9 legjobb elektromos tűzhely

Vannak olyan dolgok a háztartási készülékek arzenáljában, amelyek nélkül egyetlen teljes konyha sem nélkülözhető. Az egyik ilyen készülék a tűzhely. Az Expertology tanulmányozta az elektromos tűzhelyek modern modelljeinek piacát, és összeállított egy válogatást a méltó modellekből az Ön számára, az egyik vagy a másik alapján. Megállapításaikat és ajánlásaikat ennek megfelelően csoportosítottuk.

A legjobb elektromos tűzhelyek értékelése

Jelöléshelytermék neveár
A legjobb olcsó elektromos főzőlapok zománcozott felsőkkel1GEFEST 6140-03 000115 830€
2GEFEST 6140-0214 220€
3Hansa FCEW5300111 480€
A legjobb üvegkerámia tűzhelyek1Kaiser HC 62022 KS Matt Moire77 890€
2Gorenje EC 57341 AW27 295€
3DARINA B EC341 606 W13 906€
A legjobb elektromos főzőlap rozsdamentes acél felülettel1Hansa FCEX5821019 990€
A legjobb elektromos főzőlapok1Kitfort KT-1057 430€
2Iplate YZ-C208 890€

A legjobb olcsó zománcozott elektromos tűzhely

Először is, a rangsorunkban figyelembe vesszük a legnépszerűbb tűzhelyek modelljeit, ezek a leginkább vásárolt modellek is. A megfizethető ár és az elfogadható minőség a fő kritériumok a megítélésükhöz. Természetesen funkcionalitás tekintetében ezek a tűzhelyek nem vehetik fel a versenyt a prémium szegmensben található társaikkal, de közvetlen funkciójukat maximálisan ellátják. Szakértőink három példát emeltek ki: GEFEST 6140-03 0001, GEFEST 6140-02 és Hansa FCEW53001.

Mindhárom modell a következő jellemzőkkel rendelkezik:

 1. Sütő zsanéros ajtó;
 2. megvilágítás;
 3. hagyományos tisztítás;
 4. elektromos sütő;
 5. Emailezett elektromos főzőlap;
 6. 4 égő a főzőlapon;
 7. Mechanikus vezérlés forgókapcsolókkal;
 8. Az alsó fiók a főzőeszközök számára;
 9. a tisztítás módja hagyományos;
 10. Mindhárom modell nem rendelkezik biztonsági kapcsolóval, forralásgátlóval, maradékhő-jelzővel vagy vezérlőpanel-zárral (gyermekzár).

GEFEST 6140-03 0001

Értékelés: 4.7

GEFEST 6140-03 0001

A GEFEST 6140-03 0001 elektromos tűzhelyek a Fehérorosz Köztársaságban készülnek. Ez a legmodernebb modell az áttekintésünkben, már amennyire egy meglehetősen egyszerű, sok sallang nélküli elektromos tűzhely lehet. A hajótest színe a jól ismert gyártó hagyományos barna színe.

Készülék méretei – 60x60x85 cm, sütőtérfogat – 52 l. A sütő órával és automatikus kikapcsolásérzékelővel rendelkezik. Sütő komplett grillezővel, grillsütővel együtt. A sütő ventilátorral van felszerelve, amely több funkciót is ellát, beleértve a konvekciót is. Különböző kombinációkban rendelkezik a turbógrill funkcióval és a t. .

A főzőlap fedéllel van felszerelve, és 4 égővel rendelkezik 200, 1000, 1500 és 2000 W teljesítményű égővel.

Az alapfelszereltséghez tartozik: drótvezetők, tálca, sütőlap és sütőrács. A készülék pozíciója az állítható lábak segítségével állítható be.

Előnyök

 • A kezelőszervek akaratlan elforgatása;
 • lehetőség van a háromfázisú hálózatra való csatlakozásra;
 • Funkcionalitás.

Hátrányok

 • keményíteni kell a szagok kiküszöbölése érdekében.

GEFEST 6140-02

Értékelés: 4.6

GEFEST 6140-02

A GEFEST 6140-02 elektromos tűzhelyek a “Brestgazoapparat” JV-ben készülnek a Fehérorosz Köztársaságban. Ez a modell valamivel olcsóbb, mint az előző, és egy kicsit kevésbé funkcionális. De a költségvetési szegmensben összességében kiemelkedik. Méretek – 60x60x85 cm. A készülék súlya 49,5 kg. Az értékelésünkben szereplő modell fehér színű zománcozott tokkal rendelkezik. “K” indexű modell – barna.

Az 52 literes elektromos tűzhely két fűtőelemmel van felszerelve – a felső 0,8 kW, az alsó 1,2 kW teljesítményű. Van még egy elektromos grill 1,2 kW teljesítményű, 2 kW-os ventilátoros fűtőberendezés. A sütőben nincs kijelző; helyette egy elektromechanikus időzítő és egy termosztát található. A sütőhöz tartozik egy rotisserie, egy sütőlap, sütő- és főzőlaprácsok, valamint egy tálca.

A GEFEST 6140-02-ben a különböző fűtési módok kombinációjának köszönhetően lehetőség van az alábbi üzemmódok megvalósítására: alsó fűtés, grill, rotisserie, felső fűtés, ventilátor, turbógrill, konvekció. A sütő hangos időzítővel van felszerelve. Nincs óra. A sütő világítással van felszerelve.

A főzőlap vasfedéllel van felszerelve; a főzőlap 4 főzőzónával rendelkezik: 2000W (expressz, bal elülső rész), 1000W (jobb elülső rész), 1500W és 2000W.

Előnyök

 • funkcionalitás;
 • egyszerűség és kényelem;
 • Minőség-ár megfeleltetés.

Hátrányok

 • A főzőlap oldalai felmelegednek.

Hansa FCEW53001

Értékelés: 4.5

Hansa FCEW53001

Elektromos tűzhelyek modell Hansa FCEW53001 gyártják a lengyel gyárban a háztartási készülékek Amica német befektetésekkel. Klasszikus fehér készülék 50x60x85 cm-es méretekkel és 40 kg-os csomagolatlan tömeggel. Ez a modell átlagosan még olcsóbb, mint a Brest GEFEST 6140-02, és ez természetes, mivel a Hansa készülékek általában a költségvetési osztályba tartoznak.

A főzőlapon lévő sütő hasznos kapacitása 69 l. Felső és alsó fűtés, udvariassági fény. Óra és konvekció nem áll rendelkezésre. Az ajtók dupla üvegezésűek, így védik a felhasználót az érintkezés okozta égési sérülésektől. A Cool Front hűtőrendszer is hozzájárul ehhez.

A főzőlap teljes energiafogyasztása 0.95 kWh, teljesítmény minden bekapcsolt fűtőelemmel – 7 kW. Energiaosztály – “A”.

A főzőlap fémfedéllel van ellátva. Az elektromos főzőlapok méretei: bal első és jobb hátsó 18 cm, bal első és jobb első 14 cm.5 cm.

Standard állvány és tálca tartozik hozzá. Néhány felhasználó panaszkodik a mellékelt tápkábel hiányára, de ez az opció sok hasonló készülékből hiányzik.

Egy fontos pont – az edények alsó rekeszének nincs alapja.

Előnyök

 • Egy tágas sütő;
 • megbízható és ellenálló az áramkimaradásokkal szemben;
 • Dupla üvegezésű sütőajtó.

Hátrányok

 • Alsó rekesz az alul nélküli főzőedények számára;
 • nem tartalmaz csatlakozó kábelt.

A legjobb elektromos főzőlapok üvegkerámia felülettel

A három legjobb üvegkerámia főzőlappal rendelkező tűzhelymodellünk most bemutatkozik rangsorunkban. Az Expertology szakértői a következő modelleket találták méltónak: Kaiser HC 62022 KS Matt Moire, Gorenje EC 57341 AW, DARINA B EC341 606 W.

Mindegyikükben közösek ezek a jellemzők:

 1. Elektromos főzőlap és sütő;
 2. üvegkerámia főzőlap;
 3. maradékhő-jelzővel rendelkezik;
 4. nincs automatikus forralás;
 5. nincs biztonsági kapcsoló;
 6. van egy evőeszközös fiók;
 7. csuklós ajtó;
 8. Nincs vezérlőpanel zár (gyermekzár).

Kaiser HC 62022 KS Matt Moire

Értékelés: 4.9

Kaiser HC 62022 KS Matt Moire

Ez a legdrágább prémium kategóriás elektromos főzőlap ebben a csoportban, de egyben a legszebb és legfunkcionálisabb is. A feltűnő megjelenést a fémház mélyfekete színe és a sütő háttérvilágítása biztosítja. Teljes méret – 60x60x85 cm.

A főzőlapot mechanikus forgókapcsolókkal, kijelzővel és órával ellátott időzítővel vezérlik. Az “Touch Control” elektronikus programozóeszköz megkönnyíti a kezelést. Energiaosztály – “Super A+”.

A főzőlapon lévő sütő kapacitása 60 liter, grill funkcióval rendelkezik, a grillnyársat a készlet tartalmazza. A forró levegő egyenletes eloszlását a konvekció biztosítja. A sütő falán lévő speciális katalitikus bevonatnak köszönhetően a sütő könnyen tisztítható. A kivehető ajtó háromrétegű üvegezéssel rendelkezik – minimális ajtófűtést biztosítva. Az ajtó belső oldalára egy receptlap van nyomtatva.

A főzőlap 4 főzőzónával rendelkezik, amelyek közül az egyik egy “expressz” zóna két ovális alakú fűtőkörrel.

Előnyök

 • szalonképes megjelenés;
 • minimális ajtófűtés;
 • funkciók.

Hátrányok

 • Magas ár.

Gorenje EC 57341 AW

Értékelés: 4.8

Gorenje EC 57341

A Gorenje EC 57341 AW szlovén márka elektromos főzőlapjait maga Szlovénia gyártja. Klasszikus fehér főzőlap fémszerkezettel és 50x60x85 cm-es méretekkel. Mechanikus forgókapcsolókkal, de elektronikusan vezérelhető – az üzemmódokat az elülső LCD kijelzőn jelzi az időzítő (késleltetett indítást biztosít).

Ez a főzőlap 56 literes sütőtérrel rendelkezik. Grill, háttérvilágítás, ventilátoros konvekció, praktikus pizzatál üzemmód. Az ajtók dupla üvegezésűek és Cool Door hőszigetelésűek, valamint GentleClose záró- és nyitómechanizmussal rendelkeznek. Az ajtók beépített zárszerkezettel rendelkeznek, hogy megakadályozzák a véletlen kinyitásukat. “A” energiahatékonysági osztályú tűzhely.

A sütő belső falai lehetővé teszik a hagyományos tisztítást, de a tisztítást sokkal könnyebbé teszi az AquaClean gőzölés.

A főzőlap 4 főzőzónával rendelkezik, amelyek közül az egyik ovális alakú, megerősített, kétkörös – optimálisan alkalmas a lábashoz.

Grillezőtálca, két fémtálca és egy üvegtálca a csomagban található.

Előnyök

 • megbízhatóság és megbízhatóság;
 • a sütő könnyen tisztítható;
 • jó ár-érték arány.

Hátrányok

 • Kevés hely az égők között.

DARINA B EC341 606 W

Értékelés: 4.7

DARINA B EC341 606 W

A DARINA B EC341 606 W elektromos főzőlapot Oroszországban gyártják. Mechanikus vezérlőpanellel ellátott, mechanikus forgókapcsolókkal ellátott mechanikus vezérlőpanel. Klasszikus fehér forma fekete ajtóval és főzőlappal. Méretek – 50x56x85 cm. A funkcionalitás és az extra funkciók tekintetében ez a tűzhely nagyon egyszerű – ezt azért tették, hogy minimalizálják az árat, amely az osztály három modellje közül valójában a legmegfizethetőbb.

A sütő űrtartalma 50 liter, az óra nincs beállítva, és nincs konvekció. A belső falak tisztításához használja a hagyományos módszereket.

A főzőlap használatakor vegye figyelembe, hogy a maradékhő-jelző nagyon érzékeny és jelezheti, hogy az égő “forró”, ha harmadik fél fűtőelemmel érintkezik.

A főzőlap 4 elektromos főzőlapot tartalmaz, amelyek kapacitása egyenként 1: bal elülső és jobb hátsó.2 kW, a másik kettő 1 kW.7 kW.

Előnyök

 • az égők gyors felmelegítése;
 • megfizethető ár;
 • az ár és a minőség kombinációja.

Hátrányok

 • Nincs grill;
 • korlátozott funkcionalitás.

A legjobb elektromos főzőlap rozsdamentes acél felülettel

Egyedül áll a rangsorunkban a rozsdamentes acél felületű elektromos tűzhely. Sok fogyasztó kedveli ezt a stilisztikai megoldást, és szakértőink a rendelkezésre álló táblák közül több tényező kombinációja alapján azonosították a legelfogadhatóbbat.

Hansa FCEX58210

Értékelés: 4.8

Hansa FCEX58210

A Hansa FCEX58210 elektromos főzőlapokat Lengyelországban, az Amica gyárban gyártják. Ez egy népszerű, közepes árú, kedvező árú modell ezüstmetál kivitelben, rozsdamentes acél főzőlappal. Méretek – 50x60x85 cm. Van egy rekesz az edényeknek az alján.

A tűzhelyet mechanikusan, forgatható gombokkal vezérlik. Az előlapon egy LCD kijelző található időzítő, óra és üzemmód kijelzéssel. “A” energiaosztály.

A Hansa FCEX58210 egy meglehetősen nagy, 65 literes sütővel rendelkezik, zsanéros, dupla üvegezésű ajtóval. Elektromos grillsütővel (a grillserpenyő benne van), konvektorral és. A sütő falfelületének jellege hagyományos tisztítási módszert feltételez.

A főzőlap 4 főzőzónával rendelkezik. A bal és a jobb oldali távoli zóna átmérője egyenként 180 mm, míg a másik két zóna átmérője 145 mm. Nincsenek automatikus üzemmódok, mint például maradékhő-jelző, automatikus forralás, biztonsági kikapcsolás. Nincs vezérlőpanel zár.

Előnyök

 • az ár és a minőség kombinációja;
 • érdekes design.

Hátrányok

 • Nincs gyermekzár.

A legjobb elektromos tűzhelyek

És a rangsorunkat egy különleges típusú elektromos tűzhely – az asztali tűzhely – teszi teljessé. Definíció szerint nincs sütő, csak főzőlap. Mindkettő indukciós főzőlap.

Kitfort KT-105

Értékelés: 4.8

Kitfort KT-105

A Kitfort egy nemzeti márka, amely különböző háztartási készülékeket gyárt a konyha és az otthon számára. A Kitfort KT-105 elektromos tűzhely Kínában készül, Oroszországba és a FÁK-országokba szállítják, és nagy a kereslet iránta. Ez a modell stílusos, fényes, mélyfekete színű házban készült.

A tűzhely két indukciós fűtőelemmel van felszerelve, elektronikus érintésvezérléssel. Van egy kijelző és egy időzítő a működési módokról és a készülék állapotáról. Az órák nem tartoznak ebbe a modellbe. A készülék lineáris méretei: 60x36x7 cm. A munkalap kopásálló üvegkerámia.

A Kitfort KT-105 hasznos automatikái között szerepel a zár vezérlőpanel (egyidejűleg ellátja a gyermekek elleni védelem és az üzemmódok véletlenszerű átkapcsolásának funkcióját), biztonsági leállítás hiba vagy túlterhelés esetén. Nincsenek maradékhő- vagy forralás-ellenőrzési mutatók.

A Kitfort KT-105 teljes teljesítményfelvétele 4 kW.

Előnyök

 • gyors fűtés;
 • építési minőség;
 • elegáns megjelenés;

Hátrányok

 • túl nagy szabályozási lépés.

Iplate YZ-C20

Értékelés: 4.7

Iplate YZ-C20

Az Iplate márkanév szinte kizárólag asztali főzőlapokat foglal magában különböző formátumokban. Az Iplate YZ-C20 elektromos indukciós tűzhelyet Kínában gyártják és nagy mennyiségben szállítják az orosz piacra. készült egy fekete fényes tok méret 60x37x7.5 cm.

Ez a modell észrevehetően kisebb teljesítményű, mint az előző – a teljes energiafogyasztás nem haladja meg a 3100 W-ot. Az energiahatékonysági besorolás a magas “A” osztályba sorolja.

A főzőlapot elektronikusan, érintőkapcsolókon keresztül vezérlik. Időzítő és kijelző. Óra nem biztosított. Stabil üvegkerámia főzőlap anyaga.

A főzőlap összesen 2 indukciós fűtőforrással rendelkezik. Biztonsági kikapcsolás üzemzavar vagy túlterhelés esetén, valamint a kezelőpanel zárja, hogy a gyermekek ne tudják véletlenül átkapcsolni vagy megnyomni az érzékelőket. Ez a modell nem rendelkezik hő- vagy forrásjelzővel.

A korábbi Kitfort KT-105-től eltérően ezt a modellt úgy tervezték, hogy a beépítés lehetősége is adott legyen.

Előnyök

 • gyönyörű design;
 • megfizethető ár;
 • Illeszkedjen a konyhabútorhoz.

Hátrányok

 • a hűtési zajra vonatkozó panaszok érkeztek.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: