A 12 legjobb kinetikus homok készlet

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási útmutatónak. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

Annak érdekében, hogy a gyermek szórakozzon, fejlessze a finom motoros készségeket és a képzeletet, a szülők különböző játékokat vásárolnak, az egyik lehetőség az úgynevezett műanyag homok. oktatás 1 Az ún. Összetétele speciális polimereket, közönséges homokot és kötőanyagokat tartalmaz. Ez az anyag lehetővé teszi, hogy a különböző figurák szobrászatát, sár pitét, várak építését, de nem szórja a homokszemcséket a szobában, nem festi a kezét. Könnyen összeszerelhető és tárolható a következő alkalomra.

A fantáziadús gyártók különféle műanyag homok készleteket kínálnak a vásárlóknak. A kínálat tematikus vagy egyszerű, de mindegyik tartalmaz formákat, spatulákat és egyéb modellező eszközöket. A homok ezekben a készletekben gyakran többféle színű, ami érdekesebbé teszi a játék folyamatát.

Mi az Expertology-nál összeállítottunk egy felülvizsgálati értékelést, hogy kiválasszuk a legjobb 12 kinetikus homok készletet a legmagasabb értékelésekkel és véleményekkel.

A legjobb kinetikus homok készletek rangsora

Jelöléshelytermék neveár
A legjobb kinetikus homok készletek1Spin Master modellező készlet homoktálcával3 137 €
2Korunk előtt” Űrhomok1 349 €
3Angyali homok “Sütemények és szóróanyagok1 100 €
4ADEX ‘Castle1 837 €
5Spin Master Kinetikus homok ‘pékség’1 399 €
6Űrhomok “Cirkusz” KPTC1 280 €
7Angel Sand Castle Creator készlet Glow945 €
8Űrhomok “Sea World” KPTMM1 499 €
9Űrhomok ‘Road trip kaland’ SSC021699 €
10Játsszunk ‘Dinoszauruszokat’999 €
11Angel Sand “Homokvár894 €
12Danko Toys Kidsand homokozó562 €

Spin Master modellező készlet homoktálcával

Értékelés: 4.9

SPIN MASTER CASTING SET homoktálcával.jpg

Összecsukható homoktálcát és többféle élénk színű műanyagot, öt formázóedényt és két szerszámot tartalmaz. A homok úgy néz ki és olyan érzés, mint a természetes homok, ugyanolyan jól folyik, de nem morzsolódik, és könnyen összeszerelhető, még szőnyegen vagy szőnyegpadlón is.

Ezzel a készlettel gyermeke kifejezheti kreatív oldalát anélkül, hogy szüleinek seprűt vagy porszívót kellene fogniuk és rendet tenniük. A készlet egész évben használható, míg a közönséges homok csak nyáron áll rendelkezésre.

Az anyag gluténmentes és nem engedi ki a nedvességet, így nagyon sokáig kitart és megőrzi eredeti formáját, segítve a gyermekek kreatív tehetségének fejlődését.

A játék ára – 3120 p.

Kozmikus homok “BC

Értékelés: 4.8

A

A készlet nemcsak szórakozást nyújt, hanem segít a gyermek megfelelő fejlődésében, megtanítja őt fantáziálni, és lehetőséget biztosít a kreatív önkifejezésre. Ez a készlet megkönnyíti az otthoni homokozó építését, ami jól jön, ha például tél van odakint, vagy ha gyermeke beteg.

A kinetikus homok egyszerűen keverhető, zúzható, gyűrhető stb. Még ez is elég lesz a harmonikus fejlődéshez. Tökéletes tananyag általános iskolásoknak, hogy megismerkedjenek azzal az idővel, amikor a dinoszauruszok a Földön éltek.

A készlet tartalmaz egy negyvenszer hatvan centiméteres felfújható homokozót, három kilogramm sárga színű kinetikus homokot, tíz különböző edényt a figurák formázásához, egy összecsukható dinoszaurusz csontváz játékot, egy könyvet oktató játékokkal és egy 3D-s társasjátékot. A homokozónak magas oldala van, amely megakadályozza, hogy a homok kifolyjon. A banán íze könnyű és nem feltűnő, ezért a gyerekek kedvence.

Játékköltség – 2250 p.

Angel Sand “Sütemények és péksütemények”

Értékelés: 4.7

ANGEL SAND

Ez a műanyag nemcsak szórakozásra alkalmas, hanem arra is, hogy megtanítsa gyermekének a kitartást. A hiperaktív, ámokfutást kedvelő, hiperaktív gyermekekkel rendelkező családok által különösen kedvelt játékkészlet, amely nem érdekli az olyan csendes tevékenységeket, mint a rajzolás, olvasás stb. A műanyag homok megvásárlása nagyszerű megoldás, mivel egyetlen gyermeket sem hagy közömbösen. Már hároméves kortól ajánlott.

Az anyag ásványi homok, glicerin, polimerek, antibakteriális adalékanyagok keveréke. Az összetevők természetesek és ártalmatlanok az emberi egészségre és a környezetre. Ez a készlet három színű kinetikus homokot tartalmaz: rózsaszín, sárga és fehér, egyenként háromszáz milliliter; egy tárolásra vagy játékra alkalmas fedeles edényt, egy lapátot, egy tányért és három különböző edényt a formázáshoz.

Az anyag 1,5-2-szeresére tágul, ha a tenyerével kombinálja. Antibakteriális, szagtalan, könnyen lerázható, idővel nem veszít nedvességet és puha marad, vízben oldódik, így könnyen leöblíthető. A termék tanúsított, nem mérgező és biztonságos.

A játékunk ára 2500 r.

ADEX “Castle”

Értékelés: 4.7

</div><p>ADEX “CASTLE”.jpg” src=”/wp-content/uploads/2023/02/37716666197381-5812.jpg” height=”421″></p><p>Ezzel a készlettel az év bármely szakában homokozót adhat gyermekének, ahol varázslatos, titokzatos világokat hozhat létre kastélyokkal és más szerkezetekkel. Ezzel a gyermeke közvetlenül a lakásban homokozó edényeket készíthet, homokvárakat építhet, és élvezheti az innovatív homokkal való játékot anélkül, hogy otthon rendetlenséget csinálna.</p><p>A készlet tartalmaz egy felfújható homoktálcát, két gramm bézs színű homokot, öt speciális tálcát figurák készítéséhez és négy szerszámot, amelyek megkönnyítik a formázást.</p><p>Az anyag biztonságos az egészségre és környezetbarát. Könnyen összeszerelhető, nem szárad ki az idő múlásával, és lehetővé teszi, hogy gyermeke évekig várakat építsen és egyedi figurákat hozzon létre belőle.</p><p>Játékköltség – 2000 .</p><h3>Spin Master Kinetikus homok pékség</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=SPIN MASTER KINETIC SAND

A készlet ideális olyan gyermekek számára, akik szeretnek játszani főzni. Kifejezetten erre a célra tervezték, különböző színű, rózsaszín és sárga színű kinetikus homokot és szobrászati eszközöket tartalmaz: három különböző edényt a formák kialakításához, három bélyeget, egy spatulát, hat díszítést, egy tálcát, amelyen a gyermek elrendezi kulináris remekműveit.

Most már könnyű gyönyörű süteményeket, kekszeket készíteni különböző szóróanyagokkal, süteményekkel és sok más finomsággal, hogy kiszolgálja a babáit vagy akár a szüleit, hogy teapartikat tartson a barátaival. A készlet lehetővé teszi, hogy gyermeke játékos módon ismerkedjen meg a főzés, pontosabban a sütés folyamatával. Ez mind a lányok, mind a fiúk számára hasznos lesz a jövőben.

A kinetikus homok biztonságos az emberi egészségre, nem tartalmaz veszélyes összetevőket, környezetbarát és rendelkezik a szükséges tanúsítványokkal, beleértve a játékokhoz szükséges tanúsítványokat is.

A játék ára 1300 r.

Űrhomok “Cirkusz” KPTC

Értékelés: 4.5

KPTC

A készlet egy miniatűr otthoni homokozó, amelyet kifejezetten hároméves korú gyermekek számára terveztek. A készlet két kilogramm kinetikus homokot tartalmaz két színben, pirosban és szürke-bézsben, egy negyvenszer hatvan centiméteres felfújható homokozót, kartonból készült pollereket, valamint egy edző és egy bohóc figuráit. Van egy kartonkép is, amelyet a homokozóhoz rögzítenek, és amely a közönséget ábrázolja. Kellemes bónusz a 3D játék és a játékkönyv.

A készlettel igazi cirkuszi műsort rendezhet, és bátor állatszelídítőnek érezheti magát. Az utasítások segítségével könnyedén készíthet háromdimenziós állatfigurákat – elefántot, oroszlánt, medvét és majmot. Gyermeke nemcsak szórakozni fog játék közben, hanem megtanulja az állatok nevét és megjelenését, és megismeri szokásaikat.

Az űrhomok polimer adalékanyagokat tartalmaz, így nem fog szétesni.

A játék ára – 900 rubel.

Angel Sand Castle Creator készlet Glow

Értékelés: 4.5

ANGEL SAND CASTLE CREATOR CREATOR SET GLOW.jpg

Ez a készlet újdonság, mert nem egyszerű kinetikus homok, hanem sötétben világító homok. Napközben úgy néz ki, mint egy közönséges homok, de amint behúzza a függönyt, vagy megvárja az alkonyatot, a homok varázslatossá válik. Hatszáz milliliteres homokozót (fehér és égszínkék), egy kirakós játékhoz és tároláshoz való fedeles tárolót, hat egyedi formázóedényt, amelyekből valódi homokvárakat lehet készíteni.

Az anyag idővel nem veszíti el a nedvességet, és puha marad, ugyanolyan légies és kellemes tapintású, mint a vásárlás napján. A gyermekek egészségére ártalmatlan mennyiségben tartalmaz speciális színező pigmentet.

A homokkal való játék pozitív hatással van a gyermek érzelmi állapotára.

Játékkészlet ára – 1300 .

KPTMM Sea World űrhomok

Értékelés: 4.4

KPTMM Űrhomok

Víz alatti témájú készlet három éves kortól kezdődően. Tartalmazza a felfújható homokozót, három kiló homokot különböző színekben, kék, zöld és szürke-bézs színben, tizenegy edényt az alakzatok kialakításához, egy 3D-s társasjátékot és egy könyvet, amely oktatási játékokat és lépésről lépésre útmutatót tartalmaz az anyag kezeléséhez.

Elődjéhez hasonlóan világít a sötétben a gyermekek érdeklődésének fokozása érdekében. A tematikus készlet lehetővé teszi gyermeke számára, hogy játék formájában megtanulja a tengeri élőlények nevét, élőhelyük jellemzőit és még sok mást. A készlet segítségével a gyermek megteremti saját tengeri világát, és megtölti víz alatti lakosokkal. Képes lesz kísérletezni a különböző szerkezetek készítésével.

Az anyag kvarchomokból, PVC-ből, polimerekből, színezékekből és műanyagból áll. hosszú ideig megőrzi tulajdonságait. Az összes összetevő egészséges és környezetbarát.

A játék ára 1300 p.

Űrhomok “Úti kalandok” SSC021

Értékelés: 4.3

AZ ŰRHOMOK

Ez az orosz gyártótól származó tematikus készlet nagyszerű ajándék lesz egy hároméves gyermek számára. Ezzel a játékkal gyermeke különböző formákat formálhat a speciális műanyag homokból, amelyek nem bomlanak szét, nem foltozzák a tenyerét, és nem okoznak rendetlenséget.

A készlet tartalmaz élénk kék homokot, egy felfújható homokozót, négy edényt a figurák formázásához, egy könyvet oktató játékokkal és egy 3D-s társasjátékot, valamint kartondíszeket: aszfaltot, fákat, útjelző táblákat, benzinkutat stb. Készíts különböző autómodelleket a homokból, például teherautókat; motorkerékpárokat, közlekedési kúpokat stb.

A játékkészlet lehetővé teszi gyermeke számára, hogy a járművezető vagy a közlekedési ellenőr szerepében érezze magát, csökkentse az érzelmi hátteret.

A játék ára 700 r.

Játsszunk “Dinoszauruszok

Értékelés: 4.3

LET'S PLAY DINOSAURS.jpg

Ezzel a készlettel minden gyerek belevetheti magát a vulkánok és dinoszauruszok világába. A játék előtt öntsük az anyagot a műanyag dobozba vagy a játszótérre, majd egy lapáttal és tartályokkal alakítsuk ki a vulkán és a dinoszauruszok alakját. A még több szórakozás érdekében a gyerekek érdekes árnyalatokat érhetnek el azáltal, hogy összekeverik őket, ami biztosan tetszeni fog azoknak, akik szeretnek kísérletezni.

A készlet tíz elemet tartalmaz: közel két kilogramm kinetikus homokot három színben, piros, zöld és bézs színben, négy edényt, amelyekben dinoszaurusz-csontvázak alakját lehet megformálni, egy lapátot, egy műanyag játszóteret, egy karton játékteret színes dinoszaurusz-képekkel és egy nagy lávát kitörő vulkánt.

Az anyag kvarchomok, polimerek, színezék, természetes aromaanyag (vanillin) és műanyag keveréke. Biztonságos a gyermekek egészsége szempontjából és környezetbarát. A termék rendelkezik a szükséges tanúsítással.

Játékköltség – 990 r.

Angyali homok “Homokvár”

Értékelés: 4.2

ANGEL SAND

A készlet tapintásbarát, súlytalan anyagot tartalmaz, amely nem ragad a tenyérhez, nem hagy nyomot vagy szennyeződést. Hogy gyermeke kifejezhesse kreativitását, lazítsa el magát. Az ezzel az anyaggal való játék csökkenti a túlzottan aktív kisgyermek érzelmi hátterét, és lehetővé teszi számára, hogy dolgozzon a képzeletén és a fantáziáján.

A készlet tartalmaz egy kirakós játékhoz és tároláshoz alkalmas, fedeles, kirakós játéktartályt, kétféle színű homokot, egy világoskék és egy fehér színűt, egyenként 300 ml-t, hat formázó edényt. Úgy épülnek, hogy egy erődöt vagy kastélyt téglává alakítanak, így gyermeke igazi építész lehet, aki saját királyságot vagy fantáziaországot hoz létre.

Antibakteriális, természetes összetevőkből és olaj formájában lévő hidratálóból készült, így biztonságos gyermeke egészségére, nem veszít nedvességet idővel és puha marad. Ha morzsolódik, könnyen összeszerelhető, nem hagy sok homokszemet, amelyet meg kell tisztítani, ami azt jelenti, hogy a ház tiszta és rendezett lesz.

A játék ára – 1000 p.

Danko Toys Kidsand homokozó

Értékelés: 4.2

DANKO TOYS KIDSAND SAND2.jpg

Olcsó készlet felfújható homokozóval és kézi pumpával, ezerhatszáz kiló kinetikus homokkal négy színben – sárga, kék és két csillogó színben – lila és zöld, valamint tíz különböző edény a formázáshoz. A viszkozitás és az áramlás miatt a műanyag homok nem bomlik szét különálló részecskékre, tisztán hagyja a kezét, nem okoz szennyeződést. Ha a tenyerünkkel gyúrjuk, porózus és légies lesz. Az anyagnak ez a sajátossága igazi anti-stressz játékká tette azt. Ellazítja a babát, fejleszti a motoros készségeket, a képzeletet, a gondolkodási mintákat és a játékosságot.

Ez a készlet órákig izgatottá teszi gyermekét a játékra, és lehetővé teszi a szülők számára, hogy a saját dolgukkal törődjenek. A gyerek képes lesz egy erődöt építeni, egy várat vagy egy egész várost építeni, lakókkal benépesítve, például a játékaival. Mindenféle formát létrehozhat a formák segítségével.

A termék rendelkezik az összes szükséges tanúsítvánnyal. A kinetikus homok nem tartalmaz káros összetevőket, így biztonságos az egészségre nézve.

A játék ára 850 r.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: