8 legjobb szendvicskészítő

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási ajánlásnak. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Ezt a felülvizsgálatot a szendvicskészítőknek szenteljük. Ezek egyszerű, de kellően funkcionális kis készülékek, amelyek nemcsak finom, forró szendvicsek gyors elkészítésére, hanem más ételek (rántotta, gofri, grillezett hús vagy hal) elkészítésére is alkalmasak.

A mi értékelésünkhöz a 8 legjobb szendvics modellt választották ki a vezető hazai és külföldi gyártók háztartási készülékekből. Az Ön kényelme érdekében a termékeket két csoportra osztottuk. Az első kategóriába a klasszikus modellek tartoznak, míg a második kategóriába a 3 az 1-ben szendvicskészítők (többfunkciós készülékek, amelyek egy sor levehető munkalapot tartalmaznak).

A jelölteket a márka népszerűsége és ár-érték aránya, a minőség és a funkcionalitás alapján választották ki. Az egyik legfontosabb kritérium, hogy ez a modell hogyan teljesít a mindennapi használatban. Ehhez elemezték a valós vásárlók visszajelzéseit, akik elegendő ideig használták a technikát, hogy azonosítani tudják egy adott termék összes előnyét és hátrányát.

A rangsorhoz az információkat nyilvános forrásokból – háztartási gépek gyártóinak hivatalos honlapjairól, tematikus fórumokról, népszerű piacterekről, visszajelző oldalakról és egyéb online forrásokból – vettük.

8 legjobb szendvicskészítő

JelölésHelyszínNévÁr
Klasszikus szendvicskészítők4MARTA MT-17551 595 €
3Kitfort KT-1609 Panini sütő1 990 €
2Xiaomi PL-S042-W1H2 645 €
1Steba SG 405 454 €
A legjobb szendvicskészítő “3 az 1-ben4GALAXY GL29592 374 €
3BBK ES0282 079 €
2Russell Hobbs 24540-564 370 €
1REDMOND RMB-M603 Multicooker5 999 €

A legjobb klasszikus szendvicskészítő

Ez a kategória 4 szendvicskészítő modellt tartalmaz népszerű hazai és külföldi gyártóktól. Bár a funkcionalitás a rögzített lemezek miatt meglehetősen korlátozott, egyes modellek két üzemmódban is működtethetők – szendvicskészítőként és minigrillként. Minden jelöltnek megvannak a maga előnyei és különleges tulajdonságai, amelyek megkülönböztetik a versenytársaktól a saját árcsoportjában.

MARTA MT-1755

Értékelés: 4.6

MARTA MT-1755

A felülvizsgálat a klasszikus szendvicskészítővel nyílik meg MARTA MT-1755 az orosz gyártótól. Minden készüléket Kínában OEM cégek gyártanak, és egy év garanciát vállalnak rá.

A modell hagyományos formatervezésű és kompakt méretű – ideális kis konyhákba. Amikor nem használják, a készülékek kényelmesen tárolhatók függőleges helyzetben, így minimális helyet foglalnak el.

A készüléket különböző töltelékkel ellátott melegszendvicsek készítésére használják. A speciálisan kialakított tányérok lehetővé teszik a szendvics “lezárását”, így az összes töltelék benne marad. A belső érintkezőbetétek alumíniumból készültek, tapadásmentes bevonattal, amely mechanikailag robusztus és könnyen tisztítható.

Három kijelző a felső panelen – felmelegedés, használatra kész és üzemmód. Ez lehetővé teszi a készülék aktuális állapotának vizuális értékelését.

A szendvicskészítő teste és fogantyúi hőálló műanyagból készültek, amely működés közben nem melegszik fel.

A szendvicskészítő előnyei közé tartozik a gyors bekapcsolási mód, a tapadásmentes bevonat, a kompakt méret és az alacsony ár. Hátrányok – rövid tápkábel és nem eltávolítható kezelőpanelek.

A kis méret, a jó műszaki jellemzők, a praktikum és a megfizethető ár lehetővé tette, hogy a MARTA MT-1755 szendvicskészítő nemcsak a felülvizsgálatunkban, hanem az árcsoportjában is az egyik vezető pozíciót foglalja el.

Előnyök

 • Kompakt.
 • Állapotjelzők megléte.
 • Alacsony ár.

Hátrányok

 • Rövid hálózati kábel (csak 0.7 ).
 • A panelek nem eltávolíthatóak (a vásárlói visszajelzések szerint).

Kitfort KT-1609 Panini sütő

Értékelés: 4.7

Kitfort KT-1609 Panini sütő

A következő modell a felülvizsgálatunkban a Kitfort KT-1609 Panini Maker. A háztartási kisgépek népszerű orosz márkájának modellje. A készüléket Kínában szerelik össze, és egy év gyártói garancia vonatkozik rá.

A szendvicskészítő piros színben kapható, ami megkülönbözteti más gyártók társaitól. A test fémből készült, ami hosszú élettartamot garantál a technikusnak. A grilllapok nem levehetők, de tapadásmentes bevonattal rendelkeznek. A szendvicskészítő szendvicseket, grillezett ételeket és shawarmát készíthet.

A készülék megkülönböztető jellemzője – a mozgatható felső fedél, amely lehetővé teszi, hogy a termék különböző magasságával és alakjával dolgozzon.

A szendvicskészítő kétféle üzemmóddal rendelkezik: klasszikus, amikor mindkét fél kétoldali fűtést biztosít, és nyitott grillként, amikor az alsó lapot fűti.

A modell beépített termosztáttal rendelkezik, amely automatikusan fenntartja a hőmérsékletet. A fűtési teljesítmény megváltoztatása nem lehetséges. A felső panelen egy jelzőfény található, amely akkor világít, ha a készülék be van dugva.

Az oldalán egy mechanikus retesz található, amely a szendvicskészítő mindkét felét lezárja a könnyű tárolás érdekében.

A felhasználók értékelik a szendvicskészítő szépségét, kompakt méretét és azt, hogy mini grillként is használható. Hátránya – nem lehet szabályozni a fűtési hőmérsékletet.

A Kitfort KT-1609 Panini Maker szendvicskészítőt ajánljuk minden olyan felhasználónak, aki egy olcsó, de kiváló minőségű és funkcionális készüléket szeretne meleg szendvicsek, paninik, shawarma és grillezett ételek készítéséhez.

Előnyök

 • Kettős üzemmódú működés.
 • Fém test.
 • Grillként is használható.

Hátrányok

 • Nincs teljesítményszint-beállítás.

Xiaomi PL-S042-W1H

Értékelés: 4.8

XIAOMI PL-S042-W1H

A következő modell a felülvizsgálatunkban a Xiaomi PL-S042-W1H. Egy népszerű kínai gyártó készítette, amely robotporszívóiról, kisgépekről, elektronikáról és az intelligens otthonhoz szükséges kütyükről ismert.

A modell hagyományos formája két egymásba illeszkedő félből áll, amelyek a munkapozícióban szorosan illeszkednek egymáshoz, és a fogantyún lévő retesszel zárhatók.

A készülék megkülönböztető jellemzője a homorú érintkezőlemezek, így nagy mennyiségű ételt helyezhet bele. A munkalapok öntött fémből készülnek, domború, rácsszerű csíkokkal rendelkeznek, és tapadásmentes bevonattal vannak ellátva.

A fűtési hőmérséklet 180 fok, ami lehetővé teszi, hogy a legtöbb ételt néhány perc alatt megfőzzük. A szendvicsek mellett a készüléket rántotta és más grillezett ételek elkészítésére is használhatja.

A szendvicskészítő fel van szerelve hőfokjelzővel és biztonsági kikapcsoló rendszerrel, ha a lemezek 180 fok fölé melegednek. A fűtés mértékét nem lehet beállítani.

A szendvicskészítő tulajdonosok megjegyzik kompakt méretét, könnyű súlyát és könnyű kezelhetőségét. Hátrányok – nem túl könnyen tisztítható ívelt érintkezőlemezek.

A Xiaomi PL-S042-W1H szendvicskészítő nagyszerű megoldás azoknak a felhasználóknak, akik egy kompakt és könnyen kezelhető készüléket szeretnének szendvicsek és grillezett ételek készítéséhez.

Előnyök

 • Kis méret és súly.
 • Ívelt érintkezőlemezek.
 • Védelem a túlmelegedés ellen.
 • Fűtés 180 fokig.

Hibák

 • A tányérokat nem könnyű tisztítani (a vásárlói visszajelzések szerint).

A Steba SG 40

Értékelés: 4.9

Steba SG 40

A klasszikus szendvicskészítők áttekintése a Steba SG 40 a német kis konyhai készülékek gyártójától. A szendvicssütőt Kínában szerelték össze, és 12 hónap hivatalos garancia vonatkozik rá.

Egyszerre akár 8 háromszög alakú, zárt szendvics sütésére tervezték. A tányérok méreteit pirított kenyérhez tervezték.

Két jelzőfény a felső fedélen – piros és zöld. Az első a készülék hálózathoz való csatlakozását jelzi, a második pedig a munkakészültséget. A fogantyú egy retesszel rendelkezik, amely biztonságosan a helyén tartja a szendvicskészítő mindkét felét, miközben a szendvicskészítő működés közben van.

A készülék teste hőálló műanyagból készült. Működés közben nem melegszik fel, ami kiküszöböli a véletlen égési sérülések kockázatát.

Négy gumiláb biztosítja a szendvicskészítő maximális stabilitását.

A szendvicskészítő tulajdonosok megjegyzik a magas építési minőséget, a könnyű használatot és a különböző feltétekkel ellátott szendvicsek gyors elkészítését. A technika hátrányai egyes fogyasztók a magas költségekre, valamint a kapacitás kiigazításának hiányára utalnak.

A német minőség, a praktikum és a megbízhatóság teszi a Steba SG 40-et a prémium szegmens egyik vezető szendvicskészítőjévé.

Előnyök

 • Kiváló minőségű konstrukció.
 • Nagy kapacitás.
 • Hálózati jelző és használatra kész.

Hátrányok

 • Magas ár.
 • Nincs teljesítménybeállítás (fogyasztói panaszok szerint).

A legjobb 3 az 1-ben szendvicskészítő

Ez a kategória 4 szendvicskészítő “3 az 1-ben” modellt tartalmaz az orosz és külföldi márkájú háztartási kisgépekből. A legfontosabb különbség a klasszikus modellekhez képest – kivehető munkalapok különböző célokra, amelyek lehetővé teszik, hogy ne csak szendvicseket főzzön, hanem grillezzen, és gofri és más sütési módokat is.

Minden modellnek megvannak a maga egyedi jellemzői, amelyek megkülönböztetik a versenytársaktól a saját árkategóriájában.

GALAXY GL2959

Értékelés: 4.7

GALAXY GL2959

Megnyitja a GALAXY GL2959 szendvicskészítő kategóriát az orosz márkájú konyhai kisgépekből. A terméket Kínában szerelik össze (mint az összes többi terméket), és egy év garancia vonatkozik rá.

A modell klasszikus kialakítású, fekete műanyag tokban. A gumibevonatú lábak stabilan tartják a készüléket. A felső panelen 2 állapotjelző van (hálózati és munkakész állapot).

A csomag szabványos ebben a termékkategóriában – tapadásmentes fúvókák szendvicsekhez, grillekhez és gofrikhoz. A fűtőtestek együttes hőteljesítménye 800 watt. Elég meleg szendvicsek és gofri készítéséhez, de nem elég a hús vagy hal grillezéséhez.

A készülék nem rendelkezik hálózati kapcsolóval a testen, de ez a műszaki hiba, valamint más kisebb hátrányok kompenzálják a készülék alacsony árát.

A technika tulajdonosai a szendvicskészítő előnyei közé tartozik a költség, a kompakt méret és a levehető panelek rögzítésére szolgáló kényelmes mechanizmus. A hátrányok közé tartozik az elégtelen teljesítmény a grillezéshez.

A kedvező ár, a jó teljesítmény és a kiegyensúlyozott műszaki jellemzők lehetővé teszik a GALAXY GL2959 szendvicsek számára, hogy a versenytársak között az egyik vezető helyet foglalják el a kedvező árszegmensben.

Előnyök

 • Alacsony ár.
 • Modern design.
 • Állapotjelzők a testen.

Hátrányok

 • Elégtelen teljesítmény a grillezéshez (a vásárlói visszajelzések szerint).

BBK ES028

Értékelés: 4.7

BBK ES028

A következő pozíció a minősítésünkben egy szendvicskészítő a kínai BBK ES028 gyártótól. A modell három színben (fehér, kék és fekete) kapható, ami lehetővé teszi, hogy a technikát a különböző konyhabelsőkhöz illessze.

A szendvicskészítő klasszikus megjelenésű, két csúszó féllel és a fogantyúban lévő reteszelő retesszel rendelkezik. Háromféle levehető tányért tartalmaz – szendvics, gofri és grill. Ez nagymértékben kibővíti az elkészíthető ételek körét.

A felső fedélen két jelző van. Piros fény világít, amikor a készülék bekapcsol, míg a zöld fény azt jelzi, hogy a készülék használatra kész.

A fűtőelemek teljesítménye 790 W, ami lehetővé teszi, hogy a szendvicskészítő gyorsan elérje a működési üzemmódot, és csökkenti a főzési időt.

A szendvicskészítő előnyei a kompakt méret, a praktikus lemezeltávolító mechanizmus és a megfizethető ár. Hátrányok – nincs be-/kikapcsoló a készüléken, így a készüléket közvetlenül a hálózati csatlakozón keresztül kell be- vagy kikapcsolni.

A praktikusság, a funkcionalitás és az alacsony ár a BBK ES028-at a “3 az 1-ben” szendvicsek értékelésünk egyik vezető helyezettjévé teszi.

Előnyök

 • Cserélhető fúvókák.
 • Jó teljesítmény.
 • Kompakt méret.
 • Hálózati jelző és használatra kész.

Hátrányok

 • Nincs be/kikapcsoló gomb.

Russell Hobbs 24540-56

Értékelés: 4.8

Russell Hobbs 24540-56

A következő szendvicskészítő a felülvizsgálatunkban a Russell Hobbs 24540-56 a brit háztartási kisgépek gyártójától. A készüléket Kínában szerelik össze, és egy év garanciát adnak rá.

A szendvicskészítő klasszikus formájú, fekete műanyagból készült, rozsdamentes acélból készült felülettel.

A szendvicskészítő alapfelszereltség az ilyen típusú készülékekhez – három készlet kivehető tányér különböző célokra. Az egyik különbség más gyártók társaihoz képest – a szendvicsfúvókák nagyobb mélységűek, ami lehetővé teszi, hogy több tölteléket tegyen a szendvicsekbe.

Az alsó rész alatt van hely a kábel feltekeréséhez, a tetején pedig két többszínű jelzőfény van. Piros fény világít, amikor a készülék be van dugva, és zöld fény világít, amikor készen áll a használatra. Függőlegesen tárolva a technika minimális helyet foglal el, ami a kis konyhák számára fontos.

Kompakt méret, könnyen tisztítható és jól funkcionáló. Hátránya – nincs állítható teljesítmény és nincs be-/kikapcsoló a testen.

A Russell Hobbs 24540-56 szendvicskészítőt minden olyan felhasználónak ajánljuk, aki egy sokoldalú, kompakt és megbízható készüléket szeretne a népszerű gyorsételek elkészítéséhez.

Előnyök

 • Kiváló minőségű összeszerelés.
 • Megnövelt mélységű szendvics rögzítések.
 • Állapotjelzők.
 • Zsinór feltekercselő.

Hátrányok

 • Nincs mód a teljesítmény beállítására.
 • Nincs be-/kikapcsoló gomb a testen.

REDMOND Multicooker RMB-M603

Értékelés: 4.9

REDMOND Multicooker RMB-M603

A REDMOND RMB-M603 Multicooker áttekintése a népszerű háztartási készülékgyártótól. Ezt a készüléket Kínában szerelték össze, és 2 év hivatalos garanciával rendelkezik.

Ez nem csak a klasszikus 3 az 1-ben szendvicskészítő, hanem egy multifunkciós készülék is, amely árkategóriájában verhetetlen. Három készlet cserélhető tartozékot tartalmaz szendvicsek, mogyoró és belga gofri készítéséhez. A modell legfontosabb előnye, hogy mintegy 40 további, különböző konfigurációjú fúvóka megvásárlására van lehetőség. A választható panelek segítségével rengeteg ételt készíthet – a grillezett ételektől és a különböző feltétekkel ellátott szendvicsektől kezdve a kekszekig, pizzáig, tésztába töltött kolbászig vagy churrosig.

A szendvicskészítő másik jellemzője, hogy képes csatlakozni a REDMOND intelligens konnektorához. Lehetővé teszi a készülék távoli aktiválását a saját Ready for Sky alkalmazáson keresztül az okostelefonjáról. Különböző ételek receptkönyve is rendelkezésre áll.

A felhasználók a széles körű funkcionalitást és a könnyű használatot tartják pozitív tulajdonságnak. A szendvicsek hátrányai közül a fogyasztók kiemelik a főzőlapok nyitott oldalait, amelyek megégethetik Önt, valamint a nagyszámú műszaki rések és rések miatt nem könnyű tisztítani.

A tartozékok hatalmas választéka és a megfizethetőség a REDMOND Multicooker RMB-M603 szendvicskészítőt egy olyan multifunkcionális eszközzé tette, amely árkategóriájában páratlan.

Előnyök

 • Több mint 40 különböző tartozék.
 • Távvezérlési lehetőség (intelligens aljzathoz kell csatlakoztatni).
 • Egyszerű működés.

Hátrányok

 • Fedetlen tányéroldal, véletlen leforrázás veszélye.
 • Nem túl könnyen tisztítható belülről (a fogyasztói vélemények szerint).
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: