12 Legjobb újévi ajándékok egy 5 éves gyermek számára

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

Az újév nyüzsgésében az anyukák és apukák számára az a kihívás, hogy olyan ajándékot találjanak gyermeküknek, amely megfelel a kívánságainak. Minden rokon érintett, és így a nyaralás előtti utolsó napokban kezdődik egy vásárlási maraton, amely gyakran egy nem egészen üdvözlendő és örömteli meglepetés megvásárlásával végződik.

Ma a gyártók játékok, ajándéktárgyak, tematikus édességek hatalmas választékát kínálják, amelyek minden gyermek vágyát kielégítik. A pontos választás az egyéni preferenciáktól függ. Úgy döntöttünk, hogy segítünk a szülőknek és a gyermek más rokonainak, és összeállítottunk egy listát a legfontosabb újévi ajándékokról. Kifejezetten fiúknak, lányoknak és olyan ajándékokat tartalmaz, amelyeknek mindketten örülni fognak.

Top újévi ajándékok 5 éves gyerekeknek

41253 Vidéki város tutajos kaland
Jelölés hely termék neve ár
A legjobb univerzális karácsonyi ajándékok 5 éves gyermekek számára 1 LEGO építőipari készletek
1 600€
2 WowWee Shivering Penguin társasjáték 890€
3 A 100 mese könyv! Mesék az új évre 750€
4 Újévi “Télapó” teremtés készlet 11 az 1-ben 900€
Top újévi ajándékok 5 éves lányok számára 1 Jungle Cafe Mattel Enchantimals 3 000€
2 Le Toy Van sült csirke 1500€
3 MGA Entertainment L Óraműves díszek készlet.O.L. Meglepetés 2 000€
4 Művészeti készlet állványokkal 176″ Művészeti készlet 1 200€
A legjobb karácsonyi ajándékok 5 éves fiúknak 1 Zabiyaka társasjáték “7 in 1” 5 éves kortól 2 400€
2 Yako Fun Racing Games készlet 2 700€
3 Nasha játék közúti segítségnyújtási készlet 650€
4 Polesie társasjáték Kosárlabda 500€

A legjobb újévi ajándékok 5 éves korú gyerekeknek

LEGO tégla olls World Tour 41253 Country Town Raft kaland

Értékelés: 4.9

 LEGO<tr></div><p>World Tour 41253 Country Town Raft Adventure” src=”/wp-content/uploads/2023/04/73316666197351-8712.jpg” height=”400″ title=”LEGO Constructor</p><tr>World Tour 41253 Country Town Raft Adventure”><p>Az első helyet egy olyan készlet kapja, amely biztosan nem marad észrevétlen más újévi ajándékokhoz képest. Egy ismert gyártó a népszerű rajzfilm alapján egy tervezőt adott ki. Három olyan karaktert tartalmaz, amelyet a kicsik szeretnek. Rosochka, Sheriff és Tsvetana minifigurák, amelyek a lehető legnagyobb hasonlóságot mutatják az eredeti műalkotással. Levehető frizurák és ruházati elemek vannak.</p><p>A játék tutaj puha baldachinnal és két rekesszel rendelkezik, amelyekben a figurák díszítésére szolgáló kiegészítők találhatók. A táncparkett platformja forog. A városnak saját börtöne van egy nyíló ráccsal, ahová egy furcsa sárga szörny kerül be, pánikot keltve a lakosok között.</p><p>összesen 159 darab. Mindegyik biztonságos műanyagból készült. Gyermekkézre szabott méret. Gyors és egyszerű rögzítés. A fiúk és a lányok egyaránt őszinte örömüket fejezik ki a meglepetés miatt. Nemcsak szórakoznak, hanem készségeket is fejlesztenek: gondolkodás, logika, motoros készségek… A fantáziával játszva minden alkalommal megváltoztathatod a forgatókönyvet, és a rajzfilmekhez saját történeteidet is hozzáadhatod.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>világhírű karakterek;</li><li>Rengeteg belső részlet;</li><li>könnyen követhető utasítások a gyermekek számára;</li><li>strapabíró anyag.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>WowWee Fluttering pingvin társasjáték</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=WowWee Fluttering Penguin társasjáték

A második pozíció egy családi játék, amely biztosan tetszeni fog egy 5 éves gyereknek. A résztvevők minimális száma: 2. Szórakoztató időtöltés, amely az egész háztartást az asztal köré ültetheti. Nemcsak a kisgyermekednek lesz öröm, hanem nekik is lesz valami, amit élvezhetnek. Edzheti a türelmét, mivel a játék 15-20 percig tart, új készségeket fejleszthet és fejlesztheti a már megtanultakat. Tartalmazott játék – elektromechanikus pingvin. Bekapcsoláskor rezegni kezd, és rázza a kezében tartott jégtáblákat.

A gyerekeknek felváltva kell kihúzniuk a torony darabjait, ügyelve arra, hogy az ne essen szét. Aki elrontja, az veszít. A játék ügyességet és pontosságot igényel, és akkor minden esély megvan arra, hogy ne legyél kívülálló.

A visszajelzések szerint az ajándék örömet okoz a gyermeknek. A játék sokáig nem válik unalmassá. Nemcsak a gyerekeket, hanem a meghívott vendégeket is szórakoztatja. Minden felhasznált anyag megfelel a biztonsági előírásoknak, így nem kell aggódnia gyermeke egészsége miatt. “A Reszkető pingvint óvodapedagógusok ajánlják, mint hasznos fejlesztő előadást.

Előnyök

 • Szórakoztató játék az egész család számára;
 • Újévi téma;
 • Élénk színes design;
 • egyszerű szabályok a gyermekek számára.

Hiányosságok

 • kimutathatatlan.

Könyv “100 tündérmese! Tündérmesék az új évre

Értékelés: 4.7

A

Sok óvodáskorú fiú és lány szereti, ha esti mesét olvasnak neki. A bronzérmes könyv a kisgyermekek kedvére való lesz élénk illusztrációival és a szereplők életéről szóló érdekes történetekkel. A keményfedeles könyv nagyszerű újévi ajándék lehet. Orosz és külföldi szerzők meséit, novelláit és verseit tartalmazza, amelyek már 5 éves kortól érdekesek.

A könyv nem fog untatni. Az óvodában vagy családi rendezvényen elmesélhető gyermekdalokat tanulhatsz. 100 mű található a 224 oldalon. Beszélnek az egyik kedvenc ünnepükről, a télről, a Mikulásról, a Hóleányról és a meseállatokról.

A szülők véleménye szerint a könyv szórakoztató a gyerekeknek, és felvidítja őket. Élvezettel nézegetik a képeket, és új történeteket találnak ki felismerhető szereplőkkel, ami fejleszti a képzelőerejüket. A kiváló minőségű gyártás hosszú élettartamot biztosít.

Előnyök

 • fejlődő játékidő;
 • Híres művészek festményei;
 • egészségbarát anyagok;
 • magas nyomtatási minőség.

Hátrányok

 • nem azonosítják.

Újévi kreativitás készlet Tehetséges iskola “Mikulás látogatása” 11 az 1-ben

Értékelés: 4.6

Újévi kreatív készlet Talent School Látogatás a karácsony apjánál 11 in 1

A negyedik egy nagyszerű készlet volt, amely érdekesebbé teszi a szilveszteri ünnepeket, és különböző kreatív feladatokkal megragadja gyermekét. Az élénk karakterek segítenek az alkotás minden szakaszában. A készlet tartalmaz egy füzetet egy történettel, fóliát, gyöngyöket, gyurmát, textil, filc és szőrme játékokat, gombokat, 3 színezőkönyvet: papír, mágnes, térfogatgolyó… Az utasításban minden lépés le van írva. A dobozban található meglepetés egy róka maszk, amelyet a gyermekek újévi partijain használhatnak.

A játék fejleszti a kreativitást, a képzelőerőt és megtanítja a gyerekeket a gondosságra, a figyelemre és a kitartásra. A készlettel szórakoztató egyedül, anyával vagy apával, barátok társaságában játszani. A különböző tevékenységeknek köszönhetően gyermeke nem fog elfáradni, és be akarja fejezni a munkát.

Egy orosz márka kiváló minőségű termékeket gyárt, amelyeket mind a gyermekek, mind a szülők értékelnek. Figyelembe vette a korosztályt, így minden eléggé hozzáférhető egy 5 éves gyermek számára, bár némi erőfeszítést kell tenni. A “Látogató Télapó” készlet nagyszerű oktatási ajándék lesz, és a munka eredményei – a lakás díszítésére az újévre vagy a rokonok ajándékára. oktatás 1 A “Látogató Télapó” egy nagyszerű oktatási ajándék lesz. oktatás 1 A “Látogató Télapó” egy nagyszerű oktatási ajándék lesz. Garantáltan pozitív érzelmek.

Előnyök

 • különböző kreatív irányok;
 • Szórakoztató utazás a karakterekkel;
 • színes művészeti alkotás
 • nem mérgező anyagok.

Hibák

 • nem derült ki.

Legjobb újévi ajándékok 5 éves lányok számára

Mattel Enchantimals dzsungel kávézó játékkészlet

Értékelés: 4.9

Mattel Enchantimals dzsungel kávézó játékkészlet

Van egy ajándék, amely örömet okoz a gyermeknek, és még szórakoztatóbbá és emlékezetesebbé teszi a szilveszteri ünnepségeket. oktatás 1 Az ajándékot a gyermeknek kell megadni. Mindazoknak tetszeni fog, akik már ismerik Pikkit, mind azoknak, akik most ismerkednek ezzel a csodálatos karakterrel. A Le Toy Van baba és háziállata, Shini egy trópusi fák között kialakított kávézóba invitálnak. Vannak partik, táncok és összejövetelek…

A gyermek játszhat egyedül és nem unatkozik, vagy társaságban, bevonva az összes barátját a szerepjátékba. Minden elem tökéletesen részletes. A baba mozgatja a karját és a lábát. Hosszú, színes haja kifésülhető és formázható. Ruházat kivehető. A 60 cm magas emeletes kávézó. Egy papagájjal és egzotikus virágokkal díszített tábla messziről felhívja magára a figyelmet.

Több játszótér. A földszinten asztalok és ülőhelyek, pultok pénztárgéppel, míg az első emeleten a konyha található. A függőhíd a függőágyhoz vezet. Készen áll az evésre, az étel egy kábelen jön lefelé. A vélemények szerint ez az egyik legjobb meglepetés 5 éves kislányok számára. Hosszú ideig kiemelkedő helyet foglal el a gyermekszobában. Más gyűjteményekből származó játékok hozzáadásával a résztvevők száma növelhető, így a család minden kis tagja részt vehet a folyamatban.

Méltóság

 • Többfunkciós készlet;
 • Rengeteg színes kiegészítő;
 • Hipoallergén összetevők;
 • nagy díszdoboz.

Hátrányok

 • nem derül ki.

Le Toy Van Sült csirke ételkészlet

Értékelés: 4.8

Le Toy Van játékkészlet Sült csirke

A második sor vette a készletet, amely lehetővé teszi a kislány számára, hogy úgy érezze magát, mint egy kis háziasszony a konyhában. Az újévi ünnepek előestéjén a főzés teljes lendülettel kezdődik. Egyetlen gyermeket sem hagynak hátra, és az anyukája és a nagymamája segítőjévé válik. A készlet minden eleme simára csiszolt fából készült. A festékek és lakkok nem mérgezőek és nem okoznak allergiás reakciókat.

A tyúk öt részből áll, amelyek tépőzárral vannak egymáshoz rögzítve. Egy kellékkéssel levágják a darabokat, és rögtönzött játékhoz tányérokra rendezik őket. Tartalmaz tálcát, sárgarépát, gombát, hagymát, paradicsomot. Segítségével megtanulhatod megteríteni az asztalt, megkínálhatod barátaidat egy kulináris remekművel, és etetheted a babáidat. Segít fejleszteni a koordinációt, a finommotorikus készségeket, a figyelmet, a vizuális memóriát és a pontosságot.

Az ünnepi csomagolás még felejthetetlenebbé teszi az ajándékot. Sokan megjegyezték, hogy a készlet nagyon fontos az 5 éves lányok számára, mivel a háztartás iránti érdeklődés kezd megjelenni, és míg a valódi konyhai eszközök meglehetősen traumatikusak egy gyermek számára.

Előnyök

 • A készlethez egy festőállvány is tartozik;
 • realisztikus tervezés;
 • természetes fából készült elemek;
 • szép díszdoboz.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Óra díszkészletMGA Entertainment L.O.L. Meglepetés

Értékelés: 4.7

MGA Entertainment L.O.L. Meglepetés ékszer készlet órával

Egy nagyszerű ajándéklehetőség lenne egy díszkészlet, amely segít abban, hogy a szilveszter fényesebb és vonzóbb legyen. A híres L.O.L. Szinte minden lánynak van egy szórakoztató babája, és néhányuknak több is van, így az azonos stílusban készült kiegészítők minden kis hercegnő figyelmét felkelti.

A készlet több elemet tartalmaz: karóra elektronikus számlapjával, cserélhető óraszíjjal, ujjméretű gyűrű, medálok a babának és a hostessnek, többszínű gyöngyös karkötő miniatűr masnival. Mindegyikhez tartozik egy karakterkép vagy egy márkás logó. A kis divatrajongók számára meglepetés a tárgyak díszítése. A gyermek rózsaszín akcentussal, arany árnyalatban, fekete és fehér-rózsaszín árnyalatokban kaphat egy készletet.

Minden anyag megfelel a nemzetközi biztonsági követelményeknek. A részletek erősek, így nem fognak sérüléseket okozni a játék során. Ragyogóan felismerhető kapszula, amelyhez nem kell ajándéktáska. Minden egyes tartozékot külön-külön csomagolnak be. Minden szülő megerősíti, hogy gyermeke hihetetlenül boldog volt, hogy megkapta ezt a játékot, és tökéletes ünnepi ajándékként ajánlja.

Előnyök

 • stílusos, divatos szett;
 • Egy igazi elektronikus óra;
 • szép rózsaszín csomagolás;
 • kiváló minőségű kivitelezés.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Művészeti készlet állvány 176db festéshez és kreativitáshoz

Értékelés: 4.6

Művészeti készlet állványokkal 176 darab művészet és kreativitás

Nem minden lány szeret babázni. Azok számára, akik a kreatív tevékenységeket részesítik előnyben, a fiatal művész többfunkciós készlete aktuális ajándék lesz. A különböző festési technikákhoz szükséges összes szerszámot tartalmazza. A tok biztonságosan záródik, és nem foglal sok helyet a tárolóhelyen. Kihajtható, mint egy könyv, egy extra terjedelemmel. Az eredmény egy teljes munkaterület, ahol semmi sem áll az útban, és minden kéznél van.

Tartalmazza a festőállványt és 175 egyéb tartozékot. Mindegyik a saját dobozában van elhelyezve. Ceruzák, filctollak, zsírkréták, hegyező, ecsetek, festékek, klipszek biztonságosan a helyükön, nem esnek ki. Gyermeke gyorsan hozzászokik a gondossághoz, és a felesleges tárgyat visszateszi a helyére. Fejleszti a kitartást, a figyelmet, a kreatív gondolkodást és a képzelőerőt is.

A felhasznált anyagok nem tartalmaznak olyan veszélyes anyagokat, amelyek károsíthatják a gyermeket. A termék tanúsított, megfelel minden biztonsági előírásnak. A szülők szerint kislányuk imád ezzel az ajándékkal játszani és megvalósítani minden kreatív szándékát.

Előnyök

 • nagyszámú tétel;
 • Gazdag színpaletta;
 • hosszú ideig tartó használat;
 • minimális szállítási hely.

Hátrányok

 • diszkrét.

A legjobb újévi ajándékok 5 éves fiúknak

Zabiyaka “7 in 1” társasjáték 5 éves kortól

Értékelés: 4.9

Zabiyaka 7 az 1-ben társasjáték 5 éves kortól

Egy ajándék, amely nem csak az 5 éves gyermeknek, hanem a család összes férfi tagjának is tetszeni fog. Hagyományos játékok: foci, bowling, kétféle biliárd, kosárlabda, jégkorong és lövölde. Ez a készlet lehetővé teszi, hogy egynél több személy vegyen részt. A szórakoztató tevékenységek nagyon hasznosak lesznek a gyermek fejlődéséhez. Meg fogja érteni az összes játék szabályait, képes lesz jól megérteni őket, és valódi mérkőzéseken versenyezni a győzelemért.

Játéktérrel, koronggal, 10 bábuval, 22 golyóval, 2 dákóval és 2 ütővel. A győztes pontok rögzítésére speciális kártyákat biztosítunk. A bemutatott játékok szabályait lépésről lépésre illusztrált brosúra magyarázza el. A készlet készítői minden kérdést elmagyaráznak Önnek, így ha a gyermek nem érti valamelyik részét, a szülők egyértelműen meg tudják majd válaszolni az összes kérdést.

A gyártó minden részletet figyelembe vesz, és olyan miniatűröket mutat be, amelyek pontosan megfelelnek a valódi játék tartozékainak. Minden anyag kiváló minőségű. A fafelületek simára csiszoltak. A lakkbevonat nem veszélyes az egészségre. Egy Zabiyaka-termék a fiú kedvenc szabadidős elfoglaltsága lesz.

A

 • Minden népszerű játék egy készletben
 • mindenféle készséget fejleszt;
 • kiváló minőségű alapanyagok és kivitelezés;
 • a szabályok világos leírása.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Yako Fun Races Fun Kit

Értékelés: 4.8

Yako Funny Racing játékkészlet

Ha szeretné meglepni gyermekét, és meglepetés ajándékot adni neki, a “Fun Races” készlet feldobja a téli estéket, és emlékeztetni fogja őt a napsütéses nyárra. Egy 96*70*14cm-es felfújható medencéből áll, amely vízzel töltődik fel. Kilyukadás esetén van egy javítófolt. A csónakokat távirányítóval hozzák mozgásba. A résztvevőknek le kell küzdeniük az akadályokat. Aki elsőként ér célba, az a győztes.

Készlet szórakoztató tevékenységekhez egyedül vagy egy barátjával. A gyerekeknek minden figyelmüket fel kell használniuk. A kéz motorikus készségei javulni kezdenek a használat során. A minőségi kivitelezés hosszú élettartamot biztosít. A gyerekek imádják a valósághű, élénk színekkel festett jet-skiket. A műanyag sofőr figurák valódiaknak tűnnek.

A szülők visszajelzései a Yako készletet az újévi témák hiánya ellenére is örömtelivé teszik a gyermek számára. Szabad óráit nagyon szórakoztató versenyben töltheti apuval vagy más családtagokkal.

Előnyök

 • Szokatlan és érdekes játék;
 • Rádióvezérelt modell;
 • Kényelmes távirányító a gyermekkezek számára;
 • Hipoallergén anyagok.

Hátrányok

 • nincs káros hatása.

Nasha Toy Rescue Service játékkészlet

Értékelés: 4.7

Nasha Toy Rescue Service játékkészlet

A harmadik helyet a készlet foglalja el, amely a meglévő autógyűjteményt a mentőszolgálat által használt gépekkel gazdagítja. Minden fiú hőstettet akar végrehajtani. A lehetőség biztosított lesz, bár nem a valódi. Mindenesetre ezzel az ajándékkal a gyerek igazi férfi lesz. Ha az egész családot bevonja a játékba, akkor különböző helyzeteket rendezhet, ami később segít a gyermekének eligazodni egy előre nem látható helyzetben.

A készlet 2 helikoptert és 6 autót tartalmaz. 1:64 méretarány. A modellek hossza 6 és 9 cm között változik. Minden funkciót gondosan megterveztek, hogy a jármű nagyon valósághűnek tűnjön. A hosszú újévi hétvége alatt különböző szerepjátékos tevékenységekre gondolhat. Nemcsak a barátokkal, hanem egyedül is szórakoztató a gyermeke számára.

A termékek nem allergén nyersanyagokból készülnek. A robusztus fém alkatrészek ütésállóságot biztosítanak, a műanyag alkatrészek élénk színűre festettek. Minden elem szilárdan rögzítve van, a kis alkatrészek nem esnek le vagy törnek el. Szép megjelenésű csomagolás átlátszó ablakkal. A készlet lehet a szülők ajándéka vagy a karácsonyi meglepetés.

Előnyök

 • Számos összetevő;
 • A valódi járművek miniatűrjei;
 • egy játék egy személynek és egy nagy cégnek;
 • Tiszta biztonságos anyagok.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Polesie kosárlabda társasjáték

Értékelés: 4.6

Polesie kosárlabda társasjáték

Szűkös költségvetés esetén ez a tökéletes ajándék a szabadidődben való elfoglaltsághoz és a barátaiddal való szórakozáshoz. Számos készséget fejleszt: pontosság, figyelem, kézügyesség, kézügyesség, ügyesség… Mini kosárlabda lehet egy indító, hogy lefoglalja őt. Versenyelőny, hogy szórakoztassa őt. Cél: a labdát egy rugós szerkezet segítségével a kosárba ütni.

Minden versenyző számára eredménytáblákat biztosítunk a pontozáshoz. A készlet tartalmazza a játéktér összeállításához szükséges alkatrészeket és 6 labdát. Nagy szilárdságú műanyagból készülnek, amely nem okoz allergiás reakciókat, nincs kellemetlen szaguk.

A vélemények szerint a Polesie termékmárka intenzív használat mellett megőrzi eredeti megjelenését. A mechanizmus megfelelően működik, a színek nem halványulnak el. A gyerekek örülnek a folyamatnak, amely némi gyakorlást igényel. A Kosárlabda asztali játékkal felnőttekkel és osztálytársakkal egyaránt játszhatsz, hogy gyakorolj és fejleszd a képességeidet, és minden alkalommal javítsd a pontszámodat.

Előnyök

 • a fényes, vonzó kialakítás;
 • egy praktikus kar a labda kilövéséhez;
 • Ártalmatlan, nem mérgező anyagok;
 • megfizethető ár.

Hátrányok

 • nem azonosított.
Olvasson tovább  14 legjobb gyerek paplanok
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: