A 10 legjobb vízforraló termosztáttal

A hagyományos elektromos vízforraló kikapcsolja a fűtést, amikor a folyadék eléri a 100 fokot. A termosztáttal ellátott modellek esetében Ön szabályozhatja a folyamatot, és a készülék korábban kikapcsol, ha egy bizonyos, forráspont alatti hőmérsékletre van szükség. Más változatok még azt is lehetővé teszik, hogy elkészítse az italt, majd újra felmelegítse azt. Lehetővé teszi a tea, gyógyszer és egyéb olyan feladatok elkészítését, ahol bizonyos hőfokú vízre van szükség. Íme néhány a legjobb termosztatikusan szabályozott vízforralók közül, amelyeket leggyakrabban Oroszországban vásárolnak meg. Mi a népszerűségük, és mit mondanak róluk a tulajdonosok a véleményükben – szakértőink.

Top 10 legjobb vízforraló termosztáttal

A legjobb címre pályázók kiválasztásakor nemcsak az online áruházak eladási értékeléseit néztük meg, hanem a következő termékjellemzőket is megvizsgáltuk:

 1. tok Anyag.
 2. A forró víz teljesítménye és sebessége.
 3. Tervezés és funkcionalitás.
 4. A termosztát pontossága.
 5. Kapacitás.
 6. A biztonsági funkciók jelenléte.
 7. Könnyen használható.

Az alábbi modellek a fent leírt tulajdonságok optimális kombinációjával rendelkeznek. Ez megkönnyíti Önnek a választást és a vásárlást egy kipróbált és tesztelt, más felhasználók által sikeresen használt termékkel.

Értékelt székhely termék neve ár
Top 10 legjobb vízforraló termosztáttal 1 Smeg KLF04 12 500€
2 Bosch TWK 7203 9 000€
3 MIE Smart Kettle 100 7 600€
4 Rohaus RK910 8 500€
5 Bosch TWK 8611/8612/8613/8614/8617/8619 6 000€
6 REDMOND RK-G1304D 5 800€
7

Szia

 • ps HD9359 Avance kollekció
 • 5 200€
  8 Kitfort KT-651 4 700€
  9 REDMOND SkyKettle M173S-E 4 800€
  10 Kitfort KT-629 4 750€

  Smeg KLF04

  Értékelés: 4.9

  Smeg KLF04

  A kínálat csúcsán egy termosztatikusan szabályozható olaszországi modell áll. Tál kapacitása 1.7 . A készülék 220 V-os konnektorról működik, és 2400 wattot fogyaszt, így a víz azonnal felforr benne. A lezárt tekercs megbízhatóan védve van a folyadékkal való érintkezéstől. Egy rövid kar, amelynek a végén egy fémgolyó van, indítja be. Úgy működik, mint egy joystick, és oldalra csúsztatva állítja be a küszöbértéket. A termosztát fokozatos, és a beállítás a diódák 50, 60, 70, 80, 90 vagy 100 fokos megvilágításával jár együtt. Ha a tartályban nincs víz, a fűtőelem nem működik. A vízforraló 360º-ban elforgatható a talapzatán a kényelmes oldalára fordítva. Amikor eléri a 100º C-ot, kellemes hang hallatszik. Van egy rekesz a vezeték számára, ha a Smart Kettle-t össze kell hajtani.

  A vélemények dicsérik a vízforralót a gyönyörű kialakításáért. A krómozott állvány, a kifolyócső és a vastag fogantyú harmonizál és kontrasztban van az acéltesttel. Ez utóbbi színe nyolcféle lehet, többek között fekete, rózsaszín, piros vagy kék. Ez lehetővé teszi, hogy a modellt a konyhai falfelülethez vagy más belsőépítészeti elemekhez igazítsa.

  Előnyök

  • Rejtett rekesz a zsinór számára;
  • védelem a víz nélküli bekapcsolás ellen;
  • 360º-ban forog a talapzatán;
  • gyönyörű design.

  Hátrányok

  • magas költségek;
  • a töltés rosszul átgondolt skálája, amely a nagy fogantyú miatt nem látható.

  Bosch TWK 7203

  Értékelés: 4.8

  BOSCH TWK 7203

  A német Bosch márka egy lapos, hosszúkás talapzatú vízforralót kínál, amelynek felületén kezelőgombok találhatók. Ezáltal maga a konténer kompaktabbá és áttekinthetőbbé válik. Volume1.7 l és a fűtőelem teljesítménye 2200 W. A vízforralót mindkét oldalon elhelyezheti az állványon. A készülék bekapcsolását egy fény jelzi. A serpenyő nem fog felmelegedni, ha nincs megtöltve. A fedelet le is lehet zárni, hogy a gyerekek véletlenül se nyissák ki, amikor a folyadék forr. Ha kiveszi a vízforralót a vízforralóból anélkül, hogy megvárná a program végét, a program automatikusan leáll, és nem indul újra, amikor a vízforralót újra felteszi. A felülvizsgálatokban a tulajdonosok elégedettek azzal, hogy a vízforraló acél teste alig marad meleg, annak ellenére, hogy a folyadék belsejében forralódik. Ez növeli az üzemeltetés biztonságát és kényelmét.

  A szakértők kedvelik az érintésérzékeny vezérléssel ellátott modellt. A termosztát beállításához egy félköríves skála van fokozatokkal. Csak két gomb van alatta: bekapcsolás és a hőmérséklet beállítása. A felmelegedés mértékét egy haladó kék vonal jelzi. A gombok pontosan és azonnal reagálnak.

  Előnyök

  • A hőtámogató funkció;
  • gyönyörű design;
  • Bármilyen helyzetben állványra helyezhető;
  • A ház hideg marad.

  Hátrányok

  • magas költség
  • kikapcsolás után gyorsan lehűl;
  • a szint rossz láthatósága;
  • Kényelmetlen vizet önteni.

  MIE Smart Kettle 100

  Értékelés: 4.8

  MIE Smart Kettle 100

  És itt van egy modell termosztáttal, fémből és üvegből készült. Ez az anyagkombináció új szintre emeli a háztartási készülék formatervezését. A termosztát a készülék oldalán található 4 gombbal vezérelhető. A digitális képernyő megjeleníti a hőmérsékleti skálát, hogy segítsen a pontos érték beállításában. A készülék maximális kapacitása 1.A vízforraló űrtartalma 7 liter, a vízszintet a kancsó oldalán található beosztások segítségével lehet ellenőrizni. Az 1200 wattos teljesítmény energiát takarít meg.

  A vízforraló a kifinomult szűrőrendszer miatt szerepel a legjobbak listáján. A víz nem csak a szűrőn keresztül áramlik, hanem a szűrőn keresztül felfelé is, gejzírként viselkedve. Ez lehetővé teszi az ásványi lerakódások leválasztását, így azok az összeszerelő kamrában maradnak, és csak tiszta terméket adnak ki. A tetején lévő kamra a tealevelek tárolására szolgál, így az italt közvetlenül a vízforralóban készítheti el. A beállítások lehetővé teszik a főzési idő kiválasztását 1 és 20 perc között, 2 perces lépésekben. Ez lehetővé teszi az ínyencek számára, hogy igazi forró italt készítsenek a teahagyományok összes kánonja szerint. A véleményekben az elektromos vízforralót a zöld gyógytea ízéért dicsérik, amely sokkal gazdagabb a gejzír feldolgozás miatt.

  Előnyök

  • képernyő a hőmérséklet pontos beállításához;
  • intuitív működés;
  • A gyönyörű tok fémből és üvegből készült;
  • teafőzés lehetősége odabent.

  Hátrányok

  • a sárga foltot nehéz eltávolítani a teából;
  • nagy érték.

  Rohaus RK910

  Értékelés: 4.7

  ROHAUS RK910

  A vízforraló négy színben kapható, és fémből készült. Az oldalán egy átlátszó ablak és egy skála található a töltéshez. A maximális kapacitás 1.8 . A 2400 W-os teljesítménynek köszönhetően gyors felmelegedés lehetséges. A tartály a talapzaton mindkét oldalra elforgatható. A kijelző a hőmérő adatait mutatja. A termosztát öt fokozatban állítható, és lehetővé teszi a folyadék 80 és 100 fok közötti felmelegítését. A fűtőelem nem kapcsol be, amikor a vízforraló üres. A vélemények azt mutatják, hogy a tulajdonosok könnyen megértik az utasításokat, a termosztát pontosan működik, és a dallam a végén elég kellemes.

  A termosztát funkcióval ellátott vízforraló a hátralévő idő kijelzésével, amely után a beállított hőmérsékletet eléri. Ez lehetővé teszi, hogy felmérje a helyzetet, és legyen ideje fogat mosni vagy ágyat vetni, amíg a készülék melegíti a vizet. E funkció nélkül, ha a vízforralóról megfeledkezik, a folyadék kihűlhet, mielőtt a felhasználó visszatérne.

  Előnyök

  • Víz nélkül zárja be;
  • 5 fűtési fokozat;
  • a beállított hőmérséklet fenntartására szolgáló funkció;
  • Kellemes dallam a folyamat végén.

  Hátrányok

  • A külső felület piszkos;
  • A tartály falai felforrósodnak, és a gyerekek megégethetik magukat rajtuk.

  Bosch TWK 8611/8612/8613/8614/8617/8619

  Értékelés: 4.7

  Bosch TWK 8611/8612/8613/8614/8617/8619

  A gyártó Bosch kínál egy sor vízforraló TWK termosztáttal, amely tart 1.5 literes és fűtőelemmel felszerelt 2.4 kW. A zárt tekercs nem érintkezik a folyadékkal, így a tartályban kevesebb szennyeződés keletkezik, és a fűtőelem tiszta marad. Kezelőgomb és két “+” és “-” gomb a termosztát beállításához. Külön van egy gomb a hőmérséklet fenntartásához. A fogantyú alatti kijelző jelzi a töltöttségi szintet. A vélemények szerint a termosztáttal ellátott készülék nagyon csendes (nem hallható zümmögés vagy hangos buborékolás). Mindenki szereti az intuitív működést is.

  A szerkesztők véleménye szerint ez a vízforraló a legjobb, mert 30 percig képes fenntartani a beállított hőmérsékletet. A legtöbb versenyzőnél a maximális beállítás 15-20 perc. Ez a funkció különösen hasznos a babatápszerek elkészítésénél – amikor az anyát bármikor megzavarhatja a gyermeke, és nem ura a saját idejének. A termosztáttal ellátott háztartási készülék hűségesen fenntartja a kívánt hőmérsékletet, amíg vissza nem adják a tulajdonosának.

  A

  • rejtett fűtőelem;
  • dupla falak;
  • fedélzár;
  • nem indul el, amíg nem üres.

  Hátrányok

  • rövid tápkábel;
  • A töltés szintje rosszul látható;
  • nincs kijelző;
  • nagyon hangos csengő.

  REDMOND RK-G1304D

  Értékelés: 4.6

  REDMOND RK-G1304D

  A gyártó REDMOND kiadja az RK-G1304D termosztatikusan szabályozott készüléket, amelyben azonnal teát főzhet. A főzet elhelyezéséhez egy fém szűrővel van ellátva. A termosztát négy üzemmóddal rendelkezik, és 40, 80, 90 vagy 100 fokig tud fűteni. Tál kapacitása 1.5 l és a fűtőelem teljesítménye eléri az 1000 wattot. Ez biztosítja a gyors felmelegedést és energiát takarít meg. A termosztát alapfunkcióin kívül a készülék rendelkezik a Stew Stew pörkölt pörkölt üzemmóddal, amely hasznos a kocsonyás húsok főzéséhez. A forralási mód alkalmas húsleves vagy forralt bor főzésére.

  Egy érintkezőcsoport felelős a vízforraló automatikus kikapcsolásáért, amikor a beállított hőmérsékletet eléri. Ez az az elem, amely az ilyen típusú berendezésekben idővel leggyakrabban tönkremegy. A vízforraló élettartamának meghosszabbítása érdekében a gyártó kifejlesztette a Strix kontaktcsoportot. A szabadalmaztatott technológia precíz működést biztosít, és 12 000 cikluson keresztül belsőleg tesztelték. Ha naponta 3-szor használja a vízforralót, a technológia akár 12 évig is kitart a modellben.

  Előnyök

  • 360º-os forgás;
  • érintőgombok;
  • a tea főzésének lehetősége közvetlenül a vízforralóban;
  • Automatikus kikapcsolás az állványról való levételkor.

  Hátrányok

  • műanyagból és üvegből – fém nélkül;
  • barna folt a falakon.

  Szia

 • ps HD9359 Avance kollekció
 • Értékelés: 4.5

  Philips HD9359 Avance Collection

  A termosztatikusan szabályozható konyhai készülék teljesítménye 2200 watt, és 1.7 liter pár perc alatt. Amikor megnyomja az indítógombot, egy fény világítja meg a teljes házát. A talapzatából eltávolítva a fűtőelemre jutó feszültség azonnal megszűnik. A gép üresen sem kapcsol be. A termosztát lehetővé teszi, hogy a fűtési fokot 40 és 100 fok között állítsa be, ami a zöld tea és a csecsemőtápszer elkészítéséhez szükséges. A vélemények szerint a tulajdonosok elégedettek az alap fekete színével, az érintőgombos grafikával és a kontrasztos rozsdamentes acél vízforralóval.

  Ennek a termosztatikusan szabályozható modellnek a belsejében egy nejlonszűrő található, amely hatékonyan tartja vissza a vízkő és egyéb üledékeket. Az acélötvözetű szűrőelemekkel ellentétben a nejlonszálak soha nem korrodálódnak, és nem adják át az ínyencek által mindig érzékelt fémes ízt.

  Előnyök

  • kellemes megjelenés;
  • teljesítményjelzés;
  • érintőgombok;
  • stílusos háttérvilágítás bekapcsoláskor.

  Hátrányok

  • a folyadék szintje nehezen látható;
  • nincs kijelző;
  • rövid tápkábel.

  Kitfort KT-651

  Értékelés: 4.5

  KITFORT KT-651

  Ez egy másik teáskanna, amit közvetlenül a belsejében lehet főzni. A gyártó egy külön szűrőlombikot biztosít a főzet elhelyezéséhez. Ha kívánja, kiveheti, és egyszerűen használhatja a gépet vízmelegítésre. 2 hatalma.2 kW forralási térfogat 1.7L 1 fő részére.5 perc. Az üveg- és fémtest nagyon stílusos, a vastag fogantyú pedig kényelmes fogást biztosít. A vélemények szerint a felhasználóknak tetszik, hogy a vízforraló nem érintkezik műanyaggal a vízzel. Ez megakadályozza, hogy a rendszeres fűtés során káros anyagok távozzanak. A termék biztonságosan csomagolva van az eredeti dobozban, így biztonságosan megrendelheti az online üzletekben, más városba történő szállítással.

  A legtöbb vásárló azt is megjegyzi, hogy a terméknek nincs kellemetlen szaga a kicsomagolás után. Ez lehetővé teszi, hogy megmossa, egyszer felforralja a vizet, hogy lecsöpögtesse, és aztán rögtön a teakészítéshez forduljon. Az ínyenceket elsőre nem fogja zavarni a műanyag- vagy fémszag, mint más hőmérséklet-szabályozott modellek esetében.

  Előnyök

  • van egy sörfőző háló;
  • Gyönyörű design üvegből és fémből;
  • jól főzi a teát;
  • Törölje a menüt.

  Hátrányok

  • Gyakran kell tisztítani;
  • A burkolat kívülről nagyon felforrósodik.

  REDMOND SkyKettle M173S-E

  Értékelés: 4.4

  REDMOND SkyKettle M173S-E

  A REDMOND márka egy érdekes modellt gyárt egy termosztáttal SkyKettle M173S-E, amely acél testtel és 2200W teljesítményű. A vízforraló a talapzatára állítva 360 fokban forog. Az oldalán négy gomb található, amelyek egyértelműen fel vannak tüntetve. Zárt fűtőelem véd a vízkő ellen. Tömeg víz nélkül 1.3 kg, töltött állapotban pedig 1 kg űrtartalommal.7 l összsúlya nem haladja meg a 3 kg-ot, így még egy gyermek is könnyen kezelheti. A vélemények szerint a vízforraló gyorsan felmelegszik, és nem szivárog, amikor a csészékbe öntik.

  Véleményünk szerint a termosztáttal ellátott vízforraló kiemelkedik a Bluetooth okostelefonos vezérléssel. Távolról is elérhető egy iOS7 vagy Android 4 készülékeket támogató alkalmazás letöltésével.3 és magasabb. Egy program segítségével a felhasználó bekapcsolhatja a vízforralót, beállíthatja a fűtési hőmérsékletet, és láthatja az aktuális értékeket. Ez megkönnyíti a készülék elindítását, amikor még az ágyban van, és mire a konyhába ér, a víz már készen áll kedvenc italának elkészítéséhez.

  Előnyök

  • Víz nélkül a befogadás elzáródik;
  • Automatikusan kikapcsol, amikor a vízforralót leveszik a talapzatáról;
  • kábeles fiók;
  • telefonos vezérlés.

  Hátrányok

  • egy rövid, 75 cm-es hálózati kábel;
  • egyeseknek gondot okoz a fedél bezárása
  • Hangosan forr, amikor forr;
  • pattintsa ki a lábakból a gumifüleket.

  Kitfort KT-629

  Értékelés: 4.3

  KITFORT KT-629

  A felülvizsgálat lezárásaként a dupla héjú vízforraló, amely kívülről alig melegszik, amikor a víz belül forr. A termosztát 7 pozícióban állítható. A hőmérséklet beállítási tartománya 40 és 100 °C között állítható be 10 °C-os lépésekben. Az aktuális hőmérsékletet a LED-kijelzőn láthatja. A beállított érték elérésekor fény- és hangjelzés indul. Ha a serpenyőt levesszük az állványról, a fűtőelem automatikusan kikapcsol. Az 1500 wattos teljesítmény gazdaságos energiafogyasztást biztosít, és felmelegít 1.8 liter 2 perc alatt. Az értékelésekben a felhasználók dicsérik a készülék mély fedelét, amely megakadályozza a víz fröccsenését forralás közben.

  Ez a termosztáttal ellátott modell érdekes, hogy 2 órán át fenntartsa a fűtött térfogatot. Ez az egyik legnagyobb mutató, ami létezik. Ez stabil hőmérsékleten tartja a vizet, és bármikor és minden kánon szerint elkészíthet egy tápláló keveréket vagy kínai teát.

  Előnyök

  • LED kijelző;
  • túlmelegedés elleni védelem;
  • automatikusan kikapcsol, ha leveszi az állványról
  • A fény- és hangjelzés működik.

  Hátrányok

  • háttérvilágítás nélkül;
  • Kínában összeszerelve.
  Olvasson tovább  16 legjobb húsdaráló
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: