15 legjobb kínai hűtőszekrény

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánt, és nem minősül vásárlási ajánlásnak. Vásárlás előtt kérdezzen meg egy szakembert.

A “kínai hűtőszekrény” kifejezés alatt egyes vásárlók a kínai cégek termékeit értik, amelyek a közelmúltban meglehetősen elterjedtek és észrevehetően javultak a minőségükben. Ezeket a modelleket az A

 • Express vagy hasonló források. Mások e kifejezés alatt a kínai gyárakban készült árukat értik, de maga a márka lehet japán, koreai, olasz vagy német. A hűtőegységek a gyártó technológiáinak megfelelően és felügyelete alatt készülnek, de a kínai összeszerelési folyamat csökkenti a végtermék költségeit. Ezért lehetséges, hogy olcsóbban vásároljon egy nagy márkájú modellt.

  Top 15 modellünkben a tisztán kínai gyártók és más, a gyártásukat ebbe az országba áthelyező márkák hűtőszekrényeit is egyesítettük. A felülvizsgálat segít megérteni a legjobb kínai modellek jellemzőit, és kiválasztani a megfelelőt az Ön számára, költségmegtakarítással.

  Hogyan válasszunk hűtőszekrényt

  A Kínából származó hűtőszekrények nem sokban különböznek a más országokban összeszerelt hűtőszekrényektől. A konyhai készülék kiválasztásakor a következő tulajdonságokra figyeljen:

  1. Hűtőszekrény rekesz kapacitása.30-tól 400 literig kapható. Minél magasabb a szám, annál több friss étel vagy főtt étel fér bele a választékba. Általában 100 literes kapacitás elegendő két felhasználó számára.
  2. Fagyasztó térfogata. Egy csomag félkész termék elfér egy 5-10 literes rekeszben. Ha fagylaltot, 3-6 kg húst, fagyasztott gyümölcsöt és zöldséget szeretne tárolni benne, keressen egy 40-100 literes vagy annál nagyobb kapacitású modellt.
  3. Kompresszorok száma. A legtöbb hűtőszekrénynek csak egy kompresszora van, de két egységgel külön-külön szabályozhatja a hőmérsékletet.
  4. Kompresszor típusa. A Classic időszakosan fut, indításkor sok energiát fogyaszt. Ez is gurgulázik néha, de kevesebbe kerül. Az inverter csendesebb és gazdaságosabb, mert egyszerűen, megállás nélkül változtatja a frekvenciát.
  5. Energiahatékonysági osztály. Kapható C, B, A, A+, A++, A++, stb. kivitelben. . Minél magasabb a betű az ábécé elejéhez képest, annál gazdaságosabb a készülék.
  6. Szabadon álló vagy süllyesztett.Az első univerzális a hely szempontjából, és nem igényel külön költséget. A másodikhoz egy szekrényre és egy díszítőelemre van szükség az ajtón.
  7. Az ellenőrzés típusa. Mechanikus egyszerű és megbízható, de kevésbé pontos beállítás. Az elektronikus vezérlés lehetővé teszi a beállított hőmérséklet pontos megtartását, de az ilyen hűtőszekrények drágábbak.

  A legjobb kínai hűtőszekrények rangsora

  Jelöléshelytermék neveár
  A legjobb kínai egyajtós hűtőszekrények1Hisense RR220D4AG216 000€
  2Kraft KR-50W Fehér5 000€
  3Gemlux GL-BC388 750€
  4Midea MR1080S9 700€
  5Gastrorag BCH-40B fekete12 500€
  A legjobb kínai kétrekeszes hűtőszekrények1Haier A3FE742CGBJRU Fekete80 000€
  2Midea MRB519SFNGBE145 000€
  3Tesler RCT-10013 800€
  4Haier A2F637CGG56 000€
  A legjobb kínai side-by-side hűtőszekrények1Haier HB25FSSAAARU230 000€
  2Hiberg RFS-48DX NFXd56 500€
  3Midea MRC518SFNGW80 000€
  4Candy CXSN 171 IXH60 600€
  5Hisense RQ-56 WC4SAW ezüst51 400€
  6Haier HB18FGSAAARU116 000€

  A legjobb kínai egykamrás hűtők

  A kínai egykamrás hűtőszekrények lehetnek fagyasztóval vagy akár fagyasztó nélkül is. A belsejébe való bejutás csak egy ajtó kinyitásával lehetséges. Kompakt méreteinek köszönhetően ez a készülék nem foglal sok helyet, de jóval kevesebb ételt tárol, mint más, hasonló kategóriájú modellek. Ideális kollégiumi szobákba, hostelekbe, mini-hotelekbe, irodákba vagy alkalmi agglegényeknek.

  Hisense RR220D4AG2

  Értékelés: 4.9

  Hisense RR220D4AG2

  A kínai hűtőszekrények listájának élén a Hisense terméke áll. Ez egy teljes méretű modell 149 literes hűtőszekrénnyel és 15 literes fagyasztóval. A nagy rekesz cseppvezérelt leolvasztó rendszerrel, míg a kis rekesz statikus leolvasztó rendszerrel rendelkezik. Fagyasszon le húst, halat vagy gyümölcsöt 2 kg/nap -18 fokon. De a fagyasztóba nem sok minden fér bele – a vélemények alapján 20 pohár fagylalt fér bele, és ennyi. Egy év alatt egy kínai konyhai készülék 150 kW-ot fogyaszt, ami szinte jelentéktelen a költségvetésben. A kompresszor 40 dB-es hangereje észrevehető, ha mellette állunk. Már nem hallom a másik szobában. A hűtőszekrény egyik jellegzetessége a türkizkék szín, amely jól illik a hófehér konyhába. A kis méret (51x128x53 cm) megkönnyíti a telepítés helyének megtalálását.

  A tulajdonosok visszajelzései kiemelik az ajtópolcok magas peremét, amely megakadályozza, hogy az üvegek és a befőttesüvegek kiesnek, amikor az ajtót kinyitják. Minden felhasználó szereti a LED-es megvilágítást. Nyári hőmérsékleten az ablakon kívül +30 … +35 fok, a hűtőszekrény 4, és összesen 7 fokozatú mikroklímaszabályozással rendelkezik, így a tartalék a fokok csökkenésére tisztességes marad.

  Előnyök

  • Van egy polc a palackoknak;
  • Nagymértékben alátámasztó lábak;
  • 15 órán keresztül korlátlan ideig hűtve tartható;
  • 150 kW-ot fogyaszt évente.

  Hátrányok

  • A fagyasztó kézi leolvasztását igényli;
  • nincsenek ajtópántok.

  Kraft KR-50W Fehér

  Értékelés: 4.8

  KRAFT KR-50W FEHÉR

  A hűtőszekrény mérete 51x44x46 cm. A hűtőtérben 4 literes fagyasztórekesz található; – A+ energiahatékonyság; – 4 literes fagyasztórekesz. A vélemények szerint a fagyasztórekeszben könnyen elfér egy csomag gombóc, de nem alkalmas nagy mennyiségű hús tárolására. A kínai modell súlya 15 kg, és könnyen áthelyezhető. A hűtőrekesz teljes térfogata 47 liter. Az üvegpolcok jól néznek ki, és akár 7-8 kg étel is elfér rajtuk. A készülék egy év alatt mindössze 106 kW-ot fogyaszt, ami (méretét tekintve) az A+ energiahatékonysági osztályba sorolja. A hűtőszekrényben lévő fagy automatikusan, csepegtetéssel távolítható el, de a fagyasztótérben lévő fagyot kézzel kell leolvasztani. A kínai berendezés munkahangere 41 dB, ezért az irodában nem zavarja a bömbölését (a számítógépek zaja kb. 35 dB).

  Kiemeltük a kínai egységet, mint az egyik legmegfizethetőbb. Az építési minőség elég jó. Egy termék, amelyet azoknak ajánlunk, akiknek korlátozott a költségvetésük.

  Előnyök

  • A+ energiahatékonysági osztály;
  • Kevés helyet foglal
  • van egy fagyasztórekesz;
  • 15 kg-os súlya miatt könnyen mozgatható.

  Hátrányok

  • nincs friss zóna;
  • a fagyasztó kézi leolvasztása;
  • Nincs tojáspolc.

  Gemlux GL-BC38

  Értékelés: 4.7

  Gemlux GL-BC38

  Ez a kínai “gyerek” 43x50x44 cm-es méretekkel, 38 l hasznos térfogattal, de fagyasztórekesz nélkül. Egy fém polc belülről a tér elosztására. Az ajtón nagy és kis palackok tárolására szolgáló patentok találhatók. A vélemények szerint a kínai eszköz meglehetősen csendes – 30 dB, így a hálószoba közelében helyezhető el. Itt nincs kompresszor (termoelektromos működési elv), így a modell sok villamos energiát fogyaszt, és az energiahatékonysági osztály csak B (az év több mint 600 kW). Az ajtókat nem lehet újra felakasztani, ami azt jelenti, hogy találni kell egy helyet, ahol az ajtó kényelmesen kinyílik. A tulajdonosok azt is megjegyzik, hogy a kínai berendezés a megadott hőmérsékletet tartja, így a benne lévő élelmiszer nem romlik meg.

  A modell szépsége, hogy egy kis ventilátor van benne. És bár cseppmentes leolvasztási rendszerrel rendelkezik, a hűtőtáska működése biztosítja a rekeszben egyenletesen eloszló hideget. Így létrejön egy pszeudo ZeroFrost.

  Előnyök

  • A fogantyú nem nyúlik túl a szekrény méretein;
  • az ajtóban rekeszek vannak a kisebb és nagyobb palackok számára;
  • A zajszint 30 dB;
  • kompakt méret.

  Hátrányok

  • Nincs fagyasztó;
  • amely egy év alatt akár 613 kW energiát is termel;
  • Az ajtók nem zsanérosak.

  Midea MR1080S

  Értékelés: 4.6

  MIDEA MR1080S

  A kínai Midea márka egy kompakt, egyrekeszes MR1080S hűtőszekrényt kínál 93 l nettó térfogattal. A fagyasztórekesz a tetején található, és 10 literes kapacitással rendelkezik. -12 Celsius-fokig csökkenthető, ami segít a hús, a hal és más romlandó élelmiszerek több hétig történő tartósításában. A modell A+ energiahatékonysági osztályba vált, és 109 kW-ot fogyaszt évente – nagyon gazdaságos. Az ezüst szín nem keményít, és sokoldalúan keverhető a konyha más bútorárnyalataival. A vélemények szerint az ügyfelek kedvelik a termék építési minőségét és csendes működését. Az elektromechanikus vezérlés lehetővé teszi a hőmérséklet beállítását, és szerény működésű. Két polc segíti az ételek egyenletes elosztását, nem pedig egy, mint a legtöbb analóg terméknél. De mindkét kamrát kézzel kell leolvasztania, mivel még egy csepegtető tálca sincs a nedvességnek.

  A 100 liter körüli űrtartalmú kínai kompakt hűtőszekrények közül ez a legkeskenyebb, 47 cm széles. Más egységek általában 50-60 cm-es hőmérsékleti értékkel rendelkeznek. Tökéletes egy kis családi ház konyhájába, 3m³ lakóterű lakótérben.

  Előnyök

  • évente 109 kW-ot fogyaszt;
  • kompakt méret;
  • Gyönyörű ezüst színű;
  • egyszerű és megbízható mechanikus vezérlés.

  Hátrányok

  • 10 literes fagyasztórekesz;
  • kézi leolvasztás;
  • nincs friss zóna.

  Gastrorag BCH-40B fekete

  Értékelés: 4.5

  GASTRORAG BCH-40B FEKETE

  A hűtőszekrény mérete 40x54x44 cm, de a kamra hasznos térfogata csak 40 l. Nincs fagyasztó, ami azt jelenti, hogy nincs hely a fagyasztott gombócok és pizzák tárolására. Az egykompresszoros egység R600a izobutánnal működik, és évi 255 kW-ot fogyaszt. Biztonságos és gazdaságos. Az ajtó csak jobbra nyílik, ezért már a kezdetektől fogva meg kell találni az optimális helyet. A gyönyörű fekete szín teszi a modellt univerzálissá bármilyen konyhabelsőhöz. Nagyon elegánsan mutatna egy irodában. A véleményekből láthatjuk, hogy a kínai modellt az ügyfelek 10 nyílás jelenlétével szeretik az oldalfalakon, ami lehetővé teszi, hogy két polcot helyezzen el a megfelelő szinten, a telepített edények méretétől függően.

  Ez egy másik kínai kompakt hűtőszekrény ventilátorral, de a kialakítását egy további csatornával javították. A vízhűtő a levegőt a rekesz alsó részéből szívja el, és a felső részbe bocsátja ki, ami egyenletes hőmérsékletet biztosít a rekeszben. Egyébként ez nem csak egy csepegtető rendszer ventilátorral, hanem egy teljes értékű No Frost. De ez a kialakítás befolyásolta a költségeket, ami kevésbé nyereségessé teszi a vásárlást.

  Előnyök

  • gyönyörű fekete szín;
  • rejtett fogantyúk;
  • két polc van benne, és 10 nyílással lehet állítani a magasságukat;
  • A No Frost nem igényel leolvasztást.

  Hátrányok

  • magas költségek;
  • Nincs fagyasztórekesz.

  A legjobb kínai kétrekeszes hűtőszekrények

  A kétkamrás kínai modellek külön hűtő- és fagyasztórekesszel rendelkeznek, ami kényelmesebbé teszi a használatukat. Ez a legnépszerűbb készülékkategória, amely lakásokba és otthonokba alkalmas.

  Haier A3FE742CGBJRU Fekete

  értékelés: 4.9

  Haier A3FE742CGBJRU Fekete

  A kategória élén a 436 literes kínai modell áll, jóképű fekete színben. Ez a hűtő-fagyasztó 190x70x68 cm-es, és elektronikus vezérléssel működik a hőmérséklet pontos beállításához. A kínai egység belsejében egy inverteres kompresszor működik, amely indításkor nem fogyaszt sok áramot – folyamatosan, csak változó frekvenciával működik, ami energiát takarít meg. A hűtőszekrény éves fogyasztása mindössze 313 kW, ami az A osztályba sorolja++. A felhasználók a véleményekben szeretik azt a tényt, hogy a fagyasztó -24 fokig csökkenthető – ez a húst “kőbe” változtatja, és egy hónapig vagy még tovább nem romlik meg. Ha az áramszolgáltatás megszűnik, a kínai gép akár 16 órán át is képes megtartani a hideget.

  Ez a hűtő-fagyasztó egy harmadik ajtóval rendelkezik, külön ajtóval. Az élelmiszereket fagypont közelében tartja, de jobban megőrzi az ízeket és a színeket, mint egy +6…+8º C-os rekesz. A harmadik ajtó jelenléte szabad hozzáférést biztosít a hűtőtérhez, és nem indítja be a hőt a frissességi zónába.

  Előnyök

  • Inverteres kompresszor;
  • Hatalmas, 436 literes kapacitás;
  • gyönyörű fekete szín;
  • nagy fagyasztási kapacitás – 12 kg/nap
  • A energiahatékonysági osztály++.

  Hátrányok

  • magas költség.

  Midea MRB519SFNGBE1

  Értékelés: 4.8

  MIDEA MRB519SFNGBE1

  A modell méretei 1880x595x635 mm, súlya 82 kg. A belső tér összesen 325 liter, amely 227 literre oszlik a hűtőrekeszre és 98 literre a fagyasztórekeszre. A No Frost rendszer mindkét rekeszben működik, egyenletesen elosztva a hűtött levegőt. Egyetlen kompresszor 40 dB hangot bocsát ki, a beállítások az ajtón lévő keskeny kijelző alatti gombokkal vezérelhetők. A kínai gyártó egy hatalmas Zero Coo fiókot biztosított a belsejében

 • A hőmérsékletet -2 Celsius fokon tartja. Praktikus olyan hús vagy hal rövid távú tárolására, amelyet a közeljövőben szándékozik megfőzni. Ennek az üzemmódnak köszönhetően jobban védve vannak a baktériumok szaporodásával szemben, és gyorsabban kiolvadnak használat előtt. A friss gyümölcsök és zöldségek is jobban megmaradnak ebben a rekeszben.

  A kínai tervezők eredeti döntése a fekete tok volt az oldalakon, amely tökéletesen elrejti a kezek jeleit. A rejtett típusú fogantyúk is ugyanabban a színben készülnek. Hosszabb ideig szépen és tisztán tartja az árut, és kevésbé valószínű, hogy megkarcolódik.

  A

  • elektronikus vezérlés;
  • gyönyörű és praktikus kijelző az ajtón;
  • 2 év garancia;
  • A energiaosztály++.

  Hátrányok

  • Meglehetősen magas ár egy kínai termékért.

  Tesler RCT-100

  Értékelés: 4.7

  Tesler RCT-100

  Kínai modell fehér vagy fekete házban kapható. A készülékek teljes térfogata 95 liter. A hűtőszekrény és a fagyasztórekesz alatt 65L és 30L-re van osztva. A gyártó engedélyezi a készülék használatát olyan éghajlati zónában, ahol a helyiség hőmérséklete +16 és +32 Celsius fok között van. Egy kompresszor évente 164 kW-ot használ fel a hidegellátáshoz. A cseppmentes leolvasztási rendszer fenntartja a megfelelő páratartalmat a készülék belsejében, és lehetővé teszi, hogy a kínai készüléket hathavonta kikapcsolják, és csak mosás céljából használják. A mikroklímát mechanikus vezérlés szabályozza. A termék külső méretei 83x45x54cm, így könnyen elfér akár egy 3m²-es szobában is, ami a vásárlók véleménye szerint tetszik. A kínai gyártó 1 év garanciát vállal a készülékre.

  Ez egy kis hűtőszekrény az irodába vagy a nyaralóba, de a kamrák különálló kialakítása javítja a könnyű használatot és hozzájárul a hőmérséklet jobb megtartásához, amikor az ajtókat gyakran nyitják.

  Előnyök

  • A zsanérok áthelyezhetők;
  • Energiatakarékos;
  • edzett üvegpolcok;
  • csendes működés.

  Hátrányok

  • A fagyasztó manuálisan leolvasztja a fagyasztót;
  • Zörög, amikor a kompresszor elindul.

  Haier A2F637CGG

  Értékelés: 4.6

  HAIER A2F637CGG

  Itt egy másik kétrekeszes modell egy extra rekesszel a friss zóna számára. A kínai hűtőszekrény méretei 200x60x67 cm, térfogata 378 liter. 278 és 100 literes hűtő- és fagyasztórekeszre van osztva. Egy év alatt a kínai egykompresszoros egység 342 kW-ot fogyaszt, ami a mennyiséget figyelembe véve az A osztályba sorolja+. A No Frost hűtőrendszerrel a hűtőszekrényt nem szükséges rendszeresen leolvasztani. A LED világítás segít gyorsan megtalálni a szükséges élelmiszert, még akkor is, ha a szobában nincs világítás.

  A hűtőszekrénynek számos olyan előnye van, amelyek a legjobbá teszik a kínai társaival szemben. Az összecsukható polc lehetővé teszi a palackok vízszintes tárolását, így azok könnyen elférnek. Ha 4-5 literes edényt kell elhelyeznie, a polc oldalra hajtható, így több hely áll rendelkezésre. Ez a kínai készülék rendelkezik egy “Vakáció” funkcióval is, amely csökkenti az áramfogyasztást, de segít fenntartani egy bizonyos hőmérsékletet. Ez praktikus, ha nem kell kihúzni a készüléket a konnektorból, és nem kell az összes ételt megenni egy hosszabb távollét előtt. Nem kell a boltba rohanni pizzáért, amikor visszatér, mivel a hűtőszekrényben várják Önt.

  Előnyök

  • tágas zöldségtartó fiók;
  • Van egy szuperfagyasztó, amely naponta akár 12 kg-ot is képes tárolni;
  • Az egyik polc összecsukható;
  • gyönyörű arany szín.

  Hátrányok

  • magas költségek;
  • hangosan zümmög.

  Top kínai side-by-side hűtőszekrények

  A Kínában épített legnagyobb hűtőszekrények, amelyekben sok fagyasztott gyümölcs és zöldség fér el. Az egyetlen hátránya a nagy méretek, amelyeknek helyet kell találnia a konyhában.

  Haier HB25FSSAAARU

  Értékelés: 4.9

  Haier HB25FSSAAARU

  Ez a kínai modell inverteres kompresszorral készült, és A energiaosztályú++. A készülék képes -24 Celsius fokos hőmérsékletet tartani a fagyasztóban, így ott semmi sem garantált. Áramszünet esetén akár 20 órán át hűti a hűtőszekrényt. Ez meglehetősen magas érték a Side-by-Side kategóriában. A kamrák jó láthatóságát diódás világítás biztosítja. A felülvizsgálatban a tulajdonosok örülnek a jégkészítőnek, amely nem igényel csatlakozást a vízellátáshoz. A tiszta folyadékot egy külön tartályba öntik, és a rendszer elszívja azt. Tartalmaz egy palack- és tojástartót.

  A többajtós kínai hűtőszekrények közül ez a legnagyobb. A teljes térfogat 655 liter. 426 liter tárolóhely a +1 – +8 ºC hőmérsékletű élelmiszerek számára és 229 liter a fagyasztónak. A 30 literes térfogatban egy null-hőmérsékletű kamra is található. Természetesen az összes rekeszt nem kell leolvasztani az F

   l Nincs fagy. De az egység ára meglehetősen magas, annak ellenére, hogy a kínai márka. Ajánlott modell többgenerációs családok számára vagy kereskedelmi használatra.

   Előnyök

   • gyönyörű design;
   • gyors hűtés;
   • Jégkészítés a vízellátáshoz való csatlakozás nélkül;
   • van egy jelzés a bal oldali ajtóhoz;
   • Az alsó rekesz hőmérséklete külön szabályozható.

   Hátrányok

   • 8 emberre van szükség, hogy bevigyék a lakásba, mert 200 kg-ot nyom;
   • nagyon magas ár.

   Hiberg RFS-48DX NFXd

   Értékelés: 4.8

   HIBERG RFS-48DX NFXD NFXD

   A készülékek mérete 178 x 87 x 64 cm, nettó térfogata 472 liter. A kínai berendezés egyetlen klasszikus kompresszorral működik, R600a hűtőközeggel. No Frost hűtőrendszer, így nem kell aggódni a leolvasztás miatt. Hőmérsékletbeállítás a jobb oldali ajtón lévő érintőképernyős vezérlőn keresztül. Az összes lehetőség megjelenik a kijelzőn. A mikroklíma 0°C és +6°C között állítható be a hűtőtérben, a fagyasztótérben pedig -23°C-ig csökkenthető. Ha szeret nagy mennyiségű élelmiszert vásárolni, a hűtőszekrényt úgy tervezték, hogy megakadályozza az élelmiszerek megromlását, mivel naponta akár 12 kg élelmiszert is képes lefagyasztani.

   A kínai készülék a legkelendőbb a hazai piacon. A kétajtós modell kiemelkedik a 398 kW/év gazdaságos energiafogyasztásával. A hagyományos kompresszorral felszerelt hatalmas hűtőszekrények közül ez a leggazdaságosabb.

   Előnyök

   • érintésérzékeny gombok;
   • edzett üvegpolcok;
   • Van egy “Nyaralás üzemmód”;
   • A fagyasztó akár -23º C-ig is le tud süllyedni.

   Hátrányok

   • Az ajtókon egyenként csak három polc van;
   • A fagyasztó csak 8 órán át marad hideg.

   Midea MRC518SFNGW

   Értékelés: 4.8

   Midea MRC518SFNGW

   A többajtós ajtós hűtőszekrény a kínai gyártó egyik legnagyobb modellje. A készülék kapacitása 544 liter, amely 342 és 210 literre oszlik, ahol a nagyobbik szám a hűtőszekrénytér. Az ajtókijelzőn található érintőkapcsolókkal állítható be az elektronikus vezérlés, amely mindenütt leolvasztásmentes rendszerrel rendelkezik. A fogantyúk a testbe vannak süllyesztve, így nem lehet véletlenül beleakadni. A nagyméretű LED-lámpa megvilágítja a teljes hűtőtároló rekeszt. A tulajdonosok visszajelzései kiemelik a tálcák robusztus műanyagját, amely hosszú ideig tiszta és karcálló marad.

   A kínai terméket a középső részben található két tágas zöldségtartó fiók különbözteti meg. Légmentesen záródnak, és a páratartalom állítható bennük. Ezenkívül méretüket növeli az ajtópolcok hiánya ezen a szinten. Itt nagy mennyiségű gyümölcsöt, zöldséget és fűszernövényt tárolhat, amelyek a hét folyamán nem fognak megromlani vagy ráncosodni.

   Előnyök

   • A+ osztály;
   • F-rendszer
     l Nincs fagy;
   • külső elektronikus kijelző;
   • fiók páratartalom-szabályozás.

   Hátrányok

   • csak három polc az ajtókon;
   • A második és harmadik fagyasztópadlón alacsony deszkák a fiókokon.

   Candy CXSN 171 IXH

   Értékelés: 4.8

   CUKORKA CXSN 171 IXH

   Az Olaszország és Kína közötti fizikai távolság ellenére a Candy márka termékeit is Kínában szerelik össze. A hűtőszekrény 178x90x70 cm-es méretekkel készül, és 516 l belső térfogattal rendelkezik. Az ajtókon egyenként 4 balkonpolc található, így az ételek egy része elhelyezhető bennük, így megtakarítva a fő rekeszek helyét. A rekeszek 339 és 177 literesre vannak osztva, a legnagyobb rész a hűtőszekrénynek van fenntartva. A kínai készülék 24 óra alatt akár 8 kg élelmiszert is képes lefagyasztani, és 1 kg energiát fogyaszt.47 kW. 536 kW éves villamosenergia-fogyasztás. Négy üvegpolc állítható magasságú, így Ön önállóan oszthatja be a hasznos teret.

   A kínai gyártmányú hűtőszekrény No Frost technológiával van felszerelve a hűtőtérben, de a rendszer ventilátor nélkül is működik. Ez megóvja a friss fűszernövényeket és más élelmiszereket az állottá válástól, amit a tulajdonosok szeretnek a véleményekben.

   Előnyök

   • kényelmes magas fogantyúk;
   • 4 polc minden ajtón;
   • Interaktív kijelző a bal oldali ajtón;
   • LED megvilágítás.

   Hátrányok

   • Alatta kis kihúzható fiókok;
   • Kompresszor hangerő 43dB.

   Hisense RQ-56 WC4SAW ezüst

   Értékelés: 4.7

   Hisense RQ-56 WC4SAW ezüst

   Ez a kínai gyártmányú készülék 181x80x70 cm-es méretekkel és 432 literes űrtartalommal rendelkezik. A hasznos tér 290 és 142 literre oszlik fel. A fagyasztórekesz nem jobbra vagy balra, hanem mindkét fél alján található. Egymástól szigeteltek és a hőmérsékletük külön-külön szabályozható. Az egyik rekesz -25 fokig, a másik rekesz pedig -18 fokig is le tud menni. Ez praktikus az élelmiszerek rövid és hosszú távú elkülönített tárolásához. A 373 kW-os éves energiafogyasztás az egyik legalacsonyabb, de a térfogat is kisebb, így minden arányos. A kínai egység egy nap alatt akár 12 kg terméket is képes lefagyasztani, és akár 15 órán keresztül is képes önállóan fagyasztani.

   A hűtőszekrény különlegessége a 4 különálló ajtó. Ez lehetővé teszi, hogy csak a megfelelő negyedet nyissa ki a megfelelő termék megragadásához. Ez a kialakítás biztosítja a minimális hidegveszteséget, különösen nagycsaládos használat esetén.

   Előnyök

   • 4 polc ajtónként;
   • Egyszerre 15 órán át hidegen tart;
   • a fagyasztási kapacitás 12 kg/nap;
   • 4 ajtó és három zóna külön programozható klímaberendezéssel.

   Hátrányok

   • egyesek nehezen emlékeznek arra, hogy hol van valami, ezért minden ajtót ki kell nyitniuk, hogy megkeressék;
   • egyáltalán nincsenek oldalsó polcok a fagyasztórekeszben.

   Haier HB18FGSAAARU

   Értékelés: 4.7

   HAIER HB18FGGSAAARU

   Az 592 literes hűtőszekrény tárolókapacitását tekintve majdnem akkora, mint a kategóriaelső, de fele annyiba kerül. Hatalmas mérete mellett a készülék mindössze 298 kWh/év fogyasztással rendelkezik, ami az A++ osztályba sorolja, de ez az inverteres kompresszor érdeme. Rozsdamentes acéllal megerősített edzett üvegpolcok a nagy igénybevételnek való ellenállás érdekében. A polcokon lévő peremek védik a hűtőszekrényt a szennyeződéstől. Csak egy felületet kell megtörölni, ha kiömlik valami, nem kell az összeset lemosni. A műanyag antibakteriális bevonattal rendelkezik, és hozzájárul a felhasználók egészségéhez. A fagyasztóláda és a friss zóna hermetikusan zárt, és nincs összeköttetésben más rekeszekkel. A vélemények szerint a kínai hatalmas hűtőszekrényt a tulajdonosok rejtett, keret nélküli kijelzővel szeretik, amelynek leolvasása közvetlenül az ajtón jelenik meg. Ezek segítségével könnyen ellenőrizhető az összes rekesz hőmérséklete.

   A kínai hűtőszekrény a fagyasztási kapacitás tekintetében is vezet – 14 kg/nap. A készülék áram nélkül akár 20 órán keresztül is hidegen tartja a hűtőszekrényt.

   Előnyök

   • A kijelző az ajtóba van beépítve, és láthatatlan típusú
   • Inverteres kompresszor;
   • 20 órán át hűvös marad áram nélkül;
   • zajszint 38dB.

   Hátrányok

   • magas költségek;
   • Nem a legkényelmesebb formafaktor fiókokkal.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: