10 legjobb hűtőszekrény Atlant

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. Kiválasztási kritériumok. A megadott anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Mielőtt megvásárolná, konzultáljon egy szakértővel.

A háztartási hűtőberendezések nagy választékban kerülnek bemutatásra. Az “Atlant” fehérorosz vállalkozás a Szovjetunió idejétől kezdve a hűtőberendezések nagy gyártója. Termékeit nemcsak Oroszországba és más szovjet köztársaságokba, hanem Európába is szállították. Az Atlant hűtőszekrényeket Németországban, Franciaországban, Belgiumban és Norvégiában értékesítették. Ma a vállalat sikeresen folytatja a régi gyártás hagyományait és új technológiát fejleszt. Az Atlant egykamrás hűtőszekrények klasszikus designt és modern technológiát egyesítenek egy készülékben.

A legjobb Atlant hűtőszekrények értékelése

JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb egykamrás hűtőszekrények értékelése Atlant1ATLANT MX 5810-6215 359 €
2ATLANT X 2401-10014 196 €
3Atlant MX 2822-8014 651 €
A legjobb kétkamrás hűtőszekrények értékelése Atlant1Atlant XM 6326-10122 996 €
2ATLANT XM 6025-03125 139 €
3Atlant XM 4214-00020 460 €
4ATLANT XM 4008-02215 830 €
5Atlant XM 4426-009 ND45 545 €
A legjobb Atlant fagyasztók értékelése1Atlant M 7184-00319 745 €
2Atlant M 7204-10022 630 €

A legjobb egykamrás hűtőszekrények értékelése Atlant

ATLANT MX 5810-62

Értékelés: 4.9

ATLANT ÌŐ 5810-62

Fontolja meg az Atlant márka modelljét, amely tökéletesen alkalmas a kis konyhákhoz. A készülék az A energiahatékonysági osztályba tartozik. Akár 41 dB-es zajszint. A hűtőkamra hasznos térfogata elég nagy egy ilyen típusú készülékhez – 286 liter – és tökéletesen alkalmas egy nagy család számára. Ennek a hűtőszekrénynek a felépítése nem szabványos, ez a modell csak a hűtőkamrával van felszerelve, a leolvasztás típusa, amelyben a csepegtetés.

Ennek a modellnek az ajtaja csuklós. A hűtőszekrény összes üzemmódját egy speciális, a hűtőtérben található forgókerék vezérli. A készülék nagyvonalú méretű, és tartós üvegből készült polcokkal rendelkezik, amelyek nem karcolódnak meg. Nagyméretű gyümölcs- és zöldségrekeszek átlátszó műanyagból. A hűtőszekrény ajtaja speciális polcokkal van ellátva, amelyeken apró tárgyak és italok tárolására egyaránt alkalmasak.

Előnyök

 • nagy mennyiségű hasznos tér;
 • Az ajtó csuklós lehet;
 • praktikus szabályozó;
 • A polcok tartós üvegből készültek;
 • nagy fiókok.

Hátrányok

 • Nincs fagyasztórekesz.

ATLANT X 2401-100

Értékelés: 4.8

ATLANT X 2401-100

Tekintsük a hűtőszekrény modelljét, amely tökéletesen megfelel mind a kis konyhában, mind a kis irodákban való használatra. A készülék felhasználható térfogata 118 liter. A készülék térfogata 15 literes fagyasztókamrára és 103 literes hűtőtérre oszlik. A energiahatékonysági osztályú készülék+. A hűtőrekesz leolvasztási rendszere ebben a modellben csepp típusú – a belső térben lévő fagyás automatikusan eltávolításra kerül.

Egy kis fagyasztó esetében a fagyasztási kapacitás nem rossz – 2 kg naponta, mivel a minimális hőmérséklet eléri a -18 fokot. A fagyasztórekeszt kézzel kell leolvasztani. Áramkimaradás esetén a fagyasztókamra hőmérséklete 8 óra elteltével -18-ról -9 Celsius-fokra emelkedik. Úgy tervezték, hogy akár 9 órán keresztül hidegen tartsa a belső hőmérsékletet.

A hűtőszekrény merev üvegből készült polcokkal van felszerelve, és a készülék emellett egy tálcával is rendelkezik a tojások számára. A két polc közül az egyik három pozícióban állítható magasságú, a második polc pedig a gyümölcs- és zöldségtartó fiók lezárására szolgáló fedélként használható. A hűtőszekrény ajtaján három zseb van a magas palackok számára és két zseb a kisebb tárgyak számára. a felső zseb fedéllel van ellátva, hogy ne szívja magába más termékek szagát. Ez a modell egy speciális gombbal is rendelkezik, amellyel a hűtési teljesítményt lehet beállítani. Hét beállítási lehetőség áll rendelkezésre. Ezen kívül a hűtőtároló rekesz világítással van felszerelve.

Előnyök

 • A osztályú energiafogyasztás+.;
 • A polcok tartós üvegből készültek;
 • A két polc közül az egyik három különböző magasságban állítható;
 • egy speciális forgatógombbal rendelkezik;
 • Hét hűtési szint;
 • megvilágított.

Hátrányok

 • kis nettó térfogat.

Atlant MX 2822-80

Értékelés: 4.7

Atlant MX 2822-80

Az olcsó és praktikus egykamrás Atlant MX 2822-80 hűtőszekrény az ár és a funkcionalitás optimális arányát képviseli. A fehérorosz vállalat hagyományosan az üzemeltetési kényelemre, a hatékonyságra és a megbízhatóságra összpontosít. A hűtőszekrény rendelkezik az élelmiszerek megbízható és hosszú ideig tartó tárolásához szükséges összes funkcióval. A hűtőszekrény hasznos térfogata 220 liter, ami nem a legjobb mutató, de egy 2-3 fős család számára elégséges. Az energiafogyasztás (A osztály (266 kWh/év) és a zajszint (legfeljebb 41 dB) tekintetében a modell egy ötös skálán négyes osztályzatot kapott.

A kompakt méretek lehetővé teszik a modell kis konyhában történő telepítését, és kiegészítő hűtőegységként is használható. Évente legfeljebb 2-3 alkalommal kell leolvasztania a belső rekeszt.

Előnyök

 • nagy hatékonyságú, kiváló minőségű fagyasztás;
 • A szigetelt fagyasztórekesz;
 • csendesen fut;
 • kompakt méret, jó tárolókapacitással;

Hátrányok

 • Nagyon kicsi fagyasztórekesz – 30 literes.
 • No NoFrost rendszer.

A legjobb kétkamrás hűtőszekrények értékelése ATLANT

Atlant XM 6326-101

Értékelés: 4.9

Atlant XM 6326-101

Az Atlant XM 6326-101 háztartási kétkamrás hűtőszekrény modern formavilággal rendelkezik. A felső részen egy nagy hűtőszekrény, az alsó részen pedig egy fagyasztó található. Elektronikus vezérlőegység és egy speciális LCD kijelző segítségével vezérelhető, amely a hőmérsékletet mutatja. Ez a modell gazdag funkcionalitással rendelkezik – szuperhűtés, szuperfagyasztás, hőmérséklet-jelzés, nyitott ajtó hangjelzése…

Az ergonomikus forma és a kamrák kényelmes elrendezése hosszú ideig kényelmes használatot biztosít. A fémház megbízható védelmet és tömítettséget biztosít, így az áramkimaradás után a hideg akár 17 órán keresztül is megmarad benne. A teljes nettó hasznos térfogat eléri a 371 litert.

Ennek a hűtőszekrénynek a fő előnye, hogy 2 kompresszor áll rendelkezésre, amelyek biztosítják a két hűtőkamra független működését. Az alacsony, 295 kWh/év energiafogyasztás (A osztály) és a viszonylag alacsony, 40 dB-es zajszint (A osztály).

Előnyök

 • Jó ár-érték arány;
 • kényelmes és ergonomikus forma;
 • Elegendő kapacitás az élelmiszerek tárolására;

Hátrányok

 • Nincsenek jelentős hátrányok

ATLANT XM 6025-031

Értékelés: 4.8

ATLANT XM 6025-031

A következő modell a felülvizsgálatunkban, amely a Soft termékcsaládhoz tartozik

 • ne – két kompresszorral felszerelt, kétrekeszes hűtőszekrény. Ez a hűtőszekrény a legolcsóbb a felhasználók számára a kategóriájában. A energiaosztály erre a készülékre. A hőmérséklet-szabályozás különálló ebben a modellben. A fagyasztórekesz legegyszerűbb kézi leolvasztása is biztosított – minden rekesz külön-külön kikapcsolható. A fagyasztórekesz meglehetősen tágas, 139 literes kapacitással. Az élelmiszer fagyasztási teljesítménye magas – 15 kg naponta. Képes akár 17 órán át hidegen tartani a hűtést áramszünet esetén is.

  Érdemes megjegyezni a hasznos helyet, amelyet az átlátszó műanyag fiókok osztanak fel, a készülékben négy van belőlük. A nyitott polcokon kívül a hűtőrekesz egy csuklós palacktartóval is rendelkezik. Két gyümölcs- és zöldségtartó fiókkal és kényelmes ajtózsebekkel is rendelkezik. A hűtőrekesz automatikus leolvasztással van felszerelve, és hangjelzéssel figyelmeztet, ha az ajtó nyitva van. A beállítások tekintetében ez a modell egy speciális szabályozóval ellátott vezérlőrendszerrel van felszerelve.

  Előnyök

  • Az élelmiszerek magas fagyasztási teljesítménye;
  • Akár 17 órán át is hidegen tart;
  • automatikus leolvasztás a hűtőszekrényben;
  • hangjelzés;
  • A vezérlőrendszer egy speciális szabályozóval;
  • különálló hőmérséklet-szabályozás.

  hátrányok

  • Energiaosztály.

  Atlant XM 4214-000

  Értékelés: 4.7

  Atlant XM 4214-000

  Az Atlant XM 4214-000 kétkamrás hűtőszekrény karcsú megjelenését és megszokott formáját sok fogyasztó kedveli. Kényelmes és könnyen használható, ezért nélkülözhetetlen lesz a konyhában. A készülék belső térfogata 248 l, ami elegendő egy 3-4 fős család számára. 80 liter áll rendelkezésre a fagyasztórekeszben. A hűtőszekrény átlagos zajszintje 42 dB. Képes akár 16 órán keresztül önállóan fenntartani a hőmérsékletet áramkimaradás esetén. Ami az energiafogyasztást illeti, ez a készülék az Atlant család többségéhez hasonlóan az A osztályba tartozik, 288 kWh/év energiafogyasztással.

  A normál főzőszekrény használható napi tárolásra, a fagyasztórekesz pedig az élelmiszerek hosszú távú tárolására. Nagy kapacitás biztosítja a hatékony fagyasztást. A készülék hosszú időn keresztül stabilan működik, és nem hajlamos az áramkimaradásokra.

  Előnyök

  • elfogadható ár;
  • nagy hatékonyság és stabil működés;
  • a polcok kényelmes elrendezése;
  • Az ár és a funkcionalitás optimális aránya;
  • nagy fagyasztórekesz;

  Hátrányok

  • Nincs fagy;
  • Mérsékelt zajszint;
  • Nehéz újra felakasztani az ajtókat.

  ATLANT XM 4008-022

  Értékelés: 4.7

  ATLANT XM 4008-022

  Fontolja meg a nagyvonalú, 244 literes nettó hasznos térrel rendelkező modellt. Két különálló rekeszével ez a hűtőszekrény ideális egy nagy család számára. Ami a zajszintet illeti, ebben a modellben ez 41 dB. Az alacsony energiafogyasztást a gyártók ennek a hűtő-fagyasztónak az előnyeként jelölték meg. Ennek a modellnek a kompresszora és a nyomógombos kapcsolókból álló vezérlőrendszer a hálózati feszültség különböző ingadozásaira van felkészítve. Az Atlant márkájú hűtőszekrények kompresszorai saját gyártásúak.

  A hűtőszekrény olyan polcokkal van felszerelve, amelyek ütésálló üvegből készültek – nem karcolódnak, és megtartják a nehéz termékeket és edényeket. Ez a hűtő-fagyasztó készülék rendelkezik egy kijelzővel, amely nyitott ajtó esetén figyelmezteti a felhasználót, hogy elkerülje a leolvasztást. a készülékben két ajtócsuklópánt választási lehetőség; – kellemes design; Atlant XM 4426-009 ND. És a hűtőszekrény kényelmes elhelyezése érdekében a konyhában a készülék alapján speciális görgők vannak felszerelve.

  Ez a modell nagy teljesítményű és megbízható ventilátorral rendelkezik, amely időszakosan bekapcsol, hogy lehűtse az ételt, és egy speciális elektronikus blokk táplálja. Ami a teljes fagyasztást illeti, a készülék naponta akár 6 kg-ot is képes lefagyasztani. Ennek a modellnek a hőszigetelése elég jól teljesít ahhoz, hogy 17 órán keresztül alacsony hőmérsékletet tartson fenn. A készülék kézi leolvasztási rendszerrel rendelkezik a fagyasztórekeszben.

  Előnyök

  • Helytakarékos;
  • alacsony energiafogyasztás;
  • a kompresszor saját készítésű;
  • jelzőlámpa van felszerelve;
  • görgők a készülék alapján;
  • Nagy teljesítményű és megbízható ventilátor;
  • Az alacsony hőmérsékleten tartás 17 órán keresztül;
  • két ajtócsuklópánt opció.

  Hátrányok

  • zajos.

  Atlant XM 4426-009 ND

  Értékelés: 4.6

  Atlant XM 4426-009 ND

  Az Atlant XM 4426-009 ND hűtőszekrényt lenyűgöző kapacitása különbözteti meg, a hasznos térfogat 357 liter. Ezzel együtt a gyártó 104 litert osztott ki a fagyasztórekeszre, ami az egyik legjobb értéknek számít. A hűtőtároló rekesz 5 edzett üvegpolcot és 2 műanyag gyümölcs- és zöldségtároló fiókot tartalmaz. 4-5 fős család számára elegendő élelmiszer tárolására.

  A hűtőszekrény kapacitása elegendő az élelmiszerek hűtéséhez és gyorsfagyasztásához, akár 6 kg/nap mennyiségig. A lezárt rekeszben áramszünet esetén akár 15 órán keresztül is megőrizhető a hideg. A fagyasztórekesz minimális hőmérséklete -18 Celsius-fok. Ennek a modellnek a fő előnye a NoFrost rendszer jelenléte a hűtő- és fagyasztórekeszekben, amely kiküszöböli a leolvasztás szükségességét. Ez a hűtőszekrény számos funkcióval is büszkélkedhet – szuperhűtés, szuperfagyasztás, hőmérséklet-jelzés és hangjelzés az ajtónyitásról. Ez a modell azonban alacsony energiafogyasztási osztályba tartozik, egy év alatt 405 kWh-t fogyaszt, ami megfelel az A osztálynak.

  Előnyök

  • A legjobb ár/minőség arány;
  • NoFrost rendszer a fagyasztó- és hűtőrekeszekhez;
  • kellemes design;
  • csendes működés;
  • kiváló minőségű hidegtartás kondenzáció és jég nélkül
  • modern dizájn és jól átgondolt ergonómia;

  hátrányok

  • Nem a legjobb energiafogyasztási osztály;

  A legjobb fagyasztók értékelése ATLANT

  Atlant M 7184-003

  Értékelés: 4.9

  Atlant M 7184-003

  Ha vonzó áron kell felvenni a klasszikus egykamrás hűtőszekrényt, akkor figyelmet kell fordítani a fehéroroszországi gyártó Atlant M 7184-003 modelljére. A márka ötvözi a jó minőséget, a könnyű használatot és a megfizethetőséget. Szélessége 0,6 m, mélysége 0,63 m, magassága 1,5 m. A osztályú modell, 341 kWh/év energiafogyasztással. A zajszint magasabb az átlagosnál – 42 dB. Az autonóm munka szintén nem a legmagasabb szintű és 14 órás.

  A burkolat külső felületét nagy szilárdságú műanyag borítja. A belső kamrába egyetlen ajtón keresztül lehet bejutni. Az előlapon a működési paraméterekről tájékoztató kijelzők találhatók. A felhasználható belső térfogat 240 liter.

  Előnyök

  • Elegáns kialakítás, ergonomikus forma;
  • egyszerű működés;
  • A megfelelő ár, minőség és funkcionalitás;

  Hátrányok

  • a zajszint kissé magasabb a többi modellhez képest.

  Atlant M 7204-100

  Értékelés: 4.8

  Atlant M 7204-100

  Az Atlant M 7204-100 hűtőkamra háztartási használatra készült, és kompakt méreteivel, funkcionalitásával és használati kényelmével tűnik ki. A különböző technológiák kombinációjának köszönhetően a benne lévő ételek hosszú ideig frissek maradnak. A 243 literes belső térfogat a kényelem érdekében hét rekeszre van osztva. Az alsó részen antibakteriális műanyagból készült fiókok találhatók. De ennek a modellnek a fő előnye az alacsony, 39 dB-es zajszint és a magas A+ energiafogyasztási osztály, ez a hűtőszekrény évente csak 263 kWh-t fogyaszt.

  A hűtőszekrény kapacitása elegendő 24 kg élelmiszer egy napon belüli lefagyasztásához. Szükség esetén lehetőség van a szuperfagyasztási üzemmód aktiválására. A belső szerkezet és az ajtó hermetikusan zárva van ahhoz, hogy szükség esetén 19 órán át hideg maradjon áramszünet után is.

  Előnyök

  • Kiváló minőségű kivitelezés és üzembiztonság;
  • nagy térfogat otthoni használatra;
  • Jó tömörség, hosszú hőmérséklet-megtartás;
  • alacsony zajszint;
  • alacsony energiafogyasztás;

  Hátrányok

  • no NoFrost rendszer.

  Melyik a legjobb hűtőszekrény az Atlant hűtőszekrényhez??

  Melyik a legjobb hűtőszekrény az Atlant hűtőszekrényhez?

  Az “Atlant” fehérorosz vállalkozás több mint 50 éve a FÁK területén a háztartási hűtőberendezések egyik legjobb gyártójának számít. A vállalatot a szovjet korszakban nagyon jól támogatták, ezért hűtőszekrényei nemcsak a Szovjetunióban, hanem számos európai országban is népszerűek voltak. Napjainkban a vállalat pozíciója az európai piacon némileg megingott, de sikerült fenntartania és fejlesztenie termelési kapacitását.

  Minden hűtőszekrény fontos jellemzői:

  1. fizikai méret;
  2. A formafaktor kétkamrás vagy egykamrás;
  3. energiafogyasztási osztály;
  4. zajszint;
  5. autonóm működés;
  6. NoFrost leolvasztó rendszer;
  7. A hűtőszekrény és a fagyasztó rekesz kapacitása.

  Az “Atlant” vállalat számos különböző modellje közül választhat, amelyek nagyon népszerűek az oroszországi fogyasztók körében.

  Az Atlant MX 2822-80 nagyon népszerű a klasszikus formájú – egykamrás, egy általános ajtóval rendelkező – hűtőszekrények vezetői között. Ez egy modern készülék R600a hűtőközeggel és alacsony energiafogyasztással. Hátrányai közé tartozik a kis kapacitás, ezért nem mindig alkalmas a ház fő hűtőszekrényének.

  A modernebb, kétrekeszes fagyasztókra is folyamatos kereslet mutatkozik. Az Atlant XM 6326-101 modell teljes űrtartalma 371 liter. A nagyméretű fagyasztórekesz alul 115 literes kapacitással. Egy másik érdekes modell Atlant XM 4426-009 ND, amely 332 literes kapacitással és NoFrost támogatással rendelkezik a fagyasztórekeszhez.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: