11 a legjobb tapadásmentes serpenyők közül

Minden évben egyre több háztartási készülék és főzőedény jelenik meg, amelyek nagyban megkönnyítik az életünket, és időnként csökkentik a konyhában töltött időt. Mennyire meglepődtek a háziasszonyok, amikor ezt az új edény- és serpenyőcsaládot olaj nélkül használhatták, anélkül, hogy kárt tettek volna a felületen, vagy aggódtak volna amiatt, hogy az ételek odaragadnak a serpenyőhöz. Mindenki, különösen az egészségtudatos szakácsok, már tomboltak a. Ma már többféle tapadásmentes bevonat létezik. Gyakran maguk a gyártó cégek fejlesztik ki, szabadalmaztatják és használják a főzőedények gyártásához.

A tapadásmentes bevonatok típusai

Mielőtt elkezdenénk a rangsorolást, hadd mondjuk el, milyen tapadásmentes bevonatokat használnak ma a jól ismert márkák.

 1. Teflon.A leggyakoribb bevonat, amelyet leggyakrabban alumíniumból készült edényekre alkalmaznak. Fő előnye: lehetővé teszi az ételek olaj nélküli főzését, nem ragad és nem tapad a serpenyőhöz. A hátránya az, hogy nem használhat fém spatulát – károsíthatja a bevonatot, és az egészségre káros összetevőket szabadíthat fel. A tapadásmentes réteg vastagságára érdemes odafigyelni. A modern tervezők erősebb formulákat hoznak létre, amelyek nem hajlamosak a törésre és hosszú ideig tartanak.
 2. Titánium. Az egyik legtartósabb és legkopásállóbb bevonat egyáltalán nem fél a karcolásoktól és sérülésektől. A titán-oxid tapadásmentes réteg még a fém kiegészítők mindennapos használata esetén is egyben marad. Ez egy környezetbarát anyag, amely teljesen biztonságos a háztartás egészsége szempontjából. Nagyon jól vezet, egyenletesen melegíti az ételt, és sokáig melegen tartja azt. Semmi olaj, semmi víz, és máris barnára sült kérget vagy pörköltet kapunk a saját levében. A fogyasztók számára hátrányos az ilyen bevonattal ellátott edények viszonylag magas ára.
 3. Kerámia. A környezetbarát és biztonságos bevonatot jó működési tulajdonságai jellemzik. Olaj használata nélkül bármit meg lehet rajta sütni vagy párolni. Az acél spatulák és acélkanálak nem tudnak kárt tenni benne, és még a fémszivacs sem tesz kárt a felületben. De még mindig érdemes megvédeni a főzőedényeket az esésektől és a hirtelen hőmérséklet-változásoktól, amelyek repedésekhez és chipekhez vezethetnek. Egyébként a kerámia bevonattal ellátott tapadásmentes serpenyők nem okoznak csalódást. Sokan szeretik a különböző színek használatát a formatervezésben és a dombornyomott aljban, ami színesebbé és vonzóbbá teszi a serpenyőket.
 4. Márvány. Márványforgács hozzáadása a bevonathoz javítja annak minőségét. A serpenyők egyenletesebben osztják el a hőt és egyenletesen melegítik fel az ételt. A főzés után az étel lassabban hűl le, és maximálisan megőrzi a vitaminok és tápanyagok mennyiségét. A serpenyők kevésbé hajlamosak a vetemedésre és a sérülésre, környezetbarátok és egészségre ártalmatlanok. A “kő” bevonat másik előnye a nemes megjelenés, amely a főzőedényeket stílusossá és drágává teszi, és bármilyen típusú konyhabelsőbe illeszkedik.

Szakértőink a valódi fogyasztóktól kapott visszajelzések alapján összeállítottak egy rangsort a 11 legjobb tapadásmentes serpenyőből, amelyek a minőség, a kényelem és a tartósság tekintetében a legjobb értékelést kapják.

Javaslatok a tapadásmentes serpenyők kiválasztásához

Néhány tipp szakértőinktől a tapadásmentes réteggel ellátott edények kiválasztásához, használatához és ápolásához.

 1. Ha indukciós főzőlapja van, mindenképpen kérdezze meg az edénytanácsadót, hogy használhatja-e a serpenyőt ilyen típusú főzőlapon.
 2. Minél több a tapadásmentes bevonat, annál tovább tart a főzőedény.
 3. Ha a modellt a sütőben kívánja használni, a szilikon vagy bakelitgyantával ellátott fogantyúknak levehetőnek vagy acélból készültnek kell lenniük.
 4. A vastag aljzat akadályként működik, hogy egyenletesen melegedjen és megőrizze az ételben lévő jó tápanyagokat.
 5. A védőréteggel ellátott főzőedények eleve nem lehetnek nagyon olcsók. Figyeljen a gyártóra. A jól ismert márkák garantálják termékeik minőségét.
 6. Gondosan olvassa el az ápolási utasításokat. Nem minden tapadásmentes serpenyő tisztítható mosogatógépben, és néhány modell csak kézzel mosható súrolószerek vagy durva fémkefék használata nélkül.

A legjobb tapadásmentes serpenyők értékelése

4134 28 cm
Értékelthelytermék neveár
A legjobb tapadásmentes serpenyők rangsora1AMT Gastroguss AMTI-526 26cm AMT Gastroguss 26cm7 093€
2Eva Solo Rozsdamentes acél 202510 20 cm7 170€
3Riso
 • Granito Prémium indukciós 01103GRIN/24 24 cm
 • 2 720€
  4KitchenAid KC2T12NKST 30 cm-es konyhai eszköz7 144€
  5Tefal Hard Titanium+ 24 cm2 990€
  6Rondell Mocco RDA-278 28 cm2 808€
  7Allarini Cookin’ 9C0LC0.24 24 cm1 611€
  8GiPFEL ZENIT 1584 28 cm2 937€
  9FISKARS Funkcionális forma 26cm2 106€
  10Magasabb
  1 962€
  11Kukmara Tradition s266a 26 cm fedővel1 514€

  AMT Gastroguss AMTI-526 26 cm AMT Gastroguss 26 cm

  Értékelés: 4.9

  AMT Gastroguss AMTI-526 26 cm AMT Gastroguss 26 cm

  A neves német AMT márka univerzális serpenyője öntött alumíniumból készült, tapadásmentes titánium bevonattal, amely mindenféle étel sütéséhez, párolásához és sütéséhez alkalmas, és megőrzi tápértékét. Minden fűtőfelületen használható, beleértve az indukciós kályhákat is. A fogantyú levehető, így a serpenyő a sütőben is használható.

  10 mm vastag alap, hogy az étel egyenletesen melegedjen és hosszan tartó hatást biztosítson, így az égő kikapcsolása után is forró marad. A modell két fogantyúval rendelkezik, az egyik bakelitből készült, a másik pedig a testbe öntött extra fogantyú.

  A vélemények szerint a serpenyő javította a teljesítményt. Egyébként kézzel és mosogatógépben is jól öblíthető. A tapadásmentes bevonat karcálló és nem fakul ki az idő múlásával. Az ügyfelek értékelése – “kiváló”.

  Előnyök

  • megvastagodott alap;
  • alkalmas indukciós főzőlapokhoz
  • mosogatógépben mosható;
  • tartós tapadásmentes bevonat;
  • Levehető, nem melegedő fogantyú.

  Hátrányok

  • 8000 rubeles áron belül.

  Eva Solo Rozsdamentes acél 202510 20cm

  Értékelés: 4.8

  Eva Solo Rozsdamentes acél 202510 20 cm

  Ez a dán rozsdamentes acél serpenyő kiváló minőségű, polírozott acélból készült, amely akár +400°C-os hőmérsékletet is kibír. Mindenféle főzőlapon mindenféle étel elkészítésére, valamint húsok, zöldségek és egyéb termékek sütőben történő sütésére használható. A szabadalmaztatott kerámia réteg megakadályozza az égést.

  A terelőlemez egyenletesen osztja el a hőt. Az élelmiszer megőrzi a vitaminokat és az egészségügyi előnyöket. A hosszú fogantyú rozsdamentes acél szegecsekkel szilárdan kapcsolódik a testhez.

  A vásárlók dicsérték a modell megjelenését, amely a konyha díszévé vált, és az Eva Solo márkát más, hasonlóan jól ismert márkáktól megkülönbözteti. Tapadásmentes Let S réteg

 • Ellenáll mindenféle sérülésnek. A serpenyő mosogatógépben tisztítható. Egy másik megjegyzés szerint mindenféle húshoz ideális. Ízletes ételek ízletes, ropogós héjjal.

  Előnyök

  • kellemes design;
  • a sütőben is használható
  • Többrétegű alap
  • kiváló minőségű kerámia bevonat;
  • ergonomikus fogantyú.

  Hátrányok

  • ára körülbelül 8900 €.

  Riso

 • Granito Prémium indukciós 01103GRIN/24 24 cm

  Értékelés: 4.7

  Riso<li></div><p>Granito Premium Indukciós 01103GRIN/24 24 cm” src=”/wp-content/uploads/2023/03/7221666194351-4811.jpg” title=”Riso</p><li>Granito Premium Indukciós 01103GRIN/24 24 cm”> Granito Premium Indukciós 24 cm</p><p>Az olasz gyártmányú, 24 cm átmérőjű, élelmiszeripari minőségű alumíniumötvözetből készült és HardStone bevonattal ellátott, tapadásmentes márványréteggel bevont, amely nem tartalmaz sem nikkelt, sem perfluoroktánsavat, a harmadik helyet foglalja el az értékelésben. A vállalat nem használ az egészségre káros összetevőket, így minden edény biztonságos és megfelel az orosz és nemzetközi minőségi szabványoknak.</p><p>A hosszú, Soft Touch bevonatú fogantyú kényelmesen használható főzés közben, nem forrósodik fel, és nem igényel sütőkesztyűt. A serpenyő minden típusú tűzhelyen használható. A 7 mm vastag alap biztosítja, hogy az étel egyenletesen melegedjen és minden tápértékét megőrizze.</p><p>A vásárlók megjegyzik a modell alacsony súlyát, sokoldalúságát. A serpenyő különböző ételek sütésére vagy párolására használható. Használat után könnyen tisztítható, de nem ajánlott mosogatógépben tisztítani.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Kiváló minőségű alumíniumötvözet;</li><li>7 “drága” kivitel;</li><li>A hőszigetelő, könnyen megfogható fogantyú;</li><li>tapadásmentes és nem biztonsági bevonat;</li><li>hosszú élettartam.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem használható a sütőben.</li></ul><h3>KitchenAid KC2T12NKST 30 cm-es konyhai eszköz</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=KitchenAid KC2T12NKST 30 cm-es konyhai eszköz

  Egy 30 cm átmérőjű kerek serpenyőben különféle ételeket főzhet egy nagy család vagy egy baráti társaság számára. A rozsdamentes acél, amelyből készült, robusztus és tartós. A teflonbevonat a belsejében megvédi az ételt a ragadástól és hosszabb élettartamúvá teszi a serpenyőt.

  A ferde oldalaknak köszönhetően az ételek azonnal lecsúsznak, így a serpenyő tökéletes omlettek készítéséhez, húsok és halak sütéséhez, valamint zöldségek párolásához. A hosszú fogantyú a helyére van hegesztve. Használható sütőben 260°C-ig, valamint kivétel nélkül minden főzőlapon.

  Minden felhasználó nagyra értékeli a 3 rétegű faltechnológia által termelt terjedelmes hőt: acél – alumíniumötvözet – acél. A serpenyő még hosszabb használat után sem rozsdásodik, a felület karcolás- és forgácsálló, a tetszetős kialakítás pedig minden megkérdezett vásárló tetszését elnyeri.

  Előnyök

  • nagy kapacitás;
  • Alkalmas sütőkhöz;
  • A test korrózióálló acélból készült;
  • kényelmes forma;
  • mosogatógépben tisztítható.

  Hátrányok

  • nem található.

  Tefal Hard Titanium+ 24 cm

  Score : 4.7

  Tefal Hard Titanium+ 24 cm

  Értékelésünkben szerepel a legendás Tefal serpenyő, amelynek termékei berobbantak az életünkbe, és sokkal könnyebbé és kényelmesebbé tették az életünket. A modell kovácsolt alumíniumból készült. 4,5 mm fal- és alapvastagság. Titánium Excellence bevonat ellenáll a karcolásoknak és egyéb sérüléseknek. A legjobb tudósok és mérnökök több mint 3 éve dolgoznak rajta.

  A serpenyő közepén lévő kör alakú kijelző pirosra vált, amikor a serpenyő eléri a maximális fűtési hőmérsékletet. A fogantyú nem levehető, csavarral rögzíthető, kényelmesen formázott és nem vezeti a hőt. A modell minden típusú lemezen használható.

  A vélemények szerint a serpenyő gyorsan és könnyen tisztítható kézzel, és mosogatógépben is tisztítható. Könnyű súlya van, a bakelit fogantyú nem csúszik, és a főtt étel tálaláskor könnyedén csúszik a tányérokra. Hosszú ideig tart, és megőrzi eredeti tulajdonságait.

  Előnyök

  • tartós titán bevonat;
  • nem melegítő fogantyú;
  • hőjelző;
  • könnyű súly;
  • minden típusú felületre.

  Hátrányok

  • nem észlelik.

  Rondell Mocco RDA-278 28 cm

  Értékelés: 4.6

  Rondell Mocco RDA-278 28 cm

  A serpenyő stílusos és mutatós a kávébarna és az ezüst szín kombinációjának, a markáns fogantyú formájának és a burkolaton lévő céglogónak köszönhetően. A falak és a talp vastagsága 3,5 mm. A préselt alumínium kívül tapadásmentes bevonattal rendelkezik a könnyű tisztítás érdekében, belül pedig speciális, 3 rétegű bevonattal

  iTitan spektrum.

  Ellenáll mindenféle sérülésnek, ezért főzéskor fém spatulával és kanállal is használható. Az alap mikrocellás. Megőrzi az élelmiszer lédússágát és frissességét. Ergonomikus fogantyú rozsdamentes acélból, csúszásmentes és hőálló szilikon markolattal. A burkolathoz szegecsekkel van rögzítve.

  A felhasználók megjegyezték a különösen erős felületi kivitelezést. Maga a serpenyő nem deformálódik, és a bevonat sima marad, nem keletkezik rajta forgács vagy karcolás. Egy másik előnye, hogy mosogatógépben tisztítható.

  Előnyök

  • stílusos design;
  • A porózus fenék megőrzi az étel szaftosságát;
  • fém spatulák használhatók;
  • Extra erős tapadásmentes bevonat;
  • minden főzőtérre.

  Hátrányok

  • nem alkalmas sütőben való főzésre.

  Ballarini Cookin’ 9C0LC0.24 24 cm

  Értékelés: 4.6

  Ballarini Cookin' 9C0LC0.24 cm

  A rangsorban tisztességes helyet foglal el az olasz márka serpenyője, amely nem maradt észrevétlen a vásárlók számára. Alumíniumból készült, speciális Keravis bevonattal, amely megakadályozza az ételek megtapadását, és elősegíti az egyenletes melegítést és az élelmiszer-összetevők hasznos tulajdonságainak megőrzését. Karcálló, így használhat fém kiegészítőket.

  A rögzített bakelit fogantyú nem melegszik fel, és akár + 160°C-os hőmérsékletet is kibír, így a serpenyő a sütőben is használható, feltéve, hogy ez a követelmény teljesül.

  A vásárlók megjegyezték, hogy ezt a modellt nemcsak maguknak, hanem ajándékként is megvásárolták, mivel az egész sorozatot speciális ajándéktasakokba csomagolták. Azt mondják, hogy főzés után könnyen tisztítható, és kézzel vagy mosogatógépben tisztítható.

  Előnyök

  • méhsejtes alj a még jobb ételminőség érdekében;
  • ergonomikusan kialakított fogantyú;
  • Fém spatulák használata;
  • A kerámia bevonat tartós;
  • ajándékcsomagolás.

  Hátrányok

  • nem található.

  GiPFEL ZENIT 1584 28 cm

  Értékelés: 4.5

  GiPFEL ZENIT 1584 28 cm

  A 28 cm átmérőjű serpenyő 5,8 cm magas peremmel rendelkezik, így ideális húsok és halak sütéséhez, de akár az egész család számára zöldségpörköltek készítéséhez is. Öntött alumíniumból készült modell, tapadásmentes bevonattal, amely egy speciális márvány-aggregátumból készült. Melegítéskor nem bocsát ki káros anyagokat, és teljesen biztonságos az egészségre. Megakadályozza az ételek leragadását vagy megégését is.

  A ZENIT 1584 bármilyen típusú tűzhelyen használható. Egyenletesen melegíti az ételt, és megőrzi annak összes tápértékét. A tömör bakelit fogantyú rögzített, nem vezeti a hőt, és nem csúszik ki főzés közben.

  Használat után a modell mosogatógépben tisztítható durva súrolószerek használata nélkül. Minden felhasználó megjegyezte a serpenyő kiváló minőségét, hosszú élettartamát és nemes kialakítását, valamint az egészséges ételek víz és só nélküli főzésének képességét.

  Előnyök

  • biztonságos márvány bevonattal rendelkezik;
  • mosogatógépben mosható;
  • Egyenletes fűtés mindenütt;
  • Magas falak;
  • fűtött fogantyú.

  Hiányosságok

  • nem található.

  FISKARS Funkcionális forma 26cm

  Értékelés: 4.5

  FISKARS Funkcionális forma 26cm

  A következő serpenyő a listán azonnal megragadja a tekintetet az ezüstszínű, polírozott rozsdamentes acél és a fekete tapadásmentes belső tér kombinációjának köszönhetően. A Hardtec teflonbevonat véd a karcolások és sérülések ellen. Az edények és serpenyők egymásra rakhatók, köszönhetően az egymásra rakható formáknak, amelyek lehetővé teszik az egymásra helyezést.

  A hosszú, szegecselt, csúszásgátló bakelit fogantyú +150°-ig hőálló, ami azt jelenti, hogy sütőben, valamint minden fűtőfelületen, beleértve az indukciós sütőket is, használható.

  A vélemények szerint a serpenyőt dicsérik az egyszerű, tömör kialakításáért, a könnyű ápolásért, a könnyű súlyért, a mosogatógépben való mosogatásért és a könnyen elkészíthető ételekért. Megfigyelték, hogy még napi használat után sem karcolódik vagy sérül a felület, az ételek nem ragadnak a falhoz és nem égnek meg.

  Előnyök

  • Tartós tapadásmentes bevonat;
  • biztonságos anyagok;
  • A sütőben is használható;
  • Gyors, egyenletes felmelegedés;
  • extra vastag fenék.

  Hibák

  • nem található.

  Magasabb4134 28 cm

  Értékelés: 4.5

  Taller<tr></div><p>4134 28cm” src=”/wp-content/uploads/2023/03/9151666194351-8011.jpg” title=”Magasabb</p><tr>4134 28 cm”></p><p>A neves Taller márka egy sokoldalú modellt dobott piacra, amelyen minden (kivéve az indukciós) főzőlapon lehet sütni és párolni az ételeket, valamint sütőben sütni őket bármilyen hőmérsékleten. Az 5 mm vastag alap egyenletesen melegíti az összetevőket, míg a 2,5 mm vastag falak eloszlatják a hőt és megőrzik a táplálkozási tulajdonságokat.</p><p>A serpenyő öntött alumíniumból készült, teflon tapadásmentes bevonattal. Nagyon tartós, ezért a keveréshez fémkanál és spatula használható a forgatáshoz. Levehető fogantyú, nem vezeti a hőt és van egy lyuk a felakasztáshoz.</p><p>Az ügyfelek értékelik a modell tartósságát, amely nem vetemedik az idő múlásával, a bevonat sima és sima marad. mosogatógépben tisztítható durva súrolószerek használata nélkül.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>ellenálló teflon bevonat</li><li>megvastagított alap az egyenletes hőelosztás érdekében;</li><li>Alkalmas sütőben való használatra;</li><li>levehető komfort markolat;</li><li>mosogatógépben mosható.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem található.</li></ul><h3>Kukmara Tradition s266a 26 cm fedővel</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=Kukmara Tradition s266a 26 cm fedővel

  A rangsort egy orosz márka serpenyője zárja, amely a legjobb teljesítményt olyan árral kombinálja, amelyet sok vásárló megengedhet magának. A kerek univerzális modell mindenféle főzési módhoz alkalmas, beleértve a sütőben való sütést is. A magas falak megakadályozzák, hogy az étel felboruljon, amikor megfordítjuk azt.

  A serpenyő kézzel öntött alumíniumötvözetből készült. Rendkívül tartós és nem deformálódik az idő múlásával, nincsenek repedések, zsetonok és karcolások. A 2 rétegű kerámia bevonat megakadályozza az ételek ragadását, és lehetővé teszi az olaj, víz és só nélküli főzést.

  Kivehető bakelit alapfogantyú, nincs hőfelhalmozódás főzés közben. Az extra fogantyúval könnyen áthelyezhető a főzőedény a tűzhelyről az étkező- vagy munkaasztalra. Különlegesség és határozott előny a zárt hőálló üvegfedél, amely kiküszöböli a további költségeket.

  Előnyök

  • tapadásmentes, biztonságos bevonattal;
  • fedél a készletben;
  • magas hővezető képesség;
  • megvastagodott alap;
  • fal magassága 6 cm
  • alacsony költség.

  Hátrányok

  • nem található.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: