10 legjobb hűtőszekrény nagy fagyasztóval

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez a dokumentum szubjektív, nem reklám, és nem tekinthető vásárlási útmutatónak. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakértővel.

Úgy döntöttünk, hogy ezt a felülvizsgálatot a nagy fagyasztórekesszel rendelkező hűtőszekrényeknek szenteljük. Az ilyen modellek különösen alkalmasak olyan családok számára, akik különböző előkészületeket tesznek a télre (például friss zöldségek, gyümölcsök, gombák és egyéb termékek), de nincs lehetőségük vagy nem kívánnak külön fagyasztót vagy fagyasztóládát vásárolni.

A népszerű külföldi és hazai márkák 10 legjobb modelljét a költségek, a funkcionalitás és a megbízhatóság közötti egyensúly alapján választottuk ki a rangsorba. Csak három kategória – felső fagyasztó, Side-by-Side és kombi modellek. Ez utóbbi csoportot gyakran összekeverik az “oldalakkal”, de ez egy különálló termékcsoport, saját tervezési jellemzőkkel és kibővített funkcionalitással. A klasszikus Side-by-Side csak két ajtóval rendelkezik, a kombinált modellek háromtól öt ajtóig terjednek.

Vizsgálatunk nem terjed ki a klasszikus alsó fagyasztóval rendelkező hűtő-fagyasztó modellekre. Az ok nagyon egyszerű – a tervezési sajátosságok miatt a rekesz hasznos térfogata még a legtágasabb modelleknél sem haladja meg a 80-90 litert, míg a más kategóriák képviselői fagyasztó 150-300 és több litert tartalmazhatnak.

A jelöltekkel szemben támasztott követelmények standardak – márkaismertség, fagyasztó kapacitás, megjelenés és funkcionalitás. Fontos kritérium volt a készülékek gyakorlati tulajdonságai, amelyek folyamatos használat mellett bizonyítottak. Ezt valódi vásárlók visszajelzései támasztották alá, akik saját szemükkel láthatták, mennyire jók a készülékek, és hogy minden tekintetben megfelelnek-e a gyártó által állított előnyöknek.

A felülvizsgálat a népszerű piactereken, például az Ozone és a Yandex piactereken található konkrét modellek értékelésén is alapul.Piac.

Top 10 legjobb hűtőszekrény nagy fagyasztóval

JelölésHelyszínNévÉrtékelés
Felső fagyasztóval ellátott modellek4Hotpoint-Ariston HA84TE 72 XO34.7
3LG GR-H802HEHZ4.8
2Samsung RT-62 K7110EF4.9
1Sharp SJ-XG60PMSL5.0
Side-by-Side hűtőszekrények nagy fagyasztórekesszel4LG GC-Q257CBFC4.3
3Samsung RS64R5331B44.8
2Bosch KAN92NS25R4.9
1Weissgauff WSBS 739 NFBX5.0
Többajtós kombinált hűtőszekrény nagy fagyasztórekesszel2Midea MRC518SFNGBL4.9
1Sharp SJWX99ACH5.0

Felső fagyasztórekesszel rendelkező modellek

Ebben a kategóriában négy népszerű gyártó négy csúcsfagyasztó modellje található. A fagyasztó helyétől eltekintve mindegyiknek nagyjából azonos a teljes térfogata, amely 580 és 620 liter között mozog. Lenyűgöző tárolókapacitása ellenére a Side-by-Side és a kombinált hűtőkhöz képest viszonylag kompakt méretekkel rendelkezik. Minden jelöltnek megvannak a maga jellemzői és előnyei, amelyek megkülönböztetik a versenytársaktól.

Hotpoint-Ariston HA84TE 72 XO3

Értékelés: 4.7

Hotpoint-Ariston HA84TE 72 XO3

Ezt a kategóriát a Hotpoint-Ariston HA84TE 72 XO3 nyitja meg a nagy háztartási gépek híres olasz márkájától. Az egyik legkompaktabb modell a többi jelölt közül. Teljes kapacitása 574 liter, amelyből 140 liter a fagyasztónak van fenntartva.

A hűtőszekrény modern kivitelben készült, és ezüstszínű frontokkal rendelkezik. A felső ajtón egy érintőképernyős kezelőpanel található, amely lehetővé teszi a készülék aktuális üzemmódjának és a hőmérsékletnek a vezérlését anélkül, hogy a kamrába kellene néznie.

A Total No Frost rendszer garantálja az egyenletes hűtést és fagyasztást, valamint a jégmentességet mindkét rekeszben. A fagyasztó kivehető polccal és mechanikus jégkészítővel rendelkezik.

Az inverteres kompresszor jelenléte minimális energiafogyasztást biztosít, ami megfelel az A osztályú szabványnak++. Ez az egyik legnagyobb fagyasztó teljesítmény ebben a kategóriában.

A Fresh Zone rekesz lehetővé teszi a friss fűszernövények, gyümölcsök és zöldségek tartós tárolását az ózon és a különálló hideglevegő rendszernek köszönhetően.

A Hotpoint-Ariston HA84TE 72 XO3 készüléket a kategóriájában az egyik leggazdaságosabb és legtágasabb készülékként ajánljuk.

Előnyök

 • A osztály++.
 • Inverteres motor.
 • Friss zóna ózonizálással.
 • Érintésvezérlő panel.

Hátrányok

 • Csak 2 kivehető polc a hűtőtérben.

LG GR-H802HEHZ

Értékelés: 4.8

LG GR-H802HEHZ

A következő modell az LG GR-H802HEHZ a koreai elektronikai és háztartási gépek gyártójától. A modell inverteres motorral van felszerelve, amely eléri az A energiahatékonysági osztályt++. Ez az egyik legjobb teljesítmény a kategóriájában.

A teljes nettó 592 literes kapacitású fagyasztó 174 literes. Ez elég az egész család téli tárolására.

A további funkciók közé tartozik a fagyasztó ajtajának alján található érintőképernyős kezelőpanel. A felhasználó minden rekeszben külön hőmérsékletet állíthat be, valamint szükség esetén további opciókat is igénybe vehet (szuperfagyasztás, szuperhűtés). A No Frost automatikus leolvasztási rendszer minden LG hűtőszekrényben megszokott.

A háttérvilágítás jelenléte a fagyasztóban, amely a hűtőszekrények többségénél ritkaságszámba megy, az alábbi előnyöknek tulajdonítható. Érdemes megemlíteni a Wi-Fi csatlakoztathatóságot és az alkalmazás ThinQ vezérlőrendszerét.

A modern dizájn, a széles körű funkcionalitás és az innovatív technológia az élelmiszerek frissen tartására az LG GR-H802HEHZ-t a legjobb modellek közé emelte értékelésünkben.

Előnyök

 • LED-es megvilágítás a fagyasztórekeszben.
 • Az okostelefonon keresztüli vezérlés lehetősége.
 • Friss zóna.
 • Antibakteriális légszűrő.
 • A osztály++.

Hátrányok

 • Az ajtókat nem lehet újra felakasztani.

Samsung RT-62 K7110EF

Értékelés: 4.9

Samsung RT-62 K7110EF

A háztartási készülékek és elektronikai eszközök koreai gyártójának egy másik modellje a Samsung RT-62 K7110EF. A fagyasztó a teljes nettó 618 literes térfogatból 170 litert tesz ki.

A modell digitálisan vezérelt inverteres motorral van felszerelve. Ez lehetővé teszi a kompresszor teljesítményének automatikus kiválasztását és a terhelés fokozatmentes beállítását a pontos hőmérséklet-szabályozás és a csökkentett energiafogyasztás érdekében (A+ osztály).

A megkülönböztető jellemzők közé tartozik a No Frost kettős hűtőrendszer, amely megakadályozza a szagok keveredését a különböző rekeszekben. Külső adagolóval felszerelve, amely biztosítja a hideg vízellátást az ajtó kinyitása nélkül. A legfontosabb különbség e modell és versenytársai között az, hogy a fagyasztót hűtőszekrénnyé alakíthatja át. Ez a lehetőség akkor jön jól, ha a régi fagyasztott termékeket már feldolgozták, és még nem készültek újak, de szükség van a főkamra kapacitásának növelésére. A felhasználó a rekeszeket egymástól függetlenül is átkapcsolhatja, ami különösen fontos az otthonról való hosszabb távollét, például nyaralás esetén.

Mindkét kamera belsejében egy oldalsó és egy felső modulból álló, fényes LED-es megvilágítás található. Ez a megoldás lehetővé teszi a rekeszek teljes megvilágítását.

A Samsung RT-62 K7110EF készüléket lenyűgöző funkcionalitása, inverteres motorja és nagy kapacitása miatt ajánljuk.

Előnyök

 • Lehetőség a fő kamra térfogatának növelésére fagyasztórekesszel.
 • Inverteres motor digitális vezérléssel.
 • Külső adagoló.

Hátrányok

 • Megnövekedett zaj maximális terhelésnél (a vásárlói visszajelzések szerint).

Sharp SJ-XG60PMSL

Értékelés: 5.0

Sharp SJ-XG60PMSL

A Sharp SJ-XG60PMSL a japán elektronikai és háztartási készülékgyártó cégtől ebben a kategóriában zárja az áttekintést. Két színben (szürke és bézs) kapható minimalista kivitelben. A teljes térfogat 600 liter, amelyből 178 liter a fagyasztóé. Ez a legnagyobb térfogatú fagyasztórekesz a fent említett hűtőszekrények közül.

Az alsó felső ajtón egy elektronikus vezérlőpanel található, amelynek segítségével a felhasználó minden rekeszben külön-külön beállíthatja a hűtési teljesítményt, valamint további opciókat választhat, például szuperhűtést. Az egyetlen árnyalat – nincs ismerős kijelző, és ahelyett, hogy a hőmérséklet fokban jelenik meg szegmens skála. Sok felhasználó számára ez a kialakítás kényelmetlen.

Az említésre méltó jellemzők közé tartozik a fagyasztó felszereltsége. Társainak túlnyomó többségétől eltérően ez a modell két polccal rendelkezik, amelyek közül az egyik állítható magasságú, valamint egy két részre osztott fiókkal. Ezenkívül az ajtóban egy további rekesz, valamint két beépített mechanikus jégkészítő található.

A modell különlegessége a hibrid hűtőrendszer, amely a No Frost multi-sink rendszert és a hagyományos közvetlen hűtést ötvözi. Ez megakadályozza, hogy az étel darabos legyen, és a rekesz hőmérséklete pontos marad.

A Sharp SJ-XG60PMSL készüléket minden olyan felhasználónak ajánljuk, aki egy fejlett japán technológiával és maximális kapacitással rendelkező multifunkciós hűtőszekrényt szeretne.

A

 • A fagyasztórekesz kapacitása 178 liter.
 • Hibrid hűtőrendszer.
 • Okos módon felszerelt fagyasztórekesz.
 • A osztály++.

Hátrányok

 • Magas költségek.

Side-by-Side hűtőszekrények nagy fagyasztórekesszel

Ebbe a kategóriába 4 klasszikus Side-by-Side modell tartozik, két csuklós előlappal. Ennek a technikának az előnye egy igazán hatalmas fagyasztó, amelynek térfogata 200-240 liter között lehet.

LG GC-Q257CBFC

Értékelés: 4.7

LG GC-Q257CBFC

Az LG GC-Q257CBFC kezdi a kategória áttekintését. Klasszikus Side-by-Side az innovatív InstaView és Door-in-Door technológiákkal. A gyakorlatban ez a következőképpen néz ki – a hűtőszekrény felső részén van egy további ajtó tükrös üvegfronttal. Ez a fő rekesztől függetlenül nyitható, így akár három polchoz is hozzáférhet. Ezáltal az ételek gyorsan be- és kijönnek, a rekesz hűvös marad, és elkerülhetőek a hirtelen hőmérséklet-ingadozások. A fekete üvegre való dupla koppintás megvilágítja a háttérvilágítást, így láthatóvá válik a rekesz tartalma.

A majdnem 700 literes teljes térfogatú fagyasztó 233 literes, ami az egyik legmagasabb arány ebben a készülékosztályban. A rekeszben polcok találhatók (beleértve az ajtón lévő tárolórekeszeket is) és két alsó fiók a hús, hal vagy fagyasztott zöldségek tárolására.

Az innovatív megoldások, az eredeti design és az átgondolt konstrukció tette az LG GC-Q257CBFC-t kategóriájának egyik vezetőjévé a mi értékelésünkben.

Az előnyök

 • InstaView és ajtó az ajtóban technológia.
 • Inverteres motor.
 • A fagyasztórekesz kapacitása 233 liter.

Hátrányok

 • Magas ár.

Samsung RS64R5331B4

Értékelés: 4.8

Samsung RS64R5331B4

A felülvizsgálatunk következő modellje szintén koreai gyártótól származik – a Samsung RS64R5331B4. A modell modern stílusban készült “sötét grafit” testben. 415 liter össztérfogat, ebből 202 fagyasztórekesz. Egyike azon kevés Side-by-Side típusú hűtőszekrényeknek, amelyekben a kamrák térfogatának aránya közel 50/50.

A modell jellemzői közé tartozik az automata jégkészítő. A fagyasztó ajtajában található. Amint a jég a formákban megfagy, a rendszer automatikusan a közösségi tartályba billenti azt. A jégkészítéshez szükséges vizet a hűtőtérben lévő speciális tartályból veszik. A külső adagolón keresztül hűtött vizet és jégkockákat kaphat. Az egyetlen probléma az, hogy ha a jégtartály tele van, a készülék időnként megpróbálja kiönteni a főtt jeget a mozgó penészből. Ezzel egyidejűleg a hűtőszekrény jellegzetes csörgést ad ki. A probléma csak a jégkészítő erőszakos kikapcsolásával oldható meg (a készüléken külön kapcsoló van).

A kezelőpanel a hűtőtér oldalán található. Egyrészt nincs kijelző a külső oldalon, és a technika monolitikusnak és lakonikusnak tűnik, másrészt a beállítások megváltoztatásához ki kell nyitni az ajtót, és a meleg levegőt el kell indítani.

A Samsung RS64R5331B4 készüléket minden olyan felhasználónak ajánljuk, aki stílusos, modern hűtőszekrényt szeretne automata jégkészítővel és hűtött víz adagolással.

Előnyök

 • Modern design.
 • Automatikus jégkészítő.
 • Adagoló.
 • Alacsony zajszint.

Hátrányok

 • Nincs automatikus jégkészítő kikapcsolás.
 • A hűtő-fagyasztó belsejében lévő kezelőpanel.

Bosch KAN92NS25R

Értékelés: 4.9

Bosch KAN92NS25R

A német hűtőszekrény Bosch KAN92NS25R folytatja felülvizsgálatunkat. A gyártó számára hagyományosan a készülékek modern, visszafogott dizájnban készülnek, a minimalizmus és a csúcstechnológia elemeivel. A fagyasztó a teljes nettó 604 literes térfogatból 217 litert tesz ki. Annak ellenére, hogy szabványos kompresszorral van felszerelve, az energiahatékonysági osztálya A+.

A fagyasztó elülső részén egy kijelzővel ellátott kezelőpanel található, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a szükséges beállítások beállítását, a hőmérsékleti üzemmód vizuális ellenőrzését vagy a kiegészítő funkciók, például a szuperhűtés vagy a szuperfagyasztás használatát.

Hűtőrendszer – Nincs fagy mindkét kamrában. Ez a norma minden modern Side-by-Side esetében, függetlenül a gyártótól.

A Bosch KAN92NS25R nem figyelemre méltó, kivéve a nagy fagyasztót és a modern kialakítást.

Előnyök

 • A fagyasztórekesz kapacitása 217 liter.
 • Kényelmes elektronikus vezérlőpanel.
 • Fagyasztási kapacitás 12 kg/nap.

Hátrányok

 • A szokásos (nem inverteres) kompresszor.

Weissgauff WSBS 739 NFBX

Értékelés: 5.0

Weissgauff WSBS 739 NFBX

A Weissgauff WSBS 739 NFBX a német-orosz nagy háztartási gépek gyártójától kiegészíti ezt a kategóriát. A modell a Premium termékcsaládba tartozik, amelyet a felhasznált anyagok és a megjelenés különböztet meg.

A fagyasztórekesz teljes térfogata közel 600 liter, ami 225 liter tárolóhelyet jelent. Ez az egyik legnagyobb fagyasztó kapacitása a kategóriájában. Ennek a modellnek a különlegessége egy 33 literes, átalakítható zóna, amely a hűtőszekrény alján található. Hőmérséklet-tartománya +5 és -3 Celsius-fok között van. Szükség esetén lehetővé teszi egy további fagypont alatti hőmérsékletű zóna létrehozását, amely 258 literre növeli a fagyasztó teljes térfogatát.

Az érintőképernyős kezelőpanel a kijelzővel a fagyasztórekesz ajtajának elején található. Inverteres motorral felszerelt és A energiahatékonysági osztályú+.

A Weissgauff WSBS 739 NFBX-t ajánljuk, mint az egyik legjobb side-by-side hűtőszekrényt nagy fagyasztórekesszel és innovatív technológiával, megfizethető áron.

Előnyök

 • Inverteres motor.
 • A fagyasztórekesz kapacitása 225 liter.
 • Átalakítható rekesz 33 literes űrtartalommal.
 • Prémium kivitel.
 • Megfelelő áron.

Hátrányok

 • Markos felület, észrevehető ujjlenyomatok (a fogyasztói vélemények szerint).

Kombinált többajtós hűtő-fagyasztószekrények nagy fagyasztórekesszel

Két modell áll rendelkezésre ebben a szakaszban. Jellemző rájuk az is, hogy több mint két ajtóval rendelkeznek. Számos független front biztosítja a könnyű hozzáférést a fagyasztórekesz vagy a hűtőszekrény egy részéhez anélkül, hogy az egész rekeszt ki kellene nyitni. Bár az ebbe a kategóriába tartozó hűtőszekrények kialakításuk miatt nem büszkélkedhetnek hatalmas fagyasztóval, funkcionalitásuk és praktikusságuk miatt figyelemre méltóak.

Midea MRC518SFNGBL

Értékelés: 4.9

Midea MRC518SFNGBL

Midea MRC518SFNGBL – többrekeszes hűtőszekrény egy nagy kínai háztartási és klímaberendezések gyártójától. A fagyasztó a 469 literes össztérfogatból 142 litert tesz ki. Nem a legnagyobb, de egyedülálló abban a tekintetben, hogy a fagyasztó két független rekeszre van osztva, mindegyikben 3 fiókkal. A felhasználó szükség esetén csak a kívánt rekesz egyik ajtaját tudja kinyitni. Valójában két kamrája van, ugyanolyan térfogatú, mint egy klasszikus hűtő-fagyasztószekrény alsó fagyasztóval.

A felső rekesz két csuklós előlappal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hozzáférést a rekesz kívánt részéhez. Ha valami nagyot kell betenni, mindkét ajtó nyitva van.

A készülékek elég kompaktak ahhoz, hogy valamivel nagyobbak legyenek, mint egy hagyományos hűtőszekrény.

No Frost hűtőrendszer, antibakteriális szűrőkkel kiegészítve. Mindkét rekesz saját hűtőkörrel rendelkezik, így a hőmérsékletet mindkét rekeszben egymástól függetlenül, pontosan beállíthatja.

A Midea MRC518SFNGBL készüléket minden olyan felhasználónak ajánljuk, aki egy tágas hűtőszekrényt szeretne, amely nem foglal túl sok helyet a konyhában és nem emészti fel a családi költségvetést.

Előnyök

 • Alacsony ár.
 • Független hűtőkörök.
 • 4 front.
 • Kompakt méretek (a kategóriájához képest).

Hátrányok

 • Hagyományos (nem inverteres) motor.

Sharp SJWX99ACH

Score : 5.0

Sharp SJWX99ACH

Vizsgálatunkat a Sharp SJWX99ACH, egy prémium kategóriás japán hűtőszekrény zárja. Ez az egyik legszokatlanabb és legfunkcionálisabb modell nemcsak a mi értékelésünkben, hanem az összes hűtőszekrény között is.

650 literes teljes térfogat, ebből 227 liter a fagyasztóé. Ez az egyik legnagyobb az összes kombinált fagyasztó közül.

A modell egyik fő jellemzője az 5 független front, amelyek közül kettő a hűtőszekrényhez, kettő pedig a fagyasztórekeszhez biztosít hozzáférést. Az ötödik ajtó egy több hőmérsékletű rekeszt nyit, amely a felhasználó beállításaitól függően a hűtőszekrény vagy a fagyasztó részévé válhat.

A hidegvíz-adagolót is érdemes megemlíteni. Amikor nincs használatban, úgy néz ki, mint egy kis ajtónyílás az ajtón. Az érintésérzékelős ajtó kinyílik, hogy hideg vizet tudjon bevonni. 4 literes tartály térfogat, az ajtóban elhelyezett tartállyal. A hűtőszekrényben van egy külön tartály a víz számára, amelyet a fagyasztóban lévő jégkészítőhöz vezetnek. A felhasználó kiválaszthatja a kockák típusát – átlátszó vagy látványos felhős mázzal.

A szabadalmaztatott PLASMA Cluster ionizációs rendszer külön említést érdemel, mivel megtisztítja a levegőt a baktériumoktól, és segít meghosszabbítani a zöldségek, zöldségek és egyéb termékek eltarthatóságát.

A Sharp SJWX99ACH készüléket minden felhasználónak ajánljuk, aki az egyik legfunkcionálisabb prémium többajtós hűtőszekrényt szeretné.

Előnyök

 • Pop-up adagoló.
 • 5 ajtó.
 • Beépített jégkészítő.
 • A fagyasztórekesz kapacitása 227 liter.
 • A osztály++.
 • Alacsony zajszint (39dB).
 • PLASMA Cluster rendszer.

Hátrányok

 • Magas ár.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: