A 12 legjobb ajándék fiúknak

A fiú ajándékának kiválasztása nehéz feladat, különösen akkor, ha szilveszter van, és gratulálnia kell barátainak, keresztfiának, unokaöccsének vagy saját gyermekének. oktatás 1 A fiúnak egy fiúnak szóló ajándék kiválasztása nehéz feladat. Nem olyan könnyű a kisgyermekek kedvében járni – mindannyiuknak megvan a saját ízlése és érdeklődése. Hasznos tippek itt. Ezért úgy döntöttünk, hogy rangsoroljuk a legjobb ajándékokat fiúknak különböző árkategóriákban.

Hogyan válasszunk ajándékot egy fiúnak

Ajándéktárgy vásárlása előtt érdemes megfogadni a következő tanácsokat:

 1. A tizenévesek hasznos bemutatóknak tartják a különböző számítógépes újdonságokat. Jobb, ha tablettát, fejhallgatót kapnak. Egy 12-14 éves fiú örülni fog egy vezeték nélküli játékegérnek, egy rugalmas billentyűzetnek, egy divatos gördeszkának.
 2. Minden ajándékot, még a legolcsóbbat is, szépen kell becsomagolni.
 3. Ha gyermeke szereti a saját dolgait elkészíteni, szerezzen neki egy kézműves készletet.
 4. A sportos fiúnak a kültéri felszerelés (hokiütő, síléc, korcsolya, görkorcsolya) lesz a hasznára.
 5. A csecsemők általában játékokat kapnak, hogy felfedezzék az őket körülvevő világot, fejlesszék a gondolkodási és finommotorikus készségeket. Biztonságosnak kell lennie a gyermek számára.

És itt van, hogy mit ne vegyenek a gyerekek:

 1. Iskolai felszerelések;
 2. Egy szimbolikus, haszontalan figurák;
 3. Luxus ékszerek nemesfémből.

Olyan ajándékokat válogattunk össze, amelyek biztosan tetszeni fognak a gyerekeknek, függetlenül a hobbijuktól vagy az életkoruktól.

Top ajándékok fiúknak

Jelöléshelytermék neveár
A legjobb drága ajándékok fiúknak1Smart Balance 6.5″ Hip Hop Mini Segway 6.5″ Hip Hop Mini Segway7 990€
2Az autó
Scania tehergépkocsi daru
7 100€
3REACTION Városi görkorcsolya5 500€
Top ajándékok fiúknak a középkategóriában1Magformers mágneses szivárványos építési tábla3 450€
2Vtech SmartVille vasút3 700€
3Programozható robot ezüst
 • t a távirányítón 36 funkció
 • 2 660€
  4JBL GO 2 hordozható hangszóró, 3W1 990€
  5Harper Kids HB-202, kék-sárga fülhallgató1 330€
  6Blaster Nerf “Doomlands” törvényőrző
  o
  2 650€
  A legjobb olcsó ajándékok fiúknak1LEGO Creator 31072 Extrém versenypályaépítő410€
  24D kiterjesztett valóság tér enciklopédia332€
  3Beszélő focilabda ébresztőóra390€

  A legjobb drága ajándékok fiúknak

  Az első kategóriába tartoznak az 5000 rubeles árú termékek.

  Smart Balance 6,5 hüvelykes Hip Hop Mini Segway

  Értékelés: 4.9

  MINI CIGWAY SMART BALANCE 65 DUTIES HIP HOP.webp

  Minden évszak slágerlistájának csúcsa – gyroscooter. Ma ez az eszköz különösen népszerű a fiatalabb generáció körében. A súlya mindössze 10 kg. Akár 120 kg súlyt is elbír. A mini kerekek és a tökéletes egyensúly segít megtanulni a mini Segway vezetésének alapjait bármely életkorban. A gyermek egy nap alatt megtanul lovagolni rajta.

  A tulajdonosok szeretik az érzékelőkkel ellátott digitális vezérlőrendszert, amely kiegyensúlyozza a deszkát és segít megtartani az egyensúlyt. Töltővel együtt. Az esti megvilágítás bekapcsolható. A tinédzserek imádni fogják a mini Segway szórakozását. Könnyen kezelhető és szórakoztatóvá teszi a sétát. Ár 7990€-tól.

  Autó
  Scania daru

  Rangsor: 4.8

   </div><p>SCANIA CRANE.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/03/97716666193481-4412.jpg” height=”384″ title=”A GÉP <br />SCANIA TEHERGÉPKOCSI DARU.webp”></p><p>Egy 3 és 8 év közötti fiú is kaphat egy mobil darut ajándékba. Egy fogantyúval kihúzható gémmel felszerelve. Képes a szög megváltoztatására és a terhek megfelelő magasságba történő emelésére. Az ajtók kinyílnak, így szinte mindent láthatsz belülről. A platform 360 fokban forog. A játéknak van egy szerszámosládája. A gumikerekek kiválóan gördülnek bármilyen felületen. Tetőmodul hanghatással.</p><p>A teherautó daru úgy néz ki, mint az igazi. A gyerekek biztosan imádni fogják. Az autó akkumulátorral működik. A vásárlók megjegyzik a játék kiváló minőségű kivitelezését, robusztus anyagát és tartósságát. Ár – 7000 rubel.</p><h3>REACTION Városi görkorcsolya</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=REACTION URBAN-1.webp görkorcsolyák

  A városi görkorcsolya nagyszerű ajándék a freeskate kezdőknek. A merev csomagtartó védelmet nyújt az ütésekkel szemben, a stabil alumíniumkeret pedig jobb manőverezhetőséget biztosít. A sarokrészen van egy lengéscsillapító, amely csillapítja a rezgést. 85A kerekekkel és ABEC 9 csapágyakkal felszerelve. A vásárlók megjegyzik a korcsolyák érdekes kialakítását, a jó lábtartást és a csendes futást.

  A modell a Sportmaster üzletekben 5500 rubelért vásárolható meg. A méretek a 36-os mérettől kezdődnek. A szülők azt mondják, hogy a babáik szeretik. Az egyetlen kiábrándító dolog az, hogy a műanyag hamarosan karcolásokat fog képezni.

  A legjobb ajándékok fiúknak a középkategóriában

  Ebben a kategóriában 2-5 ezer rubel közötti ajándékokat gyűjtöttünk.

  Magformers mágneses szivárvány építő készlet

  Értékelés: 4.9

  MAGFORMERS MÁGNES KONSTRUKTOR

  A három és 16 év közötti gyerekek a Magformers építőszettet kaphatnak, amely háromszögekből és négyzetekből áll. Nagyszámú elem lehetővé teszi egyszerű és összetett struktúrák létrehozását egyaránt. A fiúk szeretnek házakat, várakat és labdákat építeni. A kisgyermek játékos módon ismerkedik a színekkel és a körülötte lévő világgal. Az alkatrészek meglehetősen nagyok és teljesen biztonságosak. Az épületek nagyon stabilak. Kompatibilis bármely Magformers készlettel.

  Az ajándék megtanítja a gyermeket a mágnesesség alapelveire. A szülők és a gyerekek el vannak ragadtatva a tervezőtől, és úgy vélik, hogy ez valóban, valóban fejleszti a térérzékelést, a képzeletet, a logikát és a logikát. A termék ára 3450 rubel.

  Vtech SmartVille vasút

  Értékelés: 4.7

  VTECH SMARTVILLE TRAILER.webp

  A következő játék ideális ajándék egyéves és idősebb fiúknak. A zenélő vasút segít a babának megtanulni az ábécé betűit, megtanulja megkülönböztetni a színeket és a formákat. A játék óralappal és háttérvilágítással ellátott kijelzővel van felszerelve. Az állatokat a vonatra helyezi, amelyek szerepelnek a csomagban.

  Az interaktív játék megtanítja az időérzékelést, és segíti a hallás- és vizuális érzékelést. A gyereket hosszú ideig elragadja ez a fényes játék. AA elemekkel működő műanyag termék. Ár – 3700 rubel.

  Ezüst programozható robot

 • T a távirányítón 36 funkció

  Értékelés: 4.6

   SILVER<li></div><p>T MÍNUSZ 36 FUNKCIÓ.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/03/95416666193481-1512.jpg” height=”400″ title=”SILVER PROGRAMOZHATÓ ROBOT</p><li>T O R Y 36 FUNKCIÓ.webp”></p><p>A következő a rangsorban egy valódi robot, amely reagál a tapsra és a hangokra. Mozog, forog, egyszerű tárgyakat tart. A készülék összesen 36 programmal rendelkezik. A robot szeme világít, karjai és lábai hajlékonyak, képes kommunikálni az emberekkel, reagálni az akadályokra, táncolni, taposni és riasztani. Különösen tetszik a fiúk, hogy a fém barátja tudja, hogyan kell megvédeni a helyiségeket. A speciálisan beállított üzemmódban a robot hangjelzéssel és mozgással figyelmeztet, ha valaki megjelenik előtte.</p><p>Négy AA elemmel működik. A vélemények alapján a robot stabil és szépen néz ki. Csak egy kis hátránya van – az orosz nyelvű világos utasítások hiánya. Ez 2-3 ezer rubelbe kerül.</p><h3>Hordozható hangszóró JBL GO 2, 3W</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=JBL GO 2 3W PORTATÍV HŰTŐ.webp

  Egyetlen tinédzser lógás sem teljes zene nélkül. Ma már szinte minden iskolásnak van egy hordozható hangszórója, amely támogatja a Bluetooth-t és csatlakozik a modern kütyükhöz. Adjon gyermekének 5 órányi non-stop zenei élményt a JBL hangszóróval.

  A hangszóró beépített mikrofonnal van felszerelve, zajszűrő funkcióval. A készülék vízálló és garantálja az interferenciamentes kommunikációt. A hangszóró ára körülbelül 2 ezer rubel. Különböző színekben kapható – sárga, zöld, fekete. A termékről szóló vélemények túlnyomórészt pozitívak.

  Harper Kids HB-202, kék-sárga fülhallgató

  Értékelés: 4.4

  Harper Kids HB-202, kék-sárga fülhallgató

  A rangsorban a következő a stílusos, Bluetooth funkcióval ellátott fejhallgató, amely kiváló hangzásáról és eredeti kialakításáról ismert. A headset beépített távirányítóval és mikrofonnal rendelkezik, így gyorsan válthat a zene és a hívás között. A készletben egy 3,5 mm-es kábel található.

  Az ügyfelek azt állítják, hogy a fejhallgató sokáig (szinte egész nap) tartja az akkumulátort, és nagyon jól hangzik. Még egy gyerek is rájön, hogyan kell bekapcsolni és beállítani. Három különböző szín közül választhat – zöld, narancssárga és kék. Ár – 1300 rubel.

  Nerf Blaster “Doomlands” Lawman by Has
  o

  Értékelés: 4.4

   Nerf Doomlands  Has</div><p>o” src=”/wp-content/uploads/2023/03/1516666193481-4912.jpg” height=”410″ title=”Blaster Nerf Doomlands Lawbreaker által Has<br />o”></p><p>Ha a fiadnak még nincs fegyvere, akkor valószínűleg álmodik róla. Ez egy nagyon érdekes játék, amely 8 éves kortól alkalmas a gyermekek számára. A termék narancssárga és fekete színű műanyagból készült. Egy készletben egy blasterrel ellátott habszivacs nyílvesszők gumírozott hegyekkel. Van egy rekesz a fenéken a tároláshoz és a gyors újratöltéshez. A modell aktiválódik a kioldóval. Nagy pontosságú lövés.</p><p>A vásárlók szeretik az élénk színeket, a lenyűgöző megjelenést. Blaster tökéletesen lő a célpontra. Ettől minden tomboy mesterlövésznek érzi magát. Otthon vagy az udvaron is játszható. Ár – 2-3 ezer rubel.</p><h2>A legjobb olcsó ajándékok fiúknak </h2><p>Az utolsó kategória legfeljebb 2 ezer rubelt mutat be.</p><h3>LEGO Creator 31072 Extreme Races Constructor építőjátékos</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=LEGO Creator 31072 Extreme Racing Constructor építőgép

  Egy 6 és 10 év közötti fiúnak egy Lego konstruktort kell adni a “Creator” sorozatból. Fejleszti a finommotorikus készségeket és a képzelőerőt. Ez az ajándék mindig aktuális lesz. A készlet egy tömör autót és három útmutatót tartalmaz különböző építési lehetőségekkel. Nem ajánlott megvenni a kínai megfelelő játékokat, mert nagyon szűkek és nem olyan jó minőségűek. A fiúk szívesen összeszerelnek egy autót, egy terepjárót és egy hajót.

  Az ilyen ajándék nem felel meg a kisgyermekeknek a benne lévő kis alkatrészek miatt. És összeállítani magad a gyerek nem tud. Kedvező ár az építőkészletért. Ez 410 rubelbe kerül.

  4D enciklopédia a kiterjesztett valóságban “Cosmos”

  Értékelés: 4.5

  4D enciklopédia a kiterjesztett valóságban

  A következő helyezett egy egyedülálló enciklopédia, amely több mint 200 érdekes tényt közöl gyermekével az űrről. A bolygók és műholdak háromdimenziós modelljei találhatók benne, amelyeket egy speciális alkalmazás segítségével tekinthet meg okostelefonján. A funkció lehetővé teszi a kozmikus égitestek forgatását és nagyítását. A könyv fejleszti a fiú szemléletét, emlékezetét, megfigyelőképességét és figyelmét.

  Az enciklopédia kemény borítóval és vastag matt papírral rendelkezik. A nyomtatott termék nagyon szalonképesnek tűnik. Tökéletes ajándék minden 6 éves és idősebb fiúnak, aki szívesen tanul a bolygókról. A könyv ára 332 rubel.

  Beszélő futball ébresztőóra

  Értékelés: 4.2

  Beszélő sportlabda ébresztőóra

  Egy labda formájú óra nagy óralappal jó ajándék lenne egy sportolónak vagy egy fiúnak, aki szereti a labdarúgást. Megjeleníti a hőmérsékletet, a naptárat és az időt. A készülék hangfelismerő funkcióval van felszerelve. Egy gombbal vagy hanggal aktiválható. Az órák három színben kaphatók.

  Ezzel az ébresztőórával könnyebb lesz az iskolás gyermeknek felkelni az iskolába. A készülék három kis elemmel működik. Az ügyfelek elégedettek a könnyen leolvasható, háttérvilágítással ellátott kijelzővel. Ezenkívül az óra ára meglehetősen megfelelő. 400 rubelből kerülnek.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: