A 8 legjobb walkie talkie gyerekeknek

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Régebben a gyerekek csak filmekben és tévéműsorokban láttak walkie-talkie-kat: ezeket a katonai személyzet és az ügynökök használták. Most a helyzet megváltozott: most már minden gyermeknek lehet ilyen eszköze a fegyvertárában. Természetesen az ilyen eszközök technikailag és funkcionálisan gyengébbek, mint “idősebb testvéreik”. De a barátokkal való szórakozáshoz vagy a szomszéddal való csevegéshez a szülők elől titokban, biztosan megteszik a magukét. Ebben a cikkben az Expertology összeállította a nyolc legjobb gyerekeknek szánt walkie-talkie-t.

Ajánlások kiválasztása

A piacon a gyermekrádiók számos különböző változata megtalálható. Számos tényezőt kell figyelembe venni a megfelelő kiválasztásakor. Például, hogy mire fogják felhasználni, mekkora a költségvetés. A megjelenés bizonyos esetekben szintén nagy szerepet játszik (vannak olyan modellek, amelyek rajzfilmfigurák formájában készülnek).

A gyerekeknek szánt összes walkie-talkie hagyományos módon kor szerint osztható meg. Nagyon kisgyermekek számára vannak fényes eszközök – technikailag vagy teljes utánzás, vagy őszintén gyenge (legfeljebb lehetővé teszik a különböző szobákból való kommunikációt). A tinédzserek számára sokkal komolyabb lehetőségek vannak, több kilométeres hatótávolsággal (néhány walkie-talkie képes kommunikálni több tucat kilométerre lévő emberek között).

Nem kell profi walkie-talkie-t vásárolnia gyermekének, ami több tízezer forintba kerülhet. Igen, az olcsó változat nem fog jelet továbbítani nagy távolságokra, de ha egy gyermek hirtelen elveszíti a készüléket, akkor nem lesz olyan sértő és anyagilag drága. De a kérdés teljes mértékben a személyes preferenciáktól és képességektől függ.

Azt is el kell mondani, hogy a mai gyermekek számára készült walkie-talkie-k sokféle formában léteznek. A leggyakoribb a kézi vagy zsebméretű: van egy gomb a beszélgetés elindításához és egy klipsz. Walkie-talkie-kat headset formájában is találhat – ezek beépített mikrofonnal rendelkeznek, amely lehetővé teszi a távoli kommunikációt. Egy másik lehetőség egy karóra rádió.

A 8 legjobb walkie talkie gyerekeknek

JelölésHelyszínTermék neveÁr
A legjobb walkie talkies gyerekeknek1TurboSky T353 999 €
2Freecom MT-7777 950 €
3SOYUZ 1×2 walkie-talkie készlet3 999 €
4Baofeng BF-888Sx21 849 €
5Motorola Talkabout T42 Twin Pack2 488 €
6MIDLAND G52 080 €
7Twintalker T-3881 435 €
8Retevis T-3881 032 €

A legjobb walkie talkies gyerekeknek

Több tucat ajánlatot elemeztünk a piacon. A portál szakértői számos tényezőt figyelembe vettek, hogy összeállítsanak egy nyolc walkie-talkie készletet minden ízlésű és színű gyermek számára. Itt vannak az olcsóbb és drágább, funkcionálisabb és technológiai változatok. Néhányuk még felnőtteknek is alkalmas. Egy fontos pont: a minősítésben szereplő összes rádió nem igényel regisztrációt.

TurboSky T35

Értékelés: 4.9

TurboSky T35

Kezdődik a rangsor egy érdekes pár walkie-talkie a gyártó TurboSky-tól. Többféle színben kapható, többek között sárga, kék, zöld, narancssárga és egyéb színekben. Mindkét rádió AAA elemekkel működik (4 db), amelyek a készlet részét képezik: egy nap aktív használatra elegendő töltés, utána újra kell tölteni. A rádió előlapján lévő LCD kijelző megvilágított – még sötétben is láthatóak a rajta megjelenő információk.

A TurboSky T35 fontos jellemzői közé tartozik: aktív zajcsökkentés, amely a hangátvitelt szinte tisztává teszi (nem hallja a széllökéseket, az eső vagy az elhaladó autók zaját). A test műanyagból készült, így a rádió jobb, ha nem esik le. Fényes zseblámpával is rendelkezik, amely külön gombbal kapcsolható be. A rádió 8 csatornát és 99 szubtónust támogat, a jelet akár 5 kilométerre is továbbítja. Az orosz piacon egy pár walkie-talkie átlagos ára 4000 rubel.

Előnyök

 • jó funkcionalitás;
 • Hatótávolság akár 5 kilométer;
 • fényes kijelző háttérvilágítással;
 • Többféle színválaszték;
 • könnyű használat.

Hátrányok

 • Sokáig tart a feltöltés.

Freecom MT-777

Értékelés: 4.8

FREECOM MT-777

Ha létezne a walkie-talkie-k bármilyen fokozata, akkor ez a Freecom gyártótól származó modell azt állítaná, hogy félprofesszionális lenne. A két eszközt, töltőállomást, vezetéket és különböző rögzítőket tartalmazó készlet túrázás, szabadtéri tevékenységek és bébiőrként használható – a vélemények alapján sok felhasználó ezt a lehetőséget választotta. A walkie-talkie-k elég kompaktak (zsebben, övön vagy nyakban hordozhatók), és nem sokat nyomnak – körülbelül 160 grammot.

A Freecom MT-777 fő jellemzője és egyúttal előnye az akkumulátor. Az eszközök 2000 mAh akkumulátorral vannak felszerelve (akár 36 órás munkaidővel) – az ilyen jellegű gyermekeszközök között ez a szám rendkívül ritka. A natív állomáson vagy PowerBankon keresztül tölthető fel. A gyártó azt állítja, hogy a rádió hatótávolsága – akár 10 kilométer nyílt terepen (a gyakorlatban ez a szám valamivel alacsonyabb). Átlagosan egy ilyen készlet körülbelül 8000 rubelbe kerül.

Előnyök

 • magas minőség;
 • jó akkumulátor;
 • funkcionalitás;
 • Kompakt méret és alacsony súly;
 • a összekapcsolása.

Hátrányok

 • magas költség.

SOYUZ 1×2 rádiókészlet

Értékelés: 4.7

SOYUZ 1x2 rádiókészlet

Egy másik modell, amelyet aligha nevezhetünk gyermekmodellnek – felnőttek is használhatják, például horgászat vagy szabadtéri tevékenységek közben. Az orosz gyártótól származó rádiókészletet azonban sok gyermek vásárolja. 16 csatornát és több mint száz szubtónust támogatnak – ez védelmet nyújt az ellen, hogy a kívülállók hallják a beszélgetést. Fontos, hogy az adó-vevő készülékek manuálisan tudják beállítani az energiaellátási módot, ami megtakarítja az akkumulátor energiáját.

A gyártó többféle színű SOYUZ 1×2 walkie-talkie-t kínál – választhat semleges változatot, vagy kifejezetten lányoknak vagy fiúknak szánt változatot. A “TOT” funkcióval korlátozhatja az átviteli időt, a “BCLO” pedig blokkolja a foglalt csatornát. A zajcsökkentés szintjét manuálisan is beállíthatja, hogy a hang tiszta legyen. A walkie-talkie súlya körülbelül 160 gramm, hatótávolsága pedig akár 7 kilométer is lehet. Minden készülék belsejében – 1100 mAh akkumulátor. Ennek a készletnek az átlagos ára az orosz piacon – körülbelül 4000 rubel.

Előnyök

 • masszív ház, amely megvédi a készüléket a víztől és a portól
 • van energiatakarékos üzemmód;
 • kompakt.

Hátrányok

 • primitív tervezés;
 • Egy kisgyermek nem érti a vezérlést (csak tizenévesek és idősebbek számára alkalmas).

Baofeng BF-888Sx2

Értékelés: 4.7

BAOFENG BF-888SX2

Ez a lehetőség technikailag némileg rosszabb, mint a fentiekben tárgyaltak. A Kínában gyártott készlet két rádiót és antennát, két akkumulátort és töltőt, valamint egy tartóegységet tartalmaz. Egyáltalán nem gond a kezelőszervekkel – még egy gyermek is néhány perc alatt rájön, hogyan kell használni. A gyártó szerint az átviteli hatótávolság nyílt terepen legfeljebb 6 kilométer, városban pedig legfeljebb 3 kilométer. Walkie-talkie-k csak fekete színben kaphatók a piacon.

A Baofeng BF-888Sx2 1500 mAh lítium akkumulátorral rendelkezik: átlagosan 10 órán át tart aktív használatban (a rádió hangjelzést ad, ha az akkumulátor közeledik a lemerüléshez). A készülék 16 csatornát támogat, és rendelkezik egy funkcióval is, amellyel beolvashatja azokat. Energiatakarékos üzemmóddal, zajcsökkentéssel, fényes zseblámpával is rendelkezik. A készüléket számítógéphez lehet csatlakoztatni és szükség szerint programozni. A teljes készlet átlagos ára – körülbelül 2500 rubel.

Előnyök

 • gazdag funkcionalitás;
 • megfizethető ár;
 • erős, ütésálló műanyagból készült ház.

Hátrányok

 • A riasztások hangereje nem állítható.

Motorola Talkabout T42 Twin Pack

Értékelés: 4.6

Motorola Talkabout T42 Twin Pack

Egy másik egyszerű lehetőség, amely nem a legkiterjedtebb, de elegendő funkcionalitással rendelkezik a gyermekek számára egy jó hírű gyártótól. Két kompakt walkie-talkie-t tartalmaz, több színben kapható. Műszaki szempontból némileg gyengébbek, mint a korábbi modellek: például a hatótávolságuk a legjobb esetben 4 kilométer (városi területeken legfeljebb kettő). De ez elég a szabadban vagy a gyerekek számára, hogy az udvaron játszanak. A walkie-talkie-k 8 kommunikációs csatornát támogatnak, pásztázó és figyelő funkciókkal rendelkeznek.

A Motorola Talkabout T42 adóvevő három újratölthető AAA elemmel működik, amely legfeljebb 10 órás használatra elegendő töltéssel rendelkezik. azonos formátum a hosszabb akkumulátor-üzemidő érdekében. A rádió teste ütésálló műanyagból készült. Összességében a felhasználók dicsérik a készletet, mert ár-érték arányban az egyik legjobb a piacon. Ezeknek a rádióknak az átlagos ára körülbelül 2500-3000 rubel.

Előnyök

 • Jó minőségű;
 • Van egy funkció a hangerő beállítására;
 • elfogadható ár.

Hátrányok

 • nem a leghosszabb hatótávolság;
 • További AAA elemeket kell vásárolnia a kényelmes működéshez.

MIDLAND G5

Értékelés: 4.5

MIDLAND G5

Ez az egyik legköltséghatékonyabb lehetőség azok közül, amelyeket a minősítésünkben áttekintünk. Műszaki szempontból ezek a rádiók a gyártó MIDLAND semmi különleges – 8 csatorna és 38 alcsatorna, ami segít csökkenteni az interferenciát a minimálisra, a lefedettségi terület – akár 3 kilométerre. Intuitív menüvel rendelkeznek, amelyet a gyermek gyorsan megért. A készlet a rádión kívül tartalmaz AAA elemeket (4 darab), töltőt és klipszeket, amelyekkel a készüléket például az övére rögzítheti.

A MIDLAND G5 további fontos funkcionális jellemzői közé tartozik az akkumulátor töltöttségi szintjének kijelzése, az automatikus energiatakarékossági rendszer, a zajcsökkentés, a szkennelés, a háttérvilágítás és a gombok zárolásának lehetősége. Ha kívánja, csatlakoztathat egy headsetet a rádióhoz, és azon keresztül kommunikálhat – nem kell állandóan a kezében tartania a készüléket. A teljes készlet az orosz piacon körülbelül 1500-2000 rubelbe kerül.

Előnyök

 • elfogadható ár;
 • felszerelési csomag;
 • erős jel vétele és továbbítása.

Hátrányok

 • az elemek gyorsan lemerülnek;
 • rövid jel hatótávolság.

Twintalker T-388

Értékelés: 4.4

Twintalker T-388

Ami ezt a modellt illeti, akkor külsőleg és technikailag nem olyan jó, és azt állítják, hogy félprofi, akkor biztosan nem lehet. Jó választás azok számára, akik egy olcsó walkie-talkie-t keresnek, amely világos dizájnnal rendelkezik, hogy a gyermek jól szórakozzon. A készlet – csak két walkie-talkie, amelyek elemekkel vagy AAA elemekkel működnek (mindegyikből 4 darabot kell venniük). A készülék akár 5 kilométeres távolságban, a városon belül pedig akár 1,5 kilométeres távolságban is elkapja és továbbítja a jelet.

A Twintalker T-388 teste gyermekbiztos műanyagból készült, de nem minőségi – szabványos kínai gyártmány. A felhasználók szerint a walkie-talkie-k jó hangzással rendelkeznek – a zajszűrő rendszer képes megbirkózni az interferenciával. Mint a rangsorban szereplő többi modell, ez is rendelkezik beépített LED-es zseblámpával. Átlagosan 2000 rubelért vásárolhat egy sor rádiót.

Előnyök

 • kompakt méret – a rádió súlya körülbelül 90 gramm
 • beépített zseblámpa;
 • Kiváló minőségű zajszűrő rendszer.

Hátrányok

 • Nincs elem vagy újratölthető elem;
 • A műanyag minősége, hogy a test hagy kívánnivalót maga után.

Retevis T-388

Értékelés: 4.3

RETEVIS T-388

Vizsgálatunkat egy olyan modellel fejezzük be, amely sok tekintetben hasonlít az előzőhöz – különösen műszaki szempontból és a felszereltséget tekintve. A készlet csak két walkie-talkie-t tartalmaz – elemeket vagy újratölthető elemeket (AA miniatűr) nem tartalmaz, és ezeket külön kell megvásárolnia. Külsőleg a készüléknek vonzónak kell lennie egy gyermek számára – valójában a gyártó számos színt kínál mind a fiúk, mind a lányok számára.

A Retevis T-388 műszaki specifikációi a lehető legjobban hasonlítanak az előző verzióhoz – ugyanaz az 5 kilométeres hatótávolság, zajszűrő rendszer, hangerőszabályzó, beépített zseblámpa stb.. Ez a modell több különböző csengőhanggal rendelkezik – kiválaszthatja a tetszését, és beállíthatja azt. Ugyanakkor ennek a készletnek az ára valamivel alacsonyabb, mint az előző – az orosz piacon átlagosan 1300-1700 rubelért vásárolható meg. oktatás 1 A készlet ára az előzőnél valamivel alacsonyabb.

Előnyök

 • kiváló minőségű összeszerelés;
 • Fényes beépített zseblámpa
 • megfizethető ár;
 • többféle színválaszték.

Hátrányok

 • nem tartalmaz elemeket vagy újratölthető elemeket;
 • Városban a hatótávolság legfeljebb 1,5 kilométer.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: