10 legjobb legolcsóbb gáztűzhelyek

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez a termék szubjektív, nem reklámnak szánt, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt kérjen szakértői tanácsot.

A legjobb olcsó gáztűzhelyek útmutatója. Az indexhez 10 jelöltet választottunk ki népszerű orosz és nemzetközi gyártók közül. Minden modellünket három méretkategóriába soroltuk: teljes méretű (60×60 cm), vékony (50-55×60 cm) és kompakt (50×50 cm és kisebb).

A jelöltek kiválasztásához nemcsak az árat, a márkát és a funkcionalitást vettük figyelembe, hanem azt is, hogy a főzőlapok hogyan viselkednek a valós élethelyzetekben, ahol a gyengeségeiket és erősségeiket azonosítottuk. Az alacsony minőségű és olcsó termékek, valamint az ismeretlen gyártóktól vagy kétes hírű márkáktól származó gáztűzhelyek nem kerültek be a felülvizsgálatba.

A minősítéshez szükséges további információkat különböző nyilvános forrásokból – értékelő oldalakról, fórumokról, piacterekről, a gyártók honlapjairól és más elérhető online forrásokból – vettük.

A 10 legjobb olcsó gáztűzhely

JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb olcsó gáztűzhelyek 60x60cm3DARINA C 1001W13 690 €
2GEFEST 1200C7 K815 990 €
1GEFEST 1200 C6 K3322 120 €
A legolcsóbb keskeny gáztűzhelyek 50-55×60 cm-es méretekkel3Lysva GP 300 MS ST-2u14 920 €
2Flama RG24011-W13 899 €
1Flama FG 24227 W18 020 €
A legjobb olcsó kompakt gáztűzhelyek 50×50 cm-es és kisebb méretekkel4DARINA 1AS GM521 001 W10 690 €
3De Luxe 5040.38G (SCH)13 260 €
2CEZARIS PE 1000-0317 368 €
1GEFEST 3200-06 K8516 890 €

A legjobb olcsó gáztűzhelyek 60x60cm-es méretekkel

Kiválasztottunk három modellt orosz és fehérorosz gyártóktól a legolcsóbb teljes méretű gáztűzhelyek kategóriájában. Az alacsony költségeken kívül minden jelöltnek megvannak a maga sajátos jellemzői és előnyei, amelyek megkülönböztetik őket a versenytársaktól. A készülék ára nem haladja meg a 18 ezer rubelt.

DARINA C 1001W

Értékelés: 4.7

DARINA C 1001W

Az orosz gyártmányú DARINA C 1001W főzőlappal kezdjük a felülvizsgálatot. A sütőhöz két év gyári garancia jár. Klasszikus kialakítású modell, csak fehér színben kapható.

A főzőlap kezelése a lehető legegyszerűbb. Az előlapon 5 forgatógomb található. Ezek közül négy égő, az ötödik pedig a gázt szállítja a sütőbe. Nincs háttérvilágítás vagy gyújtáskapcsoló, de a sütő gázvezérlő érzékelővel rendelkezik.

Fedél helyett egy kis pajzs van a tűzhely hátuljára csavarozva, hogy megvédje a falat a magas hőmérséklettől, a zsírtól és más szennyeződésektől.

A főzőlapot a fogyasztók nagyra értékelik, amit a rangos “buyers’ choice” jelölés és a 4 %-os értékelés is bizonyít.7 értékelés a Yandex piactéren.Piac. A tulajdonosok megjegyzik a stílusos kialakítást, az egyszerű, de robusztus felépítést és a sütő jó működési minőségét. Néhány hátrány – nincs elektromos gyújtás és teljes értékű fedél.

A DARINA C 1001W-t egyszerű, mégis robusztus kialakítása és a költséges opciók hiánya miatt ajánljuk.

Előnyök

 • Az egyik legolcsóbb teljes méretű tűzhely.
 • “Gázszabályozás” a sütőben.
 • Stílusos design.

Hátrányok

 • Nincs elektromos gyújtás.
 • Nincs sütőfény.

GEFEST 1200C7 K8

Értékelés: 4.8

GEFEST 1200C7 K8

A következő modell a felülvizsgálatunkban – a GEFEST 1200C7 K8 tűzhely a híres fehérorosz háztartási készülékek gyártójától. A hivatalos garancia 24 hónap.

A tűzhely fehér kivitelének és modern stílusának köszönhetően tökéletesen illeszkedik gyakorlatilag bármilyen konyhai dekorációhoz.

A munkalap négy különböző teljesítményű gázégővel van felszerelve. Két zománcozott rács biztosítja a stabil pozíciót a különböző fenékátmérőjű edények számára. A főzőlap szükség esetén egy teljes méretű fedéllel zárható le.

A kezelőpanelen 5 forgatható gomb található, amelyek a főzőlap égőinek és a sütőnek a gázellátásáért felelősek. A sütő ajtajai edzett dupla üvegből készülnek, ami nagy hőállóságot és jó hőszigetelést biztosít. Az ajtó felső részén hőmérő található, amelynek köszönhetően vizuálisan ellenőrizheti a kamra belsejében lévő aktuális hőmérsékletet.

Alacsony ára ellenére a tűzhely jól felszerelt – finom alumínium dekoráció, zománcozott tálca és rács.

Ennek a modellnek az előnyei az egyszerű, de robusztus felépítés, a főzőfelület nagy mérete és a jó szállítási készlet. E főzőlap hátránya, hogy nincs elektromos gyújtóforrás és sütőfény.

Az alacsony ár, a kiváló minőségű kivitelezés és a felhasználóbarát kezelőszervek a GEFEST 1200C7 K8 készüléket a többi gyártó egyik legjobb ilyen típusú tűzhelyévé teszik.

Az előnyök

 • Egyszerű és robusztus kialakítás.
 • Kényelmes vezérlés.
 • Jó felszereltség.
 • Hőmérő a sütő ajtaján.

Hátrányok

 • Nincs elektromos gyújtás.
 • Nincs sütőfény.

GEFEST 1200 C6 K33

Értékelés: 4.9

GEFEST 1200 C6 K33

Ezt a kategóriát egy másik tűzhely egészíti ki a fehérorosz gyártótól – GEFEST 1200 C6 K33. Valójában ez a modell az előző tűzhely módosítása. Mindkét módosítás megjelenésében gyakorlatilag nem különbözik egymástól, és ugyanazzal a felszereltséggel rendelkezik.

A GEFEST 1200 C6 K33 az égők és a sütőfény elektromos gyújtásáról ismert.

A tulajdonosok dicsérték a tűzhely építési minőségét, valamint az égők és a sütő jó funkcionalitását. A hátrányok között néhány fogyasztó megjegyezte, hogy kényelmetlenül helyezkedik el a gyújtógomb és a “gázvezérlés” hiánya.

A GEFEST 1200 C6 K33-t minden olyan felhasználónak ajánljuk, aki egy kiváló minőségű tűzhelyet szeretne minden szükséges funkcióval és drága opciók nélkül.

Előnyök

 • Az égő elektromos gyújtása.
 • Megvilágított sütő.

Hátrányok

 • Nincs “gázszabályozás” az égőkön.
 • A gyújtás gomb nem túl kényelmesen helyezkedik el (a fogyasztói vélemények szerint).

A legjobb olcsó keskeny gázfőzők 50-55×60 cm-es méretben

Ebbe a kategóriába három orosz gyártmányú tűzhely tartozik. Minden modell rendelkezik a tekintélyes “vásárlók választása” jelzéssel a Yandex portálon.Kiváló minőségű védjegy, amely a fogyasztók bizalmát és a termékek magas minőségét egyaránt jelképezi.

Lysva GP 300 MS ST-2u

Értékelés: 4.7

Lysva GP 300 MS ST-2u

Az első modell ebben a kategóriában a Lysva GP 300 MS ST-2u a gáz- és elektromos tűzhelyek és beépített készülékek egyik leghíresebb orosz gyártójától. A tűzhelyet r. Lysva (Perm régió), és a gyár egy év garanciát vállal rá.

Ennek a modellnek az egyik jellemzője a három gázégő jelenléte a főzőzónán. A negyedik égési zóna (jobb hátsó) használható nagy méretű, nagy alsó átmérőjű edények és serpenyők alátámasztására.

A sütő két színben kapható – fehér és fekete zománcozott acélból készült.

A kezelőpanelen 4 forgatható gomb található, amelyek a főzőlap égőinek és a sütőnek a gázellátásáért felelősek. A sütő égője gázbiztonsági érzékelővel rendelkezik, amely biztosítja, hogy ha a láng kialszik, a sütő elzárja a gázt. A sütő üvegének felső részén hőmérő található a sütő belsejében lévő felmelegedés mértékének vizuális nyomon követésére.

A tűzhely előnyei között érdemes megemlíteni a legegyszerűbb és robusztus kialakítást. Ennek a modellnek a standard hátrányai, amelyek az összes ilyen osztályú tűzhelyre jellemzőek – ez elmaradott műszaki felszerelés (nincs gyújtás, nincs háttérvilágítás stb.)..).

Az égők különleges konfigurációjának és a lehető legegyszerűbb kialakításnak köszönhetően a Lysva GP 300 MS ST-2u gáztűzhely az egyik vezető pozíciót foglalja el a minősítésünkben és a termékcsoportjában.

Előnyök

 • Egyszerű, megbízható kialakítás.
 • Hely a nagyméretű főzőedények számára a főzőlapon.
 • Hőmérő a sütő ajtaján.

Hátrányok

 • A sütőnek nincs háttérvilágítása.
 • Nincs lehetőség a lábak beállítására (a vásárlói visszajelzések szerint).

Flama RG24011-W

Értékelés: 4.8

Flama RG24011-W

Folytatódik a felülvizsgálat az orosz gyártó Flama RG24011-W gázfőzőjével. A készülékeket a vállalat Krasznodar régióban található saját létesítményében gyártják, és a hivatalos 12 hónapos garancia vonatkozik rájuk.

A modell fehér színű és klasszikus kialakítású, amely minden konyhába illik. A tetején négy különböző méretű és kapacitású gázégő található. A sütő térfogata 50 liter. A kezelőpanel klasszikus – öt forgatható gomb az égők és a sütő gázzal való ellátására és elzárására.

A tűzhelynek nincs fedele, ehelyett a napellenzőt a tok hátuljához csavarják, hogy megvédje a konyhai kötényt a lángoktól és a különböző szennyeződésektől.

A tűzhely tulajdonosai a sütőben való sütés jó minőségét, valamint a technika költségvetési árát jelzik. Hátrányai közé tartozik a teljes méretű fedél, az elektromos gyújtás és a sütő világítás hiánya.

A Flama RG24011-W gáztűzhelyet azoknak a fogyasztóknak ajánljuk, akik minőségi készülékeket szeretnének kapni felesleges funkciók nélkül, jó áron.

Előnyök

 • Ár.
 • Építési minőség.

Hátrányok

 • Gyenge műszaki felszereltség.

Flama FG 24227 W

Értékelés: 4.9

Flama FG 24227 W

Egy másik modell az orosz gyártótól Flama FG 24227 W befejezi az 50×60 cm-es keskeny gázfőzőlapok felülvizsgálatát.

A technika fekete és fehér színben kapható, ami lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa a legjobb opciót egy adott konyhabelsőhöz.

A tűzhely jellemzői között érdemes megemlíteni az edények öntöttvas tartóinak jelenlétét. A fémzománcozott rácsokkal ellentétben az öntöttvas nagyobb szilárdsággal rendelkezik, nem ég vagy deformálódik a magas hőmérséklet hatására.

Az előlapon 5 gázszabályozó található a főzőlap és a sütő égőihez. A bal oldalon két gomb található, az egyik az égők begyújtására, a másik a sütő begyújtására. Az alján van egy tárolórekesz a főzőedények számára.

A főzőlap előnyei – öntöttvas rácsok, elektromos gyújtás és sütővilágítás. A berendezések árkategóriájára tekintettel kritikus hátrányokat nem észleltek.

A Flama FG 24227 W tűzhely a funkcionalitás, a felszereltség és a költségek közötti korrelációban a versenytársak között az egyik vezető pozíciót foglalja el, és az egyik vezető a mi értékelésünkben.

A

 • Nagy teherbírású öntöttvas edénytartók.
 • Elektromos gyújtás.
 • Megvilágított sütő.

Hátrányok

 • Nincsenek “gázvezérlésű” égők.

A legjobb olcsó kompakt gáztűzhelyek 50×50 cm-es és kisebb méretekkel

Ez a legnépszerűbb kategória, ahol a legtöbb olcsó gáztűzhely található. A legjobb hazai és külföldi gyártók 4 modelljét választottuk ki, míg egy darab berendezés költsége nem haladja meg a 12 ezer rubelt.

Mindegyik tűzhely rendelkezik olyan tulajdonságokkal és előnyökkel, amelyek a termékcsoportjuk legjobbjaivá teszik őket.

DARINA 1AS GM521 001 W

Értékelés: 4.7

DARINA 1AS GM521 001 W

Megnyitotta kategóriánkat a hazai piac egyik legkompaktabb tűzhelye az orosz gyártótól – DARINA 1AS GM521 001 W. Ezt a készüléket a Gazprom Domestic Systems gyártja, és 1 év hivatalos garanciával rendelkezik.

A modell különlegessége, hogy a szokásos négy égő helyett két égő van benne. A mindössze 41 cm-es mélységének köszönhetően a tűzhely a legkisebb konyhákban is elhelyezhető. Normál magasság (85 cm), szélesség 50 cm.

A gyakorlat azt mutatja, hogy egy átlagos család nem használ egyszerre két égőnél többet, így ez a konfiguráció széles körben elterjedt. A kezelőpanelen három gomb található – kettő az égők gázellátását szabályozza, egy pedig a sütőét.

A gázüzemű sütő 45 literes kapacitású. Belül 4 szinten vannak préselt sínek. Tartalmaz egy rácsot és egy zománcozott tálcát. A sütő gázvezérlő rendszerrel van felszerelve, amely automatikusan leállítja a gázellátást, ha a láng kialszik.

A modell előnyei közé tartozik a nem szabványos kétégős konfiguráció és a kompakt méret, de a hátrányok között meg kell jegyezni az elektromos gyújtás és a gázvezérlő felület hiányát.

A kis méretek, az egyszerű, de robusztus felépítés és az alacsony ár lehetővé teszi, hogy a DARINA 1AS GM521 001 W különleges helyet foglaljon el a modellcsaládban és a mi értékelésünkben.

Előnyök

 • Kompakt méret.
 • A sütő “gázvezérlő” rendszere.

Hátrányok

 • Nincs elektromos gyújtás.
 • Nincsenek gázvezérlő érzékelők az égőkön.

De Luxe 5040.38G (SCH)

Értékelés: 4.7

De Luxe 5040.38G (Sch)

A következő bejegyzés a felülvizsgálatunkban a De Luxe 5040.38G (Sch) az orosz gyártótólFőzőlap és tároló vízmelegítő. Nemzeti összeszerelés, 12 hónap garancia.

Klasszikus gáztűzhely kompakt 50×50 cm-es méretekkel. Fekete vagy fehér színben kapható, hogy illeszkedjen a konyhai kialakításhoz.

A főzőlap 4 különböző teljesítményű gázégővel rendelkezik. A rácsok zománcozottak és könnyen tisztíthatók a zsír és egyéb szennyeződések eltávolítása érdekében.

A főzőlapot öt szabványos forgatógombbal lehet működtetni. A sütő a vezérlőgombon egy skálával rendelkezik, amely lehetővé teszi a megfelelő égőteljesítmény kiválasztását. A sütő gázvezérlő rendszerrel van felszerelve.

Ennek a modellnek az egyik jellemzője – a sütő alatt van egy fiók a konyhai eszközök számára.

A tulajdonosok a költségeknek, a kompakt méretnek és a főzőedénytartó rekesznek tulajdonítják az előnyöket. A hátrányok között – a sütő kényelmetlen kézi gyújtása és a teljes értékű fedél hiánya.

Javasoljuk a De Luxe 5040.38G (Sch) minden olyan felhasználónak, aki kis méretű kályhát szeretne vásárolni, és nem akar túlfizetni a különböző kiegészítő funkciókért.

Előnyök

 • Sütő gázvezérlő funkcióval.
 • Az alján van egy fiók a főzőedények számára.

Hátrányok

 • Nincs teljes szárny.
 • Nincs háttérvilágítás.
 • A sütő kényelmetlen kézi gyújtása.

CEZARIS PE 1000-03

Értékelés: 4.8

CEZARIS PGE 1000-03

Áttekintésünk a CEZARIS PGE 1000-03 gázfőzővel folytatódik a fehérorosz gyártótól. A készüléket Fehéroroszországban gyártják, és csak a hazai piacon és Oroszországban kapható. A sütő garanciája 24 hónap.

Ez a modell egyedülálló abban a tekintetben, hogy a kombinált tűzhelyek kategóriájába tartozik, gázfőzőlappal és elektromos sütővel. Az elektromos sütő biztosítja az ételek egyenletes főzését, biztonságos a működése, és praktikusabbnak tekinthető, mint gázüzemű társa. A felső és alsó fűtőelemek összteljesítménye 1300 watt, így a tűzhely hagyományos háztartási konnektorba csatlakoztatható. Beépített termosztátjával a sütő belsejében a hőfokot egy előre beállított szinten tartja.

A gázégő gyújtógombja az előlapon található, ami nagyon kényelmes.

A felhasználók a főzőlap előnyei között tartják számon az égők elektromos gyújtását és a termosztáttal ellátott elektromos sütőt. Hátrányok – nincs háttérvilágítás és nincs “gázvezérlő” rendszer az égőkön.

Az elektromos sütővel kombinált konstrukciónak köszönhetően a CEZARIS PGE 1000-03 gáztűzhely a főzés minősége és funkcionalitása tekintetében felülmúlja versenytársait, ami árcsoportjában vezető szerepet biztosít számára.

Előnyök

 • Elektromos sütő.
 • Termosztát.
 • Elektromos égőgyújtás.

Hátrányok

 • Nincs sütőfény.
 • Nincs gázszabályozó rendszer.

GEFEST 3200-06 K85

Értékelés: 4.9

GEFEST 3200-06 K85

Még egy fehérorosz tűzhely GEFEST 3200-06 K85 kiegészíti áttekintésünket. A modell 85x50x50 cm-es szabványos méretben készül.

A tűzhely teljesen gázüzemű, a munkafelületen 4 különböző kapacitású égő található. Az égők elektromos gyújtása külön gombon történik. A sütőt kézzel kell begyújtani. A 42 literes főzőszekrény háttérvilágítással és gázvezérlő rendszerrel van felszerelve.

Ennek a modellnek az egyik előnye a jó felszereltség. A sütő belsejében egy lapos alumíniumlemez, egy rács és egy mély zománcozott tálca található. A sütő ajtajának tetején hőmérő található, amely lehetővé teszi a sütő belső hőmérsékletének vizuális ellenőrzését.

A sütő alatt van egy kihúzható fiók a főzőedények számára.

A GEFEST 3200-06 K85 tűzhely elnyerte a “vásárlók választása” védjegyet a Yandex weboldalon.Piactér, ami magas fogyasztói bizalmat jelez. Világítós sütő, hőmérő, kompakt méretben. Hátrányok – a fedél helyett egy kis falra szerelt baldachin.

A GEFEST 3200-06 K85-t minden olyan felhasználónak ajánljuk, aki egy olcsó kályhát szeretne vásárolni a magas minőségéről és megbízhatóságáról ismert fehérorosz gyártótól.

Előnyök

 • Jó felszereltség.
 • Háttérvilágítású sütő.
 • Az égők elektromos gyújtása.

Hátrányok

 • A sütőt kézzel gyújtják be.
 • Egy kis előtető a fedél helyett.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: