16 legjobb kávéfőző

*A legjobbak összehasonlítása a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A kávé a tökéletes ital azokhoz az alkalmakhoz, amikor ébren kell maradnod. De nem mindig ízlik jól. Ha a legjobb kávét szeretné, kávéfőzőre van szüksége. A kávézók tele vannak borzalmas szerkentyűkkel, amelyek egyáltalán nem készítenek kávét. Ezért javasoljuk, hogy nézze meg áttekintésünket, amely csak azokat a kávéfőzőket érinti, amelyek vásárlása egyáltalán nem okoz csalódást.

A legjobb kávéfőző értékelés

Jelölés Helyszín Név Ár
Top gejzír kávéfőzők 1 Rommelsbacher EKO 364/E 8 910 €
2 De’Longhi A
 • cia EMKM 6
 • 6 757 €
  3 Ariete 1358 4 990 €
  A legjobb karob kávéfőzők 1 Smeg ECF01 21 389 €
  2 De’Longhi Dedica EC 685 15 414 €
  3 Krups Calvi Meca XP 3440 16 630 €
  4 REDMOND RCM-1511 12 590 €
  5 Kitfort KT-702 6 840 €
  A csepegtető kávéfőző 1

  Szia

 • ps HD7767 Grind
  ew
 • 14 990 €
  2 Kitfort KT-720 10 950 €
  3 REDMOND SkyCoffee M1509S 4 199 €
  4

  Szia

 • ps HD7457 Napi kollekció
 • 3 539 €
  5 Bosch TKA 3A031/3A034 2 710 €
  A legjobb kapszulakészítők 1 De’Longhi Nespresso Lattissima One Nespresso Lattissima One EN 500 19 699 €
  2 Krups Dolce Gusto KP 1201/1205/1206/1208/123B Mini Me 7 950 €
  3 Wacaco Minipresso 5 590 €

  A legjobb gejzír kávéfőzők

  Rommelsbacher EKO 364/E

  Értékelés: 4.9

  Rommelsbacher EKO 364/E

  Ha olyan kávéfőzőt szeretne, amely kiemelkedik a konyhájában, a Rommelsbacher EKO 364/E a kézenfekvő választás. Külsőleg ez a modell sok elektromos vízforralóhoz hasonló. Csak a tetején lévő ferdeségből lehet tudni, hogy ez valami más.

  A kávéfőző héja fémből készült, ami kellemes fényt kölcsönöz neki. Szintén nem valószínű, hogy az élettartama alatt megváltoztatja a színét. Nincsenek extra gombok vagy gombok. Nem meglepő, mert ez a modell egy gejzír kávéfőző, amely a legegyszerűbb főzési elvet használja. Csak bele kell tenni az őrölt kávét, és bekapcsolni a készüléket. Biztos lehet benne, hogy a 365 wattos teljesítmény határozottan elegendő a munka elvégzéséhez. És nem tart sokáig. Amint az ital elkészült, automatikusan kikapcsol.

  Ez a kávéfőző csak 800 g súlyú. Ez azt jelzi, hogy ne várjon tőle fejlett funkciókat. A megfizethetőség is megmutatkozik – a Rommelsbacher EKO 364/E jelentősen olcsóbb, mint egy olyan kávéfőző, amely többféle ital elkészítésére képes. A gejzírmodell talán legnagyobb hátránya a kis mennyiségű kávé, amit elkészíthet – két személy számára nem elég. Többé-kevésbé ugyanezt mondta Julia, aki a Yandexen posztolt.A “Marketplace” áttekintése a következőképpen szól: “Csak akkor tud újra kávét készíteni, ha a gép lehűlt. Egyébként ez egy igazi gond.

  Előnyök

  • Nagyszerű design;
  • A leggyorsabb módja az ital elkészítésének;
  • Magától elkészíti a kávét, amikor készen van;
  • Használható őrölt kávé is;
  • Az ital nagyon forró lesz;
  • Van egy kábelrekesz a tápkábel számára.

  Hátrányok

  • Nem főz kávét két személyre.

  De’Longhi A
 • cia EMKM 6
 • Értékelés: 4.8

  DELONGHI EMK 9 A<li></div><p>CIA.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/05/80616666197991-9516.jpg” height=”410″ title=”DELONGHI EMK 9 A</p><li>CIA.webp”><p>És ez egy sokkal elegánsabb eszköz. Mégis körülbelül ugyanannyiért adják el. Azonban manapság már nehéz megtalálni a boltokban, mivel már nem gyártják. Ha megteheted, ne habozz a vásárlással! Ez a készülék nagyszerű italt készít őrölt kávéból, amelyet gyorsan megszokhat.</p><p>Kilenc csésze kávéhoz elegendő. A készülék nem akadályozza meg, hogy elterelje a figyelmét a főzésről. Ezt bizonyítja, hogy képes fél órán keresztül magas hőmérsékleten tartani az italokat. Ez a készülék őrölt kávét igényel. Mondanom sem kell, hogy lényegesen olcsóbb, mint kapszulás társa? Sok más kávéfőzőhöz hasonlóan a De’Longhi EMK 9 A</p><li>A cia rendelkezik automatikus kikapcsolási funkcióval, és ebben a tekintetben olyan, mint egy vízforraló. Kivéve, hogy nincs vízszintjelzője. De nincs szükséged rá.<p>Ha belegondolsz, ez a legegyszerűbb kávéfőző. Azokat szólítja meg, akik nem tudják elsajátítani a modern technológia bölcsességét. A készülék testén található egy bekapcsolásjelző és a gomb, amely elindítja a folyamatot. Miután megnyomta az utolsót, csak annyit kell tennie, hogy megvárja, amíg az ital elkészül, és egy csészébe tölti. De ne feledje, az egyszerűsítés azt jelenti, hogy ez a készülék csak egyfajta kávét főz. Ha olyan kávéfőzőt szeretne beszerezni, amely képes cappuccinót és más kávékülönlegességeket készíteni, akkor egy sokkal drágább és nem gejzírmodellre van szüksége.</p><p>Sajnos a De’Longhi EMK 9-nek van egy komoly hátránya, amiről egyetlen tanácsadó sem fog szólni Önnek. A készülék kancsója műanyagból készült, és nem a leghőállóbb. Sok vásárló úgy találta, hogy elég gyorsan megrepedt. A készülékből hiányoznak a biztonsági funkciók is. Ami azt jelenti, hogy még akkor is működhet, ha elfelejtesz vizet tenni bele. Mondanom sem kell, hogy ez biztosan meg fog romlani?</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>A lehető legkönnyebben használható;</li><li>Alacsony költségek;</li><li>Alacsony energiafogyasztás;</li><li>Automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik;</li><li>Olcsó őrölt kávét használnak;</li><li>A kávéöntés ritka feladat;</li><li>Az ital fél órán át forró marad.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Az alsó rész nagyon felforrósodik;</li><li>Rövidebb élettartam;</li><li>Nincs biztonsági rendszer.</li></ul><h3>Ariete 1358</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=ARIETE 1358.webp

  Az egyik legolcsóbb gejzír kávéfőző. Ehhez a modellhez az orosz üzletekben körülbelül 3 ezer. Rubelek. Nyilvánvaló, hogy nem kaphatsz finom dizájnt ezért az árért. Ez egy egyszerű műanyag burkolatot használ, amely feketére vagy fehérre festhető. Csak a fedél fogantyúja vonzza a figyelmet – ez a gőz áramlásának formájában készült. Egyébként ez egy tipikus túlárazott kávéfőző, amely nem rendelkezik semmilyen extra vezérlőelemmel. És ez jó dolog, mert olyan könnyen kezelhető, még az idősek számára is.

  Más gejzírmodellekhez hasonlóan az Ariete 1358 is őrölt kávéval főz. A készülék használatának költsége nagyon alacsony. Emellett a kávéfőző meglehetősen energiatakarékos, mivel teljesítménye nem haladja meg a 400 wattot.

  Mint fentebb említettük, nincs nyomásmérő, kijelző vagy bármi hasonló. Még vízszintjelző sincs, mivel csak egy csésze kávéhoz elegendő víz van benne. A tokon csak a bekapcsolási jelző található. Sajnos a belsejét is érezhetően leegyszerűsítették. Nincs biztonsági rendszer, így a készüléket nem érdemes megvenni annak, aki feledékenységben szenved. Még automatikus kikapcsolási funkcióval sem rendelkezik! Készüljön fel arra, hogy az ital elkészülése körülbelül 5 percig tart – ez az az idő, amíg a készüléket ki kell kapcsolnia. Az utasítások szerint a készülék fél óra elteltével kikapcsol, de egyetlen vevő sem merte ellenőrizni.

  Előnyök

  • Két szín közül választhat;
  • A kávéfőző csendes;
  • Egy nagyon hosszú hálózati kábel;
  • Olcsó őrölt kávét használnak;
  • A művelet a lehető legegyszerűbb;
  • Nagyon alacsony költség;
  • Alacsony energiafogyasztás.

  Hátrányok

  • Nincs biztonsági rendszer;
  • Nincs automatikus kikapcsolás;
  • Elég nehéz tisztítani;
  • Nem mindenkinek fog tetszeni a design.

  A legjobb kávékarácsonyfakészítők

  Smeg ECF01

  Értékelés: 4.9

  SMEG ECF01.webp

  A Smeg termékek nagyon gyakran szerepelnek az Expertology mindenféle értékelésében. Az a tény, hogy a vállalat termékei nagyon különböznek a versenytársak eszközeitől. Legtöbbször kifinomult retro dizájnnal rendelkeznek! Ugyanez vonatkozik a Smeg ECF01 készülékre is. Leginkább ez a készülék úgy néz ki, mint egy drága bárban valahol söröntésre szolgáló eszköz. Lekerekített formájú, sok régimódi fogantyúval, és az italt egy előre elkészített bögrébe töltik. A rendkívül magas ár ellenére a kávéfőzőre nagy a kereslet, és a gyártó nyolc különböző színt küldött az üzletekbe!

  Ezt a készüléket természetesen nem különösebben értékelik a funkciók széles skálája miatt. Úgy érzem, mintha 39.000 lenne. Az árcédula elsősorban a dizájnra vonatkozik. Ez a kávéfőző úgy tűnik, hogy a múlt század közepén érkezett. És a belseje több mint modern. De azt is érdemes kiemelni, hogy a ház a legújabb, legtartósabb anyagokból készült. Ami bizonyos értelemben azt jelenti, hogy még sokáig reménykedhetsz abban. Legalábbis a XXI. század közepéig.

  Kezdetben úgy tűnik, hogy ez a készülék szinte egyáltalán nem rendelkezik funkciókkal. Ahol számos gombra van szükség? Valójában azonban különböző gombok és vezérlők szabályozzák a folyamatot. Különösen kétféle kávét kínál, az egy helyett: cappuccino és eszpresszó. A kávé hőmérsékletét is beállíthatja. Egyébként a főzési folyamat nagyrészt automatikus. Még nyomásmérő sincs, mert a nyomás amúgy is szigorúan 15 bar.

  A karob kávéfőző egy literes víztartállyal rendelkezik. Ez két csésze kávé elkészítéséhez elegendő (egyszerre is elkészíthetők). A készülék teljesítménye 1350 W. Ez azonban nem befolyásolja nagymértékben az áramszámlát, mivel a főzési folyamat nem vesz igénybe sok időt. A fűtőegység egy termoblokk, és nemcsak őrölt kávé, hanem kávékapszulák is használhatók benne.

  Az egyetlen kritika ezzel a géppel szemben a vezeték hossza lehet, amely nem haladja meg az 1 métert. Ettől eltekintve ez egy nagyszerű kávéfőző, vízszintjelzővel, jó biztonsági rendszerrel, kivehető csepegtető tálcával és még vízkeménység-szabályozással is.

  Előnyök

  • Az elegáns fémház;
  • Számos szín közül választhat;
  • A nyomás eléri a 15 bar-t;
  • Cappuccino is lehetséges (kézi üzemmódban);
  • Egyszerre két csésze kávét is készíthet;
  • Csészemelegítővel és kivehető csepegtető tálcával rendelkezik;
  • Vízszintjelzővel rendelkezik;
  • Alacsony zajszint.

  Hátrányok

  • A tápkábel nem túl hosszú;
  • Rendkívül magas költségek;
  • A víztartály lehetne egy kicsit nagyobb.

  A De’Longhi Dedica EC 685

  Értékelés: 4.8

  DE'LONGHI DEDICA EC 685.webp

  Ez a kávéfőző hagyományosabb, modernebb kialakítású. Minőségi anyagokból készült. Egy évig, két évig vagy akár egy évtizedig is jól fog kinézni a fémhéj – feltéve, hogy nem karcolja meg. A De’Longhi termékek általában elég sokba kerülnek, de a Dedica EC 685 már 14 ezer forintért megvásárolható. Az árcédula nem a legnagyobb a kettő közül. Ugyanakkor a készülék büszkélkedhet néhány további funkcióval, például egy ital egyidejű elosztásával két pohárba.

  A kávéfőző négy színváltozatban kapható, így bármilyen konyhabelsőhöz illeszkedik. A készülék nagy, de nem túl nagy – a belsejében egy 1,1 literes víztartály található. Ezzel a modellel négyféle kávé készíthető: latte, espresso, latte macchiato és cappuccino. Ez utóbbi azonban azt mondja, hogy kézi üzemmódban. A nyomás tekintetében a készülék 15 bar nyomást biztosít. A készülék teljesítménye 1300 W, ami egy karob modellre jellemző. Az automatikus kikapcsolás és néhány más biztonsági rendszer szintén figyelemre méltó.

  A csészék a speciális alapra helyezhetők. És végül, de nem utolsósorban, van melegítő funkciója is. Csöpögtető tálca kapható. Ezenkívül lehetetlen nem megemlíteni a mészkőmentesítési mutatót, amely messze nem minden kávéfőzővel rendelkezik.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a De’Longhi Dedica EC 685 nem a legjobb választás azoknak, akik szeretnek hatalmas bögrékből kávét kortyolgatni. A csap alá helyezhető csésze magassága 12 cm-re van korlátozva.

  Előnyök

  • Elegáns, modern megjelenés;
  • Négy házszín közül választhat;
  • Olcsó, előre őrölt kávét használnak;
  • A víztartály tisztességes térfogata;
  • Különböző típusú kávékat készíthet;
  • Automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik;
  • A test fémből készült;
  • Van egy kivehető csepptálca és csészemelegítő;
  • Egyszerre két pohárban is tud italt adagolni;
  • A vízkőeltávolítás jelzője jelen van.

  Hátrányok

  • Minden csésze után el kell mosni a kúpot és a gőzcsövet;
  • Az ár azonban nem mindenki számára megfelelő;
  • Nincsenek rekeszek a mérőkanál és a szűrőbetétek számára.

  Krups Calvi Meca XP 3440

  Értékelés: 4.7

  KRUPS CALVI MECA XP 3440

  Egy másik eszköz, amellyel őrölt kávéból ital készíthető. Mint néhány más ilyen típusú készülék esetében, a burkolat itt is fémből készült. A formatervezés azonban nem nevezhető kidolgozottnak vagy ideálisnak – a kávéfőző egyszerűnek tűnik. Az egyetlen figyelemre méltó funkció a fő fogantyú, amely a kávé adagolására használható – ilyen olcsó készülékekben általában nem látni ilyet. Azonban nem mindenki tartaná ezt a gépet olcsónak, mert sok orosz számára kézzelfogható 11 ezer rubelt kérnek érte. Lásd .

  Ez a modell egyszerű vezérlőpanelt kapott. Van egy bekapcsológomb és egy üzemmódválasztó gomb. Ezzel a készülékkel eszpresszót és kapucsínót készíthet. De a második fajta ital nem készül automatikusan, mert ez nem egy teljes értékű kávéfőző, 40-50 ezerért árulják. rubel. A gyártó megtakarításai a csészetartóban is észrevehetőek – nincs fűtőelem.

  Ebben a kávéfőzőben termoblokkot használnak. Leginkább az 1460 W-ot használjuk fel. A víztartály térfogata 1,1 liter. A kávéfőzés során nyomás keletkezik. Csak 15 bar magasan van. Nem tudod biztosan megmondani, mert nincs nyomásmérő. A készülék nem rendelkezik automatikus mésztelenítéssel. De a két csésze egyidejű adagolása nem felejtődik el, ahogy a csepegtető tálca sem.

  Krups kiderült, hogy egy jó kávé karob. De néhányan biztosan nem lesznek elégedettek a műanyag burkolatával. A szokásos probléma a cappuccinátorokkal – a tej szinte azonnal megfagy, így a tisztításuk igazi gondot jelent. Még egy utolsó tanács: miután megvásárolta a kávéfőzőt, mindenképpen olvassa el a használati útmutatót. A helyzet az, hogy e nélkül az eszköz használata a készülék meghibásodásához vezethet, mivel néhány nem nyilvánvaló részletet feltételez.

  Előnyök

  • Olcsó őrölt kávét használ;
  • A víztartály tisztességes térfogata;
  • Kétféle kávé készíthető;
  • Egyszerre két csészét is el lehet készíteni;
  • Van egy kivehető csepegtető tálca;
  • Gyors felmelegedés;
  • Automatikus kikapcsolással rendelkezik.

  Hátrányok

  • A használat nem mondható könnyen elsajátíthatónak;
  • A kapucsínó nagyon nehezen tisztítható;
  • Nincs csészemelegítő;
  • A szűrők rossz rögzítése a kúpban.

  REDMOND RCM-1511

  Értékelés: 4.7

  REDMOND RCM-1511.webp

  A REDMOND Carob kávéfőző is jó kávéfőzőként kapható. A fent tárgyalt versenytársaktól ez a modell a cappuccino teljesen automatikus elkészítésének lehetőségével különbözik. Ezzel a készülékkel ízletes eszpresszót, americanót és latte macchiatót is készíthet.

  Mint tudják, a REDMOND márka számos olyan eszközt kínál, amelyek integrálhatók egy intelligens otthonba. Az RCM-1511 összetételében azonban nincsenek vezeték nélküli modulok, így ne várjon tőle fokozott funkcionalitást. Nagyon egyszerű eszpresszógép, szentjánoskenyér típusú, az előlapon lévő gombok megnyomásával működtethető. Van egy masszív fogantyú, amely a sörfőzés kezdetéért felelős. És a cappuccinatornak saját kezelőszervei vannak, amelyek szintén könnyen kezelhetők.

  A modell teste fémből készült. Belül egy 1000W-os elektromos motor rejtőzik. Ez lehetővé teszi, hogy a kávéfőzőt még egy régi faházban is telepítse, alumínium vezetékekkel. Különösen a víztartályhoz: 1.4L. Az ideális térfogat, hogy ne kelljen napokig aggódnia a tank feltöltése miatt.

  Más karob kávéfőzőkhöz hasonlóan ez a modell is 15 bar nyomást fejleszt működés közben. Nincs más lehetőség, ezért nincs nyomásmérő ezen a készüléken. Nincs automatikus mésztelenítés, ez a funkció csak a drágább modellekben található meg. De a készülék tulajdonosa beállíthatja a melegvíz adagját. Mindenesetre az ital inkább forró, mint langyos lesz. A probléma csak akkor oldódik meg, ha a bögrét egy időre a tetejére helyezi, amely a kávékészítés során nagyon forróvá válik.

  Jó, hogy a gyártó bevezette a két csésze kávé egyidejű elkészítésének lehetőségét. Tetszeni fog a zsinórtároló rekesz is. Mi viszont úgy érezzük, hogy a kávéfőző állandóan helyet foglal a konyhában, így a rekesz felesleges lesz. Kivehető csepptálca, amely megkönnyíti a készülék tisztítását. Egyébként a felugró kijelző segítségével azt is ellenőrizheti, hogy a víztartály tele van-e.

  Előnyök

  • Lehetőség van automatikus cappuccino-készítésre;
  • Egy nagy víztartály;
  • Alacsony energiafogyasztás;
  • Különböző típusú kávékat készíthet;
  • Alacsony tulajdonlási költség;
  • Automatikus kikapcsolással rendelkezik;
  • A csészemelegítő és a kivehető csepptálca jelen van;
  • Egyszerre két csésze kávé is főzhető.

  Hátrányok

  • A kávét melegen szolgálják fel;
  • A hálózati kábel mindössze 1 méter hosszú;
  • Nem mindenkinek fog tetszeni az elektronikus vezérlés.

  Kitfort KT-702

  Értékelés: 4.6

  KITFORT KT-702.webp

  Ennek a kávéfőzőnek az alkotói megpróbáltak olyan készüléket tervezni, amely hasonlít egy professzionális kávéfőzőhöz. A készülék lekerekített formájú fémházat használ, az ital adagolása egy masszív kar elfordításával történik, a főzési folyamatot pedig a manométeren lévő nyíl mozgása kíséri.

  Ez a kávéfőző a szentjánoskenyér típusba tartozik. A fent tárgyalt modellekhez hasonlóan őrölt kávéra van szükség, amely viszonylag kevés pénzért kapható a boltokban. A főzés közbeni energiafogyasztás nem haladja meg az 1100 W-ot. Csak a nyomás, amely csak 10 bar-t ér el, zavaró. De ez semmilyen módon nem rontja az ital ízét.

  Ez az egyik legolcsóbb szentjánoskenyérfa-gyártó. Ezért azt javasoljuk, hogy ne lepődjön meg a készülékkel elkészíthető italok minimális választékán. Valójában csak eszpresszót és kapucsínót készít. A második típusú kávé kézi üzemmódban készül, és a cappuccinator későbbi tisztítása gyorsan megunja Önt.

  Örülünk, hogy a gyártó nem szüntette meg a két csésze kávé egyidejű elkészítésének szükségességét. Nem fosztja meg a gépet a kivehető csepegtető tálcától sem. De nem spórolt a hálózati kábellel – hossza nem haladja meg a 93 cm-t. A víztartállyal sem mindenki elégedett, amelynek kapacitása 1 liter. Ez azonban teljesen elegendő három-négy csésze kávé elkészítéséhez – ami nem a legkisebb csésze kávé -, és sokan csak egy-két csészére vágynak.

  Előnyök

  • Alacsony költségek;
  • A cappuccino elkészíthető (kézi üzemmódban);
  • Van egy nyomásmérő;
  • Olcsó őrölt kávét használnak;
  • Tartós fémház;
  • Alacsony energiafogyasztás;
  • Kivehető csepegtető tálca.

  Hátrányok

  • Nem a maximális nyomáson nyomja;
  • Rövid tápkábel;
  • Léteznek hibás gépek.

  A legjobb csepegtető kávéfőzők

  Szia

 • ps HD7767 Grind
  ew
 • Értékelés: 4.9

  Philips HD7767 Grind </div><p>Ez az egyik legolcsóbb kávéfőző. src=”/wp-content/uploads/2023/05/5241666197991-316.jpg” height=”480″ title=”Philips HD7767 Grind” <br />ew”></p><p>A Philips márka még mindig minőségi készülékeket gyárt, amelyek nagyban megkönnyíthetik az életet. Vegyük a HD7767 Grind kávéfőzőt <br />Az ew egy kicsit szebbé teszi a reggeleket. Ez a kávéfőző ízletes italt készít, amely teljesen ébren ébreszti Önt. Ebben az esetben az Americano felé irányul. A száraz ital lehet őrölt vagy gabonaalapú. Beépített darálóval rendelkezik, amely 350 g babot képes befogadni, és nem véletlenül van beépített darálója. Az őrlési szint állítható – összesen 9 opció áll a tulajdonos rendelkezésére.</p><p>Mint sok más csepegtető kávéfőző, ez is szűrővel rendelkezik. Az alapértelmezett beállítás az “állandó”, amelyet rendszeresen tisztítani kell. De helyette eldobható szűrőket is be lehet tenni.</p><p>A kávéfőző elég nagy, így az 1000 wattos teljesítménye nem meglepő. Tartalmaz egy 1,2 literes csepegtető edényt is. Ez azt jelenti, hogy nem csak két, hanem három ember kiszolgálására is elegendő. Az ultramodern, kijelzővel és üzemmóddal ellátott kezelőpanel szintén lenyűgöző. A rajta lévő információk még sötétben is jól láthatók, mivel a képernyő fényes háttérvilágítással rendelkezik.</p><p>Szia</p><li>ps HD7767 Grind <br />Az ew földtartállyal, csepegésgátló rendszerrel és automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik. Csak a csepegtető tálca hiányzik, de ez a kialakítás szükségtelenné teszi azt.<p>Nagyon kevés hátrányt említenek a kávégép véleményeiben. Az emberek leginkább a zajszinttel elégedetlenek, amely gyakran akkor jelentkezik, amikor a darálót aktiválják. De ez a probléma sok más modellnél is előfordul.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Ez egy nagyszerű design;</li><li>Nagy kapacitású kávéskanna;</li><li>Van beépített kávédaráló;</li><li>Az őrlési fok állítható;</li><li>Kiválaszthatja a kávé erősségét;</li><li>Meglehetősen magas főzési sebesség;</li><li>Van egy automatikus kikapcsolás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A darálóról kiderült, hogy zajos;</li><li>Ideális esetben újrafelhasználható szűrőkre van szükség.</li></ul><h3>Kitfort KT-720</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Kitfort KT-720

  Rögtön ébredés után meg akarja inni a kávéját? Ebben az esetben késleltetett indítású kávéfőzőre van szüksége. Például a Kitfort KT-720 rendelkezik ilyen modellel. Ez egy csepegtető modell, amely kávébabokkal és őrölt kávéval egyaránt képes dolgozni. Az első egy beépített darálót használ. Nem nevezhető közönségesnek – lehetővé teszi az őrlési fok kiválasztását. A rendelkezésre álló beállítások között szerepel a kész ital erősségének kiválasztása is. Használatához egy hét gombból és egy háttérvilágítással ellátott kijelzőből álló kezelőpanelt kell használnia.

  A készülékhez tartozik egy kávéskanna, amelynek térfogata 1,5 liter. Ez azt jelenti, hogy egyszerre több embernek is készíthet egy italt. A folyamat nem tart sokáig, mert a készülék teljesítménye eléri az 1050 wattot. Az is jó, hogy a kávéskanna az itallal készen áll egy kis időre, hogy felmelegedjen. Ezt mondja Vladimir, aki a következő értékelést hagyta a “Citylink” online boltban: “Minden nap reggel 6-kor kelek fel a munkába, és tudom, hogy már készen van a kávé. És mivel van melegítő üzemmód, még két csészével többet iszom, miközben készülök a munkába”.

  Azt még meg kell mondani, hogy a készülék súlya 4,9 kilogramm, és egy mérőkanállal érkezik. Ennek eredményeképpen kiderül, hogy ez szinte tökéletes csepegtető kávéfőző 9000 rubelért.

  Előnyök

  • Kényelmes működés;
  • Van egy jó minőségű daráló;
  • Csepegésgátló rendszer is rendelkezésre áll;
  • Egy nagy kávéskannával érkezik;
  • Automatikus fűtési funkcióval rendelkezik;
  • Beállíthatja az ital erősségét;
  • Késleltetett indítás funkció elérhető.

  Hátrányok

  • Nem kényelmes a víz feltöltése;
  • Hangos daráló zaj.

  REDMOND SkyCoffee M1509S

  Értékelés: 4.7

  REDMOND SkyCoffee M1509S

  Egy nagyszerű csepegtető kávéfőző, amely mind az ital minőségével, mind a főzési idővel kielégíti a vásárlókat. A Sky készülékcsaládba tartozik, ami azt jelzi, hogy vezeték nélküli modullal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy okostelefonjáról vezérelheti a kávéfőzőt. Ennek a modellnek egy másik jellemzője a késleltetett indítás funkció. Röviden, ha megvásárolja a REDMOND SkyCoffee M1509S-t, már ébredés után kap egy kávét.

  A kezelőpanel itt néhány gombból és egy apró kijelzőből áll. A test műanyagból készült. Úgy érezhetjük, hogy a gyártó a legtöbbet takarékoskodott rajta – a készülék kialakítása nem nevezhető finomnak. Továbbá, az alkotók nem vezettek be egy kávédarálót. Következésképpen csak őrölt kávét kell vásárolnia.

  Ennek a modellnek a teljesítménye 1000 watt, ami elégséges ahhoz, hogy. A készülékhez tartozik egy kávéskanna, amelynek kapacitása 1,5 literig terjed. Ez azt jelenti, hogy az ital több ember számára elegendő. És ne aggódjon amiatt, hogy gyorsan kihűl – automatikus fűtési funkcióval rendelkezik. Csepegésgátló rendszerrel is rendelkezik.

  Egyébként ez egy ismerős kávéfőző. Az teszi kiemelkedővé, hogy Bluetooth modullal rendelkezik. De ne számítson arra, hogy a Yandex hangalapú asszisztens érzékeli – ehhez speciális felszerelést kell vásárolnia. Az IXBT-n megjelent REDMOND SkyCoffee M1509S értékelés szerzői is írnak róla.

  Előnyök

  • Nagy teljesítmény;
  • Egy nagy kávéskannát használ;
  • Van automatikus fűtési funkció;
  • Késleltetett indítást hajtanak végre;
  • Vezeték nélküli vezérlés is rendelkezésre áll;
  • Kiválaszthatja a kávé erősségét;
  • Csepegésgátló rendszerrel rendelkezik.

  Hátrányok

  • Nincs daráló;
  • A ház műanyagból készült.

  Szia

 • ps HD7457 Napi kollekció
 • Értékelés: 4.7

  Philips HD7457 NAPI KOLLEKCIÓ.webp

  A Philips márkanév alatt számos minőségi háztartási készüléket gyárt. A HD7457 Daily Collectiont például rendkívül nehéz kiválasztani. Különösen, ha megnézzük ennek a kávéfőzőnek az árcéduláját, ami nem több mint 3 ezer tasak. RUB. Nem várhatja el, hogy ebbe a készülékbe darálót építsenek be? Az is ostobaság lenne, ha többféle kávét remélnénk, a felhasználó kizárólag Americano-t élvezhet.

  Amint azt már megértette, ez a készülék őrölt kávéhoz készült. Bármelyik szupermarketben megtalálható, és gyakran elfogadható áron kapható. Az ital elkészítése az 1,2 literes kapacitású kávéskannában történik. Nem hiszem, hogy ez még egy háromtagú család számára is elegendő lenne. A Philips HD7457 Daily Collection 1000 watt áramot fogyaszt a kávéfőzéshez. Biztos lehet benne, hogy a készülék könnyen a legjobb teljesítményt nyújtja, még a régi alumínium vezetékekkel rendelkező otthonokban is.

  Mint sok más kávéfőző, ez a modell is szűrőt használ. Lehet egyszer használatos és állandó. Itt minden attól függ, hogy rendszeresen tisztítja-e vagy sem. Egyszer használatos szűrők, szükség esetén külön megvásárolhatók. És lehetséges, hogy a legközelebbi boltban nem találja meg őket.

  Ez a kávéfőző csöpögésgátló rendszerrel rendelkezik, amire nem lehet panasz. De nincs kijelző, a gyártó megpróbálta a lehető legjobban leegyszerűsíteni a folyamatvezérlést. A készülék teste fém helyett műanyagból készül. Részben ez tette lehetővé, hogy jelentősen csökkentse a költségeket. Könnyen látható azonban, hogy még a belső alkatrészek sem a legstrapabíróbb anyagokból készültek. Erre utal legalábbis a kávéfőző súlya, amely nem haladja meg az 1,42 kg-ot.

  Előnyök

  • Nem különösen nagy energiafogyasztás;
  • Ez a kávéfőző nem kicsi;
  • Különböző szűrők támogatottak;
  • Van egy automatikus fűtőlemez;
  • Kis méret és súly;
  • Nagyon alacsony költségek;
  • Olcsó, előre őrölt kávét használnak.

  Hátrányok

  • Aligha egy hosszú élet;
  • Csak egyfajta kávé;
  • Nehéz megtisztítani a kúp alatti teret;
  • A vízszintjelző szinte azonnal megtelik;
  • Nincs automatikus kikapcsolás.

  Bosch TKA 3A031/3A034

  Értékelés: 4.6

  BOSCH TKA 3A031 3A034

  A Bosch-t sokan az építőipari szerszámairól ismerik. Az egyik a porszívóban vagy a mosógépben használja. De a német gyártó kínálatában más készülékek is vannak! Például az üzletekben nagyon olcsó TKA 3A031/3A034 kávéfőzőt találhat. Ez a modell körülbelül 2500 rubelbe kerül. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a készülék megjelenése miatt, amely nagyon egyszerű megjelenésű. Mindenesetre a termék nem kelti azt a benyomást, hogy a legolcsóbb kávéfőző, amelyet a “kínaiaktól” rendeltek. Ha már itt tartunk, a gyártó két változatot is készített alkotásából. Az egyik fehér, a másik piros színű. A test, ahogyan azt már sejteni lehet, műanyag.

  Az őrölt kávét a gép tetejébe töltjük. Mint tudják, ezt a fajta kávét minden szupermarketben árulják, és alacsony áron. Ebben a tekintetben számíthat a kávéfőző olcsó működésére. Tartani fog bármilyen hosszú ideig? Ez egy jó kérdés. A Bosch nem arról ismert, hogy rosszabb termékeket gyártana. Ez reményt ad arra, hogy a Bosch TKA 3A031/3A034 legalább néhány évig kitart. Még a legegyszerűbb alkatrészek ellenére is, amelyeket a legfeljebb 1,5 kg-os tömeg jelez.

  Mint minden más csepegtető kávéfőző, ez a modell is átlátszó műanyagból készült kávéskannába adagolja az italt. Amint a folyamat befejeződik, a rendszer automatikusan kikapcsolja a készüléket. A kávéskanna kapacitása 1,25 liter, ami három vagy néha négy személy számára elegendő.

  Alacsony ára ellenére ez a készülék csepegésgátló rendszerrel rendelkezik. Van egy automatikus melegítőlemez is. Ez azért fontos, mert enélkül aligha tudna forró kávét élvezni csepegtető rendszer nélkül. Érdekes módon, még ezzel a tervezési elemmel együtt is, a készülék nem kapott túl nagy energiafogyasztást – a gyártó 1100 wattot adott meg.

  Aligha van olyan olcsó kávéfőző, amely elektronikus vezérléssel büszkélkedhet. A felhasználónak itt is meg kell nyomnia egy hagyományos mechanikus gombot. A készülék másik előnye a nagyon olcsó szűrők használata.

  Ami a hátrányokat illeti, ezeket már említettük fentebb. És a végén az az ajánlás, hogy ne húzzuk ki az edényt, amint az ital elkészült. Várja meg, hogy az utolsó csepp is megfelelő hanggal jöjjön ki. Ellenkező esetben váratlanul ráeshet a melegítőlemez aljára, ami arra kényszeríti Önt, hogy később időt töltsön ennek a tervezési elemnek a tisztításával.

  Előnyök

  • Két szín közül választhat;
  • Egy meglehetősen nagy kávéskannával érkezik;
  • Egyszerűen kezelhető;
  • Van egy automatikus kikapcsolási funkció;
  • Alacsony árú, előre őrölt kávét használnak;
  • Van egy tárolórekesz a zsinór számára;
  • Van egy automatikus fűtőlemez;
  • A csepegésgátló rendszer be van építve;
  • Rendkívül alacsony költség.

  Hátrányok

  • A műanyag burkolat és az egyszerű kialakítás;
  • Csak egyféle kávé készíthető;
  • A hálózati kábel nem olyan hosszú.

  A legjobb kapszulakészítők

  De’Longhi Nespresso Lattissima One Nespresso Lattissima One EN 500

  Értékelés: 4.9

  De'Longhi Nespresso Lattissima One Nespresso Lattissima One EN 500

  Már teljes értékű kávéfőzőnek tekinthető, még ha meglehetősen kicsinyes is. Ez azért van, mert nemcsak eszpresszót, hanem néhány más italt is tud főzni, beleértve a közkedvelt cappuccinót is. Ez teljes mértékben a használt kapszuláktól függ. A készülék teste műanyagból készült. Eléggé, azt kell mondani, minőségi. Háromféle színre festhető: fehér, barna vagy fekete.

  Ez a modell bármilyen kávét automatikusan elkészít, még a már említett cappuccinót is (a tejtartály 125 ml térfogatú). A készülék kikapcsolja magát, ha nem használják. Itt az érintésvezérlést használjuk, ami bizonyos korlátozásokat ír elő erre az eszközre vonatkozóan. Különösen az idősek egy részének nem biztos, hogy tetszeni fog. Nem javasoljuk, hogy túl nagy figyelmet fordítson erre a pontra. Ami még fontosabb, hogy a gép teljesítménye 1700 watt. Ez azt jelenti, hogy az italod elég gyorsan elkészül. Az egyetlen kár, hogy nincs lehetőség a kávé egyidejű szállítására két csészében. Először az első adagot kell főzni, majd a másodikat. Tehát egy két- vagy háromfős család jobb, ha más modellt keres.

  A készülék súlya mindössze 4,2 kilogramm. Egy méter hosszú kábellel csatlakoztatható a hálózathoz. A forró víz mennyiségét, valamint az előnedvesítést is beállíthatja, nem úgy, mint egy egyszerű kávéfőzőnél. A készülék kivehető csepegtető tálcával is büszkélkedhet.

  A De’Longhi Nespresso Nespresso Lattissima One EN 500 értékelésében többet olvashat a 101kofemashina oldalon megjelent véleményben. Ami a valódi vásárlóktól származó értékeléseket illeti, azok kizárólag pozitív hangvételűek. Például az Ozon webáruházban egy Kornev nevű személy a következőket írta: “Nincs hátránya, tökéletesen főz, jó beállítások az alapból. A legfontosabb dolog az, hogy ne vásároljunk hasonló kapszulákat”. Javasoljuk, hogy ehhez a géphez Nespresso Original-t vásároljon, mert különben az ital íze teljesen más lesz.

  Előnyök

  • Kifinomult design;
  • Kompakt méret;
  • Könnyen kezelhető;
  • Gyors főzés;
  • Még kapucsínót is tud készíteni;
  • Kivehető csepegtető tálca.

  Hátrányok

  • Drága kapszulákat használnak;
  • Az árcédula nem mindenkinek fog tetszeni;
  • Nem tud egyszerre két adagot főzni;
  • Nem túl hosszú zsinór.

  Krups Dolce Gusto KP 1201/1205/1206/1208/123B Mini Me

  Értékelés: 4.8

  Krups Dolce Gusto KP 1201/1205/1206/1208/123B Mini Me

  Ez a kapszulás kávéfőző rendkívül szokatlan kialakítással büszkélkedhet. Az is elég ritka, hogy egy ilyen eszköz több színben is kapható. A készülék latté, eszpresszó és kapucsínó készítésére használható. Dolce Gusto kapszulákra lesz szüksége. Ez talán a modell legsúlyosabb hátránya, mivel nem minden szupermarketben van ilyen, különösen a vidéki városokban.

  A készülék könnyen megtanulható elektronikus vezérlést használ. A készülék teljesítménye eléri az 1500 wattot. Így a kávéfőzés csak rövid időbe telik. Az egyetlen szégyen, hogy csak egy adaggal kell számolni. Ezzel azonban könnyen együtt lehet élni.

  Ez a modell automatikus kikapcsolási funkcióval van felszerelve. Amikor a kialakításról van szó, a gyártó nem felejtette el sem a hulladéktartályt, sem a kivehető csepptálcát. A csésze állítható magasságú állványra illeszkedik. Súlya 2,55 kg.

  A legtöbb esetben ez a kávéfőző nagyszerű értékeléseket gyűjt. Alexander például azt írta a Yandex.a piac a következőkkel rendelkezik: “Kompakt. A kávé íze nagyszerű, ellentétben az instant kávéval. De a kávéfőző zajos. Reggel nem lehet csendben főzni.

  Néhány évvel ezelőtt a gyártó mellékelt egy szórólapot egy ingyenes kapszulacsomag kódjával, amely körülbelül 700 rubelbe került. Mostanra felhagyott ezzel a gyakorlattal. A kávéfőzőn lévő “700 rubel ajándékként” matrica azonban még mindig jelen van. Most figyelmeztetlek!

  Előnyök

  • Érdekes kialakítás;
  • Megfelelő áron;
  • Nagy kapacitás;
  • A vezérlés egyszerűen érthető;
  • Háromféle kávét készít;
  • Nem feledkezve meg a kivehető csepegtető tálcáról sem;
  • A pohártartó állítható magasságú.

  Hátrányok

  • Magas zajszint;
  • Nem lehet egyszerre két csészét készíteni,
  • A megfelelő kapszulákat nem olyan könnyű megtalálni.

  A Wacaco Minipresso

  Értékelés: 4.6

  WACACO MINIPRESSO.webp

  A világ egyik legkisebb kapszulagyártója. Valójában alig nagyobb, mint egy normál termosz. Ha ezt nem tudod, talán azt sem tudod, hogyan működik. Nincs szükség a hagyományos, konnektorba dugható tápkábelre. Ennek oka, hogy a Wacaco Minipresso kézi üzemmódban működik. Most már érti, miről szól ez a modell. Nem kell valahol a konyhában állnia. Például magával kell vinnie a munkahelyére. Vagy egy ilyen kávéfőző jó lenne az autóban, amelyben az edzőterembe ment. Az edzés fárasztó, de a kávé utána biztosan felpezsdíti az embert.

  Mondanom sem kell, hogy a termék háza műanyagból készült. A fémre itt nincs szükség, túl nehézzé tenné a hordozható kávéfőzőt. Az italhoz Nespresso kapszula szükséges. Pontosabban csak egy kapszula. Egy speciális rekeszbe helyezik, majd forró vizet kell önteni rá. Ezután már csak fel kell pumpálni a gépen belüli nyomást, amíg eléri a 15 bárt. Ez minden, egy kis italt élvezhet, amelynek ugyanolyan jó íze van, mint egy hagyományos kávéfőzőnek. Valószínűleg ezért kérnek sok pénzt ezért a modellért.

  Előnyök

  • Nem igényel áramot;
  • A művelet a lehető legegyszerűbb;
  • Magaddal viheted;
  • Egy csészével érkezik.

  Hátrányok

  • Magas költségek;
  • Forró vízre van szüksége;
  • Némi kézi munkára van szükség;
  • Kis adagolási méret.

  Következtetés

  Most már tudod, milyen drágák a jó kávéfőzők. Teljesen ismeretlen okokból ez az egyik legdrágább háztartási készüléktípus. Természetesen megpróbáltunk beszélni a költségvetési modellekről, de még a vásárlásuk is túl nehézkesnek tűnik egyesek számára.

  Olvasson tovább  A 20 legjobb hűtőszekrény minőség és megbízhatóság szempontjából
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: