10 legjobb kerékpár egy 7 éves gyermek számára

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Vásárlás előtt kérjen szakmai tanácsot.

A kerékpár népszerű közlekedési eszköz. A legsokoldalúbb és legkelendőbb modellek az utazó- és városi autósülések. Az országúti kerékpárok megbízható fékrendszerrel, párnázott ülésekkel és kerékpártartóval rendelkeznek. A városi kerékpároknak nincs felső váza és lengéscsillapító rendszere. 1-től 21 sebességfokozatig, 1-2 felnifékkel, első csomagtartóval és kosárral. Jellemzője a függőleges üléspozíció, amely megkönnyíti a hosszú sétákat a városban.

A magasabb árfekvésű modellek között hegyi kerékpárok is szerepelnek. Megkülönböztető jellemzői a megerősített váz, a szegecselt kerekek, az erős lengéscsillapítók a villán, a tárcsafékek és a tárcsafékek. A hegyi kerékpárokról gyakran hiányzik a sárvédő és a csomagtartó, de szélesebb sebességtartományban mozognak. Az ilyen járművek kényelmesek a dombokon való felhajtáshoz, a földutakon való rohanáshoz. A fatbike egyfajta mountain bike. Vastag gumiabroncsai megkönnyítik a terepviszonyok leküzdését.

Az országúti kerékpár az országúti és a hegyi kerékpár keresztezése. Másoknak kosszarvú kormánya van. A vékony kerekek, a fogaskerekek és az alacsony hátsó rész lehetővé teszi a sebességet a síkon. De trükkös mászást tesznek lehetővé.

A gyerekek a legjobb kerékpár-ismerők. A fiatal lovasok számára a modellek széles választéka áll rendelkezésre. Megfelelő méretűek és arányúak a gyermekek testéhez, és az ülés és a kormány magassága gyakran a gyermek magasságához igazodik. Az élénk és emlékezetes színösszeállítás a legfiatalabb kerékpárosok figyelmét is felkelti.

Az iskola előtti modellek általában rugós villával és nyereg alatti rugókkal rendelkeznek. Leszerelhető oldalsó kerekek. Díszítse különböző kiegészítőkkel vagy képekkel. Az idősebb gyerekek érdeklődnek a sebességváltós kerékpárok iránt. A gyermek- és tizenéves modellek gyártása során a gyártók nagy figyelmet fordítanak a járműbiztonságra. Biztonságos fékekkel, párnázott betétekkel és zárt kerékpárlánccal kell rendelkezniük.

A szerkesztőség úgy döntött, hogy megnézi a gyermekkerékpárokat. A 7 éves és annál idősebb lányok és fiúk szüleivel készítettek interjút; a különböző modellek előnyeit és hátrányait vették figyelembe. Felmérésünkben 10 olyan kerékpárt találtunk, amelyek a gyerekek és a felnőttek számára egyaránt vonzóak.

10 legjobb kerékpár 7 éves gyermeke számára

JelölésHelyszínNévÉrtékelés
Top kerékpárok 7 éves lányoknak1Schwinn Cimarron5.0
2Merida Matts J.20 ECO selyem4.9
3Royal Baby RB18G-4 Jenny hercegnő lány 18 acél4.8
4STELS Jolly 18 V010 (2020)4.7
5Novatrack Tetris 184.6
A legjobb kerékpárok 7 éves fiúknak1Schwinn Thrasher205.0
2Novatrack Racer 12.V 204.9
3Royal Baby RB18-22 Space Shuttle 184.8
4ELŐRE Arsenal 20 2.0 (2021)4.7
5STELS Pilot 210 20″ Z0104.6

A legjobb kerékpárok 7 éves lányoknak

Schwinn Cimarron

Score : 5.0

Schwinn Cimarron

A Schwinn mindent tud a kerékpárokról, és több mint 120 éve a kerekes közlekedési eszközök piacának élvonalában van. A márka kínál városi, hegyi, közúti, hibrid és egyéb modelleket. A Schwinn kerékpárokat Marilyn Monroe, Audrey Hepburn és Elvis Presley is kedvelte. Mostantól divatos és keresett kiegészítő minden kiránduláshoz.

Cimarron – a színes, stílusos kerékpár. Lányoknak tervezték, és a 7-12 éves korosztály igényeinek megfelelően alakították ki. A modell könnyű alumíniumcsövekből készült, így könnyű és könnyen kezelhető. Az alacsony keret és a párnázott ülés kellemes és felejthetetlen kirándulást biztosít a fiatal lovas számára. A párnázott villa növeli a kormányzás pontosságát és csökkenti az első kerékre ható lökés- és rezgésterhelést. Az ülés magassága állítható, ezért alkalmas első választásként egy alacsony gyermek számára.

Előnyök

 • kényelmes modell;
 • megbízható fékek;
 • dupla felnik;
 • 7 sebesség;
 • gyönyörű design.

Hátrányok

 • nincs lábtartó.

Merida Matts J.20 ECO selyem

Score : 4.9

Merida Matts J.20 ECO selyem

A MERIDA kerékpárok minden korosztály számára kényelmesek, aktív emberek számára. A márka nagy hangsúlyt fektet a gyermekek és tizenévesek számára való illeszkedésre. Az első kerékpárnak a legjobbnak kell lennie, mert ez az első közlekedési eszköz, amely meghatározza a gyermek kerékpározáshoz való hozzáállását. Az Expertology szerkesztői a Merida Matts-t ajánlják, amely gyermekméretű felépítése ellenére érettebb karakterrel rendelkezik. Matts J.A 20 ECO Silk alkalmas a csendes városi lovaglásra és az extrém tereplovaglásra egyaránt.

A MERIDA a kényelemre és a komfortra törekszik, ezért termékei megfelelnek a gyermekek testének anatómiai adottságainak. Tini mountain bike Matts J.A 20 ECO négyféle színben kapható, így kislányoknak és kisfiúknak egyaránt megfelel. Az alumínium váz és a MERIDA Suspension villa megkönnyíti a kerékpár kezelését. A széles gumiabroncsok jó tapadást biztosítanak terepen, és tompítják a lökéseket. Az 5 és 9 év közötti gyermekek számára a MERIDA a Matts J.20+ ECO, amely eltér a Matts J.20 ECO merev villával és szélesebb kerekekkel.

Előnyök

 • a lovaglás szeretetét ébreszti a gyermekekben;
 • 6 sebességes;
 • Alkalmas erdei utakon való lovaglásra
 • megbízható és tartós;
 • Minden ízlésnek megfelelő színek.

Hátrányok

 • egy kicsit nehéz;
 • A fékmarkolatok túl nagyok egy gyermek számára.

Royal Baby RB18G-4 Jenny hercegnő lány 18 acél

Értékelés: 4.8

Royal Baby RB18G-4 Jenny hercegnő lány 18 acél

A megkérdezett vásárlók szerint az RB18G-4 Princess Jenny Girl nagyszerű első lovaglás gyermeke számára. Felnőtt városi kerékpáron alapul, és 5-9 éves lányoknak szól. A leengedett váznak köszönhetően a kétkerekűvel szoknyában is lehet közlekedni. És a kényelmes ülés lehetővé teszi a hosszabb utazásokat is. Csúszásgátló fogantyúkkal ellátott kormányrúddal és egy jó méretű, tágas babakosárral rendelkezik. Egy kis hátránya vásárlók úgy vélik, az acélkeret, amely egy kicsit nehéz a lányok számára. Az extra széles kerekek pedig tökéletesen stabilan vezetnek.

Élénk design és masni motívumok, amelyek minden gyermeket izgatnak. Két teljes oldalsó kerék teszi lehetővé a zökkenőmentes váltást a kétkerekű szállításra.

Előnyök

 • Szép lányos design;
 • élénk rózsaszín kosár;
 • csokornyakkendős díszítés;
 • kormány és ülésmagasság állítható;
 • Tartalmazza a szivattyút és a kulcsokat.

Hátrányok

 • nehéz acélkeret.

STELS Jolly 18 V010 (2020)

Értékelés: 4.7

STELS Jolly 18 V010 (2020)

A STELS kerékpároknak történelme van. A márka mind a “népi” modelleket, mind a professzionális sporthoz szükséges eszközöket gyárt. A termékválaszték a stílusok legszélesebb skálájával rendelkezik. A STELS városi, hegyi, extrém, közúti, összecsukható, gyermek, női modelleket gyárt. A STELS Jolly 18 V010 a gyermekszállítás kedvező árú változata. Alkalmas a városi utcákon való lovaglásra, de a nyaralóba is elvihető. Az állítható ülés- és kormánymagasság lehetővé teszi, hogy a modellt 4-8 éves korú gyermek magasságához igazítsa.

A Jolly 18 V010 (2020) határozott előnye, hogy csak lábfékkel rendelkezik. Biztonságban és biztonságban érzi magát a gyermeke. Az új Tetris 18 könnyen kezelhető, könnyű és könnyen vezethető. A “Velomotors” által gyártott kerékpároknak nemcsak Oroszországban vannak rajongói. A FÁK-országokban szívesen vásárolnak egy kényelmes, alacsony árú gyermekkerékpárt. A gyerekek szeretik a színes designt, a praktikus kosarat és a bojtokat a fogantyúkon.

Előnyök

 • tanulásra alkalmas;
 • könnyen irányítható;
 • levehető oldalsó kerekek;
 • Aranyos, színes design;
 • alacsony költség.

Hátrányok

 • A ragyogó színezés gyorsan elhalványul.

Novatrack Tetris 18

Értékelés: 4.6

Novatrack Tetris 18

A Novatrack bemutatja az orosz kerékpárok legnépszerűbb modelljeit gyermekek és tizenévesek számára. A széles választék lehetővé teszi, hogy olyan járművet találjon, amelyet gyermeke nemcsak szeretni fog, hanem szülőként is értékelni fog. A termékek élénk színűek és híres rajzfilmfigurákkal díszítettek. A legválogatósabb vásárlóknak is tetszenek.

A Novatrack Tetris 18 125 cm-es (6-7 éves) gyermekek számára készült. Az állítható magasságú ülés lehetővé teszi, hogy a jármű együtt nőjön a gyermekkel. A biztonsági lábfék és az oldalsó kerekek segítenek a képzés kezdetén. Az acél sárvédők megvédik a kisgyermekét a szennyeződésektől, amikor lovagol, és az erős acélkeret ellenáll egy esésnek. Az óvodások imádni fogják a praktikus hordozót és a rózsaszín kormányos kosarat, amely lehetővé teszi, hogy kedvenc babájukat magukkal vigyék. A Novatrack Tetris ideális eszköz az óvodás és általános iskolás gyermekek számára. A megkérdezett vásárlók 80%-a ajánlja ezt a modellt egy gyermek számára.

Előnyök

 • a gyerekek imádják;
 • könnyen kezelhető;
 • egy csengő és egy tágas kosár;
 • szilárd gumi markolatok;
 • elfogadható ár.

Hátrányok

 • Csak egy sebesség.

A legjobb kerékpárok 7 éves fiúknak

Schwinn Thrasher20

Értékelés: 5.0

Schwinn Thrasher20

A Schwinn egy hosszú múltra visszatekintő, növekvő márka. A német cég fő termékei – kényelmes városi kerékpárok, de a hegyi, közúti, hibrid és egyéb modellek között is megtalálható.

A Schwinn Thrasher20 5-9 éves korosztály számára készült, és ideális városi sétához. A kétkerekűek tanításra is használhatók – a könnyű alumíniumváz és a lengéscsillapító villa megkönnyíti ezt. A kis súly lehetővé teszi, hogy a gyermek 5 éves kortól egyedül használja a kerékpárt. A robusztus felnifékek még a legmeredekebb lejtőkön sem hagyják cserben. A Schwinn Thrasher20 7 sebességfokozatú, állítható kormány és nyereg. A modell tekintélyes megjelenésű – gyermeke mindig reflektorfényben lesz a társai között.

Előnyök

 • biztonságos modell;
 • minőség és megbízhatóság;
 • elegáns design;
 • gyermekbarát;
 • Úgy néz ki, mint egy felnőtt.

Hátrányok

 • nincs lépés.

Novatrack Racer 12.V 20

Értékelés: 4.9

Novatrack Racer 12.V 20

Gyermek Racer 12.A Novatrack V 20 megbízható, masszív és vonzó kialakítású. a kerékpár könnyű és könnyen kezelhető. Alacsony profilú acélkeret. Alkalmas kezdők számára. Szilárd V fékek elöl és hátul-
ake. Műanyag sárvédők és első lánckerékfedél kaphatók. Acélvázzal, alumínium dupla felnivel, 12 sebességes sebességgel rendelkezik. Van csomagtartója. A Novatrack Racer a hegyi kerékpárokat jelenti, amelyeket gyermekek számára terveztek 7+.

Túlméretezett kerekei és merev felfüggesztési rendszere megkönnyíti az akadályokon való áthaladást, a széles, kényelmes pedálok pedig csúszásmentessé teszik. Alkalmas alapvető trükkökhöz. Több színben kapható, így nemtől függetlenül minden gyermek számára alkalmas.

Előnyök

 • nagyszerű kezelés;
 • minőségi anyagok
 • népszerű modell;
 • A súlya mindössze 13 kg;
 • tartós.

Hátrányok

 • A sebességváltókhoz hozzá kell szokni.

Royal Baby RB18-22 Space Shuttle 18

Értékelés: 4.8

Royal Baby RB18-22 Space Shuttle 18

A legjobb kétkerekűeknek nemcsak kényelmesnek, hanem szépnek is kell lenniük. Ez az a fajta kerékpár, amelyhez a Royal Baby termékek tartoznak. A vállalat a gyermekmodellekre specializálódott, amelyeket fokozott biztonság és gyönyörű design jellemez. A kerékpárokat a gyermek súlyának, magasságának, nemének és életkorának figyelembevételével tervezték, így minden szülő könnyen találhat nagyszerű ajándékot gyermekének.

A gyerekek imádni fogják a jármű kinézetét és a kormányon lévő csengőt, a szülők pedig értékelni fogják a könnyű, de tartós vázat, az ökobőr ülést, az állítható magasságú kormányt, az okos mechanikát és az intelligens mechanikát. Az extra kerekek segítenek a gyermeknek megtanulni önállóan lovagolni, a láncra szerelt műanyag csúcsvédő pedig megakadályozza a sérüléseket.

Royal Baby RB18-22 – gyors és fordulékony. A csúszásmentes pedálok és a gumírozott fogantyúk segítenek a babát szilárdan a helyén tartani lovaglás közben. Sokoldalú gumiabroncsok a kiváló mobilitás érdekében. A robusztus rozsdamentes acél váz évekig kitart, és lehetővé teszi, hogy a kerékpárt továbbadhassa a fiatalabb gyerekeknek.

Előnyök

 • stílusos design;
 • sima utazás;
 • extra kerekek;
 • fényvisszaverőkkel rendelkezik;
 • Tartalmazza a szivattyút.

Hátrányok

 • nincs lábtartó;
 • egy sebesség.

ELŐRE Arsenal 20 2.0 (2021)

Értékelés: 4.7

FORWARD Arsenal 20 2.0 (2021)

FORWARD Arsenal 20 2 összecsukható összecsukható kerékpár.0 (2021) kényelmes sétát biztosít gyermekének a város utcáin. A jármű könnyen kezelhető, és nincs felesleges görcsössége. A robusztus kialakítás évekig tartó, strapabíró használatot biztosít a kerékpárnak. Alkalmas hiperaktív gyermekek számára. Összecsukható kialakítás szállításhoz vagy hosszú távú tároláshoz. Acélvázzal, edzett Hi-Ten villával és alumínium kettős felnivel rendelkezik. A mechanikus tárcsafékek és a kormányváltó megkönnyíti a kerékpár vezetését menet közben.

STELS Arsenal 20 2.A 0 (2021) tizenévesek kerékpárjának számít, de a fiatalabbak számára is kényelmes. Többféle szín és kivitel közül választhat, nemcsak fiúknak, hanem lányoknak is. Az alacsony termetű nők is kényelmesnek találják, köszönhetően az alacsony váznak és a könnyű kormányzásnak. A kerékpár 6 sebességes, láncos meghajtású, hosszú sárvédőkkel, hordozóval és széles, párnázott rugós üléssel rendelkezik.

Előnyök

 • A 6 sebességfokozat könnyen változtatható;
 • kompakt méret;
 • tartós;
 • nem nehéz;
 • lábtartó és csengő tartozék.

Hátrányok

 • A fékgumik gyorsan kopnak.

STELS Pilot 210 20″ Z010

Értékelés: 4.6

STELS Pilot 210 20 20 Z010

A kerékpár a 19. századi feltalálása óta a lakosság nagy része számára népszerű közlekedési eszközzé vált. Népszerűsége a mai napig nem csökkent. Sokan szeretnek gyorsan menni két keréken. Az orosz STELS márka a gyerekeknek egy tinédzser unisex Pilot 210 20″ Z010 modellt kínál, amely több színben kapható. A kerékpárt városi vagy terepjáró kategóriába sorolja. Tartós acélváz és merev acélvilla. A kettős fékek nagyfokú megbízhatóságot biztosítanak.

Előfordul, hogy a szülők eltávolítják az első keréken a felniféket, és csak a hátsó keréken hagyják a lábféket – így a gyermek könnyebben tájékozódhat az irányításról, miközben tanulnak. A STELS lehetővé teszi ezt. Az első fékeket vissza lehet tenni, amikor a gyermek felnő.

A STELS Pilot 210 20″ Z010 nem rendelkezik sebességváltóval, de kiválóan alkalmas a lovaglási készségek csiszolására. Alkalmas 5-9 éves korosztály számára. Városi utcákon és terepen való lovaglásra egyaránt alkalmas. A lánc átlátszó borítással van ellátva, ami szokatlan és egyedi megjelenést kölcsönöz neki. Sok vásárló választja a STELS Pilot 210 20″ Z010 gyermeke számára a STELS Pilot 210 20″ Z010-t. Ez egy minőségi termék megfizethető áron.

Előnyök

 • gyönyörű és egyedi design;
 • könnyen kezelhető;
 • leengedett keret;
 • lábtartó mellékelve;
 • elfogadható ár.

Hátrányok

 • nehéz.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: