A 11 legjobb Bosch főzőlap

A régi gáz- és elektromos főzőlapokat stílusos, modern főzőlapok váltották fel. Tökéletesen illeszkednek bármilyen konyhai kialakításba, és kevésbé terjedelmesek, mint elődeik. Stílusos beépített modellek, amelyek nem állnak ki a munkalapból, így zökkenőmentesen illeszkednek a többi készülékhez. Nemcsak felmelegítik a főzőedényeket, hanem rengeteg hasznos funkciót is kínálnak.

A német Bosch márka állandó keresletnek örvend a piacon, és kiváló hírnévnek örvend. A márka termékei aligha nevezhetők költségvetésnek, de a készülékek minőségét és funkcionalitását a beállított ár meglehetősen indokolja. A gyártó többféle főzőlapot kínál: gáz, elektromos és indukciós. Nézzük meg az egyes készülékkategóriákat gyakorlati szempontból. Segít kiválasztani a megfelelő főzőlapot a konyhájához. A legjobb Bosch főzőlapok rangsorolásánál szakértőink figyelembe vették a valós felhasználói véleményeket, az egyes modellek eladási értékét, a garanciavállaló cég véleményét és az ár-érték arányt.

A Bosch legjobb főzőlapjai

Jelölésszékhelytermék neveár
A legjobb Bosch indukciós főzőlapok1osch PIF672FB1E41 350€
2osch PXV851FC1E59 890€
3osch PXX975DC1E86 375€
4osch PIE631FB1E27 500€
A Bosch legjobb gázfőzőlapjai1osch PRP6A6D70R33 466€
2osch PPQ7A8B9032 030€
3osch PCH6A5M90R20 460€
4osch PCP611B90E16 975€
A Bosch legjobb elektromos főzőlapjai1osch PKB645F1718 232€
A legjobb Bosch főzőlapok 1 vagy 2 égővel1osch PSA3A6B2020 696€
2osch PKF375FP1E16 790€

A Bosch legjobb indukciós főzőlapjai

Ebben a kategóriában indukciós fűtéssel rendelkező modellek találhatók, ahol a főzőedények, és nem maga a főzőlap melegszik fel működés közben. Az indukciós főzőlapok gyorsan felmelegednek, nem égnek meg, könnyen tisztíthatók és biztonságosak.

Bosch PIF672FB1E

Értékelés: 4.9

Bosch PIF672FB1E

Ez a főzőlap modell üvegkerámia főzőlappal rendelkezik, ami nagyon tartós és könnyen tisztítható. Indukciós főzőlap égők. A hő a főzőedényekkel való érintkezés helyén keletkezik, maga a főzőlap pedig gyakorlatilag nem melegszik fel, így nem áll fenn a súlyos égési sérülések veszélye.

A modell funkcionalitása nem rosszabb a versenytársaknál. A főzőlap négy gyorsfűtőlemezzel van felszerelve. A fejlett alapbeállítások segítségével ellenőrizheti a teljesítményt, az üzemmódot, az áramfogyasztást és még sok mást is. A készülék memóriával rendelkezik, amely lehetővé teszi bizonyos beállítások és üzemmódok elmentését arra az esetre, ha a tűzhely véletlenül kikapcsolna.

Az előnyök

 • funkcionalitás;
 • könnyen tisztítható;
 • kényelem és könnyű használat;
 • modern design;

Hátrányok

 • nincs.

Bosch PXV851FC1E

Értékelés: 4.8

Bosch PXV851FC1E

Az értékelés második helyét a Bosh PXV851FC1E csúcstechnológiás főzőfelület foglalja el. Viszonylag magas ára magyarázza a rengeteg hasznos funkciót. A PerfectFry automatikus hőmérséklet-szabályozásnak köszönhetően a sültek csodálatosan ízletesek és étvágygerjesztőek lesznek. PowerBoost funkcióval rendelkezik az azonnali melegítéshez, amely néhány perc alatt felforralja a vizet egy háromliteres lábasban.

A főzőlap öt fűtési zónával rendelkezik, amelyek kombinálhatók, így praktikusan elhelyezhetők a kisebb és nagyobb méretű főzőedények. A főzőlap automatikusan felismeri a tányérra helyezett főzőedényt, és csak a tányér azon részét melegíti fel, amelyen az áll. Szükség esetén minden főzőzónához beállítható egy kikapcsolási időzítő, így a zóna a beállított idő után leállítja a fűtést.

Előnyök

 • könnyű kezelhetőség;
 • tervezés;
 • Biztonság;

Hátrányok

 • Az automatikák érzékelői a gyártó által ajánlott ételekhez vannak tervezve.

Bosch PXX975DC1E

Értékelés: 4.7

Bosch PXX975DC1E

Stílusos főzőlap 5 nagy hatékonyságú főzőzónával, amelyek közül az egyik ovális. A SCHOTT CERAN üvegkerámia főzőlap hihetetlenül erős és elég széles ahhoz, hogy ellenálljon mindenféle megerőltető főzésnek. A FlexInduction főzőzónának köszönhetően még több főzési lehetőséget kínál a főzőzónák egyetlen főzőzónába történő kombinálásával, a különböző átmérőjű főzőedények intelligens elhelyezésével.

A DirectSelect Premium vezérléssel nagyon egyszerűen kiválasztható a kívánt hőzóna, a teljesítmény és a kiegészítő funkciók. A PerfectFry érzékelő automatikus programokkal lehetővé teszi, hogy az ételeket tökéletesen megsüsse. Nagyszerű nagycsaládosok számára.

Előnyök

 • a hővisszatartási funkció;
 • könnyű kezelhetőség;
 • felületi reteszelő gomb a véletlen indítás megakadályozására.

Hátrányok

 • magas ár.

Bosch PIE631FB1E

Értékelés: 4.6

Bosch PIE631FB1E

A Bosch PIE631FB1E indukciós főzőlap elegáns, minimalista kialakításával egy kis konyhában is elfér. Ez a főzőlap négy főzőzónával rendelkezik, maradékhő-jelzőfénnyel, egy energiatakarékos, egy gyors vízforraláshoz, és két alapfelszereltséggel. Könnyen kezelhető az önmagyarázó kezelőpanelnek és az egyszerű érintésérzékeny kapcsolóknak köszönhetően.

Fel van szerelve a PotBoost funkcióval, amely az égő teljesítményét az azonnali melegítés érdekében növeli. A készülék automatikusan kikapcsol, ha a maximális hőmérsékletet túllépi. A felületi zár könnyen használható a főzőlap mosásakor.

Előnyök

 • stílusos design.
 • Jó ár-érték arány.
 • tömörség.

Hátrányok

 • dübörgés PotBoost módban.

A legjobb Bosch gázfőzőlapok

A honlapnak ez a része tartalmazza a gázzal működő főzőlapokat is. A készülék előnyei közé tartozik az étel egyenletes és gyors felmelegítése, megfizethető ára és praktikussága az elektromos társaihoz képest.

Bosch PRP6A6D70R

Értékelés: 4.9

Bosch PRP6A6D70R

Bosch PRP6A6D70R gázfőzőlap FlameSelect funkcióval, amely kilenc tűzvezérlési móddal segít lenyűgöző eredményeket elérni. Az üvegkerámia felület hőálló és könnyen tisztítható. A duktilis öntöttvas rácsok mosogatógépben moshatóak.

Digitális kijelző háttérvilágítással és maradékhőmérséklet-jelzővel. A két normál főzőzóna mellett a főzőlap egy takarékos és egy dupla lángú zónával is rendelkezik. Automatikus segédgyújtás a gomb elfordításával. Tökéletes a kis munkalapokkal rendelkező felhasználók számára.

Előnyök

 • stílusos design;
 • Kényelmes használat;
 • Elektronikus gázszivárgás elleni védelem;

Hátrányok

 • a fekete szín túlságosan silány.
 • A nagy teljesítményű égő kényelmetlen elhelyezése a hátsó részen.

Bosch PPQ7A8B90

Értékelés: 4.8

Bosch PPQ7A8B90

A Bosch PPQ7A8B90 hagyományos kivitelben készült, így harmonikusan illeszkedik bármilyen belső térbe. A munkalap extra kemény edzett keményüvegből készült, amely ellenáll a mechanikai igénybevételeknek és könnyen tisztítható. Négy égő és egy WOK-égő, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre többféle ételt főzzön.

Kilenc, forgatógombokkal állítható teljesítménymód. Az egyes főzőzónák összetett öntöttvas rácsai megkönnyítik a tisztítást. Az ügyfelek megjegyzik, hogy nagyon stabilak, tartósak és könnyen tisztíthatók. A termoelektromos szivárgásvédelem garantálja a biztonságot. A főzőlaphoz mellékelt palackos gázfúvókák.

Előnyök

 • rácsok főzőzónánként;
 • Kényelmes és praktikus;
 • gázszabályozás;

Hátrányok

 • A WOK-égő speciális főzőedényt igényel.

Bosch PCH6A5M90R

Értékelés: 4.7

Bosch PCH6A5M90R

Ez a gázfőzőlap vonzó ár-teljesítmény aránnyal rendelkezik. Stílusos, ezüstös felület, rozsdamentes acélból, amely könnyen és kellemesen ápolható. 4 főzőzónával rendelkezik, amelyeket hőálló öntöttvasból készült egyedi rácsok vesznek körül. A két lángsorral rendelkező WOK-égő egyenletesen melegíti az ételeket, így biztosítva, hogy az ételek átsüljenek, és ne ragadjanak a serpenyőhöz.

A főkapcsoló egyszerre állítja le az összes égőt, ami növeli a biztonságot. A kényelmes elektromos gyújtással ellátott, sima járású vezérlőgombok lehetővé teszik a láng teljesítményének finomhangolását. A Bosch PCH6A5M90R gázfőzőlap bármelyik konyhában jól mutat majd.

Előnyök

 • WOK-égő;
 • modern design;
 • kényelem és könnyű használat;

Hátrányok

 • nem azonosított;

Bosch PCP611B90E

Értékelés: 4.6

Bosch PCP611B90E

A Bosch PCP611B90E a legjobb Bosch gáztűzhelyek rangsorának legújabb tagja. Hagyományos stílusú modell gyönyörű gyöngyházszínű zománcozott acélból. A főzőlap extra erős, mechanikusan ellenálló acélból készült.

A munkalap 4 égővel rendelkezik, amelyek automatikus gyújtási rendszerrel vannak felszerelve, mindegyik különböző teljesítményű: egy magas, két standard és a negyedik alacsony, ami segít kiválasztani a legjobb lehetőséget a különböző ételek főzéséhez. Két öntöttvas ráccsal van felszerelve, amelyek kialakítása lehetővé teszi, hogy a főzőedények biztonságosan álljanak rajtuk.

Előnyök

 • biztonság – gázszivárgás elleni védelem;
 • Kellemes design;
 • funkcionalitás;

Hátrányok

 • nincs.

A legjobb Bosch elektromos főzőlapok

A rangsornak ez a része a népszerűség szempontjából legjobb főzőlapokat mutatja be. A Bosch elektromos főzőlapokat sokkal biztonságosabb működtetni, mint gázüzemű társaikat, ezért népszerűségük évről évre növekszik.

Bosch PKB645F17

Értékelés: 4.9

Bosch PKB645F17

A Bosch PKB645F17 elektromos főzőlap üvegkerámiából készült, ami kényelmes a főzéshez és könnyen tisztíthatóvá teszi. A főzőlapot rozsdamentes acél keret egészíti ki, amely kifinomultabbá és korszerűbbé teszi konyhája berendezését. A normál kerek égők mellett a modell rendelkezik egy ovális tágulási zónával is, amely lehetővé teszi a nagyméretű edények használatát.

A főzőlap a standard funkciók, például az érintésérzékeny kapcsolók, a fűtési lépések és a maradékhő-jelző mellett rendelkezik egy információs kijelzővel, amely az energiaköltségeket, egy visszaállítási funkciót és egy tisztítási szünetet is megjeleníti a készülék tisztításához. A főzőlap elektromos főzőrendszerrel van felszerelve – gyors fűtés maximális teljesítményen mind a négy égőnél, és automatikus átkapcsolás alacsonyabb teljesítményszintre a további főzéshez, kézi kapcsolás nélkül.

Az előnyök

 • multifunkcionalitás;
 • Az újraindítás funkció;
 • Biztonsági kapcsolóval rendelkezik;
 • Gyermekzár;

Hátrányok

 • Hosszú időbe telik, amíg a főzés után lehűl.

A legjobb 1-2 égővel rendelkező Bosch főzőlapok

Azok számára, akik nem főznek otthon gyakran vagy sokat, hanem inkább sütőt vagy különböző sütőket használnak a főzéshez, érdemes megfontolni egy vagy kétégős főzőlap beszerelését. Karcsú és kompakt – és nélkülözhetetlen a nagyon kis konyhák számára.

A Bosch PSA3A6B20

Értékelés: 4.9

Bosch PSA3A6B20

A kis főzőlapok rangsorában az első helyet a Bosch PSA3A6B20 gázüzemű modell foglalja el, amely nagy teljesítményű kétkörös égővel rendelkezik – WOK. A masszív öntöttvas főzőlap rácsa gyönyörűen harmonizál a felület fekete edzett üvegével. Kompakt modell – tökéletes kiegészítője egy kis agglegénykonyhának vagy egy nyaralóháznak.

A forgatógombnak köszönhetően a Bosch PSA3A6B20 könnyen és ergonomikusan vezérelhető. A FlameSelect funkció lehetővé teszi a láng pontos beállítását 9 különböző szintre. Automatikus gyújtás – a kényelmesebb használat érdekében. Termoelektromos érzékelő megakadályozza a gázszivárgást.

Előnyök

 • WOK-égő;
 • hőálló felület;
 • Könnyen tisztítható;

Hátrányok

 • nem észlelt.

Bosch PKF375FP1E

Értékelés: 4.8

Bosch PKF375FP1E

A Bosch PKF375FP1E elektromos főzőlap teszi teljessé a rangsort. A modell látványos megjelenéssel és kifogástalan dizájnnal rendelkezik. Kompakt modell Schott Ceran üvegkerámia főzőlappal, két Hi-

 • ght. A kétkörös égők fokozzák a különböző alj átmérőjű főzőedények sokoldalúságát.

  Az érintésvezérlés kényelmes kezelést biztosít, és segít a kívánt főzőzóna, fűtési teljesítmény és egyéb kiegészítő paraméterek kiválasztásában, a vezérlőzár pedig kényelmesen használható a főzőlap mosásakor. A főzőlap oldalain lévő fémprofilok védik a főzőlap széleit a véletlen szilánkoktól.

  Előnyök

  • Üvegkerámia;
  • a nagyobb teljesítményű égő;
  • A DirectSelect vezérlőrendszer;

  Hátrányok

  • nincs.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: