8 legjobb gombóc

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt beszéljen szakemberrel.

A palacsintához hasonlóan a gombócok az orosz konyha szerves részévé váltak. A külföldiek, amikor hazánkba jönnek, biztosan meg akarják kóstolni őket, hogy teljes mértékben megtapasztalják a nemzeti ízeket. Ma már kész késeket vásárolhat különböző töltelékekkel. A hús mellett a gombócok halat és sajtot, valamint a vegetáriánusok számára gyümölcsöt és zöldséget adnak hozzá. A tészta, akárcsak a töltelék, lehet hagyományos vagy különböző színű. Fekete, sárga, zöld, piros színt nagy színezőerejű élelmiszerek hozzáadásával nyernek. Ezek a tintahal tinta, sárgarépa, kurkuma, spenót és cékla.

Annak ellenére, hogy az üzletekben rengeteg kész gombóc van, sok háziasszony inkább maga készíti el a gombócokat. Bár ez egy meglehetősen időigényes folyamat, sokkal nagyobb örömöt okoz, ha megeszed a munkád eredményét. A gombócok készítésének megkönnyítésére speciális konyhai kiegészítőket – pelmeni-készítőket – találtak ki. Rövidebb főzési idő és kevesebb kézi munka igénye. A készülékek formájukban, anyagukban, funkciójukban és árukban különböznek egymástól. Egyes modellek egy zsemle készítésére készültek, mások akár 40 zsemlét is készíthetnek egyszerre.

Szakértőink figyelemmel kísérték a piacot, és a vásárlói visszajelzések alapján kiválasztották a 8 legjobb pelmeni-készítőt. Olyan hostessek ajánlják, akik már kipróbálták.

Legjobb pelmeni modellek

Jelöléshelytermék neveár
A legjobb pelmeni gépek értékelése1Marcato Atlas 150 Roller Ravio
 • ni
 • 4 600€
  2Tupperware kézi gombócok1499€
  3Kuchenprofi gombócforma3 236€
  4ADEX TK 00941 299€
  5Vitesse VS-19411 209€
  6IBI tartozékok
 • Accesorios art. 707700
 • 522€
  7Idea25.5 x 28.5 cm280€
  8Mallony 004386229€

  A Marcato Atlas 150 Roller Ravio

 • ni háztartási pelmeni készítő, Olaszország

  Értékelés: 4.9

   Marcato Atlas 150 Roller Ravio<li></div><p>ni ” src=”/wp-content/uploads/2023/03/9601666666196901-428-.jpg” height=”450″ title=”Marcato Atlas 150 Roller Ravio pelmeni</p><li>ni”></p><p>Az első helyet az óránként legfeljebb 12 kg termék befogadására alkalmas készülék nyerte el. Nemcsak a lakótársakat táplálhatja, hanem lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségű kész gombócot fagyasszon le különböző töltelékekkel, és meglepje őket finom finomságokkal, amikor váratlan vendégek érkeznek. 30*30 mm méretű gombócok, sütéskor szép hullámos széllel. Tartósan zárt, nem veszítik el az alakjukat. Nem csöpöghet ki gyümölcs- vagy zöldségköret.</p><p>Olaszországban készült nagy szilárdságú nyersanyagokból. Az eloxált alumínium biztonságos és alkalmas a kiváló minőségű főzőedényekhez. Speciális műanyag fóliával van bevonva, amely megkönnyíti a gombócok szétválasztását. A mellékelt kanál adagolja a tölteléket, ami megakadályozza a gombócok feleslegét és deformálódását.</p><p>Gyors és egyszerű előkészítés használat előtt. Egy fogantyú mozgatja a szárakat, és a gombócok néhány perc alatt megfőzhetők vagy lefagyaszthatók. A pozitívum, hogy további tartozékokat lehet vásárolni, és különféle tésztatermékeket lehet otthon főzni.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Olasz főzési technológia;</li><li>Tekerjük ki a tésztát 10 különböző vastagságúra</li><li>könnyen hámozható kész gombócok;</li><li>Kiváló minőségű európai összeszerelés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem észlelik.</li></ul><h3>Tupperware Gombócfőző serpenyő kanállal</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=
  TUPPERWARE KÉZI PELMENI KÉSZÍTŐ KANÁLLAL

  A második sorban egy konyhai eszköz található, amely lehetővé teszi 40 hatszögletű, egyenes szélű gombóc készítését egyetlen ciklusban. Ez akár 20 perc szabadidőt is igénybe vehet. A készülék rendkívül ellenálló polimerből készült, amely biztonságos anyag. Gumírozott lábakkal rendelkezik a jobb stabilitás érdekében, és megakadályozza, hogy a tészta kitekerésekor elcsússzon.

  A gyártó mellékelt egy műanyag kanalat, hogy segítsen pontosan adagolni a tölteléket gombóconként. A praktikusság, a felhasználóbarátság és a hosszú élettartam tökéletes kombinációja miatt a modell nagyon népszerű a piacon.

  A vélemények szerint még a tapasztalatlan háziasszonyok is esztétikusan tetszetős félkész termékeket érnek el, amelyek megtartják alakjukat a főzés során. A gombócok könnyen kioldódnak anélkül, hogy ragadnának vagy deformálódnának.

  Előnyök

  • a prémium minőségű anyag;
  • nagy teljesítmény;
  • Tálalókanál a feltéthez;
  • mosogatógépben mosható.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Kuchenprofi pelmeni penész

  Értékelés: 4.7

  Kuchenprof pelmeni penész

  A harmadik helyezett pelmeni készítő a neves európai Kuchenprofi cég tervezte és gyártja, amely prémium termékeket állít elő. Minden felhasznált anyag megfelel a biztonsági és higiéniai előírásoknak. A nagy szilárdságú 18/10 rozsdamentes acél biztosítja a hosszú távú tartósságot, miközben a termék minden eredeti tulajdonságát megőrzi.

  A 12 cm átmérőjű forma praktikus fogantyúkkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik, hogy még nagyobb nyomást gyakoroljon formázás közben. Minden gombóc lapos, hullámos, szorosan lezárt szélekkel jön ki. Az ételt vonzóbbá és étvágygerjesztőbbé teszi. Nem ragad a tészta főzés közben. A félkész termék könnyen lejön.

  A drága konyhai eszközökhöz és tökéletes főzési eredményekhez szokott háziasszonyok “kiválónak” értékelték a modellt. Bár nem csökkenti jelentősen a kézi munkaidőt, minden egyes étel úgy néz ki, mintha egy csúcskategóriás étteremben készült volna.

  Előnyök

  • A termék Németországban készült;
  • kiváló minőségű anyag;
  • könnyű használni és ápolni;
  • a széleken biztonságosan lezárva.

  Hátrányok

  • magas ár.

  Tészta és pelmeni készítő
  ADEX TK 0094

  Értékelés: 4.6

     </div><p>ADEX TK 0094″ src=”/wp-content/uploads/2023/03/8391666196901-88-.jpg” height=”450″ title=”Tészta- és gombócgép” <br />ADEX TK 0094″></p><p>A negyedik helyen – egy eszköz azoknak a háziasszonyoknak, akik a klasszikus recepteknél innovatívabb gombócokat akarnak kipróbálni. A készülék ugyanolyan hatásmechanizmussal rendelkezik, mint a felülvizsgálatunk vezetője, de kevesebb funkcióval rendelkezik, és az alacsonyabb árkategóriába tartozik. A kompakt méret lehetővé teszi, hogy a pelmeni készítő bármilyen munkafelületen elhelyezhető legyen. Könnyen rögzíthető az asztalhoz egy speciális klipsz segítségével.</p><p>A gép hermetikusan lezár bármilyen tölteléket, beleértve a húst, halat, zöldséget, sajtot és gyümölcsöt. Tökéletes méretű és formájú fél sütemények szállítása. Forralás után megmarad, anélkül, hogy megvetemedne. A gyártás során biztonságos élelmiszeripari műanyagot és polírozott rozsdamentes acélt használtak. Minden anyag robusztus; erős konstrukció.</p><p>A vélemények szerint a gép időt és erőfeszítést takarít meg, és a munkában való jártassággal a folyamat percek alatt végbemehet. Megfizethető ár tette a terméket népszerűvé a piacon.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Jó minőségű anyagok és kivitelezés;</li><li>számos funkcióval;</li><li>csekély méret és súly;</li><li>könnyű elkészítés és ápolás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nem mindenki tudja azonnal felfogni a működési elvet.</li></ul><h3>Vitesse VS-1941 pelmeni maker</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=VITESSE VS-1941 PELMENI MAKER

  Az ötödik díjat a híres Vitesse főzőedény márka egyik terméke kapja. Klasszikus formájával jelentősen javult a teljesítménye. A pelmeni készítő eloxált alumíniumból készült, amely rendkívül tartós, és ellenáll az ütéseknek és a sodrófa által kifejtett nagy nyomásnak. Kézzel vagy mosogatógépben tisztítható.

  A speciális bevonat megakadályozza a tészta ragadását. Tökéletesen formázott és peremmel lezárt félkész gombócokat kap – a töltelék típusától függetlenül. Könnyen kicsúsznak. A háziasszonynak nem kell sok időt és energiát fordítania arra, hogy táplálja a családját. Egy adagban 37 gombócot készíthet.

  A modell csúszásgátló és stabil lábakkal van ellátva. Az ügyfelek megjegyzik, hogy a gyártó minden részletre gondolt, hogy a rutinszerű háztartási munkák örömöt okozzanak. Mindannyian pozitív visszajelzést hagynak, és ajánlják a pelmeni maker megvásárlását.

  Előnyök

  • hagyományos főzési módszer
  • Az anyag nagy tartósságú;
  • polimer tapadásgátló réteg;
  • Bármilyen módon mosható.

  Hátrányok

  • nincs.

  Gombócformák készlet, 4 darab., IBI tartozékok

 • Accesorios art. 707700

  Értékelés: 4.4

  Accesorios IBI<li></div><p>Accesorios Art. 707700″ src=”/wp-content/uploads/2023/03/49316666196901-978-.jpg” height=”450″ title=”Accesorios IBI</p><li>Accesorios art. 707700″></p><p>A hatodik helyen egy spanyolországi márka konyhai eszköze áll, amely segít a tapasztalat nélküli háziasszonyoknak, hogy gyorsan elkészítsék a tökéletes formájú gombócokat. Ezzel a réteggel minden töltelék hermetikusan le van zárva, és semmilyen folyadék nem tud kiszivárogni. A tartozékok élelmiszer-minőségű műanyagból készültek, amely teljesen biztonságos az egészségre nézve. Robusztus, könnyen tisztítható kézzel és mosogatógépben, nem veszít a használatból.</p><p>Ez a készlet 4 különböző méretű formát tartalmaz. Ezekkel miniatűr gombócokat vagy terjedelmes szibériai gombócokat készíthet. A fogantyúk könnyen tartják a tésztalapokat. A félkész termékek nem tapadnak az anyaghoz, és gyorsan eltávolíthatók a présből. A háziasszonyok megjegyezték a praktikusságot és a hosszú élettartamot törés nélkül.</p><p>A készlet kevés helyet foglal és olcsó, de segít a főzés kényelmesebbé és gyorsabbá tételében. Az ajándékdoboz lehetővé teszi, hogy bármilyen alkalomra ajándékot adjon, és egy ilyen pelmeni készítő biztosan minden konyhában hasznos lesz.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Tartós minőségi anyag;</li><li>Különböző méretű gombócokhoz;</li><li>Könnyű főzési technológia;</li><li>Vonzó ünnepi csomagolás.</li></ul><h4>Előnyök</h4><ul><li>nincs nyoma kopásnak.</li></ul><h3>Gombócfőző serpenyő “Idea”, 25,5 x 28,5 cm</h3><p>Értékelés: 4.3</p><div style=PELMENI MAKER IDEA, SZÍN: SÁRGA

  A hetedik sort a konyhai eszköz foglalja el, amellyel számos készételt készíthet a család kedvenc töltelékeivel pillanatok alatt. A háló átmérője – 3 cm. Standard méretű tál, tökéletes 6-szögletű formával. A könnyű anyag ellenére a pelmenitsa stabil a különleges kialakításának köszönhetően. A lábak hiányát a teljes kerületű platform kompenzálja.

  A modell nem foglal túl sok helyet a szekrényben, ha magával szeretné vinni a házba. A polisztirol minden gond nélkül tisztítható. Bár rövidebb az élettartama, mint a fémnek, sokan több mint egy évig használják a pelmenit.

  A háziasszonyok megjegyzik, hogy a megfelelően főzött tésztával nincs gond a főzés során. A szeleteket szilárdan össze lehet kötni egymással. A tölteléket pontosan kell adagolni, hogy a gombóc ne essen ki a főzés során, és a gombóc alakja azonos legyen. A vásárlók által a terméknek adott értékelések csak pozitívak.

  Előnyök

  • Biztonságos anyag;
  • stabilitás a lemezelési folyamat során;
  • könnyű eltávolítás a formából;
  • Optimális gombócméret.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Mallony gombócforma 004386

  Értékelés: 4.2

  Mallony gombócforma 004386

  Egy egyszerű, olcsó, hagyományos formájú pelmeni készítővel fejezzük be áttekintésünket. A kedvező ára ellenére jó étkezési tulajdonságokkal rendelkezik – ezt a tényt számos háziasszony megerősítette. Alumíniumból készült. Tartós anyag, amely nem lép reakcióba az élelmiszerekkel. Speciális bevonattal védett a megerősített korrózió ellen.

  A forma néhány perc alatt gyönyörű, egyenletesen formázott félkész termékeket készít különböző töltelékekkel. Minden széle szilárdan le van zárva, hogy megakadályozza a darált hús szaftosságának elvesztését. A gombócforma nem torzul el nagy nyomás alatt és könnyen tisztítható. Stabil lábak.

  Gyengébb minőségű, mint a drágább termékek. Mindazonáltal az alapvető funkciót – a kézi munka csökkentését – ellátja. A felületet liszttel bevonjuk, így a tészta nem ragad, és a kész gombócok könnyen kivehetők a formából. A tisztítás gyors és könnyedén elvégezhető. Ez a megfelelő választás az alacsony árú vásárláshoz.

  Előnyök

  • 37 gombóc 1 ciklusban;
  • a kiváló minőségű fém;
  • masszív felépítés;
  • a szélek szilárd lezárása.

  Hátrányok

  • alacsony lábak.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: