10 legjobb pékség ár és minőség szerint

*A szerkesztő véleménye a legjobb kenyerekről. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánjuk, és nem szolgál értékesítési céllal. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon pékjével.

Úgy döntöttünk, hogy áttekintésünket a sütőkemencéknek szenteljük, amelyek már régóta átalakultak a divatos “gazdagok trükkjéből” egy ismerős háztartási cikké. Ennek a háztartási készüléknek a legfontosabb előnye, hogy képes a házi sütemények hatalmas választékát főzni. A fő különbség a boltban sütött kenyérhez képest a minőség szempontjából, és ami a legfontosabb – a felhasználó maga állíthatja be a kéreg barnulásának mértékét és a termék összetételét. Mindig pontosan tudja, hogy miből készült a kenyér, ami fontos az egészséges életmódot folytatók és a gluténmentes termékeket kedvelők számára. Nem kell többé önállóan tésztát gyúrni és ellenőrizni a főzés folyamatát – a pék mindent megtesz, csak ne felejtse el betölteni az összetevőket szigorúan a recept szerint.

10 modellt választottunk ki népszerű helyi és nemzetközi gyártóktól a szűkített listára. A jelöltek kiválasztásának kritériumai közé tartozik a készülékek funkcionalitása, az alkalmazott innovatív megoldások, valamint a márka hírneve és népszerűsége az orosz piacon. Figyelmet fordítottunk a valódi ügyfelek véleményére is, amelyek több nyílt forrásból származnak, ahol a felhasználók elmondják az egyes modellek valódi előnyeit és hátrányait, amelyeket a működés során azonosítottak.

A kényelem érdekében az összes jelöltet két csoportra osztottuk az ár szerint – a költségvetési megoldások és a több mint 10 ezer rubelbe kerülő modellek.

Top 10 pék ár és minőség szerint

esors Maison
JelölésHelyszínNévÉrtékelés:
A legjobb költségvetési pékek1Kitfort KT-3074.5
2CENTEK CT-14104.6
3HYUNDAI HYBM-30804.7
4REDMOND RBM-M19114.8
5Gorenje BM910WII4.9
A legjobb kenyérgépek 10000 rubelből1Oberhof
oter F4
4.5
2Garlyn
-1000
4.6
3Mo
  inex OW251 Fájdalom
4.7
4Kenwood BM4504.8
5

anasonic SD-R2520WTS

4.9

A legjobb költségvetési pékek

Ez a kategória 5 olcsó pékségi modellt tartalmaz népszerű márkáktól. A megjelenés és a specifikációk hasonlósága ellenére mindegyik modellnek megvannak a maga előnyei és jellemzői, amelyek megkülönböztetik őket a versenytársaiktól.

Kitfort KT-307

Értékelés: 4.4

Kitfort KT-307

Megnyitja a felülvizsgálat olcsó pékség Kitfort KT-307 az orosz márka kisgépekből származó olcsó pékségét. Kompakt méret, így nem foglal sok helyet a konyhában. A csésze kapacitása 2.5 l, amely lehetővé teszi a közepes méretű, akár 900 grammos kenyerek sütését.

A készülék 14 előbeállítással és egy egyéni programmal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy saját maga módosítsa a recepteket. A készülék többféle kenyér mellett joghurtot is készíthet, sőt pizzatésztát is gyúrhat.

A kezelőszervek elektronikusak, a menü egyszerű és könnyen kezelhető, a kijelzőn pedig minden beállítás látható. A kenyérsütést a fedélen lévő átlátszó ablakon keresztül figyelheti meg.

Az online Yandex forráson.A “vásárlók választása” megjelölésű piaci pékségek, amelyek maximálisan 5 pontot kaphatnak.0 pont. Ez a fogyasztók nagyfokú bizalmát jelzi. A készüléknek gyakorlatilag nincs hibája, de néhány felhasználó megjegyezte a gyenge építési minőséget és az olcsó műanyagokat. A készülékek árát tekintve nincs értelme prémium anyagokról beszélni.

A Kitfort KT-307-et minden olyan felhasználónak ajánljuk, aki egy olcsó, kompakt és könnyen kezelhető kenyérsütőgépet szeretne.

Előnyök

 • Kompakt test.
 • Kényelmes kezelőpanel kijelzővel.
 • Nagyszámú program.

Hátrányok

 • Nem túl jó minőségű műanyag (a fogyasztói vélemények szerint).

CENTEK CT-1410

Értékelés: 4.5

CENTEK CT-1410

A következő modell a CENTEK CT-1410 egy másik orosz márkától, amely olcsó konyhai eszközöket gyárt.

A modell megkülönböztető jellemzői között érdemes megemlíteni a modern kialakítást és a fehér vagy sötét szín kiválasztásának lehetőségét. A test fő része rozsdamentes acélból készült, amely nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöz a technikának, hanem védelmet is nyújt a mechanikai sérülésekkel szemben. A készülékház jól szigetelt, és működés közben sem melegszik fel.

A modell 19 automatikus programmal rendelkezik, és a kenyérsütés mellett pizzatésztát, lekvárt, joghurtot és lekvárt is készíthet. A burkolat tetején lévő nyomógombos panellel vezérelhető. A menü gyorsított, ami nagymértékben leegyszerűsíti a kezelési folyamatot.

A további lehetőségek közé tartozik a kenyér melegen tartása akár egy órán keresztül a sütés után, valamint az aktuális üzemmód 15 percig történő tárolása rövid áramszünet esetén.

Kényelmes és pontos elektronikus vezérlőrendszer, széleskörű funkcionalitás és modern design teszi a CENTEK CT-1410-et az egyik legjobb sütőt a maga árkategóriájában.

Az előnyök

 • Rozsdamentes acél tok.
 • 19 program.
 • Melegen tartja a pékárut.

Hátrányok

 • Nincs háttérvilágítás a kijelzőn.

HYUNDAI HYBM-3080

Értékelés: 4.6

HYUNDAI HYBM-3080

Egy másik olcsó kenyérsütő a koreai HYUNDAI HYBM-3080 márkától. Modern megjelenése fehér színű, fekete ékezetekkel. A menü teljesen elsietett, így a működéssel nincsenek problémák. Érintőképernyős panel kijelzővel a funkciók egyszerű beállításához és kiválasztásához. A kenyérsütőgép 19 programmal van felszerelve, amelyek közül 5 a különböző típusú tészták dagasztására szolgál. A készülék lekvárt és joghurtot is főzhet, ami közelebb hozza a multicooker funkcionalitását.

A modell megkülönböztető jellemzője a diófélék, aszalt gyümölcsök és egyéb termékek adagolója, amelynek köszönhetően különböző töltelékkel ellátott pékárukat készíthet. További figyelemre méltó funkciók közé tartozik a késleltetett indítási időzítő, a kéreg színének beállítására szolgáló üzemmód és a kenyér súlyának megválasztása. Tartalmaz egy receptkönyvet, amelyet kifejezetten ehhez a modellhez fejlesztettek ki.

A HYUNDAI HYBM-3080 kenyérsütőgép megkapta a “vásárlók választása” jelet a Yandexen.A legjobb a piacon, és az Ozone-on az egyik legnépszerűbb termék a piacon.

A jó funkcionalitás, az orosz nyelvű, könnyen kezelhető menü és a magas sütési minőség a HYUNDAI HYBM-3080-at az egyik legjobb sütővé tette az árkategóriájában.

Előnyök

 • Bőséges funkcionalitás.
 • Adagoló.
 • Érintésvezérlő panel.
 • Russified menü.

Hátrányok

 • Alacsony teljesítmény (500 W).

REDMOND RBM-M1911

Értékelés: 4.7

REDMOND RBM-M1911

A következő jelölt a költségvetési pék kategóriában a REDMOND RBM-M1911 a népszerű orosz konyhai készülékek gyártójától. A terméket “3 az 1-ben” termékként pozícionálják, amely egyesíti a kenyérsütő, a multisütő és a joghurtkészítő képességeit, ami jelentősen növeli a készülék funkcionalitását a társaihoz képest. Az egyetlen dolog – ez a modell nem 100% -os helyettesíti a multicookert a programok korlátozott száma és a nyomás alatti főzés lehetőségének hiánya miatt. A készülék 19 programmal rendelkezik, amelyek között a kenyér- és tésztagyúrás mellett leves-, gabonapehely- és joghurtkészítés is szerepel. Az alapvető funkciók jellemzőek egy pékségre ebben az árkategóriában. A legtöbb analóggal ellentétben a technika akár 1000 grammos kenyeret is képes sütni.

A rozsdamentes acélból és fekete műanyagból készült test stílusos és modern megjelenést kölcsönöz a modellnek.

A REDMOND RBM-M1911-et minden olyan felhasználónak ajánljuk, aki a legjobbat szeretné kihozni egy olcsó sütőből, és nemcsak kenyeret, hanem más ételeket is sütni.

Előnyök

 • Modern design.
 • A rozsdamentes acél ház.
 • Működhet többfunkciós főzőként (korlátozott funkcionalitással).

Hátrányok

 • Zajos tésztagyúró üzemmódban (a vásárlói jelentések szerint)

Gorenje BM910WII

Értékelés: 4.7

Gorenje BM910WII

A kedvező árkategóriát a szlovén gyártó Gorenje BM910WII modellje teszi teljessé. Klasszikus kialakítású fehér házban gyártva.

Funkcionalitása szinte megegyezik a legtöbb árkategóriájú versenytárséval, 15 automatikus programmal (beleértve a joghurtot, a lekvárt és a dagasztást). Elektronikus nyomógombos vezérlés nagy, megvilágított, fehér, informatív kijelzővel az elülső oldalon. Az egyetlen pont az, hogy a vezérlőpanel nincs elsietve.

Tál kapacitása 900 grammos kenyérsütéshez. Lehetőség a pékáru melegen tartására akár 60 percig a sütés befejezése után, valamint 10 perces memória pillanatnyi áramkimaradás esetén.

A Gorenje BM910WII-t minden olyan felhasználónak ajánljuk, aki egy olcsó, optimális funkcionalitású sütőt szeretne, de nem akar túlfizetni egy prémium modellért.

Előnyök

 • Alacsony ár.
 • Bőséges funkcionalitás.
 • Pontos elektronikus vezérlés.
 • A pékáru melegen tartása.

Hátrányok

 • A vezérlőpanel nincs elsietve.

A legjobb pékségek 10000 rubelből

Ebbe a kategóriába tartoznak a középkategóriás és prémium szegmens pékségek, amelyek a költségvetési megoldásoktól a kiegészítő funkciók, egyes dizájnelemek és egyes működési módok megléte révén különböznek. Mindegyik modell az optimális választás az ár, a minőség és a funkcionalitás szempontjából.

Oberhof
oter F4

Értékelés: 4.6

Oberhof</div><p>oter F4″ src=”/wp-content/uploads/2023/05/81916666195501-3410.jpg” title=”Oberhof <br />Gorenje F4″></p><p>Közép- és felső kategóriánkat az Oberhof nyitja <br />oter F4. A készüléket Kínában modern OEM gyárak gyártják többlépcsős minőségellenőrzési rendszerrel.</p><p>Exkluzív rozsdamentes acél burkolat műanyag betétek nélkül. Nemcsak modern megjelenést kölcsönöz a készüléknek, hanem magas státuszáról és megbízhatóságáról is beszél. Maga a sütő egy téglalap alakú, nem feltűnő formában van elhelyezve. Az ebben az árkategóriában szokásos funkcionalitás – 12 program, köztük tésztagyúrási vagy joghurtkészítési mód, a sütemények egy órán át történő melegen tartása, a kéreg fokának beállítása. A menü gyorsított, a kezelőszervek intuitívak és felhasználóbarátok. A kék háttérvilágítású kijelző további ellenőrzést biztosít a sütési folyamat felett.</p><p>Beépített automata adagolóval rendelkezik, amely a különböző adalékanyagokkal ellátott kenyérsütéshez használt szárított gyümölcsökkel, diófélékkel és egyéb összetevőkkel tölthető fel. Egy bizonyos ponton automatikusan kinyílik, és a tartalma a tésztába esik. Ez a felsőkategóriás modellek szokásos jellemzője.</p><p>Jó minőség, egyenletes fűtés, nagy programválaszték és az Oberhof kenyérsütő magas építési minősége <br />Az F4 a legjobbak közé tartozik az árcsoportjában.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Rozsdamentes acél burkolat.</li><li>Orosz menü.</li><li>Könnyen kezelhető, informatív kijelző.</li><li>Beépített automata adagoló.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nagyon kevés recept (a vásárlói visszajelzések alapján).</li></ul><h3>Garlyn <br />-1000</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Garlyn</div><p>-1000″ src=”/wp-content/uploads/2023/05/77916666195501-1010.jpg” height=”448″ title=”Garlyn <br />-1000″></p><p>A következő modell Garlyn <br />-1000 a konyhai készülékek orosz gyártójától. Kínában készült OEM cég által. A készülék nagyon hasonlít az előző jelöltre, hasonló méretű, formájú és rozsdamentes acélból készült házzal. Kisebb különbségek a kezelőpanel kialakításában és a gombok számában, valamint a 15 program elérhetőségében. Egyébként mindkét modell nagyon hasonló.</p><p>Az előnyök közé tartozik az adagoló és a kilenc gombbal és kijelzővel ellátott, gyorsított vezérlőpanel. A sütő egyéni üzemmóddal rendelkezik, amely lehetővé teszi a sütési paraméterek kézi beállítását.</p><p>Javasoljuk a Garlyn <br />-1000 mindazok számára, akik kiváló minőségű, széles körű funkciókkal rendelkező kenyérsütőgépet szeretnének vásárolni egy elegáns rozsdamentes acél házban.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Építési minőség.</li><li>Rozsdamentes acél burkolat.</li><li>Adagoló.</li><li>Egyéni üzemmóddal rendelkezik.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs kikapcsoló gomb.</li><li>Egy rövid hálózati kábel.</li></ul><h3>Mo<ul>inex OW251 Fájdalom<tr>esors Maison</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Mo<ul></div><p>inex OW251</p><tr>esors Maison” src=”/wp-content/uploads/2023/05/88916666195501-5210.jpg” height=”451″ title=”Mo<ul>inex OW251 Fájdalom<tr>esors Maison”><p>Mo</p><ul>inex OW251 Fájdalom<tr>az esors Maison egy sütő a híres francia kisgépgyártó cégtől. A modell stílusos és feltűnő a fekete műanyag és acél ovális magas testével.<p>A kenyérsütőgép 22 programmal rendelkezik, így az egyik legfunkcionálisabb modell a kategóriájában. A hagyományos sütési módokon kívül a készülék képes pizza- és tésztatésztát készíteni, muffint sütni, zabkását, lekvárt és joghurtot készíteni. A fedélen egy programlista található, a kezelőpanel pedig néhány gombból és egy kijelzőből áll. A kijelzőn az üzemmód, az időzítő és a kéreg színe mellett az aktuális sütési fázis is látható, így vizuálisan ellenőrizhető a sütési folyamat.</p><p>A beépített automata kenyéradagolóval szultánnal, dióval, csokoládéforgáccsal, magvakkal és egyéb extrákkal készíthet kenyeret. Érdemes megemlíteni a kézi (egyéni) üzemmódot is.</p><p>A jó funkcionalitás, a magas sütési minőség és a könnyű kezelhetőség teszi ezt a Mo sütőt élvezetessé</p><ul>inex OW251 Fájdalom<tr>esors Maison lett az egyik legjobb az árkategóriájában.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Stílusos és mutatós megjelenés.</li><li>Beépített adagoló.</li><li>22 program.</li><li>Kézi üzemmód.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs háttérvilágításos kijelző.</li></ul><h3>Kenwood BM450</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Kenwood BM450

A következő jelölt a felülvizsgálatunkban a Kenwood BM450. Ez az angol márka a világ számos országában jól ismert megbízható és tartós félprofesszionális konyhai gépeiről és egyéb háztartási készülékeiről. A pékség látványos megjelenésével és átgondolt kialakításával különbözik a legtöbb analógtól.

A téglalap alakú burkolat rozsdamentes acélból, a felső fedél pedig fekete edzett üvegből készült. Érintésvezérlő panel, a kijelző fényes háttérvilágítással rendelkezik. Nemcsak modern megjelenést kölcsönöz a technikának, hanem a lehető legkényelmesebbé teszi a művelet folyamatát is. Ezenkívül az érintőképernyős üvegpanel könnyen tisztítható.

A sütő 15 automatikus programmal és öt egyedileg beállítható üzemmóddal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára a kenyér súlyának, a kéreg színének és a sütési időnek a beállítását.

A fő különbség a legtöbb összehasonlítható termékhez képest a konvekciós sütési funkció. A beépített ventilátor folyamatosan eloszlatja a forró levegőt a teljes térfogaton, ami biztosítja az egyenletes sütést, és kiküszöböli az átázott közepet vagy a túlsütött kéreg kialakulását.

A Kenwood BM450-et minden olyan felhasználónak ajánljuk, aki nem csak egy funkcionális kenyérsütőgépet, hanem egy stílusos készüléket is szeretne, amely a modern konyhát díszíti.

Előnyök

 • Tervezés.
 • Üveg érintőképernyő.
 • Beépített adagoló.
 • Jó funkcionalitás.
 • Konvekciós sütés.

Hátrányok

 • Zajos sütés közben (a fogyasztói vélemények szerint).

anasonic SD-R2520WTS

Értékelés: 4.9

Panasonic SD-R2520WTS

A Panasonic SD-R2520WTS a híres japán készülék- és elektronikai gyártó Panasonic SD-R2520WTS készülékét mutatja be. Ennek a márkának a sütőkemencéi az elsők között jelentek meg az orosz piacon körülbelül 15 évvel ezelőtt, és azóta az ár, a minőség és a funkcionalitás kombinációja szempontjából az egyik legjobbnak számítanak.

28 programmal rendelkezik, amelyek nemcsak különböző kenyérfajtákat sütnek, hanem többféle tésztát is gyúrnak pizzához, gombóchoz, gombócokhoz stb. A nagyméretű adagoló a szárított gyümölcsök, gabonafélék és egyéb adalékanyagok számára automatikusan hozzáadja a megfelelő összetevőket a tésztához.

A kezelőszervek elektronikusak, a test tetején találhatók, egy gyorsított menüvel. Minden beállítás megjelenik a kijelzőn.

A modell megkülönböztető jellemzője a szabadalmaztatott dagasztási technológia, amely a gyártó szerint a lehető legközelebb áll a tészta kézi előkészítéséhez.

A készülék egyetlen hátránya a test nagy mérete, így egy kis konyhában a technika sok helyet foglal el.

A Panasonic SD-R2520WTS-t a hazai piac egyik legjobb sütőjeként ajánljuk.

Előnyök

 • 28 üzemmód.
 • Egyedülálló dagasztási technológia.
 • Kiváló minőségű építés.
 • Adagoló az adalékanyagokhoz.

Hátrányok

 • Nagy méret.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: