8 legjobb kőbevonatú serpenyő

Ma nehéz meglepni a kifinomult fogyasztót, de a gyártók még mindig olyan ételeket készítenek, amelyek először zavart, majd valódi érdeklődést okoznak, és végül a háziasszony egyszerűen nem érti, hogyan kell ilyen segítők nélkül a konyhában. Kőbevonatú serpenyők is szerepelnek a csomagban. 3 módon készülnek. A legolcsóbb megoldás a márványforgáccsal bevont alumínium alap. A kerámia külső réteggel rendelkezőket tartósabbnak tartják. A legdrágább termék egy monolitikus szappankő modell.

A kőbevonatú serpenyők előnyei

Milyen előnyei vannak az ilyen típusú edényeknek, és miért van az, hogy sok vásárló, ha egyszer kipróbálja a főzést vele, ezt részesíti előnyben?? Nézzük meg közelebbről a kérdésre adott válaszokat.

 1. Természetes anyagokból készültek, így ezek a serpenyők nem bocsátanak ki káros vegyi anyagokat melegítéskor.
 2. A kőbevonat karcálló, deformálható és ütésálló, ellentétben a teflonbevonattal.
 3. Az egyenletes hőeloszlásnak köszönhetően az ételek puhábbak lesznek és megőrzik egészséges tulajdonságaikat.
 4. Az egészségtudatos szakácsok imádni fogják, hogy a serpenyőben olaj nélkül is főzhet. Az étel nem fog elégni, és csak vitaminokat és más tápanyagokat kap, nem túl sok kalóriát és koleszterint.
 5. A serpenyő mosogatógépben mosható; a legtöbb modell mosogatógépben mosható, és abszolút minden típusú főzőlaphoz alkalmas.
 6. Az esztétikai vonzerő nem a legkevésbé fontos sok szakács számára. A serpenyők esztétikusan néznek ki, és minden konyhabelsőt díszítenek.

Ezek a szakértőink által állított legfőbb előnyök. De mielőtt elkezdené a rangsorolást, itt van, hogyan válasszuk ki a megfelelő serpenyőt a fenti követelmények mindegyikéhez.

Hogyan válasszunk egy kőbevonatú serpenyőt

A legfontosabb dolgok, amelyekre vásárláskor figyelni kell:

 1. Bevonat.A szilárd modell a legjobb megoldás. A bevonatos serpenyők azonban a használat során is bizonyították kiváló tulajdonságaikat. Ma már sok olyan hamisítvány van forgalomban, amelyek csak a követ utánozzák, de valójában olcsó anyagokból készülnek, és nem környezetbarátok és biztonságosak. A márkaboltokban való vásárlás garantálja a helyes választást.
 2. Súly.A kőedények elég nehezek. Ha az alacsony súly miatt aggódik, akkor valószínűleg az alumínium modellekről van szó, amelyek márványforgácsból készült speciális bevonattal rendelkeznek, amely megközelíti a szilárd, természetes anyag tulajdonságait.
 3. Alul.Minél vastagabb, annál egyenletesebben oszlik el a hő, annál szaftosabb és zsengébb az étel, annál lassabban hűl le a serpenyő, és még akkor is befejezi a főzést, amikor kikapcsolja. Optimális alapvastagság 4-7 mm.
 4. Fogantyú.A serpenyő kétféle változatban kapható: monolit vagy levehető fogantyúval. A második lehetőség előnyösebb, mivel a serpenyőt sokoldalúbbá teszi. A serpenyő a sütőben is használható. A fogantyúknak hőszigetelőnek, ergonomikusan kialakítottnak és csúszásmentesnek kell lenniük.
 5. Borító.Mint más típusú serpenyőknél, itt is szorosan illeszkednie kell a testhez. a gőzkivezetés üdvözlendő funkció. Az átlátszó üvegfedelek lehetővé teszik, hogy szemmel tartsa, mi főződik.

És most javasoljuk, hogy olvassa el a legjobb serpenyőmodellek értékelését, amelyeket szakértőink a vásárlói vélemények és a szakértői vélemény alapján választottak ki.

A legjobb kőrostély értékelés

Jelöléshelytermék neveár
A legjobb kőrostély értékelés1Fissman Diamond szürke 4303 28 cm5 030€
2Riso
 • Granito Prémium indukciós 01103GRIN/32 32 cm
 • 5 565€
  3Allarini Cortina Granitium 9H9F40.28x28cm2 996€
  4Tescoma i-PREMIUM kő 602438 28 cm4 533€
  5GiPFEL PROOFET 2485 28 cm3 132€
  6Tima TVS art granit AT-1028 28 cm Tima TVS art granit AT-1028 28 cm2 160€
  7Kukmara márvány 24 cm levehető fogantyúval882€
  8NEVA METAL FOODET Altai 28 cm1 990€

  Fissman Diamond szürke 4303 28 cm

  Értékelés: 4.9

  Fissman Diamond szürke 4303 28 cm

  A 28 cm átmérőjű univerzális serpenyő ideális sütéshez és pörköléshez. 6 cm magas falak. Öntött alumínium anyag. Márványforgácsot használnak tapadásmentes bevonatként. A 20 cm hosszú, rögzített fogantyú bakelitből készült, amely nem forrósodik fel, nem csúszik a kezében, és nem igényel sütőkesztyűt.

  A modell minden főzőlapon használható (beleértve az indukciós főzőlapokat is). Mosogatógépben tisztítható súrolószerek használata nélkül.

  Az olajmentes, sőt olaj nélküli főzéssel az alapot homogén módon melegíti fel. A palacsinta, a pörkölt és a sült ételek mind jól működnek a serpenyőben. Használat után nem igényel különösebb ápolást.

  Előnyök

  • univerzális átmérő;
  • Tartós EcoStone bevonat;
  • ergonomikus, hőálló fogantyú;
  • Minden típusú tűzhelyhez;
  • mosogatógépben mosható.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Riso

 • Granito Prémium indukciós 01103GRIN/32 32 cm

  Értékelés: 4.8

  Riso<li></div><p>Granito Premium Indukciós 01103GRIN/32 32 cm” src=”/wp-content/uploads/2023/03/5351666194401-438-.jpg” title=”Riso</p><li>Granito Premium Indukciós 01103GRIN/32 32 cm”></p><p>Az olasz márka serpenyője, valamint az előző modell öntött alumíniumból készült. A márkás HardStone márvány bevonat és a 7 mm vastag alap garantálja a kiváló eredményeket a különböző ételek elkészítésénél. Az ételek nem égnek meg, és az egyenletes hőeloszlásnak köszönhetően az ételek lédúsabbak és ízletesebbek lesznek.</p><p>A modell teljes átmérője 32 cm. A fogantyú elég hosszú és könnyen megfogható. A bakelit hőálló, jól fekszik a kézben, és nem csúszik el főzés közben. A serpenyő a fekete test és a szürke fogantyú színkombinációjának köszönhetően vagányan és stílusosan néz ki.</p><p>Sok vásárló értékeli ezt a modellt, amely egyszerre nagy családi étkezés főzésére is alkalmas. Minden konyhabelsőben jól mutat, hosszú élettartamú, és vízzel és enyhe tisztítószerrel jól tisztítható.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>elegáns megjelenés;</li><li>Márvány bevonatú;</li><li>Alkalmas nagy mennyiségű étel főzésére;</li><li>Nem fűtött fogantyú;</li><li>vastagabb fenék.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>mosogatógépben mosható.</li></ul><h3>Ballarini Cortina Granitium 9H9F40 Ballarini Cortina Granitium 9H9F40.28 28×28 cm</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Ballarini Cortina Granitium 9H9F40,28 cm 28x28 cm Ballarini Cortina Granitium 9H9F40,28 cm 28x28 cm

  A rangsorban a következő a 28 cm-es oldalú négyzet alakú grillserpenyő. Az alumíniumot a márka saját tervezésű 3 tapadásmentes réteggel borítják. Ezáltal a felület keményebbé válik, ellenállóbbá válik a sérülésekkel szemben, és megakadályozza, hogy az ételek megégjenek rajta, még olaj nélkül is.

  A fogantyú hosszú és kényelmes, bakelitből készült. A hőmérsékletjelző jelzi, ha a serpenyő forró, és elkezdheti a főzést. A zöld szín jelzi, hogy a felület lehűlt, és kézzel vagy mosogatógépben tisztítható.

  A fogyasztók kiemelték a fogantyú biztonságos rögzítését a testhez, azt, hogy a keveréshez fémtárgyakat lehet használni, a robusztus, strapabíró felületet és a szószhoz való kiöntőcső jelenlétét.

  Előnyök

  • Allergiások számára alkalmas;
  • Lehetséges fém spatulák használata;
  • hőjelző;
  • tartós háromrétegű bevonat;
  • rozsdamentes acél kötőelemek.

  Hátrányok

  • nem észleltek.

  Tescoma i-PREMIUM kő 602438 28cm

  Értékelés: 4.7

  Tescoma i-PREMIUM kő 602438 28 cm

  A Cseh Köztársaságból származó kerek modell átmérője 28 cm. 7,5 cm magas falainak köszönhetően alkalmas nagy mennyiségű étel párolására és sütésére egy nagy család vagy baráti társaság számára. A felső alumíniumtestet márványréteg borítja, amely jobb tapadásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.

  Az ételek egyenletesen sülnek, megőrizve a felhasznált összetevők vitaminjait és egyéb egészséges elemeit. A serpenyő alkalmas indukciós tűzhelyen való használatra, speciális rozsdamentes acél aljjal ellátva. A bakelit fogantyú nem melegszik fel. Ergonomikus formája kényelmesebbé teszi a főzést.

  Az interjúalanyok megjegyezték a serpenyő szilárdságát, a minőségi bevonatot, amely a természetes kő tulajdonságaival, a kényelmes használatot és a könnyű ápolást.

  Előnyök

  • nagyobb mélység;
  • a fogantyú kényelmes formája;
  • alkalmas indukciós főzőlapokhoz;
  • az ételek jóságának megőrzése;
  • Mosogatógépben tisztítható.

  Hátrányok

  • nem derül ki.

  GiPFEL PROOFET 2485 28 cm

  Értékelés: 4.7

  A GiPFEL PROOFET 2485 28 cm

  Nagy teljesítménye miatt a rangsorban szerepel egy jól ismert németországi márka kerek modellje. Falmagasság – 6 cm. Öntött alumíniumból készült, 2 réteg márványforgács bevonattal. A felület karcálló, közvetíti az ételek összes ízét és megtartja az összes hasznos elemet.

  A serpenyő minden típusú tűzhelyen használható, beleértve az indukciós tűzhelyeket is. A praktikus, nem fűtött fogantyú levehető, így a sütőben való főzéshez is használható.

  A vásárlók különösen kedvelik ezt a modellt, mivel számos hasznos funkciót egyesít magában. Széles körben dicsérik jó kivitelezéséért, robusztus felépítéséért és sokoldalúságáért – ez a magasság nem csak az ételek sütését, hanem az egész család számára történő párolást is lehetővé teszi.

  Előnyök

  • Erős, kétrétegű bevonat;
  • indukciós alul;
  • levehető fogantyú;
  • sütőben való használat;
  • Mosogatógépben mosható.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  TimA TVS art granit AT-1028 28 cm TimA TVS art granit AT-1028 28 cm

  Értékelés: 4.6

  TimA TVS art granit AT-1028 28 cm TimA TVS art granit AT-1028 28 cm

  Az olasz márka egy univerzális modellt mutat be, amelynek teljes átmérője 28 cm, alsó vastagsága 7 mm, falmagassága 5 cm. A gyártás során felhasznált anyag öntött alumínium. Kőforgácsokból és ásványi anyagokból álló, szabadalmaztatott 7 rétegű bevonattal, amely fokozza a tapadásmentességet, és lehetővé teszi, hogy bármilyen ételt olaj használata nélkül főzzön.

  A barna színt azok a háziasszonyok fogják értékelni, akik nemcsak a minőséget, hanem a főzőedények kialakítását is értékelik. A csúszásgátló bevonattal ellátott, nem melegedő fogantyú eltávolítható, és a serpenyő készen áll a sütőben való főzésre.

  Minden ügyfél “kiválónak” minősíti a modellt. Nagy előnye a fém spatulák és kanalak használata, amelyek nem károsítják a tartós bevonatot, valamint a fogantyú anyaga, amely puha és kellemes tapintású, megakadályozza a serpenyő csúszását még nedves kézben is.

  A

  • érdekes kialakítás;
  • javított bevonati tulajdonságok;
  • levehető hőálló fogantyú;
  • megvastagított fenék és falak.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Kukmara márvány 24 cm levehető fogantyúval

  Értékelés: 4.5

  Kukmara márvány 24 cm levehető fogantyúval

  A hazai márka által gyártott serpenyő változatos színekkel örvendezteti meg Önt. Nem csak ezen tulajdonságai miatt vesszük fel a minősítésünkbe. Oldal és alsó vastagság – 6 mm. A serpenyő egyenletesen sül és nem hűl ki hosszú ideig. A 6 mm-es falmagasság lehetővé teszi az összetevők keverését a tűzhely elszíneződésének veszélye nélkül.

  Az alapanyag márvány bevonattal ellátott öntött alumínium. A kényelmesen formázott fogantyú kellemes tapintású. Hőálló bakelitből készült, a fogantyú levehető, és a modell sütőben való főzéshez használható.

  A vásárlók nagyra értékelik a test kiegészítő fogantyúját, a jó tapadásmentes bevonatot, a megvastagított alapot és falakat, a mosogatógépben mosható opciót és a kedvező árat egy ilyen minőségi termékért.

  Előnyök

  • különböző színekben;
  • levehető bakelit fogantyú;
  • kényelmes használat;
  • Vastag alap és falak;
  • kedvező ár.

  Hátrányok

  • nincs.

  NEVA METAL SPEEDS Alfalfa 28 cm

  Értékelés: 4.5

  NEVA METÁL NADVÁNY Altai 28 cm

  Az Oroszországban készült kerek serpenyő kiváló edény lesz a pörköltek és sültek főzéséhez olaj használata nélkül, és lehetővé teszi az élelmiszer összes hasznos összetevőjének megőrzését. Teljes átmérő – 28 cm. 6 mm vastag alj és 3 mm vastag falak. A modell alumíniumból készült, márvány tapadásmentes bevonattal.

  A perem megnövelt magassága lehetővé teszi nagyobb mennyiségű étel elkészítését, és kényelmesebbé teszi az összetevők keverését vagy az ételek forgatását. A fogantyú hosszú, hőálló, nem lehet eltávolítani, és rozsdamentes acélcsavarokkal van rögzítve.

  A vásárlók megjegyezték a serpenyő mélységét, a tartós, sérülésálló bevonatot, az ergonomikus fogantyút és a mosogatógépben való tisztíthatóságot.

  Előnyök

  • jobb tapadásgátló tulajdonságok;
  • speciális bevonatolási technológia;
  • egyenletes hőeloszlás;
  • Falmagasság 7,1 cm;
  • megvastagodott fenék.

  Hátrányok

  • nincs egyértelmű hiba.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: