső felhasználóknak, hogy feliratkozhassanak a keresési lekérdezésüknek megfelelő hirdetésekre. Ezután értesítést kapnak azokról az ajánlatokról, amelyek a legjobban megfelelnek az igényeiknek, és amelyek közel vannak a felsorolt metróállomásokhoz.

  A bot segít a bérbeadóknak is. Tippjeivel intelligensen, egy szigorú sablont követve hozzák létre hirdetésüket. Hasonló csatornák, amelyek kiadó lakások és szobák hirdetését tartalmazzák, Moszkvához vagy Szentpétervárhoz kapcsolódnak. Minden egyes lista részletes, jó minőségű fényképeket tartalmaz (legalább 10 darab), és jól strukturált szöveggel van ellátva.

  Különböző típusú betűtípusok használata. A szálláshely típusa, a teljes terület, a bérleti díj összege és a hirdetést feladó tulajdonos státusza félkövérrel van kiemelve. A szálláshely típusa alatt a legközelebbi metróállomás is fel van tüntetve. A helyadatok egy lista formájában jelennek meg. Egy külön blokkban olvasható, hogy milyen felszereltséggel rendelkezik ez a szállástípus. Van egy blokk is, ahol a bérbeadó hozzáadhat egy szabad leírást. A hashtagek automatikusan generálódnak alatta.

  Bérlakások (t.me/arenda_moskva_mo)

  Értékelés: 4.9

  Kiadó

  A csatorna célja, hogy az emberek bérelni lakásokat Moszkvában és Moszkva régióban. Több mint 33 000 előfizetője van. Ha nem találja meg a fő csatornán, amit keres, akkor van lehetőség a privát “béreljen helyet” csatornához való hozzáadásra. Szerezz egy életre szóló előfizetést csak 500 rubelért. Itt csak piacképes lakhatási lehetőségeket kínálnak. A szervezők figyelemmel kísérik az összes közösségi hálózatot és ingatlanbérleti oldalt.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: