7 legjobb tojásfőző

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem útmutató a vásárláshoz. A készülék megvásárlása előtt érdemes szakemberrel konzultálni.

A konyhai eszközök ma bőségesen vannak, és céljuk az, hogy egyszerűsítsék a különböző ételek főzési folyamatát. A mai tojásfőző. Miben jobb, mint egy fazék víz?? A fő különbségek a következők:

 1. Nem kell időzíteni a főzési időt;
 2. a héj nem pukkan ki, és a tartalma nem csöpög;
 3. Az összes tojás egyidejű és egyenletes gőzfűtése.

Íme, hogyan válasszuk ki a kütyüt, és nézzük meg a 7 legjobb tojásfőzőt.

Hogyan válasszunk tojásfőzőt?

A tojásfőző egy panelt tartalmaz, amely vízzel töltött tartályba helyezett tojósejteket tartalmaz. A készüléket egy lezárt fedél fedi. A dobozon van egy vezérlődoboz. A tartályban lévő víz elpárolgásával főzik, a tojásokat gőzzel melegítik meghatározott ideig. Mi a különbség az eszközök között:

 1. A tok anyaga.Hőálló műanyagból vagy rozsdamentes acélból készülhet. A műanyagok könnyebbek és gyakran külsőleg vonzóbbak és olcsóbbak, de néhány olcsóbb modell rossz minőségű műanyagból készülhet, és használat közben szagokat bocsát ki. A rozsdamentes acél praktikusabb, tartósabb, de valamivel drágább és nehezebb is.
 2. A rekeszek száma különböző számú tojás esetében. Ezt a tényezőt az egyszerre szükséges darabszám kiszámításakor veszik figyelembe. Mostantól 3 vagy több tojás kapacitású modellek is kaphatók.
 3. Teljesítmény. Minél magasabb a mutató, annál gyorsabb a főzés, és gyakran annál szélesebb a funkciók köre. A tojásfőző arányos teljesítménye és kapacitása.
 4. Vezérlők. Minél egyszerűbb a készülék, annál kevesebb gomb és gomb van rajta. Ez a tojásfőző funkcionalitásától függ.
 5. Extra funkcionalitás.Minden eszköz teljes mértékben főzhető, de a legtöbbnek külön beállítása van a kemény főzéshez, a lágy főzéshez és a lágy sütéshez. Egyes modellek fűtést kínálnak, a legfejlettebbek pedig cserélhető tányérokkal rendelkeznek más párolt ételekhez.

Válassza ki a tojásfőzőt a szükséges funkciók és az egyszerre főzni kívánt tojások száma alapján. Minél kifinomultabb és tágasabb a készülék, annál drágább.

Legjobban értékelt tojásfőzők

Itt az ideje, hogy áttekintsük a felhasználók és a szakértők véleményét a legjobb tojásfőzőkről.

Jelöléshelytermék neveár
A legjobb tojásfőző értékelés1Steba EK 3 plusz2 200€
2Tehát
 • s Tojáskazán Bővebben
 • 3 000€
  3Rommelsbacher ER 405/R4 000€
  4Caso E93 200€
  5

  rofiCook PC-EK 1139

  2 200€
  6Clatronic EK 33211 900€
  7Gemlux GL-EB18700€

  Steba EK 3 plus

  Értékelés: 4.9

  Steba EK 3 plusz

  A legnépszerűbb kevert sütő Steba EK 3 plus – 6 tojáshoz. Többféle üzemmóddal rendelkezik: keményre főtt, zsákban főtt, lágyra főtt, és hangjelzés jelzi, ha a tojás készen van. A rendszer vízszintjelzővel rendelkezik, és a lezárt fedélnek köszönhetően megakadályozza a folyadék elpárolgását. A rozsdamentes acél fűtőelem hosszú élettartamot garantál. A készülék jól átgondolt burkolattal rendelkezik – a tápkábel számára is van hely.

  Kompakt, mégis multifunkcionális: a tojásfőző tányéron kívül két további tartozékkal rendelkezik – párolt tojás vagy zöldségek, tenger gyümölcsei és egyéb termékek elkészítéséhez. Az egyetlen dolog, ami hiányzik belőle, az a működési módok kiválasztása. Egyetlen be/kikapcsoló gomb a panelen.

  Átlagos ára körülbelül 2500 rubel.

  Előnyök

  • Jó teljesítmény 350W;
  • Több panel (tojás, rántotta, párolt grill);
  • A zsinór és a mérőpohár tárolására szolgáló tárolórekesz a tartozék;
  • Forralásbiztos biztonsági rendszer.

  Hátrányok

  • Nincs időzítő és nincsenek üzemmódok.

  Tehát

 • s Tojáskazán Bővebben

  Értékelés: 4.8

  So<li></div><p>s Tojáskazán Tovább” src=”/wp-content/uploads/2023/03/7631666196981-397-.jpg” height=”400″ title=”Így</p><li>s Egg Boiler More”></p><p>A 400 wattos tojásfőző maximális kapacitása 7 tojás. 3 üzemmóddal rendelkezik – “zsákos”, keményre főzött és puhára főzött. Működésjelzővel rendelkezik a testén, és amikor a főzési folyamat befejeződik, a rendszer hangjelzést ad. A konstrukció hőálló, az átlátszó fedélen pedig gőzelvezető nyílás található.</p><p>A főzőlap nem cserélhető, a tojásfőzőt nem rendeltetésszerűen használják vissza. Mérőpohár és tű a tojások kiszúrásához mellékelve. A főzés előtt készített lyuk a héjon segít a héj gyors eltávolításában anélkül, hogy a fehérjéhez tapadna.</p><p>Az átlagos ár – körülbelül 2900 rubel.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Többféle üzemmód, időzítő;</li><li>Gőzkivezetés, túlmelegedés elleni védelem;</li><li>Csésze és tű mellékelve.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A tápkábel csak 0,7 cm.</li></ul><h3>Rommelsbacher ER 405/R</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Rommelsbacher ER 405/R

  Egy másik tojásfőző 7 tojáshoz a felülvizsgálatunkban a Rommelsbacher ER 405/R. Jó, 400 W-os teljesítménye van, ami azt jelenti, hogy a tojások elég gyorsan főzhetők bármelyik beállított üzemmódban – a megfelelő időt a tokon lévő szabályozóval állítjuk be. A főzés végén a készülék jelzést ad ki. A panel, amelybe a tojásokat helyezik, kivehető, és hideg víz alá helyezhető, amikor készen van a tartalmával, és az asztalon is tálalható.

  A rozsdamentes acél fűtőlemez nagyon könnyen karbantartható – csak időnként ki kell öblíteni, és szükség esetén vízkőmentesíteni kell. Van egy rekesz a vezeték számára is. Mérőpoharat és tűt tartalmaz a héj átszúrásához főzés előtt.

  Átlagos ára körülbelül 4000 rubel.

  Előnyök

  • 3 főzési mód;
  • Kivehető tojáspanel;
  • Tartalmazott üveg és tű.

  Hátrányok

  • Magas ár a minimális funkcionalitásért és felszereltségért.

  Caso E9

  Értékelés: 4.6

  Caso E9

  Tojásfőző 9 tojásra A Caso E9 ideális nagycsaládosok és kávézók konyhájába, ahol nagyszámú tojást kell főzni. A készülék megbízható és kényelmes – a szerkezet rozsdamentes acélból készült, bár Kínában készült, de német technológiával.

  A készülék 3 üzemmóddal rendelkezik, a szabályozó pedig az ezüstszínű ergonomikus házon található a be/kikapcsoló gomb mellett. A készülék működésének fényjelzője is van. Egyébként a tojáspolc cserélhető tapadásmentes bevonatú mini tálcákra a tükörtojásokhoz vagy omlettekhez (más ételek főzésére is alkalmas), a készlet tartalmaz egy tűt a héj kiszúrásához, egy mérőpoharat a vízhez, és a tojáshéjakat is.

  A kialakítás biztosított a túlmelegedés ellen, és a víz nem forr ki. Külön rekesz van a tápkábel számára, ami a készülék előnye. A felhasználók a tojásfőző könnyű használatáról nyilatkoznak.

  Az egység átlagosan körülbelül 3200 rubelbe kerül.

  Előnyök

  • Kivehető sütőlap rántottához és omletthez;
  • 3 főzési mód;
  • Szép kialakítás és masszív kivitelezés.

  Hátrányok

  • Nincs meghatározva.

  rofiCook PC-EK 1139

  Értékelés: 4.5

  ProfiCook PC-EK 1139

  Nagycsaládosok számára a ProfiCook PC-EK 1139 a megfelelő választás – egyszerre 8 tojást tud elkészíteni minden típusú tojásból. A 400 W-os teljesítmény lehetővé teszi a gyors főzést, a három üzemmód bármelyikében: főtt, keményre főtt, zacskóban. Működésjelző a panelen és egy hangjelzés.

  A rendszer túlmelegedés ellen védett, a gőz a fedél nyílásán keresztül távozik. A készülék könnyűsége a műanyagból készült tálnak köszönhető, de a test rozsdamentes acélból készült. És gumiborítású lábakkal rendelkezik, hogy ne csússzon el a munkapadon. A kábel mindössze 0,7 m hosszú – de nem megy messzire. Mérőkancsó és tű mellékelve.

  Az átlagár – csak 2200 rubel.

  Előnyök

  • 8 tojásos ülőhely;
  • Standard főzési módok;
  • Szép design;
  • Ésszerű ár.

  Hátrányok

  • Egy rövid zsinór.

  Clatronic EK 3321

  Értékelés: 4.4

  Clatronic EK 3321

  A Clatronic EK 3321 a megfelelő választás akár 7 tojás gőzben történő főzéséhez. Ez a készülék a “keményre főtt” és a “főtt” üzemmódok között forgatható, amelynek végén a készülék hangjelzést ad ki. Az első tojásfőző átlátszatlan fedéllel és túlmelegedésálló fogantyúval. A gumilábak szintén hasznos tervezési jellemzőt jelentenek; a főzőtál jó műanyagból készült, amely melegítéskor nem bocsát ki szagokat. Maga a test, ahogy az egy jó készülékhez illik, acélból készült. A főzőlapon lévő kijelző jelzi, hogy a készülék üzemi vagy készenléti üzemmódban van-e.

  A Clatronic EK 3321 alapfelszereltségként csak üveg és héjtűvel van felszerelve.

  Az átlagos ár – körülbelül 1800 rubel.

  A

  • Ergonomikus kialakítás acél fedéllel
  • Stabil kialakítás gumírozott lábakon;
  • Jelző és szabályozó a panelen.

  Hátrányok

  • Rövid 0,7 m-es vezeték.

  Gemlux GL-EB18

  Értékelés: 4.3

  Gemlux GL-EB18

  Az első hét helyezett a Gemlux GL-EB18, amely 8 tojást tartalmaz. A legérdekesebb dolog az, hogy a legnagyobb teljesítményű a minősítésünkben – 500 W, ami azt jelenti, hogy gyorsabban kell főznie, mint más eszközöknek. Az időzítő azonban nem a főzési fok, hanem az idő szerint készül – 5-től 35 percig. Miért főzzük a tojást fél órán át? Először is, hogy biztos legyen abban, hogy keményre főzzük őket, és másodszor, ezúttal lehet választani a főzés más termékek, mert a szállítási készlet biztosít egy kivehető panel egy tapadásmentes bevonatú cellák, bár a céljuk – főzőtojás főzés.

  A belső tál polikarbonátból, a külső – rozsdamentes acélból készült. A tápkábel valamivel hosszabb, mint elődje – 0,8 méteres. Mérőkancsó mellékelve. A felhasználók szerint a készüléket könnyű használni, de a felhasználói kézikönyv kissé nehézkes, így önnek kell rájönnie, hogy mit kell tennie.

  Az átlagos ár – körülbelül 700 rubel.

  Előnyök

  • A tojás és más termékek esetében a panel;
  • Időzítő 5-35 percig;
  • A legalacsonyabb ár a felülvizsgálatban.

  Hátrányok

  • Az utasítások hiányosak.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: