7 legjobb tésztavágó

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem vásárlási útmutatónak szánjuk. Vásárlás előtt konzultáljon szakértővel.

A saját főzés ma már ínyencségnek számít. A rohanó életritmus miatt minimális szabadidő és energia marad a házimunkára. De még mindig sok háziasszony inkább egészséges ételekkel eteti lakótársait, amelyeket nem a boltban vásároltak, hanem az elejétől a végéig maguk főzték. Ma már különféle készülékek állnak rendelkezésre, amelyek segítenek csökkenteni az ételek elkészítéséhez szükséges időt, miközben esztétikusabbá is teszik azt.

A fettuccine-vágó egy olyan eszköz, amely a tésztát magától sodorja ki, és különböző szélességű, egyenletes csíkokra vágja. Ezt nem lehet elérni egy sodrófával. Még a tapasztalt háziasszonyok sem mindig sikerül a tésztát ugyanolyan hosszúra és vastagságúra készíteni. Könnyen használható, kis helyigényű, könnyen tisztítható. Lehet teljesen automatikus vagy mechanikus. Az első típus minimalizálja a kézi munka igénybevételét, de áramforrást igényel, és sokkal drágább, mint a legegyszerűbb eszközök.

A mechanikus szeletelőgépek bárhol használhatók. A speciális görgőket mozgató forgattyúval vezérelt. Érdemes megjegyezni, hogy az ilyen eszközök széles árkategóriában kaphatók, és egyes modellek ára megegyezik az automatikus egységek árával. Melyiket válasszuk?? Ezt a kérdést a háziasszonyok gyakran teszik fel maguknak, amikor meglátogatják a. Szakértőink kiválasztották a piacon kapható legjobb modelleket. Ez volt a legkelendőbb termék, és ez adta a vásárlói szavazatok többségét.

A legjobb tészta vágók

Jelöléshelytermék neveár
A legjobb elektromos tésztavágók1Marcato Atlas motor 180 mm14 590€
2Imperia (La Monferrina) iPasta Elektromos 6508 880€
A legjobb kézi tésztavágó1IMPERIA LA FAB
ICA DELLA PASTA/ 501
8 990€
2Maestro MR-1679R2 100€
3Tescoma De tésztavágó
 • cia
 • 6 990€
  4ADEX Fettuccine1 379€
  5Guruló tészta vágó281€

  A legjobb elektromos tésztavágók

  Marcato Atlas Motor 180 mm-es automata süteményvágógép

  Értékelés: 4.9

  Marcato Atlas Motor 180 mm-es piskótaszaggató

  Az első helyezett egy jól ismert olasz márka, amelyet széles körben használnak gyárakban, kávézókban, éttermekben és otthon is. Kompakt és könnyű, nem foglal sok helyet, és könnyen hordozható egy kezelő által. Nagy teljesítményű készülék, nagy, 300 g/perc átfolyási sebességgel. A tésztát 4,8 és 0,6 mm közötti vastagságban lehet kinyújtani.

  2 tartozék: tagliatelle és fettuccini tészták és lasagne lapok vágásához 18 cm szélességig. További kiegészítők megvásárlásával további opciókat is hozzáadhat. Rozsdamentes acél burkolat. A tökéletesen sima eloxált alumíniumhengerek műanyag fóliával vannak bevonva, hogy a termék ne ragadjon le.

  A vásárlói vélemények szerint a készülék pizza, cheburek, gombócok és más ételek tésztájának kinyújtására használható. Az ellenőrzés egyszerű. Minimális beállítás és kevesebb kézi munka teszi ezt a modellt megfizethetővé a kezdők számára is. Praktikussága, funkcionalitása és elfogadható ára teszi a felülvizsgálatunk vitathatatlan vezetőjévé.

  Előnyök

  • 10 tésztavastagság;
  • Biztonságos, nagy teherbírású görgők;
  • kis méret és súly;
  • Egyszerű beállítás és karbantartás.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Imperia (La Monferrina) iPasta Elektromos 650 tészta vágógép

  Értékelés: 4.8

  Az iPasta Electric 650 tésztavágó Imperia (La Monferrina)

  A második helyezett a tésztavágó, amely sokoldalú és megfizethető. Otthon és a vendéglátóiparban használatos. A sima henger biztosítja, hogy a tészta ne ragadjon és ne szakadjon el. Az eredmény egy 150 mm széles, homogén lemez. A formázási vastagság 6 fokozatban állítható. A tészta receptjétől függően 0,2-2,2 mm vastagságban kapható.

  A konstrukció nagyon erős és stabil. > Burkolat krómacélból, fogaskerekek edzett acélból. A tengelyek és perselyek nem igényelnek további olajozást, mivel önkenőek. Az olasz gép csendesen és rezgésmentesen működik. A lehetőségek bővítéséhez megvásárolhatja a ravioli, lasagna, spagetti és más félkész termékekhez való tartozékokat.

  Ez a modell technológiailag fejlett és biztonságos alkatrészekkel van felszerelve. Rövid felállítási és beállítási idő. A vásárlók kiemelték a praktikusságot és a nagy teljesítményt, valamint a kis súlyt, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen kezelő mozgatja a készüléket egyik helyről a másikra.

  Előnyök

  • Európai minőségű összeszerelés;
  • Biztonságos és tartós anyagok;
  • A tészta vastagságának beállítása;
  • könnyű kezelhetőség.

  Hátrányok

  • nem azonosítják.

  A legjobb kézi tésztavágó

  Az IMPERIA LA FAB professzionális tésztavágógép
  ICA DELLA PASTA/ 501

  Értékelés: 4.9

   IMPERIA LA FAB</div><p>ICA DELLA PASTA/ 501″ src=”/wp-content/uploads/2023/03/2101666666197591-547-.jpg” height=”450″ title=”IMPERIA LA FAB PROFESSIONAL tésztakészítő gép<br />ICA DELLA PASTA/ 501″></p><p>Ebben a kategóriában a kereskedelmi és háztartási használatra szánt készülék a vezető. Nagyszerű funkcionalitás és praktikusság, amelyet sok ügyfél értékel. 140 mm tengelyszélesség. Tökéletesen sima, megakadályozza a ragadást és garantálja az egyenletes tésztagurítást. A gép az étel típusától függően különböző vastagságú rétegeket készít. A krómacél test esztétikus és rendkívül funkcionális.</p><p>A fogaskerekek edzett acélból készültek. A kompakt egység stabil, köszönhetően a mellékelt szorítóbilincsnek. Biztonságosan rögzül a munkafelülethez, nem hagy nyomokat. A fúvókák segítenek a tészta különböző méretűre vágásában. Lehetőség van 30*30 mm-es ravioli készítésére is.</p><p>A kényelmes működés érdekében a gyártó két fakanalat, egy tésztakést, egy kefét az alkatrészek tisztításához. Egyszerűen kezelhető. Fogantyú csúszásgátló bevonattal. Az összes háziasszony, aki ezt a modellt választja, “kiválónak” minősíti.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Olasz kiváló minőség;</li><li>Professzionális szintű készülék;</li><li>A rögzítés nyírás- és rezgésmentes;</li><li>maximális készlet.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosították.</li></ul><h3>Tésztakészítő gép ravioli készítő tartozékkal Maestro MR-1679R</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Maestro MR-1679R tésztavágó ravioli készítővel

  A második helyezett egy németországi márka által tervezett készülék. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, amely nem lép kémiai reakcióba az élelmiszerekkel, nem hajlamos a korrózióra és ütésálló. Kicsi, de szilárd konstrukció. A készülék képes 0,5 és 4 mm közötti vastagságú tésztát sodorni. Számos étel elkészítéséhez használható: pizzák, lasagne és gombócok.

  Könnyen kezelhető. Egyszerűen állítsa be a kívánt beállításokat, és kezdje el a tészta vágását ugyanolyan méretben. Elérhető opciók: 1,5-5 mm tészta szélességű tészták. A gyártó gondoskodott az Ön kényelméről a munkafolyamat során. Bakelit fogantyú csúszásgátló hatású. A készülék nagyon kevés karbantartást igényel, és miután. Egyszerűen öblítse le az alkatrészeket vízzel, vagy törölje le őket nedves ruhával.

  A ravioli készítő és a 4-utas kés opcionális tartozék. A tésztavágó megfelel a biztonsági előírásoknak. Az európai minőséget a több éve használó ügyfelek bizonyították. Mindannyian az MR-1679R-t ajánlják.

  Előnyök

  • Német gyártmányú alkatrészek;
  • 9 fokozatú tésztagurítás;
  • könnyen használható;
  • extra lehetőségek.

  Hátrányok

  • nem észlelt.

  Tescoma De tésztavágó

 • cia

  Értékelés: 4.7

   ( ) TESCOMA DE<li></div><p>CIA” src=”/wp-content/uploads/2023/03/62316666197591-887-.jpg” height=”454″ title=”TESCOMA DE</p><li>CIA”></p><p>A harmadik helyezett a cseh gyártmányú készülék. A Tescoma márka jól ismert az orosz fogyasztók körében, és termékeinek minősége megkérdőjelezhetetlen. Ez a készülék ugyanolyan jól mutat a professzionális konyhákban, mint az otthoni konyhában. Kevés helyet foglal, és jelentősen csökkenti a főzési időt, valamint lehetővé teszi, hogy tökéletesen egyenletes, egyenletes tésztát és azonos vastagságú tésztalapokat kapjunk.</p><p>A gyártás során rozsdamentes acélt és műanyagot használnak. Az anyagok megfelelnek a biztonsági és higiéniai követelményeknek, nem befolyásolják az élelmiszer minőségét, és könnyen tisztíthatók. A fali bilincs rögzíti a tésztavágót a munkaasztalhoz. A fogantyú kényelmes, nem csúszik. A tésztát a beállításoktól függően 0,5 és 7 mm között hengereljük ki. A világ más konyháiból származó különféle ételek elkészítéséhez használják.</p><p>A háziasszonyok értékelik a cseh szeletelő és spatulakészítő praktikusságát. Nagyon kevés beállítási időt igényel; a főzési folyamat gyors és egyszerű. A működtetéshez nem szükséges szakértelem. Az orosz nyelvű utasítások világosan tájékoztatnak a művelet minden lépéséről.</p><h4>A</h4><ul><li>masszív, robusztus felépítés;</li><li>7 beállítási mód;</li><li>Hosszú élettartam;</li><li>Vonzó kialakítás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosították.</li></ul><h3>Tésztagép <br />ADEX Fettuccine</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=</div><p>ADEX Fettuccine” src=”/wp-content/uploads/2023/03/9531666197591-757-.jpg” height=”448″ title=”<br />ADEX Fettuccine”></p><p>A negyedik sorban az olasz technológiájú tésztakészítő gép található. Az első osztályú rozsdamentes acél nem oxidálódik, nem horpad be ütés hatására, megőrzi eredeti tulajdonságait. A fogantyú és a rögzítő konzolok készítéséhez műanyag és fa anyagokat is felhasználtak. A tésztát 150 mm széles hengerrel kinyújtjuk. A vastagság 6 pozícióban állítható.</p><p>A használati útmutató nemcsak a működési elveket magyarázza el, hanem a tészta elkészítéséhez számos receptet is kínál. A készüléket még a tapasztalatlan szakácsok is könnyen kezelhetik. Gyorsan és biztonságosan felállítható a munkafelületen. A tisztítás könnyedén elvégezhető, mivel a tészta főzés közben nem ragad a tésztához. Minden alkatrész tiszta marad, ételmaradékok nélkül.</p><p>Márka modell <br />Az ADEX-et a legtöbb ügyfél kedveli. Sokkal könnyebbé teszi a házimunkát, és mindenkit boldoggá tesz a háztartásban. A készüléket fejlett funkcionalitása és megfizethető ára jellemzi. A kiváló minőségű alkatrészek és az összeszerelés garantálja a hosszú élettartamot, még mindennapos főzés esetén is.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>biztonságos, erős anyagok;</li><li>6 tésztavastagsági szint;</li><li>Olasz recepteket tartalmazó brosúra;</li><li>Kompakt méret és könnyű súly.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs kitéve.</li></ul><h3>Tészta vágóhenger</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=Tészta vágóhengerTészta vágóhenger

  A felülvizsgálat a legegyszerűbb tésztavágóval zárul, amely olcsó, de meglehetősen hatékony a főzés során. A háziasszony csak ki kell tekerni a tésztát, és elkezdheti szeletelni a tésztát. A készülék rozsdamentes acélból készült. Nagyon erős, korrózió- és ütésálló. A kialakítás robusztus. Minden alkatrész szilárdan rögzített.

  A fogantyú könnyen megfogható. A görgők simán futnak. Egyetlen menetben szeleteli a tésztát ragadás vagy kaparás nélkül. Nincs szükség erős emberi nyomásra. A tészta lapos lesz, ugyanolyan vastag. Bármilyen hosszúságú lehet. A tésztát a beépített vágóeszközzel vágjuk fel. A készülék könnyen tisztítható. Tisztítható sima vízzel vagy folyékony tisztítószerekkel.

  A háziasszonyok elégedettek egy egyszerű, de praktikus eszközzel, amely nem foglal sok helyet a konyhában, de jó funkcionalitással rendelkezik. Sokkal könnyebbé teszi a főzést. A görgők intenzív használat során is megőrzik vágóképességüket, a készülék nem deformálódik, és nem veszíti el eredeti megjelenését.

  Előnyök

  • a legegyszerűbb kézi típus;
  • Korrózióálló acél;
  • bármilyen vastagságú tésztaszeleteket;
  • könnyű tisztítás.

  Hátrányok

  • nem azonosított.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: