16 legjobb húsdaráló

A húsdarálót régebben darált hús készítésére használták, de az idők során továbbfejlesztették a képességeit. A különböző tartozékok és sebességi módok lehetővé teszik, hogy házi tésztát készítsen, gyümölcs- és zöldségleveket préseljen, és a készüléket malomként használja.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő multi-food darálót?

A mai modellek meglehetősen kompaktak és könnyen kezelhetők. A készülékboltokban többféle márkájú húsdarálók kaphatók. Annak érdekében, hogy ne válasszon rosszul, fontos, hogy vásárláskor a következő jellemzőket vegye figyelembe:

 1. Teljesítmény.Minél magasabb a bevonat, annál jobb a teljesítmény. 1000 wattos teljesítményével a készülék 0,8 és 1,3 kg közötti percenkénti feldolgozásra képes. Egy 600 wattnál kisebb teljesítményű készülék nem lesz képes megbirkózni a húsba kerülő csontokkal és bélsárral.
 2. Anyag.Az olcsó modellek tartós, élelmiszeripari műanyagból készülnek. A fémdarálók ára magasabb, mivel környezetbarátabb és tartósabb anyagból készülnek.
 3. Kések.A vágóacélnak jó minőségűnek kell lennie, hogy ne kelljen állandóan újraélezni. Az önélező pengékkel ellátott modellek tovább tartanak.
 4. Motorvédelem. A húsdarálóknak automatikusan ki kell kapcsolniuk, ha a motor túlmelegszik, vagy ha kemény tárgyak érintkeznek a forgó elemekkel.
 5. Tálca. A rakodóplatform jelenléte megóvja a kezét a bemeneti nyílással való véletlen érintkezéstől.
 6. Extra pengék és tartozékok.A citrusfacsaró, a kolbász- és kekszkészítő tartozékok, valamint a szeletkészítő jelentősen kibővítik a hagyományos húsdaráló sokoldalúságát.
 7. Zajszint.Nem léteznek teljesen csendes modellek. A hangzást azonban a készülék felépítésének minősége és stabilitása is befolyásolja.
 8. Méretek. Nincs szükség terjedelmes gép megvásárlására, ha nincs hely a későbbi tároláshoz. Számos modell speciális szerszámtartóval van felszerelve a kompakt méret érdekében.
 9. Stabilitás.A készülék rezegni fog és kellemetlen hangokat ad, ha nem stabil.

Természetesen vásárlás előtt fontos eldönteni, hogy mire szeretné használni. Ha csak darálásra van szüksége, nem kell drága multifunkciós modelleket vásárolni. Annak érdekében, hogy ne vesszen el a hatalmas választékban, tanulmányoztuk a valódi ügyfelek és a garanciális szerviztechnikusok véleményét, és elkészítettük a legjobb húsdarálók értékelését.

A legjobb multi-food daráló értékelése

JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb olcsó húsdarálók1ECON ECO-1027MG1 990 €
2LUMME LU-21072 490 €
3Scarlett SC-MG45S551 918 €
4ENDEVER Sigma-53/542 130 €
A legjobb otthoni húsdaráló ár-érték arányban1Bosch MFW 36306 895 €
2Axion M 41.024 965 €
3REDMOND RMG-12225 660 €
4Mo
  inex ME 542810
6 609 €
A legjobb húsdarálók nagy termelékenységgel1Bosch MFW 6866013 330 €
2

anasonic MK-ZJ3500

33 694 €
3Mo
  inex ME 688832
14 500 €
4Gastrorag HM-2227 170 €
5Aksion M 61.015 590 €
6Mo
  inex ME856D32
13 990 €
A legjobb multifunkciós elektromos multi-food darálók1Aksion M 41.034 870 €
2Bosch MFW 3850B8 390 €

A legjobb olcsó húsdarálók

ECON ECO-1027MG

Értékelés: 4.6

ECON ECO-1027MG

A daráló belsejében a szokásos elektromos motor található. Teljesítménye nem haladja meg az 1600 wattot. Tehát ne számítson arra, hogy még a csontokat is ledarálja. De a húst biztosan tudja kezelni. Bármit, nem csak csirkét. A motorra csak azért lehet panaszkodni, mert nem túl erős. A drágább modellek egy perc alatt legalább 3-4 kg darált húst képesek előállítani. Ez csak 1,6 kg-ot tud főzni ugyanennyi idő alatt. De ha otthonra veszel egy aprítógépet, és nem az étkezőbe, akkor ez több mint elég, ezt garantáljuk. A motor viszont túlterhelés elleni védelemmel van ellátva. Ez azt jelenti, hogy a készülék belsejében megakadt csont nem befolyásolja a készülék működését – egyszerűen kikapcsolja magát, megóvva a motort a túlmelegedéstől. Van egy fordított rendszer is, ami szintén fontos.

A multi-food daráló különböző tartozékokkal rendelkezik. Ezek közül a leghasznosabbak a darálótányérok. Összesen három ilyen korongot kap – a lyukak átmérője 3, 5 és 7 mm. A legtöbb embernek csak ennyi kell. És ha valami különlegeset szeretne csinálni, a kolbász és a kebbe tartozékok jól jöhetnek. Nem rossz készlet, különösen, ha figyelembe vesszük a modell árát. Egyébként az árcédulát a ház és a tálca jelzi. Mindkét szerkezeti elem meglehetősen olcsó műanyagból készült. Ez az anyag azonban nem különösebben visszataszító, ami jó dolog. A daráló alján gumírozott lábak találhatók. Velük a készülék csendesen áll bármilyen felületen, anélkül, hogy a motor működése során elkerülhetetlenül fellépő rezgéseket továbbítaná.

Még hozzá kell tennem, hogy a terméknek nagyon rövid, mindössze 0,8 m hosszú kábele van.

Előnyök

 • Nagyszámú fúvóka;
 • Az alkatrészek mosogatógépben moshatók;
 • Vannak gumilábak;
 • Nagyon alacsony költségek;
 • A fordított rendszer jelen van;
 • Kompakt méret és alacsony súly.

Hátrányok

 • Számos alkatrész műanyagból készült;
 • Túl rövid kábellel csatlakozik a hálózathoz;
 • Magas zajszint.

LUMME LU-2107

Értékelés: 4.6

LUMME LU-2107

Az egyik legszebb darálógép a költségvetési szegmensben. Egy boltban biztosan megakad rajta a szem. Ez annak ellenére van így, hogy a test és a tálca a látszólag ismerős műanyagból készült. Valószínűleg azért, mert fényes, ennek eredményeként hatékonyan tükrözi, ami körülötted történik. A készülék színei is kiemelkednek – a gyártó úgy döntött, hogy kihagyja az unalmas fehér és fekete színeket, és helyette a lila és a zafírkék színt választotta.

Ahogy kell, ez a modell villamosenergiával működik. Motorja változó teljesítmény leadására képes – attól függően, hogy éppen mennyire használja. Maximális teljesítménye 2000 watt. Tökéletes számok, így még a különösen kemény hús is aprítható. Csak a vastag csontok fognak ellenállni a készüléknek, de ez otthoni használathoz nem szükséges. Még fontosabb, hogy ne károsítsák a motort, mert az túlterhelés elleni védelemmel van felszerelve. Tehát, ha a készülék leáll, egyszerűen kikapcsolja magát. Ezután már csak annyi a teendő, hogy a tolatási rendszer segítségével visszaszerezzük az elakadt csontot.

A gyártó megpróbálta vonzani a vásárlókat az alkotás vonzó kialakításával. A daráló egyéb szempontjaitól megkímélték. Ellenkező esetben az árcédula nem kétezer rubel lenne, hanem egy észrevehetően nagyobb szám. A gazdaságosság különösen a berendezéseknél érzékelhető. A készülék dobozában csak két darálólemez található. A lyukátmérőjükben különböznek egymástól – 5 és 7 mm-esek. Ha házi kolbászt szeretne készíteni, sietünk csalódást okozni – ez a húsdaráló nem rendelkezik a megfelelő tartozékkal. Ha azonban ezt a készüléket csak a saját darált hús készítésére kívánja használni, a LUMME LU-2107 teljesen megfelel Önnek.

Működés közben a multi-food daráló egyáltalán nem rezeg. A gumiborítású lábaknak köszönhetően. Segítenek abban is, hogy a készülék ne csússzon el, még akkor sem, ha tökéletesen sima felületen áll.

Előnyök

 • Alacsony költség;
 • Aranyos megjelenés;
 • Nagy teljesítmény;
 • Fordító üzemmóddal rendelkezik;
 • A lábak gumibevonatúak.

Hátrányok

 • Csak darálótárcsákkal szállítjuk;
 • A test műanyag;
 • Nem nevezhető nagyon megbízhatónak.

Scarlett SC-MG45S55

Score : 4.4

Scarlett SC-MG45S55

Ez a kompakt húsdaráló még a legkisebb szekrényben is könnyen elfér. És belül van hely egy nagyon erős motornak. Pontosabban 1900 watt. Ezzel a sebességgel bármilyen húst képes lesz ledarálni. És nem kell hozzá sok idő! A gyártó állítása szerint percenként körülbelül két kilogramm termék főzése lehetséges. És ha valami rosszul megy, akkor aktiválhatja a fordított irányt – ez lehetővé teszi, hogy a folyamatot zavaró csontokat visszaküldje kifelé.

Ne feledje, hogy ez egy költségvetési modell. Ezt sugallja a megjelenése. Mind a tálca, mind a készülék teste műanyagból készült. Örvendetes, hogy a gyártó legalább a gumírozott lábakon megkímélte, amelyek lehetővé teszik, hogy a készülék szilárdan álljon, még csúszós felületen is. A mosogatógépben is tisztítja a belsejét. De nem ajánljuk. Jobb, ha kézzel és óvatosan mossa őket, különben gyorsan korrodálódnak. Szigorúan véve, ez a probléma az oka annak, hogy a Scarlett SC-MG45S55 semmiképpen sem szerepel az értékelésünk élén.

Mint minden elektromos húsdarálónak, ennek a modellnek is számos tartozékkal kell rendelkeznie. Ezek közül a legfontosabbak a darált hús készítéséhez használtak. Ebből kettő van. Az egyiknek 5 mm átmérőjű lyukai vannak, míg a másiknak 2 mm-rel nagyobbak. A készülék dobozában egy fúvókát is talál a kolbászok készítéséhez. A gyártó nem felejtette el a kebbe tartozékát, amelyet nagyon ritkán használnak az ügyfelek.

Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze a berendezést közvetlenül az üzletben, ha úgy dönt, hogy húsdarálót vásárol anélkül, hogy ehhez online portált használna. A helyzet az, hogy néhány vásárló csak egy darálótárcsával kapta meg a készüléket. Lehetetlen nem megemlíteni a gyártás rossz minőségellenőrzését is. Ez azt jelenti, hogy egyes készülékek tervezési hibái súlyosabbak, mint másoké. Megállapíthatja például, hogy a főfúvóka “sétál” előre-hátra. Ez nem valószínű, hogy meghibásodást okoz, de általában az ilyen problémával küzdő egységek nem hagyják el a gyártósort. A magas hibaarány azonban nem meglepő egy ilyen olcsó háztartási készülék esetében.

Az érdemek

 • Tisztességes teljesítménye van;
 • A készlet szinte mindent tartalmaz, amire szüksége van;
 • A daráló könnyű és kompakt;
 • Fordítórendszerrel rendelkezik;
 • Jó stabilitás az asztalon;
 • Nagyon alacsony ár.

Hátrányok

 • Egyes modellek hibásak;
 • A készlet nem biztos, hogy teljes;
 • A test és a tálca olcsó műanyagból készült.

ENDEVER Sigma-53/54

Értékelés: 4.4

ENDEVER Sigma-53/54

Ez a multi-food daráló gyorsan felhívja magára a figyelmet. Az a tény, hogy nagyon kellemes kialakítású – a teste kecses ívekkel rendelkezik. Két színválasztékot sem szabad figyelmen kívül hagyni – a gyártó fehér és fekete darálót kínál. Kár, hogy a ház műanyagból készült. Közismerten könnyen karcolódik. A készülék tetején lévő kábeltálca ugyanabból az anyagból készült.

Ez az egyik legerősebb daráló, amely a költségvetési szegmensbe tartozik. Akár 1,9 kg/perc átfolyási sebességgel. Ezt a számot az elektromos motornak kell megköszönni, amelynek teljesítménye csúcsidőben 2200 W-ot tesz ki. Ezért az ENDEVER Sigma-53/54 mindazok választása, akik szeretnek nagy mennyiségben házi gombócokat készíteni. A nyúltartóknál is előfordul.

Az ügyfelek szeretik ezt a modellt nem csak a nagy teljesítménye miatt. A gyártó nem fukarkodott a tartozékokkal. A készülék dobozában a kebbe és a kolbászokhoz való tartozékokat találja. Természetesen vannak darálótárcsák is. Összesen három tárcsa áll rendelkezésre, 3 és 7 mm közötti furatátmérővel.

Mindössze 1,85 kg súlyú. Ezzel a beállítással úgy néz ki, hogy a legegyszerűbb komponenseket használjuk belülről. De nem, az alkotók kiváló minőségű elektronikát vezettek be. Ez megvédi a motort a túlterheléstől, és lehetővé teszi a hátramenet bekapcsolását, ha a húsban nehéz csont van. Egy méteres kábellel csatlakozik az elektromos hálózathoz. Ha befejezte a húsfőzést, a készülék számos része mosogatógépben tisztítható. Javasoljuk azonban a rendezett kézi mosást.

Előnyök

 • A lábak gumírozottak;
 • Elegáns megjelenés;
 • Nagy teljesítmény;
 • Nem rossz teljesítmény;
 • A visszafordító rendszer megvalósult;
 • A motor védve van a túlterhelés ellen;
 • Számos tartozék a készletben;
 • Kis méret és súly.

Hátrányok

 • A test és a tálca műanyagból készült;
 • Néhány készülék motorja meghibásodott;
 • Hosszabb tápkábelt szeretnék.

A legjobb multi-food darálók otthonra ár-érték arányban

Bosch MFW 3630

Értékelés: 4.9

Bosch MFW 3630

A német Bosch vállalat háztartási készülékek széles választékát gyártja. Néhányan a felső szegmensbe tartoznak, ezek az eszközök rendelkeznek a legnagyobb teljesítménnyel és a legszélesebb körű funkciókkal. Más készülékek megfizethető árúak. És ez az, amire a legnagyobb a kereslet. A Bosch MFW 3630 például naponta hatalmas mennyiségben fogy. Ezt számos online áruház és áraggregátor is megerősíti.

A készülék két színváltozatban kapható. A készülék kialakítása olyan, hogy a multi-food daráló nem rontja el a modern konyhai belső teret. A multi-food daráló kialakítása ügyes. A németek például nem felejtették el felszerelni alkotásukat egy rekesszel a tartozékok számára. Sokkal könnyebbé teszi a készülék tárolását. A hálózati kábel is a megfelelő rekeszbe van behelyezve. A mindössze 1,2 méteres hosszúsággal ez már nem elegendő.

Ha már a tartozékokról beszélünk, érdemes megemlíteni a mosogatógépben való tárolás lehetőségét. Minőségi rozsdamentes acélból készültek, így a víz és a mosószerek nem ártanak nekik. Értékelnie kell a tartozékok számát is. A vásárlót kebbe- és kolbászfúvókák, citrusprés és akár három tárcsa is várja a darált húshoz. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az utóbbiak furatátmérője 2,7 mm, 4 mm és 8 mm.

A daráló kedvező árú. Ebben a tekintetben nem szabad hibáztatni a gyártót, amiért a test és a tálca műanyagból készült. Ezzel nincs semmi baj. Ezzel szemben a műanyag 3,98 kg-ra csökkentette a készülék súlyát, így akár örülhetsz is.

Ha a Bosch MFW 3630 hátrányait keresi, az egyetlen dolog, ami eszébe jut, az az aprító és aprító tartozékok hiánya, amelyek még funkcionálisabbá tették volna a készüléket. De velük együtt egy másik árszegmensbe kerülhet, megfizethetetlen lesz valaki számára.

Előnyök

 • Citruspréssel együtt;
 • Nem rossz csomag;
 • Nagy megbízhatóság;
 • Aranyos design;
 • Erőteljes motor;
 • Túlterhelés elleni védelemmel és visszafordító rendszerrel rendelkezik;
 • A fúvókák rozsdamentes acélból készülnek;
 • Vannak rekeszek a zsinór és a tartozékok számára.

Hátrányok

 • A burkolat és a tálca műanyagból készült.

Aksion M 41.02

Értékelés: 4.7

Aksion M 41.02

Ez egy biztos sláger az orosz készülékpiacon. És az emberek nem azért veszik meg, mert ez egy hazai gyártású készülék. Egyszerűen a készülék megfelel minden elvárásnak. És rengeteg tartozékkal rendelkezik!

Ez a népszerű daráló második változata. Számos fejlesztést kapott, amelyekkel kapcsolatban a készülék használata még kényelmesebbé vált. Igen, és a felszerelés egy kicsit gazdagabb. De az árcédula is emelkedett – korábban a daráló költségvetési státuszú volt, de most 5-6 ezer rubelbe kerül. rubel. Ezért a pénzért olyan készüléket kap, amelynek teste és tálcája műanyagból készült. A dizájn aligha nevezhető elegánsnak, ebben a tekintetben a külföldi versenytársak sokkal érdekesebbnek tűnnek. De nem kínálnak olyan sok tartozékot, különösen, ha ugyanannyi pénzért húsdarálót keresel. Az Axion M 41 dobozában.A 02 három darálótárcsával, kolbászkészítővel, kebbe fúvókával, aprító tartozékkal, citrusfacsaróval és még három szeletelő tartozékkal is rendelkezik! Kiderült, hogy ez a daráló bizonyos szempontból képes helyettesíteni az élelmiszer-feldolgozót és a gyümölcscentrifugát! Érdekes, hogy az egyik darálótárcsán ovális lyukak vannak. Lehetővé teszi, hogy az ételeket eredeti módon készítse el.

Valójában még hátránya is van annak, hogy ennyi tartozék van. Ezeket külön kell tárolni. Ezeknek nincs rekeszük. De a húsdarálón van egy hely a tápkábel tárolására.

Ami az ide beszerelt motort illeti, a teljesítménye csúcsidőben eléri az 1700 wattot. Ez egy megfelelő, bár nem rekordot döntő érték. Egy ilyen motor segítségével mindössze egy perc alatt körülbelül 2 kilogramm darált húst főzhet. Ha egy kemény és vastag csont kerül be, a motor kénytelen kikapcsolni – ez az itt alkalmazott túlterhelés elleni védelem jele. Ezután már csak annyi a teendő, hogy a készüléket hátramenetbe kapcsolja, hogy visszaszerezze a csontot.

Előnyök

 • Nem túl magas költségek;
 • Rengeteg fúvókát tartalmaz a készlet;
 • Erős motort használnak;
 • Jó teljesítmény;
 • A visszafordítás megtörtént;
 • A motor túlterhelés ellen védett;
 • Nem feledkezve meg a zsinór tárolórekeszéről sem.

Hátrányok

 • Nincs tárolórekesz a tartozékok számára;
 • A gyűrűs anya meghúzásához nincs fogantyú;
 • A test és a tálca műanyagból készült;
 • A belső rögzítőelemek egy része szintén műanyagból készült.

REDMOND RMG-1222

Értékelés: 4.7

REDMOND RMG-1222

Az olcsó húsdarálók teste általában műanyagból készül. De van néhány kivétel a szabály alól. A REDMOND RMG-1222 például acélházzal büszkélkedhet, így minden konyha ékköve lehet. Ez azonban nem ilyen egyszerű. Annak érdekében, hogy az ár elfogadható maradjon, a gyártónak némi pénzt kellett megtakarítania.

Kezdjük azonban a készülék pozitív tulajdonságainak ismertetésével. Először is meg kell jegyezni a toló jelenlétét. Biztonságosabbá teszi a darálási folyamatot. Biztos lehet benne, hogy az ujjai nem sérülnek meg. Szintén őrülten boldog, hogy a fémház jelenléte nem befolyásolta a készülék súlyát. Súlya 3,3 kilogramm. Ez azt jelenti, hogy még a törékeny lányok is ki tudják húzni a szekrényből a multi-food darálót. Emellett a készülék tisztességes teljesítményt nyújt. 2 kg darált húst mindössze egy óra alatt készíthet el.

Ez a modell elektronikus motor túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik. Ha egy kemény csont beakad, és a motor leáll, a rendszer azonnal leállítja a készüléket. Enélkül a motor túlmelegedhet, ami kárt okozhat. A gyártó nem felejtette el a hátramenetet sem, ebben az üzemmódban könnyedén visszaviheti a gödröt a külvilágba.

Ha a felszerelésről van szó, az árcédulának megfelel. A legritkábban használt tartozékok a kebbe és a kolbászok készítéséhez szükségesek. Három darálótárcsát használnak leggyakrabban. Semmi más érdekes nem található a dobozban.

Most beszéljünk a hátrányokról. Először is, a darálógépnek nincs rekesze a tartozékok számára. Máshol kellene tárolnia őket, és kockáztatnia kellene, hogy elveszíti őket, vagy később meg kell keresnie őket. Másodszor, a termék kis teljesítményű motort kapott. Ez megnehezítheti a túl kemény hús kezelését. Harmadszor, műanyag fogaskerekeket használ. Ez arra enged következtetni, hogy a darálógép nem fog tíz évig bírni, ahogyan azt Ön szeretné. Különösen, hogy majdnem minden héten használják.

Azonban ne ijesszünk meg. Az interneten sok olyan véleményt talál, amely csak ennek a modellnek az előnyeit írja le. Tehát a legtöbb vásárló mégiscsak szereti a húsdarálót. És ezért került be a válogatásunkba.

Előnyök

 • Tolóval érkezik;
 • A mellékletek nagy száma;
 • A test fémből készült;
 • Nem rossz teljesítmény;
 • Fordítórendszerrel rendelkezik;
 • A motor túlterhelésvédelme megvalósult;
 • Gumírozott lábakkal rendelkezik;
 • A tartozékok nem mosogatógépben moshatók;
 • A készülék kicsi és könnyű.

Hátrányok

 • A motor teljesítménye nem haladja meg az 1200 wattot;
 • Jó lenne, ha lenne egy tárolórekesz a tartozékok számára;
 • Néhány belső alkatrész műanyagból készült.

Mo
  inex ME 542810

Értékelés: 4.6

Mo<ul></div><p>inex ME 542810″ src=”/wp-content/uploads/2023/03/6521666194311-8916.jpg” height=”422″ title=”Mo</p><ul>inex ME 542810″></p><p>Forgalmazzák a Mo márkanév alatt</p><ul>Az Inex húsdaráló a közepes költségvetésű szegmensbe tartozik. Költségcsökkentő módon gyártották. Ezért sok alkatrész műanyagból készül. Mint például a főtest és a vályú. És még néhány belső alkatrész is! Csak a bitek és a pofák készülnek fémből. Még a mosogatógépbe is betehető – nem árthat nekik a víz, és a tisztítószer sem.</p><p>A tartozékokat illetően a felszereltségi szintnek sok vásárlót kell kielégítenie. De nem minden! A készülékhez különböző darálófogók tartoznak a kebbe és a kolbászok számára, valamint három darálótárcsa, amelyek mindegyikének lyukátmérője egy lyukkal rendelkezik. Sajnos, a gyártó semmi mást nem kínál, ami érdekes lenne. Ez azt jelenti, hogy ezzel a darálóval nem lehet helyettesíteni például egy gyümölcscentrifugát.</p><p>Általában a takarékossági szándék egy ilyen készülék építése során azt eredményezi, hogy nagyon szerény elektromos motort használnak. Itt azonban nem erről van szó. A beépített motor teljesítménye eléri a 2400 wattot! Ennek eredményeképpen a készülék szinte bármilyen hús aprítására képes. És egy ilyen motorral a kapacitás akár 2,6 kg/perc is lehet. Háztartási használatra ez teljesen elegendő. Mellesleg, ez egy tolatórendszerrel van felszerelve. Így könnyen visszaadhatja a húst, ha csont van benne. A motor túlterhelésvédelme is itt valósul meg.</p><p>Egyébként ez a megszokott elektromos multifunkciós daráló. Fel van szerelve gumibevonatú lábakkal, amelyek lehetővé teszik, hogy szilárdan álljon, még csúszós felületeken is. Hátránya, hogy a fogótálca bizonyos esetekben leválhat – a rögzítése nagyon megbízhatatlan. Az egyik ügyfélnek ragasztószalagot kellett használnia, hogy a tálcát a helyén tartsa.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Az összes legfontosabb melléklet jelen van;</li><li>A motor hatalmas teljesítménye;</li><li>A teljesítmény kiváló;</li><li>A fordított irányú végrehajtás megtörtént;</li><li>A motor túlterhelés ellen védett;</li><li>A tartozék elrejtőzik a tolókészülékben;</li><li>Vannak gumilábak;</li><li>A tartozékok mosogatógépben moshatók.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nem a tálca legbiztonságosabb rögzítése;</li><li>A csiganyelv műanyag;</li><li>A ház és a tálca műanyagból készült;</li><li>A szállítási készlet végül is nem túl gazdag.</li></ul><h2>A legjobb nagy teljesítményű húsdarálók</h2><h3>Bosch MFW 68660</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=Bosch MFW 68660

Ez a daráló csak egynek tűnik. Valójában képes helyettesíteni egy konyhai robotgépet! Legalábbis részben. Ezt mutatja a mellékelt tartozékok sokasága is. És a motorteljesítmény olyan nagy, hogy a készülék nemcsak a hússal való megbirkózásra kész. Pontosabban, ez a paraméter csúcsidőben eléri a lenyűgöző 2200 W-ot.

Az okos kialakítás nagyon nagy teljesítményt eredményez. Míg az olcsó darálók akár 2 kg terméket is képesek egy perc alatt elkészíteni, a darált hús észrevehetően gyorsabban jön ki a megfelelő lyukakból. A mérések azt mutatják, hogy 4,3 kilogramm darált húst kaphat minden perc működés alatt! Ezért ajánljuk a Bosch MFW 68660 készüléket, nem csak otthoni használatra, hanem nagykonyhai használatra is. Megnyugtató, hogy a kiváló teljesítmény nem befolyásolta a motor élettartamát. Ha egy csont bejut, az elektronika azonnal leállítja a motort. Továbbá, az egyetlen dolog, amit még meg kell tennie, hogy használja a visszafordítót…

Már említettük a funkciók gazdag választékát. Nézzük meg közelebbről. A három darálótárcsának kell a leghasznosabbnak lennie a vásárló számára. Átmérőjük 3 mm, 4,8 mm és 8 mm. Az aprító tartozékot is rendszeresen használják majd. A dobozban pedig kebabhoz és kolbászhoz való tartozékokat talál. A daráló fúvókát sem felejtették el. Úgy gondoljuk, hogy elsőre a Bosch MFW 68660 tulajdonosának a tekintete egy kicsit elkalandozik. Az is kellemes, hogy van egy tárolórekesz a tartozékok számára. És ez annak ellenére, hogy a nagyszámú darabkát és darabokat!

Egyébként ez egy tipikus elektromos multi-food daráló. Csak egy méteres vezetékkel rendelkezik. A készülék teste részben fémből készült. A tálca teljes egészében ebből az anyagból készült – anyagból nincs hiány. A készülék gumilábakkal rendelkezik.

Előnyök

 • Van egy tárolórekesz a tartozékok számára;
 • Gumírozott lábakkal rendelkezik;
 • Rengeteg tartozék;
 • Erős motor van beépítve;
 • A motor túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik;
 • A fordítottját sem felejtjük el;
 • A fúvókák mosogatógépben moshatók.

Hátrányok

 • Szeretnék egy hosszabb tápkábelt;
 • Magas költségek;
 • Tisztességes súly (7,1 kg);
 • A daráló zajos.

anasonic MK-ZJ3500

Értékelés: 4.8

Panasonic MK-ZJ3500

Ez a húsdaráló professzionálisnak nevezhető. Ez rögtön látszik a fém ernyőjén. Ami a karosszériát illeti, az is fémből készült, de csak részben – egyes elemei továbbra is műanyagból készültek. A készülék stílusosnak tűnik, így készen áll bármilyen belső tér díszítésére.

A kedvező árú húsdarálókkal ellentétben ez a készülék rendkívül erős motorral büszkélkedhet. Csúcsteljesítménye akár 3500 W. Szokatlanul magas szám. Egy ilyen motorral bármilyen húst át tud vágni. Ráadásul készen áll a kis csontok aprítására is, ezért legyen óvatos! De a Panasonic MK-ZJ3500 nem rendelkezik nagy hatékonysággal. A húsdaráló egy perc alatt akár 3,2 kg darált húst is elkészíthet. Tehát megfelel a “minél csendesebb az utazás, annál messzebbre jutsz” mondásnak. A teljesítményt azonban aligha nevezhetjük alacsonynak. Ha ismeri a fentebb áttekintett modelleket, észreveheti, hogy azok jellemzői még szerényebbek.

Ez a készülék gumírozott lábakkal rendelkezik. De még ezek nélkül is, a készüléknek nem okozna gondot bármilyen felületen állni – túl nehéz a csúszáshoz. Ezenkívül a termék készen áll arra, hogy egy rekeszt kínáljon az adalékanyagok tárolására. Az egyetlen elégedetlenség lehet, hogy a mennyiségük. Összesen öt melléklet van, amelyek közül csak három a leghasznosabb. A lemez tisztításához is kap egy tartozékot.

A Panasonic MK-ZJ3500 valószínűleg kiváló választásnak nevezhető egy professzionális. Tökéletes a házban lévő asztalra, ahol a hamburgerek és hasonló ételek főzéséhez előkészíti a darált húst. De nem szabad elfelejteni, hogy a darált húson kívül semmit sem lehet főzni – ez nem egy többfunkciós készülék.

Előnyök

 • A test szinte teljes egészében fémből készült;
 • Van egy rekesz a fúvókák számára;
 • A beépített motor hatalmas teljesítménye;
 • A motor túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik;
 • A visszafordítás megtörtént;
 • Nagyon könnyen használható;
 • Gumibevonatú lábakkal.

Hátrányok

 • Kizárólag darált hús elkészítésére tervezték;
 • Nagyon magas költségek;
 • Nagy méret és nehéz súly.

Mo
  inex ME 688832

Értékelés: 4.7

Mo<ul></div><p>Inex ME 688832″ src=”/wp-content/uploads/2023/03/1901666194311-5016.jpg” height=”417″ title=”Mo</p><ul>inex ME 688832″></p><p>Mit követelhet tőle egy átlagos ember, aki nem szándékozik professzionális célokra használni a darálót?? Valószínűleg a legmegbízhatóbb. Ideális esetben a készüléknek sok éven át hűségesen kell szolgálnia. Szeretnénk egy elegáns kialakítású készüléket is beszerezni, hogy bármelyik konyhában jól nézzen ki. A nagy teljesítmény elengedhetetlen, hogy a kívánt adag darált hús pillanatok alatt elkészíthető legyen. Mindezek a tulajdonságok nem sok darálógéppel párosulnak. Az egyik ilyen a Mo</p><ul>inex ME 688832.</p><p>13.000-14.000 euróért eladó. A készülék 2200 W-os motorral van felszerelve. Ezek a motorok általában a maximális teljesítményük több mint tízszeresére vannak méretezve. De itt van 800 W. Ennek a darálónak a zajszintje még a jóval drágább versenytársakét is felülmúlja! Egy másik szép funkció a motor túlterhelés elleni védelme. Így semmi sem fog történni vele, még akkor sem, ha véletlenül egy nagyon vastag csontot talál el. A gyártó nem felejtette el a fordított rendszert, amely lehetővé teszi, hogy visszatérjen a csont.</p><p>Ez a modell fémtálcával büszkélkedhet. Ugyanezt az anyagot használják a testrészeknél is. Az alja gumilábakkal van ellátva, amelyek megakadályozzák, hogy a készülék elmozduljon anélkül, hogy Ön ezt megtenné. Jól párnázott tartozéktartó a könnyű tárolás érdekében. Szeretnénk felhívni a figyelmet a hordozófogantyúra is. A legegyszerűbb elem, amelyről még a különösen nehéz húsdarálók gyártói is megfeledkezhetnek. Ennek a modellnek a súlya egyébként nem haladja meg az 5,1 kg-ot.</p><p>És végül hadd mondjuk el a mellékelt tartozékokról, amelyekből nagy mennyiségben van. Három darálótárcsa 3 mm, 4,7 mm és 7,5 mm nyílással. Másodszor, a dobozban van egy pár csiszolófúvóka. Nem feledkeztünk meg a kebbe fúvókáról sem. Hiányzik az egyetlen tartozék a kolbászkészítéshez. De ki csinálja ezt Oroszországban saját maga??</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Nagyon gazdag felszerelés;</li><li>A tálca és a test fémből készült;</li><li>Van egy tárolórekesz a tartozékok számára;</li><li>Van egy hordozófogantyú és egy toló;</li><li>Erős motor van beépítve;</li><li>Fordítórendszerrel rendelkezik;</li><li>Nagyon nagy teljesítmény;</li><li>A motor túlterhelés ellen védett.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Magas zajszint;</li><li>Rövid hálózati kábel;</li><li>A csiga gyenge rögzítése;</li><li>Nem mindenki hajlandó megfizetni az árat.</li></ul><h3>Gastrorag HM-22</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=A Gastrorag HM-22

Ránézésre azonnal látszik, hogy ez egy professzionális készülék. Ha csak a teljesen fémből készült teste utal rá. És miért használna otthon egy ilyen nagy kapacitású darálót?? Soha nem fog kifogyni a lehetőségekből! Ez a modell percenként 5 kg húst dolgoz fel!

A gyártók néha túlbecsülik a specifikációikban megadott számadatokat. Például néhány daráló kapacitása papíron magasnak tűnik, de a gyakorlatban a tálcájuk egyszerűen nem képes nagy mennyiségű terméket tárolni. Itt nincs probléma. Ha gyorsan haladsz, percenként hatalmas mennyiségű darált húst kaphatsz. És ez egy nagyon szerény belső motorral – a teljesítménye nem haladja meg az 1100 wattot. A motor titka a nyomatékában rejlik. A gyártó választása a nagy sebesség és nem a komoly erőfeszítés érdekében történt. Okoz-e ez problémát bizonyos húsfajták feldolgozásakor?? Aligha, erre még senki sem panaszkodott.

Amikor létrehozta ezt a modellt nem nélkülözte a használata nélkül mindenféle elektronika. Itt a motor túlterhelés elleni védelmére szolgál. Ez egy tolatórendszert is kínál, ami nagyon hasznos lehet. Egyébként ez egy tipikus professzionális húsdaráló, amely csak a darált hús készítésére alkalmas. Kiderült, hogy elég stabil, a nagy súlya miatt is. A zajszint nem nevezhető nagyon magasnak. A csomagot azonban sokan túl szegényesnek fogják találni. Csak egy korong van a töltelékhez. Minden! Ettől eltekintve a készülék doboza csak a dokumentációt tartalmazza. De ne felejtsük el, hogy a professzionális használatban a sokoldalúság nem szükséges – ismét a Gastrorag HM-22-t kizárólag a darált hús elkészítéséhez használják.

Előnyök

 • A kapacitás 5 kg/perc;
 • A test és a tálca fémből készült;
 • A fordított irányú végrehajtás megtörtént;
 • A motor túlterhelés ellen védett;
 • A zajszint nem túl magas;
 • Jó stabilitás.

Hátrányok

 • Rosszul felszerelt;
 • Nagyon magas költségek.

Az Axion M 61.01

Score : 4.5

Aksion M 61.01

A hazai darálógép szinte semmivel sem lehet rosszabb a külföldi társainál. Ezt bizonyítja az Axion M 61 nevű modell.01. Az egyetlen panasz ezzel a tokkal kapcsolatban a csúnya megjelenés. De már ebben a tekintetben is messze felülmúlja elődjeit. Egyébként ez a daráló két színben kapható, és a kék változat tűnik a legérdekesebbnek.

Gyártó Aksion M 61.01 a műszaki előírásokra fogadást kötött. Úgy döntött, hogy spórol egy kis pénzt a házon, és ennek eredményeként kiderült, hogy műanyagból készült. A tálca ugyanabból az anyagból készült. Ennek a modellnek a belsejében található az elektromos motor, amelynek teljesítménye csúcsidőben eléri a 2000 wattot. Lehet, hogy egy kicsit kevésnek tűnik. De a mérnököknek sikerült minden wattból a maximumot kipréselniük. Ez a multi-food daráló 4 kg/perc feldolgozási kapacitást ér el. Nem csoda, hogy az Axion M 61.01 még néhány kis hentesüzletben is megtalálható. Meg kell jegyezni, hogy ennek a modellnek a motorja túlterhelés ellen védett. Ez azt jelenti, hogy nem törik el, ha a húsban csont van. Visszafordító funkcióval is rendelkezik, amely nélkül egyetlen más megfizethető árú elektromos húsdaráló sem képes megtenni.

Ez a modell tartalmaz egy rekeszt az edények tárolására. Ez azt jelenti, hogy nem lesznek útban, nem foglalnak helyet a szekrényben vagy bárhol máshol. A ház alatt van egy speciális rekesz a tápkábel számára. És a termék gumírozott lábakkal rendelkezik, amelyek a lehető legstabilabbá teszik a terméket.

Végezetül azt mondhatjuk, hogy a berendezés az ügyfeleink mintegy 90 %-a számára kielégítő. Sajnos, de valakinek muszáj lesz elégtelennek neveznie. Kebbe- és kolbászfelszereléssel, valamint két különböző darált húshoz való tárcsával rendelkezik. Ez a daráló tehát nem helyettesítheti mondjuk a gyümölcscentrifugát.

A

 • Nagy motorteljesítmény;
 • Kiváló teljesítmény;
 • A hálózati kábel és a tartozékok számára rekeszek találhatók;
 • A motor túlterhelés elleni védelem megvalósítása;
 • Fordított irányban is elérhető;
 • Vannak gumírozott lábak;
 • Nem túl drága.

Hátrányok

 • Nem túl gazdag felszerelés;
 • A ház és az ernyő műanyagból készült;
 • A fém alkatrészek nem moshatók mosogatógépben;
 • A design nem kiemelkedő.

Mo
  inex ME856D32

Értékelés: 4.5

Mo<ul></div><p>inex ME856D32″ src=”/wp-content/uploads/2023/03/3691666194311-2816.jpg” height=”419″ title=”Mo</p><ul>inex ME856D32″></p><p>Ennek a darálónak az alkotói nemcsak a belső tartozékokba fektettek be, hanem a tervezésbe is. A készülék stílusosnak tűnik. És nem a karosszéria elegáns körvonalai miatt, hanem a gyártásához használt fém miatt. Örülök, hogy nem túl nehéz, mivel az alatta lévő mérleg 5,3 kg-ot mér. Nem rossz, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy milyen erős a motor belseje.</p><p>Az itt használt motor elektromos árammal működik. Névleges teljesítménye 800 watt. Erről a számról a legtöbb, ebben az anyagban vizsgált húsdaráló még csak nem is álmodik. Csúcsidőben a teljesítmény akár 2100 W is lehet. Tehát a készüléknek képesnek kell lennie bármilyen húst kezelni. A motor pedig nagyon nagy sebességgel hajtja a szerszámot. Ennek eredményeképpen percenként 5,5 kg húst kapsz. Vagy egy kicsit kevesebb, ha nem csirkéről van szó, amelyen általában ilyen méréseket végeznek.</p><p>Amint az várható volt, a készülék fordított rendszerrel van felszerelve. Standard konfiguráció. Három darálótárcsát kap 3, 5 és 7 mm átmérőjű lyukakkal, valamint kolbász- és kebbefúvókát. A dobozban semmi más érdekes nem található, csak mindenféle papírdokumentáció.</p><p>Sajnos, ha megvásárolja ezt a darálót, számos problémával kell szembenéznie. A legkomolyabb probléma a zajszint. Az itt használt motornak nagyon magas csikorgó zaja van. A vásárlók is megjegyzik, hogy nincs megfelelő rekesz a tápkábel számára. Nem, van egy orsó a vezeték számára, de a dugó nem fér be a mélyedésbe, így a készüléket az oldalán kell tárolni.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>A lábak gumibevonatúak;</li><li>Rendkívül nagy teljesítmény;</li><li>A motor nagyon erős;</li><li>Nem a legrosszabb felszerelés;</li><li>A motor túlterhelés ellen védett;</li><li>A fordított rendszer jelen van;</li><li>A test és a tálca fémből készült.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nem a legjobb megvalósítása a kábelrekesznek;</li><li>A zajszint nagyon magas;</li><li>Magas költségek.</li></ul><h2>A legjobb multifunkciós elektromos húsdaráló</h2><h3>Axion M 41.03</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Aksion M 41.03

Egyes készülékgyártók úgy vélik, hogy megoldásaiknak a lehető legsokoldalúbbnak kell lenniük. Például az Axion M 41 készítői.03 úgy döntött, hogy alkotásukat nem szabad kivenni a szekrényből csak azért, hogy darált hús legyen belőle. Ez a modell számos tartozékkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a zöldségek széles választékának szeletelését és reszelését. A készülék nagyon olcsó!

Mit kap a vevő?? Először is, maga a húsdaráló, a test és a tálca fehér műanyagból készült. Másodszor, a három szokásos darálótárcsa, amelyek a lyukak átmérője szerint különböznek egymástól. Harmadszor, egy citrusprés, amely a készüléket egy olcsó gyümölcscentrifuga analógjává teszi. A dobozban található egy aprító és egy vágó tartozék is. Nem rossz darab, és a lehető legfunkcionálisabbá teszi a darálót! Csak egy konyhai robotgép kínál több lehetőséget.

Ennek a modellnek a súlya 5,9 kg. Nem sok, de még kezelhető – szerintünk még egy törékeny lány is ki tudja venni a készüléket a szekrényből. A készülék alján gumírozott lábak találhatók. Stabilizálják, és ebben az esetben a komoly súly egy plusz. Ami a húsdaráló belsejét illeti, a munka egy 250 wattos elektromos motort biztosít. Csúcsidőben ez a teljesítmény 1700 W-ra emelkedik, ami lehetővé teszi, hogy a készülék még a kemény húsokkal is megbirkózzon. Az Axion M 41 teljesítménye.03 2 kg/perc. Otthoni használatra ez az érték valószínűleg elegendő lesz. Mondanom sem kell, hogy a motor nem fél a túlterheléstől. Az ellenkező irányú forgás képességével is fel van ruházva, így a belsejébe esett csontot mindig vissza lehet juttatni, anélkül, hogy túl sok gondot okozna.

Sok multi-food daráló rendelkezik zsinór tároló rekesszel. Aksion M 41.A 03 nem kivétel a szabály alól. De a többcélú daráló húsdaráló darabkáit máshová kell tennie. Ez az ára annak, hogy nagyon sokan vannak.

Előnyök

 • Van egy tárolórekesz a zsinór számára;
 • Rengeteg tartozékkal rendelkezik;
 • Tisztességes teljesítmény, bár nem rekordot jelentő;
 • Gumírozott lábakkal rendelkezik;
 • A motor túlterhelésvédelme megvalósult;
 • Van egy tolatórendszer;
 • Alacsony költség.

Hátrányok

 • Nincs rekesz a fúvókák tárolására;
 • A motor teljesítménye nem nevezhető maximálisnak;
 • A kialakítás nem mindenkinek fog tetszeni;
 • A test és a tálca műanyagból készült;
 • Magas zajszint.

Bosch MFW 3850B

Értékelés: 4.8

Bosch MFW 3850B

A német Bosch cég a készülékei magas minőségéről ismert. Ha tőle veszel egy gyümölcscentrifugát, hosszú élettartamra számíthatsz. És néhány esetben még több funkcionalitást is kaphat. A Bosch MFW 3850B például mindent tud. Számos tartozékkal és tartozékkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az elektromos multifunkciós daráló nem csak a darálásban segíthet.

Az ügyfél egy nagyon nagy dobozban kapja meg a készüléket. Tudatja, hogy nem csak maga a készülék van benne. Valóban, ezzel együtt számos mellékletet is kap. A három darálókorongra először a figyelem irányul, mert ezeket fogják a leggyakrabban használni. 2,7 mm, 4 mm és 8 mm átmérőben kaphatók. Így könnyen készíthet darált húst kis gombócokhoz és nehéz pogácsákhoz. A darálóhoz egy citrusfacsaró is tartozik. Reszelheti a zöldségeket is – erre a célra a három különböző darálófejet használhatja! A Kebbe és a kolbász kiegészítőkről nem feledkeznek meg. Kár, hogy az egész készletet valahol tárolni kell – a darálóban nincs hely ennyi tartozéknak. De ez a modell rendelkezik egy tárolórekesszel a zsinór számára. Hossza egyébként eléri az 1,2 métert. A versenytársak gyakran valamivel rövidebb kábellel rendelkeznek, ami problémákat okoz a daráló elhelyezésével a konyhában. De nem mindegyik, ezért ezt a pontot nem hangsúlyozzuk túlságosan.

A Bosch MFW 3850B elektromos motorja 500 wattos teljesítményű. Ez terheléskor 1800 wattra nő. Elég ésszerű beállítás, ami 2 kg/perc teljesítményt ad. Az elektronika védi a motort a túlterheléstől, így nem kell aggódnia, hogy apró csontok kerülnek a keverőbe. Van egy fordított rendszer is, amely nélkül nehéz elképzelni egy húsdarálót, amelyet érdemes megvenni.

Ennek a modellnek nincsenek hátrányai. Az egyetlen panasz a házzal és a vályúval kapcsolatos. Ha fémből készültek volna, a húsdaráló sokkal szebben nézne ki.

Előnyök

 • Elég nagy motorteljesítmény;
 • Megfelelő teljesítmény;
 • A motor túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik;
 • Nem feledkezhetünk meg a tolatórendszerről sem;
 • A mellékelt tartozékok puszta száma;
 • Van egy rekesz a tápkábel számára;
 • Vannak gumilábak.

Hátrányok

 • A test és a tálca műanyagból készült;
 • Nem mindenki engedheti meg magának az árcédulát;
 • Problémák a tartozékok tárolásával.

Következtetés

Az elektromos multifunkciós daráló nem kötelező darab. De megkönnyítheti az életet, ha szeretsz főzni magadnak. És ha nem köt kompromisszumot a választás során, akkor a végén egy rövidebb élettartamú változatot kaphat a.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: