A 12 legjobb magas szék a baba számára

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Vásárlás előtt kérjen szakmai tanácsot.

A gyermekeknek szánt bútorok általában rövid életűek, mivel folyamatosan nőnek, ezért új háztartási cikkekre van szükség. A mai babatermék-ipar nem áll meg, és továbbfejlesztett modelleket kínál a hosszabb használatra. Ezek közé tartoznak a következő magasított székek. Segítenek jelentősen megtakarítani a családi költségvetést, köszönhetően a speciális kialakításnak, amely a gyermek fiziológiai változásaival együtt átalakítható.

Egyes modelleket 3 és 18 év közötti korosztály számára terveztek, így sokoldalúak és praktikusak. Használhatók a játszótéren, a konyhában és a gyerekszobában. Sok széknek van ortopédiai hatása, és a magasság bizonyos növekedéshez való beállításával nem kell aggódnia a súlyos mozgásszervi rendellenességek kialakulása miatt. Oldják a feszültséget, csökkentik a fáradtságot és támogatják a gerincet.

A gyártásához használt alapanyagok a fa és a műanyag/fém kombináció. A fából készült bútorokat tartják a leginkább környezetbarátnak. A minőségi műanyagból készült székek olcsóbbak és rosszabbak a tartósság szempontjából. A választás az ügyfelek preferenciáitól és képességeitől függ. Összeállítottunk egy válogatást a különböző árszegmensekben a legjobb magas székekből, amelyek a legkelendőbbek. Szülők és ortopéd sebészek egyaránt ajánlják.

A legjobb magas székek a baba számára

ipp app
Jelölés székhely termék neve ár
A legjobb gyermekszék 10000 € alatt 1 MILLWOOD állítható Grow-2 5 380€
2 Hauck Alpha+ 7 480€
3 Belmarco Usura grafit-menta 6 190€
4 Hunchback Horse Universal 5 390€
5 Kid-Fix etetőszék 6 620€
6 Tudós macska DS-260 1 250€
A legjobb magas székek 10000 rubel felett 1 Stokke
16 490€
2 evi Slex Evo 13 800€
3 Geuther család 18 080€
4 Evomove Nomi 11 100€
5 Kidsmill Up! 17 390€
6 Cybex Lemo Wood 15 700€

A legjobb gyerekszék 10000 € alatt

MILLWOOD állítható etetőszék Grow-2

Értékelés: 4.9

MILLWOOD állítható etetőszék Grow-2

Az első a kiterjesztett funkcionalitású szék. 6 hónapos kortól a teljes testformálásig használható. Nincs további életkori korlátozás. Teljes magassága 14-ig állítható. Lehetőség van a lábtartó beállítására is, minden gyermek számára egyedi beállításokkal. Az ortopédiai kialakítás elősegíti a helyes testtartást. Robusztus, akár 100 kg-ot is elbír. A teflon talpbetétek védik a padlót a karcolásoktól és horpadásoktól.

A modell nyírfa rétegelt lemezből készült, amely különösen tartós és hosszú élettartamú. A fehérorosz gyártó 14 különböző kialakítást kínál. A fogyasztók választhatnak a nyugtató árnyalatú bútorok és a nagyon élénk, élénk színek között. A szék 10 perc alatt összeszerelhető, és nem igényel szakmai segítséget. A beállítás gyors, szerszámok nélkül.

A bútorokat ortopéd orvosok tervezték. Nagyra értékelik a szülők, akik dicsérik az anyag minőségét, az összeszerelést és a hosszú élettartamot.

Előnyök

 • univerzális modell;
 • a biztonsági előírásoknak való megfelelés;
 • gyors és egyszerű összeszerelés;
 • Robusztus, stabil felépítés.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Hauck Alpha etetőszék+

Értékelés: 4.8

Hauck Alpha+ etetőszék

A második helyezett etetőszék minden olyan tartozékkal fel van szerelve, amely 6 hónapos kortól használható. Tartalmaz egy rögzítőasztalt, egy ötpontos hevedert és egy lábak közötti hevedert a pozíció rögzítésére. A modellt csecsemőkortól kezdve használják a baba táplálására, majd a gyermek növekedésével módosítható. Háttámla magassága 8, lábtartó magassága 7. Max. teherbírás 90 kg.

Stabil felépítés. Ezt a szék speciális ívelt formája biztosítja, amely megakadályozza, hogy a baba fokozott aktivitása során felboruljon. Európai bükkfából készült, minden biztonsági követelménynek megfelelő bevonattal. A lábtáblák védik a linóleum- és laminált padlót a sérülésektől.

A Hauck termékről szóló vélemények kivételesen pozitívak. Könnyen összeszerelhető, az egyszerű orosz nyelvű utasításokat követve. Néhány perc alatt beállítható. A tökéletesen megmunkált fa sima felületet biztosít, csorbulás nélkül. A kellemes design egyaránt illeszkedik a nyugodt és a színes gyermekszobák kialakításához.

Előnyök

 • fokozott funkcionalitás;
 • környezetbarát fa;
 • állítható utasbiztonsági rendszer;
 • ortopédiai háttámla.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Gyermek etetőszék Belmarco Usura grafit menta

Értékelés: 4.7

BELMARCO Növekvő, állítható gyermekszék Usura grafit-menta

A Bronzdíjas egy olyan szék, amely otthon és gyermekintézményekben egyaránt használható. Nyírfa rétegelt lemezből készült, amely nem ázik, ellenáll a nagy terhelésnek és nem vetemedik. Vízbázisú festékkel van bevonva, amely szagtalan és teljesen biztonságos a gyermek számára. Az ívelt ortopédiai háttámla a gerinc kiegyenesítésével megakadályozza a gerincferdülést.

Nem számít, milyen nagy vagy kicsi a gyermeke teste, kényelmes és kényelmes lesz, még akkor is, ha hosszú ideig marad a táncpárnán. A háttámla és a lábtartó magassága állítható. A szék 6 hónapos kortól elérhető. Meg kell vásárolnia egy speciális etetőasztalt. Nincs korhatár. Akár 100 kg-ot is elbír, és felnőttek is használhatják bútorként és létraként egyaránt.

A szék érdekes színkombinációban kapható. Fiúk és lányok számára egyaránt alkalmas. Az összeszerelés szakmai ismeretek nélkül is lehetséges a lépésről-lépésre történő leírást követő utasítás szerint. A szülők megjegyezték, hogy gyermekük nagyon szeret a székben ülni. Szelídebbé és rendezettebbé válik.

Előnyök

 • a többfunkciós képességek;
 • Környezetbarát nyír rétegelt lemez
 • ortopéd szakorvosok által ajánlott;
 • modern stílusos design.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Az univerzális etetőszék Konik Gorbunoktól

Értékelés: 4.6

A Konok Hunchback Universal bővíthető etetőszék

A negyedik sorban egy megerősített szerkezetű szék található, amely akár 100 kg-os terhelést is kibír. Kompakt és ergonomikus, könnyen elhelyezhető a konyhaasztalon, íróasztalon vagy számítógépes íróasztalon. A baba élvezni fogja az evést és a játékot mindenkivel. Multifunkcionalitás az opcionális korlátozó készletekkel, levehető asztallal és puha borítással. Ennek eredményeképpen 3 éves kor helyett már hat hónapos kortól használható.

A széles és stabil ülés és a tágas háttámla még a felnőttek számára is kényelmes ülést biztosít. A kiválasztott pozíciót csavarokkal lehet rögzíteni. Megnövelt állófelület az extra biztonság érdekében. A gumiborítás lehetővé teszi, hogy a gyermek önállóan hátrahúzza a széket, és megakadályozza a padló sérülését. Masszív fenyőfából készült és Németországban lakkozott, ami megfelel a gyermektermékekre vonatkozó európai követelményeknek.

A gyártó 10 év garanciát vállal termékeire, ami bizonyítja a nyersanyagok és a kivitelezés magas minőségét. A színválaszték egyszínű és érdekes színkombinációkban egyaránt megtalálható.

Előnyök

 • anatómiailag széles háttámla;
 • Nagy megengedett súlyparaméter;
 • Bármilyen 65-80 cm magas asztalhoz;
 • tervezési változatosság.

Hátrányok

 • Nem azonosított.

Kid-Fix etetőszék

Értékelés: 4.5

Kid-Fix etetőszék

Az ötödik szék a 3 és 16 év közötti gyermekek számára készült. Elfér a szabványos asztallapokon, így a gyermek a lakás minden területén ehet, játszhat és alkothat. Az asztal 6 hónapos kortól alkalmas csecsemők számára. Tömör nyírfából készült. A zsámoly nagyon tartós természetes anyagból készült, amelyet a hosszabb élettartam érdekében nedvességálló lakkal vontak be. A gyártási folyamat nem tartalmaz a gyermekek számára mérgező vagy káros anyagokat.

Az okosan kitalált szerkezet erős és biztonságos. Akár 120 kg-os súlyt is elbír. A széklet nagyon gyorsan összeszerelhető. Minden szükséges szerelvényt tartalmaz. Anatómiai háttámla. Egyenesebb testtartást tesz lehetővé, és csökkenti a hosszabb ideig a székben való állást követő megterhelést.

A lábtartó levehető, így akár 185 cm magas személy számára is kényelmes. Széles árnyalatválaszték áll rendelkezésre. Vannak csendes természetes, vannak nagyon világos, alkalmas a lányok és fiúk szobáinak belső teréhez.

Előnyök

 • megerősített kialakítás;
 • környezetbarát anyagok;
 • Gyors magasságállítás;
 • dőlésvédelem.

Hátrányok

 • nem észlelik.

Gyermek etetőszék Growing Scientist Cat DS-260

Értékelés: 4.4

ETETŐSZÉK NÖVEKVŐ TUDÓS MACSKA DS-260

A hatodik helyen egy kedvező ár-érték arányú modell áll. Ez készült tömör fenyőfa extra osztályú. A fát gondosan csiszolják és minden sarkot lekerekítenek. Előre előkészítve festéshez, színezéshez vagy lakkozáshoz. Az ügyfél maga választhatja ki a dizájnt és hozhat létre egyedi dizájnt. Stabil szerkezet 1,5 és 8 év közötti gyermekek számára kialakítva. A magasság 4 pozícióban állítható.

A modell szinte teljesen összeszerelve érkezik. Néhány csavart esetleg otthon kell meghúzni. Ehhez szerelvények és szerszámok tartoznak a csomaghoz. A kis súly lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy önállóan mozgatják és állítsák be a széket. A széles lábak nem horpasztják vagy karcolják a padlót.

Az ügyfelek megjegyezték, hogy a modell tartós természetes anyagból készült, amely teljesen biztonságos az egészségre. Az euró reteszelő csavarok biztosítják a stabilitást, és a szék könnyedén elbír egy felnőttet is. A letisztult és tömör megjelenés tökéletesen illeszkedik bármely helyiség belsejébe.

Előnyök

 • kiváló minőségű anyagok;
 • A készlet tartalmazza az összes szerelőszerszámot;
 • 100-145 cm magasságra állítható
 • alacsony költség.

Hátrányok

 • önfestés szükséges.

A legjobb etetőszékek 10000 rubel felett

Stokke etetőszék ipp app

Értékelés: 4.9

 STOKKE<tr></div><p>IPP</p><tr>APP” src=”/wp-content/uploads/2023/04/47616666197361-9112.jpg” height=”450″ title=”STOKKE Növekvő etetőszék<tr>IPP<tr>APP”><p>Az etetőszék a vezető ebben a kategóriában – 3 éves kortól kezdő székként használható. A babaülés funkcionalitását egy extra babaülés, reteszek, párnázott üléshuzat és egy etetőasztal megvásárlásával bővítheti. A bútorokat egy híres norvég tervező tervezte. Európai bükkfából készült, nem mérgező, biztonságos festékkel és lakkozással bevonva.</p><p>A kialakítás teljesen stabil. Akár 85 kg-ot is elbír. 14 kulcsnyílás a pozicionálás beállításához. Lehetővé teszi a háttámla és a lábtartó beállítását, hogy bármilyen magasságú és testalkatú gyermeknek megfeleljen. A modellválaszték 7 színből áll. Finom természetes színekben, valamint élénk és lédús színekben kapható. A szülők megtalálhatják a megfelelő széket mind a lány, mind a fiú szobájába.</p><p>Minden ügyfél csak pozitív megjegyzéseket tesz. A szék többfunkciós, kevés helyet foglal, és jól mutat a különböző stílusú helyiségekben. Folyamatos használatban bizonyított. A borító eredeti formájában marad, chipek és karcolások nélkül, a csavarok nem lazulnak meg.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>születéstől fogva használható;</li><li>Kiváló hát- és lábtámasz;</li><li>Európai minőségi szabvány;</li><li>Divatos és stílusos kialakítás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>Magasított szék <br />evi Slex Evo</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style= </div><p>evi Slex Evo” src=”/wp-content/uploads/2023/04/5381666197361-9512.jpg” height=”450″ title=”Magasított szék <br />evi Slex Evo”></p><p>A második sorban egy exkluzív kialakítású, olasz gyártmányú szék található. Születéstől kezdve használható, és nincs korhatárhoz kötve. Az ergonomikus háttámla két pozícióban állítható. Kiváló támasztékot nyújt a baba hátának. A könnyű ápolás érdekében eltávolítható. A lábtartó a 21 pozíció bármelyikébe állítható. A modell modern és biztonságos anyagokból készült.</p><p>Az acélszerkezet nagyon stabil és tartós. Öntött alumínium lábak csúszásgátlóval. Nincs szükség további billenés elleni záróelemekre. A ház körüli mozgáshoz visszahúzható hátsó görgőkkel van felszerelve. Kényelmes fogantyú a könnyű tologatáshoz. A modellnek van egy kis tárolórekesze a játékok számára. Kívánságra eltávolítható.</p><p>A vásárlók különösen kedvelik, hogy a pozíciókat az egyes gyermekek személyiségéhez igazíthatják. A szükséges beállításokat két karral lehet elvégezni.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>integrált rendszer a különböző korosztályok számára;</li><li>kiváló minőségű alkatrészek;</li><li>mélységben állítható ülés;</li><li>eredeti design.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>Geuther Family etetőszék</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=GEUTHER CSALÁDI ETETŐSZÉKGEUTHER CSALÁDI ETETŐSZÉK

A harmadik a márka Németországból származó etetőszék, amely már egy etetőasztalt is tartalmaz. Speciális bordákkal van ellátva, hogy megvédje az edényeket és a játékokat a leeséstől. Biztonsági rendszerének köszönhetően 6 hónapos kortól használható. Puha hárompontos hevederek. A széles háttámla a legfeljebb 85 kg-os tinédzserek számára is kényelmes. Véleményeink szerint a Geuther terméket a felnőttek is aktívan használják, akik megerősítik kényelmét és praktikusságát.

A szék természetes, tömör bükkfából készült, amely különösen strapabíró anyag. Vízbázisú festékkel festett és nem mérgező lakkal bevont. Minden biztonsági követelmény dokumentálva van. A kínálatban világos és sötét színű egyszínű székek, valamint egy színes, szivárványmintás szék is szerepel.

A bútorokat könnyen meg lehet tisztítani a szennyeződésektől. Maximálisan stabil, gyorsan összeszerelhető és beállítható. Minőségét nemcsak a nagyközönség, hanem a Német Információs Intézet is nagyra értékeli, amely független fogyasztói felméréseket végez. A zsűri “kiváló” és “jó” minősítést adott a Családnak.

Előnyök

 • Különböző színváltozatok;
 • a visszahúzható, eltávolítható asztallap;
 • a széles, kényelmes lábtartó;
 • Gyermek- és környezetbarát.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Evomove Nomi etetőszék

Értékelés: 4.6

EVOMOVE NOMI ETETŐSZÉK

A negyedik díjat az eredeti külső kialakítású etetőszék kapja. 3 és 12 éves korosztály számára készült. Az opcionális tartozékok megvásárlásával születéstől kezdve használható. Állítható pihenőszékkel, levehető asztallal, biztonsági övekkel és kétoldalas párnázott huzattal rendelkezik. Négy támasztóláb biztosítja az abszolút stabilitást. Az alacsony, 5 kg-os súly ellenére akár 90 kg is megtámasztható.

Az ülés és a lábtartó a fogantyú segítségével állítható be. Elég elforgatni és a széket a kívánt pozícióban rögzíteni. A fokozatmentesen állítható ülés időt takarít meg, és nincs szükség szerszámokra. A háttámla tökéletesen alátámasztja a gyermek gerincét. A nyitott kialakítás lehetővé teszi, hogy egyedül, felnőtt segítsége nélkül üljön a székre.

Hipoallergén és újrahasznosítható műanyagból készült. Az etetőszék tisztítás vagy tárolás céljából felfüggeszthető az asztallapról. Különféle színkombinációk a babák és tinédzserek szobáinak belső kialakításával való harmonizálás érdekében.

Előnyök

 • Biztonságos anyagok;
 • két görgő a hátsó lábakon;
 • mélységállítás;
 • trendi design.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Kidsmill Up etetőszék!

Értékelés: 4.5

Kidsmill Up etetőszék

Az ötödik helyen – a holland tervezők munkájának eredménye. A legmagasabb minőségű tömör bükkfából készült ergonomikus kialakítás. A modell megfelel az EN 14988 európai biztonsági szabványnak. 6 hónapos kortól kezdődően, életkori korlátozás nélkül. A kicsik számára egy kapaszkodó ütköző és a lábak közötti heveder biztosított. A szülők a háttámla és a lábtartó magasságát a gyermek méretének megfelelően állítják be, ahogyan az felnő. Amikor felnő, a modell egy közönséges székké válik, amelyet a család többi tagja is használhat a mindennapi életben.

A hátsó lábakon beépített görgőkkel ellátott ütköző van. Amikor a gyermek hátralöki magát az asztaltól, a szék nem fordul el, hanem egyszerűen csak kissé hátrafordul. Kapható színek: fehér, fekete, szürke, natúr és fehérített szürke. A bútor könnyen mosható anélkül, hogy a megjelenése károsodna.

A vásárlók megemlítik, hogy nagyon könnyű és egyszerű a beállítása. És a gyermek nem tudja egyedül kivenni a lécekből. A lábak védő padlópárnákkal vannak ellátva. A jól átgondolt konstrukció mindenkitől magas pontszámot kap.

Előnyök

 • Tömör bükkfa furnér;
 • könnyű és gyors átalakítás;
 • maximális biztonsági rendszer;
 • Opcionális extrák.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Cybex Lemo Wood etetőszék

Értékelés: 4.4

CYBEX LEMO FA ETETŐSZÉK

A top 12 legjobb etetőszék végén a modell, amely akár 85 kg-ot is elbír. A háttámla magasságának és mélységének beállítása másodpercek alatt. Gyorsan állítható magasság és lábtartó is. Az összeszereléshez nem szükségesek szakmai ismeretek. Egyszerűen húzza meg a 4 csavart, ami 3-5 percet vesz igénybe. A modell tömör fából és műanyagból készült, fém alkatrészekkel. Hat különböző szín a legújabb divatirányzatokhoz igazodva.

A kiegészítő tartozékokkal a szék már a csecsemő születésétől kezdve használható. Lábtartó nélkül, felnőttek számára is alkalmas. A stabilitást a négy lábon álló, okos szerkezet biztosítja. A hátsó lábakon lévő két görgő garantálja a biztonságot a felborulás ellen, és megkönnyíti a bútorok mozgatását a lakásban.

Az elegáns és kifinomult kialakítás lehetővé teszi, hogy a szék harmonizáljon a kisgyermekek és a tizenévesek szobáiban, valamint a nappaliban és a konyhában. Ezt a Best of the Best Red Dot Award zsűrije is megítélte, és 2018-ban a vállalat fejlesztőinek ítélte oda a győzelmet a találékonyságukért.

Előnyök

 • minimalista esztétika;
 • Kényelmes minden korosztály számára;
 • széles színválaszték;
 • egykezes átalakítás.

Hátrányok

 • nem azonosított.
Olvasson tovább  8 legjobb prémium babakocsi
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: