Top 8 bébi hőmérő

A testhőmérséklet az emberi egészség egyik legfontosabb mutatója. Fontos, hogy a szülők ismerjék és mindig figyelemmel kísérjék gyermekük egészségét, ezért az első kötelező elem a gyógyszeres szekrényben egy lázmérő. Jelenleg különböző modelleket gyárt, amelyek elvben és pontosságban, valamint megjelenésben különböznek egymástól.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő hőmérőt a gyermekek számára

Annak meghatározásához, hogy melyik hőmérő a legjobb, vegye figyelembe az alapelveket. A testhőmérséklet mérésére többféle eszköz létezik:

 1. Higanyos hőmérőEgy kapilláriscsőből áll, amelynek egyik végén higanytartály található. A hőmérséklet mérése egy skálán jelenik meg. A higanyos hőmérő kevésbé érzékeny a külső hatásokra és a hőmérsékletmérés körülményeire, így pontosabban méri az emberi test hőmérsékletét, mint más típusú eszközök.
 2. Modern elektronikus hőmérőEgy műanyag csőből áll, amelynek kijelzőjén megjelenik a mérés eredménye. A készülék hangjelzéssel jelzi, ha végzett. Gyorsabb és biztonságosabb, mint a higanyos hőmérők.
 3. IR hőmérőmeghatározza a testhőmérsékletet egy speciális érzékelő segítségével, amely infravörös sugárzást érzékel, és az eredményt számokkal jelzi a készülék kijelzőjén. Megfelelő használat esetén a készülék nagy pontosságot biztosít. A termék a technológiailag legfejlettebb és leggyorsabb, de korántsem olcsó terméknek minősíthető.
 4. Csuklós hőmérők– A Canpol Babies mt 509 intelligens eszközök, amelyek egy speciális alkalmazás segítségével Bluetooth-on keresztül képesek adatokat és a teljes mérési előzményeket továbbítani a telefonjára. Jól illeszkedik a baba karjába, és nem zavarja alvás közben. Ennek megfelelően az intelligens eszköz ára sokkal magasabb, mint a más típusú hőmérők ára.

Annak érdekében, hogy a fiatal szülők ne veszítsék el a gyermekek számára készült hőmérők széles választékát, összeállítottuk a legjobb eszközök minősítését. Összeállítása során tanulmányozták a gyermekorvosok véleményét, valamint a valós felhasználói visszajelzéseket.

A legjobb hőmérők gyermekek számára

Értékeléshelytermék neveár
A legjobb infravörös hőmérők gyermekek számára1Omron Gentle Temp 5102 881€
2Rami
 • Baba ET3030
 • 1 949€
  A legjobb infravörös, érintésmentes hőmérők1Medisana FTN2 499€
  2Sensitec NF-31012 490€
  A legjobb elektronikus hőmérők csecsemők számára1.WT-05 kút142€
  2Canpol Babies mt 509599€
  A legjobb karkötő hőmérők csecsemők számára1iTherm Smart4 150€
  2TURBO SMART3 050€

  A legjobb infravörös hőmérők csecsemők számára

  Omron Gentle Temp 510

  Értékelés: 4.9

  Omron Gentle Temp 510

  A legjobbnak ítélt infravörös hőmérőnk az Omron Gentle Temp 510. A termék a gyermekek és felnőttek fülébe helyezve azonnal méri a testhőmérsékletet. Kényelmes a csecsemők számára, gyorsabb, egyszerűbb és biztonságosabb a használata, mint más típusú hőmérőké. A hőmérsékletmérés alvó gyermek mellett is lehetséges.

  Két mérési móddal rendelkezik: gyors és irányított. A második üzemmód a hőmérő megfelelő elhelyezését ellenőrzi a fülben, ami minimálisra csökkenti a használat közbeni meghibásodás lehetőségét. Praktikus hordtáskával és cserélhető hegyekkel rendelkezik.

  Előnyök

  • a leggyorsabb;
  • nagy pontosság.

  Hátrányok

  • nincs háttérvilágítás a képernyőn.

  Rami
 • Baba ET3030
 • Értékelés: 4.8

  Rami<li></div><p>Baby ET303030″ src=”/wp-content/uploads/2023/05/1731666194551-418-.jpg” title=”Rami</p><li>Baby ET3030″><p>Baby ET3030 fül- és homlokhőmérő a brit Rami babatermékgyártótól</p><li>– Ez egy modern eszköz, amely kényelmesen illeszkedik a kezébe, ami megkönnyíti a baba hőmérsékletének mérését a homlok területén vagy a fülbe mártáskor. Az infravörös hőmérsékletmérés biztosítja a hőmérséklet mérését egy másodperc alatt.<p>A készülék egyesíti a szobahőmérő és az óra funkcióit, amely lehetővé teszi, hogy az LCD kijelzőn bármely helyiségben megjelenítse az időt és a hőmérsékletet. Tartalmazza a tároló tasakot és a hőmérő függőleges tartásához szükséges állványt.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>kényelem;</li><li>funkcionalitás;</li><li>biztonság.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>kis mérési hiba.</li></ul><h2>A legjobb érintésmentes infravörös hőmérők</h2><h3>Medisana FTN</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Medisana FTN

  A német cég Medisana FTN érintésmentes hőmérője lehetővé teszi, hogy gyorsan és diszkréten mérje a baba testhőmérsékletét. A közvetlen érintkezés hiánya biztonságosabbá teszi. Nemcsak az emberi testhőmérsékletet, hanem a levegő, a víz és az ételek hőmérsékletét is képes mérni.

  Színes LCD képernyővel felszerelve. 30 leolvasás mentési funkcióval rendelkezik, így nyomon követheti a baba hőmérsékletének időbeli változását. A gyártó hosszú távú garanciát kínál. Ez a modell rendelkezik a legnagyobb mérési pontossággal.

  Előnyök

  • Kényelmes és könnyen használható;
  • multifunkcionalitás;
  • Nagy mérési pontosság.

  Hátrányok

  • kimondottan nem.

  Sensitec NF-3101

  Értékelés: 4.6

  Sensitec NF-3101

  A rangsor második helyezettje az amerikai márka Sensitec NF-3101 érintésmentes infravörös hőmérője. A készülék kompakt méretű és pisztolyszerű alakja miatt könnyen kézben tartható. Nagyméretű háttérvilágítású kijelző. A műszer memóriája legfeljebb 34 eredményt tárol, így a mérési adatok nem tárolhatók.

  A készülék nemcsak a test hőmérsékletét, hanem mindannak a hőmérsékletét is képes mérni, ami nem a test. Energiatakarékossági funkció. A készülék lehetővé teszi, hogy a lehető legrövidebb időn belül megismerje a baba testhőmérsékletét.

  A

  • gyors mérések;
  • tervezés;
  • használhatóság.

  Hátrányok

  • Néhány felhasználónak aggályai vannak a mérések pontosságával kapcsolatban.

  A legjobb elektronikus hőmérők gyermekek számára

  B.Nos WT-05 pontosság

  Értékelés: 4.9

  B.Well WT-05 pontosság

  Elektronikus hőmérő B.Az európai cég nagyított kijelzővel rendelkező Well WT-05 minden szükséges funkcióval rendelkezik, beleértve a hangjelzéseket, az utolsó mérés memóriáját és az automatikus kikapcsolást. Védő tokkal érkezik.

  A készüléket hónalji, orális és rektális használatra tervezték, és megfelel a hatályos nemzeti és nemzetközi biztonsági előírásoknak. Kiváló minőségű anyagokból készült, lakonikus kialakításával és megfizethető árával vonzza a felhasználókat.

  Előnyök

  • könnyen használható;
  • tömörség;
  • biztonság.

  Hátrányok

  • a leolvasások pontatlansága.

  Canpol Babies mt 509

  Értékelés: 4.8

  Canpol Babies mt 509

  A Canpol Babies mt 509 digitális hőmérő a lengyel márkától lehetővé teszi a szájüregi, rektális és hónaljhőmérséklet mérését. A beépített érzékelő leolvasása tájékoztatja Önt a készülék által kibocsátott hangjelzésről.

  Műanyag ház kis kijelzővel rendelkezik. Minden felhasznált anyag teljesen biztonságos. A Canpol Babies mt 509 hőmérő egy megbízható és elég pontos eszköz.

  Előnyök

  • modern design;
  • könnyű használat;
  • biztonság.

  Hátrányok

  • kis mérési hiba.

  A legjobb hőmérő karkötő gyerekeknek

  iTherm Smart

  Értékelés: 4.9

  iTherm Intelligens

  A kategória élén az iTherm gyógyászati hőmérő áll, amely lehetővé teszi a baba testhőmérsékletének folyamatos nyomon követését. Az információk a telefon képernyőjén jelennek meg a Bluetooth funkció használatával. Egy egész napon át folyamatosan használható. Hőmérséklet riasztás.

  Kompakt méretű készülék, amelyet könnyű a baba karján tartani, így még alvás közben is ellenőrizheti a hőmérsékletét. A leolvasások előzményeit tárolhatja, amelyek egy praktikus grafikonon jelennek meg. A felhasznált anyagok kiváló minőségűek, hipoallergének és nem mérgezőek.

  Előnyök

  • folyamatos működés;
  • nagy pontosság
  • könnyű használat.

  Hátrányok

  • magas ár.

  TURBO SMART

  Értékelés: 4.8

  TURBO SMART

  A Turbo Smart digitális hőmérő működhet okostelefonnal együtt vagy önálló eszközként is. A készüléket a gyermek vállához rögzítik úgy, hogy egy speciális érzékelő a hónalj szintjén van. 3 év alatti gyermekek számára ajánlott, ezért vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy megfelelően illeszkedik.

  Ha az okostelefonra telepített mobilalkalmazással dolgozik, olyan funkciók állnak rendelkezésre, mint a riasztások és a hőmérsékletváltozás napra és órára lebontott előzményei, amelyek lehetővé teszik, hogy ne zavarja a babát alvás közben.

  Előnyök

  • megjelenés;
  • pontosság;
  • könnyű munkavégzés.

  Hátrányok

  • kimondottan nem.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: