15 legjobb merülő turmixgépek

Régen elmúltak már azok az idők, amikor a tojásokat felverték vagy a pürésített ételeket kézzel készítették. Most a háziasszony olyan készülékek előnyeit élvezheti, amelyek csökkentik a munkaterhelését, és lehetővé teszik számára, hogy ne csak a mindennapi ételeket, hanem az ínyenc ételeket is gyorsan és könnyedén elkészítse.

A turmixgép szinte minden konyhában megtalálható. Levesek, turmixok, turmixok, pürék és bébiételek készítéséhez nélkülözhetetlenné vált. A legegyszerűbb turmixgép a merülő turmixgép. Fogantyúból és fúvókából áll. Kompakt méretűek, mobilak, nem foglalnak sok helyet, és kis mennyiségű hozzávalót is képesek ledarálni.

De még ezek a kisgépek is különböző árkategóriákba tartoznak. Az Expertology szakértői a vásárlói vélemények alapján rangsorolták a merülő turmixgépeket a költségvetés és a magasabb árkategóriák, valamint a legjobb multifunkciós készülékek alapján, hogy megkönnyítsék a választást.

A legjobb merülő turmixgépek

Mielőtt elkezdenénk az összehasonlítást, szeretnénk többet megtudni az itt bemutatott merülő turmixgépek gyártóiról. Mindegyikük jól ismert és hosszú történelemmel rendelkezik, sokan közülük már régóta elnyerték az orosz háziasszonyok szeretetét, és néhányan csak most kezdenek megjelenni a konyháinkban.

 1. SUPRA– A japán márka több mint 40 éve gyárt háztartási készülékeket, elektromos cikkeket és sok más dolgot. A vállalat vezérelve a költségek csökkentése a minőség javítása mellett. Erről már a vásárlóink is meggyőződtek, nem véletlenül nyerte el a márka az áhított “Az év márkája No. 1” díjat.
 2. Scarlett– Egy meglehetősen fiatal orosz-kínai márka, amely háztartási kisgépeket gyárt. A vállalat számos díjat kapott: “Az év terméke”, “Az év márkája”, “Az év márkája”, “Az év márkája”, “Az év márkája”. A kifinomult dizájn, a sokoldalúság és a meglehetősen kedvező árak népszerűvé tették a készülékeket a vásárlók körében.
 3. Bosch– ezt a márkát nem kell bemutatni, az orosz fogyasztók már évek óta meggyőződtek termékeinek kiváló tulajdonságairól. És az évek során kiállt alapítója, Robert Bosch több mint 100 évvel ezelőtt megfogalmazott elve mellett: “A fogyasztói igények elsőbbséget élveznek a termeléssel szemben, nem a minőséggel szemben”!”
 4. Mo
   inex
  – A francia márka, amely csaknem egy évszázada gyárt konyhai eszközöket és edényeket. Az összes termék közös tulajdonsága a könnyűség. Ezért a márka bekerült a mi értékelésünkbe. Olyan egyszerűek, hogy a legidőigényesebb munka is örömnek tűnik majd. A termékkínálat lenyűgöző, és a fejlesztők mindent megtesznek, hogy megfeleljenek a cég mottójának: “Gotta live the game”.
 5. Szia

 6. ps– A Hollandiában több mint 120 évvel ezelőtt alapított márka. Számos olyan innovatív fejlesztés létrehozója volt, amelyek javították az emberek életét. Az első oroszországi irodát 1914-ben nyitották meg. Ma a márka az egyik vezető a konyhai készülékek értékesítésében hazánkban.

 7. aun
  – egy közel egy évszázados múltra visszatekintő német márka. Az úgynevezett “Browne-stílus” a fő különbség az összes termék között. Egy olyan irányzat, amely tartja magát az alapelvekhez: egyszerűség, egyszerű formák, tiszta vonalak, díszítések nélkül és visszafogott színvilág.

A legjobb merülőmixer értékelése

JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb olcsó merülő turmixgépek1REDMOND RHB-29722 650 €
2Bosch MSM 661302 700 €
3Midea MC-BL3012 280 €
4SUPRA HBS-1034SS1 375 €
5MARTA MT-15611 530 €
A legjobb merülőmixer a közepes árkategóriában1Garlyn HB-3105 900 €
2Mo
  inex DD876D10
5 990 €
3MAUNFELD MHBL.1000S3 430 €
4aun MQ 3137 Szósz5 820 €
5Bosch MSM 671655 050 €
A legjobb multifunkciós merülőmixer1Garlyn HB-32012 900 €
2REDMOND RHB-29768 999 €
3Bosch MSM 881908 290 €
4

Szia

 • ps HR1679 Avance kollekció
 • 7 690 €
  5

  olaris PHB 1589AL

  7 241 €

  A legjobb olcsó merülő turmixgépek

  Az olcsó nem jelenti azt, hogy nem hatékony. Ezt már régóta bizonyították a modern gyártók, akik optimális teljesítményű, alacsony költségű modelleket gyártanak. És ha nem engedheti meg magának az extra funkciókat, vagy nem fizethet egy nagy névért, zsűritagjaink három olyan merülő turmixgépet találtak, amelyek a vásárlói vélemények szerint biztosan nélkülözhetetlen konyhai segítők lesznek.

  REDMOND RHB-2972

  Értékelés: 4.7

  REDMOND RHB-2972

  Az első kategória vezetője – a REDMOND nagy teljesítményű turmixgépe. Segítségével gyorsan felverhet, keverhet és turmixolhat bármilyen összetevőt. A turbó funkciónak köszönhetően könnyen őrli a jeget és a diót. Minden munkadarab oxidációálló acélból készül. Könnyen összeszerelhető és szétszerelhető.

  A test különleges formájú, ecsethez alkalmas. Csúszásgátló bevonat. A gombok gumibevonatúak és a mechanizmusok teljesen védettek a nedvességtől és a szennyeződésektől. A készülék automatikusan kikapcsol, ha túllépi az ajánlott üzemidőt, megelőzve a túlmelegedést és a törést. Ezt egy innovatív rendszer teszi lehetővé, amely jelentősen meghosszabbítja a konyhai készülék élettartamát.

  A vélemények szerint a turmixgép kiváló minőségű, csendes működésű, nem igényel különösebb karbantartást, a tároláshoz keskeny fiókokba illeszkedik. Sokan értékelik a fokozatmentes sebességbeállítást a folyamat megszakítása nélkül.

  Előnyök

  • nagy teljesítmény;
  • turbó üzemmód – 15500 fordulat/perc;
  • túlmelegedés elleni védelmi rendszer;
  • Az ergonomikus, stílusos test;
  • kibővített hatótávolság.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  osch MSM 66130

  Értékelés: 4.7

  Bosch MSM 66130

  Elég nagy teljesítményű (600W) merülő turmixgép, amely a kiváló teljesítmény és a vonzó ár kombinációjának köszönhetően a rangsor első helyén áll. A kényelmes mechanikus vezérlés fokozatmentes sebességváltással lehetővé teszi a legjobb keverési mód kiválasztását. Minőségi műanyag ház, rozsdamentes acél fúvóka.

  A modell rendelkezik turbó üzemmóddal, amely lehetővé teszi, hogy homogenizált masszát készítsen még szilárd élelmiszerekből is. Tartalmaz egy 0,8 literes keverőpoharat és habverőt.

  Könnyű, könnyen fogható, csúszásmentes fogantyúval és 4 pengés minőségi acél pengével könnyű munkát végez a konyhában, és segít az egyszerű ételek, valamint az ínyenc ételek és összetett koktélok elkészítésében.

  Előnyök

  • turbó üzemmód;
  • optimális ár;
  • könnyen tisztítható
  • könnyen használható;
  • habverő tartozék;

  Hátrányok

  • nincs tál az aprításhoz.

  Midea MC-BL301

  Értékelés: 4.5

  Midea MC-BL301

  A bronz díjas készülék 1200 wattos maximális teljesítménnyel üzemeltethető. Mindent tartalmaz, amire szüksége van a turmixgép funkcionalitásának növeléséhez. Az aprító kapacitása 0,4 liter, a mérőedényé 0,7 liter. Az éles, speciálisan formázott pengék könnyedén aprítják a rostos húst és a jeget. A növényi püréket homogenizálják. Minden összetevőt sima állagúra keverünk.

  A rozsdamentes acél sokáig éles marad, nem oxidálódik. Fokozatmentes sebességbeállítás. Kísérletezhet és testre szabhatja az aprítási folyamatot. Minden fúvóka könnyen eltávolítható és gyorsan tisztítható kézzel vagy mosogatógépben.

  A test gumírozott, nem csúszik ki a kezéből. Sok felhasználó ajánlja az olcsó modellt a vásárláshoz. Megjegyzik, hogy a műanyag erős, a csatlakozási pontok nem lazulnak, a készülék nem csap zajt, minden funkciója “kiváló”.

  Előnyök

  • az élelmiszer-feldolgozás kiváló minőségű;
  • erőteljes TURBO üzemmód;
  • rozsdamentes acél alkatrészek;
  • fokozatmentesen szabályozható sebesség;
  • Kellemes, modern megjelenés.

  Hátrányok

  • nem azonosították.

  SUPRA HBS-1034SS

  Értékelés: 4.4

  SUPRA HBS-1034SS

  A negyedik helyen a költségvetési modell található, amely 1000 wattos nagy teljesítménnyel büszkélkedhet. Funkcionális. A készülék képes keverni, felhabosítani, aprítani, csomómentes, sima konzisztenciát elérni. A habverő munkarésze rozsdamentes acélból készült, valamint az éles keverőpengék is. Ergonomikus ház kényelmesen kézben tartható. Nem csúszik. Az ételek képeivel és az ajánlott főzési módokkal a felületen.

  Az átlátszó tál térfogata 0,5 l. A készülék két sebességgel működtethető. A gyártó kibővítette a modell képességeit azáltal, hogy impulzus üzemmóddal látta el azt. Segít a kemény ételek hatékony feldolgozásában.

  Az ügyfelek szeretik a stílusos kialakítást. A hófehér műanyag tökéletesen illeszkedik az ezüstszínű gombokhoz és a dekoratív fémbetétekhez. Az orosz nyelvű utasítások gyorsan végigvezetik a tapasztalatlan felhasználókat a készülék működésén.

  Előnyök

  • éles rozsdamentes kések;
  • Impulzus üzemmód;
  • könnyű tisztítás;
  • jó összeszerelési minőség.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  MARTA MT-1561

  Értékelés: 4.3

  MARTA MT-1561

  Az ötödik helyet egy praktikus, kompakt készülék kapta, amely aprítóval és habverővel rendelkezik. A teljesítmény elegendő ahhoz, hogy egy olcsó készülék gyorsan elkészítse a különböző ételeket. A vezérlőgombok kényelmesen helyezkednek el, így egy kézzel is kapcsolhat. A sebesség a feldolgozandó élelmiszer állaga szerint választható: folyékony vagy viszkózus.

  A turmixgép pengéje éles acélpengékkel rendelkezik, amelyek jól aprítanak, nem szakadnak szét a rostok, és sima állagúvá teszik az összetevőket. A készülék minimális helyet foglal el, miközben harmonikusan néz ki a konyhában, és nem tűnik “olcsónak”. Többféle színben kapható, így kiválaszthatja a konyhai ízléséhez legjobban illő turmixgépet.

  Az ügyfelek megjegyzik, hogy nagyon jó munkát végez. Vághatja a zöldségeket, morzsolhatja a desszertkrémet vagy darálhatja a húst.

  Az előnyök

  • rozsdamentes pengék;
  • Megnövelt kancsó kapacitás;
  • gyorskioldó fúvókák;
  • többféle házszín.

  Hátrányok

  • nem azonosították.

  A legjobb merülőmixerek a közepes árkategóriában

  A közepes árú merülő turmixgépek különböznek a kedvező árúaktól a további tartozékok, a teljesítmény, a sebességek száma és a sebességek elérhetősége tekintetében. Ezek a modellek különböző változatokban és jól átgondolt kialakítással állnak rendelkezésre. Sokan magasabb minőségű műanyagból és acélból készülnek. Kiválasztottunk 3 turmixgépet, amelyek a szakértői és fogyasztói vélemények szerint egyaránt a kiváló minőség és az ár-érték arány ideális kombinációját kínálják.

  Garlyn HB-310

  Értékelés: 4.9

  Garlyn HB-310

  Az első hely a modellhez tartozik, amely segít a konyhában, hogy megvalósítsa a háziasszony minden fantáziáját. Bármilyen sűrűségű és konzisztenciájú termék kezelésére alkalmas. Minden főzés professzionális minőségű. A turbó üzemmód 1600 fordulat/perc sebességet biztosít. A folyamat során lehetőség van a teljesítményt kikapcsolás nélkül beállítani, és a teljesítményt a legmegfelelőbb összetevőre állítani.

  Olyan formatervezés, amely kiemeli a készüléket a konyha többi készülékéből. A fekete és ezüst színkombináció szalonképessé teszi a készüléket. Csúszásgátló felület, könnyen megnyomható egykezes helyekre integrált gombok. A fokozott, mindenre kiterjedő védelemnek köszönhetően a készülék élettartama jelentősen megnövekszik.

  A felhasználók kiváló minősítést adtak az anyagok minőségére, a funkcionalitásra, a kényelemre és a formatervezésre. A teljesítmény és az esztétikum tökéletes keveréke. Mindent úgy terveztünk, hogy a kemény munka élvezetes legyen.

  Előnyök

  • rozsdamentes acélból készült pengék;
  • magas turbó fordulatszám;
  • motorvédelem a túlmelegedés ellen;
  • minimális zajszint;
  • okos és érdekes design.

  Hátrányok

  • nem azonosították.

  Mo
   inex DD876D10

  Értékelés: 4.8

   Mo<ul></div><p>Inex DD876D10″ src=”/wp-content/uploads/2023/03/1821666193521-7915.jpg” title=” Mo</p><ul>inex DD876D10″></p><p>A modell fő különbsége a fent bemutatottaktól az, hogy teljesen fémből készült. Ez növeli a kopásállóságot, és a készülék hosszabb ideig használható. 20 fokozatban kapcsolható sebesség a turmixoláshoz, turmixoláshoz és pürésítéshez bármilyen ételhez, még a legnehezebb termékekhez is. Nagy teljesítmény – 1000 W.</p><p>Impulzus és turbó üzemmód a maximális főzési hatékonyság érdekében. A fogantyú a kényelem érdekében gumibevonatú – nem csúszik ki, még nagy sebességű rezgés esetén sem.</p><p>Ezen kívül a készlet tartalmaz egy habverőt, mérőpoharat, malmot 0,5 l. A turmixgép és az összes tartozék rozsdamentes acélból készült. Könnyen eltávolítható és könnyen tisztítható.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>nagy teljesítmény;</li><li>könnyen ápolható;</li><li>eszközkészlet;</li><li>további üzemmódok;</li><li>éles kések;</li><li>20 sebesség;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>MAUNFELD MHBL.1000S</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=MAUNFELD MHBL.1000S

  Harmadikként az általános turmixgép csökkenti a konyhában töltött időt, és jelentősen kibővíti a család étrendjét. Minden anyag kiváló minőségű. Nincs panasz az építési minőségre sem. Nincs nyikorgás, nincsenek laza alkatrészek, a kések nem illeszkednek szorosan, még intenzív és hosszú használat után sem.

  A motor túlmelegedés elleni védelme megakadályozza a készülék gyors meghibásodását. A gyártó innovációt hozott a megszokott konyhai készülékbe. A tál és a szekrény megvilágításának köszönhetően egy gyengén megvilágított helyiségben is elvégezheti a dolgát. Alacsony zaj- és rezgésszint garantálja a család nyugalmát.

  A test rozsdamentes acélból készült. A kartámasz gumibevonatú. Minden fúvóka mosogatógépben tisztítható.

  Előnyök

  • Sima sebességváltás;
  • a készülék teljesen fémből készült;
  • Hosszú hálózati kábel – 1,3 m;
  • Kék LED világítás;
  • hosszabb élettartam.

  Hátrányok

  • nem derült ki.

  aun MQ 3137 Szósz

  Értékelés: 4.7

  </div><p>aun MQ 3137 szósz” src=”/wp-content/uploads/2023/03/2581666193521-8115.jpg” height=”419″ title=”<br />aun MQ 3137 Szósz”></p><p>A negyedik díjazott a megbízható német minőséget értékelőknek kedvez majd. Blender a <br />aun egy masszív, jól átgondolt konstrukció, amely garantálja bármilyen összetevő professzionális feldolgozását. Gyorsan készíthet bébi- vagy diétás ételeket, desszerteket, turmixokat és egyebeket. A sebesség egy kézzel szabályozható. A kényelmesen elhelyezett kerék 11 pozícióban állítható be.</p><p>A német mérnökök által kifejlesztett motor nagy teljesítményű, minimális zajt és rezgést kelt, és védett a víz és a por ellen. A turmixgép tengelyének speciális formája megakadályozza, hogy az ételek keverés közben szétfröccsenjenek. A rozsdamentes acél kés egy kiegészítő zúzó pengével rendelkezik, amely a felhasználó kevesebb erőfeszítésével őrli meg az összetett termékeket.</p><p>Nincs panasz a turmixgépre MQ 3137 Sauce. Minden a háziasszony kényelmét szolgálja.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Az összetevők minőségi feldolgozása;</li><li>A fúvóka szabadalmaztatott formája;</li><li>nagy teljesítményű, alacsony zajszintű motor;</li><li>Fejlett pengerendszer;</li><li>fröccsenésgátló.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs látható.</li></ul><h3>Bosch MSM 67165</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Bosch MSM 67165

  Az ötödik helyezett turmixgép stílusos kialakítással és jó teljesítménnyel büszkélkedhet, amelyet a felhasználók nagyra értékeltek. Az összes merülő munkadarab rozsdamentes acélból készült. Rozsdamentes és nem bocsát ki káros anyagokat. Fokozatmentesen szabályozható keréksebesség, amely a keverési folyamat során az optimális feldolgozási eredmény érdekében kiválasztható.

  A készülék turbó üzemmóddal rendelkezik, amely még a nagyon kemény termékeket is őrli. A test könnyen elérhető egy kefével. Nem csúszik ki a nedves kézből. Minden beállítás kéznél van. A tartályok puha gumilábakkal vannak ellátva, amelyek biztosítják a stabilitást minden munkafelületen.

  A készlethez egy hasznos tartozék jár – egy szórófej. Segít tisztán tartani a konyhát, és időt takarít meg a háziasszony számára. A készüléket az ár/teljesítmény arány tekintetében az egyik legjobbnak értékelték, és szakértőink egyetértenek ügyfeleink véleményével.

  A

  • 12 fokozatmentesen szabályozható sebesség;
  • az ergonomikus gumibevonatú fogantyú;
  • speciálisan formázott késpengék;
  • ProPuree püré felverő tartozék;
  • minden alkatrész szorosan illeszkedik.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  A legjobb multifunkciós merülő turmixgépek

  A multifunkcionális merülőmixer helyettesítheti a teljes értékű konyhai robotgépet. Tésztagyúráshoz és -keveréshez, fűszernövények és zöldségek aprításához, lágy vagy kemény hozzávalók keveréséhez, főtt vagy nyers húsból darált hús készítéséhez szükséges tartozékok. A megnövekedett funkcionalitás mellett ezek a modellek nagy teljesítményűek, a kések kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, a kialakítás nemcsak a maximális kényelem, hanem az esztétikai érzékelés érdekében is.

  Garlyn HB-320

  Értékelés: 4.9

  Garlyn HB-320

  Az első választás egy olyan készülékhez, amely több készüléket helyettesít a konyhában. A gyártó gondosan átgondolta a csomagolást és a kialakítást, hogy ne legyenek használaton kívüli tartozékok. Professzionális minőségű turmixgép 9in1 funkcionalitással. Fokozatmentes teljesítménybeállítás. A turbó üzemmód lehetővé teszi az élelmiszer-feldolgozást 16000 fordulat/perc sebességgel./perc.

  A turmixgépen és habverőn, reszelőn, szeletelő- és kockázódeszkán, pürésítő eszközön, malmon, mérőpoháron, aprítószerszámon kívül. Az átfogó védelmi rendszer minden alkatrészt, nem csak a motort védi a sérülések ellen, így a napi intenzív használat nem rontja a munka minőségét. A szabálytalan alakú kések még jobban vágják és őrlik az összetett termékeket.

  Az ügyfelek megjegyzik, hogy a turmixgép soha nem hibázik, egyenletesen keveri, homogenizált pürét, előkészíti a növényi összetevőket salátákhoz, első és második fogásokhoz. A speciális rögzítési rendszer lehetővé teszi, hogy az egyik rögzítésről a másikra néhány másodperc alatt váltsunk.

  Előnyök

  • Nagy tál az aprításhoz;
  • rozsdamentes S alakú pengék;
  • reszelő/aprító/kockavágó;
  • védelem a túlmelegedés és túlterhelés ellen;
  • Gyors tartozék eltávolítás/szerelés.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  REDMOND RHB-2976

  Értékelés: 4.8

  REDMOND RHB-2976

  Az ezüstdíjas egy multifunkcionális konyhai készülék 1500 wattos maximális teljesítménnyel. Turmixgép, mixer, aprító és zöldségszeletelő kombinációja. A készlet tartalmaz egy speciális, többfuratú fúvókát, amellyel könnyedén pépesítheti a burgonyát, sütőtököt, almát és más feldolgozott gyümölcsöket és zöldségeket. A háziasszonyok is szeretni fogják a burgonyás palacsinta gyors főzését. A nyers burgonya pürésítésekor a víz és a keményítő felszabadulását megakadályozzuk.

  A sebesség 10 pozícióban állítható. Zsinór hossza 1.2m. Az automatikus túlterhelésvédelem meghosszabbítja a termék élettartamát. Az összes tál alja gumibevonatú. Rács tisztító; tartalmazza a rács tisztítót.

  A készlet kompakt mérete több lehetőséget biztosít minden kulináris fantáziájához. Minden elem összecsukható és kompakt módon tárolható. Használat előtt gyorsan összeszerelik a kívánt szerkezetbe.

  Előnyök

  • kibővített funkcionalitás 9 az 1-ben;
  • Megnövelt teljesítmény;
  • Minőségi anyagok és kivitelezés;
  • Különösen éles vágóélek;
  • kettős motorvédelem.

  hátrányok

  • nem azonosított.

  osch MSM 88190

  Értékelés: 4.8

  Bosch MSM 88190

  Egy jól ismert márka második képviselője nem véletlenül jelenik meg a minősítésünkben. Mechanikus vezérlés fokozatmentesen szabályozható sebességgel, amelyből 12, 800 watt teljesítmény és megnövelt funkcionalitás tette a lista élére. Ezen kívül van impulzus, turbó és jégtörő üzemmód is.

  A test és a merülő rész fémből készül. Habverő, malom, aprító, mérőpohár mellékelve. Jégkés, 2 rács, 2 szeletelőtárcsa tartós rozsdamentes acélból, amely ellenáll a kopásnak és a káros hatásoknak.

  A tál nagyméretű, és a fedélen van egy nyílás a termékek hozzáadásához működés közben. A kézhez igazodó fogantyú, nem fárad el a kéz még hosszú órákig tartó használat után sem. A spirál alakú, 2,6 m hosszú vezeték lehetővé teszi, hogy a konnektortól meglehetősen nagy távolságban is kényelmesen dolgozhasson.

  Előnyök

  • Sok sebesség;
  • hosszú zsinór.
  • QuattroBlade Pro pengékkel;
  • turbó, pulzus és jégtörő üzemmódok;
  • optimális konfiguráció;

  Hátrányok

  • nem észlelt.

  Philips HR1679 Avance Collection

  Értékelés: 4.7

  Philips HR1679 Avance Collection

  A 800 W-os merülőmixer titánium bevonatú pengékkel rendelkezik, amelyek hatszor tartósabbak, mint az acél pengék. A tökéletes eredményt a SpeedTouch technológia biztosítja. Minél nagyobb a nyomás, annál nagyobb a sebesség.

  A háromszög alakú pengék hatékonyabban keverik az összetevőket homogén állagúra. A nagy, 2 literes tál elegendő a keveréshez és turmixoláshoz egy többtagú család számára is. Aprító kapacitása 0,3 l, pohár kapacitása 1 l.

  Gyors, egyérintéses gombos eltávolítás a kézidarab gyors cseréjéhez és tisztításához. Az 1,2 m hosszúságú hálózati kábel kényelmes a munkavégzéshez. Az innovatív Philips ProMix technológia lehetővé teszi, hogy bármilyen összetevőt tökéletesen homogenizált állapotba keverjen. Mosogatógépben mosható.

  Előnyök

  • nagy teljesítmény;
  • optimális felszerelés;
  • turbó üzemmód;
  • nagy tál;
  • titánium bevonattal ellátott pengék;
  • egyedülálló keverési technológia;

  Hátrányok

  • nem észlelt.

  olaris PHB 1589AL

  Értékelés: 4.6

  Polaris PHB 1589AL

  Az ötödik sorban egy nagy teljesítményű eszköz, amely nemcsak gazdag készlettel, hanem nagy teljesítményű is. A sebesség 30 pozícióban állítható. Az impulzus üzemmód a következőkhöz van biztosítva. Speciális technológiával készült kések, nem tompulnak, nem oxidálódnak.

  A funkciók közé tartozik a turmixgép, keverő, aprító, kockára vágás, szeletelés, aprítás, aprítás. A 2 literes tál lehetővé teszi, hogy egyszerre nagy mennyiséget főzzön a családnak. A habosító fúvókák jól illeszkednek, gyorsan csatlakoztathatók. Teljesen gumírozott fogantyú. A gombok kék fényben világítanak.

  Egy eredményes munka után a háziasszonynak nem kell foglalkoznia az építés hosszú tisztításával. Minden levehető rész mosogatógépben mosható. Egy speciális eszközzel gyorsan és egyszerűen kivonható a mechanizmusban megrekedt ételdarabok.

  Előnyök

  • maximális teljesítmény – 1500 watt;
  • alacsony zajszint;
  • TURBO sebesség üzemmód;
  • Két 2 és 0,5 literes tál;
  • 4 PRO TITAN ultraéles penge.

  Hátrányok

  • nincs.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: