12 legjobb akvarell ceruza készlet

*A szerkesztő véleménye a legjobb akvarellekről. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám és nem minősül vásárlási útmutatónak. A vásárlás előtt kérjen szakmai tanácsot.

Az ember mindig is rajzolt, ahogy az ősi barlangrajzok tanúsítják. A kreatív műfaj szeretetével születtünk. Nem véletlenül a rajzolás a legérdekesebb tevékenység a gyermek számára. A képek készítésének legnépszerűbb eszköze a ceruza. Az 1920-as években találták fel őket, és ma már profi művészek és gyerekek, valamint olyan emberek is használják, akik egyszerűen csak szeretik papírra vetni érzelmeiket.

Az akvarellceruzák nem különböznek a közönséges ceruzáktól. Fából készültek, hegyezővel élezhetők, radírral radírozhatók. A különbség a pala különböző összetételében rejlik. A normál viaszkréták esetében egy zsíralapból, egy pigmentből és egy kötőanyagból áll. Az akvarellceruzák préselt porból és kötőanyagból készülnek. Az ólom a speciális gyártási technológia miatt nagyon ellenálló, nem morzsolódik, és a rajz úgy néz ki, mintha festékkel készült volna. Csak nedvesítse be a palatáblát, és ecsettel rajzoljon éles vagy elmosódott vonalakat, csillogást vagy vonalakat.

Magazinunk szakértői összeállítottak egy értékelési listát, amely a legjobb akvarellceruza-készleteket tartalmazza a profi művészek és az amatőrök szerint egyaránt.

A legjobb akvarell ceruzák

Jelölésűrtermék neveár
A legjobb akvarell ceruzák1Művészeti készlet akvarell ceruzákkal AL
ECHT DURER, 120 db.
24 600€
2DERWENT INKTENSE 72 SZÍN 23018436 290€
3FABER-CASTELL GOLDFABER AQUA 48 SZÍNBEN3 229€
4Lyra Aquacolor 24 színes viaszos akvarellceruza2 237€
5STABILO WOODY 3 AZ 1-BEN 10 SZÍNBEN + HEGYEZŐ2 889€
6GIOTTO SCAT METALLO 36 DB1 919€
7STAEDTLER NORIS CLUB 36 SZÍNŰ ECSETTEL859€
8STAEDTLER ERGOSOFT 24 SZÍN1 659€
9MONDELUZ, 36 SZÍN828€
10Artberry Jumbo450€
11MILAN 431, 24 SZÍN517€
12ERICH KRAUSE 24 DB323€

Művészeti készlet akvarell ceruzákkal AL
ECHT DURER, 120 db.

Értékelés: 4.9

   AL</div><p>ECHT DURER SZÍNSKÁLA FADOBOZBAN 120 DB..webp” src=”/wp-content/uploads/2023/03/85916666197901-8712.jpg” height=”441″ title=”LIKRA AQUACROL COLOURING KIT AL<br />ECHT DURER SZÍNKÉSZLET FADOBOZBAN 120 DB..webp”></p><p>Az első helyezett egy professzionális készlet, amely luxus ajándék lesz, és lehetővé teszi különböző képek készítését nedves vagy száraz festési technikával. Az akvarellceruzákat a híres német festőről, Albrecht Dürerről nevezték el, és a felhasználók véleménye szerint megérdemlik ezt. Prémium minőségű anyagokból készülnek: fényes színező pigmentek, kötőanyag és erős fából készült test.</p><p>120 színben kapható paletta. A ceruzák több mint fele a legmagasabb fokú fényállósággal rendelkezik, aminek köszönhetően képeik több mint 100 évig megmaradnak. Pala mérete 3,8 mm. Nem törik, nem morzsolódik, jól kihegyezett. Megnövelt számú színpigment a kifejező árnyalatok eléréséhez. Kiváló minőségű fából készült tolltartó tok.</p><p>A vásárlók úgy vélik, hogy ez az egyik legjobb készlet a mai piacon, amely számos ceruzát tartalmaz a különböző technikájú festmények létrehozásához. A speciális kötőanyag megakadályozza a forgácsolódást és a szilánkokat esés esetén. A hatszögletű ceruzákkal kényelmesen lehet dolgozni. Az elegáns csomagolás nemcsak könnyen tartható, hanem esztétikus is.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>prémium anyagok;</li><li>egyedi kötőanyag;</li><li>széles színválaszték;</li><li>Magas fokú fényállóság;</li><li>exkluzív csomagolás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas ár – körülbelül 30 000 rubel.</li></ul><h3>Derwent Inktense 72 szín 2301843</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=
DERWENT INKTENSE 72 SZÍNEK AQUA CANDLER SECTION 2301843.webp

A második helyen egy jól ismert nagy-britanniai márka akvarellceruza-készlete áll. A Derwent Inktense ceruzák 72 színben kaphatók. A ceruzák normál és akvarell ceruzaként is használhatók. Ennek a készletnek a különlegessége, hogy a rajz megszáradása után nem lehet újra elmosni a nedves festési technikát használva. A kép ellenállóvá válik a nedvességgel és a törléssel szemben; ezért a ceruzákat gyakran használják különböző szövetekre való festéshez.

A pala átmérője 4 mm. A speciális összetevő erősen megköti a színpigmenteket, így nem morzsolódik és nem törik össze, amikor kemény felületre kerül. Minden ceruza számmal és színjelöléssel, valamint a tok alján látható jelzéssel van ellátva.

Egy fémdobozba vannak csomagolva, amely megvédi őket a külső hatásoktól, így a készlet nemcsak kényelmesen tárolható, hanem a tartalom károsodásától való félelem nélkül is szállítható. Nagyszerű ajándék lehet egy felnőtt vagy gyermek számára amatőr vagy profi festéshez. Sokan azt mondták, hogy a Derwent Inktense az ár és a minőség legjobb kombinációjának példája, és a legmagasabb minősítést adták neki.

Előnyök

 • Széles színpaletta;
 • tinta hatás;
 • Képstabilitás;
 • selyemre, pamutra és más szövetekre használják;
 • könnyű tárolás.

Rajzolási hátrányok

 • nem található.

Faber-Castell Goldfaber Aqua 48 színben

Értékelés: 4.8

FABER-CASTELL GOLDFABER GOLDFABER AQUA SZÍNSZÍNSZEREK SZETT 48 szín.webp

A harmadik helyezett egy német gyártmányú akvarellceruza. Alkalmas amatőrök és profik számára. A készletben 48 szín található. A magas pigmenttartalom lehetővé teszi különböző rajzok készítését, száraz és elmosódott formában egyaránt. A fő különbség a ceruzákhoz képest a 3,3 mm-es puha ólom, amely lehetővé teszi a színek keverésével való kísérletezést. Nem karcolja meg a papírt, egyenletesen felhordható, és könnyen ragasztható.

A ceruzák a legmagasabb ellenállási szinttel rendelkeznek, így a képek nem fakulnak ki a napon vagy beltérben. A hatszögletű test kiváló minőségű fából készült. A szín láthatóvá tétele a ceruza tónusának megfelelő színréteg felvitelével történik. A fémdoboz szorosan záródik, hogy megakadályozza a tárolás vagy szállítás közbeni véletlen kinyílást.

A felhasználók azt mondják, hogy a puhaság ellenére az ólom nem morzsolódik, éles hegyűvé éleződik. A ceruzák sima átmeneteket, elmosódott képeket és bármilyen más rajzot készítenek a különböző festési technikákban. A szakértők és a vásárlók egyhangú megerősítése: “Kiváló.

Előnyök

 • optimális színválaszték;
 • Puha pala a jobb alkalmazás érdekében;
 • Magas fényállóság;
 • a tok kényelmes formája;
 • fém tárolódoboz.

Hátrányok

 • nem található.

Lyra Aquacolor 24 színű viaszkréták

Értékelés: 4.8

LYRA AQUACOLOR 24 SZÍNŰ viaszkréta.webp

Negyedik hely a rangsorban – Lyra ceruzák Németországból. Kiváló minőségű, környezetbarát viaszból készülnek, amely törésálló, morzsalékálló és sűrű textúrájú. A készlet nagyszerű ajándék egy fiatal vagy tapasztalt művész számára. Használhatók normál ceruzaként, vagy nedves ecsettel történő pöttyözéssel akvarellfestményeket készíthet. Magas szakmai követelményeknek felelnek meg.

A készlet 24 árnyalatot tartalmaz. Palatábla vastagsága 9,5 mm. Jól élesedik és nem morzsolódik. Ceruza hossza 90 mm. kerek forma. Fém tokban vannak csomagolva, amely szorosan záródik, hogy megakadályozza az önkényes kinyitást, és könnyen nyitható. Színes kialakítása gyönyörködteti a szemet és esztétikailag kellemes a kreatív ember számára.

A vásárlói vélemények szerint a viaszkréták színtartóak; nem fakulnak vagy színeződnek el idővel. Különböző rajzok létrehozására használhatók, többféle festési technikával. Az akvarellceruza kényelmesen fekszik a kézben.

Előnyök

 • környezetbarát anyagok
 • a legmagasabb minőségű vízben oldódó viasz;
 • Jól megválasztott színválaszték;
 • Nagy fényállóság;
 • könnyű csomagolás a tároláshoz és szállításhoz.

Hátrányok

 • nem észleltek.

Stabilo Woody 3 az 1-ben, 10 színben

Értékelés: 4.7

STABILO WOODY 3 IN 1 10 SZÍNES KIVÁGÓCERUZSAT.webp

A Stabilo sokoldalú eszköz amatőrök és profik számára egyaránt, mivel különböző technikákkal készíthetünk vele képeket. A Woody 3 az 1-ben használható színes ceruzaként, viaszkrétaként vagy akvarellfestékként. A szuper vastag pala nagy felületet tesz lehetővé. Átmérője 10 mm. Tartós, vízben oldódó viaszból készült, amely nem morzsolódik, nem morzsolódik leejtéskor és tökéletesen élezhető.

A gazdag színező pigmentáció kiváló eredményt biztosít minden anyagtípuson, beleértve az üveget is. Sötét papíron a képek intenzívek és világosak, és érdekes, szokatlan effektusokat is elérhet. a test kiváló minőségű fából készült. Színe megegyezik a mag árnyalatával.

Sok felhasználó értékeli a készlet sokoldalúságát, a mellékelt hegyezőt a vastag ceruzákhoz. Tökéletes felnőttek és gyermekek kezére; ideális festéshez, firkáláshoz, viaszoláshoz vagy akvarellfestéshez.

Előnyök

 • Kiváló minőségű, biztonságos anyagok;
 • 3 az 1-ben: ceruzák, színek, zsírkréták;
 • Magas színvisszaadás;
 • minden sima felületre;
 • kényelmes forma;
 • élező mellékelve.

Hátrányok

 • nem található.

Giotto Scat Metallo 36 db

Értékelés: 4.7

GIOTTO SCAT METALLO SZÍNES ÜZEMVILLÁZÓ SZEKCIÓ 36p.webp

A következő a rangsorban egy jól megválasztott színekkel rendelkező készlet. Összesen 36 darab van belőlük. Az akvarellceruzák magas koncentrációjú pigmentekből és egy egyedülálló kötőanyagból készülnek. A burkolat tartós, minősített fából készült. A pala átmérője 3,3 mm. Könnyen és gazdaságosan élezhető törés nélkül, és ellenáll a kemény felületeknek.

A ceruzákat szárazvágásos és akvarell technikában használják. A képek élénkek és nem halványulnak el idővel napfény vagy mesterséges fény hatására. Biztonságosan záródó és gyorsan nyíló fém tokba csomagolva. Speciális bemélyedésekkel rendelkezik, amelyek megakadályozzák, hogy az ólom szállítás közben eltörjön.

A színek személyre szabása mellett a tok egy képet és a készletben lévő árnyalatok számát is tartalmazza. A ceruzákat sima felületük és tökéletes vízzel való elmosódásuk miatt dicsérik. Kényelmes velük dolgozni. A csomagolás színes és vonzó kialakítású; ezért a készlet jó ajándék lehet mind egy fiatal, mind egy profi művész számára.

Előnyök

 • 24 árnyalatból álló paletta;
 • Fokozott színvisszaadás;
 • praktikus hatszögletű forma;
 • Fém tolltartó a kényelmes tároláshoz;
 • A test színe megegyezik az ólom árnyalatával.

Hátrányok

 • nem található.

Staedtler Noris Club ecsettel 36 szín

Értékelés: 4.7

STAEDTLER NORIS CLUB AQUAREL CANDARDS SET 36 szín.webp

A gyermekközönségnek szánt akvarellkészlet a rangsor első helyét foglalja el. Széles körben használják színezésre az óvodákban és rajzolásra az iskolákban vagy műtermekben. A hatszögletű ceruzákat könnyű megfogni, és száraz radírozással és vízfestékkel is készíthetsz festményeket. A készlet 36 különböző árnyalatban kapható, és tartalmaz egy ecsetet is, amellyel vízzel elmoshatja a mintát.

A héj természetes fából készült. A pala különösen erős. Ezenkívül egy fehér réteggel védett, amely anti
eakage rendszer. Ez teljesen kiküszöböli a karcolódás, a morzsolódás és a gazdaságos élezés kockázatát.

A szülők azt mondják, hogy bár a készletnek meglehetősen magas az ára (körülbelül 900 rubel), a termék minősége teljesen indokolt. A paletta a legnépszerűbb színeket tartalmazza, amelyek igény szerint jól keverhetők egymással. Nem kell további kefét vásárolni, mivel az már tartalmazza és védősapkával van ellátva. A telített pigmentek lehetővé teszik a gyermek számára, hogy teljes mértékben élvezze az alkotást és a rajzolást. A fényes csomagolás egy újabb előny a gyermekek érzékelése szempontjából.

Előnyök

 • biztonságos anyagok;
 • széles színválaszték;
 • Az ólom extra védelme;
 • ecsetkészlet;
 • kényelmes forma a gyermekek keze számára.

Hátrányok

 • nem észlel.

Staedtler Ergosoft 24 szín

Értékelés: 4.6

STAEDTLER ERGOSOFT 24 SZÍNES AQUAREL CANDARDS SET.webp

A Németországból származó készletet mind az amatőrök, mind a tapasztalt művészek értékelték. 24 árnyalatával kiváló eredményeket érhet el száraz technikával, valamint elmosással vagy vízfestéssel. A ceruzák szokatlan, háromoldalú formája kényelmes környezetet teremt az alkotáshoz. A külső héj természetes fából készült.

a palatábla nagy koncentrációjú pigmenteket tartalmaz, amelyek színerősségüket árnyékolás után is megőrzik. Nagyon tartós, könnyen élezhető és ellenáll a leejtett ütéseknek. A készlet különlegessége a praktikus műanyag csomagolás. Átlátszó lyukakkal rendelkezik, amelyeken keresztül láthatóvá válik a ceruza színe. Kinyitva asztali állvánnyá válik.

A vélemények szerint az akvarellkészlet tökéletesen összehangolt a színösszeállítás tekintetében. A ceruzák nagyon kényelmesek, jól siklanak a felületen és puhán tapadnak rá. A tárolóállványt minden felhasználó – felnőttek és gyermekek egyaránt – nagyra értékelik. A műanyag burkolat ütésálló, így a ceruzák a törés veszélye nélkül hordozhatók vagy hordozhatók iskolatáskában.

Előnyök

 • nagy színválaszték;
 • kiváló minőségű, környezetbarát anyagok;
 • élénk, intenzív színek;
 • Szuper erős ólom;
 • Kényelmes csomagolóállvány.

Hátrányok

 • nincs.

MONDELUZ, 36 szín

Értékelés: 4.6

MONDELUZ 36 KARAKTERES GYERTYÁK KÉSZLET

A minősítés a Koh-i-Noor cseh márka készletét tartalmazza, amely 36 intenzíven pigmentált színű ceruzából áll, amelyek lehetővé teszik, hogy bármilyen fantáziát megvalósítson a papíron száraz vagy nedves technikával. Lágyan fekszenek, könnyen árnyékolhatók és elmosódhatnak. Természetes cédrusfából készült tok. Nagyon tartós, ellenáll mindenféle külső hatásnak. Átlátszó lakk a külső felületen, amely ráadásul védett a sérüléstől.

A pala 3,8 mm vastag és a tengely 175 mm hosszú. A ceruzák formája elősegíti a kényelmes használatot még hosszú ideig tartó munka esetén is. Törésálló pala, nem morzsolódik, nem törik élezéskor.

A felhasználók értékelik a termék minőségét. Kiemelték a ceruzák telített árnyalatait, magas fényállóságukat. Sokan szeretik az arany dombornyomott megjelenését a tokban. A kisgyermekes anyukák kiemelték, hogy a palatáblát nem teszi tönkre a többszörös csepp, a szín lágyan megy a papírra, és nem igényel erőfeszítést. A ceruzák nem mérgező anyagokból készültek, így teljesen biztonságosak a gyermekek egészségére nézve.

Előnyök

 • nagy színválaszték;
 • minőségi nyersanyagokból készült;
 • ragyogó árnyalatok még a homályosítás után is;
 • ergonomikus forma;
 • mechanikailag stabil.

Hátrányok

 • nem található.

Artberry Jumbo 12 színű Jumbo élezővel és ecsettel

Értékelés: 4.5

ARTBERRY 12 CANDLES JUMBO ACQUAREL TREBLE Beszéddel és Nibbler.jpeg

Nagyszerű készlet a gyerekek számára a munkához, ezért felvettük a legjobb akvarellceruzákat tartalmazó értékelésünkbe. 12 élénk szín lehetővé teszi a színezést, a száraz technikákat vagy az elmosódott mintákat. A készlet mindent tartalmaz, ami a kényelmes használathoz szükséges. Tartalmaz egy ecsetet az árnyékoláshoz és egy ceruzahegyezőt. A háromszög alakú forma kényelmes a gyermekek keze számára, így nem fáradnak el, és élvezik az alkotást.

A burkolat minősített fából készült, amelyet több réteg lakkréteggel vontak be a tökéletesen sima felület biztosítása érdekében. A palatábla finoman, erőlködés és erőlködés nélkül terül szét a papíron. Nem morzsolódik, nem törik el, ha kemény felületre esik, és törés nélkül kihegyezhető, így meghosszabbítja a ceruzák élettartamát.

A szülők kiválóan értékelik a készletet, amely teljes mértékben megfelel a biztonsági követelményeknek. A készítmény nagy koncentrációban tartalmaz színpigmenteket, amelyek intenzíven színezik a papírt. Az Erich Krause ceruzák kedvező árúak, ezért sok vásárló számára elérhetőek.

Előnyök

 • az árnyalatok optimális száma;
 • Jó színvisszaadás;
 • Ergonomikus forma a gyermekkezek számára;
 • Ecsetet és hegyezőt tartalmaz;
 • törésálló.

Hátrányok

 • Nem észlelt.

Milan 431, 24 szín

Értékelés: 4.5

MILAN 431 24 SZÍNEK AQUARELLITE CANDARBENT.webp

A minősítésben szereplő készlet a gyermekek kreativitását szolgálja. 24 ceruzát tartalmaz élénk színekben, amelyek gyönyörűen keverhetők egymással, hogy új és érdekes színeket hozzanak létre. Lágyan fekszenek és könnyen eloszlanak. A mellékelt ecsettel akvarellfestményeket lehet készíteni. A ceruzák környezetbarát anyagokból készülnek, és megfelelnek az európai biztonsági és higiéniai előírásoknak.

A test fából készült, és több réteg festékkel és átlátszó lakkal van bevonva a simaság érdekében. Az alkalmazott színárnyalat pontosan megegyezik az óloméval. Gazdaságosan élezhető, ellenáll a leejtésnek, nem morzsolódik le. A kartoncsomagolásban egy speciális műanyag tálca található a ceruzák számára, amely növeli a használat, tárolás és szállítás kényelmét.

A vélemények szerint a készletet széles körben használják iskolákban és stúdiókban. Élénk színekből áll, amelyek pontosan átvihetőek a papírra. Nedves felületre felhordva érdekes mintázat jön létre. Sokan úgy érezték, hogy a készlet minősége megfelelő az árához képest.

Előnyök

 • jó színválaszték;
 • könnyen élezhető;
 • kefe védőburkolattal együtt;
 • sérülésálló pala;
 • praktikus doboz.

Hátrányok

 • nem kimutatható.

Erich Krause 24 db

Értékelés: 4.5

ERICH KRAUSE 24 SZÍNES KANDÁROK Kvantálótollal.webp

Egy másik termék a jól ismert Erich Krause márkától egészíti ki a rangsort. Olyan óvodáskorú gyermekek számára készült, akik még csak most kezdik el tanulni a rajzolás alapjait. A készlet 24 ceruzát tartalmaz a legnépszerűbb színekben; ezek keverésével még érdekesebb, telítettebb színeket kaphat. Az ecset a vízfesték felviteléhez ecsettel van ellátva, és a védősapka használat után az ecsetet letakarja.

A héj környezetbarát, természetes fából készült. A hatszögletű forma magas szintű munkakomfortot biztosít. A pala átmérője 3 mm. Nem törik össze, ha leejtik, nem törik el, ha élesítik. A stylus hossza szabványos – 175 mm.

Minden szülő és gyermek elégedett a vásárlással. A ceruzák pontosan közvetítik a színeket, nem igényelnek erőfeszítést, tökéletesen árnyaltak és elmosódott hatást keltenek. A gyermek nem fárad el, és élvezettel vesz részt a kreatív folyamatban. A csomagolás vastag kartonból készült, amely ellenáll a vetemedésnek. A ceruzák két sorban vannak elhelyezve, így kicsi és könnyen hordozható táskában vagy aktatáskában.

Előnyök

 • Széles színválaszték;
 • magas színvisszaadás;
 • minőségi nyersanyagok;
 • A biztonságos anyagok biztonságosak az Ön egészségére nézve;
 • megfizethető ár.

Hátrányok

 • Nem található.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: