A 10 legjobb indukciós főzőlapos vízforraló

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánják, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt feltétlenül konzultáljon szakemberrel.

Ebben a felülvizsgálatban az indukciós főzőlapos vízforralókat és főzőlapokat fogjuk megvizsgálni. A minősítéshez 10 modellt választottunk ki a népszerű főzőedénygyártóktól. A formatervezés és a megjelenés típusának általános hasonlósága ellenére minden modellnek megvannak a maga jellemzői és előnyei, amelyek lehetővé teszik, hogy kiemelkedjen a versenytársak közül. Az egyszerűség kedvéért a minősítést két részre osztottuk. Az első kategóriában olcsó vízforralók vannak, a második pedig a középső és prémium szegmens modelljeit tartalmazza.

A jelöltek kiválasztásakor figyelembe vették a megjelenést, az anyagokat és a márkaismertséget. Az egyik legfontosabb kiválasztási kritérium a kérdés gyakorlati oldala volt, azaz, hogy pontosan hogyan viselkedik a főzőedény a tényleges használat során. Ehhez elemeztük az olyan fogyasztók visszajelzéseit, akik már régóta használják az indukciós vízforralókat, és már véleményt alkottak a főzőedényekről.

A jelöltekkel kapcsolatos információkat hivatalos forrásokból – otzoviks weboldalakról, piacterekről, tematikus fórumokról, a gyártók hivatalos honlapjairól és más nyílt forrásokból – vettük.

Hogyan válasszunk vízforralót indukciós tűzhelyhez?

Az indukciós főzőlaphoz vagy főzőlaphoz való megfelelő vízforraló kiválasztásához a következő fontos szempontokat kell figyelembe venni:

 1. Kompatibilis az indukciós főzőlappal;
 2. Kötet.
 3. Opcionális extrák.

Először is meg kell győződnie arról, hogy a vízforraló használható-e indukciós tűzhelyen. A hagyományos elektromos főzőlapokkal ellentétben, amelyek egy fűtőelemet használnak a hő előállításához, az indukciós modellek másképp működnek. A speciális tekercsek olyan elektromágneses mezőt hoznak létre, amely csak ferromágneses tulajdonságokkal rendelkező anyagokkal lép kölcsönhatásba. Tulajdonképpen a főzőedény alját melegíti, amelyből a hő átadódik a tartalomnak. Míg a klasszikus tűzhelyeken először a fűtőelemet melegítik fel, amelyről a hő átadódik a főzőedénynek. Ha olyan edényeket tesz az indukciós főzőlapra, amelyek nem rendelkeznek bizonyos tulajdonságokkal, nem fognak felmelegedni. Csak nézze meg a vízforraló alját, hogy megnézze, használható-e ilyen főzőlapon. A gyártó mindig megfelelő jelölést – az “indukciós” szót vagy a spirál szimbólumot – helyez el a terméken. Ha ez nem így van, akkor el kell vetnie a főzőedény megvásárlását.

Az indukciós vízforralók különböző kapacitásúak, a kompakt 1 kg-os modellektől kezdve az indukciós főzőlapokig.2-1.5 literes, a nagyobb 4-6 literes tartályokig. A 2-3 literes kapacitás optimálisnak tekinthető, de ez a családtagok (barátok, munkatársak) számától és a felhasználó személyes preferenciáitól függ.

Az adott modell kiválasztását a különböző kiegészítő opciók elérhetősége is befolyásolja. A legnépszerűbb megoldás a kiöntőcsövön lévő síp, amely jelzi a forrásban lévő vízforralót. A modellek túlnyomó többsége rendelkezik vele, csak a kifolyócső nyitómechanizmusa különbözik. A legolcsóbb modelleknek van egy sípja, amely úgy van felhelyezve, mint egy kupak, és semmilyen módon nem záródik, a legtöbb modellnek van egy kiöntője, amelyet a rajta lévő műanyag kampó meghúzásával lehet kinyitni. A legkényelmesebb mechanizmusok azok, amelyek a fogantyú belső oldalán lévő gombbal rendelkeznek. Ez a megoldás biztosítja a síp kényelmes és biztonságos felemelését.

Egyes modellek további jelzésként speciális hőfóliás képpel rendelkeznek. Amikor a vízforralóban lévő víz hideg, a minta fekete vagy kék, de melegítéskor pirosra változik.

Egy másik hasznos lehetőség a kapszulás nap. Ez az alap több anyagrétegből áll. A külső burkolat rozsdamentes acélból készül, a belseje pedig lehet réz vagy alumínium. Ezek az anyagok nagy hővezető képességgel rendelkeznek, így egyenletesebben és gyorsabban melegítik a vizet.

Top 10 vízforraló indukciós főzőlapokhoz

-1339-11344
Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb olcsó vízforralók indukciós tűzhelyekhez 1 Webber BE-0539 875 €
2 Mallony MAL-CITY-01 935 €
3 MAYER BOCH 23507 1 320 €
4 Mallony 002102 1 307 €
5 Zeidan Z-4249 1 820 €
6 Vetta Roseanne 894475 1 786 €
A legjobb vízforralók közepes és prémium indukciós tűzhelyekhez 1 Rondell RDS-434 2 990 €
2 Magasabb Gordon
4 170 €
3 Nadoba Virga 731001 3 339 €
4 Magasabb Brent
3 516 €

A legjobb olcsó vízforralók indukciós tűzhelyekhez

Az olcsó vízforralók kategóriája 6 jelöltet tartalmaz különböző edénygyártóktól. Minden modellnek megvannak a maga jellemzői és előnyei, amelyek megkülönböztetik őket a versenytársaiktól. Egy termék átlagára nem haladja meg a 2000 eurót.

Webber BE-0539

Értékelés: 4.3

Webber BE-0539

A felülvizsgálat a Webber BE-0539 teáskannával kezdődik a német főzőedények és konyhai eszközök gyártójától. A vállalat 1960-ban indult, és 2010 óta van jelen az orosz piacon. Kínában készült, német technikusok felügyelete mellett.

A vízforraló kapacitása 2.5 liter. Elég nagy egy nagy család vagy baráti társaság számára. Alapanyagként élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acélt használnak. A test külső felülete feketére van festve, amely márványmorzsát imitál. Ez a bevonat nem csak eredeti megjelenést kölcsönöz az edényeknek, hanem nem tapad, ami praktikussá teszi a vízforralót.

Hőálló műanyagból készült összecsukható fogantyúval és felhajtható síppal felszerelve.

A vízforraló tulajdonosai azt állítják, hogy a nagy kapacitás, a gyors fűtés és a bosszantó sípoló hang az előnyei közé tartozik. A hátrányok között néhány felhasználó megjegyzi a vékony fém a falakon.

A kedvező ár, a stílusos megjelenés és a nagy kapacitás teszi a Webber BE-0539 vízforralót az egyik legjobbá a kedvező árkategóriában.

Előnyök

 • 2. kötet.5 liter.
 • Csúsztatható fogantyú.
 • Csiszolt felület “márvány.

Hátrányok

 • Vékony fém a falakon (a felhasználói vélemények szerint).

Mallony MAL-CITY-01

Értékelés: 4.4

MALLONY MAL-CITY-01

A következő teáskanna a felülvizsgálatunkban a Mallony MAL-CITY-01 a kínai gyártótól, amely 2004 óta ismert Oroszországban.

A modell modern stílusban készült, és a polírozott rozsdamentes acél és a fekete műanyag hagyományos kombinációjával rendelkezik. Falvastagság 0.4 mm hosszú élettartamot és vetemedésmentes tulajdonságokat biztosít a főzőedényeknek. Az alumíniumbetétekkel ellátott, háromrétegű, kapszulázott alapnak köszönhetően a fűtés gyorsabb és egyenletesebb. A bakelit fogantyú nem melegszik fel, így a vízforraló biztonságosan használható.

Jellegzetessége a híres európai fővárosok nevével ellátott városi tájak körvonala. A fekete minta színe vörösre változik, amikor a vizet forráspontig melegítik. Nemcsak látványosan néz ki, hanem egy további jelzés, hogy ideje levenni a vízforralót a tűzhelyről.

A főzőedények előnyei között a felhasználók megjegyzik a minta változó színét, a stílusos megjelenést és a nagy térfogatot. A hátrányok egyes fogyasztók közé tartozik a rövid életű síp, amely megszűnik működni 8-10 hónap után az edények használata után.

A Mallony MAL-CITY-01 indukciós főzőlapos vízforralót minden felhasználónak ajánljuk, aki stílusos és eredeti főzőedényt szeretne vásárolni megfizethető áron.

Előnyök

 • 3 literes kapacitás.
 • Olyan kialakítás, amely felmelegedés közben megváltoztatja a színét.
 • Bakelit fogantyú.

Hátrányok

 • Emblematikus.
 • A síp gyorsan elromlik (a felhasználói vélemények szerint).

MAYER BOCH 23507

Értékelés: 4.5

MAYER BOCH 23507

A következő vízforraló a felülvizsgálatunkban – ez a MAYER BOCH 23507 a főzőedények és kis konyhai készülékek népszerű német gyártójától. A termék Kínában készült, és megfelel az európai minőségi szabványoknak.

Ennek a modellnek a jellegzetessége az eredeti design, amely egyszerre ötvözi a klasszikus és a modern stílust. Elegáns és feltűnő kialakításával a vízforraló minden konyha gyönyörű kiegészítője.

A fő anyag 18/10 rozsdamentes acél, a mozgatható fogantyú pedig bakelit béléssel rendelkezik, amely nem melegszik fel. A termokapszulás aljának köszönhetően gyors és egyenletes vízforralást biztosít.

A vízforraló tulajdonosai a pozitívumok közé tartozik a nagy kapacitás, a kényelmes fogantyú és a kifolyó, valamint a stílusos kialakítás. A hátrányok közül néhány vásárló megjegyzi a hibás síp (nem mindig működik) és a szorosan nyíló fedél.

A MAYER BOCH 23507 indukciós főzőlapot eredeti megjelenése és jó teljesítménye miatt ajánljuk.

Előnyök

 • Nagy térfogat (4 liter).
 • Stílusos megjelenés.
 • Kényelmes kifolyócső.

Hátrányok

 • A fedelet nehéz kinyitni.
 • A síp nem mindig működik (felhasználói visszajelzések alapján).

Mallony 002102

Értékelés: 4.6

MALLONY 002102

A mi értékelésünkben egy másik vízforraló volt a kínai Mallony cégtől – MAL-002102 modell. Hagyományos kialakítás széles, lapos talppal és enyhén kúpos testtel. A 3 literes térfogat optimálisnak tekinthető egy átlagos család számára.

Anyag – rozsdamentes acél. A bakelit fogantyú nem melegszik fel, így a vízforraló biztonságos és kényelmes használatot tesz lehetővé. A fogantyú beépített gombbal rendelkezik, amely lehetővé teszi a kifolyócső felemelését és leengedését. Nagyon kényelmes és praktikus.

Ennek a modellnek az egyik jellemzője, hogy a burkolaton dekoratív minta található, amely melegedés közben megváltoztatja a színét. A sípszóval együtt további jelzőként szolgál. A vízforraló három változatban kapható, amelyek mintázatukban és színükben különböznek egymástól.

A főzőedények tulajdonosai megjegyzik a stílusos kialakítást, a kiváló minőségű kivitelezést és a kényelmes sípolásvezérlést a vízforraló fogantyújáról. Egyes fogyasztók szerint a hátrányok közé tartozik a hőcímke gyenge minősége, amely idővel felmelegítéskor már nem változtatja meg a színét.

A Mallony 002102 egy olcsó, mégis praktikus és funkcionális vízforraló, amely bármely modern vagy klasszikus konyhába illik.

Előnyök

 • Optimális tartalom (3 liter).
 • Sípvezérlés a fogantyúról.
 • A díszítőelem melegítés hatására megváltoztatja a színét.
 • Háromfenekű kapszula.

Hátrányok

 • A hőmatrica gyorsan abbahagyja a színváltozást (a fogyasztói vélemények szerint).

Zeidan Z-4249

Értékelés: 4.7

Zeidan Z-4249

Folytatódik a felülvizsgálat Zeidan Z-4249 a főzőedények és konyhai kiegészítők kínai gyártójától.

A modell két színben kapható – rózsaszín és menta, ezüsttel kiegészítve. A vízforraló klasszikus kialakítása. Alapanyagként rozsdamentes acélt használnak. A test külseje tapadásmentes bevonattal rendelkezik, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek és a mechanikai sérüléseknek. Díszítésként arany virágos díszítést használnak.

Különleges jellemzője a fogantyúba integrált kioldószerkezet. A gomb megnyomásával könnyedén kinyithatja és bezárhatja a síp fejét, elkerülve a gőzzel és a forró fémmel való közvetlen érintkezést. A puha tapintású monolit fogantyú kellemes tapintású és nem csúszik a kezében.

A vízforraló kapacitása 3 liter, ami ideálisnak tekinthető egy 2-4 fős család számára. A mélyen beágyazott alap lehetővé teszi a víz gyors felmelegedését és hosszú ideig tartó hőtartását.

A Yandex szerint.Market, a vízforraló elnyerte a tekintélyes “vásárlók választása” jelzést, a felhasználók 90%-a ajánlja ezt a modellt megvételre. A fő előnyök közül a fogyasztók kiemelik a kiváló minőségű anyagokat, a könnyen tisztítható külső bevonatot és a kényelmes kifolyónyílási mechanizmust. A vízforralónak nincs különösebb hátránya, de néhányan azt mondják, hogy az álló fogantyú miatt nem kényelmes a vízöntés.

A stílusos megjelenés, a minőségi anyagok, a praktikum és a használat biztonsága lehetővé tette a Zeidan Z-4249 vízforraló számára, hogy árszegmensében az egyik vezető pozíciót foglalja el.

Előnyök

 • Eredeti tervezés.
 • Praktikus kioldó mechanizmus.
 • tapadásmentes bevonat a külső oldalon.

Hátrányok

 • Nem túl könnyű vizet önteni (a fogyasztói vélemények szerint).

Vetta Roseanne 894475

Értékelés: 4.8

VETTA ROZANNE 894475

A felülvizsgálatunk lezárásaként a Vetta Roseanne 894475 vízforraló az orosz cégtől, amely háztartási cikkeket, edényeket és főzőeszközöket gyárt. A vízforraló Kínában készült.

A modell klasszikus kialakítású, a fehér külső felületen eredeti rózsás díszítéssel. Fő anyagként zománcozott, magas széntartalmú acél. A zománcbevonat rendkívül hőálló, nem lép reakcióba a vízzel és nem változtatja meg a kémiai összetételét.

A modell jellemzői közé tartozik a kényelmes mechanizmus a kifolyónyílás nyitására és zárására, amely a fogantyúba van beépítve. A síp fel- vagy leengedéséhez a felhasználónak nem kell érintkeznie a forró fémmel és a gőzzel. Egy másik különlegesség az üvegfedél, amelynek köszönhetően láthatja a vízforralóban lévő víz mennyiségét.

A főzőedények tulajdonosai megjegyzik a stílusos megjelenést, a praktikus zománcbevonatot és a kényelmes kioldó mechanizmust a síp felemeléséhez. A hátrányok közül egyes felhasználók szerint, ha a vízforralót élesen megdöntik, a víz kiöntéskor a kifolyócsőből fröccsen a víz. Ennek elkerülése érdekében ajánlott a vízforralót óvatosan megdönteni.

A Vetta Roseanne 894475 vízforralót a klasszikus zománcozott konyhai eszközök minden rajongójának ajánljuk.

Előnyök

 • Zománc bevonat.
 • Üvegfedél.
 • Kioldó mechanizmus a fogantyúban.

Hátrányok

 • Erős dőlésszögben fröccsenő víz (a felhasználói vélemények szerint).

A legjobb vízforralók közepes és prémium indukciós tűzhelyekhez

A legjobb vízforralók indukciós főzőlapokhoz a közepes és prémium árkategóriában 4 modellt választottunk ki neves gyártóktól. A jelöltek mindegyike megkapta a rangos “vásárlók választása” jelzést a Yandex piactéren.Piac és magas minősítéssel rendelkeznek (4.6 és magasabb). Ez kiváló minőségű termékeket és a fogyasztók bizalmát jelenti.

Minden vízforralónak megvannak a maga jellemzői és előnyei, amelyek megkülönböztetik őket társaiktól. A modellek ára 3 és 4 között mozog.5 ezer rubel.

Rondell RDS-434

Értékelés: 4.8

Rondell RDS-434

Megnyitotta a Rondell RDS-434 teáskanna kategóriát a világhírű német márkától, amely 2006 óta hivatalosan is képviselteti magát Oroszországban. A főzőedények Kínában készülnek modern gyárakban, többlépcsős minőségellenőrzési rendszerrel.

Lakonikus dizájn minimalista funkciókkal. Megjelenésének köszönhetően a főzőedények tökéletesen illeszkednek minden modern konyhába. A vízforraló mellett a gyártó a Balance kollekción belül ugyanabban a stílusban készült serpenyőket és edényeket kínál, amelyek lehetővé teszik egy teljes edénygyűjtemény összeállítását. A vízforraló megkülönböztető jellemzője a burkolat külső csiszolt felülete, amely matt hatást kölcsönöz a felületnek. Ennek a kezelésnek köszönhetően a vízforralón nem látszanak ujjlenyomatok vagy szennyeződések.

A háromszorosan bélyegzett fenék olyan egyedülálló technológiával készült, amely megakadályozza a szivárgást a varratoknál, egyenletes vízmelegítést biztosít, és a tűzhely kikapcsolása után is sokáig megőrzi a hőt. A kifolyócső kényelmesen nyitható a fogantyún lévő gombbal, amely lehetővé teszi, hogy a forró vizet egy kézzel öntse ki.

3 literes vízforraló.

A vízforraló tulajdonosai kiemelik a stílusos megjelenést, az átgondolt felépítést és a kiváló minőségű kivitelezést. A hátrányok közé tartozik a mosogatógépben való mosás tilalma, valamint a megnövekedett zajszint a forraláskor.

A stílusos megjelenés, a kiváló minőségű anyagok és az átgondolt tervezés a Rondell RDS-434 vízforralót termékcsoportjának egyik vezetőjévé teszi.

Előnyök

 • Csiszolt kivitel.
 • A síp kényelmes felemelése.
 • Egyedi, háromszorosan préselt fenék.

Hátrányok

 • Nem mosható mosogatógépben.
 • Magas zajszint forralás közben (felhasználói vélemények szerint).

Magasabb Gordon -1339

Értékelés: 4.8

TALLER <tr></div><p>-1339″ src=”/wp-content/uploads/2023/05/90316666195491-5810.jpg” height=”436″ title=”TALLER GORDON</p><tr>-1339″><p>A következő modell a rangsorban a Taller Gordon</p><tr>-1339 egy orosz cégtől, álbrit gyökerekkel. Ezt a főzőedényt Kínában gyártják, és elsősorban Oroszországban és a FÁK-országokban értékesítik.<p>Modern stílusú modell eredeti nyitott fém fogantyúval. Az alapanyag 18/10 élelmiszeripari rozsdamentes acél. A vízforraló kapacitása 2.5 literes, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre öt személy számára főzze meg kedvenc forró italát.</p><p>A vízforralónak van egy levehető sípja. Ez a kialakítás vitát vált ki a fogyasztók körében. Egyrészt megbízható, mert nincsenek olyan mechanizmusok, amelyek eltörhetnek, másrészt viszont nem praktikus, mert a forró síp eltávolításához a kiöntőcsőből egy ragasztópisztolyt kell használni.</p><p>Ennek a modellnek a jellemzői közé tartozik a hőálló edzett üvegbetéttel ellátott fedél. Ez a megoldás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy lássa a vízforralóban lévő víz mennyiségét.</p><p>A főzőedények tulajdonosai pozitív visszajelzést adnak a felhasznált anyagok minőségéről, az üvegfedélről és az eredeti kialakításról. A hátrányok közül néhány felhasználó megjegyzi a fogantyú melegedését, amikor hosszú ideig forró vizet forral.</p><p>A Taller Gordon vízforralót ajánljuk</p><tr>-1339 a minőségi, modern stílusú főzőedények minden rajongójának.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Eredeti tervezés.</li><li>Üvegfedél.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A fogantyú forró (felhasználói visszajelzések alapján).</li></ul><h3>Nadoba Virga 731001</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Nadoba Virga 731001

A rangsor következő helyezettje a Nadoba Virga 731001 teáskanna a fiatal, de jól ismert cseh főzőedény- és konyhai tartozékgyártótól.

A 18/10 rozsdamentes acélötvözet használata a termék meghatározó jellemzői közé tartozik, mivel korrózióálló, hosszú ideig megőrzi megjelenését és nem lép kölcsönhatásba az élelmiszerekkel.

A vízforraló modern kialakítású, könnycsepp alakú házzal rendelkezik. A sípot a bakelit fogantyúba épített mechanizmussal lehet felemelni és leengedni, ami nagyon kényelmes és biztonságos.

A háromszoros tokozású, belül alumíniumréteggel ellátott talp egyenletesen melegíti a vizet, és segít melegen tartani azt. A vízforraló térfogata 3.8 literes kapacitással, amely lehetővé teszi, hogy egyidejűleg 8 fős társaság számára készítse el kedvenc forró italát.

Előnyei közé tartozik a vastagabb testfal, a kiváló minőségű rozsdamentes acél, a kényelmes kiöntő-nyitó mechanizmus és a nagy kapacitás. A hátrányok közül néhány felhasználó kiemeli a külső felület jelölését.

A Nadoba Virga 731001 vízforralót a minőségi rozsdamentes acélból készült klasszikus főzőedények minden rajongójának ajánljuk. Különösen a sokgyermekes családok és a nagy baráti csoport teaparti szervezői elégedettek lesznek a modellel.

Előnyök

 • A test kiterjesztett vastagsága.
 • 18/10 acél.
 • Kényelmes sípolási mechanizmus.

Hátrányok

 • Marky felület (a fogyasztói vélemények szerint).

Magasabb Brent -11344

Értékelés: 4.9

Olvasson tovább  5 legjobb húsdaráló Aksion
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: