9 legjobb teáskanna a gázfőzőhöz

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez a termék szubjektív, nem reklám, és nem tekinthető útmutatónak a vásárláshoz. Vásárlás előtt kérjük, konzultáljon szakemberrel.

A vízforraló már régóta minden konyha elengedhetetlen kelléke. Nem lehet alábecsülni az oroszok szeretetét az aromás ital iránt. Teát iszunk reggel, amikor felébredünk, ebéd és vacsora után, amikor barátokkal találkozunk, és ismét ez az, amit a poharunkba töltünk. Népszerűsége az ősi időkre nyúlik vissza, amikor a legenda szerint egy kínai császár forró vizes táljába esett egy teafalevél, és sikerült kinyílnia, miközben Shen Nung a kertben sétált. Az ital egykor csak a nemesek számára volt elérhető, míg a szegények megelégedhettek a gazdagok csészéiből áradó mesés aromával.

Ma az elektromos teáskannák felváltották a klasszikus modelleket. De még mindig a hagyományos főzési mód marad a legnépszerűbb a lakosság körében.

Mielőtt elmegy a boltba, javasoljuk, hogy figyeljen a következő kiválasztási kritériumokra.

Hogyan válasszunk egy vízforralót egy gáztűzhelyhez

 1. Kötet. Ez attól függ, hogy mekkora a család, és hányan használják egyszerre a vízforralót. Kisebb modellek 2 literes kapacitással 2-3 személy számára. 3 liter az optimális egy átlagos család számára. A 4 liternél nagyobb teáskannák ideálisak gyakori összejövetelekhez és találkozókhoz.
 2. Építőanyagok. A legerősebb és legtartósabb – rozsdamentes acél. Nem hajlamos a vetemedésre és oxidációra, ellenáll a festésnek és rozsdásodásnak. Jobb, ha bakelit vagy hőálló műanyag fogantyúkkal és gombokkal ellátott modelleket választunk a fedélen – akkor nem kell sütőkesztyűt használni a leforrázás elkerülése érdekében.
 3. Vízforraló alap. Az egyenletes hőelosztás érdekében előnyben kell részesíteni a vastagabb aljú modelleket. Emellett lassabban hűlnek le, és hosszabb ideig tartják melegen a vizet.
 4. Tervezés. A modern gyártók minden vásárló fantáziáját kielégítik. A modellek sokfélesége lenyűgöző. Lehetnek univerzális kialakításúak, és bármilyen belső térbe illeszkednek; lehetnek klasszikusak, modernek vagy akár avantgárdak is.

Magazinunk szakértői 9 olyan gázfőzőt választottak ki, amelyek nem csak érdekes kialakításukkal, hanem funkcionalitásukkal, biztonságukkal és kényelmükkel is jó benyomást tettek a vásárlókra.

A legjobb vízforralók gázfőzőhöz

Jelöléshelytermék neveár
A legjobb gázfőző vízforralók értékelése1Silampos jázmin 411307302620 ( 2 liter)6 990€
2Silampos J
  Vysotskaya 2 liter. 411307302620A
3 890€
3Carl Schmidt Sohn Aquatic 5 l5 080€
4Tescoma Corona 2 l4 042€
5Rondell Haupt 4 l RDS-3673 729€
6Vitesse síppal 2,6L1 532€
7Vitross Maestro 3 l1 057€
8SteelEmal Vologda 3 l1 090€
9ekker De Luxe 2,6 lt BK-S4041 240€

Silampos jázmin 411307302620 ( 2 liter)

Értékelés: 4.9

Silampos Jázmin 411307302620

A portugál márka, annak ellenére, hogy minden nap főzőedényeket gyárt, kifinomult formatervezést fejleszt ki a kellemes esztétikai érzékeléshez és a legstílusosabb belső térrel összhangban. Ezért sok háziasszony ezt a márkát részesíti előnyben.

A Jasmine gázfőző vízforraló minőségi rozsdamentes acélból készült. Karcolás- és rozsdaálló, nem alakulnak ki sötét foltok az idő múlásával. Ergonomikusan formázott fogantyú. A széles nyílás megkönnyíti a víz kiöntését a csapból. Sípszó hallatszik, ha forr a víz.

A fő különbség a vízforralóban a 6,5 mm átmérőjű Impact Disc és a tetején lévő 0,7 mm-es rozsdamentes acél köpeny. Egyenletesen osztja el a hőt, így nincs szükség a maximális fűtési módra a vízforraláshoz. Alkalmas elektromos, gáz-, kerámia- és indukciós tűzhelyekre. Mosogatógépben is tisztítható, csak súrolószerek használata nélkül.

Az előnyök

 • elegáns design;
 • hamisításbiztos test;
 • Minden típusú tűzhelyhez alkalmas;
 • nagy nyak;
 • termikus aljzat.

Hátrányok

 • Magas ár – körülbelül 7000 rubel.

Silampos J
  ia Vysotskaya2 l. 411307302620A

Értékelés: 4.8

J<ul></div><p>A “Carl Schmidt Sohn Aquatic, 2 L 41130730302620A” src=”/wp-content/uploads/2023/03/14716666196931-469-.jpg” height=”410″ title=”J</p><ul>J ia Vysotskaya Silampos, 2L 411307302620A”></p><p>A portugál gyártó Julia Vysotskaya-val együttműködve készített egy limitált kiadású főzőedényt. A gyártás során felhasznált minőségi anyagok, a hosszú élettartam, a maximális könnyű használat és természetesen a gyönyörű formatervezés különbözteti meg, így minden termék bármely konyha díszévé válik.</p><p>A 2 literes vízforraló minden típusú tűzhelyhez alkalmas. Ez kiegészíti a különböző belső tereket: klasszikus, modern, high-tech. Nikkel-króm ötvözetből készült. Az acél erős, ellenáll a korróziónak és a savaknak. A speciális felületkezelés garantálja az eredeti megjelenés hosszú távú védelmét.</p><p>Az előző minősítésű modellhez hasonlóan a szabadalmaztatott Impact Disc technológiát használja, amely egyenletesen melegíti az alapot a gyors forrás érdekében. A felhasználók szeretik a vízforraló kialakítását, a kényelmes fogantyút, a sípot és a széles nyakat a víz feltöltéséhez.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>limitált példányszámú kollekció;</li><li>Tartós rozsdamentes acél;</li><li>minden típusú fűtőedényhez;</li><li>a víz egyenletesen és gyorsan felmelegszik;</li><li>könnyű kezelhetőség.</li></ul><h4>Hibák</h4><ul><li>ár a 7700 rubel tartományban.</li></ul><h3>Carl Schmidt Sohn Aquatic 5 l</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Carl Schmidt Sohn Aquatic, 5 l

A német márka 190 éve örvendezteti meg a háziasszonyokat világszerte funkcionális, elegáns konyhai eszközökkel. A tervezés során figyelembe vették a lovagi fegyverek készítésének módját és a kovácsmesterek tapasztalatát. Ezért a Carl Schmidt Sohn főzőedények ma már tartósak, robusztusak és évtizedek óta használatban vannak.

Az Aquatic vízforraló fő előnye a térfogata, amely 5 liter. A test rozsdamentes acélból készült, matt és fényes bevonattal kombinálva. A hőelosztó fenék elősegíti a gyors felmelegedést, és nagyon lassan hűti le a vizet. A vízforraló minden típusú felületre alkalmas, beleértve az indukciós főzőlapokat is.

A szilikon fogantyú nem forrósodik, így a vízforraló sütőkesztyű és kesztyű nélkül is használható. A fedél egy karon csuklós, ami csökkenti a leforrázás veszélyét. A vélemények szerint a modell ideális egy nagy család számára, kényelmes és biztonságos a használata.

Előnyök

 • nagy térfogat – 5 l;
 • Hőterjedés alul;
 • Nem fűtő fogantyú;
 • csuklós síp;
 • mosogatógépben mosható.

Hátrányok

 • nem található.

Tescoma Corona 2 l

Értékelés: 4.7

Tescoma Corona 2 l

A cseh márkájú étkészleteket egyedi és felismerhető stílusa különbözteti meg. A vállalat minden részletre odafigyel. A minőséget a teljes gyártási folyamat során ellenőrzik, hogy az eredmény olyan termék legyen, amely teljesítménye és kialakítása tekintetében megfelel a legigényesebb ügyfeleknek is.

A rangsorolt gázfőző vízforraló króm-nikkel ötvözetből készült, amely nem oxidálódik és nem rozsdásodik. Hőálló műanyagból készült fogantyú. Flip-open síp. A nagy nyílásnak köszönhetően bármilyen csapból könnyen kiönthető a víz. A vízforraló minden főzőlapon használható.

A vastagabb alap egyenletesen osztja el a hőt, így a víz hosszú ideig hűvös és forró marad. A felhasználók dicsérték a modell kialakítását, a fényes, tükörszerű felületet, amely nem hagy ujjlenyomatot, és a nem melegedő fogantyúkat.

Előnyök

 • tartós ötvözet;
 • hőálló fogantyú;
 • érintésmentes kifolyócső;
 • egyenletesen fűtött alap;
 • Alkalmas minden típusú lemezhez.

Hátrányok

 • nem található.

Rondell Haupt 4 lt RDS-367

Értékelés: 4.7

Rondell Haupt 4 lt RDS-367

A német márka már felismerhetővé vált az orosz hostessek körében. A vállalat fejlesztői, figyelembe véve a kovácsmesterség ősi hagyományait, javítják a technológiát és javítják termékeik minőségét, amint azt a guru elismerése bizonyítja ezen a területen. A National Guild of Chefs kifejezetten ezt a főzőedényt ajánlja professzionális használatra.

Haupt gázforraló 4 literes, 18/10 rozsdamentes acélból készült. Matt felületű, ami érdekesebbé teszi ezt a modellt. Az ergonomikus fogantyú elegáns kialakítással súlytalan vonzerőt kölcsönöz. Bakelitből készült, nem vezeti a hőt, így használatakor nem áll fenn a leforrázás veszélye.

Sípolásmentes. A nyitószerkezet a vízforraló fogantyúján található. Sok felhasználó kiemelte a vízforraló elegáns megjelenését, a vonalak simaságát és ugyanakkor a maximális biztonságot a használat során.

Előnyök

 • stílusos design;
 • nagy kapacitás – 4L;
 • bakelit színű, nem melegedő fogantyúk;
 • minden tűzhelyhez alkalmas;
 • sérülésálló test.

hátrányok

 • nem található.

Vitesse síppal 2.6 l

Értékelés: 4.6

Vitesse síppal 2.6 l

A Vitesse alapítása óta rozsdamentes acélból készült edényekre specializálódott. Ma már büszke lehet az ezen a területen elért eredményeire, mivel szakemberei a legfejlettebb technológiát alkalmazzák, és a leginnovatívabb gyártási technikákat alkalmazzák.

A tiszteletbeli hely a gázfőzőlapát minősítő vízforralónak jár, amely exkluzív kialakításával lenyűgöz minden háziasszonyt. Króm-nikkel rozsdamentes acélból készült, hőálló zöld bevonattal rendelkezik, amely nemcsak eleganciát kölcsönöz a terméknek, hanem a leforrázás kockázatát is minimalizálja.

Vízforraló kapacitása – 2,6 liter. A fogantyú hőálló műanyagból készült, Soft-Touch réteggel, amely megakadályozza a csúszást. Az orr a fogantyún lévő kar segítségével csuklós. A felhasználók “A” minősítése az érdekes kialakításnak, a modell legjobb biztonsági jellemzőinek és a kedvező árnak köszönhető, amelyet sok vásárló megengedhet magának.

Előnyök

 • a burkolaton lévő hőálló bevonat;
 • A fogantyú nem forró és nem csúszik;
 • mosogatógépben mosható;
 • minden típusú tűzhelyhez;
 • elfogadható ár.

Hátrányok

 • nem találta.

Vitross Maestro 3 l

Értékelés: 4.5

Vitross Maestro 3 l

A Vitross főzőedények nemcsak a főzés minden igényét kielégítik, hanem a mesterek büszkeségei is lehetnek. Az orosz gyártó minőségi termékeket kínál zománcbevonattal, különböző színekben, amelyek a legigényesebb ügyfeleknek is tetszenek.

Vízforraló kapacitás Maestro – 3 l. Rozsdamentes acélból készült, zománc bevonattal, amely növeli a termék tartósságát, a karcolásokkal, forgáccsal, savakkal és korrózióval szembeni ellenállását. A ház világoszöld színben kapható. Idővel nem mattul el; megőrzi frissességét és fényességét.

Törésálló, hőálló üvegfedél. A fogantyú nem melegszik fel. Gomb a fedélen és hőszigetelő párna a sípon. Minden vásárló értékeli a vízforraló kellemes, klasszikus kialakítását, jó víztartalmát, átlátszó fedelét és alacsony árát.

Előnyök

 • Tartós zománc bevonat
 • minden fűtőfelülethez alkalmas; erg
 • A fogantyú onomikus alakja;
 • költségvetési ár;
 • Hőálló fogantyú és gomb a fedélen.

Hátrányok

 • nincs.

SteelEmal Vologda 3 l

Értékelés: 4.5

SteelEmal Vologda 3 l

A hazai márka 45 éve gyárt zománcbevonatú főzőedényeket, amelyek nemcsak az orosz, hanem a nemzetközi minőségi szabványoknak is megfelelnek. Tartós, kiváló minőségű alapanyagokból és alkatrészekből, érdekes és fantáziadús kivitelben, a lakosság minden rétegét megszólító árkategóriában.

A “Vologda” gáztűzhelyhez való vízforralót értékeltük, amelynek kapacitása 3 liter, sípolással ellátott, hogy jelezze a fűtés végét, színezése a nemzeti orosz hagyomány szerint történik. A test rozsdamentes acélból készült, bevonattal, amely véd a sérülések és a vetemedés ellen.

A fedél áttetsző és üvegből készült. Speciális kialakítása megkönnyíti a kényelmes illeszkedést. Hőálló műanyag fogantyú. Elektromos, gáz, kerámia, indukciós és főzőlapokon használható. A vízforralót a klasszikus formákat és színeket kedvelő vásárlók kedvelik.

Előnyök

 • kellemes design;
 • vetemedésálló test;
 • Optimális térfogat – 3 l;
 • A fedél fogantyúja és gombja nem melegszik fel;
 • Minden tűzhelyhez alkalmas.

Hátrányok

 • nem található.

Bekker De Luxe 2,6 lt BK-S404

Értékelés: 4.4

Bekker De Luxe 2,6 l BK-S404

A német márka ismét bizonyítja a közmondást a verhetetlen német minőségről. A főzőedények ünnepi hangulatot teremthetnek a konyhában, bár mindennapi használatra tervezték. Stílusos formatervezés és nagy figyelmet fordít a részletekre – ezt jelenti a Bekker márka.

A De Luxe gáztűzhelyhez való vízforraló 18/10-es acélból készült. Ellenáll a vetemedésnek és a savaknak, megakadályozza a rozsdásodást. Vastag, kapszulázott alap segíti a hő egyenletes eloszlását és a gyors forralást. Bakelitből készült monolit fogantyú. Van egy karja a síp megfordításához.

A vízforraló minden típusú tűzhelyen használható, és mosogatógépben tisztítható. Könnyű, tágas és stílusos – így jellemzik a vízforralót a vásárlók. Sokan szeretik az alacsony árat egy ilyen minőségi termékért.

Előnyök

 • erős acél;
 • Rögzített, nem melegedő fogantyú;
 • gyors forrás;
 • hőelvezető alj;
 • mosogatógépben mosható;
 • alacsony költség.

Hátrányok

 • nem észleltek.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: