7 legjobb szagelnyelő hűtőszekrénybe

*A szerkesztők szerint a legjobb. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szakorvosi konzultáció szükséges.

Sokan szembesültek azzal a problémával, hogy hűtőszekrényükben tartósan kellemetlen szag van, amelyet még a többszöri tisztítás után sem lehet eltávolítani. Több okból keletkezik. Az egyik a lejárt élelmiszerek miatt, a másik pedig a szivárgó tárolás miatt. A hálózati áramkimaradások és túlfeszültségek a hús, a hal és a készételek kiolvadásához vezetnek, és ennek következtében erős szag keletkezik, amely a hűtőszekrény kinyitásakor nemcsak a konyhában, hanem az egész lakásban terjed.

A szagok megszüntetése és a szagok ismételt kialakulásának megelőzése gondos polc- és falhigiéniával, a közelben lévő áruk ellenőrzésével és az élelmiszerek eltarthatósági idejével lehetséges. Egy másik hatékony módszer a szagelnyelők használata. Ezek a mini készülékek képesek semlegesíteni a hal, a füstölt húsok, a zöldségek, a sajt és a fokhagyma szagát, és a házigazda nagyobb erőfeszítése nélkül tisztán és frissen tartják a belső teret.

az adszorbenseket hatásmódjuk szerint osztályozzák. Az abszorbens lehet gél vagy faszénszűrő. Egyes modellek további antibakteriális hatással rendelkeznek a mikroorganizmusok szaporodása elleni küzdelem révén. Néhány háziasszony csak a népi jogorvoslatokban bízik. Ez egy hatékony módszer, de a jó minőségű ipari abszorberek jobb eredményt adnak, mint a citromszeletek, fekete kenyérszeletek vagy kávébabok.

Azok számára, akik haboznak a vásárlással kapcsolatban, és még nem tudják, hogy melyik készüléket vásárolják meg, szakértőink összeállítottak egy listát 7 modellből, amelyek a fogyasztói vélemények szerint magas szintű teljesítményt nyújtanak. Ezek a legjobb módja a makacs szagok kezelésének anélkül, hogy befolyásolnák a termékeket. Ezek az abszorberek ártalmatlan nyersanyagokból készülnek, és nem károsítják a környezetet.

A legjobb szagelnyelők értékelése hűtőszekrényekhez

JelöléshelyTermék neveár
A legjobb szagelnyelők rangsora hűtőszekrényekhez1Filtero Art.504370 €
2Cocoon szénnel, 150 gr134 €
3Topperr Blue Ice 3109160 €
4eesal150€
5BARRIER120 €
6MultiDom, Frissesség, 5,5 cm76 €
7Glorus Deo87 €

Filtero hűtőszekrény szagelszívó, Art.504

Értékelés: 4.9

FILTERO ZERO-FUME EXCHANGER, COMBINATION SET, ART.504.webp

Az első helyen egy professzionális abszorber áll, amely tökéletesen semlegesíti a tartósan szúrós szagokat. Hipoallergén műanyag adagoló és két kivehető patron. A szűrő aktív szenet és keményítő impregnálást tartalmaz. E két adszorbens kombinációja segít optimális mikroklímát teremteni a hűtőtérben a szagok eltávolításával és a túlzott nedvesség felszívásával.

A gyártó minden árnyalatról gondoskodott azáltal, hogy az adagolót felhasználás végét jelző jelzéssel látta el. A hostessnek nem kell megjegyeznie vagy felírnia a patron telepítési dátumát. A kijelzőn megjelenik a hónap, amikor eljött a csere ideje.

A készülék nem termel saját szagokat, harmonikusan mutat a termékek közepén, és nem foglal sok helyet.

A termékértékelések pozitívak. Sokan kiemelték, hogy a modell könnyű, kis méretű, 2-3 nap alatt maradék nélkül semlegesíti a berögzült szagokat, majd segít a különböző termékek tárolásában a szomszédságban anélkül, hogy keveredne az illatuk.

Előnyök

 • német tudósok fejlesztették ki;
 • megőrzi a gyümölcsök és zöldségek frissességét;
 • adagoló dátumkijelzővel;
 • a szűrők könnyen cserélhetők;
 • 4 hónap tisztaság és ápolás.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Kokubo faszénes fagyasztó általános rekesz szagelnyelője

Értékelés: 4.8

KOKUBO ANXIETIKUS SZÁMLA KOLLEKTÍV HŰTÉSHEZ ÉS FAHŰTÉSHEZ, 150g.webp

A második pozícióban egy japán gyártmányú abszorber található, amely semlegesíti a hűtőszekrényben lévő legerősebb és legcsípősebb szagokat. Használata biztosítja a készülék tartós higiénikus tisztaságát, és megőrzi az ételek frissességét, aromáját és ízét. Fokozott hatás a kétféle szén használatának köszönhetően: faszén és aktív szén. Nemcsak a levegőt szűrik, hanem tartós antibakteriális hatást is garantálnak.

Ez segít kiküszöbölni a kórokozó mikroflóra terjedését, és a gyümölcsöket és zöldségeket rothadás nélkül, sértetlenül tartja. Az eltarthatósági idő a hűtőszekrény térfogatától függ. Egy 450 literes rekesz esetében például a készüléket kéthavonta kell cserélni. Kisebb helyigény esetén akár 4 hónapig is használható.

Az ügyfelek visszajelzései megerősítették a termék hatékonyságát. Elnyeli a nyers, hűtött hús, hal és füstölt hús szagát. A természetes szagtalanító különleges mikroklímát hoz létre, amely hosszabb ideig fennmarad.

Előnyök

 • a márka és a gyártás országa – Japán;
 • Baktericid és gombaellenes hatás;
 • természetes, környezetbarát nedvszívó anyagok;
 • könnyű, frissítő illat képződése.

Hátrányok

 • nem azonosították.

Torregg Blue Ice Ice hűtőszekrény szagelnyelő 3109

Értékelés: 4.7

TOPPERR TISZTA LEVEGŐ ELSŐ Csereszűrő HŰTÉSHŰTŐHŰTŐHEZ 3109.webp

A harmadik az áttekintésünkben – hatékonyan semlegesíti a hal, hús, sajt vagy különleges ízű ételek, például hagyma és fokhagyma által okozott kellemetlen szagokat. Minőségi és biztonságos nyersanyagokból készül. Az abszorbens egy gélgranulátum, amely többszörösen hatékonyabb és tartósabban távolítja el a szagokat, mint a gél. Természetes eredetű ásványi és szénalapú anyagokból készült.

Formájának köszönhetően a levegő szabadon keringhet a készülék belsejében, így tartós és tartós védelmet biztosít a penészes szagok ellen. Az abszorber bárhová felszerelhető. Ha rögzíteni szeretné, a készülék alján található kétoldalas tépőzárat használja.

A vélemények szerint a Topperr márkájú szagelnyelő kiváló eredményt nyújt. Megfizethető ára és könnyű kezelhetősége fontos érvek a választása mellett. A vásárlók észrevették, hogy a készülék áramszünet esetén is megőrzi a hűtőszekrény belsejének frissességét az élelmiszerek kiolvasztása után is.

Előnyök

 • hatékony formában, granulátum formájában;
 • természetes nedvszívók;
 • megnövekedett abszorpciós képesség;
 • Nem befolyásolja az élelmiszer minőségét.

Hátrányok

 • nem azonosították.

Bio szagelnyelő a hűtőszekrénybe
eesal

Értékelés: 4.6

</div><p>EESAL BIO-SMELL HŰTŐSZEKRÉNY SZAGELNYELŐ, 80 GR.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/03/18316666197571-567-.jpg” height=”500″ title=”<br />EESAL BIO SZAGELNYELŐ HŰTŐSZEKRÉNYHEZ, 80 GR.webp”></p><p>A negyedik helyen az abszorbens áll, amely a továbbfejlesztett összetételének köszönhetően 8 hagyományos eszközt helyettesít. Nem mérgező élelmiszeripari műanyagból készült, amely nem befolyásolja a termékeket. Két hatóanyag működik abszorbensként. Az aktív szén környezetbarát alapanyag, amely nemcsak a szagokat szívja fel, hanem a felesleges nedvességet is felszívja. A szódabikarbóna semlegesíti az illékony savakat, amelyek a hűtőtérben az avasodás és a rothadás kellemetlen illatát keltik.</p><p>Bio-biztonságos a telepítést követő 30 napig. Ezen időszak alatt komplex intézkedésekkel normalizálni lehet a mikroklímát, majd az abszorbensek havi cseréjével és az élelmiszerek eltarthatósági idejének figyelemmel kísérésével fenntartani a frissességet és a kellemes aromát a hűtőszekrényben és a fagyasztóban.</p><p>A természetes összetevők teljesen biztonságosak az emberi egészségre és a környezetre nézve. A szagelnyelőt könnyű használni. Elég, ha eltávolítja a csomagolást, és a készülék közepére helyezi. Kívánság szerint a készüléket klipsz vagy kétoldalas ragasztószalag segítségével lehet rögzíteni.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>környezetbarát nedvszívó anyag;</li><li>két komponens kombinációja;</li><li>Hosszú élettartamú;</li><li>Páratartalom és etilénfelvétel.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem észlelik.</li></ul><h3>BARBER hűtőszekrény szagelszívó</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=BARRIER ASK COMPOSITION CLEANER FOR COOLERS.webp

Tizedik a rangsorban – egy jól ismert márka kompakt készüléke, amely csökkenti a hal, a füstölt húsok és a sajt szagának intenzitását, és lehetővé teszi, hogy a különböző típusú termékek “kijöjjenek” a belső térben. A burkolat élelmiszer-minőségű műanyagból készült, amely teljesen biztonságos az egészségre, mivel nem tartalmaz káros adalékanyagokat, ezért nem bocsát ki mérgező anyagokat. A készülék nem befolyásolja az ételek ízét. Tartós hatása a kamra térfogatától és a szag intenzitásától függ. Minimális határidő – 3 hónap a telepítéstől számítva.

Abszorbens – aktív szén. A természetes szűrő poliészter alapon nem csak elrejti a szagokat, hanem nagymértékben el is szívja azokat. A rendszeres használat és az élettartam végén történő csere rendezett és tiszta belső teret eredményez.

A modell lakonikus kivitelben készült, kék színezéssel. A hűtőszekrény bármelyik részében elhelyezhető. A szagcsapda kis helyet foglal, és kétoldalas ragasztószalaggal függőlegesen rögzíthető.

Előnyök

 • Hatékony és biztonságos abszorbens;
 • tartós hatás;
 • miniatűr méret;
 • megfizethető ár.

Hátrányok

 • nem azonosított.

MultiDom hűtőszekrény szagelnyelő, Frissesség

Értékelés: 4.4

MultiDom Freshness szagelnyelő a hűtőszekrényhez

A hatodik helyezett abszorber egy olyan orosz márka terméke, amelyet a fogyasztók jól ismernek a minőségi és megfizethető otthoni termékekről. Megakadályozza az ételek keveredését, és a lehető legnagyobb mértékben megőrzi azok ízminőségét. A készülék semlegesíti a romlás és a dohos szagokat, biztosítva a kamra normális klímáját. Hatékonysága a gyümölcsök és zöldségek által kibocsátott etilén felszívódásának köszönhető.

Hosszantartó védelem a hűtőszekrényben a kellemetlen szagok ellen a multifunkciós hatásnak köszönhetően. A készülék gömb alakú, lapos talppal rendelkezik. A polcokra vagy a tojástartó rekeszekbe helyezhető. A különböző színek sokasága örömmel tölti el azokat a háziasszonyokat, akik még a kis háztartási cikkeket is az esztétikai szempontok figyelembevételével választják ki.

A műanyag környezetbarát és nem toxikus. A faszén abszorber egy természetes anyag, amely hatékonyan semlegesít minden szagot. A gyártó 3 hónapos eltarthatósági időt garantál a nagy hűtőszekrények esetében. A fogyasztók megjegyzik, hogy az abszorber 4 hónaptól folyamatosan működik. akár hat hónapig is eltartható anélkül, hogy elveszítené tulajdonságait.

Előnyök

 • a termékek hosszabb eltarthatósága;
 • hipoallergén anyagok;
 • élénk színek széles skálája;
 • kompakt méret.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Glorus Deo hűtőszekrény szagelszívó

Értékelés: 4.4

GLORUS DEO HŰTŐSZEKRÉNY

A hetedik egy olcsó abszorber volt, amely többször nyert díjakat nemzetközi kiállításokon. Eltávolítja az intenzív és tartós szagokat minden hűtőszekrénykialakításból. Ugyanakkor a készülék nincs közvetlen hatással a termékek ízére és aromájára. A burkolat hipoallergén műanyagból készült. A szagsemlegesítő egy szén-szorbens. Eltávolítja a felesleges nedvességet a főzőszekrényből, és így meghosszabbítja a gyümölcsök, zöldségek, sajtok és egyéb termékek frissességét.

A szagcsapda kompakt, ezért nem foglal sok helyet a hűtőszekrényben. A hófehér design harmonikusan illeszkedik a készülék belsejébe. A készüléket polcra lehet helyezni vagy maszkolószalaggal rögzíteni.

Sok vásárlót kezdetben a modell kedvező ára vonzott. De a használata során képesek voltak értékelni a hatékonyságát is. A szagok gyors semlegesítése, optimális tárolási feltételeket teremtve a különböző termékkategóriák számára.

Előnyök

 • Orosz hatékony tervezés;
 • Aktívszén abszorbens;
 • masszív és robusztus felépítés;
 • minőségi, nem allergén anyagok.

Hátrányok

 • nincs.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: